knät ur led

Jao idag spelade man en KM match då, efter 1 game så skulle man glida på gruset och plopp så åker knäskålen ur led.. rooligt fick panik först, men rättadfe ut ben och som tur var hoppade skålen tillbaka igen. Kan gå på de så det är inte skadat tror jag. Men det blir väl ingen tennis på ett tag nu antar jag :/ det är väl de som är mest surt, själva olyckan gjorde inte så ont det var mest chocken s efteråt blev jag helt vit i fejset och illamående och så men.. det ska väl hända en gång i livet också. jag som ALDRIG skadar mig!!!  arghhh...


kräftskiva

Idag har vi haft kräftskiva några tjejer, eller snarare räkskiva men ändå. Det var en mycket trevlig kväll tycker jag, och jag hoppas alla andra tyckte de också. Lite bilder kommer nog såsmånignom när jag har fått från de andra, tog inte själv nämligen :P

tant invasion

Just nur är det tant invasion i huset. 15 tanter i medelåldern 50, hrm det kacklas och det tjötas i ett. Jag förstår att män tycker vi tjejer tjötar mycket, men tanter slår nog priset asså. SOm tur är, så är de flesta nykterister eller kör bil, annars skulle jag nog inte varit kvar i huset ;)

klipp klipp

klippning beställt också, torsdag den 11 september. Tänkte först inte våga ta den tiden , värsta oturs eller djävulsdagen ju. men men jag vågade chansa ;)

Prom

Shitans nu när man går i trean så måste man ju börja tänka på balklänning och hela fadderittan. Eller ah ett litet tag kvar men ändå (A) Jag lääängtar så, så mycket att jag nog önskar att jag snart ska hitta "the one". Fast de jag längtar till mest är när man ska beställa studentmössorna, kommer väl få behvöa beställa en special extra extra liten (inte för att ajg har liten hjärna och är dum) ;)



vad sägs om denna hotta klänning?! Speciellt den färgen på mig och allt, mums. (ironi, för de som inte fattar den delen)

det sjukaste

Något av det sjukaste som jag nyss hört om är "foot fetish". Det är alltså folk som tänder på fötter. Alltså det finns porr filmer osv med detta fenomen. Herregud asså, och inte nog med de det finns typ armhåle fetish, armbåde fetish osvosvosv.. Gosh!



Jag valde att dela med mig lite utav en bild jag hittade på google.  hett?!

hej jag älskar mig själv...

Jag har fått frågan av nån viss person vad min nya dator heter och jag har bestämt mig för Sigfrid, är det okej ?!

I alla fall så jag ju då en väldigt rolig cam på datorn med olika funktioner därför lekte jag ego med mig själv här är resultatet. typ "hej jag älskar mig själv" ;D'


new computer

Då har man efter många års längtar äntligen fått en ny dator. Det blev en bärbar som e riktigt skönt faktiskt, tar ett tag att vänja sig med knapparna men annars är den super. Skulle dock inte säga att jag har den riiiktigt än, eftersom jag inte laddat in alla bilder osv från min andra dator. Just nu går datorn så snabbt så jag knappt hinner med men hoppas den håller sig så när bilderna å de kommer in i datorn, ska ta väl hand om dig datorn ;)

Dubbeln DM mästare också, i singel och dubbel. Helt patetiskt egentligen. I singeln mötte jag 2 vbgare och sen var det klart, i dubbeln mötte vi ett vbgpar och sen i finalen lämnade motståndarna walkover så jao då vann vi den med. hahah sjukaste jag varit med om :D haha men 2 pokaler rikare då ;)


Congrats

Idag fyller min goding 19 år =)

Sen så har ju skolan börjat, tyvärr. Visst det är väl kul att träffa allt folk igen, helt sjukt vad lite folk man har sett i sommar, vart håller alla hus måntro ?  Nu är det i alla fall igång, hade första matte lektionen idag, och de var ingen lugn start där inte, men det är väl bara å köra på liksom. Bra schema osvosv.



Föresten, imorgon ska jag nog beställa klippning vilket är i stort behov. SÅ nästa gång blir det nog lugg igen. man behöver lite variation i livet ju ;D

second place

JA, idag lyckades jga och Amanda vinna vår andra dubbelmatch i turneringne så vi gick vidare till final. I finalen hade vi det nästan i våra händer men förloradetyvärr. En andra placering på Dm inte helt fyskam för att inte ha spelat så mycket tillsammans. =)

100 till 0

Jag förstår inte, hur kan man spela en så bra tennismatch ena dagen och sen missa allting andra dagen. Nu syftar jag inte på aspelin/Johansson i OS utan min egen insats, imorse spelade jag sämsta matchen i min "karriär" och jag överdriver inte. Hur tråkigt som helst verkligen. Imorgon är det dubbel och nya tag. Your loved Josefine (skämtåsido)


ursäkta, ni får vrida på huvudet, gick inte att rotera för tillfälligt ;)

Bloggtorra

Gaah, det är sant. Jag har just precis nu fått bloggtorra. Ställ gärna lite frågor eller nåt, så jag blir på riktigt blogghumör igen :D


En såkallad outfit



Byxor: Chinos, Lindex
T-shirt: Zara

OS

OS-hysteri, ojoj... Grejjen är den att jag har fastnad för det jag med. Blir mna sittandes framför TV:n så kan man ju sappa runt på 100 olika OS-kanaler, svt1, svt24 och eurosport är några av dessa. Iofs så suger väl Sverige som vanligt när det gäller men det är fasen så intressant att kolla sporter man inte kollar på annars så som simning. Inte påtal om Phelps jesus.. och så cool lugn också.






Tränade lite idag också, först en timma inomhus och sedan ca 40 minuter utomhus. Snacka om att gå från 100 till 0 . Skit kul inne, allt satt perfekt, gött tempo, svettades rejält. Sen när man kommer ut tråkigaste ever, långsamt spel och allmänt tråkigt. Men jag och Viktoria gav inte upp vi spelade ena sekunden i regn andra i sol och sen lite åska och blåst. Herreguuuud. BTW, ursch hatar åska :S

You make me crazy


Körlektion

Jao då har man haft sin första körlektion då. De kan ju låta sent, men jag har ju inte fyllt 18 än så jag är faktiskt ute i god tid. Det gick bra jag fick köra runt lite, växla osv. Så nu är körkortet på G ;D känns ju helt sjukt att man inom ett halvår kanske har körkort. haha, ska bli så jäkla gött. Min dröm sedan länge asså! =D

Ungarna

En bild på de yngsta ungarna från längret.
Bakre raden från vänster: William, Linus, Fabian, Ann-Christine, Hanna, Bella, Elias
Liggandes tränarna Glenn och Josefine (jag) ;D  


Bad update

Asså får ursäkta min dåliga uppdatering men det är inte så att jag sätter mig vid datorn nu varje dag. Det gäller att njuta det sista utav sommarlovet, sen så jobbet också. Ungar asså, förstår inte hur mycket energi de har. Men det är söta ändå. Var ju på vattenpalatset igår med dem. 5 ansvariga på 28 ungar mellan 7-11 år, weeii. Jag hade ju dock tur att bara behöva ta hand om en liten tjej på 5 år som är så sjukt sööt :) Imorgon ska jag nog ta lite pics på jobbet också så då kommer lite mer uppdatering, FÖRHOPPNINGSVIS, förr eller senare kommer det i alla fall. Ha en bra kväll, jag somnar i alla fall snart.


Outfit

Någon outfit slänger vi in också!



OBS! Godis halsband is the sheat

Filmtips


Häromdagen såg jag "Illsionisten" med Filippa. Tänkte säga att den var faktiskt på något konstigt sett ganska bra. Den var helt overklig men ändå så trodde man på den. Det handlar då om trolleri kan jag säga. Det blev att man bara ville veta vad som skulle hända och det är väl då en film är bra antar jag ?! Framsidan såg väldigt tråkig ut men den är värd att se.

Greek Pics

Här kommer endel bilder från Grekland, hoppas ni inte bli För avundsjuka ;)


Gårdagens outfit

Igår hade man på sig detta då. Lite porrigt kanske, men vad gör de ;)

Bikini: H&M
Linne: VeroModa
Jeans: River Island (London)


 

sunny

Idag har man varit på Sanden igen. Fick ju bli ett litet bad också, var faktiskt väldigt skönt i vattnet även fast man inte trodde de. Sen hänge jag och Filippa där med alla småbarn (92.or) omkring oss. Sen nör vi fick nog utav de drog vi hem tsm med Johanna och Lisa till Filippa och snackade massa skit :D de ena och det andra som vi tjejer kan ... sen drogvi till kvantum och gick runt lite på stan eftersom det är Vänersborg festivalen så är det bara raggare , då undrar man vad där är för stad vi lever i. Här ska jga då inte stanna länge. hoojjjs

 

RSS 2.0