BIO ?

Ni som följer mitt liv via bloggen ska jag be om ursäkt till att ja inte berättar vad som händer nuförtiden. Men det är för at det inte händer så mycket. Jobbar, tränar, äter å sover !

Men då tänkte jag slänga ut frågan/påsåtendet att jag är sugen på den där nya 3D filmen, verkar ju asa ballt å se en skräckfilm i 3D. Men då får man ju åka till gbg förstås. Men det kan väl vara spännande? fredag?

chillidill

Idag är det en sån där seg söndag, ah ni vet. Har i alla fall varit iväg å spelat tennis 1 timma med Ellen. Men blev man piggare för de ? Nopp! Blir nog ingen löpning trots allt, orkar inte... :P

Hmm, tv idag? För mig att det brukar vara en hel del på söndagar, oth, top model, ensam mamma söker osv... :P Förstår mig inte på den ena mamman asså som är typ 38 och har 2 av 5 killar under 25.. något fel måste det ju vara på henne då? Speciellt när hon har en son som är 17... förstår hans reaktion i alla fall.



chillkväll

Idag blev det en chillkväll med Filippa å Maja. Vi tjötade lite sådär som vi tjejer gör å kollade lite på TV. Som vanligt har familjen Sehovic massa skit framme vid vardagsrumsbordet som man börjat käka på. Lyckades hålla mig ganska bra, men några pumpa kärnor eller vad det nu ör går ine att motstå ! :P



proud ?



I'm a redhead yes I am ! Ah i alla fall, kan någon förklara för mig hur fasen en Ipod hänger sig? Jäkla kasst ändå. För man kan inte göra den klassiska dra ut batteriet eftersom det inte finns något batteri att dra ur. Så får väl vänta till batteriet dör, för det antar jag att det gör även om den hängt sig? Så får vi se vad som händer.. sugit i alla fall !!


som ett streck !

Nu kommer jag vara som ett streck i löparspåret när jag springer förbi. Haha. har köpt nya skor nu. Var ngt också att man kunde koppla ipoden till skorna också. Så jäkla rolig kille som hjälpte oss med skorna också, drog sina små skämt där osv. Får väl dra dit oftare och testa skor då ;)

Imorgon får väl testa skorna då. Ska ändå träna klcokan 2 så kan vara gött å springa lite innan och vakna till. Kommer noog hända hahah !

btw, ni har väl inte missat de nya OTH avsnitten? det hade jag. Hela 2 st hade kommit och jag har sett dem nu. Jäkla tråkigt utan peyton och lucas ändå. Var ju halva nöjet att kolla på Chad michael murray liksom ! jaja.. snygg är han väl fortfarande..



joggingskor, inte okej !

Ska nog duscha nu. sen vänta på att mamma kommer hem från jobbet. sen göra de man inte borde göra. åka och köpa nya löparpjux. en anledning till att behöva springa när man har nya skor. men som läget är nu, funkar de inte med de andra 90tals dojjorna.

borde hända ngt ikväll. har ju hört att det är 20års på olearys och från vissa inte. dumt gjort i så fall. annars blir det väl ngt chill eller nåt kanske. vad sägs ?

today i'm wearing...



...t.shirt - bryssel
jacka: h&m
svart t.shirt: h&m
leggings: gina tricot


Post it lappar <3



Ja se här så kul man kan ha med ett par post-it lappar på jobbet. Man blir lite puckad fram emot småtimmarna där runt 2-3 någongång. Men vacker var jag, fick flera komplimanger att jag passade fint som princessa med en krona på huvudet ! ;)


Inget lipz-18

Några ska dra ut ikväll. Jag har nu bestämt mig för att stanna hemma. Har alldelses för ont i ryggen för att kunna dansa och de är de jag går ut för att göra typ. Sen är det ju jobb imorgon och jag är trött efter arbetsdagen. Hade hellre sett fram emot att dra till nya olearys på lördag fast nu kommer väl ingen vilja dra med dit för de flesta ska ut idag ! Jag är tråkig, jag vet. Men skulle bara bli besviken om jag drog dit å inte kunde dansa... Blir superstars och idolkväll istället. =D

ajajajajaj..

Ja det är vad jag säger; AJ ! Har så ont i ryggen att jag knappt kan komma upp ur stolen. Vet inte om det är för att jag sitter ner hela dagarna vid en dator eller om det är för jag har sprungit med kassa löpar skor eller om det är träningverk ?! Sen har jag som ketchup på moset fått ont i armbågen också av någon underlig anledning som jag inte vet vad? Öhm normala "skador"... naae ?

quite awesome

Ohh jaa, snart lunch. Magen kurrar så det skakar i rummet. Idag blir det någon färdigtköpt lasagne. Är väl säkert inte speciellt gott men det går väl ner. Idag ska jag faktiskt unna mig att åka hem innan träningen och sova en timma eller nåt. Är alltid så himla trött på träningarna när man kommer direkt från jobbet utan mat i magen.

BTW kollade mamma å pappa bilder från Frankrike igår. Hittade bilder på HEELT okej båtar. Skulle inte sitta fel med en sån asså !


dagens och söndagens



Skor: Mon novelles chaussures de france
Lacktights: Gina Tricot
Linne/tunika: Lindex
Svart linne: H&M
Kort Skinnjacka: H&M (mamma insåg tillslut som jag sa till henne att det inte är någon idé å köpa en "äkta" för alla ser likadana ut i alla fall)
Väska: Myrornas


KLICKA FÖR STÖRRE BILDER !



Och söndagens läskiga bild:



Jeansleggings: Vila
Linne: JC ?
Tröja: H&M
+ Converse




Davis cup bilder


Vattenfall är sponsor till DC så därför fick vi 3 st VIP biljetter.

VIP parkeringen såklart ;)
'
Syrran fick hänga med på ett hörn också

Björn Borgs gamla tränare och gammal DC-coach !

Svenska laget.

Det  var dubbel som gällde. Robin Söderling och Robert Lindstedt.

hade helt okej plats va ;) ett styck söderling rövas

Förvånansvärt snygg person för att vara från rumänien !

Wilander som kanske slutar som coach, vem tar över? björkman, johansson?

Sverige vann 6-1. 7-6. 7-6 . Ledde med 2-1 efter 2.a dagen.


PÅ söndagen åkte jag, pappa och så tog vi med oss Viktoria. Då var det singel som gällde. Söderling vs vinciguerra. Söderling vann i 3 raka. Sen spelade den skadade svensken och vann första set 6-4 och sen gav han upp. Rätt kasst gjort av sverige men vi vann då alltså med 3-2 i matcher och håller oss kvar i högsta serien..



Jag ska börja hålla mina löften !

Nu är det ju så att jag inte har så mycket tid till att blogga på kvällarna efter jag kommer hem från jobbet. Många löften har svikits om outfitbilder, bilder från helgen osv. Därför ska jag skärpa mig ! Jag ska itne säga massa som inte inträffar. Men ikväll slutar inte träningen så himla sent så då kan jag nog faktiskt lova att slänga in bilder från DC och en outfit. Statistiken är lägre än någonsin :P Så skärpning JOSSE !!

dricker thé

Ja jag har fikarast på jobbet. Min arbetskamrat är sjuk så jag får fika själv, vilket inte är så kul. Jag sitter här inne i mitt lilla mobbade rum med en kopp thé. Rasten känns iofs väldigt behövande, fast helst ska man ju byta miljö och gå ifrån datorn.

Svenska hollywoodfruar igår. Någon som missade? Tror inte de. Ska inte prata om Anna Anka för där finns redan allt sagt. Jag tycker däremot hon som fick besök av sin bror är förjävla rolig asså. Hon pratar kul, kul kommentarer. Så himla blåst så hon inte vet om det själv. :D




Bilden är verkligen fejk den också. Ingen av dem ser såhär bra ut i verkligheten ju !


P3 - vilken skit

Det smakar plast, rök och sprit i din mun
När du pratar verkar du jättedum, och du är alldeles för ung
Men det får duga i natt för båda vet att
Det här betyder ingenting

Kicken, var är den?
Kicken, vart tog den vägen?

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Fastnar med hjulen i spårvagnsspåren
Framför teven, slickar såren
Norrköping är drogavvänjning
Nej, gud, jag har inte blivit märkvärdig, inte alls
Men farten i mig är värre nu,
hjärnan behöver mer för å ha kul
Dricker te och pratar högt på finska
Jekka är smart och fattar det mesta, så jag testar, hörredu



------------------------------------------------------------------------------------

Bra låttext eller vad säger ni ? Markus Krunegård med låten Hela livet var ett disco. Usch, ibland är p3s musik bara skit. Tragiskt att sånna här artister lyckas...


davis cup.

Varit i helsingborg idag och kollat davis cup. Sverige spelade dubbel och vann i 3 raka set. vi har vip biljetter såklart ;) Har tagit lite bilder men de kommer sen ! imorgon åker vi nog igen. hojs !

RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA

Ärligt, ni kan väl vara lite roliga och snälla och rösta på min underbara malacopåse ;) Tack hoppas jag kan lita på er. Ni vet vilka ni är, känn er inte hotade eller sååå ;)

http://dinpase.se/#/alla-passar/page=0&s=fruktigt%20salt/11100

Torsdags klädsel !


waterfall

Just nu sitter jag på jobbet och är väldigt seg. Trots att jag inte drog hit förrän halv 11 imorse så känns det som jag jobbat i evigheter. Hade träning imorse klockan 9 så det var därför. SÅ ingen sovmorgon eller så. Eller jo kvart över 8 är ju sovmorgon nuförtider. Annars går jag ju upp klockan 6 för å börja jobba så tidigt som möjligt..  !

Ihelgen blir det DavisCup i Helsingborg med pappi å systeryster ! Sverige - Rumänien, kan ju bli intressant. Blir ju inte förvånad om sverige förlorar men synd vi inte har biljetter till fredagen bara. Och lovat peter å gå ut å springai helgen också. Fullspeckat schema !

Outfit kommer när jag kommer hem kanske !

Man måste gilla läget !

Idag var det segt på jobbet. vissa dagar går väl snabbare än andra antar jag. Men som sagt, idag var det segt !
Fysen i mångads var ju "underbar". 6 km om ni kommer ihåg. usch fy fan, och Peter var såklart där och tog tiden. Första 3 kändes ändå bra, men sen höll jag på att dö. Fick ont i lilla vadmuskeln, fast tror det beror på skorna. SÅ nya springpjux får det bli..

Katastrof turnering = US OPEN. Serena förlorar finalen, behöver inte kommentera mera om henne. Federer förlorar finalen mot DEL Potro. Nog att han vann över Nadal men inget kunde stoppa honom i denna turnering. Var nog bara för min bror tippade. =D Komiskt ! Men allltid kul när några andra vinner också.. så grattis !



BTW, vad händer med alla internet sidor? Facebook är segt, bloggen är seg. Seegt helt enkelt !

filmtajm



Just nu sitter jag och kollar på 3.an och Notting Hill. Av någon underlig anledning så har jag aldrig sett filmen, så tänkte ta chansen nu. Måste ju ha sett en klassiekr liksom. Den är väl säkert inte så bra som sägs men men.. :P klassisk romantisk komedi i guess... Ja jag antar att jag inte behöver berätta vad den handlar om för de flesta har nog redan sett filmen! ha en bra kväll !

det gick över

Sa ju igår att jag skulle gå ut å springa idag med. Men det gick över tror jag. Orkar verkligen inte. Är slö som en gammel fesk. Måste nog städa lite i köket och dammsuga mitt rum, är lite dammigt märkte jag. Så ja det får väl vara de som händer, sen ska jag laga lite mat å så.

Föresten har ni sett något utav kändisdjungeln? det suger verkligen, totalt.

skriv ner det här

Trodde aldrig jag skulle säga det här men lyssna noga, jag börjar faktiskt sakna mamma å pappa. Ja visst är det redigt gött att vara själv hemma, tjatet och de där ni vet. Men att behöva laga mat stup i kvarten, att håll allt snyggt å rent osv. ja ni vet, de man ska ha föräldrar till helt enkelt. Det kommer hem imorgon kväll i alla fall, så på måndag får jag förhoppningsvis riktigt mat igen (Y)..

Sen har jag insett att jag aldrig kommer kunna flytta hemifrån. Mesig som man är så är man nog fortfarande lite mörkrädd. Alltid läskigt aTT släcka alla lampor i huset på kvällen och sen lägga sig helt själv i ett tyst hus. Usch, kommer nog aldrig vänja mig vid de. Fast kanske annorlunda om man bor i en lite mindre lägenhet ?!



Pappa, jag och mamma i Grekland 06. Då jag blev riktigt brun... :D



som sagt.. älskar bilden och vita britter ! :D


GARY MOORE

Good shit !


baaad shape !

Hörde rykten om att det ska ut och springas på fysen på måndag. 6 km på skidstudan. Fick panik, ångest osv. Eftersom jag inte varit ute och sprungit på typ 1 år och var kass på att springa innan så tänkte jag att ska skulle ut å springa. Jag gick ut, sprang, höll på att dö. Orkade knappt 1 km. Ja jag syndade och gick ibland, inte likt mig.. :S Även om det är tungt brukar jag springa som en elefant istället för att gå.

Imorgon åker jag upp till skidstugan och testar 6.an. Jag bönar inför detta, men bönar ännu mer inför måndag.


kvällens outfit


yepp jag har ett liv... hrm.

Som ni märker så uppdaterar jag inte dagligen här, vet iofs inte om jag gjorde deinnan heller. I alla fall så är jag så trött vid att sitta vid datorn efter jobbet så jag skiter i den när jag kommer hem . bra och dåligt. Därav mindre uppdatering.

Djokovic vann, yeii. Federer vann, yeeii ! =) Ska tilläggas att det såg rätt komiskt ut när djokovic ohc verdasco spelade, de såg precis likadana ut. Ska bjudap å en bild från matchen så får ni se.

Nu ska jag iväg på Kräftskiva hos Viktoria. Det blir lite räkor, lite öl, lite cider osv ! :D ha en bra kväll. Outfit kommer också.



obs ! samma sponsor ?

dröm kvart <3

Ikväll är det drömkvartsfinalen för mig. VERDASCO VS. DJOKOVIC , båda min små snyggingar. Dock är jag lite besviken på verdascos hår, men det är väl sånt man får leva med. Sen så är det ju bachelorette osv på TV ikväll och längre än klockan 10 kan jag nog inte vara vaken för att palla upp imorgon. SÅ får nyttja den bästa funktionen på boxern och spela in som jag gjort alla andra nätter. Så imorgon kan jag se både VERDASCO - DJOKOVIC och FEDERER - SÖDERLING, även fast han inte har någon chans... :P

 VS

VERDASCO                                  DJOKOVIC


sweat baby, sweat !

Ja träning idag igen. Asså gudars vad man svettas. Det är iofs gött för då känns det verkligen att man har tränat. Fast man kan lätt bli lurad också. Det är väldigt kvaft i hallen och hög fuktighet så de bidrar mycket till dessa svett attacker.

Började jobbet idag. Eller ah var där och typ fixade inloggning, tillträdes kort och fick en snabb och intensiv liten kurs av "CAD". Ska fortsätta på sommarsjobbarnas arbete och de vi ska göra i CAD fick de typ en veckas utbildning på och vi fick ca 1½ timma. Haha. Det är jag och en till kille som ska göra detta jobb och dem var 15 pers... ;) Men det ska väl bli kul å rita lite elledningar ! tummen upp, pengar in.

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag ner till Kvantum och köpa mig typ maaaaaaaat ! Hooj !

oh-my-god

Vilken fysträning. Efter tennisträningen var det dags för fys. Vi körde crossfit. Ojoj, det är tufft och att det är typ 100 grader varmt inne i tennishallen gör det ju inte lättare. Var riktigt länge sen jag svettades sådär mycket. Det rann på vaderna, i ansiktet så jag fick i ögonen osvosv.. Men gött efteråt det är vad det är !

TEEEEENNIIS!!!

Jaaa, idag börjar inomhus träningen. Så jäkla kul. hej då utomhus skittennis och hej inomhus bästatennis.
Så idag får jag ju även reda på vilken grupp jag är i och vilka som tränar samtidigt. Vet ju att de verkar vara bra med minst ellen, viktoria och glenn och då borde de vara några till som är bra. Och bana 3&4 brukar vara ett bra tecken på de också. =) Så trots hemska nyheter så får livet fortsätta och man får glädjas åt de lilla.



Det är inte okej...

Usch det var inte lätt att somna igår...När sånt här händer sätter det käppar i hjulet. Efter chocken kommer tårarna. Att jag inte kände henne jätteväl spelar ingen roll. Men att tänka på hennes familj, hennes bästa vänner och hennes pojkvän, det är de som sårar mest. Sen börjar man såklart tänka på ens egna nära anhöriga man förlorat och självklart de man har kvar i livet ! Jag vet hur det är att förlora någon så hastigt, jag har upplevt de, och det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv. SÅ TA HAND OM ER VÄNNER !!!

En extra hälsning till mamma och pappa, syskonen och mina bästa vänner, för ni betyder mest !




fy vad hemskt...

Fick precis reda på att en tjej här i har plötsligt gått bort. Hon var bara 20 år gammal...Kände henne inte speciellt mycket, men vet vem hon var och vi träffades på en fest för inte så länge sen och så har hon gått på samma skola osv. En helt underbar tjej. Inte rättvist någonstans. Sånt här får inte hända.. vila i frid. (F)

problem 1

Har stött på mitt första problem med att vara själv hemma, vad ska jag göra för mat? Och när jag väl kommit på vad jag ska laga, hur gör man ?! haha, kan väl inte leva på pasta och typ bacon, korv hela veckan ?



på med utrustningen !


FF

Yes, det är FF hela veckan som gäller. Mina päron har åkt till Nice för att ha en liten minisemester. Pappa kunde låna någo stuga via Rotary eller nåt. Gött å slippa deras tröt lite, fast de kommer jag väl inte komma undan ändå. De kommer väl ringa och sms som vanligt antar jag.

Fick ju sms 8 imorse: "Hej vi är i Amsterdam nu Glöm inte att senast avbeställa böcker, boka av kurs och CSN. Framför allt böckerna bör du avbeställa tidigt på fm och inte vänta till em" - Pappa

Vi lyckades!



För första gången på riktigt länge lyckades vi se en riktigt BRA film på bio. Kan verkligen rekommendera den! Den var helt klart värd sina 4 poäng och inte de ynka 2. Svårt att säga vad det var för en genre men typ action/komedi?! Hadlar om andra världskriget i alla fall och hur ett gäng "Inglourious Basterds" ska döda nazister.Ledaren är Brad Pitt som spelar en rätt humoristisk figur. Är väl inte hans grej egentligen eller? Ja i alla fall så händer det diverse saker. you name it. Se den!



Inglourious Basterds

Ikväll blir det bio med Linda och Filippa. Det blir den där nya filmen med Brad Pitt. Har faktiskt ingen aning om vad den handlar om, har inte orkat läsa in mig på den. vet att jag sett reklam på filmen och att det är typ en action eller nåt :P Så ja see ya lataah aligatah !

DAGENS NIKE- och STADIUMPOWER

Så gött det kan vara att bara gå runt i mjukiskläder och en knorr på huvudet, även om jag gillar att klä upp mig också såklart !

Fråga mig inte vad jag gör bara !




Tröja: nike, stadium
Mjukisar: nike, stadium
Sporttopp: stadium
Linne: marwin, JC


I DID IT TWICE

Ja herregud det är nästan så jag blir trött på mig själv men såhär är läget nu. Jag har fått ett nytt jobb. Denna gången är det ett annat på Vattenfall. Det är på min pappas gamla avdelning så nu ska jag dit på tisdag och prata lite och kolla vad det är jag ska göra. Det är antagligen 2 månaders jobb och det blir ju perfekt eftersom jag förhoppningsvis har 1 månads jobb till på en annan avdelning på vattenfall.

Så nu har jag avbeställt min kurslitteratur. Och måste nog skicka ett mail till studentkåren också och kolla om jag måste betala avgiften från deras AVI som de skickat. Ja nu har jag allt rört till det... :P Men vad väljer man plugg eller jobb ?! JOBB!!


spännande or whaaaat

Snart ska jag åka ner till tennisen och få det nya tiderna, alltid lika spännande. Eller ah, börjar kanske bli lite för gammal för de nu. Huvudsaken är väl egentligen att jag får träna och med bra människor och en bra tränare. Resten kvittar. Så de är ju inte förrän nästa vecka då träningen börjar som man vet om man ska vara glad eller inte över sina tider... :P



btw, US OPEN har ju börjat nu. Djokovic vann i alla fall första matchen. Han går förhoppningsvis längre än han gjort i de andra grand slam iår. hejja hejja. Ska bli intressant å se söderling också. Sen hoppas jag Nadal fortfarande är skadad å kass och federer får ta hem en titel till om inte djonkan får göra de då :P

hej hej hallooo

Just nu sitter jag i rummet "algol" i skolan, yeheeii. Har insett att jag inte kommer med tåget klockan 2 så blir kvar här till 3. Det är väl roligt ?! Har tagit kort idag också, var väl lite annorlunda om man jämnför med gymasiet. Man skrev sitt namn på en lapp och sen ställde man sig typ bara upp å ner i klassrummet och en lärare tog kort med en vanlig digitalkamera. höhö ! kändes ju lugnt iofs.



så roligt har jag de !


najs bajs

Första "riktiga" skoldagen. Den var helt okej. Vi satt där 80 pers med våra datorer och försökte hänga med på föreläsningen. Kan väl säga att man inte förstod någonting från början, men det löste sig bättre sen när man fick pröva på det själv. SÅ nu var det igång då, måste beställa böcker NUU!!

Har "sagt upp mig" från jobbet också. Eller ah sagt att jag inte längre vill, det kändes dumt bara för de trodde väl jag helt säkert hade bestämt mig eller nåt... men ajja, thats life !

RSS 2.0