Solen lyser

Sitter och gassar ute i bikini i solen emellan åt. Rätt långtråkigt så man hoppar hit ibland, käkar lite ibland, letar fest till ikväll osv. Har ni tänkt på de att när man solar så får man en speciell lukt "på sig"? Är väl typ en blanding av svett och sol typ :D Låter ju fräsch, men jag tycker de luktar gott (A) Det luktar sommar liksom :D

Ledig dag = fri dag

Ikväll är det valborg för er som missat de ! Som vanligt har man ingen aning om vad som händer. Blir i alla fall ingen favorit i repris från förra året och förr förra året så att säga! Jag och Filippa ska börja med att käka något gött med våra föräldrar sen är det meningen att vi ska dra vidare någonstans. Får se. Är i alla fall ledig från skolan idag. Fast ska ändå vara tränare sen klockan 4 så det förstör ju hela dagen rent psykiskt!


benen krampar

Har precis varit iväg och tränat. Först var det damtimman, lika omotiverande typ som vanligt. Sen var man lagom motiverad till fysen och tänkte den skulle bli oseriös men icke. Började med att vi körde lite hopprep sådär det var väl rätt lugnt. Sen ställdes de upp några mina häckar som vi skulle hoppa jämnfota över, sen göra 10 armhävnigar och detta 3 varv. Sen 3 varv med 20 situps istället. Sen skulle den andra halvan av gruppen göra samma sak och då skulle vi löpa fram och tillbaka i salen. Sen ställdes häckarna ut i hörnen av salen. Nu skulle man springa 90 %, 5 varv i salen. Lätt tänkte jag och drar på. Men efter 4 varv börjar de kännas. Detta tog ca 49 sekunder att springa. Sen körde vi detta 5 ggr, och benen började krampa efter 3 omgångar ungefär. Dels för man hade träningsverk från i måndags också tror jag. Men usch det var jobbigt men gött efteråt. SÅ läs och kör detta inlägg om ni vill köra hårt :D

belgien bilderna

Ska bara meddela att jag håller på att få bilderna från Lisa nu, så snart åker bilderna ut på fejjan! ska bara meddela nu lite i förväg att jag kommer bjuda på mig själv med resan snyggaste bild här lite senare när jag har skickats över. Kan ju bara säga att det är värt att vänta på den så att säga (sas)!


Försmak på bilder som kommer!

schmaaaalt bra

SKOJJA!! Matterprovet gick åt helvete, mer än så säger jag inte. Nu får det gå som det går, kan ju inte göra något åt de nu ändå. Nu ska jag testa att sola lite istället. Svinit kallt var det senast jag var ute men vi får la se!


been there, done that

Nu är det nerlagt. Nu får det gå som det går. Det man kan det kan man. Det man inte kan det kan man inte.
 
För att höja stämningen lite lägger jag in en till bryssel bild! Godnatt. Imorgon är jag tillbaka efter provet :S


åhhh!

Jag vill bara lipa på matteskiten, upptäcker nya saker hela tiden. Gaaah!!! Blandar bara ihop allting, alla formler å skit ! Usch, önska mig lycka till nu det kan jag behöva! Nu ska jag köra gärnet 1 h till!

I LOVE BRUSSELS



Nu drar jag iväg till skolan i min snygga Tee från Belgien ;) puss på er!

Lite volym

Skulle försöka att få ltie volym och lite lockar i håret så jag krovade ihop håret i små rullar och sen råkade jag somna. Tycker ni jag lyckades ? :D


det närmar sig slutet

Idag är det 27 dagar kvar till Ayia Napa, fattar ni 27 dagar :O det är ju fasen ingenting! igår tror jag att det var 15 skoldagar kvar, hallå? Det är ju typ 2 veckor och det är ju ingenting!!!!! Även matteprovet närmar sig, imorgon är det klart. Då kan inget mer göras på den delen om det nu inte skulle bli ett IG men det skulle förvåna mig, siktar ju på VG och har fått det på delproven så. Men det är det sista som gäller så vore klantigt att sätta ett G där, då skulle jag bli riktigt besviken på mig själv...

Börjar inte förrän 2 idag som vanligt. Kommer völ gå dit, han kommer säga att vi får skriva på vårt sista tal och sen kommer vi få gå hem. Så tja det är väl bra så man kan rå plugga de sista då.

DAGENS JOSSE



Grönt linne: H&M
Vitt linne: VeroModa
Jeans: Lee, (Insydda och själv slitna)

Måndag morgon

Då var det en ny vecka, med nya möjligheter! Skola idag, ELLER INTE! Marknadsföringen blev inställd utav captain morgan för att vi kunde fixa med bilder eller nåt. Sen är det nån teater halv 1, får väl gå på den då. För då slipper jag plugga matte istället!

Idag börjar ute säsongen. Blir ju gött å spela ute när det är fint väder osv, men hatar spelet utomhus. Inget tempo, vilket är min spelstil.

tjena tjena mittbena

Tänkte bara meddela att jag testar mittbena idag för jag har inget annat för mig. Modet ni vet! Men fy fasen vad jag ser ut asså, inget som stannar kvar längre än 12 timmar i alla fall.!


tv-tittandes dag

Söndagar, varför är just söndagar de dagar som har flest bra program på tv då man alltid har bestämt sig för att plugga?

Klockan 17:00 - Greys Anatomy
Klockan 18.00 - One tree hill (även om jag redan sett avsnitten så kvittar de)
Klockan 19:00 - Gossip Girl
Klockan 20:00 - Wipeout
Klockan 21:00 - Söndagsparty

Hallå eller det är typ 5 timmars tv tittande på en dag, och det är typ de enda jag kollar på hela veckan. Tragiskt att det inte blev så mkt matteplugg som planerat men liiite i alla fall (A)

tillbaka till verkligheten

Strandgatan igår med tjejerna. Det var mycket trevligt med väldigt mycket människor. Träffade mina rumskamrater där också, kändes ju länge sen liksom! Idag får man vara tillbaka till sitt vanliga liv igen, ska plugga matte idag har slutprov på onsdag och har knappt börjat med skiten. Måste hinna nu innan alla program börjar ikväll nerd som jag är! puss å kram

MER BILDER KOMMER


Antwerpen, äggmök rummet!

Bryssel, stadsvandring

beglien, en resa att inte glömma

Nu är jag hemma. Jag väl sammanfatta resan med ett ord. "HERREGUD!" Vi har varit med om så mkt, bott på ett vandrarhem som luktat rötet ägg, gått mils långa prommenader, sovande människor på studiebesök, party nätterna långa och framför allt underbara människor! Nu längtar jag ju inte mindre til ayia napa där det blir ännu mer fest och ännu mer sol!!!! Bilder kommer när jag fått

nyrakad å grann

Jaha, vart då kanske ni tänker då? Sen kanske en del inte fattar någonting vad jag pratar om men då är det bara kolla titeln på inlägget. Sådär nu kanske endel tänker jaha, vart då? och några kanske tänker är hon en man? Då kan jag berätta för er att jag har i alla fall lärt mig i skolan att sex säljer. Jaha, hon ska gå in på de spåret nu? Nej faktiskt inte, det är bara benen som är nyrakade. Det gäller att förbereda sig rejält inför Bryssel. Nu är allt fixat och klart, packingen, biljetten, handbagaget, skjuts osv osv. Fick precis ett sms från min vän Lisa "Yes :) BRYSSEL BABY" och ja, efter ett halvårs längtan så har vi snart landat. Därför efter detta kilometerlånga inlägg av bullshit vill jag önska er här hemma i Sverige en trevlig vecka, jag är tillbaka på lördag förmiddag och uppdaterar förhoppningsvis överlever mina 6 läsare! =)


check list

Nu har jag gjort klart psykologin och skrivit ut mitt boardingpass till bryssel. Bara packning, matte, städning och träningen kvar då ;)

Morgondagens planer

Nu ska jag göra en lista på vad jag verkligen MÅSTE göra imorgon:

- Åka till skolan och hämta psykologin
- Skriva klart psykologin
- Packa
- Bestämma tider osv. med lisa å johanna
- Börja med matteplugget
- Träna gånger 2.

Hmm.. jag SKA var effektiv imorgon och se om det lönar sig. Godnatt på er!

söndagsparty

Precis kollat på söndagspartyt med filip och fredrik, var ju slående bra! Speciellt wrestlingen :D

BILDER FRÅN EXAMEN


Syrran har precis tagit emot sitt diplom. (i mitten)

Ida, johannas kompis tog också examen


Johanna och mamma

Johanna och Ida

älskade syskonen på middagen efteråt
 
hela sällskapet

folket på gothia towers

vad kan vara så intressant? drinklistan?

ROSA PANTERN, får avsluta dagen.

did that, done that

Hej min 6 läsare!

Ja det är rätt patetiskt att jag ens skriver blogg, 6 läsare? Det är ju som ett skämt, sen tror jag knappt att jag har 6 eftersom jag märker aldrig av det. Inga kommentarer och om jag inte skriver så försvinner de inte osv :P Men jag lever än på hoppet det gör jag! Snart rulllar pengarna in.

bryssel förberedelser

Just nu tjötar jag med lisa och lite johanna via msn och planerar bryssel, att det ska vara så svårt. Just nu raggar vi runt för lite skjuts, lite rörigt. Vill ju gärna inte köra dit själva och ställa oss där på långtidsparkeringen osv. Kanske blir att vi får köra själva i alla fall i slutändan men då har vi ju försökt i alla fall. Sen måste jag skriva klart psykolgin också, blä! Och plugga matte, blä! Blir nog off här ett tag till.

psykologi

kom precis på att jag har "psykologiläxa" innan bryssel, bläää! Jag som hade tänkt göra lite matte å vara duktig, får väl se hur det går med detta. Ingen bok heller, kunde låna lisas men nu kom jag på att jag har ju så bra anteckningar. Får väl dra till skolna på måndag nångång och hämta böckerna kanske?! blä också att vi kanske ska få kärringen nu i alla fall...

sommar å sol

Igår var jag på min systers examen, det var väl sådär lagom kul på dagen men sen på kvällen åkte vår familj och en annan familj och åt 3 rätters middag det var gassigt. Drack champagne både på förmiddagen och innan maten, inte varje dag. Kvällen avslutades på ett uteställe, eller ah gothia towers där längst upp i gbg då. Fick ramla in på ngt annat ställe för (23 års gräns) men vi var lite felanpassade med vrt sällskap och kläder så vi bytte. I alla fall köpte jag en rosa pantern och det var ruggigt god som jag trodde. Sen åkte vi hem och sov hos Johanna.
 
Idag har jag och mamma letat balväska och nu har jag hittat en. Trodde jag skulle få åka hem sen men icke, pappa skulle grejja i lägenheten så satt å väntade från typ 2 till 6. Sola en stund var väl gött men inte i 4 timmar. Kom hem runt 8 i alla fall och sen dess har jag bara slappat. NU ska jag kolla vidare på en film på 4.an, konstig som den verkar måste jag se klart den.


Svettis bräda

Har varit iväg och först varit tränare, de hatar mig för övrigt, i alla fall halva gruppen (2 av 4) :D haha! Sen tränade jag 1 timma själv och sedan drog jag och kattis till friskis och körde bräda för första gången, vi har planerat detta länge men det har aldrig blivit av. Ett riktigt bra pass faktiskt, riktigt jobbigt där i mitten men inte så man inte klarar av att stå ut! Så det blir det allt fler gånger, bra "ledare" också eller vad man nu kallas de. Medelålderna var för övrigt lite lägre också!


vilken härlig dag

Tänkte bara meddela att provet gick bra, eller det kändes bra. Annars kom jag precis hem från skolan, har inte gjort någonting i skolan, som vanligt. Först hade vi lite info om typ slutbetygen å de hur man ska skicka in osv. Sen klockan halv 1 skulle vi ha info om bryssel, hmm givande. Vi fick en gloslista på flamlänska eller va de nu heter och gick igenom den i typ 40 minuter, vår lärare är från belgien nämligen. Men den enda nödvändiga glosa var ju:

Was is de WC? tror ni förstår va de betyder.

Så nu är det ingen mer skola för mig på 1½ vecka, weeiii :D Fast lär ju få plugga matte å så ändå men jag överlver nog, slipper i alla fall småföretagande provet imorgon för jag är ledig, tacka gudarna för de! Nu ska jag ut i solen å steka en stund och sen ska jag vara tränare och träna!


Skolstart

idag har jag varit i skolan. Som vanligt efter ett lov så kan man aldrig somna dagen innan man ska börja skolan, det är väl knappast så man är spänd eller nervös för att komma till skolan längre så det ä därför?! Gick och la mig runt 11 men kändes som jag somnade typ 5 eller nåt, och självklart skulle jag upp tidigt jag som aldrig börjar tidigt förutom på just onsdagar. Så 7.15 fick jag stiga upp och det kommer jag behvöa göra imorgon med för vi har prov 8.30, blääääääää!

Men sne blir det spännande, vi ska få info om bryssel vilket kan behövas. Vet ju inte ens vilken flygplats ju :D haha! Nä nu ska jag plugga de sista och sen sova. god natt!

plugg tisdag

Var iväg och tränade klockan 12 med john som planerat, jag spelade faktikskt bra även om jag fick storstryk :D Sen var det meningen att jag skulle plugga lite, började läsa några sidor men det är ju så trååååkigt. Ska äta nu snart för att sen såka iväg till träningen igen. Sen får jag väl ta tag i sakerna då. Pappa och jag ska kolla lite på de där högskolegrejjerna också sista dagen är ju imorgon så det måste ju göras.

Imorgon börjar skolan igen... hurray eller vad säger man? Ska väl inte klaga ska gå 2 dagar sen ska jag vara ledig på fredag för syrrans examen och sen på måndagen åker några till bryssel och några och jag åker på tisdagen ska bli spännanade :D


Rört på fläsket

Dino frågade om vi skulle bolla en 45 min förrut och det sa jag verkligen inte nej till och tur var väl de. Verkligen en dö dag, man sitter bara och väntar typ. Ja jag har inte pluggat ett skit. Kom just på att provet är på torsdag och inte onsdag så har ändå 2 dagar på min imorgon. Ska bara träna klockan 12 med john och sen klockan 5 har jag min "ordinarie" träning igen. Sen blir det nog plugg, och om solen vill fram så kan man ju sitta ute kanske?



 

va händer föresten med alla bålrundor vi skulle ha?



 


skolångesten

Nu kommer den smygandes, jag kallar den för skolångesten! Här sitter man nu på annandagen och inser att det är skola om 2 dagar och i och med det har prov då. Studiedag imorgon så är ledig då också, lär ju få bli en studiedag i alla fall. Internationell ekonomi på onsdag, usch. Sen ska vi ha prov i småföretagande på fredag men då ska jag inte vara där som tur är. Sen har vi snart matteprov :S uuuuuuuuuh!!! Hjälp mig.

Sen är det sista anmälan till högskolan om 2 dagar också och jag funderar på att anmäla mig till en kurs ifall jag stannar i sverige och inte får något jobb så kan mna plugga en kurs och ändå få studiebidrag, men usch finns inga kurser jag vill läsa. Är inne på något kanske som har med media och foto att göra men finns bara massa med film :S Sen engelska bojkottar jag ju, verkar ju dö trisst.

gahh några tips på ngt kul man kna läsa ?

Chilllipz

Jag lisa och linda drog till lipz igår även om vi inte var så taggade. Men vi hade ändå jäkligt kul tillsammans. Vi körde lite chill kläder å så där, och  typ bara dansade med varandra hela kvällen och tiden gick så jäkla fort. Det var typ inga man kände där men vi had as kul för de. Ingen raggade heller utan det var bara vi 3 i centrum typ ;)



Vimmel hör till ;)



Lisa är söt :D



Linda också :D

kate voegele - you can't broke a broken heart


brunare än choklad

Har varit ute och solat lite idag igen. Varför egentligen, tar ju verkligen ingenting! Idag började jag inte sola förrän kanske klockan 1 men det var för att klockan 11 var det ju svinit kallt. Och nu är klockan 3 och det är svinitkallt igen . Men ojoj va brun jag blivit på dessa 2 dagar. Okej, ska sluta vara så ironisk nu faktiskt.


so sick of love song

Titeln kan ni egentligen skita fullständigt i. Bara att jag hade den låten på huvudet. Nu har man proppat i sig massa go påskmat, spelat lite supermario 3 på nintendot med syskonen och även lite buzz. Sen fastnade vi framför robinson, även om jag inte följer de sådär jättemycket så är det ändå kul att kolla ibland om man ändå inte har något vettigt för sig.



kanske ska vara fyllachaffis sen till brorsan och hans kompis, vet inte riktigt hur det blir än. Imorgon kanske vi drar till lipz igen bara för sakens skull typ. Gäller å passa på när det är lov typ. Tror nog iofs inte det kommer så mycket folk eftersom alla var där i torsdags eller ska dit nästa torsdag när det är agnes?! Får se... :P jag är alltid pepp på lite dans liksom :P

Glad påsk

nu har jag varit ute och solat för försat gången de här året. kallt var det också. Och idag är det påskafton så då får man ävl önska en trevlig påsk osv :D

Lippan

Lippan igår var kul enligt min åsikt i alla fall, men jag tycker iofs oftast att det är väldigt kul =) Vi hade som himla tur i kön också, för när vi satt på bussen fick vi höra att det var 40 min kö. vi kom dit och det var 2 personer i kön framför oss. sen fick vi reda på att folk som kommit typ 10 min efter hade fått stå minst 30 min också. Rutinerat eller vad ? ;D

Mår bra idag också, blir ju aldrig bakis vilket är gött. Var uppe och tränade idag klockan 1 utan några större problem. Sen fick jag träffa ronja idag också, var fasen på tiden. Sen skulle iv grilla med lisa och filippa men vi sket i de och köpte oss bara massa skit iställt och satte oss ute och frös en stund. sen gick vi till källaren en stund istället.

Får se om bilder kommer. =D

Partyparty

Ikväll blir det äääntligen lipz. Var sjukt länge sen vi var ute nu, och det verkar vara mycket folk som ska dit nu asså, på lovet å sådär. Jag har fasen taggat i över flera veckor nu så jag har en del å leva upp till.

Vi börjar kvällen runt 7 hemma hos lisa med en liten förfest med lite vin och raki ;) Det blir jag, filippa, linda, lisa och evelina där. Sen tar vi bussen runt 10 kanske vidare till lippan. Där ska vi köra gärnet, har kommit på en kul grej vi ska köra men det ska jag inte avslöja ;) ihh ni hör kanske hur taggad jag är ska bli FETT kul nu tjejer vi ska ha roligaste kvällen på länge , okej ?


BILDER




KLICKA FÖR STÖRRE BILDER!

kvällen den 8 april

Nu har jag precis kommit hem från Johanna. Skjutsat hem Filippa och Lisa till sina hem! Det var en mycket trevlig kväll faktiskt. Vi började med att käka lite mat sedan blev det ju även självklart efterätt med thé till. Vi tjötade lite och skrattade lite! Sen så bestämde vi oss för att leka den klassiska leken 4 man i soffan. Liten minneslek sådär. Sen fortsatte vi med psykologen som den hette, väldigt klurig lek också. Sen var klockan ungefär halv 12 och johanna skulle upp å jobba imorgon så vi började dra oss hemåt. Och nu uppdaterar jag lite här ;) Nu har vi börjat tagga inför Lippan imorgon som faaan!



Ja det var faktiskt helt nyktert ikväll även om de kanske inte ser ut så på "vissa" ;) hahahha :D


DO U WANNA RIDE





Sehär ser jag ut ikväll. Tänkte 2 halsband är för mycket så då tar jag 3 ;)

Kalastajm

Ikväll ska vi till Johanna på lite kalas eftersom hon har fyllt hela 19 år. Får väl snart börja duscha osv, om jag nu behöver göra de en gång till? Gjorde det ju imorse efter träning iofs. Får se! Är ju inte värsta grejjen liksom. Iofs alltid kul att klä upp sig lite. Hmm är lite hungrig kanske skulle ta mig något litet i magen innan så jag orkar äta något ikväll då. Nu ska jag nog ta lite bilder. Har blivit dålig på att ta kort de senaste asså. Fy på mg! ;)

Godnatt

Godnatt solstrålar!

Avslutar dagen som jag börjar den. Jag har ätit för mycket skit igen också. In tha källare asså. Livsfarligt. godnatt.

seeeeeegt

jag har så sega kompisar som aldrig blir klara. :D Men snart så har jag och linda bestämt att vi åker i alla fall. Så får de gå eller inte :D Nu drar jag! :D ha en trevlig kväll.

smet ala kladdkaka

Mmmmmmums, gör kladdkaka nu. Har inget liv. Alla mina kompisar verkar vara så himla upptagna och kunde inte hitta på något förrän ikväll, så då tänkte ja "varför inte baka lite?"

Så det blev en kladdkaka som står i ugnen nu, egentligen inte AS gott men däremot smeten:D ohyeah. Sen går det ju snabbt också. Så nu är den nog klar så ska bli lite fet nu! Hörs igen sen.

I believe I can fly

Godmorgon solstrålar!

Idag är det en ny dag på lovet, dag 2 kan man väl säga egentligen. Var först iväg och tränare tennis klockan 11, faktiskt en väldigt bra anledning att komma upp på morgonen. Sen tog jag racern hem igen har precis duschat nu osv. Idag skulle jag varit med Ronja som jag inte träffat på evigheter men de kom lite hinder ivägen för henne tyvärr så det fick skjutas upp. Så nu får jag se vad som händer idag. Kanske kan dra ihop tjejerna till ikväll?

Får väl ta tag i saken själv då :P


Gary Moore - The Loner


Nya tröjan jag köpte i gbg


Impuls dag ;)

Haha ojoj vilken dag. Började med fotbollen sen drog jag filippa och lisa till thn en stund. Vi fikade först lite och sen gick vi en liten snabbis på stan. Vi åkte hem till mig jag och filippa och lisa till sig. Där myste vi lite sen åkte vi hem till erik för att spela de berömda bubble bobble. Vi kom till level 97 sen skulle vi käka. Sen åkte jag hem för att träna med dino en stund och nu sitter jag här så :P

Wast of sovmorgon

Ja nu har man slösat bort en sovmorgon. Gick ju upp klockan 8 för att vara med i den där fotbollsturneringen. Kommer dit så är det inga lag anmälda typ. 2 lag där, vårt lag och ett tjejlag. vi spelar i alla fall 2*12 minuter och ja var väl mindre seriöst kanske.

Nu är det sol så funderar på att få med lite folk till strandgatan kanske och fika lite eller nåt. Får väl se om filippa kan släppa solningen :D

Fotbollsturnering

Ja göteborg blev det idag. Hittade väl inte ens hälften av de jag skulle. Hittade en par nätta vita tygskor, men ingen väska och ingen bra vit tröja. :P

Imorgon ska  vi tydligen vara med  ifotbollsturneringen. jag och filippa blev frågade för nån vecka sen men vi trodde de var glömt men tydligen inte. 09.00 imorgon bitti (Y) yes :P comeback asså ;) kan ju inte gå mer än kasst egentligen:D

Mer uppdatering efteråt imorgon.


en slapp lördag

Ikväll blir det en slapp kväll framför tv.n och datorn hade jag tänkt. Ska se ballar av stål för första gången och sen även jag vet vad du gjorde förra lördagen, verkar ju vara förjävla roligt !

Imorgon åker nog jag och mamma till gbg för att kolla på balväska och ett par skor. Pappa är ju ändå där och gör om i Johannas lägenhet så då åker vi med honom dit, tror jag... ÄR INTE jättepeppe på shopping men jaja :p dE som känner mig vet väl att jag inte älskar att shoppa egentligen. Gillar mer att få det serverat..

godis är göööttt

Har varit iväg och köpt mig en påse godis, det är väl förjävla gött ändå. Var ett tag sen nu jag köpte en påse tycker jag, så det är jag värd nu när det är lov och allt. Fast lovet börjar iofs inte förrän måndag egentligen ju.


godmorgon/förmiddag

Sådär då har man stigit upp ur sin underbara säng och kollat ut genom fönstret. Sen är klarblå himmel as usual. Till frukost blev det smörgåstårta som morsan köpte igår, mums! Dagen till ära har även bjudit mig på en liten dusch, så sitter och funderar vad jag ska ha på mig idag. Vad ska man göra idag då? kommer syrran eller inte? vart är mamma och pappa? haha alltid dessa frågor när man vaknar och ingen är hemma...

Trevlig kväll.

Har precis kommit hem från tjejergänget. Ikväll var vi jag, filippa, evelina, lisa och linda. Vi bestämde oss för att dra till kopparn och käka lite. Det var lika gött som alltid, men man blir alltid lika mätt och jag är mätt fortfarande asså. Hade ju till och med ätit innan så var väl inte jättehungrig men vem kan motså deras bearnaisesås? (stavning :S) . Ingen!!

Imorgon har jag för mig att det ska hända något men jag kan inte komma på vad? :D Tragiskt nog så är det nog inget.


weekend!

Nu är det helg och looooov! Börjar lovet med chill i källaren hemma hos Filippa med folket skulle jag gissa på. Sen fortsätter det med att syrran kommer hem skulle jag gissa på. Sen får vi se hur lovet fortsätter. Något kul måste ju bara hända, jag vet ju en sak om det kan jag inte säga ;) Hemlis. (A)

Sen ska jag gå i skolan 3 dagar sen är det bryssel för fulla muggar med ekonomi 3orna som gäller :D



Hittade en cambild jag inte ens visste jag hade tagit. :P

nostalgi, sommar!



Sommaren 06, inte dåligt brun :O

wonderbar

Vilken underbar dag, till viss del.... Ska inte nämna något men ah . Vädret är kanon osv. Det är sån där "yeah moe" vecka nu igen och däröfr har vi varit på en föreläsning om härskarteknikerna idag. Riktigt bra och kul faktiskt =) Inte alltid som det är det i skolan men annars har vi inte gjrot så mkt mer. Skulle ju visa redovisningen om UF också, ingen kommentar.... Nu ska dra nog ta men en lååång prommenad till kiosken, ca 500 m och köpa mig en glass. Sen blri det att vara tränare och sen träna. Drar kanske även till friskis senare får se =) See ya lätaer.

STUDENTMÖSSA

Weeii, idag kom mössorna. Vilken lycka en liten mössa kan göra. Men nu ser vi ljuset i tunneln folket. Tänk snart står vi där och skriker "för vi har tagit studenten" :D ! Och jag tror Lisa har räknat till att det är 20 skoldagar kvar, fatta 20 :O det är ju fasen knappt 2 veckor ju. Gaaaaaaah. lycka idag! :D Jag har testat med klänningen som jag köpte å så, ihhh verkligen perfekt. Ser ut som en klassisk student :D



Soool idag också, ska snart iväg och fika. Kan ju vara därför man är så glad också. Sen blir det träning som vanligt och det är också trevligt :D Hihi lycka!

RSS 2.0