ÅRSKRÖNIKA - 2010

Sådär, nu ska jag knåpa ihop en årskrönika i bilder på året som gått. Tur jag har blogg. Kommer inte alls ihåg mitt år, men då var det bara att gå bak i arkivet. Här har ni en del minnesvärda bilder i alla fall! ENJOY!!


JANUARI:





FEBRUARI:







MARS:






APRIL:









MAJ:








JUNI:










JULI:











AUGUSTI:










SEPTEMBER:









OKTOBER:









NOVEMBER:










DECEMBER:









SÅDÄR. Detta är då året som gått. Bilderna i sig kanske inte säger så mycket, men det ligger en del minnen bakom dem ändå! Himla mycket som man glömt bort alltså. Men nu får ni en liten recheck. Den törraste månaden om jag kollar på bilder å inlägg är ju helt klart NOVEMBER. Det var mest plugg den månaden. Och den roligaste månanden måste vara någon av sommar månaderna, JUNI tror jag. Vi hade nog ändå en så jäkla kul sommar. Mycket Strandgatan å trollhättehäng! Gott nytt år på er!










NYÅRSAFTON

Då var det nyårsafton då. Jag har knåpat ihop en liten recheck på året som gått, som kommer upp här senare ikväll. Nu ska jag väl snart börja göra iordning mig. Nja, kanske inte riktigt än men. Sen blir det partaj! Får se om jag uppdaterar mer idag! Annars Gött nytt år!

NYÅR RÄDDAT

Sådär nu är nyår räddat. Skumpan är köpt! Klänning och smycken kirrat. Ja så nu kan det bli morgondagen då! Kameran kanske ska laddas också, sen så!

Kändisarna verkar vara ute i svängarna nu också. Jag å Sofia såg musse om ni vet han brottaren/boxaren? Johanna satt mitt emot Allan Svensson på tåget. Hur awesome är inte det? Borde egentligen gått till stationen bara för att stå där när tåget kom fram. (Nörd, i know). Hihi.

INGET SVART??

Woow. Idag har jag en outfit som inte innehåller ett enda svart plagg. Måste nog vara första gången i mitt liv tror jag. Okej, om man bortser från strumporna då! Så det är väl bäst vi förevigar detta ögonblick!



Opps! Där är ju TV.n som jag inte har? Hoppas inte radiotjänst läser min blogg bara! ;)


VEM DANCAR KUDURO

Bästa partylåten just nu! Och säg inget annat... Kanske lite fel årstid men ändå grym! ;D


LIKE A PRINCESS

God morgon, förmiddag, eftermiddag vad ni nu väljer å kalla det. Jisses vad jag sov inatt. Som en stock kan man säga. När klockan ringde klockan 10 trodde jag att jag hade glömt ställa om den från klockan 6. Men icke. Så jag slagga en timma te! Dumt gjort eftersom de känns som jag har en del att ta tag i idag. Så nu in i döscha! Hej!

ROLIGT

Det roligaste med jobbet var ju helt klart när man var tvungen att ha hjälm på sig på området. Så plus i kanten för hjälmen. Hej Lego-gubbe!


GIORGIO ARMANI

Hahaha. Skulle söka upp någon het man, googlade "giorgio aramni" eftersom de har rätt snygga personer i reklamen. Fick inte riiiktigt den bildträffen jag hade räknat med va...



men sen lyckades jag allt...


VUXENPOÄNG ELLER MOBBAD?

Ja nu har jag slått mig ner här i min lägenhet och fastnat framför rapports årskrönika. Öhm..? Vuxenpoäng eller vad? Nja, är nog bara en mobbad unge. Men de funkar fint de också! Ja, det finns inte så mkt vettigt att läsa om i mitt liv just nu!

DAGEN 2

Yes då har man arbetat klart för den här gången. Och så det räcker å blir över. Redan arbetsskadad ju. Ont i ryggen, nacken, handen och fötterna, inte lätt att stå å kopiera 8 timmar på en dag ska ni veta! Imorgon blir det att ta det lugnt, dra till systemet med resten av gbgs befolkning, handla lite strumpbyxor kanske och ev. tvätta om det finns tid... Sen är det ju nyår också som firas i Göteborg!



Glömt att visa min underbara filt/pläd som jag fick av mamma någon dag innan jul. Kan vara den bästa ever. Lurvig, mysig å varm. Passar mig perfekt som jämt fryser. Så ni booorde vara lite avis! ;)


TUMMEN UPP

Den där jäkla tummen upp på alla bilder. Fetisch? Borde vara vänd åt andra hållet egentligen!


JAG KOM PÅ MIG SJÄLV

Häromdagen kom jag på mig själv stå å krama om min bror i köket och i nästa sekund ta en vals med min syster? Vad händer? Har jag blivit kramsjuk i nyktert tillstånd? Vad har hänt? Vem, vilka har omvänt mig? Har de varit mina vänners mission hela tiden? Har de lyckats? Eller var det bara julemyset? Många frågor.. Inte lika många svar...


DAGEN 1

Jag har varit iväg och jobbat hela dagen. Ja ni läser rätt. Har ju fått ett litet extra-knäck jobb hos syrran som "kopierare". Jobbet är inte jättehippt. Ska dit imorgon också. Huuaah. Pengar är pengar! Å kallt är det ute idag också. Och pappa körde oss hem från jobbet för att vi skulle få våra julklappar. Liiiite jobbigt att bära med sig på tåget. Så nu är dem levererade! Ingen sammanhang alls här men...


klassisk ego-boost!


JAG ÄR TILLBAKA

Yes! Ni/Du läste rätt. Jag är tillbaka i Göteborg och i och med de tillbaka i bloggvärlden. Förstår att ni saknat mig. Har inte haft möjlighet att blogga hemma i vbg eftersom datorn där är lite smått efterbliven så man håller sig gärna undan. Vad har hänt? Jag har firat jul med ma famille och varit på lipz, såååklart. Hpm.. Borde inte nämnas kanske. Annars mest tagit de lugnt. Varit lite bakis å sådär.



"Se sexiga ut..."


DRAR TILL DEN BORTGLÖMDA STADEN

Nu ska jag bara packa min resväska, sätta mig på tåget (förhoppningsvis, komma fram) till Vänersborg. Så får se hur mycket uppdatering det blir här under jul. Har sagt God jul till mina klasskamrater å säger de här också , GOD JUL! Och på vägen kan ni ju lyssna på en riktigt hääärlig jullåt:

Lady Gaga – Christmas Tree


SUPERSTAREVA

Tack Robin! Känner att jag som också är en rätt känd bloggare måste dela med mig utav detta! Hahaha.
Och missa för guds skull inte bloggen, http://superstareva.blogg.se/


SNART, SNART

Mmmm. Snart kan jag gå på jullov. Den praktiska tentan är gjord och den kändes bra. Får reda på resultatet imorgon. Sen är det bara en liten redovning och sen säga hejdå till alla osv..

Sen åker jag till Vänersborg. På onsdag spelar jag innebandy med tennisfolket, på torsdag åker jag pulka med vänersborg och på fredag är det julafton. Sen är det juldagen och lipz? Och på annandagen mår jag dåligt och sen åker jag antagliegn tillbaka till Göteborg för att sedan jobba på tisdag och onsdag! Detta är mitt kommande liv...

VILKEN HELG

Vilken helg, vilken helg. Behöver inte säga mer än så. För att för dem det är intressant för vet redan! Men det är ju trots allt snart mellandagarna... hihi! Idag har jag även druckit min första kopp "kaffe". Jag kan erkänna mig besegrad av Robin. Jag drack en chokladlatte och den gick faktiskt ner... Men de tar emot att säga! Så ge mig ett halvår så är jag kaffedrickare, for real!

 



Och sen glömde jag nämna Immis dans i fredags. Klockren enligt mig, har aldrig skrattat så mycket alltså! Inget illa menat! >Jag har hittat en konkurrent!


PICS







SOM JAG TRODDE...

Det blev som jag misstänkte igår. Typ alla bangade i sista sekund som vanligt. Men vi tappra hjältar som gav oss ut hade en jäkligt lyckad kväll. Varje gång vi sjukgymnaster väl kommer ut och gör något så blir det ALLTID lyckat. Så förstår inte hur alla missar detta å bangar jämt. Men their lost! (rättat) :P Och vi lär ju hänga mer på studentpuben nästa år. Jisses vad billigt...


PARTEY!

Nu kommer snart folket att droppa in. Tror iofs inte så många skulle komma hit innan men vi blir nog en 5 pers i alla fall. Så vi hörs imorgon när jag är levande igen! Kram kram!



Undra hur många sånna här bilder det finns på mig?


VINTERVURPA

Nu har jag även vurpa ute på en isfläck också. Haha så himla typiskt att man alltid är själv när det händer. Jag reser mig upp, fnissar och går vidare! Det blev en riktigt klassiska rejäl vurpa också, fast inte bakåt utan åt sidan (fråga mig inte hur). Men nu är det gjort. Och Göteborgsnyheterna som sa att man skulle hålla sig inne! Haha. Lycka till ikväll säger jag bara!!!



Ah just det jag. Det hände ju en till kul grej när jag var ute å gjorde lite ärenden. Det är inget jag kan ta upp här för det är lite privat. Så vill ni veta får ni fråga! Kul och oväntat var det i alla fall! :P


SYSTEMET, INVIGT!

Japp då har man varit å handlat på systemet nu då! Hääääääftigt! Haha! Nu är det bara att börja tagga inför ikväll. Först blir det lite förfest här, sen drar vi till något julbord som studentkåren har (billigt, billigt) och sen drar vi ut och dansar heeeeeela natten! :D


A LOT TO DO

Yes då hade man sparat allt till sista sekund igen. Jag har i alla fall tagit tag i hemtentan och skrivit klart den nu. Var i skolan idag och repeterade inför den praktiska och insåg att det nog är mer än jag trott. Sen ska det finjusteras på rörelseanalysen och sen ska jag tagga fest imorgon. Nu blir det maxa musiken och köra storstädning inför imorgon! Yeei!

AKON

Finns det någon låt med akon som är dålig ens? Svar: Nej! Den nya låten med honom och Michael spelas sönder i min lägenhet. Hold my hand heter den i alla fall för er som missat!


GOD MORGON SOLSTRÅLAR

God morgon. Hoppas läget är bra. Här är det toppen. Fick verkligen sova ut idag för jag börjar inte förrän klockan 1. Så snart ska jag ta vagnen och bege mig till skolan. Idag händer nog inget spännande i mitt liv, tyvärr. Men vi hörs senare igen!


FÖRSOMMAR MINNEN

Igår satt jag å bläddra igenom gamla inlägg på bloggen. Hur glad blir man inte när man ser dem här bilderna? Varje gång man pratar om något kring de här bilderna så kan man ju inget annat än å skratta? Speciellt omtyckt är Jojjis 20årsdag och Coronafesten. Vad hände inte under dessa fester liksom? Och sen allt häng på Strandgatan får ju inte glömmas bort, med fackjaktsgänget å allt!










FÄLTSTUDIERNA SLUT

Nu har jag varit på fältstudier i två dagar så nu var det slut för denna gången. Idag kanske det inte var så himla hippt. Hon som det var planerat att vi skulle vara med idag hade gått å blivit sjuk så det blev mycket "sitta av" tid idag. Vilket oftast är väldigt segt.

Tog tag i mitt liv och började på hemtentan. Det är inte speciellt svåra frågor. Svarade lite snabbt på 6 stycken på ca en kvart så... Nu är det i alla fall bara 2 "riktiga" dagar kvar i skolan. Imorgon och på torsdag. På fredag är det ledigt och sen består nästa vecka "bara" av en praktisk tenta och en redovisning och inlämning av rörelseanalysen och hemtentan. Sen är det JUUUUUL!!!!



Och kolla vilket äckligt grattis kort jag fick utav min faster idag...


CALEB LANE - LANCÔME

Hur snygg är inte killen i trésor in love by Lancôme parfymreklamen? Jag dör! Jag må vara fjortis. Men shit pommes frites.



ÅRETS BÄSTA DAG

Idag är det årets absolut bästa dag. För idag fyller jag ååååår! :D Så nu får jag också handla på systemet! Och även fast jag firade födelsedagen hemma igår så slapp jag minsann inte undan mammas skönsång imorse. Klockan 07.00 ringde hon minsann å sjöng. Pappa körde de lite coolare alternativet med "Grattis på den riktiga födelsedag, pappa"


MITT NYA ÖGONGODIS

Behöver ingen kommentar. Min 20års-present och jag är kär! (Kanske för jag valde den själv men..)


20ÅRS PRESENTER


Guldfynd by Kenza

By Marc Jacobs


UNDERBARA JULGODIS

Åkte ju hem ihelgen. IGEN! Denna gången för att förtidsfira min födelsedag, som är imorgon för er som missat! ;D Så i lördags för det julebak så det stod härliga till hemma. Det gjorde kola, bullar, tårta osv. Jag kollade iofs mest på och åt smet. Så mådde rätt kasst hela kvällen sen men.. det var de värt.

Så idag blev det paketöppning. Fast med tankte på vad jag fick för paket så blev de inte så många.. hehe! Filippa kom förbi också. Fick en assnygg ring och ett snyggt linne. Sen blev det käk och tårta. Sååååklart! NU är jag hemma i Göteborg igen. Och min TV verkar fan inte funka :O!!! Måste få igång den innan Filip och Fredrik ju!

"NATURLIG" DAMMSUGNING




Det är sånt här vi pysslar med i skolan. I fall det är någon som undrar vad det är vi egentligen gör på sjukgymnastprogrammet! Och sen har jag även kommit fram till att dammsugning är ett förjävla fult ord!


NACKMASSAGE - CHECK

Ahhhh vilken underbar fredagsmorgon. Åker till skolan. Får nackmassage och åker hem. Jobbigt, veeeeerkligen! Gårdagen var verkligen udda. Åkte till skolan väldigt tidigt. Sen hade vi ett uppehåll på en 2-3 timmar mitt på dagen och sen var vi i skolan till halv 6 kanske. Sen åkte jag till Sofia. Drack varm choklad, snackade skit, myste framför tv.n osv. Så hann inte slänga upp mitt otroligt onödiga filmklipp!


NÖRDIG FILM

Senare i eftermiddag/kväll ska jag ev lägga ut typ världens fjantigaste klipp. Inget märkvärdigt men en film jag spelade in för en stund sedan. Kika in senare ikväll! :P

ALLDELES FÖR TIDIG MORGON

God morgon! Hur är läget idag?

Jag sitter i skolan och väntar på min vän. Och det är alldeles för tidigt på dygnet. "Snökaos" ute. Som vanligt när det snöar! Har nog snöat en 10 cm igårkväll kanske... Jisses!! Nu ska jag vara viktig. Hej svejs!

SÅ HIMLA SNÄLL TJEJ

Imorgon är jag ledig. Men jag ändå vara i skolan klockan 8. Jag är knäpp. Eller snarare jag å Malin som ska skriva vår rörelseanalys. Hon är ju typ bäst på konståkning så hon har träning klockan 11 så vi måste hinna med detta innan. Kunde kört från 2 och framåt också men JAG valde klockan 8. Kommer antaligen ångra de imorgon bitti, Men bättre å få det gjort.


DAMMSUGNING

Sitter och kollat på youtube klipp om dammsugning inför en uppgift vi har. Och då hittade Malin denna. Haha så himla söt! :D


TENTOR TERMIN 1, GODKÄNT

Idag kom resultaten från den senaste tentan ut. Det blev godkänt även på denna. Så nu har jag alla skriftligt tentor godkända från första terminen. Rätt gött skulle jag säga. Nu återstår det iofs en praktisk tenta, en hemtenta och en rörelseanalys innan jul men det är inte så märkvärdigt. Rörelseanalysen gör vi förhoppningsvis imorgon, hemtentan kommer ut idag så ska se till å få den klart och den praktiska har vi såklart den 21 december sen en liten muntlig redovisning den 22 och sen looooov.

Har jag förövrigt sagt att jag har fått jobb? Nä jag tror inte de. Eller "jobb å jobb". Extra knäck skulle jag säga. På syrrans jobb. Jag ska kopiera. Och då menar jag verkligen stå vid en maskin och kopiera. Men de kommer kanske vara 1 gång i månaden men nån hundralapp extra sådär. :) Ska jobba lite i mellandagarna b.la.


Så dubbelt tummen upp idag!


FOR YOUR PLESSURE

Bara för min blogg är rätt tråkig just nu så slänger jag in lite inspiration!


JOYEUX NOËL

Har kommit hem från skolan. Skuttat runt här i lägenheten och lagat mat, lyssnat på julmusik, tänt ljusstaken, ätit av min chokladkallender och proppat i mig julskum. Riktigt mysigt. Även fast jag är själv! Maten blev asa-goo idag igen. Gjorde typ Wraps, eller vad säger man? Tacos fast med kycklig i istället. Riktigt gött de mä!




COME TO MAMA'



Jag kan laga mat, jag är inte rädd! BAAAAM! (Notera att den även finns tomater med i bild)


LÅÅÅÅNG DAG

Har precis satt mig till ro för att snart proppa i mig min underbara mat som jag lagade. Ska fasen visa en bild. Det blev grymt! ;) Har gått i skolan halv 9 till 4 idag så har varit långisdagen. Sen var jag tvungen att åka å handla osv, så först nu har jag hunnit laga mat. Sen blir det artikelläsning och lite tv om jag hinner med! puss å kram!

JAG ÄR KÄÄÄSS

Vilken kass bloggare jag har varit under helgen asså. Ursäkta mig, Excusez-moi! Men sen igår har jag haft fullt upp precis hela tiden. Igår var jag iväg till Borås absolut heeela dagen. Det var dags för serie-match igen. Det blev fel så vi bara hade typ 1 bana sen så det drog ut som fan. Men jag vann i alla fall både singel å dubbeln. Höhö! ;D Kom hem rätt sent. Men kilade iväg till Ronja en stund. Vi har ju bestämt nu ett halvår att vi ska ses så, det var äna på tiden. Hälsa lite på pluto å kolla in lägenheten.

Idag var det dags för det årliga familjen larssons pepparkaksbak. Som vanligt kan jag aldrig kavla ut degen och det blev ju inte bättre av att jag hade sjuk träningsvärk. Sen tröttnade jag och åt deg istället. Sen var det mat och sen skulle jag massera Johanna och Oscar. Lite så vi jobbar! Sen var det bara å ta tåget hem till Götet. Och här har de visst kommit mer snö minsann. Uppsatsen klar. Nu blir det TV resten av kvällen. Au revoir!

ETT VIKTIGT SAMTAL

Jo föresten så ringde min bror igår om ett väääldigt viktigt samtal. Ni vet den där nya ICA reklamen med childhood men massa ungar som är jobbiga. I slutet av reklamen är det i alla fall bara ett fotografi på en unge. Och denna ungen är AS lik mig när jag var liten. Sen att det är en pojke på bilden och jag är en tjej behöver vi ju inte bry oss så mycket om! ;)


Jisses vilken skönhet jag var. Men ni kanske kan se lite i alla fall. Detta borde i alla fall betyda att min bror också är lik, eftersom vi är syskon och var rätt lika när vi var små... Men håller ni med??


EN UPPDATERING

I onsdagskväll tog jag mitt pick å pack och åkte till snöiga Vänersborg, för att jag skulle ut i fältstudier på torsdag och fredag på Näl. Jag och en tjej till från klassen var det. Eftersom att vi inte kan någonting än så har vi bara fått "stå bredvid" och kollat när olika sjukgymnaster har träffat patienter. Har b.la. varit vid stroke, lungmottagningen, dialys, ortopeen, gynekologen, neurologen osv. För sjukgymnaster håller ju till lite överallt, för er som inte vet de!
Så nu är dem 2 första dagarna över och näst, nästa vecka ska vi vara ute 2 dagar till fast på ett annat ställe. Så det är detta jag har pysslat med i två dagar nu. Har förövrigt fått ha sånna där fina "sjukhuskläder" på mig också. Så man har ju sett mer rutinerad ut än vad man är, kan man ju säga!

1 DECEMBER

Det slog mig förut att det är ju faktiskt första december idag. Och att jag fick ta min första lilla chokladbit i min chokladkallender! ;) Ja, jag är töntig som har en, men sooo what! Det är grymt! Så deeet så!


RYGGMASSAGE - CHECK!

Idag är det INGEN som har klagat på eftermiddagen utav sjukgymnaster termin 1. Heela eftermiddagen (3 timmar) bestod endast utav ryggmassage. Först var jag ju smart å ställa upp som "visningsobjekt", sen skulle vi massera en rygg, sen var det en liten fikapaus och sen skulle vi massera in rygg till. Och sjävklart får man ju tillbaka av den man masserar så. 2 omgångar helryggsmassage sådär på skoltid? Vem klagar?

Nu ska jag packa för att åka hem till Vänersborg om någon timma. Imorgon är det ju nämligen dags för lite praktik i två dagar, och jag ska vara i thn. Så kommer tillbaka på Söndag då va!

RSS 2.0