SOMMAROUTFIT 2




Blus från BikBok och Shorts från Cheep Monday, punkt!


GÖTEBORG

Nu åker jag till Göteborg hela helgen så hörs på söndag!

LÖVLY FRIDAY

Fredagar kan ju utan tvekan vara veckans bästa dag. Egentligen borde man säga lördag fast känslan när man vaknar på fredagarna och vet att det är är sista dagen innan helg är ju 10 ggr bättre än känslan en lördags- eller ångestsöndagsmorgon :)

16:10 tar jag den härliga bussen till Götlaborg. Har brorsans lägenhet helt själv den här gången också. Hur bra är inte jag på att tajma in de bra? Sen väntas fest ungefär 200 meter därifrån hos Mikael och hans roomies. Den festen kan bli precis hur som helst, hur mycket blandat folk som helst!

SOMMAROUTFIT 1




Har varit lite dåligt med klädvisande de senaste. Så har fixat ihop en del sommaroufits som jag haft under sommarens gång. Så slänger in dem lite då å då nu! Shoot nr 1!

Lätt skönaste. Klänning från affär inne i Vbg-centrum trot eller ej!


TEASER

Har en grej på G. Liten teaser så länge...


SÅ GRYMT

Jag har ju kanske inte berättat så mycket om spelningarna på fallens dagar. Sjukt gött att man har fått se både Maggio och Linnros spela. Det var grym stämning och så himla gött att thn inte är så stort så man fick grymma platser också. Att Linnros sen spelade med en symfoniorkester gjorde det ju inte sämre direkt. Bra sommar när det gäller spelningar alltså, Maggio, Linnros + rimfm artisterna på fallens sen Petter och September och Maggio där också på liseberg och senare i Augusti spelar Timbuktu och Hoffmaesto på trädgårN som också är ett MÅSTE!


Fick ju inte med mig kameran där på söndagen. Men ohh så snygg har var den där Oscar också... Gjorde de ju inte sämre precis!


Ett tips är att också lyssna när han besökte Hannas perfekta supersommar ute i Grums! För jäkla skön introjingel spelade han inte också!


SPONSRAD AV GULT

Har legat ute och solat nu i några timmar. Drog hem rätt tidigt från jobbet idag för att sedan avsluta det hemifrån senare istället. Gäller å ta vara på solen medans den är framme! Jag tror iofs att jag har uppnått min "maxbränna" i Svealand nu. Känns inte som det händer någonting med brännan. Kasst.. :P


Snygg_"bitch"brud_90?


TOVELOVE

Igår hade jag och Tove almost en hel kvalitetsdag med varandra. Sjukt mysigt och när jag tänker efter så har nog aldrig de hänt tidigare att vi har umgåtts själva sådär länge och snackat så mycket skit om alla å allt.. ;) Känner man mig och Tove rätt så vet man nog ungefär vad samtalen kretsade kring. Nog avslöjat om de!

2 arbetsdagar kvar. Sen är det HELG! Blir en helhelg i Göteborg och åker ner redan på fredag då det väntas "blandfest". Mer om de efteråt tror jag. Sen ska Johanna och Mikael ha inflyttningsfest på lördag å så. Jag hoppas på bra väder så det kanske kan bli lite solat också.


En skön gammel bild!


PORT-BILDER

Frida hade igår lagt upp ett jäkla sommaralbum och vad hittades där om inte förjäkla schnögga bilder ifrån när jag å Filippa sprang på henne och hanna på port du soleil... Haha säger jag bara!




AH MEN SEDÄÄÄRJA!

Vet ni vad gott folk? Idag har jag sett solen. Ja, jag talar sanning här. Sen är ju klockan fortfarande 10 så den kanske hinner gömma sig innan mänskligt folk har vaknat.

Jag har väl bestämt mig till 99% att jag åker till Göteborg i helgen. Behöver ett miljöbyte nu alltså. Johanna och Mikael ska ha nån liten "spontan inflyttningsfest" sort of, uppföljt med lite öl. Så det kan man ju äna inte missa! Sen är frågan vad jag ska göra på dagen på lördag och på söndagen, men de löser sig. Får väl se om någon klassis är där så det kan bli lite "ta-ikapp-tid".

SOON IN HEAVEN

Från klockan 4 inatt är jag ensam heeemmaaa! Partey! Njeaa, men vad gött ska de bli! Imorgon är det dags för en ny arbetsdag, jag är så himla peppad! Imorgon ska jag nog även träffa min kära vän Tove en stund också. Så vi får väl se vad vi hittar på för bus och om vi blir själva eller såå! Nu ska väl jag gå å lägga mig här är planen! Godnatt hörs imorrn!


KÄNSLAN AV ATT VARA KÄR


26 JULI 2011

26 JULI, Vad hände där? Snart har ju hela sommaren passerat och jag väntar fortfarande på att den ska börja. Ge mig bara lite sooool. Inte 16 grader och regn... Jag har ju ändå ett jobb som kan anpassas om det blir bra väder men det har ju inte hjälpt mig så mycket den här sommaren precis. Bittert är det men man får hitta på andra saker istället helt enkelt.

I helgen lutar det åt ett Göteborgsbesök, vad alldeles för länge sen nu! Får se om jag åker på fredag men skulle tippar på lördag ändå. Sen har jag ju FF en vecka framåt från och med torsdag. GOETT! Ha en fortsatt bra regnig dag!

MÅNDAGSGÖTT

Har precis haft Filippa över på lite besök. Det blev först lite buzz-spelande när vi sen satte på tvn hittade en film och köllade på den. Det blev the ghost writer. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Kass? Bra? Vet inte riktigt. Lite seg. Kasst slut osv. 2+ kanske? Så inte så bra ändå kanske. Såg även bridesmaides förut. Den nya filmen. Det var allt bättre, en klassisk, helt okej bra film typ. 3+ till den då! ;)


EN LITEN ÖVERBLICK








MÅNDAGSMORGON

God morgon alla pigga och glada! En helg har återigen passerat och jag är tillbaka in i en ny arbetsvecka. För tillfället kan jag inte göra någonting på jobbet eftersom de program jag jobbar i ligger nere just nu. Så sitter mest å väntar på att det ska fungera igen.

Lite om helgen då. Inte så mycket att säga. Festen var rätt kass faktiskt. Nästan inget folk och de folk som pallrade sig dit befann sig inte på dansgolvet... Så rätt fail ändå. Igår mådde man som man förtjänade så att säga. Jag tar tillbaka de där att jag inte brukar bli bakis på sprit.. SÅ igår var det mycket tid framför tvn, vilket är helt okej en regnig söndag!

OUT WE GOING

Nu är allt inhandlat  till kvällen. Fasen va schysst pris man kan få till ändå när man går ihop flera stycken för att göra drinkar! Nu ska jag snart hoppa in i duschen här snart för att göra mig iordning. Har som vanligt kläddilemma men jag kommer nog kanske satsa på shorts eller om jag inte hittar något till så blir det den klänningen jag hade på midsommar! Ha en trevlig afton mina vänner!


PARTYLÖRDAG

Lördag idag vilket innebär att det är dags för fest igen. De blir först förfest hos Maja med massa Goa drinkar (det är planen i alla fall) sen kommer vi dra vidare upp hit till Blåsut där det har anordnats en fest i dalaborgsparken. Förra gången, för två år sedan, var det grymt! Så kommmer antagligen bli de kår igen ;) Det ska tas kort så det står härliga till!!

HARRY P I MITT <3

Känns skönt att jag äntligen fått fylla det tomrum i mitt hjärta som funnits. Här snackar vi slutet på Harry Potter alltså. Känns skönt att äntligen veta. Kunde inte hålla mig längre alltså så jag å Filippa drog, med säg resten av vbg, på bio så att säga!



Mitt tips är att se den. Har man inte sett någon, se dem, ALLA!


ÄNTLIGEN FREDAG

Ääääntligen är det sista arbetsdagen på veckan. Det har varit en riktigt seg vecka alltså men nu är det bara tuta och köra sista 4 timmarna här. Funderar på att pirssätta runt 12 idag så jag kan gå lite tidigare!

Igår var det dags att samla gänget igen. Var ett tag sen sist. Det blev häng hos pärta med Sofia, Tove, Anna, Viktor, Carl och Emelie.. Det blev allmänt häng igår, inge volleyboll. Vi spelade ett rätt IQ-befriat spel på ipaden. Jäkla kul ändå. Speciellt när alla går in stenseriöst för att vinna! Jag är inget undantag!


TORSDAG 21 JULI

Godmorgon solstrålar!

Idag skulle det regna, men det är typ den blåaste himlen på hela sommaren? Kanske bara är morgonsol eller nåt... Skit samma! Igår hörde jag en skön låt den gick såhär: "I'm to sexy for my jeans you have to take them of before you put your hands on my ass" Tyckte sången var som skriven till mig! ;)

SUMMERDAYS PASSING BY...

God kväll! Jag är hemma ikväll igen... Jag försöker ta det lite lugnt nu till helgen. Har nämligen haft ont i halsen och dylikt i typ 2½ vecka nu och varför jag inte blivit frisk är för jag inte hunnit kan man säga! Jag ska bli frisk till helgen hade jag tänkt för då är det fest igen. De ska bli en repris från 2 år sedan med fest i dalaborgsparken! Vi är några tjejer som har bestämt att köra drinkkväll på förfesten. Sen lär de bli en del "drinkar" inne på festen eftersom de ingår 5 stycken i inträdet... Hmp...

Jag har FF nu i två dagar. Woooooow! Päronen är i sthlm. Inte för att jag märker av de så mycket förutom att jag måste laga min egna mat igen. Det var de!


DELAD KÄRLEK, DUBBEL KÄRLEK













EN SNABBIS

Hej hej! Long time no see, eller nåt! Jag har väl inte uppdaterat så mycket om fallens helgen? Tänkte jag skulle göra de vi något bättre tillfälle. Slänga upp lite sköna bilder och sådär. Har inte blivit allt för mycket sömn i helgen och har väl lagom återhämtat mig nu. Blev ju efterfest i lördags till typ 6 på morgonen så...

I söndags var det ju Oscar Linnros också och jag kan bara säga att det var grymt och de blir ju inte sämre när han är så snygg!!!! Maggio har jag väl redan nämnt att det var grymt? Annars gör jag det igen. GRYMT!

FALLENS DAGAR

Fallens dagar är i full gång här i Trollhättan. Igår var det en lite softare utekväll med rix fm festival och sen häng i Strandgatans öltält. Ikväll blir det Hassle, Maggio och Lipz och antagligen något bättre drag! I alla fall från min sida! Håller på med det ständiga kläddilemmat, men kör nog en lite softare outfit typ. Här kommer lite hastiga bilder från igår. Ikväll tar jag med kameran!





Bra fotograf har jag hört...


NYTT SMEKNAMN

- Jonkan

Copyright Tove Lönqvist


Lovat att inte slänga upp bilden, därav censur ;) Detta är under strömavbrottet när vi skulle konstruera klart vår eller snarare Steners iglo! ;) Kolsvart källare= pannlampa!


14 JULI 2011

Hej Vänner!

Jag lever, men knappt! Sköjja! Jag lever! Mina fötter lever dock kanske inte lika mycket. Igår var det projekt klädklättring tsm med Pär, Sofia och Tove som stod på schemat på kvällen. Jäkligt kul ändå. Jag och Sofia lyckades klara "level 2" efter en jäkla massa försök men "level 1" var däremot helt omöjligt. Lite trädklättringstermer... ;)

Sen joinade Lina och vi drog hem till Pär och kollade på fotbollen. Pär lagade lite mat medan vi tjejer tog var sin bärs och satte oss i soffan och kollade fotbollen! Haha!

My life so far! Ha det fett! Kram



Sommarben på lunchen


HELG PASSERAD

Helgen har passerat. Göteborgsutgången var lyckad. Sen var det lite häng i lägenheten för att sedan åka den älskade bussen till staden vi alla älskar att hata, Vänersborg!

Igår kom Stener-familjen hem från Spaninen så då var det dags att införa Stenerhänget igen. Så det blev Volleyboll med Tove, Pär, Mikael, Viktor och mamma Stener. Efter alldeles för många förluster blev det hem å kolla på en rulle. Sen blev de å ta cykeln över bron å åka hem!

Idag har jag varit tillbaka på jobbet igen. Det är inte en käft där typ. Mindre kul. Luncha med Filippa och Johanna idag eftersom min lunchklubb (elin) har övergett mig! Sen blev det lite solning här hemma tills Tove ringde, då drog vi till botered och babade lite. Nu laddar vi upp med lite käk och ska snart joina gänget igen för lite kubb/volleyboll!



LIte partey och lite sommarfint!


SAMMANFATTNING

Ska sammanfattar gårkvällen lite. Kan börja med att säga att det nya stället "Emma" det sög ju helt totalt så efter en stund drog vi vidare till butlers istället och det var även där alla andra var också kan man säga.

Kvällen började hos Amanda där hennes killes kompisar joinade efter att vi hade fyllt oss med lite alkohol drog vi oss in mot thn. Där joinade Filippa och hennes arbetskamrater. Vid 2 tiden gav vi upp och drog hem helt enkelt. Kort å gött kvällen kan man säga. Inga skandaler!

Ikväll blir det göteborg och hoppas på betydligt bättre drag! ;) Här kommer lite kassa mobilbilder!








SÅHÄR SKULLE JAG KLÄ MIG...


... om min mamma fick bestämma!


SISTA SEMESTERDAGEN

Rent logiskt är det min sista semesterdag idag eftersom det är helg imorgon. Idag blir det nog utgång i thn. Det har ju öppnat en ny nattklubb som heter "Emma" så den borde man ju testa på helt enkelt! Imorgon blir det nog Göteborg igen och kanske utgång på port du soleil eller så blir det en fest i vbg, beror lite på! Helgerna är väl ändå till för fest på sommaren!

Nu ska jag styra upp mitt utseende lite här och sen dra till systemet är tanken!


Park Lane förra fredagen


"SOMRIGT"

Nu är den "Svenska" sommaren här. Det ösregnar ute och är sådär lagom varmt kan man säga. Jag å morsan ska snart dra till Kopparn och käka, oh så mysigt å somrigt i det skinande solen... Hrm! Dagen till ära tar jag även på mig en mycket somrig outfit! Sjukt, igår låg man å grillades i en park och idag är det på med vinterkläderna!



Visst har man saknar mina cambilder med sängen i bakgrunden? Höhö. Nu är det bara ett par stövlar som borde inköpas också...


GRYMMA ARTISTER

På fallens dagar som är nästa helg kommer det komma fett många grymma artister. På fredagen är det rixfm-festival då b.la. tove styrke, vincent och eric amarillo och sånt där spelar, på lördagen är det både Eric hassle och Veronica Maggio och sen på söndagen spelar Oscar Linnros. INGET av detta ska ju missas alltså. Kommer bli fett!!

Har varit i Göteborg nu i 2 dagar. Lika mysigt som alltid. Igår var vi ute lite i Eriksberg och fikade å sådär och sen blev det mys vid studiegången med Sofia, Malin,Lina och lite Johanna och de slutade med sleepoverparty kan man säga. Sen var det upp med tuppen för att åka ut till Majjorna å lämna lite grejjer för att sedan joina Robin och schteka lite i parken. Dock var det kanske lite väl schtekigt och man saknade badet rejält! Nu är jag i Vänersgött igen och imorgon blir det väl regn... Men kanske testa den nya nattklubben "Emma" i thn?? Får se, får se...

GÖTEBORGSTRIPP

Nu ska jag snart åka iväg till Göteborg igen! Klockan 2 går bussen ungefär. Ska ta sälle med Sofia. Vi kommer nog göra lite allt möjligt och jag åker nog troligtvis hem imorgon någon gång! Så hare gött!

MIN NOLE

Djokovic vann precis wimbledon och har även gått upp till världsetta. Var det inte de jag visste att han skulle göra en vacker dag? Kan bara bero på mitt otroliga stöd genom åren! ;)


SISTA SOLDAGEN?

Idag har jag schtekt på altanen. Vädret såg kasst ut imorse men sen ordnade det upp sig. Gäller å passa på nu, man vet ju aldrig när solen försvinner. Som nu när det är grått på hela himlen! Jag har ju semester så det logiska är ju att det blir kasst väder hela veckan!



SEMESTER

Det är rätt dålig uppdatering här på bloggen och det kommer nog fortsätta så rätt mycket i sommar, tyvärr! Jag har semester nu i en vecka i alla fall! Hade tänkt maxa den på något sätt!! Igår åkte jag till Göteborg för att följa med Sofia ut på kvällen. Det skulles ju självklart till queer och vem drar man inte dit med om inte Robin och co? Kvällen såg ut ungefär som den brukar göra. Beebar och sen Park Lane. Förutom att jag å Sofia körde lite soft egen förfest hemma hos henne först.

De roliga var sen på natten när vi kom hem. Pär är ju inneboende hos Sofia och Malin nu. Jag skulle sova där eftersom jag för tillfället inte har någon lägenhet i gbg. Sedan skulle även Pär polers David och Joel sova där. Så det var full lägenhet ungefär och alla hade olika planer så det var smyga runt till max i olika omgångar. Jag och Sofia kommer hem sent på natten när alla sover, och fick smyga. Malin skulle upp tidigt å jobba så hon fick smyga och sen skulle även Pär och dem upp hyffsat tidigt för att dra å spela på ett bröllop, så de fick diskret lyfta ut trummor å hela köret genom att smyga... ;) Så ingen har väl umgåtts speciellt mycket. Får dra dit mer i veckan å ha mer kvalitetstid med gänget!

Min kamera är inlämnad på lagning nu så fortfarande inga bilder. :( Men en iPhone bild från Robin!


RSS 2.0