what a night

Blev en familjekväll med räkor å idol då, haha yes! och sen blev det en rätt bra film faktiskt som gick på femman, vet inte vad den hette men. Bra var den i alla fall, fast rätt förutsägbar men det är väl ofta filmer nu förtiden i guess! SNART SKA man väl gå å lägga sig då som resten av familjen redan gjort på en fredag kl 23:00 yeeyy! Ha de fint, imorgon MÅSTE jag skriva tal så jag kan sluta tjata om detta!

stay with me

titeln på inlägget har ingenting med inehållet att göra, eller jo nu har det ju de eftersom jag nämner det i alla fall, men  lyssna på den låten. Väldigt bra =) Med ironik då, för er som inte vet, lyssna på den. gooodie!


Detta är vad jag gör, sitter och tar egobilder med min CAM! yeeey! Faktiskt ganska glad idag, konstigt, trots ångest =)

ÅNGEST

Ångest är det rätta ordet just nu. Har inte börjat på talet än som jag verkligen borde göra. Vet itne ens vad jag ska snacka om ju! Jesus!!

hemkomst

Idag kommer syskonen hem från sina hembostäder . Vi ska "fira" Oscar som fyller år nästa vecka. Hoppas på tårta, men så tur ska man väl inte ha. Och jag som måste skriva tal också, kommer ju verkligen INTE att bli av, jag får panik jäkla skitämne iår på nationella som varje år när jag ska ha "intryck och avtryck" yes, jag har ju så mycket intryck och avtryck! ursch! Nu får man väl gå å sätta på sig något nice till "festen" sen då ;) höhö!

OUTFIT

LINNE: Monki
Tights: H&M
(Kjol/Förlängning): Vero Moda
Väska: Second hand, Myrornas







                       (Klicka på bilderna om du vill se dem större)

Lipz..

..but not for me!

NU är det ju "Halloween" party på lipz, om jag änåd var 18 och kunde komma in. Men men, får hitta här med min lilla blogg istället och svara på mail från Svante, som jag förövrigt får typ varje dag och jag är överlycklig =) Långa mysiga mail och herregud han har bara varit borta en vecka nu :/ Men men, sen när jag är 18 kan jag ju gå ut och få tiden att gå istället för att sitta här å typ göra ingenting.

I'm home

Nu är jag hemkommen ifrån Stockholm den stora staden, och ja den är verkligen stor. Haha helt patetiskt vad litet vänersborg är egentligen. Men än sålänge trivs jag, men snart flyttar man nog snabbt härifrån. Har shoppat sönder, fyndne kommer väl ut här såsmåningom när jag orkar. JUst nu ska jag nog bara sova skulle jag tro. Höres imrgon!

Stockholm

Nu åker jag till stockholm imorgon fram till onsdag kväll så blir lite dött här ett tag, men hoppas ni överlever!

Marknad

Idag har 4vanity sålt sina produkter på marknande, fyfiffen vad kallt det var. Det var lite svårare att sälja än vad vi trodde faktiskt, men tillslut fick vi i allafall sålt 43 stycken så det blir 2400 kronor plus i kassan så vi ska väl inte klaga. Nästa sälj tillfälle är julmarknanden på etage då jävlar!


Här har vi alla 4 snyggingar i företaget =)

NY BLOGG

Pajjat min blogg totally så fick göra en ny. Blev faktiskt helt okej tycker jag. Först tyckte jag det var lite random med rosa på inläggen, men passar rätt bra. Eftersom jag tog rosa på kommentarerna och de. Så brunt och rosa är det nya då =) och lite kärlek ;)

för att..

..jag har tråkigt när jag pluggar, så bjuder jag på denna!


training

Det är träningen som får göra så jag tänker på annat, och SKOLAN yes! Prov imorgon i småföretagande jag borde ju faktiskt börja plugga nu men jag orkar inte, det är ju ett "moggeprov" så det är ju bara fakta frågor så det ska väl inte bli så svårt antar jag. Sen på lördag är det marknad, som vi ska sälja våra produkter från vårt UF-företag =D Hoppas vi blir rika nu!





Min trevliga träningsfrisyr, alltid lika hett!

OUTFIT



:'(

Blir nog en jobbig tid nu... :/ Kan inte riktigt förstå att vi inte ska träffas på 3 månader. Men får se det från den ljusa sidan, att när du kommer tillbaka så ska vi ha det dubbelt så mysigt =) Är nog värst första veckan nu, sen kommer det flyta på HOPPAS JAG! :O Annars dör jag nog.

Har ni varit med om att er kille/tjej åker iväg under en lång tid ?


"people always leave"

...hur ska jag överleva ?

lördagens outfit


Tonight, must be a magic night....

Idag är det den stora kvällen, (förlåt therese, för att jag skryter) men nu börjar faktiskt Prison Break igen och jag är som en lycklig liten gud skulle man kunna säga =) Kan ju nästan int bli bättre med ett One tree hill avsnitt igår och ett PB avsnitt idag. =D

SVENSKA NATIONELLA

Är det svenska NP på torsdag?Vi vet ju ingenting verkligen! så bra lärare som jag älsakr!

dagen efter

..jag mår bra =) Tog det ärtt lugnt igår fast ändå inte, blev precis lagom mycket, så kunde jag vattna min baby lite också så att vi kan träffas idag =) 4 månader har vi idag tillsammans, och det blev ju perfekt att visa det igår då efter kl 12 förstås :D Bidler finns http://ohmygod.bilddagboken.se så bara å kika in =)


FEST

Då var det fest!

Bullet for my valentine - tears dont fall



Börja gilla den här låten föör mycket, helt konstigt =D

Lite plugg

Här sitter man och gör lite plugg, men inte så mycket. Förstår inte alla i klassen har hetat pluggar hela helgen, men jag vet inet riktigtr vad man ska plugga? Iofs höll vi talet förra veckan och det har alla kvar, sen har väl alla filosofin kvar som man gjrt på lektionerna som man SKA! det lönar sig alltid i slutändan! Men ska skriva rent de, sen har jag svarat på religions frågorna sen ska jag ner till Filippa och skriva lite affärsplan.


3 böcker jag "älskar"

a big mistake

Idag åkte jag hem från skolan, skyndade mig till trafik skolan för jag trodde jag hade körlektion, men opps klantigt som man är hade jag visst imorgon och inte idag. Så det blev til att åka till träningen och sitta där och vänta en stund.


 För att stärka samhällsrollen med joggingbrallor så lägger jag ut en bild, dock är detta min klädsel innan träning och inte till skolan.

Outfit

      
Finns inte så mycket att säga om typ sveriges tråkigaste "outfit", ett par jeans, från gina sen en tröja från JC och en gammal sjal som hittade här hemma, mamma gamla =D

INGET ONE TREE HILL DENNA VECKA!


bettah

..okej det är bättre i magen idag. Så det var väl någon ägglossningen eller något kvinnligt!

you make me happy


weird

Vad kan det vara som gör så ont ? KOnstigt magont, blindtarmen ? det går inte att det är blindtarmen, då skulle det göra ondare , eller ? (!) hjälp :S ärsch fjant jag är. Det ä väl inbillning. Men vem vill ha ärr på magen :S Jaja, hoppas det är borta när jag vaknar !

double winner

Spelat seriematch, vi vann igen denna gången mot mölndal!


..och söderling förlorade!

Patrik 1,5

Bio skulle det bli, bio blev det! Den var riktigt bra faktiskt, men det är ju inget för homofober i alla fall, en hel det riktigt gay scener och det var kul. Det var väl egentligen en rätt självklart handling men det hände ändå saker hela tiden som gjorde filmen bra, blandat med både skratt och gråt (för vissa) ;D Så den rekomenderar jag starkt, så det var inget bullshit att den var bra i alla fall!
'

Säsongspremiär 20 oktober

ill

bio?

Ikväll kanske det blir patrik 1,5 någon som sett den ? Är den bra ? Har hört att den ska va grymt kul !

thanks

Tack för alla kommentarer göör kul =D Fortsätt gärna ;)


what a night

Då hade man kommit hem ifrn "ödegården". det var väl ungefär som det låter, helt öde. Var där med klassen nu igår kväll och imorse. De börjades med lite korvgrillning och fixa sovplatserna på loftet, som förövrgit var kolsvart. Ingen el där inte. Sen blev det sång och lite kurragömma ute i det svarta och i "chilloutrummet". Sen tyckte man att man skulle sova men det tyckte inte Johan och Anton som höll ca 20 elever vakta till kl 4 inatt, när man lagom hade somnat så kom de och pratade om skellefteå, de var ju inte älskade då precis.

Men efter diverse argaminer somnade alla tillslut och kl 07:00 PRICK väcktes vi, suck "jag som precis hade somnat". Alla var dööö pepp, eller inte. Sen var det lite kubb och sen packa och ka hem igen, det var ingen som inte somnade på bussen hem, busschauffören måste undrat vad vi hade gjort egentligen. Men en klart godkänd tripp ändå, eftersom vi har så goo klass =D Bilder kommer när folk skickat!

Syjunta

Nu har vi precis har syjunta med företaget. Pojkarna suckar mest faktiskt, men det är trevligt att de är där i alla fall med lite sällskap, man kan ju få reda på en hel del skvallet. Killar döljer ju inte sånt precis, as bra =D

Dagens outfit


Bildredigering

Har lekt lite med bildredigeringen.
Väldans vad en egentligen
ful bild kan ändras och bli helt okej.
Det antar jag att det är positivt



Wonderbar

Hade ju talet idag som sagt, det fick väldigt bra faktiskt. Vi var iofs bara 6 stycken som skulle redovisa idag , men det gjorde ju att det gick väldigt bra. MVG? inte helt fel, svenska är ju inte riktigt mitt ämne men tydligen tal. Vi var ju först ut också, eftersom ingen i vår klass förstår att man inte måste ta sista bästa tillfället utan att det är rätt gött  bli av med de, så nu är det gjort i alla fall. :D

talet

Idag blir det till å öva till mitt tal som är imorgon så får bli ett snabbt inlägg, Detta var allt =D

weeiii, lovely weekend

Har varti lätt bästa helgen på länge asså. Som planerat förljde jag med min svante ut till hans stuga på kusten och var där lördag och söndag =D Ingen av oss kunde sova me ndet var ju knappast negativt vill jag då säga, och att sedan somna i famnen var ju inte heller helt fel (A). Sen var det myspys hela dagen och för mycket godis, IGEN! Vi ska lägga av med det dära ;) nu ska jag nog sova så jag orkar öva in mitt tal imorgon, gosh! puss å godnatt



                 Du är seriöst bäst !

kvällens outfit

det blir inget spice girls tema, vi slopade de, vi blv bara 7 tjejer s vi flyttart ;D Men en hyffsat nice outfit ändå tyckerjag personligen (A)



RSS 2.0