förhoppningsvis vaknar jag imorgon

Gött jag slapp köra ikväll. Blir nog bara någon cider eller 2 ikväll. Nu ska jag fixa de sista, sen drar vi på förfest och sen till Lipz. !



ja ursäkta hej-skita-ner-mig-posen men jag ville variera mig lite! Men sådär ser jag ut inatt i alla fall!

oooweeeii

Ikväll blir det ett efterlängtat Lipz, var sjukt länge sen asså. Tror det var på valborg som vi var där senast. Vi verkar ändå bli ett gäng som ska dit också, då blir det alltid lite roligare. Klädval är svårt, får nog börja fundera påt snart. Som sagt funderar på en rätt chillidill klädsel men får se ! Hörs senare!

Dagens outfittaaah!

Älskar mina nya "boyfriends shorts" från Gina Tricot! För någon boyfriend har jag inte att låna utav. Blir nog en utgång med dem imorgon, lite chillidill sådär nu när jag har haft klänning de 2 senaste gångerna typ!


I'm back on top !

Jag är tillbaka, på tennisplanen alltså. Och jag älskart !! Fick mig en 2 timmars spel idag med Glenn, det var efterlängtat kan jag säga. Gick faktiskt väldigt bra för att inte ha spelat på evigheter. Nu skajag försöka hålla igång detta, har man varit där en gång kan man alltid boka mera och det har jag gjort. NI kan ju anteckna detta nu !



Btw, jag flyttar snart hemifrån eller förstör min mobil. Hysteriska föräldrar = döden ! JAG ÄR FAKTISKT 18 ÅR NU ! Lägg av ! De räcker nog så. Nu skajag smaska i mig lite bilar och dumle. Och jag ska ine bjuda min föräldrar !!! demonstrativt !

Saknaaar

saknar strömstad, saknar tystnaden, saknar känslan, saknar folk, saknar mycket helt enkelt. Jag tog föresten inga kort, de tog lisa och linda hand om. Men jag hittade 2 bilder jag tog precis när vi gjorde oss iordning som jag kan bjussa på i alla fall. Förhoppnigsvis kommer nån mer från Lisa sen också.


Sjukt rolig helg !

Asså det går äna inte beskriva med ord hur sjuk vår resa till Strömstad har varit. Fredagen bjöds på en chill kväll med skagenröra och baguetter. Lördagen började med shopping i Nordby och Lördagen bjöds även på  en utekväll på The Cod, och slutade med en av de roligaste kvällarna någonsin. Mer än så kan inte beskrivas. Sen var det bakis/chill/sol dag idag söndag. Och sen väntade en hungrig josse och lisa hem till kära vbg.

Nu längtar jag till Ystad, hoppas det toppar detta asså. Ribban sitter högt i alla fall :D Kanske mjukar upp med en efterlängtad Lipz på torsdag? 

Ska bjuda på de bästa norska ordets som finns tror jag: Hårstreck (med lite nynorsk brytning i. Stavningen är väl skitsamma) men de betyder toffs i alla fall. :D

Strömstad next



Japp, det blir strömstad. Och vi ska tydligen åka redan idag, så är hemma igen på söndag. =) Ska bli kanoners kul !! Utgång på lördag och sen om man har tur kanske solen alltid lyser i strömstad?! Who knows! See ya!

Äntligen något gjort.

Nu har jag äntligen gjort klart alla tackkort från Studenten. Bättre sent än aldrig i alla fall. Tar faktiskt längre tid än man tror, eller nja kanske inte. En dag kanske man får lägga ner ungefär om ens de. Just nu sitter jag och väntar på svar från Linda om jag kan hänga med till strömstad imorgon och parta lite med henne och kanske lisa, om hon inte åkt till Ungern. Då borde hon nog redan åkt nu föresten?

Vad händer i helgen annars då?

Liiseberg

Var på Liseberg igår med johanna, oscar och monica. Har aldrig varit med om så mycket folk alltså. Först tog det en timma typ för att komma in. Sen var det sjuka köer, men vi åkte mycket ändå. Balder är i alla fall helt klart roligast, sen är det nog spinrock. Har aldrig heller varit med om så mycket vinst, 3 stjärnvinster (varav 2 man bara kunde vinna stjärn), ett första pris och 3 andra priser. Utav detta vann jag ETT andrapris, en plopp, weei ! Men jag fick ändå vara med i delningen av stjärnvinsterna (A) Så nu har jag godis så det räcker å blir över.



Lyckliga stjärnvinst-vinnare. Och vi som klagade på alla som gick runt med 2-3 vinster så blev vi likadana själva sen. Fast som tur var kunde vi lämna de i bilen eftersom det var några timmar kvar.

seedärjaaa !

Ojoj jag har lyckats ändra lite på bloggen. Helt umbelivebuul!

Det har varit mycket shit nu asså, fallens har varit på kartan tjugofyrasju om man säger så. Det har varit både roligt och jobbigt. I lördags var det partaj och det var efterlängtad kan jag säga och kul. Även fast vi inte kom in i några öltält osv. Men i en hejdundransförfest och lite glidande på stan så drog vi till olearys i alla fall. DEt var kuul :D

sen har jag sett harry p också, egentligen är jag ju inget större fan men ändå har jag sett filmerna. Men jag tycker frotfarande de är för långa men klart gokända ändå.

We are the children

Mat skulle vara gott. Ingen hemma idag så måste laga någonting själv.
Blir det pasta då eller? Eller blir det färskpotatis? Men vad ska jag äta till?
Detta är tankar som går i mitt huvud just nu. Skulle kunna tro att det är
dagens ilands problem.



Man kanske skulle byta header snart också? Den jag har nu
la jag ju mest in tillfälligt. Men för det första har jag inget bra program
där man kan göra en header, och för det andra har jag ingen fantasi.

Jag är kär

Jag är kär i låten, jag är kär i honom. Speciellt hans sexiga röst när han snacka ! ohhh ! :P Hittade däremot ingen musikvideo till denna låt får bara bli låten ! ;)




Leeeedig dag !

Shit ledig idag, så himla gött ! Imorgon är de påt igen på Fallens. Sen får vi väl se om det blir utgång imorgon, tror iofs inte de utan vi sparar oss tills på lördag och kör hela feta tjejgänget istället. På fredag ska jag nog hänga med Hanna och kolla på the holmes, förhoppnigsvis. Få del av deras underbara musik ! :P

Idag ska jag träffa fröken neger och alatalo. Sen blir det troligtvis att träffa Maja en stund också.



Äckligt gullig bild och äckligt seriös ! hahaha

stackars mig.. (A)

Var på kusten igår med mina syskon. Tog ledig en dag för att sola lite. Gäller att passa på när det är sol en dag på typ 2 veckor. Först var det mulet men sen runt 12 klarnade de upp faktiskt, så det blev stek. Lite väl mycket stek kanske. Kom hem, helröd i fejjan. Haha, och har ju flagat på benet innan och de fyldes ju i med RÖTT ;) Så idag har jag typ blåsor på näsan, och självklart kan jag inte låta bli att pilla så nu har jag en sårig och en smärtande näsa. Men är det sol så är det !!

Filppa kom hem nu typ precis nästan. Träffas imorgon, borde vänta 2 veckor tills hon bleknat lite men. Sen blir det festplaner med Majken. Sen är det fredag och fallens och jag ska ta hand om ungarna i vattenfallstält i "kids zone". Fan va trevligt.

Som jag lovade

Vimmelbilden från i lördags kommer här, precis som jag lovade. Här är Jag och min fd klasskamrat Lisa !


back to buisness

Nu sitter jag på jobbet igen, efter en härlig helg. Har inget att göra nu eftersom jag har Sveriges segaste handledare (pappa). Ska få en ny uppgift men har sagt till honom 100 ggr, men han sitter där borta och låtsas vara viktig, så då sitter jag här och bloggar och är inne på facebook och verkar viktig. Logiskt ?!

På fredag är det fallens, ska jobba då, så blir kort vecka här på kontoret. Väldigt gött ändå! Imorgon kanske jag ska vara ledig och åka till kusten med mina syskon om det är bra väder. HOPE SO!! NU SKA JAG fortsätta se viktig ut ! hejs.


Lördagen

Kvällen igår var kul. Jag var nykter och körde i alla fall. Det var inte lika roligt som förra veckan eftersom det var mindre folk i allmänhet och mindre folk man kände. Men jag och Sofia körde gärnet tsm på dansgolvet, för lisa vettefan vart hon var hela kvällen ;) Alltid så när man är ute, konstigt nog. det är ju för fan inte stort där inne asså. En vimmelbild är jagmed på i alla fall, som vanligt ;) Kommer väl ut senare på nätet...Men nu är det tagga inför fallens bara nästa helg!!

Min syrra och bror ska åka till Tyskland imorgon till putguarden eller va de nu heter. Har beställt ett flak cider och en explorer. Alltid bra att ladda upp när det ändå är billigt som fan. Ett flak med 24 cider typ 100 spänn. Brukar ju inte dricka de annars men får väöl testa någongång i alla fall. :D

party party



NU borstar jag tänderna. Sen drar jag på feeest. hej då! update imorgon !


bildredigering

Jag har hittat ett program på datorn där man kan redigera bilder lite lätt. Därför så tänkte jag använda temat REGN för jag tyckte de passade sjukt bra. Jäkligt dystert och jäkligt blött helt enkelt. en simpel bild med en stenseriös mig på ! Ser mer eller mindre metalsjuk ut faktiskt !


good shit - 2 min 12 sek in i låten !


vad hände här ?!



Hittade en vimmelbild från Olearys. Asså kan ju tro att jag var stenpacka men så var verkligen inte fallet. Här är i alla fall jag och Sofia när vi äger dansgolvet. Jag bjuder på denna, hoppas hon gör det också, även om min 2 meter långa arm täcker hela henne typ :D

KLÄNNINGEN



Klänningen är från MQ och jag tror den kostade 499 kronor.
Ett tips: klicka på bilderna ;)

"true story"



Inget "how I met your mother" idag. Riktigt illa asså. Kanske en del tur också, eftersom jag kom hem från jobbet och sov 2 timmar. Somnade typ på jobbet 50 miljoner gånger också. Riktigt illa var det idag, förlåt ! Har kollat på en as kul klipp på youtube också "pippi och brännvinssjön" tror jag den hette. Awesome. Sen har jag sett när Mikael Jackson var med i Oprahs show. Har nog ändrat lite uppfattning om honom, även om jag inte trott på pedofilrykten å sånt innan. Fast att han inte har opererat sig så mycket som det ser ut vet jag inte om jag litar på riktigt. Då var han 34 och påstod sig ha opererats 2 ggr. Men musiken är bra så det kvittar egentligen. Älskar låten heel the world och we are the world. Bara så ni vet.

Köpte ju en underbar klänning på MQ häromdagen. Ska kanske bjuda på den också. Fast borde vänta tills solen kommer, får se ;)

Tragiskt

Kollade SMHI precis. Tragiskt att det är ösregn på vartenda bild. Skulle inte jobbat för 2 veckor sen utan njutit av vädret och jobbat nu och framåt istället. Börjar det regna in Sweden verkar det visst aldrig sluta.

En grej du kanske inte visste:


Låten Love med Elin Ruth Sigvardsson som är väldigt bra spelas tillsammans med Idol Lars! Sådär vet ni vart han tog vägen, och låter är grymt bra! Bjuder på den nu!



WEEKEND PICTURES



Förefest hos Viktoria. Min goa drink med Bacardi Razz, Sprite och Hallon =)



Huset värdinna. herself



Jag brukar kalla henne snygg-lisa



Liiinda efter nån drink sisådär!



Vi skulle få till ett naturligt skratt. lyckat ?




Offret och frisören :D



På strandisgatis



"naturligt"skratt igen :D Lite lättare när man är lite tjohooo!



Sista bilden, sen drog vi till Olearys och jag glömde ta fler kort!

Såå värt!

Kollade ju Mikael Jacksons konsert igår på TV. Orkade inte kolla klart så spelade in, och har nu kollat klart. Han dansar grymt men ibland tycker jag det ser lite fjompigt ut. Roligaste var att kolla alla lipande och hysteriska fans och alla som tuppade av typ. Tragiskt men sant.



Jobbet idag gick bra. Har fått en ny uppgift i alla fall. Fallens dagar om en vecka tyyyp. Ni får väl komma och hänga i Vattenfalls tält med mig. Såå värt säger jag bara. Nu ska jag börja lägga upp bilder från helgen, bättre sent än aldrig. Kommer några här och resten på facebook. HA DET GÖTT!

LÅTTIPS

Eftersom jag lyssnar på P3 hela dagarna så har jag snappat upp en hel del bra låtar. Så tänkte dela med mig utav några godingar:

Flo-Rida - Sugar
Corn - Did my time
Moneybrother - It's been hurting att the time with you Joanna
Big Ali - hit the floor
Black eyed peas - Boom boom pow
Laden - Time to shine
Takida - As you die
Kenye West - American boy
Basic element feat Adam Tensta - Feelings

Sådär, bara att söka på Spotify nu :P

jobba hela natten, jobba hela dan

..jobba hela natten skrämma slag på havla stan. Jobba hela natten lång tills du upptäcker mig. Aoo aoo ao ao!

Jag bjuder på lite skönsång såhär på förmiddagen. Sitter och har inte jättemycket att göra på jobbet. Väntar på att jag ska få svar på ett mail och ha telefon möte typ. Har gjort klart min första uppgift nu, tog bara 3½ vecka :p Grejjen är att man tror att det är kul att inte göra något på jobbet, men det är det inte. Tiden går så långsamt.

Träningen igår gick väl hyffsat bra i alla fall. Får se om jag ska träna idag med. Orkar inte leta upp någon utan följer kanske med mamma till ÖVerby efter jobbet istället.


Just an ordinarie day

Har precis varit iväg på lunch. Det var fan på tiden asså! Sitter här och smaskar på lite godis.! Idag ska jag träna igen, det blir med John idag. Klockan 7 om jag ska vara exakt. Ska spöa skiten ur honom tror jag. Eller får se vilket humör jag är på!

Dåligt väder igen, så det blir nog ingen Strandgatan eller Sanden efter träningen idag inte. Tar det nog lugnt framför How I Met Your Mother och Mamas boys.


holymacaroni

Federer har skrivit historia, IDAG! Inte bara genom att ha slagit Sampras utan även en sjuklig final idag. ojojoj..

Gårkvällen var grym! Vi var först hos Viktoria, sen drog vi till Strandgatan en stund och sen körde vi på gratis är gött och drog till Olearys. Där dansade vi och svettades rejält. Bilder kommer.

Fina grejjer.


Partaj ikväll

Ikväll blir det äntligen lite party. Sand blir det, där det är lite unbitbl...Var ett tag sen jag parta nu eftersom jag har varit så sjuk hela tiden. Dagen I-landproblem är om jag ska ta bacardi eller malibu ? och var ska jag ha på mig :O ?  

Solar lite idag, men nu är det mulet . Imorgon och typ halva nästa vecka ska det vara kasst väder. Så jäkla illa..

ibland jag undra

Nu sitter jag och lägger in kontakt uppgifter för ett företag som heter "Vagil". Vad tänkte dem med när de valde de namnet ? Nä jag hör de tänker jag typ på nån som inte kan ha sex eller nåt liknanade. Helt stört tycker jag de låter i alla fall, men jag kanske är ensam?

en favorit i nästan repris !



Känns den bekant ?

gaaaah

Nu sitter jag själv på jobbet igen. Vi har fått reda på att vi bör jobba till klockan 5 om vi vill få 8 timmar. Bläää. :P Och jag är själv kvar eftersom systrarna gustavsson börjar 7 på morgonen och systrarna westberg åkte hem klockan 4, för de orkade inte eller nåt. Idag ska jag träna med Amanda igen. Blir lite senare denna gång och inte lika varmt, även om det verkligen känns att man tränar när man svettas. NU ska jag lägga in Smörgårdens vind AB i systemet. Hejs!

RSS 2.0