DET BÄSTA SOM FINNS...

...är fan att duscha, ursäkta svordomen! Jag har övervägt detta nu och kommit fram till att det är nog till och med bättre än att sova. Det är varmt och gött, du behöver inga kläder, man kan drömma sig bort eller också tänka på saker man borde få gjort och de bästa av allt, INGET tjöt från nött håll! Sen är det ju nästan ännu bättre att dela de här fantaaaastiska 10 minutrarna med någon, men det är nästa kapitel i boken :p Men kom ihåg att jag sa bara nästan, man kommer ju inte undan tjötet då vettni :) godnatt!!


ETT INLÄGG

Hej hej! Då var det dags att blogga lite här igen. Vad vill ni veta ? Att jag numera äger en Versaceklänning från h&m kanske? Det var som om det var ödet, jag tyckte en klänning från kollektionen var snygg men gav upp att försöka få tag på en! Så var morsan i Stockholm i några dagar, går in på hm där det finns kvar en klänning i storlek 34. Och vilken klänning var det tro om inte precis den jag ville ha! Och precis i min storlek också! Lycka där ja! Antagligen någon som lämnat tillbaka den, men desto bättre för mig! :) det var de!

Gympapasset gick bra idag förutom att skivan inte fungerAde i deras cd-spelare så fick improvisera med annan musik. Halva poängen med passet försvann ju äna då men men. Nya tag nästa vecka!


FINJUSTERING

Sitter här och diggar till gamla 50tals hits! Sitter här och övar in mitt sittgympapass som jag ska hålla imorgon. Får hoppas att det blir uppskattat. Går väl inte att variera ett sittgympapass sisådär himla mycket men jag har försökt komma på något nytt i alla fall! Fokuserade nog mer på vilken musik jag skulle välja eftersom det är roligare! ;) Lyssna in den här favoriten t.ex.


LYCKAT GALEJ

Nu är jag tillbaka i vbg igen. Kalaset igår var väldigt lyckat enligt min mening! Speciellt omtyckt blev väl min fantaaaaantastiska kola-kaka och chokladmuffins! Blev aldrig att vi drog ut utan blev kvar hos mig och parta till 2tiden. Nu ska jag fortsätta dega framför tvn här! :)


DEN LÅNGA VÄNTAN...

Sitter här och väntar på att klockan ska slå 7 ungefär. Då väntas det inflyttningsfest ala guldheden! Har städat och fixat med mat och grejjer hela dagen lång. Njaa, inte riktigt men har grejjat en del i alla fall. Så nu är det bara vänta på att vännerna rullar in då!! KÖSS!




HUMOR

Det här var i tidningen igår det tyckte jag var kul! :p


VI BLEV I ALLA FALL 8

Hej! Har varit iväg på AW nu med några i klassen. Ja vi blev ju i alla fall 8 stycken, helt otroligt. Som vanligt var alla aspeppade på att komma dagarna innan men när det väl kom till kritan så bangar alla! Sist kvar blev jag, Sanna, Krister och David! Himla kul alltså eftersom de inte är de jag vanligtvis umgås med. Skärpning! I alla fall så kom vi fram till att det är vi som kommer sitta där i termin 6 och vara de enda kvar ;) så när vi ska fira att vi är klara blir det jag, Sanna och Krister eftersom David ska ta pappa-uppehåll nu! Tråkigt! Nu ska jag sova och ladda inför imorgon! God natt


NEGATIV

Stort varningstecken! Ska vara lite negativ nu men det är väl bra att skriva av sig lite då,i guess?! För det första då så har jag haft så jäkla ont i ryggen nu i några dagar , tror jag sträckte till i ryggen på träningen i måndags så har nästan inte kunnat sova på två nätter eftersom jag varken kunnat ligga på mage eller sidan. Så jag har liksom joinat patienterna jag jobbar med att inte kunna sova om nätterna, stappla mig fram och inte kunna vrida ryggen, men men Voltaren is the shit! Jag brukar i vanliga fall inte klaga på smärta men undantag nu och när jag har träningsvärk ;) Den andra saken nu då är att jag idag har haft sådär lite småont i halsen så där som när man går och väntar på att en förkylning ska bryta ut, ni vet? Inte bra, inte bra! Får inte bli sjuk till helgen! Nu ska jag inte säga så för då straffar väl Gud mig direkt. Så c-vitamin å sånt som gäller nu!!!!!! Det var nog de jag skulle klaga på faktiskt. Imorgon ska jag vakna mer positiv än någonsin! Kram på er och god natt.


TWILIGHT NERDS

Jag och Filippa har varit iväg nu och sett den senaste twilight filmen. Pensionärerna valde att gå på den tidiga bion för att orka komma upp ur sängen imorgon ;) filmen var i alla fall bra, sexscenen var väl okeeeeej... Nu är det bara att vänta ett år på den sista delen då! Spännande!!!!! Köss


MÅNDAG - CHECK

Då har en ny måndag passerat förbi. Månaden har bestått av praktik till halv 4, sen tennis en timma följt av en timma fys, sen har jag börjat lite och nu väntat en goer dusch och sen blir det väl nästan att gå och lägga sig! En dag imorgon också! Kram på er! :)


JOSSE FLYTTAR IN

Har tagit mig tillbaka till vbg nu. Har varit i Filippas lägenhet en sväng nu, farsan var där och fixade elen så passade på att dra dit och spana in läget. Så fick man ju lite Thai på köpet också :)


ONE NIGHT IN NATTKLUBB

God morgon folket! Gårkvällens utgång var sjukt annorlunda. Bandet no tjafs från Ale-trakterna spelade covers på Valand. Det var en upplevelse för sig liksom! Sen blev det vanlig nattklubb som tur var. Jo just de ja, det var after ski tema också så de vibbarna var det liksom ;)


DUKTIG DAG

Har varit full fart här hemma idag. Pappa kom vid 11 imorse sen var det bara att sätta igång med att måla hallen och fixa och dona. Så nu har hallen blivit klar så nu är lägenheten verkligen klar! Jag har ingen mat här hemma heller så har varit lite kaos. Frukosten imorse bestod av 2 steka ägg liksom och middagen fick bli onlinepizza. Så jäkla värt! Så frukosten imorgon får väl pizza då! NU måste jag göra iordning mig här för snart kommer det Karro och hennes kompis och Camilla med någon kompis hit, det blir utgång! Måste bara varva ner lite här! Ha det grymt!

INFLYTTNINGSFEST

Hej hej! Nu sitter jag äntligen i min lägenhet i Göteborg. Den stod kvar! Nu ska jag göra mig iordning här för att sen dra till Anna och jonathans inflyttningsfest. Ska bara återhämta mig lite här, även om det var en väldigt lugn dag på praktiken idag alltså! Ha en bra kväll!!!


LITE KASS

Nu har jag vart så där dålig på att blogga igen! Det borde iofs vara okej eftersom jag varnade innan! Imorgon åker jag i alla fall till Göteborg, ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!! Då blir det först att dra till en inflyttningsfest på fredag och på lördag verkar det som det blir utgång av något slag med Camilla + någon eller några mer tror jag men vet inte vilka?! Nu ska jag fortsätta nöta på soffan här.


NY VECKA

Då är vi inne på en ny vecka nu då! Praktiken flyter på och jag blir allt mer varm i kläderna! Idag ska jag äntligen få spela lite tennis också. Var ju i tennishallen i torsdags och pratade med Peter och tiggde lite tider, så det blir himla nice vettni!!! Nä nu ska jag byta om här, sen hoppa i termokläder för det är sjuuuuukt kallt ute!


A BRAND NEW WORLD

Jag har gått över till team iPhone så sitter nu och nördar och utnyttjar alla nya funktioner som denna häftiga telefon bjuder på. Har gjort mycket emot mina rutiner den här helgen, var på lipz igår och köpt iPhone idag,jisses!


Imorn är det praktik igen!!! Kram


UPPGRADERA, NEJ UPPDATERA

Tja tjaaa bloggen!! Hur mår ni? Jag mår great! Hur gött är det inte med praktik då? Börja 8, sluta kring 3-halv 4 , komma hem och bara dega och inte göra någonting. Igår var ju första dagen, då fick jag mest se hur allting fungerade och träffat någon enstaka patient och sådär, mest information liksom. Idag var det väl lite samma sak, har fått pyssla lite med en uppgift vi har och sen har jag faktiska träffat första patienten som jag fick ta initiativet till kan man säga med lite undersökning och sådär. En start i alla fall! man är ju inget proffs inom branschen än direkt ;) Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske bara blir hemma och softar. Imorn åker jag med morsan och farsan till Göteborg för brorsan fyller år så han ska väl förhoppningsvis bjuda på något göttit!! Tjaråååå

VFU

Imorgon är det alltså dags för VFU (praktik alltså). Så ska åka med tåget nu ikväll till Vänersborg. Från och med detta så kan det hända att det kommer bloggas lite sämre. Jag kommer nog slänga in något inlägg emellan åt hur det går och vad som händer och så men kommer nog bli dåligt med bilder. Men svik mig inte för de! ;) Jag lovar att kompensera på helgern! Ha det grymt så länge! Vad fasen ska jag packa med mig??!!!


LUNCHTAJM

Tentan är gjord. Det gick nog helt okej. Men det kändes som den aldrig tog slut. Var hur många frågor som helst kändes det som. Nu har jag legat och degat här i några timmar och nu är jag så jäkla hungrig så ska snart iväg och käka lunch med Sofia och Robin. Sen ska jag storstäda lägenheten och sen åka till Vänersborg.

WHAT AN AMAZING DAY

Eller? Igår tror jag att jag somnade ungefär 7 gånger när jag pluggade. Så intresssant är det här ämnet vi läser om nu. Idag ska jag försöka hålla mig vaken och spurta sista biten. Sitter här med lite tentafrågor nu och verkar kunna de flesta så ska nog gå bra den här gången också!

Vad händer annars ute i världen då??


TENTADVALA

Befinner mig just nu i tentadvala i två dagar för på onsdag är det dags för skriftligtenta igen. Sen åker jag ju som sagt till Vänersborg för min praktik börjar på torsdag. Spännande!!!!!! Ska bli så himla gött att göra någonting annat än att bara sitta på föreläsningar och plugga till tenta hela dagarna. Men nervöst är det. Ska få ha sin första egna patient å grejjer! :O Tillbaka till dvalan...


MYSKVÄLL

Igår var jag först hos min syrra typ hela dagen. Mamma och Pappa var ju som sagt där och fixade det sista med lägenheten. Sen tog jag och Syrran en promenad i slottskogen och kollade på djuren, som jag helt missat att dem finns där. Dock sjukt besviken att jag inte fick se pingvinerna!

På kvällen tog jag min påse godis och åkte till Jojjis. Vi kollade tv och sen film. Go kväll liksom! Jag har ju blivit kärring på hög nivå med tanke på att jag kläcker kommentaren "det är postkodmiljonären ikväll va?".


LÖRDAGSMORGON

God morgon allihopa! Lördags"morgon". Ska snart sätta mig på vagnen och åka till syrran. Mamma och Pappa är där som vanligt också. Blir fika eller något liknande. Sen vet jag inte vad som händer idag faktiskt!

Igår blev det inte biljard utan vi drog till en "spelhall" istället. Vi körde lite airhockey och pinball och tanken var sen att vi skulle testa att köra på en sån där tjur men när 40+ personalfesterna började spåra ur (vid 21:00) så gav vi upp stället drog och satte oss på condeco istället! Mycket bättre val!!


JAG PÅ KONSTMUSEUM?

Yes ni läste rätt. Efter återhämtning från tentan ringde Sofia och frågade om jag ville hänga med henne, Malin och Alva på någon konst utställning. Varför inte tänkte jag? Det var tydligen han som gjort skrotnisse å grejjer. Sen var det någon mexikanskbrud som man säkert bör veta vem det är!

Nu är jag hemma här en stund. Sen ikväll verkar det som vi kör på lite biljard.


OUTFIT - SCHOOLGIRL



Testar en ny lite outfit idag. Jäkligt strikt alltså! Däremot så kommer jag nog köra på utsläppt hår för vågar inte riktigt gå all in alltså! Även om det antagligen är 1000 gånger snyggare att gå all in!



Shorta&Skinnbrallor: H&M, Tröja: Gant


DEL 1 OCH DEL 2

Praktiskt tenta gånger 2, godkänt kan man säga! Första delen bestod av andningsgymnatik och liknande gick som fina fisken. Sen skulle vi in till del 2 och då blev alla så jäkla nervösa när 2 av 3 blev underkända i gruppen innan. Efter lite småtabbar sådär så blev det godkänt så det kändes riktigt gött att få de gjort. Nu ska jag njuuuuta hela helgen för att sen hoppa in i plugget inför den teoretiska då!

Ska väl första gången den här veckan "fixa iordning" mig lite. Har tidigare varit så jäkla trött så har bara duschat av mig på kvällen innan och sen vaknat med knullruffs och satt upp en toffs och dragit på mig lite mascara typ. Så dags att bli människa igen mina vänner! ;)


BÄSTA GREJJEN

http://nyheter24.se/sexoblandat/624759-en-singeltjejs-bekannelser-v-44

Underhållningsmaterial på hög nivå!


OM DET SKULLE TA OCH BLI FREDAG

Så jag kan få den praktiska tentan gjort någon gång. Har kommit hem från skolan nu och kommer antagligen inte plugga ett dugg mer idag eftersom jag känner att allting sitter. Så ge mig fredag bara så jag kan köra! Sen ska det ju börja pluggas igen efter de, men en sak i taget här då!

Nu får jag väl fördriva tiden med att handla mat, laga mat och prova de nya sportlife gymmet nere på Dr fries torg? Gäller att inte sätta sig här och slöa till för då kommer jag aldrig iväg. Jag känner mig själv!!

KOMPLICERAT FÖRHÅLLANDE

De är mycke nu... Har anlänt ifrån skolan nu. Har övat inför den praktiska tentan hela förmiddagen. Folket börjar bli lite lugnare nu i alla fall när vi har fått mer koll på vad som vi egentligen ska kunna. Själv har jag väl som vanligt varit rätt lugn och tagit det med en nypa salt! Ska snart sätta mig ner här och plugga lite till för omväxlingens skull. Imorgon är det bara att tuta och köra dagen innan tentan då. Sen är det ju bara att fortsätta plugga inför den skriftliga tentan på onsdag för att sedan gå ut på praktik i 4 veckor!!! Skeeeet nervös ändå!!


Otrogenhetsaffär?


DO MOSTE TRENA

Helt slut men har jag tid med att vara de? Nix! Ska i alla fall kila iväg till gymmet nu och försöka vakna  till liv! Sen blir det tillbaka in i plugget någon sista timma eller så! De var de roliga jag hade att berätta! ;)


RSS 2.0