SEX AND THE CITY 2

Då var det dags för oss att dra och kolla på den efterlängtade sex and the city filmen. Kanske inte bra att ha så höga förväntningar, men det är ju trots allt sex and the city liksom. Ska egentligen inte vara världens bästa film men whatevaaah mycket sex har jag hört, och de kan väl aldrig slå fel? Right? Och snygga kläder ska de ha också, och det kan väl aldrig så fel heller? Right?




DET SKA BÄTTRAS PÅ

Hej allihopa!

Sitter ute och steker i solen. Det är svettigt, det är varmt och det är rätt långtråkigt. Men jag ska väl inte klaga eftersom jag vet att mina vänner antingen sitter inne på ett kontor eller ett dagis eller inne i en affär och svettas istället. Mina fötter är förövrigt kritvita. Grattis, tennisbrännan är här.

Ett tips: När du tröttnat på att sola. Ta fram ett hopprep och hoppa en sisådär 300 hopp och lägg dig och sola igen. Hihi. Underbart, då behöver man inte heller få dåligt samvete för att man ligger still och solar bort en hel dag.

P.s. Ikväll blir det Sex and the city 2 men Johanna.

HÄR BYGGS DET TYDLIGEN POOL


ROLAND GARROS SAMMANFATTNING

Dag 1:
Morgonen började klockan 05.00. Blev hämtad för att åka till Skavsta flygplats. Klockan 11.55 efter ca 30 min försening lämnade vi svergie. Väl framme i Paris möts vi av dödshetta. Vi tar våra väskor (vi som hade) och begav oss till hotellet medan resten åkte direkt ut till Roland Garros området. Den första skylten vi möts utav när vi går av tunnelbanan på vårt kvarter är "free pole dance, every night". Japp, vi bodde i ett horkvarter ca 500 meter från Molin Rouge. PÅ hotellet blev det ett klädombyte, en snabb lunch på doken för att sen ta tunnelbanan ut till tennisen. Runt 6 -7 någong gång är vi inne på området. Denna dag hade vi bara en såkallad "områdes biljett" och kunde därför bara se matcher som inte var på center courten. Jag och Ellen hamnade i en turistfälla och stod på ett ställe där vi trodde Nadal skulle dyka upp på, men ack så fel vi hade. Sen gled vi runt på lite olika matcher, inga kända spelare direkt. Runt 9 tog vi oss tillbaka till horkvarteret för att äta middag. Sen tänkte vi ungdomar dra och spela biljard, men vi fick inte komma in eftersom vi hade shorts på oss. Klockan närmade sig ett och vi bestämde oss för att gå tillbaka till hotellet och stensomna istället.







Dag 2:
Vaknar allt för tidigt för att äta en fransk frukost bestående av en baguett med marmelad och 2 croissanter med nutella på och ett glas juice till detta. Åker ut för att vara vid louvren innan de öppnar vid 9. Väl inne, är kön hyffsat lång och jag, ellen och cathrine känner att louvrens utsida räcker att se. Sedan får vi även reda på att de inte alls öppnar klockan 9, utan 10 så beslutet blir ännu lättare. Sedan tar vi tunnelbanan ut till Triumph Bågen och tar lite turistbilder. Här blev vi även fotograferad av en japan, anlednignen vet jag inte. Sedan tar vi oss ca 1/8 del ner på Chaps Elysées gata och spanar in Louis Vuitton. Sedan närmade sig klcokan 11 och det var dags att åka till tennisen för att hinna se Venus Williams spela på centercourten Philippe Chatrier. Efter den matchen var det dags för dagens höjdpunkt, FEDERER! Efter den matchen var det även dags för att sjuk publik match, då fransmannen Monfils kom in på planen och mötte Italienaren Fognini. Vi såg första set när det sen blev regn-avbrott. Vi såg då att Safina skulle spela dubbel på en mindre bana och vi tog tillfället att sätta oss på den banan och hamna ca 1 meter i från en F.D världs etta på damernas sida. Efter regnet kollade vi 1 set på Safinas dubbelmatch. Sedan var det mot vår vilja dags att lämna tennis området då vi hade bestämt att äta allihop tillsammans på kvällen, så tyvärr fick vi inte se Monfils matchen, men som tur var bröts den p.g.a mörker och vi hade turen att se upplösningen dagen efter. I alla fall så drog vi tillbaka till våra kvarter där hemma och begav oss upp mot Sacre Couer för att äta se Eiffeltornet i mörket och äta på en fin restaurant. Efter för många timmas väntan på maten, gluffsade vi i oss den och drog tillbaka till Sacre Couer igen. Där hänge massa ungdomar och söp och roade sig med musik och en dansuppvisning. Sen var det bara att springa ner för alla trappor igen och gå tillbaka till hotellet.













Dag 3:
Uppe hyffsat tidigt den här dagen också för att åka till Eiffel Tornet. Kommer fram, jag fastar i en till turistfälla och köper mig 5 små nyckelrings Eiffel torn för 1 euro. Nästan ekonomisk konkurs efter detta köp. Sen kommer vi fram till Eiffel Tornet, jag får höjdskräck av att stå under och bestämmer mig för att jag inte vill åka upp. Och efter att ha sett kön valde de andra att inte heller åka upp. Vi tog lite kort och åkte sedan ut till tennisen med förhoppnigarna om att se Jankonic, slutet av Monfils match, Henin, Verdasco och Nadal på vår centercourt. Precis när vi kommer in på området börjar det ösregna. Och är man väl inne på området får man inte lämna de. Så där var vi fast. Vi bestämde oss då för att gå till "affären" och hamna i en till turist fälla. Jag köpte mig en t-shirt och den officiellt Roland Garros handduken. Det slutade regna, de började regna, de slutade regna och de började regna. Vid halv 4 på eftermiddagen kom den första matchen igång, då skulle Jankovic spela. Här insåg vi att vi inte skulle hinna se varken Nadal eller Verdasco men hoppet fanns kvar. Sen såg vi klart den sjukt bra avslutningen mellan Monfils och Fognini. Fognini var snäppet vassare och slog ut den högt rankade fransmannen med 8-6 tror jag i avgörande set. Sen började de regna igen. Och i mitten som vi sitter blir vi pisseblöta, eftersom jag, ellen och viktoria tydligen var de enda som inte hade paraply eller regnkläder. Vi sprang och skrev och folk tittade på oss som om vi var dumma i huvudet. Men kul för stunden var de, icke kul efteråt när man frös i 5 timmar i rad sen. Mellan regn avbrottet fick vi även en liten skymt av Sharapova och hennes stön. Dagen slutade i alla fall med att vi hann se Henin spela, och det var ju inte helt fel de heller. Sen var det dags att gå in i adidas affären. Vad som hände där inne låter jag vara osagt. En bild kommer komma såsmåningom som säger mer än 1000 ord. Efter detta åkte vi i alla fall tillbaka till våra kvarter, satte oss och käkade en pizza och sen vid halv 2 på kvällen drog vi oss tillbaka till hotellet.















Dag 4:
Lite sovmorgon denna hemfärdsdag.Ingen tennis. Vi skulle med flyget klcokan 14.00 och man var tvungen att ta en buss 3 timmar innan så vi bestämde oss för att åka till La defense (framtidsstaden) på morgonen och sen åka till bussen för att åka till flygplatsen. Självklart var det skinande sol den här dagen, precis som den dagen vi kom till Paris. Mer oflyt kan man inte ha. I alla fall så åkte vi till La defense som bestod av skyskrapor och "häftiga" byggnader. Där stöter vi på en stockholmsklass såklart och i detta gäng som överallt annars i Paris fanns det sjukt snygga killar. Sen var det bara att ta sig till bussen och åka ut till flygplatsen för att sen sätta sig på flyget åka hem till Skavsta, sen ta bilen tillbaka till gamla hederliga hemstaden. Påvägen stannade vi och åt på bravehus eller vad de heter i gränna och då passade jag på att köpa polka grisar ;) Mums! Jag tog inga bilder den här dagen för det stod så många andra för, men de kommer, det kommer! Jag har i alla fall haft 4 sjukt bra dagar i Paris och det är inte sista gången jag är där kan jag ju säga.




EN SNEAK PEAK


En liten smygtitt. Orkade inte lägga upp bilderna idag. Men här är vi på väg upp till Sacrè-Coeur!


HEJ SVERGIE, AU REVOIR FRANCE

Hej bloggen. Ett tag sen sist. Jag har haft de heeelt underbart. Trots för mycket regn så har jag eller vi haft de bäst. Jag ska uppa mer imorgon tror jag med genomgång utav dagarna och bilder. Har inte tagit så mycket turistbilder eftersom Ellen har stått för detta i och med att hon har en bättre kamera så ska ge henne ett USB så jag får dem bilderna också.

Kan ju bara meddela att vi har sett sjukt bra tennis. Några av nämna vid namn, Federer, Venus Williams, Henin, Jankovic, Monfils, Safina och Sharapova. Tjaa, heeelt okej spelare! GAAH! :D Om de inte regnat kunde vi även sett Nadal och Verdasco, fy fan då hade detta äventyr varit fulländat asså. Tillbaka nästa år tack!!!

PACKNING PÅGÅR IGEN

Jag packar just nu. Behöver egentligen bara ta med mig ett extra ombyte men hur roligt är de? Så därför tar jag med mucho för mycket. Men jag tar pappa lilla väska så det får inte plats så himla mycket som tur är. Onödigt att släpa på. Om ni ville veta ;)

Idag tackade jag nej till en sak. En sak som inte är josse att tacka nej till. Mer än så kan jag inte säga.




MITT LIV SUGER

Bokstavligt. Tennisspelet suger, vardagen suger och i och med detta suger mitt liv. Punkt. Ska bli gött å åka iväg nu igen för på tisdag drar vi till PARIIIIS! Weii. Förhoppningsvis sol och bra proffstennis! Biljetterna är utskriva till flyget och till matcherna så nu är det bara att packa väskan och sen draaaaaa. Au revoir! Uppar imorgon igen. 

Btw, vi vann seriematchen idag. 3-1. Jag sög, förlorade min singel. Sen spelade vi dubbel. Vi sög. Men vi vann ändå. Hejja oss. Nu åker vi inte ur serien.



hoppas förövrigt på sol imorgon så jag kan bättra på bonnabrännan.


VI DRAR IGEN

Dags för seriematch igen. Denna gång drar vi till kungsbacka, tror jag. Blandar ihop alla de där städerna hela tiden. Ligger utanför göteborg i alla fall så förhoppningsvis är det rätt. En viktig seriematch så hejja oss.

DAGS IGEN

Japp, välkommen tillbaka sveriges fulaste bränna. Har härmed även iår lyckats få shortsbränna på benen och förstärkt min brottarlinne bränna på ryggen. Kan inte bli mer underbart än så, eller??

Jag som senast för en vecka sa att jag absolut inte skulle få den här brännan iår, men vad kan man göra åt saken när man spelar tennismatcher i 25 grader och sol i 4 timmar? Svar: Inte mycket!

Blir det sol imorgon är det solskydd 30 på ryggen och INTE brottarlinnet på. Punkt


SHAKIRA - GYPSY

Bra låt och humoristisk video, enligt mig!


WII ROCKAR FETT


SCHTEKIGT ELLER

Precis kommit hem från en alldeles för lång fika. 4 timmar på nordis är inte okej! Folk kom å folk gick, sällskapet runt bordet byttes ut i omgångar osv. Men där satt vi kvar jag, sofia och tove. Nu ska jag käka lite lätt, sen ska jag ladda för en pizza och Wii kväll hemma hos Sofia. För tillfället är jag inte speciellt sugen på pizza, men kan bero på den där tårtbiten kanske. För innan var jag sjuuuukt sugen. Nu ska jag laga vidare på min mat och sen ladda vidare inför ikväll. Kameran SKA med!!!


ÄNNU EN DAG

Heey! Soligt idag med. Underbart. Varmt. Kvaft. Svettigt. Okej, nu ska jag nog sluta prata om vädret i min blogg. Annars kan jag ju snart starta en "väderblogg".

Det var en sak som slog mig nyss. Jag åker ju för fasen till Frankrike om bara några dagar :O !!! På tisdag lyfter flyger 11.25 från skavsta. Ska bli riktigt kuuul! Ska kolla på Roland garros (franska öppna) och glida tillsammans med de flesta i klubben. Wei, har aldrig varit i frankrike och har heller aldrig varit på en riktigt stor tennistävling så det ska bli toppen. Nu blir det fixa sig det sista och sen fika som omväxling. Kyss

KVART ÖVER 8

Såhär sugen är jag på att gå upp kvart över 8 imorgon. Ursch, jag har mornar.


ALL DAY, EVERY DAY

Solen skiner föresten lite idag med. Säkert lika tillfälligt som igår. Igår var det sol ena sekunden och ösregn andra. Nu ska man kanske inte prata väder i sin blogg, men whatevaaah!

Har förövrigt fått hem min månadsförbrukning av solbrun. Det var inte brun utan sol utan solbrun. Då kanske ni undrar vad skillnaden är. Jo, det är till kosttillskot som man ska käka. Påstår att man ska bli brunare och att man även ska få en bättre grund så man inte ska bränna sig så lätt. Vet inte vad jag ska tro. Jag är nervös att jag ska bli orange! :S Det är liksom som att käka massa morötter och de blir man ju orange av...Har ni testat??

ONSDAG 19 MAJ

Hej, hej och hallå!

Morgonen började som vanligt med ett tennispass. Eller egentligen inte. Började med att jag fick gå upp klockan 8 för att lämna bilen på peugoet igen. Styrningen ska lagas här och nu. Sen åkte jag hem och sov vidare. SEN träning.
Nu har jag precis duschat, ska nog iväg och fika med sofia snart. Tror jag, om hon inte jobbar. Ni får ha hej!

BORTGLÖMDA BILDER





THE SUN IS SUDDENLY SHINING

SOOOOOOOOOL! Välkommen till vår stad. Jag har varit iväg och tränat tennis med dino igen. Idag blev det ute och för första gången spelade jag i shorts och t-shirt. Känns verkligen helt klart mer värt å spela då. Nu hade jag nog tänkt mig att sola en stund om jag orkar.

En hemsk sak hände min vän jojjis idag. Ska inte ta de offentligt men talk to her. She needs that!!




UT I KYLAN

Snart dags att gå ut i kylan och träna tennis. Att det aldrig kan bli varmare? Brukar aldrig träna med löparbrallor och underställströja i MAJ MÅNAD :O !!! Överallt i sverige har det varit ca 25 grader häromdagen förutom i min härliga stad. Wonderbart, not!

Idag har jag även fått en låt komposerad till mig. Säger då detta. Kan ju verka fint kanske, men njaa. Inte om man vet hur situationen är! Sen kanske en del fattar och andra inte, men en ledtåd får ni här nedanför...



17 MAJ

Norges nationaldag idag va? Lite allmänbildad hoppas jag allt att jag är. Har precis hoppat ur duschen här och ska klä på mig lite kläder och sminka mig, eller snarare sätta på mig mascara. Har varit iväg och "spelat" lite tennis med dino. Vi spelade inte så mycket utan tjötade mest. Han är hemma från USA nu i alla fall.

Nu ska jag iväg och göra lite ärenden som man brukar säga. Ha det!

VILL NI GÅ....

...På bio med någon som lipar 90 % filmen gå med johanna och sofia, vill ni går med någon som hetsar sönder i spännande situatuioner, gå då med tove. ;) Herregud asså :D. Nästa gång går jag nog på bio själv, eller också väljer jag en odramatisk komisk/teknad barnfilm eller nåt! Ett tips bara!


BIOKVÄLL OSV

Sitter här och väntar som jag gjort resten utav dagen på att klockan ska slå 8 så att jag kan bege mig till bion. Vi ska se "flickan från ovan". Det är en skräckis/drama/thriller tror jag. Ingen aning egentligen men bio och popcorn är alltid mysigt.

SJUKT ROLIG UNGE

Hihi. Måste vara nördig och dela med mig av en sak.

Här sitter jag i mitt fönster och spanar ut. Ja, bokstavligt så spanar jag jämt från mitt fönster. (Finns sjukt mycket att spana på här). I alla fall så passerar en flicka utanför sisådär 10-12 år kanske. Diggandes och sjungandes (mimandes) med "mikrofonen" i handen. Hon stannar upp ibland och kollar på gatorna runtom henne så ingne ser henne. MEN, då tänker hon inte på att sånna som jag sitter här och spanar innifrån ett hus. MOahah. Got ya!

De roliga i detta var att jag kände verkligen igen mig. När jag var liten och gick från skolan pratade jag med mig själv, sjöng högt, skuttade omkring, sprang lite ibland om jag kände mig jagad osv. Ja det kan ju låta lite mentalsjukt, men beviset kom idag när jag ser denna lilla flicka passera och gjorde precis samma sak.

Trevlig story, eller hur;) ? Unga vem som har mest liv, DU läst igenom detta eller JAG som skrev de?


URSLET

Oh efter 2 dagars seriematcher är man heeelt slut. Ni förstår inte hur utmattande det är tror jag. Och att dessutom behöva gå upp klocken halv 8 är ännu värre tror jag. Nu är det i alla fall färdigspelat för den här helgen och det är bara påt igen nästa helg. Igår vann vi i alla fall med 4-0 och idag blev det 2-2 i matcher.

Nu ska jag duscha av mig allt grus och svett, sen ska jag nog återhämta mig i sängen och sen får jag se vad som händer idag.. Eventuellt bio! :)

BACK TO REALITY

Sitter här med tandborsten i munnen. Kanske ni undrar vad jag gör uppe så här "tidigt" en lördag? Jo, jag har seriematch idag i lidköping. Så kvart över 11 blir jag hämtat. Har ju inte tränat allt för mycket den senaste veckan men det ska nog förhoppningsvis gå bra ändå. Lirade 1½ timma i torsdags så träffen finns där.

Igår hade jag en riktigt nördig kväll. Jag kollade ikapp alla program jag missat när jag varit borta, såsom cougar town, one tree hill, top model och svenska hollywoodfruar. :)

IT SUCKS

Vad har hänt med josse? Orkar inte blogga. Åh härräää!! Nu när det händer saker i livet borde man ju vilja blogga, men icke!! Skärpning!

Igår drog vi till Lipz. Det var rätt så segt asså.

1, Vi var där för tidigt för vi trodde det skulle vara sjuklig kö
2, Det var bara småbarn där
3, Jag var bara halvfull vilket inte går att vara på lipz
4, Alla verkade så himla opeppe, inte bara "vårt" gäng liksom. Hmm. småbarn vet inte hur man festar ;)

Nya bilder från Maja har kommit in på fejjan så nu är det kommenterarmaraton igen. Jobbigt men kul. Spanjorer är så intensiva när det gäller att kommentera.


SNABB UPPDATERING

Jag eller vi är hemma. Har varit en sjuk vecka egentligen. Mycket tokigheter om man säger så. En annorlunda reeesa som har varit fabilous. Ska  berätta mer någon dag om jag orkar. Allt finns ju på facebook så kolla där istället. Det har inte varit så soligt men de har inte spelat någon som helst roll. Träffat massa nya människor och självklart träffat våra små "mammor" igen filippa och lisa ;D

HEJ DÅ SVERIGE, HOLA ESPAÑA

Passet nerpackat, väskan vägd, duschat och nyrakad och 100% redo! Nu ska jag bara vänta på tiden. Hej då!


DAGEN D

Nu smäller de. Ikväll åker vi till Spanien. OM inte det där åskmolnet håller på å spökar nu igen, men det får jag verkligen inte hoppas. Såå, ha det gött här i Sweden nu. För nu åker vi brudar till er brudar och vi kommer ha det sååå gött!!

Får se om jag uppar något mer idag. Annars kommer jag inte finnas tillgänglig på bloggen förrrän om en vecka. Jag vet att ni kommer sakna mig ;)

PEOPLE WHO MAKES ME HAPPY




EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD!
TVÅ BILDER SÄGER MER ÄN 2000 ORD!


JAG FATTAR INTE

Imorgon, fattar ni? Imorgon!!!! Då bär det av till Spanien och träffa typ några utav världens bästa människor. 20.50 Imorgon lyfter planet från Göteborg, runt 00.00 är vi framme. Ska bli så jäääkla gött asså. Komma hemifrån, förhoppningsvis få njuta utav några dagar av sol, festa som aldrig förr och träffa Filippa och Liiisa såklart!!! Nu ska jag nog börja packa. Thihihiii

VALBORG I BILDER

Kan ju börja med att det väl den konstigaste festen och människorna jag varit på. Men det lyckades bli en jäkligt lyckat kväll ändå utav någon underligg anledning. Haha allt från hästnördar till komvux människor. Jesus asså.


Johanna påväg till festen, peppe!

Här var håret fortfarande platt.

Folk och lite mer folk.

Stina och Sofia "håret".

Under ett samtalsämne som inte ska nämnas.

Fredrik, Johanna och Viktor! :D

Fick äntligen mitt efterlängtade lakrits...

..och johanna sin choklad!

OCH en klassisk bild får avsluta. Och här ser vi att håret Inte var så platt längre, ne!


FÄRRE INLÄGG = FLER LÄSARE

Hur går de ihop om jag får fråga? Har så gott som lagt ner bloggen för tillfälligt i helgen och jag har mer läsare än någonsin?? Hm.. Kanske ska sluta med min aktiva bloggning och på de sättet locka till er? Tror inte de funkar i längden men ändå. Snart kommer bilder från helgen. Här kommer ett smakprov från Valborg...


OH GOOOD

Dåligt dåligt med bloggen. Uppdatering kommer.. NÄR jag orkar och hinner. Har bilder och en valborg att berätta om. Har haft fullt upp hela helgen och mer fullt upp blir det. Steka vidare i solen, middag och sen strändis. Uppar imorgon tror jag. Hej !

RSS 2.0