BACK IN THE HOUSE

Sådär nu har jag kommit hem från Robin. Jag har färgat hans hår, så nu har jag fått upptäcka sidor hos mig som jag inte visste fanns. Så i utbyte fick jag kladdkaka å lite käk. En rätt bra deal tycker jag.

Imorgon bär det av mot Vänersborg då. Så gäller å packa sin lilla väska här nu är det tänkt. (läs, jag packar i morgon)

Hittade den här lappen förut också. Älskar min kärleksfulla grannar. Andra "argalappen" den här veckan. Haha. Gillade folk som är rakt på sak!

EN MISSTÄNKSAM FLÄCK?



Upptäckte precis detta på min handduk. Ni får ju tro vad ni vill vad det är, men det är tyvärr varken de ni eller jag tror att det är. Det är bara jag som är lat när jag tvättar ansiktet så halva ansikstvätten hamnar på handduken.. :P Dags att tvätta?

Nä nu ska jag dra till Robin, så vi höres senare!


6 SIDOR SENARE

FREEEEEEDOM!!! Nu är hemtentan klar. Ska nog säkert läsa igenom den några gånger innan den lämnas in men de ska nog gå smärtfritt. 6 sidor lång blev den. De säger varken mig eller er speciellt mycket egentligen tror jag. Men nu tar jag helg!

Hittade den här bilden i mitt USB-minne också. Hur mycket sommar vill man inte ha nu då? Bli brun igen tack!

NO MORE TIME TO WASTE

Hajj. Ska bara slänga in ett snabbt inlägg här. Sov gött inatt. Vaknade vid 11 och är hyffsat utvilad nu i alla fall. Ska nu ta tag i sista frågan på hemtentan så skiten blir klar så jag kan ta helg sen. Så vi hörs senare igen!

BIBELN

Nu har jag njutit i min ensamhet här en stund. Riktigt skönt. Somnade dock en liten stund lite osäker på hur länge. Blev ju rätt "sent" igår. Var ju först på manana med Johanna och Oscar sedan vid 10 åkte jag upp på eklandagatan och joinade Robin, Tove, Sofia och Malins vinpimplande. Där tröck jag i mig en bit kladdkaka också. Så blev hemgång vid 12 först och ut till Hisingen tar de ju en stund... Och var de trevligt? Ja det är ju alltid trevligt i vårt lilla gäng!


KURS LYXLIRARE

Jag firade avslutad kurs med lite klädköp, godis och en Elle tidning, för de tyckte jag att jag var värd! Nu ska jag snart laga en gormet middag. Soppa! Jag ska sätta på spisen, hälla ner soppan och röra om. Lyxade till det med ciabatta till. The big question is tomatsoppa eller svampsoppa?

IN THE SCHOOL, THE SCHOOL

Läs titeln med melodin till dannys låt "in the club".

Hej på er! Jag har för 2 timmar sedan avslutat en kurs. Den sista lilla redovisningen i form av ett rollspel är avklarat. Nu är det bara de 2 sista frågorna kvar på hemtentan som ska skrivas här. Så därför sitter jag här en liten stund i skolan å försöker på klart grejjerna för att sedan försöka njuta lite av ledighet fram till måndag och sol. =)

Blir nog föresten vbg i helgen. Eftersom vi har långledigt drar alla klassisar hem och även vbgarna drar till vbg för att kolla på musikal så vad fasen ska jag göra kvar här då? Det blir hemfärd på fredag då är det tänkt... Då vet n!


UT Å KÄKA VA!

Ikväll blir det syskon-kvalitetstid. Brorsan kommer in till stan så systrarna larsson kommer ta med honom ut i Göteborgssvängen å käka någonstans. Jag tror vi ska satsa på mañana. Fett nice! Beroende på hur sent detta blir så kanske jag tar svängen förbi Robin å joinar hans, sofias och toves vinpimplande.

Back to hemtenta.


HUR GASSIGT?

Hur gassigt är det inte med inglasad balkong just nu? Kan sitta "utomhus" och skriva på min hemtenta, utan att en frysa de minsta lilla. Det blåser ju äna storm ute men inte här inne! Sol bara sol!


BLEV DE SÅ?

Ligger avdeckad i soffan. Sov så himla kasst inatt och att dessutom behöva gå upp "en timma tidigare" än vad klockan egentligen var, är inte helt okej. Skulle gjort nytta idag. Handlat å skrivit på hemtenta. Har de blivit så? Nix. Och imorgon stänger de av hissen så lär inte välja att bära upp tunga kassor för 9 våningar... Blir vitt bröd å sylt ett tag till då!


SOLIGA HÄLSNINGAR

Kan man prata nog om de här så kallade vädret vi har eller? Jag tror inte de. Idag kände solen återigen för att kika fram och värma min ljuva kropp. Tur hade jag som bara hade obligatiriskt till 12 idag. Sen blev de göra klart vår powerpoint och sen gå ut å gassa vidare i solen med några andra uppgifter. Imorgon är det äntligen dags för redovisning av den där skratterapin. Ska bli gött å stryka den nu!


Borde slängt på mig tight-jeansen idag. Men kände faktiskt att jag ville kunna andas idag så icke...


NY VECKA - NYA ÄVENTYR?

Nu är det dags å lägga sig å ladda inför en ny vecka. Redovisningsvecka kan vi kalla det.  För imorgon, tisdag och onsdag har jag olika redovisningar av olika grupparbeten. Fun! Så det är nog bäst å gå å lägga sig nu! God natt!

INTE MYCKET NYTTA

Idag har jag då inte gjort någon nytta alls. Hade jag kunnat vara lite mer effektiv hade jag säkert hunnit göra klart hemtentan idag. Har istället svarat på 1 fråga och läst 2 artiklar... Bättre än inget, aight?

Gjorde förjävla god mat i alla fall. Kycklig inlindat i lite blandat gött som typ pesto, bacon, creme fraiche och soltorkade tomater.

Sen har det även snöat idag. Skönt.


Såhär borde jag sett ut idag.


VEM VAR IDIOTEN?

Vem var idioten som kom på sommartid? Vem vill förlora en timmas sömn på morgonen för att få ljusare mornar? Vill man inte ha ljusa kvällar på sommaren? Jag säger då de, det var ju inget geni!

Nog tjötat. Det var mysig igår hos Sofia å Malin. Det var dem å Julia där också. Vi käkade våfflor och spelade ett spel som var jäkligt kul. Kommer inte ihåg vad det hette. Men mycket fnitter å skratt var de igår i alla fall. Så nu har vi förlängt vårt liv! Nu borde jag ta tag i nyttigheter och börja på min hemtenta så jag slipper sitta med den på torsdag å fredag...


UT MOT STUDIEGÅNGEN

Nu blir det våfflor hos mysiga Malin och Sofia. :) De där flickorna kan alltså! Får se vilka de blir ikväll tro? Ha en trevlig kväll hörrni! Så hörs vi imorgon igen. Simma lugnt!


Bild tagen av storbloggarN Robin förut idag när då stod i "värmen" och väntade...


MYSIGA BILDER FRÅN GÅRDAGEN



















HELLO LOVER

Jag köpte dem!


ÖLA NER MIG

Igår skulle ju bli en "lugn"kväll. Blev det så? Nej inte riktigt. Slutade med att jag, jojjis, mikael, adam och lite sofia drack billig öl på andra lång. Men det var en nice kväll ändå liksom :) .

Nu ska jag snart åka ner till stan å möta upp Robin för lite kvalitetstid. Å hääärre var gött väder det är i götet idag!


MOT MIN IMAGE

Nu ska jag kila iväg till vagnen bort mog andra lång. Ska, mot min image, gå på någon spelning av något slag. Linnea ska sjunga/spela eller nåt. Får väl se om jag kommer ånga de. Brukar sluta med att jag inte är så lycklig när jag befinner mig på dessa event... Men what to do! Oj oj nu blir det brått till vagnen, som vanligt!!




SOMMARJOBB

Glömt å berätta men igår fick jag ett sommarjobb. Eller i alla fall med ungefär 99.9% säkerhet. Det blir på Vattenfall i sommar igen. Fast egentligen inte lika mycket via pappa iår, alltid nåt! Så det  blir en sommar i Vänersborg i alla fall. Bra eller dåligt? Har inte kommit fram till de än. Kommer antagligen tillbringa en hel del tid i Götet i alla fall! Så nu vet ni de!


Gammal bild, tagen på jobbet förra året någongång!


KÖPA ELLER INTE?

Har hittar ett par dojjor som jag är lite sugen på. Ja eller Nej? Sen om jag bestämmer mig för Ja, Svart eller Brun? Var inne på ett par svarta först, men sen blev jag lite sugen på bruna när jag såg att de fanns...



BIG WARNING

Varning varning!!! Drick inte en shot med tabasco i. DUMT! Så jääävla starkt!


HEJ DU

Hej hej och god morgon. About gårdagen då. Var helt okej. Det blev ju rätt lugnt så. Kom till chalmersområdet alldeles för tidigt så ibörjan drog jag å Karro mest runt som två vilsna hundar. Men tillslut bestämde vi oss för att dra till gasken och det var nog ändå ett bra val, de hade bra musik liksom. Sen kom Sofia, Malin, Anna och co också dit och även Karros kille å co. Åkte hem runt halv 1. Och tur var väl de, för kom på att på veckodagarna slutar vagnarna gå till mig efter 1. :) Men annars förövrigt är nog chalerms pubrundor rätt överskattade! ;)

Idag är det våffeldagen. Mjummi. Ska dock skjuta på de en dag och antagligen äta våfflor ute vid studiegången imorgon istället!


DÅ TAR JAG HELG

Nu har jag helg. Det lönar sig att jobba effektivt med grupparbeten. :) Så idag firar jag te helgen med pubrunda på chalmers. Varför inte festa till det lite såhär mitt i veckan? Så hörs imorgon när jag vaknat till liv igen.. :)


NOLL INSPIRATION

Jag har varit kass på att blogga idag, verkligen. Jag har äna haft noll inspiration så då är det ingen vits att skriva något "bara för att". Några som är långt ifrån noll inspiration är ju människorna på lookbook. Så slänger in en bild här då:


Så enkelt, men jäkligt rätt!


HAJJ PÅ DAJJ

Jag ska snart dra å träna och jag är så opepp. Trodde jag skulle träna halv 8 idag och hade tänkt ställa in skiten, men så kommer jag hem nu vid 5 och inser att jag fått en reservplats på ett pass som börjar kvart i 6. Sen blir det tråkiga ärenden till affären följt av matlagning. Alla mina frysta pajer som jag levt på nu i några veckor har tagit slut :(

Jag ska förövrigt unna mig och beställa en bikini från H&M sen. Hade tänkt kila in å köpa den i stan men verkar inte kommit in än så kör en beställning på nätet istället. Har ju trots allt 25% rabatt... :)


FÄRDIG TRÄNAD - SNART LÄGGDAGS

Sådär. Nu har jag tränat, ätit kvällsmat och börjat taggat ner. Jag gick ju å la mig klockan 21.00 PRICK igår. Hur gött var inte de då? Jag fortsätter nog på den trenden ett tag te. Jag må missa Cougar Town (dumt jag vet) men som tur är finns det ju kanal5play. För här ska de bannemig inte missas något cougar town avsnitt minsann!


Hur go å onyttig kvällsmat käkade jag inte precis då? (Nej jag kunde inte hålla mig från att ta några tuggor innan jag dokumenterade de) Och för er som inte förstår eller ser så är det rostade mackor med sylt! ARSCH, jag lyxar nog till det med två till!


FÖRLÖSANDE

Tja. Precis hemkommen from the school här. Gött kan man säga. Idag på Kroppsmedvetandeträningslektionen fick vi ligga på mage och jucka mot golvet. Ajjemen. Mysigt har vi det! Annars har denna dagen återigen bjudit på ett "förlösandeskratt". Ett sånt där skrattanfall som jag tidigare sagt att jag får ungefär 1 gång/halvår har jag nu fått 4 stycken på två veckor. Måste vara den där skratterapin som lockade fram detta alltså...


Se så fint solen lyser in då!


SOLSKEN I HAGEN

Go morron, go morron! Hoppas ni är vaknar. Solen skiner och det är 5+ i Göteborg. Ska bara klä på mig lite kläder här sen väntar en heldag i skolan. Ha en bra dag!


SOM EN ZOMBIE

Idag har jag gått runt som en zombie. Har varit så sjuukt trött. Jag har legat back i sömn efter lördagnatt eller nåt. Så idag ska jag bannemig gå å lägga mig klockan 9. Ajjemen, det är ju om en timma ungefär då. Återigen en dag i skolan från 9 till 4. Efter lunch var det bara att hugga in i nästa grupparbete. De två kommande veckorna är insane när det gäller gruppuppgifter asså.. Skit samma. Sen drog jag å Karro till gymmet å köra mage å rygg. Hoppas de känns imorgon!

PARTYBILDER























Behöver nog inte säga så mycket mer än å visa de här bilderna. Haha. Och jag älskar den två sista bilderna alltså. Haha. =D


DAGS ATT GE UPP

Då var det dags att bege sig mot sängen då och ge upp den här dagen för å ladda inför en nya underbar vecka. Upp till skolan vid 9 imorgon och borta hela dagen så kommer bli kasst med uppdatering från min sida. God natt!

NÅGRA TIMMAR SENARE

Nu börjar man bli människa igen. Jäkligt goer brunch var det på tintin i alla fall. I alla fall pannkakorna och maten satt som en smäck i magen kan jag säga. Sedan dess vet jag inte riktigt vad jag har pysslat med. Tiden har bara sprungit iväg och nu är det snart ny vecka. Week of hell med uppgifter å göra!

Jag å Johanna har precis kollat Parisresa. Vi kan väl säga såhär att vi kan dra ett streck över de. Att åka vid påsk å betala 6000 spänn för några nätter. nej tack! Med tanke på att hotellen i den "lägsta" prisklassen såg ut ungefär såhär:


GO MORRON, GO MORRON

Ja det behöver nog inte sägas så mycket mer om gårkvällen mer än urspår typ. Räcker att säga att man inte mår lika gött idag som igår så att säga. Huvudet har fått lite stryk. Nu ska vi snart åka ner mot Linné och käka brunch hela gänget å gå igenom gårdagen.


Varför typ följa efter vimmelfotografen?


PARTY IS IT

Nu är det fest på hisingen vi hörs imorgon!: )


OH HOLY MACARONI

Nu är det städat å fräscht här. Sitter samtidigt och kollar på SM-finalen i bandy. Sandra i klassen spelar ju trots allt och är lagkapten å grejjer och nu vann dem matchen. Helt sjukt ändå. Rosevinet är köpt nu också på tal om något helt annat. Snart rullar Filippa å Lisa in i lägenheten för att ladda inför party! En gäng brudar intar förfest på Hisingen följt av utgång på något ställe i skäna Götlaborg! :)


Å, SOLIGA GÖTEBORG

Vaknar och tittar ut genom fönstret och solen skiner. Underbart! Bara på med solbrillorna och dra sig utåt. Det  blir en promenad till backaplan och handla upp systemet. Njea, men en flaska vin sitter nog inte helt fel i alla fall. Ska man slå till på årets första rosé tro? :)


SPONTANITET

Fråga mig inte varför jag bloggar klockan 02.00 på natten. Men har precis kommit hem och har inte riktigt någon lust att sova än. Kvällen slutade lite annorlunda är som var tänkt från början. Började gjorde den i alla fall ute hos Josefin med brudarna Karro, Camilla, Kajsa och Rebecca. Tacos och mycket skitsnack, 11 tog vi båten in mot staden igen. Efter 5 minuters betänketid joinade vi johanna, sofia, mikael och co på cheers för en öl å ännu mer skitsnack och nu kom jag precis innanför dörra här. God natt på er!


Ja ni ser, humöret var ju på tipp topp efter en godischock. (Från min sida)


UT DÄR DU VET

Nu ska jag snart dra mig iväg här. Förhoppningsvis kommer jag inte bort någonstans på vägen. Ska ju mot ett område som jag verkligen aldrig varit. Någon ö ute i ingenstans. Har blivit ändrade planer också så kommer inte slagga över där utan kommer väl ta sista båten hem någon gång skulle jag tro. Ha en trevlig kväll folk! Love

LÖVLEY FRIDAY

Tja! Allt bra?

Här det är great nu i alla fall det är ju trots allt fredag och heeelg. Åter en lång dag i skolan med mycket rapportskrivande. Kanske inte ska säga att vi får så himla mycket gjort. Blir mest massa skratt när när skriver om skratt, himla konstigt...

Ikväll ska jag bege mig ut till en ö utanför Saltholmen å mysa med mina klassisar. Inte allihop då men vi har lyckats dra ihop oss, "som brukar hänga", för en gångs skull. Så stannar där över natten är det tänkt! Sen blir det systemet för att ladda inför morgonkvällens bravader!

Slutkördtjej90 efter många långa skoldagar denna veckan! 


17 MARS - INVIGNING AV SKINNJACKA



Sa jag att jag invigde skinnjackan idag? Har haft den nu på kvällen också och har inte ens frusit. Hur är det möjligt? Men jag vågar inte riktigt hoppa upp i taket av glädje än. Vi bor ju trots allt i Sverige och vad som helst kan nog hända! Det är i vilket fall som helst sjuk skillnad från förra året då snön typ försvann 30 mars.


WHAT A DAY

Sov som en stock inatt första gången på väldigt länge kändes det som. Uppe med tuppen och dra till skolan vid 9 såklart. Kom hem NU, nuuuu. Klockan är snart halv 6. Jag säger då de. Hade iofs bara "obligastoriskt" till 12 men sen har vi skrivit på vår rapport och sedan har vi även satt igång vår inaktiva person. Låter ju lite skumt, men rätt ovesentligt.

Halv 8 ikväll är det spinning såklart. Min träningsvärk är djävulsk, men vem bryr sig? Lite kaxig idag. Klockan 22 står jag på Ullevis tennisbana igen. Pucko som spelar så sent? Studentpriser då ;)

Och idag ÄR det vår. Varmt i luften även när inte solen är framme. Det är ett gott tecken!! Jag invigde även skinnjackan idag. Vilket jag antagligen kommer få sota för imorgon då det ev. blir minusgrader igen! Hörde jag inte att man skulle frysa in våren?


SWEDISH SUIT UP DAY

Det var visst bara jag som visste att det var "swedish suit up day" idag i skolan. Men vad gör man inte för att lätta upp vardagen lite? Inte för att jag har så mycket suit up kläder, men fick bli kavaj i alla fall!



Har precis varit iväg på bodycombat med Dajana också. Var första gången jag testade passet och det var helt okej kul. Svettigt var det, något annat kan man ju inte säga. Hade jag träningsvärk i ryggen idag, så lär det vara ännu skönare imorgon =D


EN SNABBIS

Slänger in ett snabbt meddelande här innan vi drar ut och sätter oss i solen igen för att invänta sista "lektionen" i skolan. Just nu håller vi på med vårt arbete om skratterapi och det börjar likna något nu. Så snart kan man bocka av de från listan också.

Sa jag att jag typ lyckades bli röd i fejjan igår? Ett rejält tecken på att man är alldeles för blek i alla fall!!

Soliga hälsningar Josefine

BOX IMPACT

Shiiiiit. Jag å Karro har precis varit iväg på Box impact, vilket jäkla grymt pass. Det var sjukt länge sen jag blev så trött. Så jäkla gött är det å köra igenom hela kroppen sådär, både kondition, styrka, teknik och uthållighet i ett pass. Kan de bli bättre egentligen? Jo, en sak kan nog bli bättre, Karros löpning efter bussen!


Beach 11, here i come!!


SOL I SINNET, BRUN INNE

Sol i göteborg idag. Vi sket i föreläsningarna på eftermiddagen (rebell) och drog och fikade i solen på Da matteo istället. Helt klart värt! :) Med tanke på att vi hade föreläsning om stress idag, så tyckte vi att det var bästa sättet att hantera den. :)


INGET STRESSPÅDRAG

Sådär, nu har jag äntligen kommit hem och landat på riktigt. Ska bara läsa sista kapitelet i en bok och så blir det lite tv och sådär för å varva ner. Lär ju inte vara några problem att somna ikväll i alla fall. Fattar egentligen inte varför jag inte bara decka nu...Imorgon ska jag å Karro testa på ett nytt pass på gymmet "box impact". Verkar sjukt kul så får se. Nu får ni ha en så trevlig kväll! Kram Josse!

De här väntade innanför dörren när jag kom hem. Visst att jag blivit äldre men pension känns väldigt långt borta? Men 10 000 har jag tydligen i pension än så länge.


HAHAHAHAHAHAHAAAAAA

Ungefär så har det låtit nu i 45 minuter. Kom precis hem efter att ha varit på skratterapi. Herre gud vilken upplevelse. Vad ska man säga? Jag fick mitt "förlösandeskratt" efter ca 1 minut in i kursen... Fast jag skrattade mest åt hon som höll i det hela för hennes skratt för dödsskönt. Men efter skrattattacken var liksom skrattet typ slut. I alla fall var det en skoluppgift, så vem klagar? Så man kan säga att jag varit i skolan från 9 till 7 idag. Suck... nu är jag helt slut. Har slängt i mig lite käk och ska vidare till Robin å snacka Parisplaner. Weii!


Ja ungefär så här kan ni tänka er att jag såg ut. Bra eller dåligt? I dont know... För övrigt känns det ju inte så bra att vi har haft föreläsning om Stress idag och jag kommer hem med andan i halsen och slänger i mig mat för att sedan springa vidare igen...

Dagens citat: "Man ska aldrig springa efter en spårvagn eller kvinna, de kommer alltid en ny" . Skönt citat inne på pressbyrån.


TRYGG IGEN

Nu är jag hemma på Hisingen. I tryggt förvar. Och väldigt mätt. Åkte som sagt iväg till Sofia och Malin som hade bjudit in lite folk för att käka semlor och pizza(som jag dockc avstog). Sedan tog jag, Johan och Viktor löpet mot bussen. Var väldigt länge sen jag verkligen SPRANG, men de lönade sig och vi hann med bussen!

Nu är det bara att tagga för en vecka till i skolan. Upp till 9 och föresläning imorgon och senare på eftermiddagen ska min grupp på Skratterapi (skoluppgift), hur kul kommer inte de bli då? Awesome, jag ska gå in för det till 100%. Nu natti natt på er!


En liten bild från förfesten som jag var på igår. Ganska tidigt innan de gick utför för tjejerna!


BARA FÖR ATT

Ja, jag befinner mig i Vänersborg. Därför har jag inte uppdaterat något den här helgen. Har ätit lite go ma å sådär. Ska fly från fältet klockan 16 mot Göteborg igen. Sedan blir det semlemys hos Sofia och Malin. Himla härliga töser som hittar på grejjer ;)

Nu ska jag fortsätta söka sommarjobb och göra nytta. Hejs!

MINA LOOK-A-LIKE

Det har hänt igen. Jag har hört de igen. Att jag är lik en seriefigur. Yes. Tidigare har jag hört att jag är lik Doris i Hitta Nemo och igår fick jag även höra av Evelina att jag är lik fågeln i Kalle ankas jul. Ska jag ta det som en komplimang? Klart. Because she löööves me! ;)

Vem är jag mest lik nu egentligen?



Jag kan iofs se en viss likhet mellan dessa två seriefigurer. Haha, kanske alla seriefigrurer är lika varandra föresten! Här kommer original-josse också. För er som blir förvirrade vem jag är av alla bilder.



 


4-GOTT

Då vart de helg nu då. Hur gött är det de på en skala 1 till 10? (Neej, håll käften med dina skalor). Jag å Dajana svängde förbi 4-gott på väg hem från skolan i alla fall. För det var vi värda efter en vecka med långa dagar. Nu ska jag ta tag i lite städning här. Ska hem till Vänersborg och äta upp mig i helgen och det är alltid så himla gött att komma tillbaka till en fräsch lägenhet, istället för ett bombnedslag!


"For got" - Gott Gotti Gott Gott


JAG KÄNDE MIG SEXIGARE

Jag trotsade regnet (hade inget val) och gick hem i pissregn 300 meter från gymmet. När jag gick där så släppte jag ut håret (fråga mig inte varför). Och det blev sådär härligt blött (läs dyngsurt). För stunden kände jag mig rätt sexig?!!! Men så snart jag kom in i hissen och insåg hur jag såg ut, så tog jag tillbaka de där tankarna... Hur tänkte jag? - Vilken människa i världen kan bli sexig efter att ha cyklat + gymmat + blivit pisseblöt i håret?



Jag bjuder på denna. Känner ni inte hur sexig jag känner mig?


DET VAR DEN VÅREN

Ja det är väl ingen som har missat att det har snöat igen. Både igår och idag. Eller idag kanske det mer var åt det regniga å stormiga hållet. Så det var den våren de. Jag har gått runt å frusit hela dagen. Stänger folk av värmen bara för det blir vår i 3 dagar tro?? Nästa vecka är nog våren tillbaka igen. Ska bli 5-10 grader å sol i Götlaborg. GÖÖTT!! Gör mig inte besviken nu moder natur!

BARA EN HELT VANLIG TORSDAG

Idag finns det nog absolut ingenting spännande att berätta egentligen. Har varit i skolan 8 till 4. Är hemma nu några timmar sen drar jag iväg på spinning. Och sen var dagen slut ungefär. Tanken var ju att kanske hänga med Karro å hennes kille å några å ta en öl eller så, men det blir nog bang på de. Jag lär decka i så fall... 

Tankar som snurrar i mitt huvud är om jag ska åka till Vänersborg i helgen. Är det värt de? Kommer jag missa något i Göteborg som jag alltid gör när jag åker hem? Ska jag vänta tills jag blir hemlös och antagligen kommer tillbringa alldeles för mycket tid i Vänersborg? Hm...



Nu ska jag sätta mig och läsa lite "levande människa". Härlig bok, aight? Sisådär skulle jag nog säga faktiskt... Men kan man bli annat än lycklig av framsidan?

BAXA I SÄNG

Då var den här dagen slut då. Imorgon har jag sovmorgon enda till klocka 9. Vilken lyx! Kommer antagligen ångra att jag drar dit innan lunch eftersom vi återigen ska till bibblan och få någon info. Fråga mig inte om vad. Typ hur man söker artiklar i PubMed eller nåt, svårt har jag hört... Gotti natt på er!


SVETT BABY, SVETT

Ja vart har Josse varit nu? På spinning såklart. Det var gött. Jag brukar alltid gå på ett 45 minuters intervallpass men idag var det 60 minuters trappass. Och det var dööööööden. Jisses va gött! Jag är sjuk i huvudet tror jag!

Jo jag köpte ju en vit skjorta förra veckan eller nåt som kommer bli go att ha i sommar. Så i brist på bilder så kommer en bild på den:



Nu ska jag kolla ett avsnitt One tree hill. Sen klockan 9 är det dejt framför tvn med Per Morberg följt av dejt med Jamie Oliver. Mumma! 


PÅ EN SKALA 1 TILL 10

Hur hungrig är jag på en skala 1 till 10? Hm.. 8 kanske. Hur sugen är jag på att äta på en skala 1 till 10? 10 helt klart. Hur sugen är jag på att laga mat på en skala 1 till 10? Svar:1! Man kan ju inte annat än att bli MI-skadad om man börjar tänka såhär när man står å lagar mat... Det har ju gått utför!

THATS HOW WE DO IT

Tänkte bara slänga in ett sist inlägg innan jag lägger mig. Vet inte varför egentligen. Har inte så mycket vettigt att säga idag. Hm.. Cougar town avsnittet var kul. Sista avsnittet på "jakten på lyckan" var kul. DOCK jäkligt konstigt slut... Öhm. Imorgon har jag lite sovmorgon till halv 11 i alla fall. Först seminarium och sedan 3 timmar kroppsmedvetande träning. Nu god natt!!


J-DJ.. I helgen. Grym sådan! ;)


HITTE PÅ DAG

Puh. Nu har jag diskat i en halvtimma. Ones again, note to myself: DISKA DINA GREJJER DIREKT SÅ SLIPPER DU ETT DISKBERG! - Ja den här gången var de nog fasen värre än någonsin. ALLT var smutsigt, vilket aldig hänt innan.

Kom i alla fall hem för en halvtimma sen. Har varit sysselsatt sen 8 imorse. Skola 8-12, sedan satt jag ambitiöst kvar i skolan till kvart över 4. Läste lite "levande människa", tog fram artiklar, sökte efter skratterapi osv... Sen drog Jag, Camilla å Karro å firade fettisdagen med en fika å SEMLA såklart. Sen drog vi på Bio. Vi kollade på Gullivers resor, i 3D. Vilket var lite overkill för den filmen, men rolig var filmen i alla fall.



Såklart skulle ett klassiskt kort tas på brillorna. Vilken tur att min mobilkamera är så himla bra. Jag menar, man får verkligen fram det roliga i bilden. Hm..


Och ja, har man världens smalaste fejs så ser det förjävla fult ut! :D


JEANS PÅ JEANS

Ja varför inte falla för vårens trend? Idag körde jag jeans dubbelt upp!


MÅNDAG, MONDAY, MERDI...

Har precis  varit på föeläsning hela eftermiddagen. Vilken jäkla skön föreläsare också, en sån som man borde ha jämt. Sen att han var från Uddevalla och dialekten drog åt trollhättehållet gjorde det ju äna ännu skönare. Men det är inte ofta man sitter å småskrattar typ 3 timmar på en föreläsning. Så great!

VÅR I GÖTEBORG

Nu är det väl ändå vår i Göteborg. Jag ska inte säga för mycket för då börjar det väl snöa imorgon. Men igår invigde jag de röda brallorna, så då är det vår i Josses hövve! Sen bojkottade jag den fula tjocka vinterjackan och satte på mig höstkappan igen. Nu ska jag bara bli en riktig storstadskvinna och gå runt med solbrillor!


BILDER GÅRKVÄLLEN






Aldrig mer klackskor... eller vad säger du Malin??


INTE BAKIS SÖNDAG

Sköjjjaaa. Eller ne egentlige inte så bakis faktiskt. Igår var ytterligare en lyckad utgång, denna gång var det med Karro och hennes alla möjliga vänner från olika håll. Var väldigt kul att alla lyckades samlas till en kväll. Och som vanligt bangade alla sjykgymnaster av olika anledningar, men Malin hängde med vilet var väldigt kul. Hon hade ju faktiskt också fyllt 20 och vi körde på på dansagolvet ja hela kvällen skulle jag säga. Vid 3 kastade vi in handduken. :)

Bilder kommer om någon timma eller så!

DENNA SHOPPING

Åkte in till stan en stund för att typ bara andras lite frisk luft och möta upp Jojjis och Mikael. De hade mött upp johannas mamma och syrra så det skulle dra å käka. Jag gick på hård dieten. Gurka och tomatsallad! De inne på resturangen trodde nog jag var dum i huvudet och frågade "är det allt du ska ha?". De kunde ju inte veta att jag precis hade tryckt i mig tjockpannkaka till frukost liksom... Men de tyckte nog synd om mig och gav mig två vitlöksbröd också, INTE okej inför ikväll!

Jo till saken. Självklart kunde jag inte låta bli shopping sen heller. Köpte ett mintgrönt linne på bikbok som jag redan har ett vitt och sen var det något realinne på monki för 40spänn som slank ner också... :) Nu ska jag göra mig iordning för kvällen!

SOLSTRÅLAR

Godmorgon solstrålar! Det kan man ju faktiskt säga idag. Solen skiner som vädret lovade igår och termometern visar +5 grader. Underbart! Jag borde ta mig ut ju. Men blev lite senare igår än planerat så jag pallade mig inte ur sängen förrän halv 1 idag, HALV 1. Det är ju äna lite skamligt. Men ibland får man unna sig! :)



BTW. Filmen Black Swan was AWESOME! Sådär psykolgiskt äcklig och sen va det mycket utslag och prickar med i filmen som jag är så himla känslig för så jag mådde lite illa ett tag där men... :)


DÖD TJEJ I SOFFAN

Ligger död i soffan nu. Alldeles för mätt också! Det tar på krafterna att pallra sig upp klockan 7 i en hel vecka alltså. Kan man vara annat än död på en fredagkväll då? Har precis diskat upp här hemma också, såg ju ut som helvetet hade rasat in här eller nåt. Sparar nog dammsugningen tills imorgon, brukar ju äna lite så. Nu ska jag kolla på svtplay. Hare'


SÅ SITTER MAN DÄR MED EN PAJ I HANDEN

Precis hemkommen från skolan. Urhungrig (om man kan vara de?!). Har precis börjat på en paj här. Ja för er som känner mig vet ju att det kan ju sluta precis hur som helst. Tänkte till och med göra 2 olika, en tacopaj å en köttfärspaj, varför inte variera sig lite liksom??

NU är det heeelg i alla fall. Ikväll blir det bio med sofia, malin och co. Black swan? Jag har ingen aning om vad det är för film men tydligen ska den vara lite läskig. Får se hur detta går...



Dagens! Tröjan köpte jag igår på gina tricot, mot min värdighet. Men what to do. Go är den! :)


KOCKEN

Då var det dags att ta tag i matlagningen innan jag drar iväg till gymmet å kör spinning då. Ska väl försöka att planera in ätandet lite bättre idag då. Sen när jag kommer hem slänger jag nog in resten av mina köp idag. Det kan väl vara kul i se kanske??

Så länge kan ni lyssna på den här: Danny Saucedo – In The Club
Så jääääkla bra ;) (läs med ironi och lite internt)

KLÄDEXPERIMENT

FÖRE:



EFTER:




Vad tror ni?? Behålla eller inte? Det är ju lite ballare att kunna ha originalen ibland ändå. Och dem går faktiskt att använda när man stoppar ner halva brallan som jag gjort här på efter bilderna!


BURN BABY BURN

Uppe med tuppen idag. Drog till biblioteket som lovat. Läste kapitlet om hälsa så nu är det ett jädrans kapitel kvar. FUN! Karro, födelsedagsbarnet joinade efter ett tag. Sen när vi var klara gick vi på stan en sväng, såååklart. Man bor väl inte i en storstad helt i onödan??

Ska jag visa er mina "fynd"? Inte så märkvärdiga grejjer egentligen. Har ett dilemma bara. Köpte ett par hänglsebrallor som vad jäkligt snygga i rumpan å benen. Funderar på att göra som en rutinerad bloggare och GÖRA OM brallorna. Klippa av hängslena? Jag ska fundera lite till...



För övrigt. Kan ni inte få nog av mig?? Då är det så att jag dubbelbloggar ett tag. Robin tentapluggar och har inte tid till å blogga, så jag bloggar lite åt honom ett tag. Hur skumt de nu än kan låta. Så kika in HÄR också! Ni kommer antagligen inte bli besvikna...


WAAAAAAY TO MUCH

Gjorde tjockpannkaka, vispade grädde, tog och lyxade till det med sylt också. Åt, liiite för mycket. Åkte och tränade. Körde gärnet. Mådde något illa i slutet, men körde på ändå. Att jag aldrig lär mig. Hur många tennismatcher har jag inte nästan behövt ge upp för jag har gjort samma misstag? Ska man inte lära sig av sina misstag???


RÄTT SCHÖN ÄNDÅ

Asså den där Schöns lektioner är rätt Schöna ändå... Idag har 3 timmar på eftermiddagen tillbringats liggandes på golvet och "känt" kroppen. Typ lite av en meditation eller nåt. Sen i mitten av lektionen hade vi en liten paus. Ja då var det sovstund på 20 minuter kan man säga. Haha. Den här kursen hälsopromotion kanske inte är så jobbig ändå...



BARA EN SNABBIS

Hej hej hallå. Tänkte bara slänga in en snabbt inlägg här. Har precis kommit hem från skolan nu. Måste kila iväg till affären för att fylla mitt kylskåp. Jag hatar å gå till affären!!!! Sen ska jag nog slå till på tjockis pannkaka, mmmmmmm mums! Berättar mer om skoldagen sen! Kan låta tråkigt, men de är det inte!

------------------------------------------------------------------

Som jag trodde. Skulle bara handla "lite" frukost typ. Men det blir en full korg som vanligt, med 2 påsar! Har det någonsin hänt att det inte blivit 2 påsar? Nea!


GOD NATT BABES

Nu blir det sängen. Imorgon är det upp med tuppen igen och dra till skolan. Går enda till kvart över 4 imorgon så det gäller å vara pigg alltså. Inte så troligt men... Så vi får se när jag pallar mig in här igen. Natti natti!

SVETTIGT HÖRRU

Spinningen var great idag. Tömde mig totally. Och kicken efteråt är ju underbar. Varför ha pojkvän å vara kär man man kan träna sig till samma kick? Njea, okej det kanske finns lite andra fördelar med de där pöjkarna men ändå... ;)

En nackdel med att jag börjat träna ganska mycket igen har även medfört att jag börjat äta som en häst igen. Man äter å äter å äter när man kommer hem men man blir liksom aldrig mätt...


En tallrik yoghurt med flingor och sen en hönökaka med smält ost såklart. Detta var väl förrätten till kvällsmaten ungefär...


JOSSE TÄNKER: HAVE A HAPPY PERIOD?

"Always - have a happy period". Vad är det för dålig slogan egentligen. Man kan väl aldrig vara happy när man har sin period? Eller?? Jag har då aldrig varit happy när det väl kommit till kritan. Eller jo kanske de gånger man har fått in i sitt huvud att man skulle ha gått å blivit gravid. Och hur många gånger har man gått å blivit gradvid egentligen? Noll skulle jag nog säga!!! Så nej, det existerar ingen happy period! ;D

SNARK SNARK

Jag är helt död i kroppen efter att ha gått upp vid 7 två dagar i rad. Redan?? Och det ska fortsätta såhär i några veckor och då kommer jag inte kunna ta en "nap" vid 12 som jag gjrode idag. Jaja, det löser sig nog! En semester och ett besök i ett annat land skulle inte sitta fel nu. Hoppas att det blir Paris runt påsk då!

Nu ska jag snart vakna till liv och dra iväg på spinning. Det blir gött. Som sagt, jag ääääälskar spinning och jag måste vara typ den enda i världen som gör de?????


DUKTIG I ONÖDAN

Tänkte jag skulle vara sådär äckligt ambitiös imorse och befann mig därför på pedagogiska biblioteket 08.30 när portarna öppnades. Jag gick å hämtade boken som skulle läsas och läste de 2 kapitel som skulle göras och skrev ner anteckningar å grejjer.

Två timmar senare sitter jag på vagnen på väg hem igen. Gjorde detta eftersom min MI-bok inte har velat anlända. Men jag kände i magen att den säkert kommit till mig nu. Och ja vad ligger inte innanför dörra när jag kommer hem om inte ett litet paket från Adlibris? Arsch... Nu har jag ju i alla fall hela dagen över till å göra ingenting?


RSS 2.0