Jag är glad.

Jag är glad idag, vet inte varför? kanske det är kärleken som rusar inom mig eller något, eller så är det bara en sån dag idag =D Finns ju sånna också ! Träffade iofs Svante igår och hade inte träffats på typ 1½ vecka, eftersom det varit fullt upp i skolan osv. SÅ kanske är därför, och för att jag fick sms precis. I alla fall glad =) Och nu ska jag träna och sen blir det utgång. Pussar på er mina kära vänner! =)



Träningsoutfit ;D !


Lördagen den 28.de

Idag är det lördag. Jag sov till klockan 12, det är så himla gött, fast man får dåligt samvete efteråt. Sen kollade jag på Hannah Montana ;) weeii vilken serie asså!! Haha. Sen har jag gjort lite diverse som man kan kalla det. Ska kanske till MEZA ikväll, i thn. Vet inte vad det är men skulle vara nån electroklubb eller nåt. Får se, alltid kul att komma ut lite. Ska ine dricka i alla fall, känner mig som en alkis då. Funderar på en prommenad, det är fint väder nämligen. får se, ska ändå träna dubbeln senare.

Här kommer lite bilder på hur folk såg ut på modevisnignen. Tar de som är gjorda av typ godispapper, öl, mjölk, lpskivor, tidningspapper och slipsar. Grymt fräckt asså. Och sen en mindre snygg och oredigerad bild på mig och en på designersna. (?)



CATWALK JOSSE

Nu har jag varit iväg och varit modell, shit va kul det var.Kanske itne riktigt min grej men ändå. Synd att jag inte hade lite mer utstickande kläder det hade vart ännu grymmare. Var en tjej som helt klart hade de coolaste kläderna, men jag var rätt ball jag med. Gick snyggt sa mamma också som tur var.=) Synd att det tog slut så snabbt. Fast modell är nog ändå inte min grej men kul ändå som sagt :D får se om det kommer lite bilder eller så, har köpt en kalender med alla i, får se kanske scanar in den eller nåt. BTW shit vad mycket folk som kom också. ännu roligare :D Men nervös var man.

JA, JAG ÄR EN TÖNT


Hey babes!

Nu har jag slutat skolan för idag. Hade bara den där uppsatsen och sen slutade vi inprincip. Vi skulle bara fixa och skriva ut till UF och på vår handikappade skola med datorer så tar det ett tag, men nu är det fixat i alla fall. Blev pannkakor idag igen i skolan gött så nu är jag mätt ett tag framåt , I hope!

Ikväll gäller det, ca kl 8 går jag där ute på catwalken! See ya!

Bröst som vita duvor

Nu har jag skrivit klart min story. haha det är urspår på den asså. Helt sick. Men är det en konstig författare som hemingway så får det bli så. Mamma fattade inegnting sa hon, och ja jag tror inte hon skulle fatta ngt av originaletheller. Nu ska jag bara banka in den i huvudet så jag kan skriva den igen imorgon.

GAAAAH modevisnignen är imorgon. iiih, verkar som typ hela vbg ska komma också.!!! :s

ERNST HEMINGWAY



Nu snart ska jag börja skriva på min berättelse som ska likna hemingways "berg som vita elefanter" , ska välja mellan bröst som vita duvor och styrka från vita tigrar. Självkalrt väljer man bröst som vita duvor, vad annars ;) frågan är om jag ska skriva snusk eller seriöst? Kan ju alltid vara kul å chocka!" :D

Outfit tisdag



T.shirt: tshirt store, jeans: Levi's skor: skopunkten (tro det eller ej)

Outfit måndag


ursäkta rövas bilden, men ville visa hur de nya jeansen ser ut bak. Inte lätt å hitta så de sitter sådär tight sa jag säga. Underbart!

DAGENS SCHEMA

Min dag idag kommer inte vara så spännande tror jag, om inget drastiskt skulle hända helt plötsligt. Jag vaknade i morse i alla fall, och tur var väl de! Åkte iväg till träningen som började kl 09.00 vi körde med peter till 10.00 sen så stannade jag kvar med John och körde en timma till, riktigt gött faktiskt.. Sen hem och sen ner till kvantum där jag köpte min underbara semla som gick ner i magen efter 2 tuggor, ingen njutning där icke. Och så borde man ju ha ätit mat före men nej det ska jag göra snart. Nu sitter jag och väntar på att jag ska åka till skolan och ha en lektion, Svenska C. Sen kommer jag väl åka hem, käka något, kanske plugga lite och sen åka iväg till träningen igen som börjar kl 17.00. Tråkig träning faktiskt, aldrig någon där och kul tjejgäng men oftast ganska oseriöst. Sen kommer jag åka hem, käka något igen kanske. Gud vad man käkar alltså. Sen måste jag plugga seriöst för provet är ju imorgon ju. BLÄÄ! ska bli gött å få det överstökat faktiskt.

Det där är min tisdag i ett nutshell. Är väl ungefär så mina andra dagar ser ut också, fast med mindre plugg. Kommer nog bli 6 intensiva veckor nu fram till påsklovet. För efter de så är typ skolan slut, helt sick :O För vi åker ju till bryssel å sen ditten å datten och sen ayia napa och sen SLUTT! 101 dagar kvar idag försten. Jag, filippa å maja ska fixa ett sånt där plakat med nedräkning till skolan nästa vecka. Man sätter upp massa bilder osv. Ska bli kul å börja nedräkningen =D

Tack å hej leverpastej!

FETtisdagen

Yeah, nu ska jag göra ett inlägg som jag tror typ minst 70 % av alla andra bloggare också kommer att göra. För idag är det ju fettisdagen och ja det betyder ju semlor ska nog snart åka ner till kvantum och köpa mig en till mig å mor. Har ju iofs redan ätit semlor men idág behöver man inte få dålgit samvete.inte för att jag brukar få de men...



Och en sak till. viktoria och daniel, förlovning? Ja vi får väl se om det är skvaller eller inte. Tydligen ska de förlova sig i mars, men jag trodde att man kom ut med det när man väl hade förlovat sig?!


tjock å goo



Ja här sitter jag och proppar i mig pepparkakor . Blir ju lätt så när man pluggar. (förlåt trees att jag pluggar hela tiden)
Men jag blir ju inte fel ändå så jag ska nog fortsätta proppa i mig mina pepparkakor. MUMMA!

skola igen

Jaha då var skolan igång igen då. Suck.


JAG ÄR BRA


TSHIRT GÅNGER 2

Blev ju allt av lite shopping i Stockholm också. Vi var ute hela fredagen, jag morsan å syrran. Första tjing var i alla fall att hitta ett par balskor, och vi hittade ETT par skor i hela stockholm inne i Sture Gallerian. Det blev ett par guldiga skor tillslut med rätt låg klack så det blir perfekt. (bild kommer)

Sen kikade vi även in på Urban Outfiters och där går man och hittar en del snyggt, inte så märkvärdigt så kollar man på prislappen och jag tycker verkligen inte kläderna där inne är värda sitt pris. MEN så går vi upp en trappa där det är rea, och inget fel med de där hittar jag en Nirvana t-shirt som jag har kollat på innan men inte tyckt var värd 450 spänn, men sedär 69 kronor istället vilket fynd. Sen kollade jag vidare hittade ett ursnyggt linne som också har kostat 450 kronor men jag pröjsade endast 69 kronor. Min syrra hittade en jacka för 300 spänn som kostat 1500 och också hon 2 linnen som kostat 450 kronor för 69. SÅ vi "tjänade" massvis ;)

Som om det inte var nog så går vi vidare till en levi's affär. Jag hittar ett par ursnygga jeans men tyvärr var 25 förstora!! testade ett par 24or fast i en annan tvätt som satt mycket bättre. MEN sen hittade min syster i en rea hög ett par ljusa jeans som såg exakt ut som de jag testade innan typ, och de satt pefekt och jag trodde det var 50 % så från 1000 spänn till 500, och sen när jag kommer till kassan så säger han 300 kronor. WHAT?! då var det 70% rea, oh yeah ;) vilket fynd igen!

Så den enda dyra jag köpte var mina skor (1200 kronor) , men det var det värt! Sen köpte jag även en tshirt från tshirtstore för 275 men det var de också värt. Detta var mitt Stockholm i ett nötskal. Förlåt för uppsatsen men har hänt mycket ju ;D


Tshirt store 275 kronor

Urban Outfiters 69 kronor (450 kronor)



darling i'm home

Nu har jag kommit hem ifrån många dagar i Stockholm. Det har varit bra fast lite långtråkigt emellan åt, typ sitta hemma hos mormor på kvällarna kan bli rätt segt emellan åt. I alla fall så kommer mer updatering senare eller imorgon med lite kläder osv. Måste plugga nugaaaaaaaah inte fått gjort något i sthlm. :S

jag kan inte hålla mitt nyårlöfte



Om det är någon som kommer ihåg så skulle jag ju ha ett nyårslöfte genom att typ sluta äta onyttigt i veckorna och äta mer grönsaer typ.Kan ju säga att det går sådär va. De där med grönskaer går väl lite bättre men att inte äta onyttigt asså, går ju åt helvete faktiskt. Åt precis chokladpuddning, IGEN! Ah så lägger nog ner snart!

Onsdag

Asså det är redan onsdag på lovet, helt sjukt vad tiden bara flyger iväg. Kommer inte ens ihåg att jag har haft helg typ och snart är det helg igen. Idag ska jag nog träffa Svante igen, tänkte kolla på GE-galan med honom. Sen åker jag till Stockholm imorgon med mammi och syrran. Vi ska shoppa lite, va med lite släkt osv. Kommer hem på söndag någongång och då är lovet slut :O!!! Jaja, det får man väl leva med. Bara vänta tills nästa lov igen och då är typ skolan slut. För efter påsklovet så blir det bryssel och ayia napa och typ matten är slut och skolan börjar avta :D JAAAAAA!


2009-02-17




Tisdag morgon

Nu har jag vaknat ur min sköna säng, tagit en dusch och ätit lite frukost.
Idag bjöd jag mig själv på en limpa med kalvkorv och drickyoughurt med flingor i, väldans gött,
sen unnade jag mig med en jacky och chokladpudding. Bra start på dagen!

Nu ska jag damma mitt rum, om jag nu hittar ut ur dammet vill säga. Sen ska jag höra av
mig till svante så hittar vi nog på något spännanade ska ni se! Nepp back to städning!



Lite bilder från gårdagen på mina vänner!


Centralskolan del 1


Segilisegt

Är det bara jag som upplever att den här sidan blogg.se eller publishme.se vad man nu ska välja har blivit så fruktansvärt seg att komma in på , tar ju 10 år å ladda en sida typ?


Någon anonym har kommenterat mer bilder så ja här kommer en på hur mitt lov snart borde börja se ut, plugg! Ska ju åka till sthlm tors-sön och då har man ju inte tid med sånt. ursch..........




Åmåls skidåkning

Ja då har man varit i åmål och testat skidbackarna, förvånansvärt bra tycker jag. Var en "röd" och en "blå" och en grön. Kan man ju tycka vad man vill om men i alla fall dagen var bra ungefär fram till 3 kanske. Då blev det lite kallt och vi bestämde oss för att lägga av, jag och filippa väntar vid bilen på linda och lisa när sen telefonen ringer efter ett tag "linda har brutit armen". Sista åker vettni, livsfarligt. Såskulle hon åka ner på en bår och sen skulle vi åka upp och hämta henne och sen skulle vi inte de osv. Blev väldans rörigt, slutade med att hon åkte ambulans till uddevalla och lisa hängde på, medan jag och filippa tog ena bilen och lisa och johanna den andra och åkte hem. Löste sig bra tillslut, men oturligt. Nu har hon nog snart en gipsad arm, igen! men annars var dagen kanon som sagt, välidgt bra för att bara vara en timma härifrån. =)

Bestämt

nu är det bestämt, vi åker till åmål imorgon. Jag skiter nog i snowboard asså. Hoppas magen är bättre imorgon annars går jag nog å spyr! Och det är ju inte så trevligt så det ska jag nog undvika.

Vilken turnering

haha har spelat tennis i helgen, och som ett jäkla skämt till matcher asså. först spelade jag igår singel och dubbeln vann rätt lätt, sen idag spelade jag mixed med jepser och vi spelade ur kasst och förlorade, sen skulle jag då spela final i singel och i dubbel , men ellen var typ sjuk så vi bestämde att vi spelar bara dubbeln och inte singeln så då "vann jag singeln" sen ringer motståndarna typ en halvtimma innan match och säger "vi kan inte ta oss upp" så då vann vi dubbeln också. Sorligt ju. tråkgit inte å inte få några matcher. men bra var väl kanske de för har typ kramp i hela magen och har mått illa sen igår.

Imorgon åker vi tjejgänget till åmål och åker skidor ;) haha! Jag ska nog köra snowboard, kan ju alltid passa på att åka lite å försöka lära mig.

hjärtans dag

Ja idag har nog ingen missat att det är alla hjärtans dag, tycker för övrigt att det är en rätt överskattad tradition. Och detta säger jag inte för att jag inte har någon att fira den med, för det har jag. Ska spela match först, sen ikväll så ska Amanda ha lite fest så då ska jag nog dra dit en stund, nykter! Eftersom jag festar jämt nu känns det som och har match imorgon . ska hålla koll på min Svante! :D



Lipz i torsdags var rätt kasst! De där dj.sen från gbg verkligen sög, så alla var på de andra dansgolvet där de inte spelade. Hur misslyckat är inte de då!

Lipz hej

ja Lipz och strandgatan blir det! Får väl göra iordning mig snart då, vi drar 20:31 till strandgatan först, köper väl en xider eller nåt sen drar vi till Lipz! hajs!

men shit, lilla vbg?!

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article4388318.ab

LAPTOP ÄR FINEMANG




Har man en bärbar dator och kommer på att man kan flytta den så kan man bli lite smått bortskämd. Hamnar man med den i sin säng så kan man bli sittandes/liggandes i flera timmar. Jag säger bara tacka vet jag batteriet som varnar en tillslut!

Dagens citat



"Ja, men hon ser ut ungefär som hon blivit stucken av en geting" - Lottis


Stammis då va!

Nu är det så att man har ju liksom blivit stammis på Lipz då va så man kommer ju liksom in gratis nuförtiden! Njeaa inte riktigt så kanske, men vi har fribiljett till imorgon så jag lisa och filippa funderar på att dra dit som vanligt, och Evelina kanske skulle ha sin premiär efter typ ett halvår, sick! Ah så vi drar nog dit å chillar runt 11 kanske imorgon då! Det är typ houseparty eller nåt, 5 djs istället för 2. ÄÄÄNDA från GBG ;)  Inte för att jag tycker musiken varit kass innan ! De ska ändå vara i turkbaren och jag är jämt i cow så spelar ju egentligen ingen roll!



back to normal

Ja  vissa fattar väl och andra inte! Och det är en väldigt positiv sak så det är bra! :D Skolan idag var tråkig som vanligt, fast slutade halv 2 så det är gött ändå lyckades vi hinna med 4 lektioner? Vad hände i 2an när jag hade 2 lektioner och började halv 9 och slutade halv 5? Snart ska jag iväg och träna eller ah om typ 2 timmar i alla fall. Damträning och sen fys, ska hämta upp viktoria på vägen också.

Nu eller egentligen igår fick jag något spännande på posten ett "personlig brev" från något som heter Gap Year. Typ tips på vad man kan göra efter gymnasiet, ska nog gå in och kolla där nu www.gapyear.se ! Spännanade!

trevlig tisdag


jag säger bara : haha!

Asså nu är religionsprovet flyttat till onsdagen efter lovet istället, haha har jag klagat helt i onödan ju! Jaja tur man inte hunnit plugga så mycket då, och denna gång ska jag faktiskt börja i tid. =) Då kan jag ta tid och skriva klart psykologin istället då! =) En uppgift kvar som jag inte riktigt förstår men det löser sig nog!



Fråga inte ens!

Snösnösnö

NU har det snöat hela morgonen, är det inte underbart? Nu när man trodde att våren var påväg (ókej kanske inte) så kommer det snö, som stannar kvar på marken för första gången de här seklet (stavning ?!:S) Det är väl ändå tur att man har bil och körkort då! Man blir ju lite bortskämd sådär , men lev livet säger jag bara. Okej, man kan inte leva livet när man måste plugga hela tiden men ah men de 2 dagarna som är kvar på året så kan du väl leva livet då!

RELIGION IS LIFE

Nu ska jag dela med mig av min kunskap här igen, förstår att många läsare uppskattar den.. okej inga som läser men ändå. Nu är det så att jag ska kunna berätta om luther och reformationen, va fäään?!


Du måste finnas

Jag slänge ut en ny header lite sådär, nu när jag är lite trött på skolan så ska man ju blicka framåt. Och så hittade jag en somrig och passade bild eftersom jag kollar framåt ;) höhö, gudars asså. (inte för att jag tror han finns men i alla fall)




Blää för skolan

Ursch vad jag är cptrött på skolan asså. Nu innan lov också får man ju alltid 100 uppgifter, religionsprov på onsdago ch psykologi hemtentan ska in på fredag, och självklart sparar man allt till sista dagen som vanligt,. bläbläblä, och sen ska vi fixa bryssel och svenska och masa läxor på de, läxor asså översaktta som fan!

Söndag 8/2



Nu ska jag snart käka och sen dra iväg till Svante och jäkla va han har å berätta! :D


Linne: laredoute
Jeansleggins: Veromoda
Jacka: H&M

cpsmärta

Vaknade inatt av att det hugger som knivar under bröstet på vänster sida vid revbenen. När jag andades in högg de ännu mer och om jag skulle ta ett djupt andetag så gick inte de. Gick ner till mamma och pappa och vi var påväg att åka till näl eller nåt, men så ringde mamma sjukhuset och de tror de är nån muskelgrejs och eftersom jag kunde andas hyffsat normalt osv så fick ajg ta en verktablett och stå ut. Somnade tillslut, vaknade imorse gör fortfarnade lika ont. Så det är en jävla smärta jag måste gå runt med nu. kul! barar bita ihop då!

:D

Nu är han hemma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska nog ses imorgon, åh vad jag har längtat!

lite spännande

ja, det är så att jag har börjat fundera på om svante kanske kommer imorgon istället?! Det är ju egentligen sjukt kul om det är så, när jag har hållt på och räknat ner till fel dag. För det där med tidsomställningen och skit så vet man ju inte riktigt hur det blir med dagarna. OM han åkte den 7.de från australien kommer han då hem hit den 8de kanske ?! Vad vet jag? Inte mycket!




Här är en grann bild på de bästa skidåkarna i hovfjället från i onsdags ;)

Hemtenta psykologi





Sitter här och försöker skriva lite på vår hemtenta som vi fick i psykologin. Varför har jag bara inte gjort detta tidigare det är ju egentligen inte speciellt svårt, bara att man ska få tummen ur och göra de också det är det som är det jobbiga. Jag har väl i alla fall skrivit typ 10 rader nu om "Detet" förjävla intressant! Och så kollade jag på klockan och om allt är som det ska så landar typ Svantes plan NU!!!!! GAAH! Ska jag höra av mig eller ska jag låta han göra de? Det åretstår att se! NU ska jag fortsätta skriva på min underbara uppsats så jag har helgen ledig sen.


Vemvemvemvemvem?!

vem kommer hem om typ 2 timmar :D ?

lite uppdatering

Var ett tag sen jag skrev kom jag på, har nog skaffat mig ett liv och sitter inte lika mycket vid datorn faktiskt. Hovfjället först, filippa hängde med och vi ägde backarna. Var lite dimmigt så man såg typ inte backarna det var lite synd men annars var det dret kul som man säger ibland.

Senaste nytt:
Bålrunda igår hos Bengan då. Det var helt klart kul fast det slår ju ändå inte den första hos Maja, kan bli svårt. De flesta kom vilket man aldrig kan lita på vår klass. ja inga större händelser hände väl egentligen, bara lite smått skvaller som vanligt kan man väl säga.



Sådär då, lite snabbvisning av kvällen i bilder! finns mer på facebook.

Varför så rörigt?

Varför ska det alltid bli så rörigt när man ska göra något. Nu är ju filippa sjuk typ 39 graders feber så hon kan nog inte hänga med till hovfjället imorgon. Så nu blir jag ensam iår igen, som tur är ska några från den andra klassen med så får åka med dem, eller med sofia fast hon svarar inte på mitt sms. folk borde inte få ha mobil som itne svarar ;D jaja jag ska åka i alla fall. =D hörs imorgon om hur det blev och var!

Canelloni Macaroni


Hovfjället

Imorgon blir det en endagstripp till hovfjället, en sån där friluftsdag men skolan ni vet och då finns det inga andra bra alternativ än skidor liksom :D Hoppas det blir kul och inte för kallt!


"You are like a sickmonster to me"

Nej, sixmonster! Okeey det där var lite internt. Men i alla fall så sitter jag här och filosoferar lite, okej det jag inte heller men låter ju smart att säga så. På lördag kommer ju Svante hem från australien, gud va länge han varit borta alltså. Han åkte 23 oktober och ja det är bara att räkna själva hur länge han varit borta. Nu är det så att jag börjar bli lite nervös, vet inte om det är något jag ska säga, hur jag ska bete mig?! Men jag tror det är bäst att det kommer naturligt, har ju aldrig varit stelt mellan oss så varför skulle det vara de nu?


Om det blir som bestämt så ska vi ha bålrunda på torsdag, FINALLY! Det blir i så fall hos Bengan, och då ska jag dricka, var väldigt länge sen nu så det är allt på tiden, har ju mitt Vin kvar från min födelsedag. Har aldrig haft tillfälle att dricka upp det. Martin som är 20 kunde erbjuda sig att köpa till bålrundan, men bara tequilla. Uuuuh, klarar inte av att dricka de länge asså. Fattar inte vad jag tänkte med i början, så billigt är det inte heller så man måste ta de. I alla fall Bålrunda, tagga nu! Ska bli kul eftersom förra bålrundan var inte å leka med, eftersom vår klass typ är alkoholister så är det ju as kul. =D

 


back on track

Idag tränade jag igen, riktigt gött. fys också, mindre gött i benen. Nu kollar jag sex and the city, serien asså. Löve it !

snyft

Federer klarade inte av Nadal idag, och tårarna bröt ut för honom när han skulle ta emot priset. Federer kunde inte få fram ett ord och man han aldrig sett honom så rörd. Han kände väl att de där priset för någonting om världens bästa spelare genom tiderna börjat försvinna. det var sorligt jag som hejjade så på honom siffrorna till nadal blev 7-5,3-6,7-6,3-6,6-2 .. ajaj...



"Efter matchen klarade inte Federer av att hålla sitt tacktal inne på Rod Laver Arena. Schweizaren bröt ihop i tårar och fick lämna podiet en stund för att samla kraft. Efter en kortare paus och stående ovationer från publiken gick han tillbaka till mikrofonen." - eurosport.se

det slutade med fest

Var ju på bio då, i taket lyser stjärnorna, sorligaste filmen ever asså helt sjukt, men klart bra. Hände egentligen inte så mycket men ändå var den bra! Brukar inte lipa på bio liksom och knappt hemma till filmer men detta gick inte hålla in, även om det var förutsägbart.

Sen skulle vi dratt till strandgatan men slutade med att jag och filippa åkte till tobban för där var det fest för fulla muggar! Jäkligt intressant att vara nykter och observera alla asså! Mycker skvallet hit å dit, hände ovanligt mycker konstigt tycker jag, men det var kul i alla fall! :D var några lite konstiga brudar från ALE där också, tobbans damas han lockat dit... :D

RSS 2.0