ÅT HELVETE

Har suttit nu i snart 4 timmar och försökt svara på frågorna till seminariet på torsdag och är typ halvvägs. Blir ju inte lättare av att min engelska verkar suga baale, för förstår ungefär hälften av vad som står. Holymacarony! Ska väl dig in to it igen nu då för att försöka bli klar! Så, så roligt fick man ha på sin lediga eftermiddag! Jag är inte bitter! Imorn ska vi däremot iväg och ha rullstolsträning på eftermiddagen. Kan ju bli sjukt kul. Ska tydligen ev köra utomhus också. Haha! Kan nog se rätt komiskt ut när 10 pers kommer körandes i rullstolar alltså!

 


KÖNSSKILLNAD

Haha, lite skillnad på vad tjejer och killar tycker är viktigt i skolan!

 


SHOPPINGHELG

Har haft mamma på besök hela helgen så igår var vi på stan hela dagen och shoppade loss, sen på kvällen gick vi ut och käkade grekiskt med Oscar och Jennifer. Sinnesgott lamm alltså! Sen blev det en vända förbi Haga idag, sen en vända i nordstan (som vi aldrig hann till på lördagen) och lite fika ! Sen vid 4tiden kom pappa och hämtade mamma sen dess har jag återhämtat mig i soffan här hemma! Det var den helgen gott folk !!


AI SE EU PEGO

FREDAGSSKÖNT. LÅTTIPS!

FÖR DEN SOM BRYR SIG

För idag har jag först varit i skolan till klockan 12. Idag var det praktiskt på schemat vilket innebär att tiden går snabbt och att det är oftast är väldigt kul. Sen åkte jag hem. Kolla 1 och en halv timma på tennis för att se Djokovic ta sig till Final i Australian Open. Sen har jag tvättat och städat sedan 2 tiden ungefär. Herrejisses vad lång tid det tar att tvätta egentligen. Väntar på att kläderna ska torka sen tänkte jag pallra mig ner till Hemköp och köpa mig godis å så I think. Idag blir det slappa hemma som det ser ut för att ladda inför att mamma kommer imorgon och stannar tills på söndag. SÅ shopping all day long på lördag! Hepåre!
Jo förresten. Fick praktikplats på Sahlgrenska på strokeenheten, så är riktigt nöjd!!

MOTOR CONTROL

Tillbringar eftermiddagen med min älskare, motor control. Ska försöka lyckas ta mig igenom 3 kapitel... Dock inte alla ikväll, förstås! Tänkte ha lite framförhållning för en gångs skull. Seminarie nästa fredag först! Men ska jag lyckas ta mig igenom en bok som dessutom är på engelska gäller det att börja i tid! So long my friends!

 


STÖRTSKÖN LÅT


PRAKTIKPLATSER

Idag kom praktikplatserna ut så innan fredag vet jag vart jag ska ha mina 5 veckors praktik den här terminen. Hoppas på att hamna i Göteborg. Var färre platser än förra terminen tror jag och tillhör mitten gruppen att få välja plats så kan ligga precis på gränsen att få... Så bara vänta å se helt enkelt! Annars blir det att pendla eller välja näl i thn...


MÄNSKLIG SKOLGÅNG

Har faktiskt gått mänskligt länge idag i skolan och slutade redan klockan 2. Ja bortsett från att de har ändrat schema systemet så vi börjar 8 varje dag nu istället för halv 9 så var det ju lyx...

I alla fall väldigt gött att sluta 2 istället för kvart över 4 och man hinner så mycket mer efter skolan. Hinner komma hem och landa, sen dra iväg till gymmet innan resten av Göteborg drar dit, handla, laga ordentlig mat och sen ändå har tid över för att slappa framför tvn en stund! Otroligt! Att hinna allt detta på en dag är man inte bortskämd med. Kanske till och med hinner tvätta nån dag efter skolan den här veckan?


JAG ÄR KÄR...

...i Lalehs nya låt som vi fick premiärhöra på P3-guld. Så att hon fick uppträda 2 ggr i rad pga tv-strul klagade vi
icke på.

KVÄLLENS KUNG

P3guld igår var gryyyyyymt för att sammanfatta det kort. Jag och Malin fick platser så nära scenen att vi nästan kunde ta på alla artister och prisutdelare. Gårkvällens kung var helt klart kapten röd både när det gäller priser och uppträdandet. Grymma på scen var också maskinen och även salems nummer å så. Redan sugen på att dra nästa år igen !

 


AFTONBLADET KAN

Ja Aftonbladet vet då minsann vad det är viktigt att fokusera på !

 


AWESOME

Ikväll är det p3guld med Malin som gäller, ska bli så himla kul ! Som en extra grej så vaknade jag nu för en stund sedan och det ligger massa snö på marken och det snöar gärnet ute! :)


BEACHVOLLEY

Har varit iväg och spelat beachvolley med ett gött gäng från klassen! När det gäller idrottsaktiviteter så verkar det lättare att få med folket så vi blev ett gäng på 10 pers :)

Nu ska jag hem å duscha sen blir det fika med Johanna för att efter de möta upp klassgänget igen å käka tacos å ha det gött å fira terminsavslut och att halva utbildningen är klar ! Tjooooolahopp!!

 


ATT SE FRAM EMOT:

- Att få sista medicinska tentan gjord imorgon. För då är hetstentorna över.
- Att spela beachvolley med några i klassen efter tentan.
- Att gå på P3-guld med Malin på lördag.
- Att börja termin 4 och den sjukgymnastiska kursen nästa vecka.
- Att bli frisk från förkylningen så jag kan börja träna igen.
- Att få besök av mamma och ha "mor-dotter-helg" inkluderad shopping.

JAHAPP

Tänkte återkomma med bloggandet när jag har något vettigt att dela med mig utav. Annars är senaste nytt att jag började träna förra veckan och har såklart fått ont i halsen den här veckan så jag inte kan fortsätta.

Har glömt berätta om helgen men gjorde väl egentligen inte så mycket vettigt alls. Hamnade sjukt spontant själv på en fest i lördags i närheten av mina gamla kvarter på Hisingen med folk jag egentligen inte kände. Men trevligt vart de ändå alltså! Sen lyckades jag nog ta mig igenom säkert minst 4 filmer också, sjukt effektiv!

Den här veckan är sista medicinska ämnen tentan och sen dröjer de bra länge tills nästa tenta dyker upp överhuvudtaget! Så i eftermiddag och imorn är det tentadvala fo sho'


IDROTTSGALAN

Det brukar ju vara en liten tradition att jag kommenterar vad jag tycker om idrottsgalan här i bloggen. Iår väljer jag nog att hålla tyst. Brukar ju vara en rätt stor besvikelse från min sida men vinner Hellber jerringpriset blir jag nöjd! Tjarå!


MJÖLK

Här sitter jag med ett glas mjölk, eller?


FÖR LÄTT TENTA?

Hej hej bloggen! Hade tenta idag som ni kanske vet. Jag hade ändå pluggat ganska mycket till den här tentan och så var den så sjukt enkelt så man blir nästan lite besviken, kan låta sjukt kanske men så är det!

>Sen var jag, Ida, Karro och Niklas iväg och spelade beachvolleyboll en timma. Himla kul alltså och sen nya hallen är superfräsch. Vi införde därför idag en by tradition så istället för tentaöl som aldrig någon hänger på så blir det tentabeach... Synd bara att vi i dagsläget bara har typ 4 tentor kvar på hela utbildningen då!

Snart kommer Johanna, det blir tacos och film! Tjarååå!


SVERIGES MÄSTERCOCK

När man sitter och kollar på Sveriges mästerkock kan man inte annat än att bli hungrig, så i reklamen lyxade jag till det med två rostade limpor och en glas oboy! BOoyaa!!


NYTT ÅR ELLER?

Asså det där med nyårslöften som har med vikt och hälsa att göra är ju så sjukt komiskt och patetiskt egentligen. Och man märker av det lite överallt men framför allt på gymmet. Det finns ingen månad på året som gymmet är så proppfullt som i januari... Men för en liten stund sen upptäckte jag en till grej. Om man går in på top 25 appar så är ungefär 3 av dessa "gå ner i vikt", "vi räknar dina kalorier åt dig" osv... Jag kunde faktiskt inte låta bli att skratta lite när jag läste de. Som pricken över det hela är att biggest loser sverige börjar idag!


NOTE TO MYSELF (OCH ER ANDRA)

Om du knappt tränat på 2 månader så börja då inte på samma nivå som när du slutade träna du kommer få sjuklig träningsvärk !

Så ligger det till men jag lyckades pallra mig iväg till gymmet idag igen så imorn har jag väl träningsvärk inte bara i nedre utan även övre extremiteter. Tillbaka till plugg !


TENTA VECKA

Då var vi inne i en tenta vecka igen! Så idag var det dags för oss att sätta oss med tentafrågorna. Det gick helt okej.

Har även fått tillbaka båda tentorna vi gjorde innan jul som jag var helt säker på att jag kuggade. Men icke. Två godkända, men det var ju inte med några marginaler direkt!


SÖNDAGSDEG

Idag har jag inte uträttat mycket ! Har varit iväg och spelat lite beachvolley nu en timma men annars har den mesta delen tillbringats i soffan idag! Nu har jag iofs tänkt att vara lite duktig och ta tag i plugg en timma eller så! Det är målet med kvällen i alla fall!


MÅTT SÅ DÖÖLIGT

Idag har jag mått som jag förtjänade kan man säga. Blev en drink för mycket igår tror jag minsann. Planen var väl inte att dra ut egentligen men så blev det i alla fall. Så idag låg jag i fosterställning till klockan 6 sen pallrade jag iväg till Johanna där jag tillbringat kvällen med henne, Mikael och Sofia framför tvn! GATT! Nu ska jag decka här ! Hörs imorn


BÄSTA DRÖMMEN

Hade bästa drömmen inatt men största besvikelsen imorse när jag vaknade. Drömde att jag så gott som var tsm med Novak Djokovic. Hahah. Sjukt patetiskt när man tänker efter men vilken kille alltså. DOCK var drömmen inte så dirty så det var väl kanske en miss då... i alla fall så vet jag nu att han är bra på att kyssas! Attans att jag avslöjade detta nu för då kommer ju inte drömmen gå i uppfyllelse?! Damn it!
Nu ska jag fortstätta mitt långkok i köket här. See ya!

CHOKLADFONDUE

Igår var jag hos Evelina och Cenny tillsammans med Sofia och Malin och käkade frukt doppat i chokladfondue. Extremt gött alltså. Sen spelade vi lite spel, tjötade skit och kollade gamla bilder! De var de!


SOVA DAGTID

Att sova mitt på dagen är inte så jäkla smart men idag var jag tvuuungen. Slutade 12 idag eftersom det tydligen är 13dagsafton. Direkt när jag kom hem tröck jag i mig mat och sen la jag mig i sängen för att kolla några avsnitt SATC, livsfarligt. Efter 1 avsnitt deckade jag rätt hårt och vaknade upp ungefär 2 timmar senare av ett sms. Nu har jag försökt vakna med en duscha här.
Ikväll verkar det som det blir någon slags "chokladkväll" för att säga adjö till Balivännerna. Rätt spontant planerat tror jag, för fick reda på det för ca en halvtimma sen. Så vet inte så mycket mer än så. Ska träffa Jojjis för en catch-up också, men vi ses nog snart skulle jag tro. Och ni bryr er förstår jag? :)
Nu tillbaka till stylingen!!

PETTER, MA MAN

Jag vill också kunna sjunga och vara med i the voice så att jag kunde välja Petter som min coach. Den där mannen slutar aldrig att förvåna! Dröm-man? Ja! Han är ju bad fast ändå snäll... :D


REUNION

Igår var jag, Karro och Kajsa iväg och träffade Dajana! Helt sjukt att hon redan varit iväg i ett halvår för när vi träffades nu kändes det som vi sa Hej då för ungefär en vecka sen. Sjukt trevligt att se henne igen i alla fall, hon är rätt bra på att lätta upp stämningen den där bruttan! Vi drog och spelade biljard och det var kul istället för att träffas på ett fik som man gör typ jämt! Så, så var det med de!


H&M KATALOG

Tjena! Satt och kikade igenom H&Ms katalog igår. Shit vad fräscha kläder ändå. Eller? Det kanske bara är så att bara man får se vår och sommarkläder blir man sjukt pepp på att handla allting bara för man vill ha vår. I alla fall hade jag tänkt skicka iväg en beställning men alla grejjer jag ville ha fanns inte så tänkte chansa på stan först.
Idag har jag varti på föresläning, as usual. Det var bara fram till 12 som gällde idag, sen var det grupparbetes tid. En rätt oseriös uppgift men som ska göras. Var klara vid halv 2 då vi bestämde att vi tar resten imorgon. OM ni bryr er! ;)
Senare idag blir det biljard. Ska iväg med några klassisar och träffa Dajjan! KUL!

SOM VANLIGT

Yes! Nu är allt som vanligt igen! Vi kommer tillbaka till skolan och biblioteket är stängt, cafeterian är stängd, värmen är avslagen och ja det är precis som det brukar vara när vår klass kommer tillbaka efter julen!

Jag är tillbaka i köket igen! Lika begåvad som alltid! De få matlagningsskills jag hade innan jul är nu som bortblåsta ! Idag skulle jag försöka mig på pannbiffar! Resultatet ser ni nedan! Skulle nog säga att det blev kättfärskaos med fetaost i! Vad de smakar vet jag inte! Låter det vara oklart till lunchen imorn!

Som sagt... Allt är precis som vanligt...

 


2012

Ska jag börja med att säga god fortsättning? Ne jag hoppar nog de! :) Är tillbaka i Göteborg och i föreläsningssalen nu. Inte precis just nu kanske, men ni hajjar! Nyårsfirandet blev ett himla bra galej alltså. Det styrdes upp sjukt god mat i form av tapas, alla gjorde varsin rätt liksom. Sen blev det dricka, lekar, bubbel, dans och hångel. Ja sånt som hör till nyår. Dagen efter blev det bakishäng med pizza och film med hela gänget, sååklart! Har inte en enda jäkla bild från festen dock. Det var Pär som stod för fotograferandet. Ja alla som var på festen missade inte detta i alla fall. Haha! Nu börjar livet igen. Jag måste ta mig till affären för att kunna äta någon frukost och mat. Gaah! Orka liksom DAAH! Ha det fint!

RSS 2.0