HEJ DÅ SVERIGE! :D

NU ÅKER VI!!!!!! 13.30 går bussen till flygplatsen och 17.25 går planet mot NAPAAAA! :D NU har vi bara festen kvar folket, jävlar va kul vi ska ha det! Sola, bada, supa, umgås, skratta :D gaah! LÅt det här bli vår bästa resa för livet, med underbara människor. Samhäll here we come! ;D

Sug på den du!

Har glömt å säga att syrran kom hem igår från seglarläger i lidköping. Så sa hon att jag har fått massa popcorn, en full icakasse (sure överdriv tänkte jag). Jag gick ut i bilen för å hämta den, och det var verkligen en hel icakasse. drömmen eller :O :D ? Titta och njut!


AYIA NAPA!!!!


Imorgon åker  vi folket!!!! Ska bli så jäkla gött!


riktigt illa

Halsonten har inte gått över, men den har gått från höger sida till vänster så nästa tecken kanske är att den försvinner? Idag måste jag packa, har börjat lite smått men så svårt att bestämma sig. Sen lockar ju franska öppna en hel del också. Men jag har ju några timmar på mig i alla fall, imorgon går bussen senast 13.30 , yeeeeaaah :D Jag är inte så pepp nu pga halsen men jag ska bliiii :D

jätteskumt

Konstigt väder i den här staden asså. Det är sol ute, men så kollade jag ut genom fönstret så regnar de? Hur går det ihop när det knappt finns några moln på himlen? Regnad det inte tillräckligt igår?

Oj vad hungrig jag blev nu också...måste vänta på att syrran kommer hem så vi kan åka ner och köpa ngt på Kvantum. Vi ska kanske göra egen pizza, mums. Får se om jag kan äta , halsen är fortfarande kass :S


den är inte rolig

Har åkt på värsta halsont, inte alls roligt när jag vet att vi ska till ayia napa om 2 dagar. Vaknde med det igår och det är ju verkligen inte bättre idag :S men på 2 dagar ska det väl gå över. Bara att min hals verkar vara så himla känslig när den väl drabbas, käkade ju piller från farbror doktor förra gången. Ska i alla fall cykla ner till apoteket snart och köpa mig Kan Jang. Order från mammsen som är i piteå !



föresten så hoppar jag matchen mot trollhättan som skulle spelas imorgon. Får nöja mig med att kolla på franska öppna istället. vILL ju inte riskera att bli värre.

I am legend

Jag och Filippa hamnade av en ren slump framför I am legend. Vilken film asså, man satt bara och väntade på att det skulle hända ngt typ. Mest samma sak hela tiden, och sämsta slutet. Asså den varj u inte totalkass men en 3.a då kanske ? Och det betyger får den nog mest för att han är snygg och hunden söt. Nu ska jag sova, själv hemma :S att man alltid tycker det är lika scary varje gång:D tönt jag vet!



p.s har ont i halsen, inte bra inför ayia napa och inte när jag har match på söndag... d.s


Balfrisyrtestning

Har varit iväg hos frisören nu. Har nu sagt till henne hur frisyren ska vara. Jag trodde man skulle testa och göra den och sen se hur den blev men det gjorde man inte, vilket jag iofs kan förstå nu efteråt. Eftersom hon ska sminka mig så gjorde hon 2 olika sminkningar också. Jag valde den med lite mindre, fast ändå inte med för lite ! :P Blir nog bra ska ni se =)

Bara för att...

...du är okej på att spela tennis...


made by me




Äntligen fått tag på ett par jeansshorts som inte sitter som slickade as i låren och inte visar halva rumpan. Perfekt. =) Eller ah, mamma har väl hittat dem om man säger så! Sen har jag äntligen gjort mitt egna tryck. fick tummen ur idag. Sen klippe jag lite i den osv. Helt okej, kanske inte som jag tänkt men.

förberedelserna inför

Nu ska jag bli "inplugged" och städa både min del av garaget som look like hell och mitt rum. Måste göras innan Ayia Napa så ja får väl ta tummen ur nu. Jag tar blanda spår på min ipod och sen tutar och kör!


Tru love!



True Hate

home sweet home

Har precis kommit innanför dörra. Huvudstaden var kul. Mässan gick väl kanske inte som förvntat, mkt mer konkurrens och minder folk!!! Chockande ja. Men kvällen igår var grym. Det var några stockholmare som hade hyrt ett uteställe där stekte vi fram till 03.00 på natten. Sen tog vi taxin hem för att fortstätta kvällen på hotellet. Gött kul, eftersom det inte spelade någon roll vad man sa til folket typ :D Yeah, nu ska vi snart dela på vinsten och sen är det NAPAA!!!

Huvudstaden nästa!

Imorgon bitti klockan 05.20 bär det av mot andra breddgrader, STOCKHOLM. Vi ska dit med Uf och vara på den mässan där. Så jag kommer tillbringa måndag, tisdag och onsdag där, så kommer ju vara lite off här skulle jag gissa. Vi ska bo på ngt gassigt hotell där precis vid älvsjömässan, ska bli mys. Sen är det ju då försäljnign 1½ dag, och "galamiddag" avslutas det hela med. KOmmer nog bli riktigt kul tror jag. Hörs på onsdag =) puss på er

pina, pina, pina, bärs, bärs, bärs

Har precis kollat robinson och här sitter man nu och pinas framför eurovision. Gud det är verkligen aldrig några höjdar låtar, men ändå sitter man där och gäspar. Sugen på coca cola, och det var pappa också så han åkte precis iväg och köpte nu. Sen ska jag väl typ sova, upp 7 imorgon för att åka och spela en andra seriematch i Partille. Då jävlar ska vi vinna.



Jag har inte oväntat nog fått en mycket snygg, linnebränna uppe på nacken typ. Som tur var är det bara lite där uppe så inte så farligt. Så imorgon blir det nog en t-shirt skulle jag tro.

blääääääää

usch, det blev 2-2 i matcher. Jaja, dubbeln sög verkligen. hatar gnet . usch och fy och blä. Jag vann min singel i alla fall och det gjorde viktoria också. Så vi får väl vara nöjda med de i alla fall även om vi borde vunnit dubbeln lätt.

Tennismatch

Nu ska jag packa tennisväskan, och sen ska jag ner till banorna och spela A-lagsmatch mot Lidköping tror jag. Det är jag, viktoria och ellen som ska spela i alla fall. Önska oss lycka till ! ;)

Hotad tiger



Alltså förlåt men såg på tv förrut och då kommer det upp en as seriös reklam, ungefär sån när de visar fattiga barn i afrika osv och man kan bli fadder. Så säger de typ "tigrarna håller att dö ut, bli en tiger fadder och smsa -hotad- till typ 72 500" Tyckte äna det var lite patetiskt, är det inte bättre man blir fadder till en unge än till en tiger ?

hjälper de?



Fick några produkter av mamma förrut för att behandla håret. Det är lite väl långt nu och tappar håret hela tiden så det är väl något jag ska testa. Sprarar ju nu inför balen men sen ska jag klippa av en hel del för att bli av med skiten tror jag. Hjälper det något eller? det är frågan :D Det är i alla fall en hårinpackning och sen något man ska ta innan man blåser håret. Tror inte på sånt men jaja får väl testa lite.


SISTA SKOLDAGEN AVKLARAD

Jag säger bara:

ALDRIG MER:

Engelska A, Estetisk verksamhet, Idrott hälsa A, Matte A, naturkunskap A, Religionskunskap A, Samhällskunskap A, Svenska A, Svenska B, Datorkunskap, Engelska B, Filisofi A, Geografi A, Historia A, Matte B, naturkunskap B, Psykologi A, Svenska C, Info&Layout A, Företagsekonomi A, Företagsekonomi B, marknadsföring, Småföretagande, Internationell Ekonomi, Rättskunskap, Moderna Språk, Matte C.

sista pluggdagen

Vi förlorade , haha 4-3 blev det. Vi ledde med 3-1. Kan ju inte säga att det var mitt fel att vi förlorade direkt. Lärarna var nog lite mer seriösa än våra killar om man säger så. Nu ska jag gå på sista pluggdagen, kan ju vara så gött som det låter. :D faktiskt klarar man nog av att tagga till det. Sen ska jag vara tränare och själv träna sen plugga igen,. Psykologi, helt okej ämne så! hejs så länge.

lärarmatch

Kan ju fråga vad jag gett mig in på. Jag och Filippa ska vara med killarna i klassen och möta lärarna. hallå?! Jag kan inte spela fotboll längre, och absolut inte vänsterback. Jaja och nu regnar det och är kallt också, men det är väl bara gilla läget:P Nu ska jag sminka mig lite och sen åka. heejs!

solen gör mig sömnig?

Skulle vara lite duktig och läsa lite psykologi ute i solen tänkte jag, men vad händer? Jag somnade såklart. 2 dagen irad, tänkt att skolan är så krävande. Så det blir nog inget mer plugg idag skulle jag tro. För snart, eller snart å snart, senare ska jag träna och fysa. Och klockan 4 har jag ju min ritual, topmodel och sen sex and the city. me like xD Nu är det maat, för det är gööött!

prövet

Sittter i skolan har precis gjort religionprovet. Det gick bra. Nu ska vi skriva lite på vår årsredovisning, ska väl bli klar snart antar jag. Sen är det hem, chilla, kanske börja plugga på sista provet på den här skolan. Psykologi, göööt!!!

som alla andra

det blir plugg resten av kvällen som alla andra på skolan. jag pluggar religion hinduism och buddhism, kan ingenting men bra ska det nog gå ändå. Imorgon ska jag få tiden av safet för betygsnack, nu var ju 1 poäng ifrån vg, SNÄLLA GE MIG?! nu ska här pluggas vidare hejs.


nyttigt och onyttigt på samma gång

Har precis gjort mig en liten smootie/milkshake/drink. Blev sugen på något och täntke först göra milkshake men så hade vi ingen glass hemma. Jag tog frysta hallon ohc jordgubbar och mixade dem. Sen hällde jag i lite mjölk. Sen tog jag och hällde i vaniljyoughurt också och sen avslutade jag med att hälla i en del ovispad grädde också. 2 glas blev det, ett som jag har testat att ställa in i frysen och ett som jag druckigt upp nu, mumms!


BILDER FRÅN HELGEN

 

tight med tights ;)

Nu har jag varit på fysen,det var jobbigt, usch! Hade mina väldigt snygga byxor på mig till ära. Då kom min babe mica förbi med lika sexiga byxor, men hon cyklade snart vidare! Hon hade pratat med helgens babe, hahaha! :D Alltid lika kul ute på krogen. Sa jag de? att vi var hos maja i helgen och sen olearys? kan lägga upp nån bild från kvällen sen.


religion + fys

Idag är det lite religionsplugg som gäller, fast först ska jag iväg och fysa klockan 7. Usch det blir 15*15 idag igen. För er som inte vet vad det är så är det att man springer med 80% av max ungefär i 15 sekunder, sen vilar man 15 sekunder och sen springer man 15 sekunder och så gör man sådär tills man sprungit 15 gånger. Sen vilar man ca 3-4 minuter och sen kör man 15 till och sen vilar igen och sen 15 till. Låter det inte underbart  ? :D

ett nytt köp



Varför slutar det alltid med att de man planerat köpa köps på h&m eller gina ?

maja , olearys

Det var mycket trevligt hos maja ikväll, men klockan 10 lämnade vi henne. jag, filippa, lisa och emma för att ta oss vidare in till thn. Där försökte vi oss in på lipz först, men icke. Sen kollade vi stålverket men var inget drag så det blev olearys. Riktgt mycket folk för att vara där och riktigt skoj har jag haft. Måste partas mer med damerna :D Kvällen bjöds på först champagne hos maja sen tog jag ett glas rödvin. Ute köpte jag mig en rosa pantern, me like och sen en sex on the beach, så det var lagom alkohol och mycket dans :D

kvällen outfit - kjol



osch

Nu ska jag säga ngt patetiskt men ser att jag snittar runt 11-20 besökare varje dag. Något jag inte hade någon aning om. Trodde det låg runt 0-5 stycken. De är alltid kul! Snart är jag uppe i 100 ;) naaaat! :D men den är ju inte oläst i alla fall! :D

16 fucking days

Asså måste bara meddela att det är 16 DAGAR KVAR TILL AYIA NAPA, fatta ingenting. :O !!!
Lite mer uppdatering. 5 DAGAR KVAR I SKOLAN och 27 DAGAR TILL STUDENTEN! sinnes, vad ska jag göra med livet?

Nån som har något förslag?

Uppdatering

Spelade ju match idag då. Hemma mot lidköping. Vi vann, i allafall rätt simpelt med 3-0 i matcher . Och själva matcherna vanns väl smärtfritt också, fast de var bättre än skövde även om dem var typ 10 år gamla. Så man ska inte underskatta sina motståndare. När vi skulle spela dubbeln började de ösregna så vi spelade den inne. till vår fördel ;)

Ikväll blir det lite tjejmiddag hos Maja, det är några tjejer i klassen och några andra utav hennes kompisar. KOmmer nog bli kul, var ju kul förra året så = ) Nu skajag bara planera lite hur jag ska ta mig dig, om jag ska ut osv :D får prata med mina damer ;)



Bilde från förra året!

underbara nyheter

Nästa vecka blir nog inte alls lika jobbig trots allt. marknadsföringsprovet ska vi som åker till sthlm göra muntligt istället vilket är mycket goare. Internationella ekonomi arbetet är typ borttaget, det ska bara göras lite lätt. Sen är det bara religionsprovet och psykologiprovet kvar och årsredovisningen då, fast vi som ska till sthlm får längre tid på oss också.

match imorgon, fick hoppa in istället för ellen. jag och viktoria möter lidköping tror jag. önska oss lycka te ;) godnatt!

blääääää

Ibland mår man bra, ibland mår man dåligt. Just nu mår jag lite sämre, vet egentligen inte varför. Är nog för stressen i skolan och att jag är mest trött. Saknar kärleken lite tror jag, fast ändå inte... ärsch jag vet inte mkt, grubblar nog bara mest över allt och ingenting tror jag. Nu ska jag läsa IE, kanske får mig på bättre humör, nOT


sjukaste träning

Roligaste träningen på länge asså. Blåste typ storm och bollen flög lite som den ville. För de första var det omöjligt att få ett vinnande slag för bollen bara flög omkring så man hann upp alla bollar. Ärligt talat roligaste träningen på länge, vi var bara 4 st på 2 banor så vi körde match hela träningen.

UF träffen var väl okej. Inget speciellt hände väl. Fick lite fika, lite lekar osv. Vi körde lite fel osv, men de var snabbt fixat ;) Jag borde plugga nu men vet inte fall jag har marknadsföringsprov på måndag eller inte. Våra lärare är så bra på att uppdatera oss .

skön dag

Onsdag, är en skön dag. Börjar morgonen med psykologi, sen hade vi matte ca 5 min. Sen var det dags för brännboll, vi sög fast vi vann ändå. Sen skulle ja ju ha svenska, men aldrig meeeer! Så fick vänta på att jag skulle ha prov klockan 2 i småföretagande, de gick bra. Sen hem å göra diverse. Sen åkte jag till damtimman på tennisen och sen var det dags för ett skänt fys pass. Nu ska jag sova, imorgon har jag religion och sen UF.träff. Gooooooo naaaattt!

the big event

Imorgon är det en stor dag, not! Eller lite kanske. Det är vår andra brännbollsmatch. vi ska möta den andra ekonomiklassen och utklassar vi itne dem vet jag inte vad vi gör. Vi har ju en titel att försvara ifrån förra året och diverse annat. Sen ska vi ha psykologi, kommer väl få reda på vad vi ska ha prov på nästa vecka, ngt vi inte börjat på än alltså. Sen ska jag ha provet sen är det nog inte så mkt mer imorgon. Nu ska jag sova, dö trött! godnatt!

mycketvälgodkänt

Fick MVG på talet. surprise, surprise, eller kanske inte med roggan! Nu är en grej klar bara 6 kvar då! weeii. Nu ska jag fortsätta mysa tillsammans med britneys gamla goa låtar. Puss å smek!

Oops...I did it again


20090505

Talet är idag. Igår när jag övade var det 5.13 och förrut när jag övade var det 6.58, hallå eller? Ska testa en gång till sen och sen hur lång tid det tar. Går ju alltid minst 30 sekunder snabbare när man kör för publik, konstigt det dära. Speciellt när jag ska hålla för typ 5 personer! I alla fall gött att få det avklarat. Ikväll ska jag plugga småföretagande, har prov imorgon på de jag missade en dag när jag var ledig.



favorit i repris bild, AYIA NAPA 20 DAGAR KVAR!

frånvaro

Kan hända att jag inte kommer vara jätteaktiv i 2 veckor framöver nu. Har tal imorgon och sen har jag 2 till prov denna veckan. sen har vi 2 prov nästa vecka också. Inte nog med detta har vi ett Internationelltekonomi arbete att göra och vi ska fixa inför sthlm. Sen ska vi skriva klart årsredovisningen också. SEN är det Ayia napa som gäller. Så om 2 veckor är skiten slut och då är jag tillbaka aktivare än någonsin ! typ!

tv söndagen

tv söndagen har bara tagit fart än så länge. Maratonet är i full gång. har kollat på desperate och greys och halva oth, sen ärdet gossip girl, wipeout och kanske filip och fredrik. Herregud asså :P Tur jag skrev klart talet typ igår, var bara att skriva avslutninge idag med det tog ca 5 min så. Imorgon ska de bara övas in och sen på tisdag ska de hållas. NU fortstätter mitt maraton!

första seriematchen

Sådär då var man hemma från första seriematchen som spelades i Skövde. Vanns rätt lätt utav oss vänersborgare med 3-0 i matcher då. Inte så myckt mer att säga om de. NU är jag hungrig.

kvällens outfit



kvällens planer

Ikväll ska vi brudar aktivera oss lite var det tänkt. Vi vet inte riktigt med vad än, antingen basket, fotboll eller volleyboll skulle jag gissa på. Jäkla kul ska vi ha det är huvudsaken. Klockan 7 drar jag ner till loppan och så får vi se hur kvällen blir sedan.



Nästan klar med mitt tal nu, det kommer bli bra hoppas jag. Sådär äckligt klyschigt, men det hör väl festtal till I hope! see yaa later!

det luktar sommar

När det luktar ny klippt gräs, då är det sommar. Eller? Fast kan man verkligen säga att det är sommar nu? Är det inte vår fortfarande? Folk verkar ju i alla fall tro att det är sommar nu, fast jag väntar nog lite till. När det är sommar kan jag gå utan jacka, jag kan ha shorts utan något under, jag måste ha solglasögonen på 24-7 annars får jag huvudvärk. Ja då är det sommar!

Föresten, pappa fyller år idag. Ska inte säga hur många år han fylller, det kan ha få behålla för sig själv. Grattis till honom. Det är väl ungefär så mycket vi firar det.


burning like hell



Ligger ute och steker på balkongen, men shit vad det är varmt. Det blåset ingenting där uppe så känns ju som man ska tuppa av eller nåt! Låter väl kanske mindre bra men. Senare idag måste jag börja, helst skriva klart mitt "FESTTAL" till svenskan. Tror jag ska ta studenten men vet inte än. Vad annars ska man ta?! Nu ska jag sola vidare!

Beautiful sunny day

Snart ska jag åka iväg till strandgatan med mina damer. Vi antar att det är öppet så vi kan sitta där å fika å chilla och kollar på lite folk! Det är ju fortfarande sjukt soligt ute, fast det blåser rätt kallt så man får se till å sitta där det inte blåser helt enkelt.

Var iväg och tränare en timma tennis förrut också, blåste lite då också vilket gör att bollarna studsar lite som de vill. Har första seriematchen på söndag med B-laget. Ska köra mig, amanda och cathrine till skövde och spöa skiten ur dem!!!!

gårdagen

Gårdagen bjöds först på middag hos familjen lundberg. Mycket gött! Sedan kollade jag å filippa petensiella skräcklansupare en stund, mkt kul! Sedan runt 10 halv 11 tog vi bilen ut till linda för att joina henne, lisa och viktoria! Sedan drog vi vidare till lipz, sista utvägen ;) Det var mycket folk osv och jag hade det i alla fall väldigt kul även fast jag var chaffis och nykter =D Kvällen avslutades med mitt livs godaste coca cola glas och en pommes med kebabsås. :D



RSS 2.0