Götet next

NU ska jag snart åka iväg till min syrra i göteborg så kommer vara borta hela helgen. Hoppas ni överlever- Vi ska nog gå lite på stan och kanske på en 3Dmovie på bion. Får se när jag kommer hem på söndag, blir nog inte allt för sent. Skulle helst vilja träna så jag kan filma lite till eftersom det inte blev så bra men men får se... NU packa och käka frukost! Ha det gött!


Dagens gånger 2



Josefine:
T-shirt: Urban Outfitters
Linne: United Color Of Benetton
Brallor: Gina Tricot

Nalle:
Kroppstrumpa med USA.s färger
Halsband med USA.s färger
Allt från USA


INGEN UTGÅNG

Det blev ingen utgång i gbg vi var inte speciellt sugna. Vi kör på en idolkväll som vanligt istället, jag filippa lisa och senare kommer kanske johanna. Jag åker till göteborg imorgon istället, ska hälsa på syrran i helgen! Vi ska nog gå lite på stan och sen gå på bio på kvällen sen får vi se vad som händer. Bara lite kvalitetstid med sin syster. Det behöver man!

Filmade idag också, spelade inte speciellt bra så var ju lite kasst men ska se om jag ska filma igen på söndag kväll kanske om jag hinner komma hem.

Kommit en bit på stickningen också. Går säkert framåt är väl klar lagom till jul eller nåt! Men bra kommer den bli, å unik ;)




Kan man se mer nöjd ut?


Dagens bild



Här bjuder jag på en gammal goding till bild. Svårt att få ut inneskon ur pjäxorna men icke om man har rätt teknik!

Btw blev ingen filmning igår så ska filma idag. Har anmält mig till ett CAT prov nu den 5 december... Ska tydligen vara rätt svårt så from now on I will only speak english at home!

Måste prestera

Ska iväg och träna nu. Ska filma när jag spelar, uhh då måste man spela bra. Och jag som inte är i speciellt bra form än efter sjukdomen men det gäller å prestera när det gäller så kommer nog höja mig 2 snäpp idag då =)

Absolut inte Lipz ikväll, även om alla som har lov går dit. Blir kanske götet imorgon istället, much better!

såhär kul...

0-6ae67d16cff0717f0a08b6a1a0a01c03.png

såhär kul har jag på jobbet just nu. kicken efter lunchen. ;) helt ensam på kontoret idag också...


TORSDAGS TANKAR

Lite torsdags tankar såhär på morgon kvisten. Något som jag måste få dela med mig av som de flesta svenskar inte verkar veta är att alla helgona dagen och halloween är INTE samma sak och inträffar inte samma dag heller.

"Halloween är egentligen 31 oktober. Allhelgonadagen är egentligen 1 november. Men här i Sverige har man hittat på att allhelgonadagen alltid ska vara på en lördag. Fast då kallas den Alla helgons Dag. Allhelgonadagen är alltså fortfarande 1 november."

Sådär då behöver vi inte diskutera detta mer! :P

 

Halloween VS. Allahelgonadagen

Upp å ner, fram och tillbaka

Ojoj nu händer de grejjer i Josefines liv. Ska inte avslöja mer än så! Berättar när jag vet mer!

ska testa...

0-46736b5c70e19b60debce5a0feb955eb.png

ska testa och mobilBlogga. Har är Jag på jobbet


ONSDAGS TANKAR

Jag har funderat lite på varför jag skriver blogg egentligen. För att lyckas som bloggare så måste man ju ha något unikt, vara snygg/modell eller kunna blotta sina känslor totalt.

Hm.. Jag har inte någon unik blogg för jag skriver om de som de flesta skriver om,vardagen och "dagens outfit" typ. Jag är inte dunder snygg och passar i alla kläder och blir bra på alla bilder och jag är inte den personen som varken pratar känslor eller uttrycker känslor specielt mycket. Så min karriär som bloggare är nog rätt rökt.

De enda som skulle kunna funka är väl att man bor i en så liten stad så alla börjar läsa den och sen om jag har tur kanske den lyckas spridas til Trollhättan... Ja det var väl lite onsdags funderingar.

Några kommentarer på detta?



Skulle kanske utveckla min blogg och bara bjuda på allla mina extremt oseriösa och fula bilder. Finns ju ett X antal. Vet ju t.ex. att Fiilppas mapp med bilder på mig består av 90 % av liknande bilder som ovan. Vad sägs? En god idé? 


I'm back on the tenniscourt

Första träningen på 2½ vecka igår. De var gött. Peter var där, första kommentaren "jaha hur ska du göra nu för å komma ifrom på 2 veckor till serien då?". Han tar den där serien seriöst asså, fast de gör inte vi ! Sorry :D Ah träningen gick väl bra ändå för å inte spelat på så länge, är ju lov så måste boka själva osv lite jobbigt. Träningen idag igen och jobb såklart. 

An interesting mail

"Dear Josefine Larsson,

Are you still looking for a job abroad as an aupair? Would you consider coming to Athens? When exactly would you be able to start at the earliest and for how long are you available? What is the best time during the day to call you?

Kind Regards,
Kostas Georgiou"


-----------------------------------------------

Spännande? Oseriöst? Seriöst? Ringa?

Ja fick detta mail nu imorse. Vet inte riktigt hur jag ska svara. Har ju knappt svaren på frågorna de undrar. Får tänka över det under dagen.

BRÖLLOPSFOTOGRAFEN

Hemma från bion. Filmen var allt bra, men den var inte så fruktansvärt rolig som man trodde den skulle vara och sen var det lite kasst slut, tycker jag! Annars var den ju rolig som sagt, mest kul att de var från Värmland. Jag ger den nog 3½ av 5 då kanske. =D Har ju sett både sämre å bättre filmer ju!



Nu sitter jag å väntar på tiden. Ska hämta mamma å pappa senare och sen ännu senare ska jag hämta syrran i thn. Får väl sätta mig å sticka! :D hahaha!

Projekt ala stickning

Nu har jag startat mitt projekt ala stickning här hemma. Får väl se hur lång tid det tar. Tycker ändå det tar sig ganska snabbt och jag har bara stickat 2 vändor. Kanske blir klar lagom till jul! ;)



Idag ska jag å Filippa på bio också, bröllopsfotografen den ska ju faktiskt vara riktigt bra! Så hoppas verkligen den är det nu ;)


Marknad, check!

Sådär då hade man gått på årets marknad då. INförskaffat mig det vanliga, lakritskarameller och cocosbollar. Iår slog jag även på stort och köpte 2 mega stora garnnystan inför mitt halsduksprojekt. Sen hittade jag även lakritsströssel bland kryddorna, muuummmms :D Ja det var väl de! ;) Och lotter såklart!

kasst.

Nichlas åkte ut från Idol det var kasst. Åker Tove så ska jag sluta kolla. Imorgon är det Oktobermarknaden, årets händelse. Sen vill jag på bio. Sen får vi se ! godnatt

dagens ötfitt



Klänning: H&M
Tights: H&M
Kofta: Lindex


100 års jubileum

Idag är det 100års jubileum i Arena Vänersborg, wooooow. Vattenfall firar 100 år alltså så det ska vara något uppträdande och mat osv så alla på jobbet ska dit nu typ vid 2 så då är vi ensama kvar här. Enda de tjatat om i 2 veckor nu typ .P tanterna på jobbet alltså. =D De var väl de.

Espressohouse tragiskt

Asså Espressohouse i thn asså. Fy fan vad tragiskt. Vi satt där å fikade lite å kollar oss omkring till vänster om oss har vi 2 pensionärer och till höger har vi 2 stycken medelålderskvinnor och bakom oss har vi en mamma med sina 2 ungar skrikandes typ. Har ju spårat ut asså, trodde ändå det var ett ungdomsställe men de äldre har väl börjat fatta att det finns nu å ska hänga där. Sorligt... :P Nästan gång blir det väl Strandgatan igen i alla fall! Men kul hade vi åt att skratta åt alla :D


Working women

Sitter här å jobbar å jobbar och det börjar bli väldigt segt nu. Sista timman är ju som sagt alltid seg. Ja vad händer idag? Jag ska iväg snart å fika som sagt sen ska jag väl hem å kolla typ dagens man eller nåt :P Imorgon är det fredag och sen är det helg. GÖÖTT!

Oktobermarknaden i helgen, haha typ årets händelse i vbg ju. Ska köpa cocosbollar och godis. Syrran kommer hem så går väl kanske med henne då. =) Sen skulle jag vilja se bröllopsfotografen, får försöka få med någon. Vet att mamma vill gå i alla fall! ;) NE nu tillbaka till jobbet!

I gotta feeling - awesome låt, awesome video


USA å tennis update

Hon ringde från Kilroy om USA förrut idag. Jag orkar inte skriva allt hon sa å så utan kommer uppdatera mer när jag bestämt mig om det blir något. Blir väl mer spännande så?

Sen skulle jag kunna döö typ för att få träna igen. Har inte fått röra på mig på 2 veckor. Jag dör av uttråkning asså. Vad gör folk på eftermiddagarna ? =)

Imorgon händer i alla fall något. Ska träffa Elin det ska bli nice. VI tar väl kanske någon fika eller nåt i thn skulle jag tro å tjötar lite. Tömma lite svaller å sådär. :P

Ikväll blir det väl bonde söker fru eller nåt. Sen blir det ju även greys såklart. Ha en trevlig evening!

VÄRLDENS VACKRASTE MORMOR



Elli Jarl


Tavlan är done!

Mamma ringe precis och sa att tavlan på mormor är klar. Ska hämta den när jag åker hem från jobbet sen. Så förhoppningsvis kan jag bjuda på en bild sen ! =D jag är nyfiken!! Ja nu ska jag väl jobba igen. VI vääntar som sagt på vissa grejjer så jobbet är inte så seriöst för tillfälligt så gör allt för lite pauser !



Marilyn Monroe


Jag förstååår inte!

Asså jag tror jag dör. Sitter här å lyssnar och så kommer en låt som är så dålig så jag förstår inte. Texten är helt Cp och melodin hör inte ihop eller någonting. Tro fan inte det är Markus Krunegårds NYA låt som är lika puckad som hans förra. Ingen kan ju seriöst gillar musiken? :O

typiskt?

"Hej Josefine
Förlåt att du fått vänta, Jens Bergsten är på tjänsteresa i USA och har inte hunnit besvara din förfrågan. Han är tillbaka på måndag den 26 oktober.
 
Det går inte att få stipendium för att studera och idrotta på Santa Barbara City College, men vi kan kanske hjälpa dig att få en plats i laget så att du kan få chansen att utöva din sport samtidigt som du studerar. Du kommer dock inte få någon ekonomisk ersättning eller reduktion av terminsavgiften.
 
Vill du söka till SBCC redan till våren måste du sätta igång med ansökan redan idag, ring eller mejla så hjälper jag dig med det praktiska.
 
Vänliga hälsningar
Linnea
 
KILROY education"
---------------------------------------------------
Fick det här mailet av Kilroy nu. Hmm, hur ska jag göra? Undra hur mycket det kostar om man måste betala allt själv? 1000000 miljoner eller typ 1000 spänn ? Tippar på de första.. Ska prata med mammi å pappi å sen med Kilroy igen så får vi se. Hjälp!!

Trevligt socialt liv

Nu har jag varit social, mitt å veckan å allt. Det kan mna ju orka med nu när man inte får träna. Det var jag, filippa, johanna, lisa å maja. Vi tjötade på som vanligt å källaren ! you name it. Nu ska jag sova för ska på möööte imorgon ;) godnatt :D

Idag klär jag mig såhär



Byxdressen är från LaRedoute något annat märkvärdigt har jag väl inte på mig som man inte hittar överallt. Till detta hade jag mina stövlar från Scorett såklart. Kul grej att en tant på jobbet sa att hon hade en likadan klädsel när hon var 20 år fast det var på 70talet :D haha det kommer tillbaka i alla fall =D


Ingenting å ingenting

Sitter på jobbet å har ingenting å göra nu heller. Har nu beställt lite områden men de kommer väl inte komma idag så vettefasen vad jag ska göra nu i 8 timmar. Får gå till chefen å kolla läget, som förövrigt inte har någon koll alls :P Ha en trevlig dag!

godnatt

Nä nu har jag varit uppe alldeles för sent. Får se om jag får någon arbetsuppgift imorgon då. De tog ju slut i fredags så. Fick skriva ut min första karta som sagt fast blev nog något fel. Tänkte bjuda på den nu och sen sova. Godnatt !


Här har vi Innanbäcken 22 kV i Kalix

och här har vi en nöjd, blondin?


har du aldrig sett en praktikaaaant förrut.

Asså förlåt men jag dör av skratt varje gång. Får man de? Hahahah älskar hur han säger praktikaaaant typ :D Ser fram emot fortsättningen . Lettt!!


Vem ska slå Josefine Larsson?

Okej, inte riktigt då. Borde kanske vara vem kan slå Filip å Fredrik men ah! Kollar på de nu. Vore ju tråkigt om de förlorar första programmet ju så får väl se. Idag har varit en segis dag till max. Kollat typ Biggest looser osv :P haha patetiskt men ha sett de nu de senaste veckorna så måste äna se de varje vecka nu.  Ne nu ska jag kolla vidare på F&F, hej svejs.

Svenska Hollywoodfruar i Sverige - Del 2 + Maria Montazami



asså så jäkla kul så jag döör ! :D Maria Montazami är ju så jäkla likt i kroppsspråket, liksom hon är kul verkligenheten vad blir då inte en parodi på henne? Alla tjötar om Anna Anka men nej hon är mycket roligare inte patetisk som Anna! :D go Maria Montazami ;) hahah


Thn osv

Idag har jag å mamma varit iväg å sprungit lite överallt. Först åkte vi in till thn för mamma ska beställa en stor tavla med mormor på. Kommer bli awesome, hon ser nämligen ut som typ marilyn monroe på den bilden. As coolt hoppas jag har chansen å visa sen. Sen drog vi till Överby för å lämna tillbaka en klänning på H&M, sen gick vi runt där lite men köpte inget. Sen åkte vi in till VÄnersborg och Italia och käkade lite. Sen åkte vi och hyrde en film som vi ska titta på snart antar jag. Och ja nu kom jag hem typ.




Ryser varje gång

asså denna låten. Måste säga det återigen. Kan lyssna på den 10 ggr/dag och jag tröttnar aldrig och ryser alltid. Bäst i låten är 1.18 in när MIchael sjunger sin ljusa röst och sen 2.13 in när bruce sjunger. ohlalaaaa !


Dags för mittbena



Ja jag tyckte äna det var dags för lite förändring. Och varför inte falla för grupptrycket och modevärlden? Så jag fixade mittbena. Sen kommer jag väl inte köra på de jämt men hade tänkt å spara ut luggen nu så den blir jämnlång med håret. Har inte haft det sen typ 7an tror jag. Då KANSKE det blir snyggt med mittbena? fast logom tillsdess är det väl "omodernt"

Byxor: Vila
Shorta: Vila
Skärp: Zoul (MQ)


Stretching

NU har jag suttit här på jobet å stretchat och stretchad men nu kan jag inte göra de något mer. För vi har stretchat klart ! BOKSTVLIGT! På jobbet alltså, då innebär stretchning något annat fast de låter funny eller nåt. Har skrivit ut mitt första projekt nu så får väl ta med den hem elle nåt. Haha en A0, är rätt stor men tar en bild å bjuder på sen. Och en outfit kommer faktiskt idag också till och med.

Jag mår bättre nu! Nu saknas bara träningen men bara å vänta å vänta...


REHAB

Mår bättre idag. Nu känner jag äntligen att pencillinen gör någon nytta!

Förbättring:
Kan äta
Kan prata
Kan typ svälja utan att det gör ont
Kan jobba

Ska förbättras:
Matlust
Energi
Förskyld

Mitt underbara liv !

Jag äter varje dag i genomsnitt minst 12 tabletter, 3 glas proviva och 1 glass. Eller ah det var nog de jag äter. Och det blir värre framåt vintern, då nalkas operation.
Sammanfattar med lite uppmuntrande bilder:



Jag ska aldrig mer:
Dricka alkohol
Stå ute i kyla när jag fryser
Pussa en annan människa
Träna när jag är förkyld
Stressa
Sova dåligt

you name it. kommer aldrig att ske.

Sammanfattar helgen såhär


Sammanfattar torsdagen såhär


BLOGGPAUS

Nu tar jag nog en bloggpaus en vecka ungefär. Händer inget i mitt liv så finns inget åskriva typ !:p Men efter helgen och kanske torsdagen har det hänt ngt förhopnningsvis så återvänder då! Hej svejs =)


kul random bilder

Kom på igår att Filippa hade tagit massa kort och filmat med en kamera hon aldrig använder typ. Och nu har jag fått dem bilderna och filmklippen så tänkte bjuda på några fina bilder som är från lite när som helst typ. Från en förfest, 4vanity målning och en vanlig dag typ. :P Varför tar man itne mer kort egenltigen på lite "vanliga" dagar? Kanske ska börja... ;P









visste ni att...

...om man tuggar tuggummi så är det typ 5 kalorier?

tycker det låter skumt att få i sig kalorier om man tuggar luft typ...? Men jag ska avslöja att jag satt å kollade på Biggest Looser och då sa dem de!

Hrm...

6-1 6-2, resten gick å helvete. behöver inte säga så mycket mer. Vann i alla fal när jag hade klänninge på mig, sen bytte jag om å då gick dubbeln åt helvete som sagt. hej nu åker jag till strandis!

Stella - game set and match

Ska slå på stort idag och ta min stella klänning. Nu ska jag väl inte kaxa upp mig för då åker jag väl på storstryk men jag brukar bara ta den klänningen när jag är ganska säker på att jag inte får stortstryk :P För ah känns dumt å klä upp sig om man är kass :P


vänta å vänta

Jag sitter bara å väntar på att tiden ska gå. Ska ha seriematch med B-laget klockan 4 och det är så kass tid. Som sagt så är det med damer b för den mer eller vääldigt  seriösa serien med damer A i allsvenskan (tror jag) börjar inte förrän om 1 månad. Hur kan man ha undgått de när det är de enda som min tränare Peter pratar om för tillfället :P Vi lyckades ju ta oss upp förra året och nu vill han ha kvar oss där. Näst intill omöjligt uppdrag tror jag :P

jaja idag är det mot Elvsborg hemmma i VBG. Önska oss lycka till ! 


IDOL HOS ALATALO

Nu drar jag till fröken Alatalo. Det blir idol å mys sådär som vanliga fredagar ni vet. Gillar väl egentligen inte idol så mycket men ni vet ju varför jag kollar då. Jaja. Ha en trevlig kväll ! Uppdaterar väl sen imorgon innan första Seriematchen kanske ! :D godnatt eller ah sen i alla fall ;)


Det är dags för fredagsmys

Fredag, äntligen fredag ! Men som jag sa i förra inlägget så har veckan gått ovanligt snabbt faktiskt, kanske för att vi har fått byta plats på jobbet och kanske för det har kommit 2 nya personer. Vad vet jag?

Fick svar från dem angående USA förrut också. Jag hade varit rätt puckad och önskat information om ett university när jag ska söka collage. Men jag frågade lite frågor å så och hoppas på lite svar nu. Skrev typ att jag ville plugga kanske 1 eller 2 terminer på något varmt ställe och kombinera de med tennis. Låter väl helt okej eller? =D Men jag är nog fortfarande lite fegis.

Föresten, bokmässan förra helgen.Fattar inte hur vi kunde missa detta med Andreas Carlsson :O Gudars en kram av honom skulle man ju inte säga nej till och det hade man säkert kunnat skaffa där vettu. Fasen kan man ju säga !!!!!!



asså vad är det? gammal, tunnhårig? Men enormt snygg? logiskt ?


Update

Lite uppdatering av mitt liv:

Snart har man jobbat en till vecka. Tycker faktiskt denna veckan har gått ganska snabbt. Idag var vi på en utbildning, om det nu är dem vill kalla de. Så nu ska vi börja med lite nya grejjer på jobbet, så lite variation i alla fall. 2 nya snubbar har börjat också, dock inte de roligaste personerna men lite nytt folk å se i alla fall.

första sociala livet på länge idag. En fika på Strandgatan med Johanna och filippa, tjöta av sig lite med skvaller osv. Ja ni vet girltalk ;) Ja det var väl de.

Ihelgen börjar serien med Damer B, jag är lagledare å allt och vi bör väl vinna, något annat skulle förvåna mig. Men man ska aldrig säga aldrig. Yeah thats it !

My new favorite



Skor: Scorett
Strumpbyxor: Lindex
Linne: Pondus
Kofta: LaRedoute
Väska: min bokklubb?
armband: diverse; snö, present, pärlarmband


RSS 2.0