son of a biatch

Hade seriematch idag mot Ullevi. Seriöst vilken biatch jag mötte, började typ lipa bara hon förlorade en boll. Sen spelade jag skit helt plötsligt och som vann i ett avgörande supertiebreak. Efteråt kan man väl ändå vara glad när man vann, men suraste personen ever åh fy fan vad jag hatar sånna människor. Vill man bara slå en boll i huvudet på! Man bara snälla coola ner du är inte proffs om du tror de.


ekostymer

så himla king. Min och Filppas reklamfilm för dressmann är nu KLAAR! Den blev så jäkla bra så det inte är sant. Låten blev så perfekttajmad med en del tur, och oh så bra ;D Vi kommer lätt ha den bästa asså :D hahah! Ne men vi har jobbat hårt med den i alla fall, typ ;) Fick ju faktiskt filma om å hela köret så det blir redigt nice nu asså. :D

image30

Vår annons kommer se ut sådär någonting, inte dålig den heller ;)

life is unfair

Känner är jag varit lite off från den här bloggen ett tag. Men solen har ju börjat kika fram så smått, skolan tar lite tid osv . SÅ har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn någonting. Oj vad jag ljuger så tungan blir helt svart. Visst är det fint väder och visst håller skolan på men klart som fasen jag fortfarande sitter vid datorn. OM jag ska vara ärlig har jag bara helt glömt bort å skriva. Så förlåt till er 3 personer som läser min blogg men nu är jag ute på banan igen.

Har väl hänt lite sen sist. Kanske inte så mycket intressant. Redovisar min engelska bok som gick bra, fått tillbaka engelska NP som gick bra, skrvit klart NK.n som gick bra och redovisat den. De enda som är kvar i skolan nu är Företagsekonomin, otippat men sant. Imorgon blir det göra klart reklamfilmen och förhoppningsvis powerpointen. Sen är det bara börja ladda inför nästa torsdag då vi ska redovisa hela skiten.

image29

Klassen SP2EIa när vi vann brännbollen ;)

I'll need a credit card that's got no limit

Idag har jag varit med Rappen en liten stund. Det är alltid trevligt att prata gamla minnen osv ;)

Imorgon är det äntligen på tiden att jag blir av med redovisningen av den där himlans engelska boken. Lite nervös jag kommer vara. Men det löser sig förhoppningsvis. SÅ nu måste jag dra å kolla igenom den lite granna..

 lite nya kläder sådär..

Lyle&Scott

Thats right. New tröja !

image25

image26

as fit as a fiddle

Som då betyder pigg som en ärta. Fick jag lära mig av en mycket klok man igår som jag inte ska nämna vid namn, för såå roligt ska vi ju inte ha ;) Något mer som man kan suga på ett tag är att "onödig rädsla är en följd av sanningens evolution" fråga mig inte vad som menas med detta, men den kloka mannen nämnde även detta.. Men gillart ändå liksom. Jag har nog gått och blivit konstig skulle jag tro.

Idag blev det ingen redovisning av engelska boken för han hade inte tid. så det får blir på fredag. Kanske tur iofs eftersom min bok är så sjuk så man tror att man har läst fel.

Bokat biljtter till Peace and Love nu - äntligen fått tummen ur ... ja vi vet vad. Det blev i alla fall inte bara jag och Filippa utan även Maja så nu är vi ju lätt 3 i alla fall. Vi kommer ha så feeeeeettt kul ;D

image24


dejting is the shit

Igår var man ju på en så kallad Dubbeldejt + de femte hjulet. Det var allt väldigt trevligt. Vi och fikade sen så skulle vi till plantagerocken vilket inte var någon höjdare så vi drog hem till T.s lägenhet.

Idag hade vi får första seriematch också. Var väl inte sådär jätte bra start kanske. Jag vann ju min singel men mer än så blev det inte 3-1 till Borås. så deppigt asså. Men detär väl sånt man får ta.

Snart måste jag läsa ut min engelska bok som jag ju sagt en vecka. Förhoppningsvis tar den slut ikväll och jag kan kolla in lite imorgon för att sen redovisa den på måndag. Tråååkigt.

Me like you, faktiskt xD 

there is nothing I can do

Tha school snart då. Rörmockaren har stängt av vattnet så det blev ingen dusch i morse. Nice :/ Tur att jag duschade igår kväll som jag aldrig annars gör. Så p.g.a detta så är jag lite tidig och anläder till tha blogg va ;D Läxprov idag då, som man typ inte förstår någonting utav. Sen ska vi börja klippa på vår reklamfilm också, det kan bli spännande. :) pusshojjj


SP2EIa <3...

..är skolan brännbolls mästere :D:D:D yeeeii. Vi har haft turnering på skolan och vår klass vann hela skiten. Vivann 4 matcher och sedan var seger vår. Grejjen var den att egentligen var vi inte så bra. Men vi hade en fruktansvärt bra hejjarklack som bara psykade ner alla. genom att ropa SPEIA SPEIA SPEIA.. och tjaaaaalalalalaaa. osv osv.. och ojojoj ojojojojojojoj ;D så jäkla kul detta kan man leva på ett tag. Engelska NP gick åt helvete i alla fall hörförståelsen men vad gör det när vi vunnit BRÄNNBollEN ;)

image23

dålig uppdatering

det är lite dålig uppdatering här för tillfälligt men detär för det är så himla mycket i skolan nu så har äna inte tid å sitta och tillbringa tid här. Idag måste jag läsa ut min engelska bok osm har 40 sidor kvar. Känns ju sådär lyckat, efteroms jga inte kommer ihåg något från boken och ska redovia den någon gång i veckan.Asså fusk jag är ju seriöst senil så borde ju få något handikapp.. jaja får väl se hur det går. cpbok också!!

Specialidrotten är i alla fall typ klar nu. Filmaanalysen lika så. Matte provet avklarat. Filmat reklamfilmen och börjar på naturen. SÅ ja lite är ju klart så man kan andas ut men inte mycket... :/

Bild från helgen!
image22

wonderbar

hela helgen har varit full av sool, så jäkla gassigt asså :D Var på sanden idag också mellen 11-4 träffat lite nya människor, vilket alltid är trevligt så att säga ;) Lite nummer byte osv ;D höhö. Sen skulle man skriva filmanalys vilket inte blev så jätte seriöst, skrev anslaget sen la jag ner det där. Filmat klart nu inför vår reklmanfilm så nu får vi väl klippa ihop den på något nice vis och sen ska väl den vara klar också;)

Hos maja i fredags var det föresten väldigt trevligt. :) Mycket folk osv, fast vid 12 så drog alla helt plötsligt men vi stannade till 1i alla fall sen var det dött så.. jaja det var kul fram tills dess i alla fall :D

image20

fest pest nest

ikväll/snart är det dags att åka till födelsedagsbarnet på fest. Sen drar vi vidare til lokalen, hoppas på att det blir riktigt skoj :) puss

happy moments

Imorgon fyller M 18 år då ska vi först till henne och fira lite sen har hon hyrt en lokal som hon har bjudit in hela vbg till så vi inte kommer få plats, men det blir nog riktigt nice asså :) Ska nog ta det liiiite lugnare än på valborg i alla fall ;) Säsongen har ju börjat ! hahaha typ!

Satt här och kollade lite "gamla" bilder från i somras det är alltid lika trevligt, så varför inte dela med sig liksom ;)



Tyckte att förra sommaren var typ sämst ever för att det var värsta skit vädret. Men när man tänker tillbaka så var det ändå jäkligt bra. sommarlov är ju alltid sommarlov. Men iår verkar det bli gassigt väder och vi ska steeka på sanden, festival, båstad,grilla,tälta osv osv osv. ;)

en sten har släppt

äääääntligen är matteprovet gjort. Gick väl kanske inte sådär jättebra men inte jättedåligt heller. Det blir ju inget MVG det är ju något som är säkert men VG annars tar jag livet av mig. Hela provet var väl inte så svårt men den sista uppgiften  asså som man ska sitta med i en 1 timma ungefär. fattade typ ingenting så skrev massa skit och hoppas på + poäng helt enkelt ;) men nu kan mna stryka de på listan att göra bara 99 saker kvar då. :) jippii! sen är det soooommarlooov :D

image10

black christmas

såg på en film i söndags med R och F, black christmas hette den. Asså egentligen var det nog sämsta filmen, fast ändå inte. Lite svårt de dära. Grejjen var att huvudpersonens barn/syster (komplicerat) skulle vara en kvinna, men sprang runt med blont hår men lät som en man och såg ut som en man. Så det var helt banana egentligen.



idag är det soooooool och vaaaaaaaarmt gött ca 20 grader och har hört att det ska bli 25 på fredag och i helgen. Hallå eller snälla sommar börja inte förtidigt nu så att det skiter sig i sommar. Hoppas det ligger kvar asså. Då är ju verkligen lyckan gjord om man ska vara fin i kanten men orden ;) Pluggat mattat idag också från 1998, tänkt om det var så lätt som då. Inga MVG-kvalitet uppgifter å skit. Bara 1 eller 2 p och läraren bestämmer gränserna. FUSK!
Jaja, nu ska jag sluta lipa. Det ska nog gå bra ska vi se. INGETslarv nu kom igen. Som varje år .... god natt

image9

Världens egobild i know, men den e somrig ;)

matteplugg

Idag ska det pluggas matte till 100 alltså. Har börjat lite smått ute i solen, sen blev det väldans kallt och solen gick i moln så då gick jag in. Hamnade framför det underbara one tree hill och fastnade lite för länge där kanske.. fasen. Men nu har jag inga mer avsnitt så vettefasen vad jag ska ta mig till. Får vänta till de kommer ikapp på tv.n hur lång tid de nu inte tar. Som sagt matte också idag, imorgon och på onsdag för att sedan vara redo inför provet på TORSDAAAG! :S Ska fråga pappa sen när han kommer hem, sen har vi ju matte i skolan imorgon å så..

Snart träning så då hinner man ju inte plugga de och en fys. SEN efter de så får det bli å fråga pappsen. Hoppas han inte är i sthlm idag bara.. Nu måste jag laga mat. hooojjj

bilderna



Här har vi bilder på glasögonen, fråga mig inte
vad jag gör på bilderna... hade lite kul kanske ! =D

blood diamond

Äntligen hittat röda nice brillor. Inga rayban men nästan i alla fall, palla lägga ut flera tusen spänn på ett par brillor som ändå bara gäller i ca 2 månader. Men nu kan jag vara gassigast i grekland i alla fall ;) höhö.

(Bild kommer)

Matte panik har man också. Sitter här och blogg och kollar på one tree hill och american ganster och läser engelska boken och ja borde prioritera matten faktiskt, men jag pallar inte. Man får ju bara panik av att tänka på det fan. Jaja önska mig lycka till resten av dagen. Hajjs


shit pommes frites

image3

Här är jag fullt bright å grann ;) eller nåt. COOL i alla fall!!

Idag har det verkligen varit segaste dagen ever. Det löste sig i allafall med barskåpet osv. Puuh. Ja lite duktig har jag väl varit idag och läst ca 20 sidor i min förbaskat sjuka engelska bok, var likte sjuk idag. Sen har jag förberett min ledaruppgift en aning och sen börjat kolla på american gangster som jag ska göra film analys på. Somnade tyävärr. Sen har det varit rätt dött idag faktiskt. Imorgon hoppas jag vi hittar på något med tjejerna eller spelkväll med boysen, inte så troligt dock. God natter

gårdagen

Igår var det valborg. Det var mycket kul, fast tiden gick väldans fort. Men avslöjade igen :S Väntar bara på att F ska logga in på msn asså. Shit pommes frites.

RSS 2.0