Partey

Nu är det snart duscha och göra iordning sig. Sen ta på sig klänning såklart. Hör till på nyår. Sen åker jag ner till Filippa och lämnar mina grejjer, ska slagga där inatt. Sen åker vi iväg till en som heter Sara på middag/fest. Får se hur detta blir, ingen aning om vilka människorna är men det blir nog nice =) Nu måste jag duscha! Gott nytt år på er igen!

10-talet

Nu ska jag göra som alla andra och nämna något om det här året som gått. Dock ska jag inte göra det på facebook sen resten av världen, utan här i min kära blogg. För det första tycker jag det är rätt kul att vi ska komma in i 10-talet. Det är ju som att man kommer tillbaka till 1910? Öhm, logisk jag är :P You get It!

De "största" orden som kan sammanfatta året är ju egenlitgen studenten, balen, ayia napa, bryssel, stockholm osv. Shit, känns som detta inte hände iår. Fast ändå känns det som nyss? Logiskt? Sen har det ju även varit mer fester än någonsin, speciellt i somras, och alla har varit nästintill GRYMMA! Fester jag minns mest är strömstad, parken, fallens dagar, ystad och vår tjejförfest innan lipz någongång på sensommaren.

Kärleken det här året har varit ganska torrlagd kan man väl säga. Började ju nästan året med att dumpa mitt ex. Men sen har det ju inte varit helt oskyldigt sen dess. En del strul som man kanske undrar varför, massa flirtar som man kommer minnas och "P*rr-josse" har använts flitigt. Mohahaha!

Men det bästa med året måste väl ändå vara alla nya människor man har träffat, kanske på grund av alla festerna. Så först tänkte jag att 2009 inte hade varit ett så bra år, men det kan vi ju dra ett streck över. Har ju för fasen hänt mer än någonsin det här året! Så Gott nytt år allihopa. Och det där med nyårslöften, det drar vi nog också ett strecköver! ;D





























Secret fashion show

Har precis kollat på Viktorias Secret fashion show. De är egentligen helt sjukt så en del av dem ser ut. Vissa är så smala så man faktiskt blir äcklad. Vissa är pinnsmala och har världens största (väldigt äkta) bröst. Men det är ändå rätt kul att kolla på.



Och den här människan har nyss fött barn. Sinnes. Men hon är alltid snyggast!


How I met your mother

Har fastnat för serien IGEN. Började kolla när den gick på tv.n men slutade kolla. Nu har jag börjat streama fram den på internet och man fastar och kollar tusentals avsnitt på en gång. Dangerous! Började iofs på säsong 4 i mitten och det finns hitills bara halva 5de också men ändå. Kommer bli jobbigt när jag kommer ikapp verkligheten och måste vänta en vecka på varje avsnitt :P DAMN! ;) Bra är det i alla fall! see it!


ROBERT BUCKLEY



Vi tröttnar aldrig...


BILDER







What did I wear?



This! Syns inte så mycket men. Svarta brallor som är lite galnsiga, en body och en kofta.Sen även min klocka till detta!


Out to bonneland

Snart åker jag iväg till bonneland. Det blir mat som jag trodde. Sen får vi ser vad som händer och vilka det är som kommer. Det kan man aldrig veta hos Johanna.

Åmålsskidåkningen har föresten blivit flyttad. Lisa kände sig lite krasslig och lämnade WO, så vi tänkte att då kan vi lika gärna ta det någon dag efter nyår. Så imorgon vad ska man göra imorgon istället? Det får vi se då!


NYA TRÄNINGSOVERALLEN



Segis träning

Har precis kommit hem från ett 2 timmar mycket hårt träningspass! Not! Tennisträningen idag med Ellen var riktigt seg alltså, och jag har fortfarande inte vakat till. Ikväll ska vi på lite försenat julmys hos johanna. Alltid gött att komma dit, speciellt om man får mat! :D Ute på landet vettni, där kan de sina grejjer! ;)

Imorgon blir det Åmål. Dock har vi fått en sjukanmälan så Lisa åker inte med:( .. Så det blir jag, filippa och ronja då. Gamla gänget! Blir nog nice, ska bara skaffa fram en bil också...Peugoeten går ju att köra men är ju lite risky kanske!




Snygg gammal bild. Filippa, Jag, Ida och Ronja!


Jag är trött

Jag är så sjukt trött just nu. Förstår inte riktigt vart de kom ifrån. Jag som trodde man skulle bli pigg av att vara ute i den friska luften. Kanske min kropp inte än van vid såhär mycket aktivering efter ett par dagars slöande. Först upp tidigare än vanligt, sen ut å skotta snö, sen ut och åka pulka och sen träna tennis. Haha! Jobbigt liv du har Josse.

Imorgon ska jag i alla fall träna igen. 2 timmar till och med! Sen kanske jag skulle sätta mig och sortera in allt i min externa hårddisk? Musik och bilder. Är inte speciellt bra sorterat nämligen. Speciellt inte min musik, fast lyssnar ju bara på Spotify nuförtiden så vad spelar det för roll?

Nu ska jag kika efter om man kan försöka få fram en streamad version av alvin och gänget 2. Haha! Skönaste snubbar. Och käka lite skummtomtar till detta! Sen sova.

SE UPP I BACKEN

Det blev pulkaåkning idag. Vi for till kyrkobacken och körde gärnet. Haha sjukt vad det kan gå snabbt, fattar inte att ungar inte är rädda asså! ;) Nu har vi även planerat en tur till åmål och åka skidor. Blir på onsdag! perfekt! Här kommer i alla fall lite bilder som jag snodde från Filippa!





BILDER








Snodde bilderna från Lisa M, som inte är med på en enda bild själv


PULKA

Jag vill ut och åka pulka. Är inte de typ de roligaste som finns eller? Dra till en sjuhelsikes bra backe och sen bara köra! :P Som när man var liten (A).. Är ju liksom riktigt med rejält med snö typ vart 10de år i sverige. Så borde fasen passa på. Bra ut ett gäng, ta med sig carm choklad och åk!



Fast snowracern ligger ju på vinden.. Och hur fasen ska jag ta mig upp dig? Stege i snö?


YESTERDAY LOOK




Lacktights: JC, Kjol/förlängare: Gina Tricot, Linne: HM, Smycken: Från alla möjliga ställen.


Gårdagens utgång

Utgången igår var riktigt trevlig. Förfesten var perfekt och folket var perfekt. Sen blev kvällen lite kass när man bli allämnt pissedoff på vakterna som ska spela "gassig" stockholmsklubb och bara släppa in typ en i taget så att kön ska bli så lång som möjligt, vilket ledde till att vi fick stå i kö 1 timma. Men när man väl kom in så var det bara att peppa om och dansa hela natten, eller ha till 2 för de stänger ju så jäkla tidigt. Sen blev de såklart grillhouse med en pommsfritestallrik och kebabsås. =) Tack för igår bruds. Jag har ingen kamera med mig, men bilder kommer när alla andras kommer ut på fejjan!



En mobbad josefine som alltid springer runt själv! :D



jag, natalia och filippa - kamerakåta


ANNANDAGJUL

Idag blir det utgång. Förfest är fixat med hela jäkla gänget, kommer bli så jäkla kul. Vi blir nog runt 13 stycken som kommer bli super. Jag ska dansa ihjäl mig på dansgolvet ikväll!! Är så sjukt danssugen.

Idag åkte vi till kaoset på överby, var tvungen att lämna tillbaka en skojrta och en träningsoverall och hade hoppats på att det skulle gå å hitta samma plagg fast i en annan storlek, men icke. Eller träningsoverallen fanns, fast den ville jag inte ha. Men skjorta var grymt snygg men den fannsi nte :( Har i alla fall köpt en annan träningsoverall nu! HAHA en KNALLBLÅ Adidasdress i VCT. Ser typ Stig-Helmer nördigt ut, men me like!

Josefine



Byxor: Gina Tricot, Linne: JC, Skinnjacka: HM, Halsduk: Gina Tricot


JULDAGEN

Dan efter dopparedagen! Seg dag! Gick å la mig halv 2 inatt gick upp kvart i 8 för att jag skulle till tennisen och spela julblixten. Jag vann första matchen mot Adam ljungströmer sen torskade jag i ett avgörande game mot en "veteran", som spelade förr. Hahah. Rätt gött iofs för då kunde jag åka hem å sova, annars hade jag behövt vra kvar typ 4 timmar för å vänta på min match... :P Sen har dagen tillbringats framför tv.n inprincip... (Y) Kollat lite på michael jacksons mäktiga "dangersous tour". Snart sja jag väl sova igen. Imorgon blir det utgång för första gången på flera månader faktiskt!!!!!



Jag älskar denna vimmelbild! Första Lipz, förra året!


JULKLÄDESEL


Kjol: H&M, Linne: Monki, Tröja: Odd Molly


JULAFTON

God Jul, Merry Christmas, Bonne Noel osv. Idag är det julafton. Och nu är väl julen över. Paketen öppnade, maten käkad, spelat alla traditionella spel å så. Jag har b.la. fått en kamera, kläder, extern hårddisk, glas och tallrikar och sånt som jag samlar på, sedan kommer jag även att köpa 3 nya tennisrack som kommer kosta en del också. Ska bara bestämma mig för vilka. Så Bra jul! kaos familj som vanligt. Hejs








Julmys till max

Nu är det väl ändå julmys till max här hemma. Granen är klädd, allt julgodis fixat, hela familjen hemma, alla julklappar inhandlade osv. =D Its damn good! Nu ska jag fortsätta spela Worms2 med min brother. Hörs väl imorgon igen, för då lär man ju vara rätt uttråkad på förmiddagen! :D Väntan typ. ha det!

DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

God förmiddag!

Idag är det ju dan före dopparedagen, för er som missat detta. OCH det är massa snööö ute :D !! Så vad är det på schemat idag? Blir väl klä granen förstås, men det tar ju inte så lång tid. Sen kanske man skulle ut och känna av vädret lite. Kasta en snöboll eller så. Fast det är väl säkert itne kramsnö :( Hörs senare igen!

ITS SNOWING

Nu snöar det ute igen. Det gillar jag. Vi har ju inte alls lika mycket snö här i Vänersborg som resten utav Sverige verkar ha så bra att det fylls på lite. För första gången på riktigt länge blir det kanske en vit jul? :) För depirimerande annars. Så mera snö tack! Jag menar, nu när man har körkort stör det ju inte en speciellt mycket om det är kallt å snöigt ute ! Det var värre när man skulle cykla överallt!



Föresten, lita aldrig på någon du inte känner på djupet vad den säger. Ta tag i sakerna själv är tydligen de man måste göra. Tragiskt nog!


Me like you, you and you

Du är okej, du är okej och du är mer än okej. Fast jag har ännu inte hittat honom! Jag skulle lätt kunna om jag ville, men jag vill inte. Så är det! Jag pratar i gåtor och mer än så kommer jag inte säga.

Idag har varit en seg dag. Blev inte riktigt som jag tänkte mig heller... No comments. Följde i alla fall med mamma till Ica och inhandlade all julmat. Kändes som vi köpte upp hela fiskdisken och charken typ.

Kanske skulle ta och titta på sista avsnittet för säsongen utav gossip girl som jag spelade in i söndags. Alltid nåt!


WE CAN'T GET ENOUGH OF YOU


Piiiiip

ÅT HELVETE MED DE!


GOOGNIGHT BIATCHES

Nu ska jag gå och lägga mig efter en trevligt kväll med brudarna. Vi ses ju snart igen när det närmar sig "reunion-annandagen". Måste fixa förfest bara!

Imorgon ska jag göra...öhm.. ingenting? Kanske träffa Elin och kanske Hanna en sväng. Sen hade jag velat träna men har inte pallat fixa någon tid till imorgon eftersom pappa pajjade tiden idag. Så får bli Julblixten nästa då! GOODNIGHT BIATCHES!



Härligt ego!


JULKLAPPSKÖP

Idag har jag och filippa varit iväg en sväng till Överby. Jag har införskaffat mina första och sista julklappar. Blev till syskonen då, eftersom de tydligen köpt till mig. Vi brukar inte göra de annars.. En liten utmaning till syrran som kan bli intressant å se när hon öppnar.

Förövrigt strosade vi bara runt typ. Nu ska jag ner till F igen för å möta upp gänget med källarchill. De är niiice

ERNST KIRCHSTEIGER

En riktig karla karl. Han skulle man väl ha hemma för lite julmys, eller vad säger ni ??




DAGENS






Klänning: H&M, Lacktights: JC, Skinnjacka: H&M, Örhängen: H&M


BLACK EYED PEAS

Jag älskar deras album!



SÖNDAGEN DEN TJUGONDE

God söndagsmorgon!

Idag har jag lite planerat i mitt liv för en gångs skull. Nu på morgonen fick jag uppdraget att slå in lite julklappar åt mamma till J och O. Sen lite senare ska vi göra kola, mmmmmmmmmmmmums! Sen klockan 4 är det julfest på tennisen som jag måste pallra mig till. Hör liksom till att säga godjul å gottnyttår till sina tennispolers.




Kommer nog slänga in en outfit lite senare. Ska väl för en gångs skull kanske sätta på mig något lite annorlunda. Den senaste tiden har det mest varit jeans och en tröja så det har inte varit så mycket att bjuda på.

 


FUN WITH JOSEFINE AND PICTURES


Ice age gånger 2

Idag har jag haft en riktig Ice age dag. Har kollat på både 2.an och 3.an. Kan man ju undra varför men pappa hyrde 3.an och då tänkte jag att jag skulle se den, men eftersom jag inte sett tvåan blev det att streama fram filmen och se den. Det är verkligen kul filmer. Eller inte kul, mer underhållande. Även fast de gjort 3 filmer som egentligen handlar om samma sak är det ändå kul å se :)


WATCH A WATCH

Inte visat min nya klocka. Här är den i alla fall



Miss duktig

ASSÅ måste bara skryta lite men jag har varit så jäkla duktig i 2 dagar nu asså. Hjälp pappa så jäkla mycket!

Fredag: Jag och pappa åkte först in till Överby för att gå in på Harald Nyborg och köpa ett värmeelement, eftersom vi knappt har någon värme här hemma. Där får jag ju självklart bära på de där elementet och sen ner till bilen. Sen ska vi åka och hämta ett paket som han trodde var ute vid trestad center, så vi åker dit. Visar sig sedan när han läset meddelandet att vi ska till statoil och hämta de. Åker dit, får gå in å hämta paketet. Sen frågar han  om vi inte kan åka till systemet, visst vi åker dit. Jag får bära all alkohol, och det var inte lite heller nu inför jul. Sen åker vi och tankar och sen var fredagens sysslor över.

Idag: Först var det meningen att vi bara skulle åka och köpa gran. Sen säger pappa, kan vi inte lämna soporna också. (återvinnings soporna). Jag börjar lasta in i bilen, och ni ska veta att det är inte en sopa som ska lastas. Sen när bilen är full med kartoner, tidningar, mjölkpaket, plats, flaskor osv åker vi. Jag får ju då slänga i allt i containrarna. (stavning :S) Sen åker vi ner till stan för att ta ut pengar. Jag ska tydligen gå och ta ut pengar också och sen gå in å hyra 2 filmer. SEN åker vi och köper gran, jag får lasta in den i bilen osv. Sen bära ut den på baksidan. Sen ska jag även plocka upp massa löv som ligger (pappa pedant) och sen även fylla på mat på 100 ställen till fåglarna som vi har i trädgården.

Så puh, nu behöver inte jag göra något mer denna veckan i allafall !! ;) HAHAH!

Jo, mamma å jag ska baka julkola och rocky road sen också! Gud jag blir ju helt svettig av att tänka på allt jag gjort ;) hahahaha


ROBERT BUCKLEY...

...VART ÄR DU I MITT LIV? I MINA DRÖMMAR! DAMER Å HERRAR HÄR HAR NI GUD!



JULLOV

Oh nu har jag jullov, om jag nu kan kalla det jullov nu när jagi nte går i skolan länge. Julsemester snarare?:P

Blivit en lugn kväll idag. Ingen som direkt kunde hitta på något så det blev nån timma framför bonde söker fru och sen snygg sexig och singel, helt cp film egentligen.

Just nu pratar jag med andra sidan jordklotet kan man väl säga. Hahah låter ju sjukt när man säger så men sant. John i Kalifornien, fy fasen va avis jag är!

Sista dagen...

755b3aa9085b779779709d5cbeaf0687.png

Sista dagen på jobbet innan jul :) ska ta "semester" fram vill efter nyår :p Och Idag har jag förövrigt på mig världens skönaste tröja fram ripcurl. Varm Och go :-D


Frezzzzing cold

Ja det är väl ingen som missat att man rent ut sagt fryser arslet av sig bara man är ute i typ 5 sekunder. Blåser svinkalla stormar här i kära vbg. Inte speciellt mycket snö, tråkigt.. Mormor säger att det är hur mycker snö som helst i sthlm, fusk.

Tillbaka till kylan. Så är det 17 grader här hemma. Värmepannan eller något har gått sönder och eftersom pappa har bruden fot så kan han inte fixa detta. Så antingen får vi vänta tills oscar kommer hem å kan klättra upp på taket å fixa de, eller så får pappa ringa någon för så här kan vi ju inte leeeva.. :S

Tränade imorse igen, gick något bättre än i tisdags. För det första hade jag mat i kroppen och för det andra var jag piggare. Så good ! Ska spela julblixten i alla fall. får väl ställa upp för klubben.

Hihi tänkte...

0962b4a86ee93e19e33ff175104965dc.png

Hihi tänkte bara säga att Jag drömde en rätt rolig/knäpp/mysig dröm inatt. Kanske en önskedröm? Kan bara nämna ordet "idol", men än så säger Jag inte så ni Kan väl suga på den karamellen..


Här är...

0-1b715c8fea8acab9421cdde35868e64f.png

Här är ett av mina nya armband. Det är köpt i stockholm och Det är något välgörenhetsarmband eller nåt. Det står massa "peppande" utryck såsom plant peace, make a difference osv. Idag ska Jag och mamma baka pepparkakor vilket kommer innebära degätande ;) mums!


Så grått...

2bc816cb3d7ade4b2d4ad6d4ba510f80.png

Så grått och tråkigt som det kan bli. Jag vill bara hem hem hem. Har varit som en levande zombie hela dagen. Har börjat på det nya stället nu. Det as inte lika roligt och fika längre, känner ingen här och Det as inga roliga tanter utan istället medelåldersmän som pratar bilar och bilar på rasterna. Gud vad Jag klagar men nu ska Jag fortsatta jobba de två sista timmarna. Hörs igen när Jag är hemma!


Idag har...

0abbdc006d2d5b7510040078b6687bce.png

Idag har jag på mig lacktights från vero moda, en stickad klänning från hm, en svart stickad/tjock tröja från resteröds, linne från jc och armband från bla diddy :)


TAYLOR MOMSEN

Man, that girl knows what to wear!


Gang bang reunion?

Igår satt jag å kollade igenom lite bilder på fejjan. Fattar vad kul det skulle vara å dra ihop en redig tjejfest till jul. Dra ihop de gamla gänget, brudarna från klassen, ni vet vilka ni är förhoppningsvis =D Samla alla kring jul typ, dra ut på annandagen.

Eller ännu bättre, fatta vilken kul nyår vi skulle ha om vi drog ihop ettt gäng tjejer på 10-15 pers. Men det är väl bara å drömma. Problem 1, ingen vill ha det hemma hos sig. Problem 2, alla är säkert redan upptagna...



Från en av många lyckades tjejförfester i somras. Dansa Macarena! ;)


Jobbet är...

0926718091203ad04e284fa3d1e8253c.png

Jobbet är slut FÖR idag och man Kan väl inte vara annat än glad :-D Efter nästan en och en halvs vecka uppehåll från tennisen ska jag nog testa på och se om jag orkar spela imorgon. Kan väl inte bli annat än super! Sen när jag återhämtat mig helt och jag kan äta normalt igen så ska jag börja mitt nya liv ;) haha brukar låta så va? :)


Gudars jag...

0-55b97bfa662d77472e1446eae509d29d.png

Gudars jag längtar tillbaka till soffan hemma. :o Det är verkligen inte kul att jobba, i alla fall inte så ett kontorsjobb.. . Ingen träning idag heller men kanske Imorn? :-D


Heey, be right back

Morrn Morrn!

Jag är tillbaka på jobbet. Har fått ett "nytt" jobb, fast ska inte börja där förrän på onsdag för de var tvugna att fixa massa rättigheter och ett skrivbord! Så kommer väl jobba där en vecka sen tänker jag faktiskt ta julledigt, hoppas verkligen jag kan vara ledig i mellandagarna asså.

Var och kollade på lucia här på jobbet förrut. Förjävla mysigt. Och vem kom inte där sjungandes om inte fröken Elin Westberg. Det var rätt kul, men de var duktiga! =)

Halsupdate: Ingen fast föda än...


Accept diversity, speak kindness, lead the way

Har haft en bra födelsedag. Har fått i mig potatismos och kött (sönder malt i en mixer) och brunsås och även en bit tårta, även om det var en pain in the ass. I present fick jag bl.a. några armband, en klänning, en klocka, parfym, ipod chip, pengar, hörlurar å säkert något mer =) Sååå nice, jag älskar å fylla år.

Johanna och Oscar kom hem också så har umgåtts med dem i helgen också. Spelat lite Buzz å så =) Nu ska jag kolla vidare på filmen på femman, sen sova och ska nog pallra mig till jobbet imorgon och kolla om jag har något mer jobb å göra typ =)) gonattis!

Hurra Hurra Hurra

Idag är det min födelsedag! :D Har fått fin fina paket av familjen och sen ska jag trycka i mig tårta ! Mummmaaa!


GLÖM INTE...

5eda4447ee5cba7e951d158913d330d2.png

GLÖM INTE VAD DET ÄR FÖR DAG IMORGON BIATCHES ;) GOD NATT


Deep down under



Idag är det en sån där dag så bara allt känns kasst. Känns som jag vill gå runt å lipa eller nåt. Dagens började rätt kasst då mamma kom i i sovrummet å tjötade på mig att jag skulle gå upp å blablabla att jag skulle röra på mig å få cirkulation så det ska bli bättre i halsen. Sen gjorde de typ lika ont när jag vaknade som igår så inte bättre där. Sen har jag varit så jäkla läss på allt rinnande, yoghurt, soppa, glass å bläää vill ha riktig MAT! Så sugig dag, allmänt depp typ. Hoppas det är bättre imorgon då jag FYLLER ÅR!

Nu ska jag sticka vidare på min halsduk, kan ju alltid hoppas att den blir klar snart. Suck.


NY HEADER

Hope you like it...




småsugen

Diggar denna tjejens målningar asså. Har varit lite sugen på å köra en tshirt eller ett linne av henne. Fast just nu tyckte jag inte att de hon valt att ha på tshirtarna var så snygga som de brukar, så får väl vänta! :)


Lördag den 12.de

Hej hej hallooo!

Idag är det lördag den 12.de alltså en dag innan söndagen den 13.de. Vad händer då kan man ju undra? Jo Josefine fyller hela 19 år. Wöööw. Borde skrivas upp!

Idag har jag bakat min egna tårtbotten. Annars brukar ju mamma göra de men de skulle åka till Torp så då sysselsatte jag mig med de en stund. Great!

Pappa har även lyckats vricka/stuka foten när han å Oscar var å spelade hockey med pappas jobb tror jag. Grattis på den!


Du gjorde bort dig

Så nu har jag överlevt en socialkväll i alla fall. Har haft jäkligt ont hela kvällen, vet inte om det är för jag har pratat eller om det var för jag "bara" tog alvedon eller vad det var. Har inte haft så ont annars när jag tagit tabletterna... :S

Idolfinalen är slut nu i alla fall och Erik vann ju. Rätt kass vinnarlåt som inte passade någon utav deras stilar egentligen, men ajja. Vi tyckte däremot att eriks brud gjorde bort sig lite på scenen. Det var gulligt när hon gick upp där och stod och kramades en stund men sen borde hon ha gått ner. När hon försökte på sig några danssteg där blev det nästan bara pinsamt. Men sånt är livet i stundens hetta.



Fick en 2 dagars förtidig födelsedagspresent utav Filippa också. 3 Riktigt nice armband som jag velat ha ett tag nu. :) Thank you my sister from another mother!


HA HA HA

Hittade pappas externa hårddisk nyss, har letat efter den ett antal gånger då jag inte haft något att göra. I denna finns det bilder från de ena till det andra asså. En del bilder undrar man varför man ens har sparat och en del undrar man hur fan dem hamnade där. Och en del bilder ska verkligen aldrig mer komma ut i verkligenheten, så pinsamt asså. Men några ska jag allt bjuda på! Hahahah och jag som trodde jag aldrig hade varit fjortis.. Cambilder perioden asså.





Från 7-8an någon gång. ÄR vi inte cute?



Favvobilden ! Då och även nu asså! :D


Veckans outfit

Haha, ja dessa kläder har jag i stort sett levt i nu i 4 dagar. Jäkligtr bekvämt men nu är det nog dags att som sagt byta upp sig lite kanske? Tror mina vänner skulle uppskatta de när vi träffas! :D


Sunshines

God Morgon (förmiddag) mina kära läsare!

Idag mår jag ytterligar lite bättre (svenska 2). Jag har nämligen varje morgon vaknat med a pain in the ass, i halsen då asså. But imorse så gjorde det "bara" ont. Jag tog mina tabletter och mår helt okej nu! Ikväll hade jag tänkt bege mig ut i det sociala livet. För er som missat är det ju idolfinal ikväll och det får man ju icke missa..

Så snart får jag ta mig en kallduscha och byta kläder efter att ha gått i ungefär samma kläder nu i 4 dagar, FRÄSCH! (men jag har faktiskt duschat 1 ggn innan).

I FEEL QUITE GOOD

 



For the moment så mår jag rätt bra. Det är väl tabletterna som verkar antar jag. Ska nog snart sätta mig och läsa lite vecorevyn kanske? Mamm köpte dem häromdagen så varför inte läsa den? Läste Cosmopolitan på sjukhuset också, var ett par redigt härligt bilder på han ifrån Gossip Girl vad han nu heter.. :P

Har föresten tävlat om Kenzas skinnjacka fört 3de gången nu. EN vacker dag ska jag vinna den! =D

 


på begäran


An old outfit


Holycow

Börjar bli rejält uttråkad nu faktiskt. att bara sitta å kolla på tv å vandra runt i cirklar är inte så himla stimulerande. Håller i alla fall på å lagar lite mat nu som jag ska försöka få i mig. Blir mycket sås. Mosad potatis, mosade fiskbullar occh såååås. Så hoppas det går bra, är rejält hungrig. Ska ta en tablett nu och  vänta på potatisen. Det är väl det mest spännande som hänt i mitt liv idag. :) 

JAG LEVER

Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt här och säga att jag lever. Jag har inte orkat pallra mig hitåt men nu gör jag de. Operationen gick bra. Jag kom dit vid 12 men det var försenat så kom kanske in och fick byta om till väldigt sexiga kläder runt 2. Sen sövdes jag ner osv och sen vaknande jag upp. Operationen tror jag trog ca 30-45 minuter, men det är ju inget jag har minne utav. Sen fick jag ligga på uppvaket i ca 4 timmar, 4 timmar som fick ganska snabbt eftrersom jag inprincip sov mig igenom dem timmarna. Sen flyttades jag in i ett rum med 3 andra perosner där jag skulle spendera natten. Där träffade jag mamma å pappa en stund fast sen drog de hem. Man sov inte så mkt under natten, inte för att smärtan var så smärtsam utan mest för att de passade upp en hela tiden, kollade droppet, kollade om man behövde gå på dass, om man mådde bra osv osv. Sen på morgonen tog de bort droppet och fick mer smärtlindring sen kom mamma runt 9 och jag åkte hem.

Så nu lever jag efter väldigt strickta regler. Jag får inte anstränga mig för mycket, men jag ska samtidigt käka tillräckligt med tabeletter så jag ändå kan vara igång för då går rehaben snabbaer. Jag får inte käka ngt annat än flytande så som yoghurt, glass, proviva you name it. Helst ska man inte käka för mkt varmt heller för det öppnar upp blodkärlen. Sen får jag inte duscha varmt heller pga samma anledning. Ja det är väl detta som gäller nu i en vecka. Så hoppas jag är lagom återställd tills på söndag för då fyller jag faktiskt 19 år! Det är nog första gången på mina 19 år som jag inte har tjatat om min födelsedag och första gången jag inte ska ha något "kalas", bruakr annars hålla hårt på detta, men iår ska jag slopa de.

Ja om någon orkat läsa så var detta uppdateringen av min status än så länge. Jag mår i alla fall bra, kan prata, äta (de jag får) och sova gott. Nu ska jag förtsätta mitt tvmaraton. =)


REHABILITERING

6755bff73cfaa6f5993369c8dccad9d4.png

REHABILITERING


OPERATION

Imorgon 12:00 ska ni börja tycka synd om mig. Så opereras jag! :S Får se när jag pallar dra mig hitåt igen ! Är ju ingen allvarlig operation men jag kommer nog inte skriva förrän tisdag eller onsdag i alla fall. Ha det gött!!


JUST WHAT I NEED


Nu kan...

6b7e7a07e25243195d573c6ce8e83d8e.png

Nu kan jag andas igen. Provet är gjort och Det var helt ärligt ett av de svåraste och stressigaste Provet jag någonsin gjort. Nu är Det som sagt i ajja fall gjort och Det går och att göra något åt de nu. Nu Sitter jag i bilen Påväg hem från gbg. Nu är Det bara operationen kvar. På måndag klockan 12 ryker mandlarna:s


Sitter på...

317e83329fe870e22e97c66f587f9c7b.png

Sitter på tåget Påväg till göteborg nu, ska slagga hos syrran i natt för imorgon smäller de. provet! Önska mig lycka till .s


sliter så...

0-46e2cbf606610aa46165f411579cd5fd.png

sliter så jäkla hårt på jobbet. Är så jävla nervös inför Imorn så Jag snart gör i brallan.. .


Mitt nya...

5a79a4c4c9d323106f0ccd5256b881ba.png

Mitt nya liv börjar snart. Har är dagens måltid. Faktiskt riktigt Gött! Kan bero på att Jag typ dränkte allt i smör :p Nu till tennisen på föreläsning!


kritvita tänder...

0-4bcf3f2023b451b61862a89b5943619c.png

kritvita tänder för Nu har Jag varit hos tandläkaren. Great!


HOT OR NOT?


VTK ON DIVISION 1 TOUR WORLD WIDE

Här är lite bilder från min viktoria och ellens turné runt om i Sverige. Okej, bilderna är typ tagna påväg till Lund allihop men ändå. Dem kommer döda mig! heheheh






'




Påväg hem...

467c0e77f0bbdcd283777b014e354440.png

Påväg hem från träningen. Först blir det nog lite tvtittande sen måste Jag plugga lite. Sen vid 2 ska Jag ringa om operationen och Sen klockan 3 blir det tandläkaren. Ikväll är det mentalträning igen. toppen dag!


Såhär mörkt...

44d2aba959ea3fc5ab4e04fca4fa08c7.png

Såhär mörkt var det när jag vaknade, Såhär mörkt var det när jag åkte till jobbet, Såhär mörkt var det när jag åkte hem från jobbet och Såhär mörkt var det när jag gick och la mig. Poetiskt Men sant. Punkt och god natt mina underbara läsare! :)


Så nu...

0-20cb902d4031e670b94a4c33c0a6be2e.png

Så nu har jag och viktoria varit på fysen och så här snyggt lös hon upp i vinter mörkret :)


SEXY COUPLE


Det kommer krypandes

Börjar bli lite nervy inför lördagen. Måste för det första ta reda på NÄR det är och vart fasen
HVITFELDTSKA GYMNASIET eller nåt ligger. Igår slog jag upp lite ord, inte för det känns som det gjorde någon större skillnad.. :P

Idag är det Pizza på lunchen som gäller, åhoj!

SEXY, SEXY, SEXY


BOKSTAVLIGT TALAT...

0-4d9aaab9c751d91c0392df21be59e451.png

BOKSTAVLIGT TALAT PÅVÄG TILL MATEN!


Godmorning bitches

Uppe med tuppen idag. Har inte så mycket val men ändå. Ja här sitter man på jobbet med minusgrader ute, drömmer sig bort när man läser Sofia och Toves blogg. De har de varmt å gött å jag är inte alls aviiis!

Imorse var det kallare igen. Frost på rutan, så det var bara å skrapa! HA en bra dag, hörs nog snart igen!

RSS 2.0