MERA, MERA BILDER



EN KOMMENTAR SOM SVIDER

Anonym: "Vart är *****??"
Jag: "Vet inte!"
Anonym: "Men ni 2 har ju på G!"


GÅRKVÄLLEN OCH IDAG

Efter jobbet igår drog jag som vanligt till tennisträningen. Efter blev det självklart kettlebell. Jag får ingen träningvärk utav de längre? Starkare?

Idag blir det i alla fall lite "vila". Blir bara 1 timma tennis med damlaget. Ja det är inte ansträngande på onsdagar då vi bara kör matchsspel.

Imorgon är det skärtorsdag = halvdag. Då ska jag lööpa. Har ökat nivå på mitt löppass på gymmet så det blir lite mer "motstånd". Var ju inte allt för jobbigt rent flåmässigt förrut. Sen ska vi inviga Robins längenhet trur jag. Det var lite update sålänge. Ursäkta mitt tråkiga liv.

3 TIPS MED ATT KOMMA IGÅNG MED TRÄNING

Nu har jag funderat en stund. Får förhållandevis många frågor om HUR jag orkar träna "så mycket". Därför tänkte jag vara givmild och dela med mig utav mina 3 bästa tips. Så här kommer 3 tips från Josse för att komma igång med träning.

1, Sätt upp mål!
   - Dessa mål ska inte vara för lätta eller för svåra. Genom att sätta upp mål kan det bli lättare att motivera sig själv. Säg till dig själv att du ska ge dig f*n på att klara målen. Ha både långsiktiga och kortsiktiga. Exempel på ett kortsiktigt kan vara "jag ska börja träna 3 ggr/veckan" ett långsiktigt kan vara "jag ska springa 6 km under 30 min".

2, Hitta en träningsform som DU tycker är rolig och variera dig.
  - Alla personer kanske inte ser nöjet med att gå och pumpa på gymmet. Kanske behöver du någon som peppar dig eller kanske du vill träna tillsammans med flera människor. Hitta en sport som du håller på med för skojs skull, spela i korpen lag eller vad som helst. Går du till gymmet kanske du hellre går på pass. Testa alla pass, det finns något för alla. Jag lovar. Gillar du å svettas eller bara röra på dig. De finns alternativ.



3, Sprid träningen till dina vänner.
   -
Det är alltid lättare att träna om du vet att det finns fler som kan joina. När du själv kanske inte alls har någon lust att träna så kommer en kompis och frågar om du ska med, då finns alltid frestelsen att hänga på där. Peppa varandra och trigga gärna varandra när ni väl tränar. På de viset blir det mycket roligare och förhoppningsvis ger de också mer.

Sådär. Hope you like it.


AN ADVISE

Ska ge er några tips lite senare idag. Måste bara fundera lite mer på tipsen. Eller jag vet vad jag ska tipsa om, men har bara typ ett svar hitills och det blir ju inte så hippt. Så ni får hålla ut ett tag till. Om de nu är någon som ens är vaken för att läsa min blogg just nu. Så länge kan ni njuta av en till bild från helgen, snodd av johanna. So long suckers.


HUR ÄR DET MÖJLIGT?

Ena dagen sitter man i bilen med solbrillor och tröja och andra dagen står man ute och skrapar rutorna?


LETS BURN SOME FAT

Snart far jag iväg till träningen. Först blir det 1 timma tennisträning och sen blir det självklart 55 min spinn med Lars. Alltid. Idag ska jag fasen köra hårt. Pass på nu innan lovet, för då blir de alltid slött av någon anledning. Så thats my plans. Ha det fint!

SOMNADE PÅ DASS, IGEN

Somnade på dass förrut. Att gå upp halv 7 en måndagsmorgon är inte riktigt min grej. Men nu har jag fått i mig lite mat, så förhoppningsvis överlever jag eftermiddagens arbete. Lisa la ut några månaders gamla bilder igår på fejjan. Alltid kul å se bilder man glömt bort. Såg ju betydligt mer normal ut på dem bilderna är bilderna från helgen. Jag bjuder på 3 här.




LETS STARTA PÅSKVECKAN

God förmiddag. Måndag idag. Ny vecka. En vecka som innehåller påsk. Vilket innebär. Påskvecka. Helt meningslös "högtid". Även om jag gillar traditioner. Så kommer det nog iår. Blir första påskafton UTAN påskmat. Lite sorligt ändå. Har andra planer. Nu ska jag jobba vidare. Hej.

GÅRDAGENS KASSA MOBILBILDER






FRISYREN IGÅR




som höll typ förfesten ut!


LAGOM ÄR BÄST

Gårkvällen var faktiskt riktigt lyckad tycker jag. Började med en härligt lång förfest hos Sofia för att fira henne lite, efter massa drinkblandande och spel spelande drog vi oss vidare til Meza. Där vi till en början trodde de skulle bli askasst då kön inte rörde på sig och när vi väl kom fram var det "fullt" för de hade inga mer klädhängare. Vi drog till johannas bil och lämnade jackorna och fick gå före alla i kön och komma in gratis, bästa vakten hitills som kände igen en också.

Blev en typ "chill, sitta och snacka kväll". Eftersom dansgolvet och musiken sög så passad de utmärkt. Var perfekt eftersom det kände som man kände 80% av folket också. Och mååånga nice killar var det där också. Bästa utbudet på länge.



Jäkla Claudia bombade med bilder på en så finns ungefär 70 bilder som man ser aspackad ut på och asful. Men igår var det verkligen precis lagom med alkohol intag. Ingen huvudvärk idag och perfekt kväll.


I MET SOME FRIENDS

Har precis varit iväg lite överallt kan man säga. Först åkte jag å sofia till uf-mässan. Var inte så mycket att hänga i granen så efter att ha skaffat oss allt för lite godis drog vi där ifrån. Sen hade vi ett kris möte, sen åkte vi till Tove å häntade upp hemma och sen åkte vi till Överby och tjötade lite med Robin och sen åkte vi skilda vägar. Jag hem till mig och dem hem till sig. Ska snart äta för att sen göra mig iordning för en utekväll med brudarna från fd-klassen. Sofia L fyller år så hon ska firas lite :) Blir nice. Vi ska dricka drinkar, spela spel, käka mat och sen utgång. :) Så blir kanske en update innan jag åker sen då.

Såhär såg jag ut idag ialla fall, pallade inte ta någon seriös bild.



JAG HAR RÄDDAT ETT LIV

Ah faktiskt. Eller vem vet vad som kunde hänt? Hade inte jag varit hemma när pappa satta i halsen... Usch vill inte ens tänka tanken. Var de läskigaste jag varit med om. Så nu har man använt sina "heinrich manöver" skills. SÅ från och med nu, kalla mig "life women" eller nåt. Men får väl säga att det var tur de hände nu när ja var hemma, då lär de väl dröja innan de händer igen liksom.


MIN FRÅNVARO

Tänkte skriva att ni får ursäkta min frånvaro, men när jag kollar på klockan och inser att jag brukar vakna till liv vid den här tiden och brukar göra mitt första inlägg för dagen vid den här tiden så blev det ju lite fel. Men ett spontan inlägg blev de då. Jag sitter på jobbet för övrigt. Så borde ju kunnat uppdatera tidigare men inte tänkt på de faktiskt. Tyckte ni var lite off igår?? Men nu när jag loggade in verkade ni vaknat från er dvala igen. Jag som var så aktiv på bloggfronten igår, men nu var då inte aktiva på kommentarfronten! :( buhu... :(

Update later...

INSPIRATION - TAYLOR MOMSEN


NEVER GIVE UP

Dagens händelser. Först hade jag möte med min Kilroy kvinna, sen åkte jag till Överby och köpte present inför lördagen, sen fikade jag med Johanna och sen trände jag tennis. Spännande liiiiv. NOT!

Igår tog jag tag i en grej också. Ska inte säga vad. Men tur jag tog tar i det eftersom det visade sig inte alls vara så som jag trodde det var. Så ett tips från Josse: Ta tag i saker du är osäker på.


P.S

Jag har jobb igen. Från och med imorgon. D.S


NEVER UPDATE BECAUSE YOU HAVE TO

Inte mycket att säga idag faktiskt. Var precis och körde tennis. Blev en ensam träning med min tränare vilket betyder sjuuukt jobbigt. Men jag behöver de och jag behöver bättre kondis. De visste jag ju redan innan men nu har även min tränare tjatat på mig och ungefär sagt att jag har kondis som en pensionär. Bokstavligt. Pepp man blir på att gå ut å springa då, när det tar typ 35 min å springa 6 km när man ska ligga på 25 min... Lätt å förbättra sig 10 min utan att vara ute å springa. Det är verkligen en fobi jag har och kommer alltid ha. Kan nästan börja lipa när jag är ute å springer för jag tycker det är så jobbigt/tråkigt.

MIDDLE OF THE WEEK

Jag har flera gånger under dagen behövt stanna till och fundera på vad det är för dag IMORGON. Asså varför inte bara börja med att få in i hjärnan att det är onsdag idag och sen bara utgå ifrån de. Man blir knäpp av att inte göra något speciellt på dagarna. De sjuka är att jag ändå får dagarna att gå rätt snabbt, hur går de till? Tell me someone.

För övrigt ska jag inviga min cykel för iår. HAHAHA, kan inte bli mer underbart. Har nog inte cyklat sen kanske september, och då tror jag till och med att det var tidigare... Nu när våren närmar sig så varför inte? Egentligen är det gött å cykla, har faktiskt saknat de lite den senaste tiden, men det har varit för kallt. Nu tror jag att jag överlever. Nästa stora dilemma - Har jag en fungerande cykel och ska jag ta vinterjackan eller skinnjackan??


Från sommaren 07


WHO DOESN'T WANT IT?

Hur mycket längtar man inte till sommaren när man ser sånna här bilder?




USCH SÅ JOBBIGT

Var på gymmet nyss. Allting var hur tungt som helst idag, till och med situpsen... Jaja bara ladda om inför damtimmar ikväll. Vi kommer bara vara 3 stycken ikväll också och det kommer bli lika tråkigt antagligen. Eftersom vi bara kör gamespel på damtimman så blir det så himla tråkigt när man är 3 stycken för då kan man typ bara köra en övning och de blir så oseriöst när man inte räknar poäng och sådär.. Jaja, positiv ska man vara ju.

Btw, ska avslöja något pinsamt. Men jag brukar spela in "dating in the dark" på tisdagar eftersom de krockar med mästarnas mästare, och jag rådiggar de programmet. Pinsamt men sant. Så himla patetiska är en del asså. :D


3 TIMMARS TRÄNING

Idag tränade jag ca 3 timmar irad. Alla verkar tycka det är sjukt och att det skulle vara hur jobbigt som helst. Men för mig känns de som vardag? Är jag nån himla omänsklig människa eller vad är det? De sjuka är att jag har typ sämsta kondisen, jag är inte speciellt stark så hur fan skulle jag varit om jag inte tränade?

När jag spelar 2 timmar tennis, tänker många, "shiit att du orkar". Men jag skulle inte säga att det är jobbigare än att gå ut å gå i ca 20 min eller nåt. Är jag van vid den sortens träning eller? Skulle inte precis säga att våra tennistimmar alltid är speciellt jobbiga. Oftast består en träning av kanske en eller MAX 2 jobbiga övningar. Annars är det typ, säkerhet, matchspel osv. Så att pumpa på gymmet i 2 timmar skulle däremot döda mig.

Så idag körde jag för min ordinarie tennis timma, sen fick jag stanna kvar å köra med "herrlaget" i 40 min. Sen åkte jag iväg till gymmet och körde ett kettlebell pass på 45 min. Och jag skulle lätt kunna köra mera? Hmm.. I don't get it. Kalla mig omänsklig om ni vill, men jag är kasst tränad enligt mig och många andra. För långt inlägg, men nu går jag å lägger mig.


LETS FUCKING GO

Nu drar jag till stan och fikar med goa vänner. Sen blir det tennisträning och sen blir det nog även lite Kettlebell senare med Linda. Då blir det skvaller som vanligt. Hihi. Gillar våra stunder på gymmet. Ni ska bara veeeeta!! Hemma sent ikväll igen. Ha en bra dag!


JOSEFINE TIPSAR, "DE 3 BÄSTA..."

Kom på en idé. Tänkte lista "de 3 bästa..." utav olika kategorier. De ligger inte i någon speciell rangordning. Så här kommer DE 3 BÄSTA...

...Bloggarna just nu: Mathilda, Frida och Kenza 



...klädbutikerna: H&M, Vila och Sisters



...Resmålen: Zakynthos (Grekland), Mallorca (Spanien), Kreta (Grekland)

...Träningspassen: Kettlebell, Spinning och Wellnessboll



...Drinkarna: Rosa Pantern, Whiterussian och Sex on the beach



Sådär, hoppas ni gillar idén. Fler tips kommer förhoppningsvis någon annan gång! ;)


HÄRLIG TISDAG

Det regnar ute. Konstigt att man är glad för de? Så nu försvinner snön mer och mer. Kan till och med se gräsmattan hemma nu. Höhö. Idag ska jag äääntligen så se mina små negrer Sofia och Tove som landade i Sverige igår. Kände man sig vit innan lär man ju känna sig genomskinlig nu. Det blir en fika på Nordis faktiskt, tro det eller ej.

Jag har ett litet annorlunda inlägg på G som jag kommer publicera snart...

Kliffhanger...


JAG GILLAR ATT BJUDA PÅ MIG SJÄLV



Hoppas inte min arbetsgivare i framtiden läser min blogg. Sånna här bilder är inte helt okej då. Tagen hemma, ensam, på dass, 02.30 en lördag, efter för många shottar. Men jag bjuder på den för jag känner att jag måste kompensera allt ickebloggande ihelgen.


SNORY SNOR

Jag bara snorar å snorar. Var länge sen jag var förkyld nu så det var väl dags antar jag. Var väl alla spänningar inför provet som släppte, brukar vara så. Tror bannemej jag blev sjuk efter de förra provet också. Att man kan gå å oroa sig för ett prov? Men betalar man 1700 kronor för ett jäkla prov som man inte alls typ kan plugga till så vill man gärna att det ska gå bra.

Så ingen spinning idag. Hade inte kunnat gå ändå eftersom det var ett specialprogram idag på 100 minuter som startade halv 6. Har tennisträning mellan 5 och 6 så hann tyvärr inte. Men förkylningen stoppade mig ändå. Fast spelade tennis 1 timma. Var bara matchspel hela träningen. Vi var typ inga där så därför blev de så. Vi var 6 utav 16 personer, vart är tennisklubben påväg??


MITT STOCKHOLM

Ska försöka uppdatera er på min helg i Stockholm. Hände väl egentligen inte speciellt mycket spännanade. Huvudsyftet var ju att jag skulle göra TOEFL provet på lördagen. Jag och mamma steg upp 5 på morgonen för att ta tåget till Stockholm på fredagsmorgonen. När vi anlände runt 10 på morgonen gav vi oss ut och gick i affärer. Hittade egentligen ingenting då förutom shortsen i sista sekund. Sen åkte vi hem till mormor och åt underbar mat och där skulle vi även tillbringa nätterna hela helgen så mer mat blev de. Sen på lördagen åkte vi ut till hallonbergen och jag gjorde mitt prov, hur det gick har jag ingen aning om. Kan gått åt helvete kan gått hur bra som helst. NO IDEA. Under tiden som jag gjorde provet gick mamma på stan IGEN, det var då hon lyckades hitta alla grejjer från H&M. Jag är nog som en bromspedal när det gäller shoppande. Sen åkte vi hem till mormor och tillbringade resten utav helgen där. Sen på söndag eftermiddag var de bara att sätta sig på tåget och åka hem igen, så igår runt 10 halv 11 var jag hemma i vbg igen.

OCH VAD HAR VI HAFT FÖR MIRAKELVÄDER NÄR JAG VARIT BORTA? ALL SNÖ ÄR JU TYP BORTA?? HAR DET REGNAT? HALLELUJA I SÅ FALL FÖR BRA SER DE UT. I stockholm däremot snöade de igår. Så tacka gudarna för det har uppenbarligen varit bättre väder här. Thats it!

NYTTIN


Ursnygg efterlängtad jacka från H&M

Sjukt användbara längre jeansshorts för kallare sommardagar från H&M


Annorlunda tights från H&M

snygga, sköna tennisshorts från NK-sport


JUST VOTE

Yeii. Jag har blivit nominerad till att bli veckans blogg gå in här och rösta på mig, tack!!


HOE SWEET HOME

Jag är hemma, jag lever.. typ. Förskyld och hostig. Usch, men jag lever. Helgen i huvudstaden var bra. Orkar inte berätta så mycket. Provet gick väl sisådär. Nervöst, spänt å så. Har fått lite shoppat. Ska sova nu. Berättar mer imorgon istället.

NERVOUS

Usch jag börjar bli nervös inför helgen. De där jäkla provet asså. Speaking går nog bra och listening men reading asså, inte min starka sida. Fattar oftast texterna men inte frågorna?? Då man man stora problem :D HAha. Nu ska jag posta iväg mina betyg till USA, sen ska jag stå i tennisen"cafeteria" i 3 timmar. Sen hem och ha symunta med Robin och Johanna. Sen sova och sen åker jag till Sthlm, tidigt, tidigt imorgon bitti. SÅ nu hör ni nog inget från mig förrän måndag.


NU ÄR DET BOKAT

5 maj till 12 maj befinner sig typ alla världens bästa människor i spanien, jag, johanna, maja, filippa och lisa såklart !! Då ska jag, johanna och maja hälsa på våra små aupairs :D Fick till ett riktigt bra pris så det här blir nog riktigt nice asså, och då kommer vi lagom tills de börjar bli varmt också, så lite stek kommer vi allt hinna med!!!

Nu ska jag svettas vidare med alla andra grejjer jag ska hinna med idag.. ih! stress, stress!

DU SKALL KÖPAS SNART, SNART...


SPAIN HERE WE COME?

Imorgon senast klockan 15.00 kommer Spanien biljetterna vara bokade. Vi hittade så jäkla nice priser, mest på grund utav att flyget var så billigt just den veckan, inga skatter och avgifter. Ska inte avslöja vilka datum än. Blir en liten kliffhanger till imorgon, om jag hinner uppdatera imorgon för har så sjukt mycket att göra innan jag drar till Sthlm..

PUMPA PUMPA

Nu drar jag till gymmet å springer av mig och biffar till mig. Får se om jag överlever löppasset idag. Hejs!


(klassisk innan gymmet bild)


update: nu åker jag även till TENNISEN.


STRESS STRESS

Hur kan man vara så stressig när man är arbetslös? Jag blir galen vad grejjer det är jag måste fixa innan helgen... varför ska man alltid spara allt till sista sekund?? Typsikt..


SLUTBETYG

Nu ska jag duscha. Sen ska jag åka iväg och hämta mina slutbetyg. Först på birger och sen på huvudnäs. haha, hoppas jag får se någon liten skit man känner igen. Alltid lika kul att ramla in på gamla skolor.

JAG DÖR FÖR DIG MED


FUL(L)A BILDER


Ja jag har ett par glasögon på mig och en sån där "öldrickar"hatt. Dock tom, men rosa och fin var den!

Viccan var faktiskt nykter!

Vimmelbild med hälften av folket från förfesten. Haha.

Bild tagen 02.30 hemma, själv på dass. Hrm???


ME LOOK LIKE SHIT ALL DAY LONG

Fan vad jag ser ut på dagarna här hemma asså. Glider runt i mjukisbrallor hela dagarna typ.

Såhär ser min dag ut:
Jag vaknar. Käkar frukost och kollar på tv. Sen hoppar jag in i duschen för att vakna vid liv. Sen glider jag runt typ halvnaken samtidigt som jag fastnar vid antingen datorn eller tv.n Sen brukar jag sätter på mig någon sleten tröja och ett par mjukisbrallor för jag tänker att jag ändå ska till tennisen senare på dagen. Har jag inte ett förjävla härligt liv??


SÅ MYCKET, SÅ MYCKET

Gah mycket å göra nu. Kontakta rektorn på huvudnäs, kontakta rektorn på birger. Svara på frågor från coach. Öva inför TOEFL, betala NCAA osv osv. Att det ska vara så himla mycket bara för att komma iväg. Och jag har inte ens någon skola än känns de som. Jaja, inte nog med de har jag inte sovit någonting inatt heller. Kul. Inte mycket positivt idag, sorry.

VARFÖR VAKEN 01.30?

Jag är vaken och klockan är halv 2 på natten på en måndag? Varför? Jo kan inte sova, har ont i magen. Hur ofta har man ont i magen liksom? Typ never... Så vet inte riktigt hur jag ska göra för att kunna somna. Vara vaken tills jag deckar typ. Kul..

Kan ju berätta att spinningpasset idag var KILLIIING jobbigt. Brukar liksom aldrig flåsa på spinningpasset utan brukar mest få typ mjölksyra i benen och svettas som ett as. Men idag flåsades de på. Kanske beroende på att passet var lite nytt och tuffare? Älskar Lars pass. Mums.


OH FINALLYYY

Jag märker att jag har för mycker fritid när jag sätter mig å några timmar och gör någon annans bloggdesign. Men jag är väl så jäkla snäll så det är väl därför. Är iofs rätt kul, fast kanske borde gjort om min innan jag gjorde om någon annans?? Ajja. Vill ni se hur det blev gå in på Sofias blogg. De som jag är mest missnöjd med är headerna. Men är som sagt inte så hightech på sånt där med bildprogram så det fick bli som de blev.


I'M FEELING FINE

Hej hopp!

Idag lever jag ett betydligt bättre liv än igår. Och resten av mina vänner också skulle jag tippa på. Herregud asså. Idag ska jag kolla på ett TOEFL prov är det tänkt inför helgen. Sen ska jag träna och sen träffa linda, tjöta och köra spinning. Så det är dagens planer. Ska ev. göra en bloggdesign till en kompis som jag känner också. För jag är så hiiimla snäll! ;D Pussåkram


GÅRDAGEN I ETT NÖTSKAL


JAG LEVER..

Men knappt. Igår blev det för mycket. Det ska jag ärligt säga. Och jag ska aldrig bli så igen. Det kan jag lova. Nu ska jag decka framför tv.n igen. Hej

JAG SAKNAR...

DIG

OCH DIG


UTGÅNG ELLER INTE?

Blir det utgång ikväll eller inte? Just nu ser det fan inte ljust ut. Har ingen skjuts hem ju...Och vill verkligen inte vara nykter å köra. Var de sist gång på Lipz och det var faktiskt ingen höjdare. Och nu när vi ska på en förfest innan vill man ju gärna inte sitta där och dricka vatten. Så just nu raggar jag skjuts...inte lättast att hitta på en lördag.


JAG VILL HA DIG



Varför ska du vara slut överallt????? Nu fanns den på h&m.s hemsida igen men bara i strl 40. Gah, den är så snygg och jag blir galen.


HAR NI VARIT MED OM...

...att man får sånna där okontrollerande ryckningar i kroppen? Just nu har jag i alla fall haft sånna i min vänstra skinka i ca 1 timma. Känns ju normalt.


IT IS LÖRDAG

Solen skiner, jag sitter inne. Inte okej. Måste ta en dusch känner jag, fast om jag ska ut ikväll så känns de onödigt att duscha nu, för då kommer jag ändå göra de ikväll igen. Dagens I-landsproblem. Har precis kollat på de senaste avsnittet av glamorama, jag är en riktig tönt.

MYFRIDAYNIGHT

Även denna kväll har spenderats på café strandgatan. Denna gång med Maja och även Linda. Vi blev väl kvar där i några timmar som vanligt om man säger så. Vi sitter där helt nyktert och dricker thé medan andra dricker shottar så det står härliga till.

Imorgon är det eventuellt fest som gäller. Det är Linda som har bjudit in mig. Kan bli kul, kan bli tråkigt. Tror på det första faktiskt. Så de hänger i luften just nu. Eller har gjort hela dagen egentligen. Var riktigt länge sen jag festade känns de som. Eller känns som, det var länge sen.


JOSSE INVIGER SKINNJACKAN UTOMHUS



CHECK FROM ARFICA

Robin har klippt sig assnyggt, Johanna ska klippa av sitt hår idag som också kommer bli awesome. Vad gör jag? Byter till mittbena typ... Ne inte ens de! Jag måste också göra en förändring nu, och jag vet precis vad det blir...

Idag ska jag veckohandla. Wei! Sen ska jag på pump. Själv, Linda sviker idag IGEN. Sjukling! Ne nu ska jag byta om och sen åka å handla.




NÄR JAG ÄNDÅ ÄR IGÅNG...

...Så kommer dagens!



Och det där med att vara seriös på bild är verkligen inte min grej. Så modellyrke för mig, bye bye!


NYTTIN

Nu tycker jag ni har fått hållas på sträckbänken ett tag så nu ska jag visa min kavaj. Okej, ärligt så har jag inte orkat fotografera och sen suger jag på att ta "outfit" bilder också så brukar inte orka riktigt men nu kommer den i alla fall.



CLEANINGLADY

Städdag idag. Har precis dammat och dammsugit mitt rum. Så nu är det rent som ja, vad vet jag. Rent är det i alla fall. Att det inte är några kläder på golvet är väl den största skillnanden. Får väl se hur länge jag håller det så. Brukar ju säga till mig själv varje gång jag har städat att det ska förbli såhär, men de brukar skita sig rätt snabbt. Oftast redan efter första träningen.

ASSÅ FÖRLÅÅÅT, HAHAHA


NYTTIN

Morsan kom hem med en tröja igår. Eftersom hon läst att de där "babyljusa" kommer vara inne till våren. Och hon ääälskar mig i den färgen för att jag blir så blek, så då slog hon till. Ofcourse...Ah lite missvisande bild men what evah.Kavajen får ni suga på ett litet tag till. Troligtvis till imorgon.



3 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG

Kom å tänkte på en sak när jag åkte bil förrut som jag kunde skriva om. Tänkte försöka nämna 3 saker om mig och mitt utseende som ni troligtvis inte vet om mig. Så here we go!

1, Den kroppsdelen jag är mest nöjd med på min kropp är min ruuumpa.
2, Min hårfärg är 100 % äkta
3, Jag har väldigt små händer och fötter trots att jag är hyffsat lång.


Okej, detta var nog inte så mycket nyhet för dem som känner mig men jag försökte i alla fall. Nästa gång kanske jag avslöjar något mer personligt/spännande


PÅ TOPP IDAG

Känner att jag är på topp idag. Inte för att jag kände så imorse när jag skulle ta mig ur sängen men när jag väl kom igång så. Måste varit att det var så gött på gymmet idag. Löpningen var inte alls lika tung som förra gången.

Har även fått lite USA svar ocskå, så de uppmuntrar ju alltid också.

Snart blir det tennis också. Damtimman som jag inte bruakr vara så himla positiv till annars men...

Så kom jag å tänka på de när jag var på gymmet att jag behöver ny pepp musik. Har verkligen ingen ny musik i min iPod eftersom allt ligger på Spotify. Hade ett program som kunde spela över från spotify men de gav en bara 25 låtar å de är förbrukade nu. Vill gärna inte pröjsa..

Något tips på bra peppmusik????

THERE ARE THINGS I NEVER TELL

Mmm.. har precis gjort kladdkaka. Jag är ju inte den som bakar i vanliga fall men när man har tid över och är rastlös och sugen så varför inte? Ska snart ner å smaska i mig.

Drömde en kul dröm inatt. Ska inte säga vad men kul var den. Lite töntig också. :D


WELL WELL

En ny dag på schemat. Händer inte allt för mycket idag heller. Blir väl träning sen ikväll. Igår blev det som jag misstänkte, Överby med mamma. Kom hem med en längre kavaj (ja det är sant, mamma lyckades övertala mig) och en t-shirt. Så det var ju nice i alla fall. Kan se om jag slänger upp någon bild på detta senare. Känner inte att min inspiration är på topp för tillfället. Ni får ursäkta mig.


HARDEST PART & POSTCARDS FROM FAR AWAY


BABY MAYBE

Kanske skulle ta sig en promenix i det fiiina vädret? Njea, kommer väl halka omkring på att iiiis. Blir nog inte så. Blir nog att jag åker och hämtar mamma när hon slutat jobbet. Och hon nämnde överby igår, så jag hänger säkert på. Chocked??


JAG ÄR KÄÄÄSS

fyfasen vad jag är dålig på att uppdatera nu känner jag. vilken ångest. sorry, men not! Har haft fullt upp i helgen om man säger så, så har inte riktigt haft tid/lust att sitta vid datorn hela tiden. I fredags var det ju match som sagt och jag vann, sen spelade jag på lördagen också men jag spelade som en gammal kärring och blev så förbannad och typ gav upp efter första set. Sen igår hade vi dubbeln. Vi vann hela skiten som vanlgit jag å ellen. Vi är rätt oslagbara i dubbel typ. Så en till buckla i hyllan.

Idag var jag på vårdcentralen, ska inte säga varför för det är så patetiskt. Men fick gjort de jag skulle i allafall. Pinsamt  var det också. Men nu behvöer jag förhoppningsvis inte gå dit någon mer gång i hela mitt liv. Så lite life update om någon bryr sig.

SATURDAY DAY

Lördag idag då. Jag sitter mest å väntar på att klockan ska slå halv 6 så jag får börja spela min match. Seg tid att spela idag igen, man går hela dagen och bara vääääntar.

Har hunnit med ca en kvarts "solning" idag också. Det är sån kontrast här nu. Typ 15 grader i solen men ändå typ kallt och snöigt? På nätterna är det liksom fortfarande typ -10 grader. Men det är rätt nice faktiskt.

Ikväll ska jag ev. testa de nya fiket tillsammans med johanna och robin. Beror på lite hur matchen blir å sådär. Så de är väl de då. Tråkig update i know.

LETS GO GIRL

Nu åker jag å spelar match. Önska mig lycka till!


--------------------------------------------------------------------------------------------

lyckades efter lite onödiga omständigheter tillslut vinna. Egentligen väldigt enkelt, fast ändå inte. 6-2 5-7 6-1, ibland undrar jag vad jag sysslar med.


JAG ÄR SÅ JÄKLA HET(RO)

Idag är det återigen soligt ute, väldigt soligt. Det är gött, för det är liksom varmt å kallt på samma gång. Underbart med snö, men samtidigt gött med sol. Snart är våren här, hrm... optiomistisk jag är asså. Är jag en ny människa eller? Herregud vad jag babblar. Eller jag babblar ju inte, jag skriver å tänker på samma gång. Och det blir ju inte alltid en så bra kombo eller också blir det de? Ja har nu läst allt de här så grattis till ca 2 minuters slöseri av er tid. Ungefär lika mycket slöseri det var för mig att skriva detta. keft nu...



Hittade en bild som jag tagit när jag har haft kul med mig själv som vanligt. Inget minne utav denna bild och nykter var jag!


GODER MORGEN

Nu har jag orkat pallra mig till datorn. Har legat och kollat på tv fram tills nu ungefär, inte okej. Ikväll har jag min försat match i påskslaget, klcokan 8, sugit tid men det får gå. Funderar på att gå ut och gå lite så jag vaknar till sen också, annars kommer jag vara så jäkla seeeg. Det är väl de som händer idag...

JAG FICK ETT HETT TIPS



Channing Tatum


ALDRIG, ALDRIG ENSAM

Jag sitter här och suckar typ. Händer ju ingenting spännande i mitt liv idag faktiskt. Var på jobbet till klockan 3, sen var arbetsuppgifterna slut för denna gång, så nu är jag arbetslös IGEN. Drog och körde wellness, var inte så jobbigt. Sen har jag fått mitt efterlängtade pannband av min far. Har haft ett blått, men de snodde syrran så fick en svart nu, 10 ggr snyggare..



P.s om ni tror att jag jämt har på mig min adidaströja är det för att jag har den till träning och eftersom jag tränar varje dag så blir det att jag har den på kvällarna när jag är så kreativ och tar sånna här fina bilder...


JAG HADE EN TANKE...

...som försvann. Tänkte i alla fall dra och köra Wellness Boll i eftermiddag. Tyckte faktiskt det var riktigt kul förra gången, så varför inte köra igen? Egentligen borde jag ju ta det lugnt med fysen innan matcherna i helgen, men förra gången fick jag inte speciellt mycket träningsvärk, så får förhoppningsvis inte de nu heller. Nog tjötat.

Händer för er idag??

SVAR MINA 3 FRÅGOR

Fick några svar på mina 3 frågor, så då lovade jag ju att svara själv också. Om någon bryr sig.

1, Mamma, ofcourse
2, Robert Buckley - kan ni väl inte ha missat??
3, Oftast runt 11.

3 FRÅGOR

Tänkte göra en liten kul grej och se om de funkar. Tänker ställa 3 frågor, om det inte blir så helt patetiskt att ingen svarar så kommer jag själv också svara på frågorna.

1, Vem är den absolut bästa personen du vet?
2, Vilken är den snyggaste manliga/kvinnliga kändisen i hela världen?
3, Vilken tid går du upp på helgen?

I HAVE A CONFESSION TO MAKE

Yes det är sant. Och det gör nästan lite ont i min själ att säga de här. Jag vet en person som kommer tycka att detta är en självklarhet och kanske lite denna person blir lite chockad över att jag ens säger detta. Så *trumvirrvel* ..... Jag tycker Salems låt i melodifestivalen är rätt bra, eller helt ok i alla fall. Gaah nu var de sagt...

Hur kom jag nu på detta? Jo det ska jag berätta. Hörde den nyss på P3, mer spännande än så var de icke.


SATISFIED GIRL

Hej Johanna och ni andra också förstås! NU är Josse tillbaka. Tillbaka mer än någonsin om vi säger så. Har haft 2 heeeelt okej dagar nu asså. Som ett litet rehab kanske? Nu ska man ju vara personlig i en blogg och inte så offentlig så tänker inte säga så mycket mer än så. Men kan avslöja att de blivit massa, massa pussar å kramar! MUMS!

BTW, tillbaka på jobbet. Fall ni undrar varför jag är uppe så tidigt...

IT'S REALLY HAPPENING

Nu ska jag snart åka och spela tennis en timma till. Min originaltimma som jag varje vecka alltså. Sen far jag till ytterby. Vad som händer där vet man aldrig. Kommer i alla fall tillbaka på tisdagkväll, så nu blir det nog ingen mer uppdatering. Överlever niiii ??


BLOW MY SPEAKERS UP

Jag är helt slut. De där löppasset på gymmet är verkligen uttömmande. Jag är ju inte den bästa löparen heller så när det har gått 5 min suckar jag högt. Men det är ändå ok, bara 15 min så man överlever i alla fall. Nog tjötat.

Jag har egentligen noll inspiration att blogga, men jag gör de ändå. Inte okej egentligen. Mitt liv är förtillfället utdöende. Börjar bli rätt less påt faktiskt. Borde söka jobb, men vad är sannorlikheten att man får något?



Stupiiiid


SOONER OR LATER

Måndag, fortfarande arbetslös. Ska kanske skicka in till ett ställe där man kunde få lite "EXTRA KNÄCK". Tänker inte säga vart men ska fundera på saken i alla fall. Vart och spelar en timma tennis nu precis. Bra för mig att spela på morgonen för då kommer jag upp ur sängen. Ska nog dra å köra mitt pass på gymmet också eftersom jag ska vara borta 2 dagar nu... Gillar att dra till gymmet när det inte är några där helller.


RSS 2.0