Peace and Love <3

Igår 19.45 kom man hem från Peace and Love. Det har varit gryyyyyyyymt kul. Det blev i alla fall tillslut jag, filippa,lisa, maja och Sofia (som lyckades få tag på biljett tillslut). Vi hamnade ett helt Vbg gäng på samma tält plats vilken var en jäkla slump men jäkligt kul. Sen hade vi även ett par trevliga stockholmare som grannar också =D. Vi har lyssnat på så himla många band som t.ex. Takida, Petter, Adam Tensta, Hanoi Rocks, Nationalteatern, Kent, The Hives, W.A.S.P, HArdcore superstar, In Flames, Veronika Maggins, Thåström, Neverstrore, MIss li och ja säkert några till som jag glömt. Men sjukt kuuul med mycket party party. Vi hade as bra väder med sol varje dag så man kunde sola från 9 till 3 ungefär. Och sen var det feeest för resten av slanten ungefär. Kommer sakna de såför de har varit så himla kul. Inte ens bajjamajjorna var något strörre problem och en liten dusch hann vi med också. Får väl se nästa år igen ?!


 
 

  

Fler bilder ? Det kommer: http://ohmygod.bilddagboken.se/

sinnes

GAAH, imorgon bär det av!!! Det är ju helt sinnes,  tiden har gått så himla snabbt asså. Packat nu (typ) så hoppas jag inte har glömt något, men med en så stor väska och knöke full så skulle jag inte tro de.. Men som sagt så åker jag ju tidigt imorgon bitti då så jag kommer vara lite off här så att säga. SÅ söndag den 29.de så ska jag om jag lever och orkar vara tillbaka förhoppningsvis ;D

Wimbledon på tv.n nu också, kommer man missa lite synd men hoppas på djokovic ;) heja heja!!

oh sheat

Börjat packa lite smått nu. känns helt sjukt att vi åker om bara 2 dagar ju. Ska snart ner till stationen för att köpa bussbiljett till hemvägen. Packningen är i alla fall inte att leka med, så jäkla mycket som måste med som tar så mycket plats som typ sovsäck madrass osv. men "det löser sig ;)" haha. Ne nu få jag packa vidare


impuls

Nu ska nog sofia med till peace and love också. Ett helt galet impulsköp på nätet att hon vågar. Fast inte vår problem om det skiter sig. Blir till att åka buss hem nu också med swebuss express för att tågbiljetterna var slut eller också sviiin dyra 500 spänn när vi betalade 200 dit... men det löste sig bra ;) 

3 days återstår

Ja idag har man varit iväg och handlat lite grejjer till P&L. B.la. en ficklampa som vi kan ha i tältet. Om inte jag och Filippa överlever nu med alla grejjer så kommen ingen att göra de. Så nu är det bara 3 dagar kvar och ladda riktigt hårt med mycket käk och härliga dass besök för det kommer det inte bli av på festivalen.


midsommardagen

Jag ska börja med att berätta för er hur gårdagen var. Den skulle kunna sammanfattas med ca 3 ord, estetiskt, kristet och drygt. I och med att jag har sagt dessa tre ord, som kan verkas konstiga så måste jag ju ta och förklara mig. Kan ju börja med att vi var hemma hos Lisa V. De började bra då var det vi "samhällare" där. Efter någon timma sådär börjar esteterna rulla in. Jag kan börja med att jag alltid har hatat esteter och efter denna kväll har det knappast minskat. Vi påbörjade grillingen vi normala (samhällare) medan de onormala (esteterna) satte sig vid en dator och kollade på klipp på youtube och sökte på wikipedia tyckte jag att jag såg också. Där ifrån ordet drygt. Kvällen rullar på och vi normala bestämmer oss för att börja äta. När vi ätit klart är de onormalas mat också klar och de sätter sig vid bordet. När vi ätit klart går de onormala åter igen till datorn och vi normala som återstår jag, filippa och johanna sätter och och diskuterar mycket djupa saker. När vi sitter där och diskuterar sätts helt plötsligt musik igång och man ser folk dansa och sjunga till låtar inne i köket. Visst, det är väl okej och dansa och sjunga. MEN (för att citera Tony Erwing - let's dance) de lyssnade på varje låt va 10 sekunder och var allänt konstiga. När de äntligen dansat klart kommer de in till oss, wow tänkte man ska de vara sociala nu? Nej då. Då börjar de prata om bibeln och hur de ber hit och dit. Vid de tillfället var jag nära på att seriöst skjuta dem, men hur tragisk hade inte den kvällen blivit då? Där sitter vi de icke kristna jag, johanna och filippa och bara kollar på varandra medans ca 8 andra personer diskuterar BIBELN. De är inget fel att vara kristen på de viset men man behöver väl inte prata om det var minut och var sekund, man kan hålla det för sig själv. Det finns vissa gränser. Sen spelar vi lite jeopordy och självklart vinner samhällarna med lite hjärna 2 gånger i rad (jag och filippa). Efeter de lämnar johanna huset och åker hem. Kvar är jag och filippa + 4 estetiska kristna och lisa. Vi går upp till Lisas rum . Där föreslår ESTETERNA att vi ska spela varsin låt på pianot. Visst tänkte jag och erbjuder mig att börja. Tar en lite oseriös låt där som typ björnen sover och kalle johansson. De tyckte ju jag var lite kul, likadant gjorde ju Filippa. Sen var det ju då esteternas tur. Seriösa som de är spelar alla varsin deppig låt STEN seriöst. Kvar är nu den största bögen av dem alla, nämner inga namn. Sätter sig vid pianot börjar spela en låt man aldrig hör och börjar SJUNGA. Vid de ögonblicket tittar jag och filippa på varandra och hon säger "ska vi dra hem nu?". Utan tvekan reser jag på mig och säger trevligt hej då och lämnar rummet. Vet dock ej om det var någon mer än Ellen och Lisa som svarade. Sen cyklade vi hem hit där våra föräldrar va. Umgicks lite med dem när sedan filippa och hennes mamma och pappa åkte hem.

Sådärja, nu kanske ni förstår lite bättre innebörden av orden estetiskt, kristet och drygt. I och med dessa ord kanske jag låter en aning elak men jag vill bara säga att det är inget fel på Lisa Vångfors, Evelina, Lisa Alatalo, Maja, Johanna och Filippa eftersom ni tillhörde faktiskt de normala samhällarna denna kväll!

Så förlåt Lisa du som anordnande detta men nästa gång så blir det nog bättre utan de där estetarna för min del, eller också ska man inte vara nykter så man inte bryr sig. :)




Låt bilden tala för sig själv! ;D

Midsommar

Jao idag är det midsommarafton då. Lika underbart väder som varje år ser jag. Det blir typ knytkalas hos lisa med lite folk. Bättre än ingenting och det blir väl vad man gör det till så då ska det allt bli lyckat när jag är i farten;)

natten till idag kan ju inte bli bättre faktiskt, mysigt sällskap ändå fram till halv 4.. hihi du är underbar faktiskt =D saknar dig redan (A)


mycket snack

Jag vet att min blogg den senaste veckan har haft mycket snack om fotbollen måste positiva och negativa ord. Jag tänkte avsluta detta EM freakssnacket med en bild på stjärnan själv, Henke Larsson. Ska bara säga the one and only. Dock måste jag nu ge med mig att han börjar bli för gammal för landslaget och bör nog säga hejdå nu. Men still du var bäst igår på planen även om det kanske inte märks så mycket. Men han har det i ryggmärgen. Punkt slut på fotbollssnack i och med detta!!!


en dag

tänkte att jag skulle skriva vilken dag det var som överskrift men sen kom jag aldrig på vad det är för dag. Med närmare efter tankte så tror jag det är torsdag eftersom det är midsommar imorgon. Sen på söndag ska vi planera P&L också, helt sjukt att vi åke nästa vecka :Dhur ska vi klara oss :D ?

hej då sverige

nu har jag slutat kolla. De har inte bytt ut Elmander än och Zlatan står helt stilla och gör ingenting. 2-0 till Ryssland och förvånar mig inte om det snart är 3-0 godnatt sverige.

my good

Elmander du är ju lätt bästa spelaren på planen. Du är så bra på att hålla i bollen, du gör perfekta passningar hela tiden. Du visar verkligen att du förtjänar dig platsen.

FÖR FAN, byt ut honom han helt totalt suger sönder. Seriöst Lagerbäck, byter du inte ut honom inom 5 minuter slutar jag kolla. Hej då. Kommer tillbaka när Sverige har förlorat!

fucking stormy

Här sitter man och filosoferar i lugnan ro när det helt plötsligt brakar till utanför fönstret. Det blåser som aldrig förr och går från en hyffsat fin himmel till ösregn. Svensk väder (L)



Se så underbart, jag ser till och med en SOL på söndag kväll. Fast 14 grader..

Tonight must be a magic night

Ikväll spelar ju Sverige igen. Fan ta dem om de inte vinner asså. De måste vinna för att gå vidare och ja vi får väl se. Det blir nu vinst om vi blir inbjudna till Bengan och co och inte dissade totalt som förra gången.

Midsommar snart också, vad händer hos er då?! Kanske ska till Svante eller så blir det något annat, vet ju inte riktigt. Beror helt på om han ska ha något och om någon annan kanske vill hänga på, eller om någon annan kommer med värsta kanon idén som totalt konkurrerar ut honom. Tror dock ej de.

Gårdagens outfit

Byxor:  Lindex
T-shirt: H&M
Solglasögon: Pondus


move your bodys

akta er asså, idag har jag varit ute och övningskört för första gången på typ ett år. Det gick väldigt bra faktiskt. Körde lite mjukt först sen ut mot båberg och sen hem igenom stan typ. Fick rött ljus överallt men det fixade jag ;) weii :P

Ikväll blir det kroatienlokalen och film med folket, hopaps det bli mysigt.. Frågan är om jag ska fråga? hihi kanske får se.


Dagens outfit

Byxor:
Lindex
T-shirt: Zara





Besök

Besök gärna min och min kompis bilddagbok också. http://ohmygod.bilddagboken.se


stolt svenne

Eller INTE, nu flyttar jag från det här landet! Seriöst sämsta andra halvlek jag sett. Gå å lägg er, lycka till mig holland säger jag bara!


Sverige - Spanien

Ikväll gäller det igen, Sverige - Grekland. Ska förhoppningsvis till bengan igen. Väntar på svar från Filippa men hon är inte så uppdaterad hon inte ;) Hejja sverige säger jag bara. Dock tror jag återigen att Sverige förlorar men vem vet ;)

Världens sötaste kommentar fick jag höra förrut också, kan jag leva på ett tag :D


Skolavslutningsoutfit


Studenten

idag tar alla studenten. Har precis varit nere och hängt på några. Men stackare idetta regn asså. De ska äna vara glada att folk åkte ner och hänge trots regnet. Helt sinnes asså. Det är väl sån tur vi ska ha näst aår också. FÖR VI HAR BARA 1 ÅR KVAR :DDD:D:D:D weeii helt sjukt faktiskt. Ska snart åkte till Amanda och sen till Annika och fira dem lite.

Sverige vann ju EM matchen också, var ju gött eftersom vi hade gått inför det as mycket ;) hihi. As you can see.

Igår var det lite fest/tjejkväll hemma hos Alena också, det var trevligt faktiskt :) Nu måste jag kila.

 

   

resultatet

efter ca en veckas liggande på sanden och solar har det äntligen börjat visa sig lite ;D Så här är resultatet. Porrig bild kanske, men enda sättet å visa så det syns.

så brun är jag

bonnebrännan på benen är nästan väck!

schteeek

Så jäkla gött nu är allt klart i skolan också. Hade vår redovisning av Dressmann idag, gick så jäkla bra och var inte något nerövs vilket underlättade det hela. LIsa kom hem från Grekland inatt också :D

Imorgon är det ju nationaldagen också, så då är man ledig. Då blir det schteeek på sanden hela dagen med volleyboll och solning för fulla muggar. Imorgon börjar även aqua blå kan ju vara trevligt, iofs bara intressant på lördag då volleyboll turneringen är. Ska inte vara med men det är lika kul att kolla ändå :D Man får ju äna ta med kameran då, har varit lite dåligt med detta påsenare tid. SÅ fårbli lite uppdateringar på bilddagboken :)

ursand sommar 07

Förra årets "varma" sommar bild!

RSS 2.0