I'M ALIVE

Jag lever fortfarande. Jag sitter nu i lägenten och har lyckats koppla upp mig på någon annans nätverk en stund. Sist gång varade det i ca 5 minuter så får se hur länge det blir den här gången. Borde egentligen inte ha tilltång till internet nu, för jag borde plugga. Tenta på lördag i Neuroanatomi. En ganska liten kurs, men tenta är tenta liksom.

Nu ska jag nog snart göra mig lite mat. Blir väl pasta och något som vanligt! Efter tentan i helgen ska jag fortsätta min flytt lite granna. Ta ut lite "fula" pryttlar och sätta in lite eget istället. Sen på söndag ska jag tydligen spela match. Har lirat lite i veckan, och blev tillfrågad eftersom de inte har något lag! Kan ju gå precis hur som helst. Så blir ingen tentafest denna gång heller :(

Så, det var min uppdatering de. Får se när jag har tid å kika in nästa gång. Ha det bra!


NYINFLYTTAD UTAN INTERNET

Bloggen tar vila. Har flyttat. Har inget internet än. Thats it!


EN OUTFIT

Tyckte de var länge sen. Folk ska ju tydligen gilla sånt här. Jag är sämst på att ta dessa bilder men... :P



Gillar ni mina feminina lakan btw? :P Haha!


FÖDELSEDAGSMIDDAG

Ska snart ta en dusch. Ikväll bjuder Filippa och Lisa på födelsedagsmiddag! 3-rätters tror jag minsann. Ska bli himla göttit å träffa alla igen. Heeela goa gänget kommer vara samlat, första gången på väldigt länge! :) Och finklätt ska de tydigen vara också. Så slänger nog på mig en klänning. Trott eller ej! ;D

KAN MAN MISSLYCKAS MED ATT VÄRMA MAT?

Ja jag tror faktiskt de. Jag har nog gjort de i alla fall. Hade i alla fall halva tallriken med fryst kyckling och curry sås och andra halvan med kylt ris. För att när kyckling var färdig efter 5 minuter på fulleffekt så hade nog riset skadats lite lätt tror jag. Det är liksom, STENHÅRT nu! Grattis! Jag har lyckats med de omöjliga. Jag är nog inte mästerkock asså...


INSPIRATION


Lookbook.nu


LIKA SOM BÄR

Jag har visst mytat. Och inte varit den enda som gjort de heller. Filippa berättade igår att hon i maxfactor och lindex reklam INTE alls är Kahlen från top model utan en model som heter Carmen Kass. Helt osant lika. Går ju inte ens att se skillnad på dem när man har två bilder bredvid varandra...


Kahlen 

Carmen Kass


EN VÄCKARKLOCKA

4 KM senare... Jisses vilken väckarklocka. Trodde verkligen inte jag hade tappat såååååå mycket men tro fan. Jag fick bokstavligt talat blodsmak efter 500 meter. Det var med nöd och näppe som jag kom i "mål" ens. Får nog bli lite mer träning framöver. 

Åkte ner till tennisen också. Bra gjort! Peter var inte alls besviken som jag hade trott. Så nästa vecka när jag ändå är leedig hela veckan (inställda föreläsningar = eget pluggande) så ska jag dra dit å träna lite tennis. Jag har lääääängtat!!! Ska bli grymt! Josse is back!  

LITE KÄRLEK FRÅN MIG TILL ER



"FREEEEEEEDOM"

Ledig idag. GÖTT! Eller ska jag säga "ledig" kanske. Egentligen borde jag väl plugga lite så det inte blir panikpluggning sista dagarna. Ska nog ta tag i det snart. Sen en löprunda kanske? Sen ner till tennisen och säga hej kanske? Inte jättemycket intressant som står på schemat idag!

KVINNLIGT VÄRRE

Haha. Lite nya bilder från finsittningen var upplagda på fejjan. Hittade denna schnögge bild som de tog på oss precis när vi kom. Ja vems dumma idé det nu var att göra "fotbollsposen" vet jag icke... Men med antagligen redan där ett glas vin för mycket så kändes de som en klockren idé just då!


OHHH VILKEN LYCKA!

Igår slog det mig att det är september. Att serierna har börjats sändas i USA. Då slog de mig att kaaaanske One tree hill hade kommit med lite nya avsnitt. Och vem hade inte rätt? 2 stycken till och med. De kallar jag lycka! Nördig-lycka!


EN BRA FILM

Nu har vi varit iväg och sett "i rymden finns inga känslor". Den var bra. Roligt å sådär. Lättsam skulle jag nog säga. Lagom lång. Lagom komplicerad. Så den kan jag ju rekomendera! 

Imorgon ska jag hämta nyckeln till lägenheten! Weiiii! Tror iofs inte jag kan flytta in än, eftersom jag inte har någon säng. Seeegt!


TENTA, CHECK!

Hade ju som sagt tenta igår. Det kändes bra. Men jag vill inte säga att jag klarar den för då går det väl åt pipsvängen. Blev ingen tenta fest. De var några som skulle sätta sig i en bar men itne mer än så. Vi tänker att vi kör dubbeltupp efter nästa tenta (nästa lördag) istället! :) En lördag är ju lite bättre än en måndag faktistk!

Idag började vi ett nytt delmoment i anatomi kan man väl säga. Neuroanatomi. Vi har ingen lärare, klantigt! Så en annan har fått rycka in, så vi kommer bara ha 3 dagar med föreläsningar och sen inläsning. Kuuuul. Alla klagar! Nu blir de att gå till kåren å klaga ;) !

Nu ska jag läsa lite. Sen ikväll blir det bio med Johanna och Lisa. Hejs!

DELA MED MIG

Nu ska jag skriva de som 90% av alla andra har gjort på både facebook och i sina bloggar. Jag har alltså varit och röstat idag. Man ska ju göra sin röst hörd tydligen så jag fick väl ta tag i det. Inte för att jag är så himla insatt men jag vet ju att vi ska göra allt för att inte SD ska komma in å få någon makt. Sen tycker jag det är så himla roligt/töntigt att det ska vara så himla hemligt när man kommer till vallokalen. Stämningen liksom..Gå bakom de där gröna små "båsen" och ta fler lappar än vad man egentligen behöver osv.  

Nu, tillbaka till hjärtat, rörelsesystemet och cellen (Y)! Imorgon, tenta!

PIPSVÄNGEN

Jag känner på mig att den här tentan kommer gå åt pipsvängen. Har verkligen försökt plugga heeeela dagen. Började ändå vid 11 imorse och sitter fortfarande, har haft lite pauser men inga extrema. Men jag har inte lärt mig någonting! Det är fullt i hjärnkontoret. Strejk i de övre planet så att säga. Ligament hit å dit. Blä och imorgon ska jag läsa om en jäkla cell. Kan de bli mer onödigt å ointressant? Var tvungen att få ut min ilska lite... ursäkta mig!


ETT HÄFTIGT PASSERKORT

Jag har lyckats igen. Att blir förjäkla ful på ett kort igen. Så varför inte dela med mig igen! Den här gången kanske jag inte ser så mullig ut som jag gjorde sist gång. Men det ser ut som jag inte sovit på 78 veckor. Ja, ska man vara fattig och utsliten student så ska man!


I VÄNTANS TIDER

Just nu sitter jag och väntar på tiden. Ja det är sant. Eller egentligen väntar jag ju på mina vänner. Men det blir ju liksom att man väntar på tiden också. Eller? Jag borde kanske städa lite också. Borde egentligen har pluggat liiiite, men vem fasen pallar de efter att precis haft tenta? Nog tjötat.

Vi ska kolla idol. Jag å mina "gamla hederliga" vänner alltså. Sen vet jag inte. Filippa hade titta-på-folk-abstinens så vi kanske drar vidare sen. Vart man nu drar vidare i Vänersborg? Grill-Ivar? Göstas-Grill? Pärlans gatukök? Ja, det är bara braka å välja! (Välja å braka?)


ETT PAR SKOR


TENTA NUMMER ETT, GODKÄNT

Hade ju den praktiska tentan idag. Det gick bra. Blev godkänd. Trots att jag självklart hade otur och fick den stängaste fröken av alla. Men som sagt, de gick ju bra ändå. :) Nu är det bara den skriftliga tentan på måndag kvar då. Sen är anatomi kursen över för denna gången i alla fall!!

FLUGPORR

Glömt att dela med mig utav den här bilden ju. Lite otydlig kanske men kan ju låtsas som att den är censurerad då!


VÄRLDENS TRÅKIGASTE BLOGG

Har insett att man blogg måste för tillfället vara världens tråkigaste. Varför skriver jag ens, när de inte finns något mer vettigt att skriva om än plugget? Varför inte berätta om allt roligt som händer istället för allt tråkigt?

SKÄRPNING!

Idag lärde jag mig ca 5 nya namn. Det är äna pinsamt vad lite koll man har ändå. Fast å andra sidan är det liksom inte så man går runt å frågar nu, "öhm vad heter duuuu?" Då gör man den lite diskreta och frågar någon annan efteråt!

En sak till. De märks att vi kommit in i "sjukgymnastlivet". De dära med å springa runt halvnaken i korridoren är liksom inget problem längre. Fritt fram. Man glömmer äna bort att man inte har några byxor på sig ibland. Kan låta lite weirdooo kanske. Vi är skadade efter 2½ vecka, det är bara å erkänna!




TRÄNINGSVÄRK OCH TENTAÅNGEST

Just nu är det inte mycket positiva tankar i hövvet. Har träningsvärk som en gnu i vaderna, tror inte jag vill veta hur jag fick de faktiskt. Sen imorgon är det dags för tenta 1 av 2 i anatomi. Gaah. Som tur är så får jag väl tänka positivt att det faktiskt är en rätt "lugn" tenta. Är ju trots allt bara 4 frågor och de är praktiska! Så det ska nog gå bra!

Idag gjorde jag min ANDRA vurpa i skolan. Lika klantigt som första gången. Men jag ramlade begaligt, och vi kunde få oss ett skratt. Hur vurpan gick till den här gången behöver vi inte ens ta upp...

Hur som helst. Längtar tills på måndag klockan 1. Nu ska jag köra sista pluggrycket! Wish me good luck!

HOMEMADE TRAINING

Har man varken ett gymkort som gäller längre, hatar att gå ut å springa eller tid för att lira tennis så får man hitta andra lösningar för att fortsätta träna. Varför inte köra ett litet pass inne på rummet? Ner på golvet å kör situps av alla dess 100 olika slag, ryggövningar, benböj, rumpaa, armhävningar, dips och så vidare och så vidare. Kör igång lite musik så är det bara å börja pumpa. :)


Mums, alltid gött att avsluta med 2 min 90grader!


KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!

För er som inte klarar av fötter. Läs inte detta! Kanske redan försent. I alla fall, ett par klassiska fötter efter en lektion på sjukgymnastprogrammet. Härliga ben i foten utritade, för er som inte faaaattade deee!



För övrigt jäkligt äckliga fötter efter 10 timmar i samma skor, men jag bjuder på den! Även om det kanske var en första önskning!


KONTRAKTET FIXAT

Fick kontraktet till lägenheten idag. Så nu är det påskrivet så nästa vecka kan jag flytta in. GÖTTTTTT!!


Så hääääääär glad är man då!


EUROSPORT NATT

Igår väntade jag heeela dagen på att klockan skulle bli halv 11 på kvällen så äntligen skulle få se lite bra tennis. Vad händer? De regnar i USA och allt flyttas till idag. Så ikväll är det lovat solsken och final djokovic - nadal! Ja ni som känner mig vet väl vem jag hejjar på. Har inte sett en enda match med djokovic denna turnering så det är väl därför han har vunnit, så nu när jag ska kolla åker han väl på torsk.. :P Men det är de värt ;)


NÄR MAN ÄR UTTRÅKAD...



...blir det att man sitter och gör sånt här...


SÖNDAGSÅNGEST?

Nej det har jag icke! Var ju inte ute igår, så då får man väl inge ångest eller? Blev inget pluggat igår heller för den delen. Har mest suttit och kollat ner i pappren. När familjen är hemma så tjötar dem mest hela tiden så då blir det inte så mycket gjort. Höhö!

Fick tre bilder igår också. Från David. Som han tog i somras. Stammis läsare. Så varför inte slänga upp dem här då. Egentligen helt meningslösa bilder men :P  Här får ni!




PICTURES













Tack en för trevlig kväll!!


EN FINSITTNING

Då har man varit på sin första finsittning nu då. En mycket lyckad sådan. Kvällen började ute i brunnsbo hos karro för att några vinglas senare dra in mot stan. Som vanligt var vi väldigt få i från bår klass, 7 stycken om man ska vara exakt. Men vi hade mycket trevligt vid vårt bord ändå. Kanske pga ett å annat glas vin för mycket, eller också bara jäkligt nice människor. Det blev 3rätters, jyckel, tempo, dans och sång. Till och med lite tårar från vissa håll, dock inte från vårt håll.

Bilder kommer!

TENTAÅNGEST

Jag börjar förstå att folk får tentaångest asså. Jag tyckte det var mycket innan vi hade gått på föreläsningen igår. Men efter första morgonföreläsningen så var alla reaktioner ungefär det samma "öööööööööööö?????!!!!". Ja, så nu är det bara att banka hövvet i böckerna för att släppa kontrollen totalt ikväll och go nuts på finsittningen!!


BJUDER PÅ LITE ÄLSKVÄRDA MOBILBILDER





PLUGGIS

Blev inget pluggande igår så får ta tag i det idag. NU helst. Fastnade framför tvn och somnade. Sen framför en sjuk tennismatch. Så ni får ha hej! På fredag är det finsittning. Kommer bli niiice!


JAG GILLAR PALPATIONER

Dem här två dagarna har gått sketa fort. Våra dagar har inte bestått utav några föreläsningar utan bara palpationer. Då kanske ni undrar vad det är, eller så undrar ni också inte. Jag ska förklara ändå. Det är att man jobbar med varandra. Pillar på varandra, taffsar, letar upp benkotor, muskler, bendelar osv. Himla mysigt de dära. Killarna i gruppen trivs nog i alla fall, 2 killar som får klämma på och titta på 10 tjejer i underkläder. Inte varje dag de inte. Men jäkligt kul å lärorikt är det i alla fall. Är inte alls så dirty kanske som de låter!! Speciellt inte eftersom de flesta jobbar tjej å tjej å så...


HELG STÄNGT

Mitt sociala liv har haft lite stängt i helgen känner jag. Lyckades ju i alla fall hänga lite i fredags. Nu ska jag iofs snart iväg och spela match. Då kanske ni undrar hur fan de ska gå till när jag inte tränat på 2 veckor? Och de undrar jag också. Men som jag inte nämnt så är det bara klubbmästerskap. Det var några tanter i klubben som ville vara med och då fick jag å Ellen tydligen ställa upp. Även fast jag inte hade gett "klartecken". Men eftersom de ändå blev i helgen så... Nu ska jag fortsätta plugga in lite muskler på grekisk latin.

Dagens ord kanske? TUBER ISCHIADIUM - Sittbensknölen! - Skriv ner!


STUDENTVIMMEL

Hittade dessa två bilder. Vad är en kväll utan vimmel liksom...
Vi fick förövrigt inte "posa" alla 4 så vi fick dela upp oss på två. Töntigt.. :P

Jag å Karro

Dajana och Anna!


EN STUND PÅ LANDET

Vi drog ut till landet. Eller ah inte tillsammans, alla tog varsin bil, som vanligt. Ja vi var hos Jojjis ikväll asså. Det blev jag, Jojjis, Lisa, Linda, Sofia, Tove och Filippa. Gänget som är kvar i vbg, ett tag till i alla fall... ;) De bjöds som vanligt på för mycket att käka på. Så nu behöver man itne äta på hela helgen.

De blev inte mycket till plugg förut. Så får bli imorgon. Bara jag lyckas ta tag i det så ska de nog gå bra... Skyller på att jag inte fick igång pappas dator så jag kunde skriva upp pappren! Nu soooova. Natti!

POWERNAP

Nu ska jag powernapa, sen ska jag skriva om mina anteckningar och försöka förstå och sen ska jag väl träffa upp mina gamla vänner igen. Måste ju ha lite mer socialliv med dem känner jag.


BILDER PUBRUNDAN

Bilderna är iofs från själva "festen" vi drog till efteråt.







HEEEEEELG

Gaah, tror aldrig att en helg har varit så efterlängtad. En vecka i plugget, check!! Man kan ju kanske undra hur vi ska överleva med tanke på tempot första veckan, men det kommer "bara" vara såhär första terminen. Så överlever man den, så överlever man nog allt. Mycket ord som ska bankas in i huvudet, jag har lovat mig sjäölv att plugga heeela helgen. Förutom vissa undantag kanske...

I alla fall, för att överleva studentlivet måste man parta. Igår var det dags för pubrunda. Ut å köra bara. Det gick inte riktigt till så som jag trodde, men kvällen blev ändå godkänd.

PUBVANDRING

Idag är det dags för pubvandring med nollningen. Just nu är jag ju inte så himla pigg å pepp eftersom jag precis nog en powernap men det ska nog ordna upp sig. Måste nog bara plugga lite innan också.. Ska ju även överleva 2 föreläsningar imorgon.. :P


BÄSTA RAGGNINGSMETODEN

Idag hände de en kul grej i skolan. Eller jag var inte där men fick de berättat för mig senare. I alla fall,

Det var tre killar i klassen som skulle dra till matsalen. Precis innan de skulle gå in kommer en brud förbi och lämnar en lapp till den ena killen och säger "du tappade den här på vägen". Hon drar senare vidare direkt. När den ena killen sen öppnar lappen så är det hennes telefonnummer. Hur jäkla klockrent gjort är inte de??

Frågan är om han nappade? Njaa. Han har brud som alla andra på universitet så. Svar: Nej! Men de kunde gått! ;)

SITTNINGSBILDER

För att inte ha en så tråkig blogg slänger jag nu upp några bilder från djungel-sittning. Here you go!







PLUGG PLUGG

Ingen fritid. Måste plugga! Thats life! Jäkligt tråkig blogg nu men ni får stå ut nu. Har tenta om 3 veckor så det är rätt hektiskt nu!


RSS 2.0