HOW CUTE, GIRL?

Puuh. Hemma från gymmet. Alltid gött att dra dit å bara släppa allt å köra! Grymt zumbapass var det också. En yngre tjej höll i det, som var grym på å dansa. Nu ska jag dega framför tv.n hela kvällen tills jag somnar. Lär bli riktigt tidigt idag.


Den här bilden klickade jag av i fredags. Jag å Sofia skrattade då och jag skrattar nu. Speciellt storyn bakom bilden! ;) Tror Sofia har en ny profilbild igen ??


IN, UT Å VÄND

Ingen rast ingen ro här inte. Nu var den softa tiden över i skolan för ett tag kan man säga. Från 9 till kvart över 4 idag. Sen springa direkt ner till pedagogen och försöka få tag på en den kursböcker. För tydligen måste man börja läsa böckerna i skolan nu. Höhö. Har beställt en bok förra veckan men den har inte velat dyka upp här i min brevlåda än, så det blir till å sätta sig i stan på något bibliotek och läsa imorgon. Upp med tuppen?? Eftersom boken ska vara läst tills på onsdag. Sen har vi en som ska vara läst till nästa onsdag. 2 böcker på en vecka, hallå eller ;D?

Kom i alla fall innanför dörren här för en stund sedan och ska bara slänga på mig träningskläderna och dra till gymmet å köra lite Zumba! :) Så hörs senare igen!

SOME PICTURES


Jag och Camilla :)

Vår drink (som var bäst ;))

Hela Alefors gänget + Josse


AHJO, JAG LEVER

God morgon? Nääää.. Men nästan alltså. Har bara degat hela dagen i sängen och har nu lyckats flytta mig till soffan! Gårkvällen då. Har inte så mycket å säga. Det blev väldigt lugnt för min del. Vi började dricka drinkar vid 18 ungefär. Sen blev de drink efter drink efter drink. Å goa var dem! Sen vid halv 12 åkte vi in mot stan å Excet. Det sög. Jättehårt. Har huuuuuuuuuuuuuuuuur mycket folk som helst där inne och musiken var hur dåliga som helst och var det en bra låt var det för trångt. Så vid 2 kastade vi in handuken och åkte hem! :) Men har ändå varit en grym helg! Ska slänga upp bilder sen om jag orkar!

PARTEY

Nu drar jag mig utåt! Vi hörs av imorgon när jag lever igen! :) Ha en trevlig kväll kära läsare! ;) Ikväll kör jag lite black igen. Gamla rock-Josse!


EN UTGÅNG

Har börjat återhämta mig från morgondagen nu. Bäst för mig eftersom det snart är in i duschen igen å göra sig iordning för ikväll. I alla fall en väldig lyckad kväll. Började hemma hos Robin med 2 av hans arbetskamrater och Sofia. Efter lite "snaps" och vin drog vi vidare till Park Lane på queer night. Jäkla facinerande ändå. Mina favoriter var killarna med pajlettkallingarna som dansade på bardisken. :) Så nu har man upplevt de också!

Nu är det bara att börja tagga igen som sagt. Ikväll är det Camilla från klassen och hennes kompisar som jag brukar joina. Ingen egen förfest idag dock ;) Det blir ut till Eriksberg på drinkkväll följt av utgång, antagligen excet. Nu ska jag slänga på mig mjukisar och dra ner till affären! Ha re'







Älskar mina mobilbilder. Tankspridd som jag är glömde jag nämligen kameran på bordet hemma igår. Men Robin tog en del bilder, så får väl se om han slänger ut dem på facebook kanske? Annars får detta duga!


GOD MORGON?

Jag skulle kunna säga god morgon, men det blir lite sjukt då eftersom klockan är 3. Var uppe i morse vid fysiken och deltog i de sista personernas gympapass. Hade tänkt skita i att gå dit, men tänkte att det är shysst å ställa upp å dra dit. Sen kom jag hem å la mig och sov fram tills nu ungefär. Gött vare! Måste ju orka med kvällen/natten!

Jo för ikväll blir fest med världens bästa, Johanna, Sofia och Robin. Om jag inte tror helt fel så kaaan det komma och bli en repris från Johannas 20årsdag. Bortsett från... njea ingenting tror jag. Det blir ju sällan misslyckat i alla fall!


I MIN GARDEROB



BLI INTE KAXIG

Fan då. Jag hade precis börjat bli lite kaxig och säker när det gäller matlagningen. Så ska jag göra något så simpelt som pasta, korv och vitsås. Så skulle jag bara hälla av pastan å PANG så kokar mjölk fan över utihelvete. Så nu luktar det bränt här i hela lägenheten och vädringen är i full gång. Herregud. Man ska aldrig slappna av alltså, då händer sånt här...

GOTEN MORGEN

Mina sovvanor måste nog ändra sig om jag ska palla komma upp i framtiden. Det tog emot att gå upp kvart i 11 idag, KVART i 11... Jisses! Nu har jag i alla fall precis ätit en stadig frukost, en hönökaka med smält ost. Great! Bara att dra på sig träningskläderna, dra ner till fysiken och tillbringa eftermiddagen där med 5 stycken 20 minuters gympapass. På pepp... Ha en bra dag!



P.s Nu är det bombhot här i Göteborg också på kungsgatan. En handgranat har hittats 300 m där ifrån. Och det är typ dit jag ska nu. Great igen. De som är på fysiken sitter där å kollar på denna kaos live! Hur sjykt?


GREGGLAR

Sitter här å dregglar över Per Morberg. Okej, kanske inte ÖVER honom sådär men gosh hans maaaat. Och kvällen fortsätter med Jamie Olivers mat som inte är helt fel den heller... Själv sitter jag å äter riskakor liksom! Yeii! Lyxigt värre!



Ja såhär gla' blir man bannemig av att kolla på hans program!


A FAB DAY

Kom nästa precis innanför dörren här. Blev kvar ganska länge på stan med Karro. Vi gick lite i affärer å kollade inför helgen då det kommer pengar!!! Mitt emellan  shoppingen satte vi oss på condeco, jag tröck i mig en semla och en kopp thé och Karro åt dagens, som såg jäkligt go ut.

Nu är jag hemma har precis käkat lite homemade thaikäk och snart snart ge mig ut på Hisingens gator bort till sportlife på pump.  


DOWN TOWN

God morgon folks. Fint väder i Göteborg idag. Jag har precis gjort mig i ordning för att åka ner till stan för att möta upp Karro om den stund. Blir en sväng i affärer sen blir det nog fika eller liknande. Nä, vagnen väntar inte... Ha det gött!


VAR HAR DU VARIT...

...hela mitt liv afro powerdancen? Jisses vad skönt pass alltså. Inte för att man blev något svettigt eller så, men det var kuuuul. Så jäkla kul. :) Imorgon är jag ledig i alla fall. Ska möta upp Karro på stan och bränna lite pengar sort of... :)



Var bara tvungen att slänga in bilden! :)


VÅRT ANDRA MÖTE

Titeln kanske kan låta lite porrig, men tyvärr är den inte de. Kom precis hem efter träffat Dajana, Ida och Linnea. Vi har haft vårt andra älskade motiverande samtal. Så du jädrar. Snart ska jag dra vidare å testa på afro powerdance. Ska tydligen vara som zumba fast med mer ASS-SHAKE, hur grymt?


FREEEEEDOM

Kan nu checka av gympapass på meritlistan. Passet gick som planerat, fick bra respons osv. Så nu kan de läggas på hyllan ett tag i alla fall. Efter dagens 5 * 20 min gympapass drog jag mig in mot kungsport satte mig gassigt på en bänk för att sedan möta upp Sofia för en lunch. Vi hittade något himla nice ställe vid Vasa Viktoria.

Ska snart baxa in mot stan igen för att möta upp min MI-grupp och ha möte igen. Min förändring, hur har det gått med den egentligen? Ja inte så bra. Återstår att se om de motiverande samtalet kan peppa upp mig till å lyckas nu då! ;)



Åhhh så fin den blå himlen är, eller vad säger ni ;)? Och nej, jag har inte storlek E-kuba på brösten och är inte heller gravid. Smickrande vinkel jag TRÖCK av!


FULDANS PÅ NYTT SÄTT

Tur man kan bjuda på sig själv. Kommer kanske ångra detta men... Glömt att lägga upp den här sedan tidigare. Snygg outfit också! Tack tack!!


FUCKING FOR VIRGINITY

Ja eftersom min blogg verkar ramlat in i någon klädblogg helt plötsligt så kan jag ju helt enkelt fortsätta lite på de spåret ett tag te. Nää.. Men har lite nya inköp å sånt där som ni kanske vill ta del av? Vad vet jag..



"Fighting for piece is like fucking for virginity"




Sen är det ju inte alltid JAG som gör de nya inköpen. Ibland när man kommer till Vänersborg så kan de vara så att mamma liksom bara råkat köpa något till mig. Men linne har jag köpt heeelt själv (stolt). Sen har de blivit så att även fast jag inte har varit hemma på ett tag så har jag lyckats få kläder av mamma. (syrran som leverantör). Som kjolen här då! Resten is old shiet!


ANTAGLIGEN DUM I HUVUDET

Tur att det är mitt på dagen. Håller på å kör igenom mitt pass om och om igen och hade grannarna varit hemma (som de kanske är) så tycker dem antagligen att jag är dum i huvudet. Man hör samma musik spelas om och om igen, man hör någon som pratar/skriker för sig själv "kom igeeen, upp med benen, bra där", man hör klampande steg osv. Ja, det är nog tur att jag flyttar snart!!



Och så måste man vara sådär härligt fejk-glad!


THIHI, HUMOR

De finns en random kille som har en så jäkla rolig blogg. Så hittade jag detta inlägg nedan. Läs det och sedan kollar ni på detta klipp: http://www.youtube.com/watch?v=cds7lSHawAw

"Den går i princip ut på att för varje öl man dricker, så blir man ett år yngre.

Ta en random 20-åring till exempel.
Han dricker en öl och blir 19 år på nytt.
Ingen större skillnad. Mentalt och fysiskt är det nästan identiskt.
Men vänta, vad hände nu? Han drack 4 öl till och förvandlades till en 15-årig kille. Lite mer omogna skämt som han gärna skrattar högt och länge åt. Han firar det med att ta en till öl och vips, nu är han en fjortis. Kroppen full av hormoner och plötslig kåthet skapad av puberteten infinner sig. Han måste ha en tjej men är nu ganska förvirrad i livet så det blir inget åka av.

Helvete, tänker han, och tar några öl till.
Nu är han 7 år gammal, och har lite svårt att uttrycka sig korrekt, han kräver uppmärksamhet och vissa grundläggande kroppsliga funktioner som att ta på sig ett par skor är mycket komplicerat. Han blir ledsen och vill ha en glass, men det får han inte. Han skriker sig röd i ansiktet och kommer med argumentet att han VILL ha en glass, men blir ignorerad.

"Dumma bajskorvar" tänker han, och sliter upp ett sexpack Heineken som han sörplar i sig med ljusets hastighet. Nu är han bara 1 år gammal. Han kan inte stå upp ordentligt, han försöker gå ut i köket men ramlar omkull direkt. Han kräks på sin tröja. Han försöker kommunicera med omvärlden, men ligger bara och sprattlar på golvet och pekar på olika saker som händer runt omkring honom tills han somnar. Från en världsvan och skön 20-åring till ett litet spädbarn på en lördagkväll."


AH MEN TJEEEEENA

Här är jag. Idag har jag varit runt på lite lägenhetsvisningar, inte till mig då utan mina syskon. Sen blev det käk på Johannebar. Schmalt gött! Sen har jag hängt hos syrran fram tills nu ungefär. Snart är det ju dags för premiären av big brother, får man la inte missa! Imorgon är jag ledig och ska repetera in mitt pass i hövve, så lär bli svettigt här i lägenheten. Ohlalaaa! Nä hare gött nu!


CHAMPION


UNNAR MIG

Hur segt var det inte att komma ur sängen i morse? Segt! Vet inte varför, men segt var det! Gjorde i ordning mig och drog till stan en snabbis. Unnade mig en jeans shorta å 2 par trosor, woooow. Sen var det bara hem igen å fortstätta knåpa på träningsprogrammet. Körde igenom det en gång lite spontsant å blev helt slut. Tecken på min otroligt dåliga kondis eller mitt otroligt tuffa program? Tippar på de första...


PERFEKTION


DANSA, DANSA, DANSA

Idag tillägnas hela dagen åt att få klart de där himla träningspasset. Ska sätta mig ner koncentrerat och räkna pinnar, göra musikanalyser och komma på rörelser. Suck.. Det är ju inte så att jag "älskar" sånna här friskis pass precis. Lite för mesigt för mig ;)

DAGENS



Vad händer? Mat- och modeblogg? Näää. Det är nog bara en tillfälligt formsvacka i mitt tråkiga liv. Ni kan ju stryka strumporna här kanske. Eller kanske inte. Lättar ju alltid upp vardagen lite.


FENOMENET GRYTA

Jag förstår inte hur jag har lyckats missa det här med grytor. Det GÅÅÅR ju inte att mysslyckas. Idag slängde jag i ja alllt mellan himmel å jord, och det blev gott ändå! Till och med riset blev bra idag. Jag kan ju snart starta en matblogg eller nåt. Hmpf...



ZUMBA GIRL KÖR IGEN

Nu drar jag mig in mot stan. Det blir zumba och sen kanske lite löpning också. :) Jag saknar min iPod dock... Glömd i väners, jobbigt!

------------------------------------

Zumban sög. Hur kan ett zumba pass misslyckas? JA hon som höll i det lyckades i alla fall. Var nära på att lämna passet efter 20 minuter. Sååå illa var det ! :P

KVALITETS LÅT - KVALITETS TEXT

Have you ever had sex? I have, it felt great (Yeah)
It felt so good when I did it with my penis (Yeah)
A girl let me do it, it literally just happened
Having sex should make a nice man out the meanest

(Jorma Taccone)

Never guess where I just came from, I had sex
If I had to describe the feelin', it was the best
When I had the sex, man, my penis felt great
And I called my parents right after I was done

(Samberg)

Oh, hey, didn't see you there, guess what I just did?
Had sex, undressed, saw her boobies and the rest
(Was sure nice of her to let you do that thing)
Nice of any girl ever (Now sing)

I just had sex (Ay)
And it felt so good (Felt so good)
A woman let me put my penis inside of her (Her)
I wanna tell the world


Behöver man säga något mer ? :D Haha, jag älskart!!


VARFÖR BRYTA EN TRADITION?

Tenta, check! Jag blev klar först? Är det ett bra eller dåligt tecken? Kändes bra i alla fall! Men jag ska väl hålla mig till traditionerna och eftertenta-städa! Roligt! Det är typ då man har som mest tid så varför inte passa på? Tvätttid fick de bli också. Hade äna börjat krisa lite nu!

Har bokat in mig på ett zumbapass lite senare. Hoppas, hoppas jag får plats... Vill ju gärna ha kvar mitt nya namn "zomba girl"!




DETTA VÄDER

Nu snöar de också. Jisses! I lördags var det typ 10 plusgrader i solen liksom och man började som vanligt intala sig själv att "nu är det vår". Men icke..Tur för mig att jag inte behöver gå utanför dörra idag dåååå!


Här har ni Hisingen när den är som allra bäst ;)


BRAPLUGGIS90

Jag är då så himla grym på att plugga. Börjar med att jag inte kommer ur sängen förrän kanske 10 i morse. Går upp å käkar. Sätter/lägger mig i soffan för å plugga och efter ungefär en halvtimma somnar jag om igen. Sen pluggade jag ungefär en timma och tröttnade igen å hamnade här. Intressant?


GODKÄND TENTA

Föresten, fick äääääntligen tillbaka den förra tentan idag som jag trodde jag hade failat. Men sedärja, den blev godkänd. Inte med så mycket marginal, men godkänt är det som räkas. Eftersom vi bara kan få godkänt så spelar det ju faktiskt ingen roll med hur mycket! ;) Så tummen upp! Dääär var alla tentor från Termin 1 godkända å klara!

SOM LITEN IGEN

I skolan idag var det lite som att vara tillbaka på högstadiet typ. Vi åkte å badade. Okej, kanske inte riiiiiktigt som samma sätt den här gången men. Vi åkte till en "varm"bassäng, där vi gick igenom vattengympa övningar av massa olika slag. Så nu sitter man här i fryser å luktar klor typ... Tillbaka till pluggandet!! :)


Bild från inflyttningsfesten i helgen. Ungefär här någongång hade vi nog huggit in på champagnen. Och det var ungefär bara jag, jojjis, mikael och pierre kvar på stället. Syns de? JA!


SPECIELL DAG?

Är det någon speciell dag idag? Ne jag tänkte väl de...


PLUGG-DAG

Försöker sitta med pluggandet nu i alla fall, men de går inte så bra. Var i skolan fram till 11. Helt meningslöst då programmet vi skulle använda för att räkna statistik inte fungerade. Så vi fick typ åka hem igen. Sen skulle jag då duktigt börja plugga vid 12 hände de? Nej! Somnade "en stund" osv. Men jag har kollat på tenta-frågorna igen och det kanske inte är så svårt ändå. Sitter just nu och bara väntar på att vår förra tenta ska komma upp på ladok. Eftersom det har GÅTT 3 veckor nuuuu!!!


TENTA-ÅNGEST

En sån här dag borde jag uppdatera hur mycket som helst egentligen, men jag orkar och hinner inte. Skulle sätta mig och kolla in tenta frågorna förut och insåg att jag kunde inte en enda fråga, så fick lite panik där ett tag. Tenta på torsdag nämlingen och vi har bara en inläsningsdag och det är på onsdag!

Gårkvällen var i alla fall grymt kul. Kändes som hur mycket som som helst i en 3.a. Och det kändes som halva vänersborg hade tagit sig dit. Vem har inte saknat en klassisk husfest? Var nog hemma runt 3-4 någongång, så var rätt segt att komma upp imorse! Och snart måste jag in till stan å möta upp syrran för jag ska få en grej. Hur segt?

VILKEN JÄVLA GRYTA

Ohhh jääävlar va god mat jag gjorde precis. Det blev churitzo??gryta med rotfrukter och till detta couscous. Damn vad gött det blev asså. Det är vid sånna här tillfällen man skulle bjudit hit någon på mat så att det får bevisas. Men desto mer till mig!

HELGA

Lördag, för er som missat! Plugg står på schemat till å börja med. Yeii! Sen in till stan å möta upp Jojjis för lite ärenden som man brukar säga. Sen storhandla, yeiii igen. Sen plugga lite till och sen göra sig reda på inflyttningsfest.

Vi såg ju föresten step up 3 igår, jag å Karro. Den var faktiskt inte så himla bra. Lite för mycket "overkligt" sort of...


UPPDATERAR OM MITT LIV

Kanske vill veta vad som händer? Jag tjötar mest skit nu för tiden, eller? Tenta nästa torsdag så ska väl börja plugga till den nu i helgen. Sen är det ju att göra klart de där himla passet. Har bränt en skiva nu så det är klart i alla fall. Var å fikade med jojjis förut för att uppdatera om livet lite å då här. Annars inget speciellt. Imorgon blir det inflyttningsfest hos Sofia å Malin! Det kommer nog bli riktigt nice. Men blir nog RÄTT lugnt, eftersom jag måste upp å plugga hela söndagen!

Hmm... Jo vi har ju börjat med vårt MI (motiverande samtal) i skolan nu. Vi ska jag komma på något vi vill förändra och sen är vi grupper om 3-4 pers och ska motivera varandra till detta. Jag har då valt att typ börja plocka undan direkt efter mig själv. Så får väl se hur detta slutar... Återstå att se då!

Öhm. Snart kommer Karro hit. Vi ska se den sista step up filmen. Vi måste ju äna fortsätta vårt maraton vi började för ett tag sen! ;) Nä nu ska jag hålla keeeeeft. Hajj!


VECKANS OUTFIT

Jag ska nog börja med lite outfits igen. Kollade nämligen igenom gamla bilder igår och det är jäkligt kul å kolla vad man haft på sig. Få lite ny inspiration å sånt ni vet. Så nu när det BÖRJAR närma sig våren i alla fall, så blir det ju förhoppningsvis lite roligare kläder...


LET'S ZUMBA

Var på en så jäkla skumt men grymt zumba-pass förut. Lyckades äääääntligen få en plats och det tackar jag för. Fast jag vet inte om det var ett klassisk zumbapass direkt? Det var typ så jäkla mycket shaka ass och bara hoppa runt å göra helt crazy röresler, och HAN som ledde de var så där lite slibbigt, kaxig, dansant osv. Han hade ju liksom en tatuering i nacken där det stod "diva" så... Haha! Synd att han bara var stand-in så han kommer inte ha de passet nästa vecka...

SOMMARJOBB

Har slutat skolan för idag. Sitter nu och kollar runt på lite sommarjobb. Vet inte alls vad jag vill jobba med faktiskt. Det roligaste vore ju förstås att få något sjukgymnastaktigt men oddsen är ungefär 0 för de. Sen om jag ska jobba i vbg eller gbg? Har ju alltid varit lite sugen på å jobba med något bud av något slag. Men vaddå liksom? Jaja, skit samma!

Idag blir det bodypump. Ska nog inte göra samma misstag som sist gång kanske. Att maxa... Jag måste laga mat också. Mina matlådor i frysen har äna börjat ta slut nu :( De var de!

LEDIG IDAG

Ledig dag. Hur gött som helst. Eller ska man säga "ledig" egentligen. Står ju inte precis ledig på schemat, det står ju inläsning! Så ska försöka ta tag i mitt liv å börja bestämma mig för vilka låtar jag ska ha till mitt pass. Sen ska jag möta upp Sofia en stund också. Sen blir det spinning ikväll. Gööööttt!


farligt, jättefarligt!


HEJ, DET VAR INTE IGÅR


Albumet heter hejdå-kväll. Funderar på vilka vi sa hej då till?


Pappa var nog lite tjockare ändå...



Julmys 09, här fanns det då inget fackjaks-gäng! ;D



hehehohohhehe. Ojoj...


hahah, dessa killar...denne Ulf... hahah


Detta oslagbara gäng. Men jag tror minsann de saknas några :(


Får man visa sånna här bilder ens?



Vi tar en till.... ;)


GARY MOORE

...dog idag/natt... Vilken tur att jag hade tänkt att ha en av hans låtar i mitt 20 min pass. Då blir de ju nästan som en liten hyllning till å med!


HUNGRIGA MÄNNISKA

Jag måste verkligen ta tag å gå till affären. I morse fick vi skrapa ihop de sista av allting här känns det som. Har haft Filippa på besök nämligen. Och hade behövt handla redan i fredags men sen har de inte riktigt blivit så. Bakis igår gjorde att jag inte riktigt orkade. Så nu borde jag pallra mig iväg. Är sviiiin hungrig! Stackars utsvulten student...

WHIP MY HAIR

Kaxig unge i kaxig video. Haha. Love it! Bra låt också. Så jag ger er lite party nu när det är helg. Efter uppvärmning hela dagen så drar jag ut å dansar! :) Ha det fint!

http://www.youtube.com/watch?v=ymKLymvwD2U


EGENTLIGEN, EGENTLIGEN

Hej hej. Egentligen har jag massa grejjer å dela med mig utav. Men eftersom mitt internet fortfarande strular å allt tar så himla lång tid så kan jag varken slänga upp egna filmklipp, ett kaxigt youtube klipp och nästan knappt några bilder. Så det får vänta. Jäkligt törrt bara! Jag har i alla fall inhandlat solbrillor idag, så nu kan solen å våren/sommaren komma. Var förövrigt ganska så helt okej varmt idag i solen så!

 

UPPTAGEN DAG

Idag har det varit fullt upp alltså, men alla möjliga olika grejjer. Först var jag på fysiken med klassen å hade lektion. Sen köpte jag å Camille lite thai. Drog hem till mig en stund. Sen var det vidare till Sahlngrenska å sjukgymnastiken å vara med på ett 75 Watts träningsprogram (lätt). Så efter en liten utvärdering där drog vi vidare för att göra en till uppgift till skolan å gå på ett "medelgympa pass" på fysiken. Så efter detta var de åka hem. Slänga i mig mat. Öva en sista gång på min uppvärmning och den dö i soffan. Skriv ner detta nu! Hajj!

PRE-PARTY BY MYSELF

Hihi. Hittade den här bilden i datorn nu. Från min egna lilla förfest för 2 helger sen? Var ju rätt patetiskt faktiskt, men det blev lite sista minuten betämmelser så what to do? Där sitter jag i alla fall med min Asti. Å på fredag blir det nog utgång med Camilla å hennes kompisar igen faktiskt. Fast denna gången drar vi en förfest ihop!




JAG HÅLLER KÄFT, NÄSTAN...

Egentligen skulle jag vilja skriva en sak här men jag ska inte göra de för man vet ju aldrig hur saker å ting sprider sig. Speciellt när det gäller lärare å sånt. Åh ja det skulle ha handlat om en lärare som var inblandad idag. Vi som vet, vi vet!

Skulle egentligen gått på ett pass idag med på gymmet. Men jag har sån träningsvärk att jag knappt kan räta ut armarna så jag fick äna ställa in de. Jag kan nog inte börja köra lite hårt som jag körde innan jag slutade träna för ett halvår sen...

Om ni är snälla, kanske jag slänger upp min fula video på min dans senare...

VILL HA, KAN INTE FÅ

Jag har hittat ett par snygga skinnbrallor. Eller jag såg snarare att Emma hade på sig dem i helgen. Och förstod såklart att dem var köpte på bikbok. Drog dit och de fanns bara kvar i storlek S och uppåt. Behöver ett par XS. Så tänkte jag att kanske göteborg som trots allt har 4 affärer kunde ha ett par. Men icke.. Heeelt slut överallt :( .. Så nu är det väl bara hoppas på att de kommer in igen då!



Dem är ju sådär härligt billiga också eftersom de inte är äkta skinn. De finns ju brallor med äkta skinn men känns onödigt att köpa ju...


EFTERBLIVET INTERNET

Asså snart kommer jag att kasta ut mitt internet genom fönstret och aldrig mer använda mig av den här jäkla datorn. Nu har de strulat i 2 veckor. Kan något datasnille säga vad problemet är? Signalen är bra, men när de kommer till hastigheten så kan de vara uppe i flera hundra "kbps" vad det nu är, och sen helt plötsligt gå ner till 0, och stanna där resten av kvällen... JAG BLIR GALEN!!!!

DREAMING BITCH

I natt drömde jag om Marilyn Manson. Va kom de ifrån liksom? Ja, sen vad jag drömde får ni klura på själva... Men jäkligt kul ändå. Nu när jag har berättat drömmen så kommer den ju inte gå i uppfyllelse men kanske tur de... Nu ska jag snart dra iväg till fysiken å skolan. Sen ikväll ska jag på ett spinnigpass, hur gött ska inte de bli? Jo jäääli gött!


RSS 2.0