SAKNAR...

...MIN lägenhet! Har varit i Vänersborg för länge nu! Gör typ ingenting på dagarna och jag har börjat tröttna på de nu tro det eller ej! Imorn är det nyårsafton så då blir det lite action i alla fall! Fortfarande liiiiiite smått oklara planer, men de hör väl till ?


SURPRISE

Överraskningen för Pär igår som Sofia ordnat blev riktigt lyckad och han misstänkte ingenting! Sen åt vi brunch så det stod härliga till, var seriöst mätt hela dagen sen!

Efter detta åkte jag och hämtade upp Filippa i Trollhättan körde ett kvarter från henne till älvhögsborgs arena där vi som två fjortisar, precis som förr, satte oss och kollade på fotboll! Kan väl erkänna att fokuset nu precis som då inte låg helt på själva fotbollsspelandet! Var ju ändå mellandagscupen med enbart herrlag! Fast man blir alltid sjukt sugen på att lira igen när man är och kollar på inomhusfotboll!

Här kommer en sjukt bra bild från igår också! Snodd av Sofia!


MIN JUUULSKINKA HAR RYMT

Nu får man väl ändå säga att julen är slut för det här året! Jag har hunnit återhämta mig efter juldagens bravader, julgodiset börjar ta slut (eller inte??!!), syskonen har åkt till Göteborg för att ta tag i arbetslivet igen och ja sånt där!

Juldagsfesten hos F blev i vilket fall en väldans trevlig tillställning som fortsatte hela natten lång! Och de blev lipz, haha! Även fast planen var butlers. Men tro det eller ej det var för mycket kö där och ingen på lipz, nya vakter?? Nu blir det Ikea och lite annat fix å trix! Puss puss

 


JULFEST

Idag väntas det jul/inflyttningsfest hos Filippa. Kommer bli galej! Så nu sitter jag väl mest och väntar på tiden! Har varit iväg och spelat julblixten men förlorade första matchen, inte så oväntat ändå! Nä men ha det bra så hörs vi när vi hörs!


Här kommer en gla familjebild minsann! Whos missing?


EN KLASSISK JULAFTON

Kan börja med att säga god jul på er! Antar att ingen missat att det är julafton idag så. Igår spelade vi innebandy med de gamla tennisveteranerna och sen blev det skönt häng efteråt med en öl eller två och lite käk! Idag har dagen bestått av julegröt till frukost, monopol spelande ( ny version med kontokort) och självklart den klassiska promenaden ! Nu ska här göras iordning så blir det la julbord och paketet följt av en omgång rappakalja! Tjarååå!


VÄNERS

Sitter nu hemma i soffan i Vänersborg! Julen närmar sig ju. Imorgon blir det julgodisbak, en tripp till systemet och sen blir det innebandy med de gamla tennisfolket sen ska väl granen kläs och sånt där som hör till dan före dopparedagen! Hörs vi inte så god jul!


TRAVIS DEVENPORT

Mums! Var länge sen jag slängde upp en sexig guy här på bloggen. Kände att jag behövde de idag! Detta är killen i parfymreklamen för chanel om ni sett den? Ohyes! Dock tror jag inte Linda läser min blogg längre som var den som uppskattade dessa bilder mest! :P


TRAGISKT ELLER VUXENPOÄNG?

Nu ska vi leka en ny liten lek här! Om det bara är tragiskt eller om det är vuxenpoäng! Bilden nedan! Att fira jullov med en kopp the och julgodis? (OBS! Om de inte ger vuxenpoäng så valde jag i alla fall att hälla upp i en kanna för tyckte det var synd att den bara får samla damm)


PLUGG PLUGG

Plugg plugg hela dagen kan man säga! Slutspurten på terminen! Känns som att kirurgidelen sitter hyfsat bra nu i alla fall, värre är det nog med ortopedin! Kanske för att den läraren som gör den tentan inte är helt 100 när det gäller frågor! Var ju likadant på förra ortopeditentan faktiskt! Nä nu ska jag fortsätta här och senare idag SKA jag komma iväg till gymmet! Puss

de här inlägget har ju hamnat helt fel!

TENTAFRI

Nu har jag snaaaaart lov. Har gjort tentan nu här på förmiddagen och väntar nu på att jag ska dra till skolan där det ska ske några redovisningar. Så nu har jag precis fått lägenheten julstädad här så jag kan åka hem med gott samvete imorgon! Åker nog till vänersborg imorgon eftermiddag/kväll alltså. Som det ser ut nu så blir jag nog kvar där hela "lovet" till 2 januari! Det händer lite grejjer i mellandagarna och så där! Nu ska jag trycka i mig lite käk, sen dra till skolan och julfika och sen ta lov! Tjarååå!

"SITTA AV DAG"

Idag har det varit en så sjukt onödig dag i skolan rent ut sagt. Vi har ju tenta på onsdag så prioriteten ligger liksom lite mer på de än att sitta i skolan, så smarta som skolan är sätter de en obligatorisk dag idag som INTE kommer på tentan. Som dessutom handlade om geriatrik som vi har hört x-antal gånger om tidigare! Men nu har den dagen passerat och nu är det bara tentaplugg hela dagen imorgon, sen tenta på onsdag och sen ska vi även hinna med redovisningar på eftermiddagen! MAXAT! Nu ska jag kanske ta och åka å träna? Opepp... fast ändå mer pepp än att plugga!

HALLELUJA MOMENT

Har precis haft ett halleluja moment här i min lägenhet. Har precis lagat och fått i mig sjuuuuukt god mat! Var en maträtt som mormor gjorde en gång när jag var där. Det blev ju självklart inte lika gott som när hon gjorde det men jag fick tillbaka min matlust som varit borta i 2 dagar i alla fall! Sen var det nog den första "riktiga" maten jag lagat på väldigt länge, har blivit mycket pasta och typ korv de senaste ! Nog tjötat!

Var nere i stan och kollade på när våra musikhjältar, Jason, kodjo och gina kom ut ur buren! Det var rätt kallt så jag pallrade mig därifrån rätt snabbt!


BOOYAAA

Jag är inte den enda som gillar killen!! ;)


EFFEKTIVITET

Igårkväll var jag och Sofia sjukt effektiva alltså! Johanna och Mikael hade julbordsknytis och vi trodde först inte vi skulle kunna gå dit för vi hade även köpt biobiljetter med Malin, cenny, Evelina och niclas! Men effektiv dom man är drog vi först på julbordet och hann precis få i oss maten när vi var tvungna att dra för att hinna med bion, såg filmen för att sedan återvända till festen vid 12tiden och käka efterrätt, lyssna på gamla 90talsklassiker och tjöta skit med härliga vänner! Så åkte väl hem vid 3tiden! Och nykter var jag också, duktiga mig som ska ha vit helg!

Idag är det mindre effektivt har tillbringat typ hela dagen framför musikhjälpen. Livsfarligt! Man fastnar liksom i flera timmar eftersom de aldrig tar slut ;) kläm på er!!


MERA BÄRS

Igår blev vi ju ett gäng som drog ut och tog en bira för att fira att jag får dricka i USA där jag är så ofta liksom!

Idag har jag varit hos handikapp-Camilla och svarat på tentafrågor hela dagen! Gick bra med kirurgin och skit med ortopedin kan vi säga! Men det är bara att kämpa vidare! Kram


FILM Å SÅNT

Jag trodde ju äna födelsedagen var så gott som färdigfirad igår när jag skrev inlägget, men icke! Vid 8 tiden åkte jag till Johan där det först blev skönsång av honom, sofia, pär och malin, sen blev det lite glögg, lite godis, lite film och ja lite allt möjligt helt enkelt!! Så vilket toppen avslut på min födelsedag, nu får jag vänta 1 år innan jag får den uppmärksamheten igen, damn it!
Idag har det varit föreläsning hela dagen, så klart! Idag var eftermiddagen kämpig! I tell ya! Nu ska jag fräscha upp mig lite här och sen ska vi dra ett gäng till andra lång och typ halvfira mig igen med en liten öl. Det blir nog precis exakt 1 öl för mig för imorgon skas det upp och tentapluggas med Camilla! Ha det!!
Det är väl ungefär så här man känner sig efter en dags föreläsningar!

MIN DAG

Vaknade kvart i 7 imorse utav mamma ljuva stämma, som tur var förkortade hon sången en del! Någon timma senare ringer Sofia och Co och sjunger kung i baren, haha underbart! Sen har dagen bestått av ca 8 timmars föreläsning, en fika med Karro och sen har jag förstås hunnit med att handla också! Vilken fantaaaaaaastiskt födelsedag :D nu ska jag laga lite mat här också ;) kram kram (vad bilden har med inlägget vet jag inte, eller jo tagen i söndags när päronen var här och vanligtvis brukar man ju fira sin födelsedag med dem)


ÄCKLIGT...

Eller inte ! Detta var min kvällsmat! Laddar upp inför imorgon! För då är det ingen vanlig dag för det är Josses födelsedag! :D


MYSFRUKOST

Imorse fick jag gå upp med tupopen för att åka ut till studiegången på lite julfrukost. Det var ju mysigt så klart! Nu har jag laddat kylskåpet med lite käk och så. Tagit tag i städning och snart ska jag kila ner till vagnen för ska spela badminton med syrran en timma. Hon skulle tydligen spela med jobbet och behövde komma igång och varför inte hitta den bästa sparring-partnern?? Sen blir det hem igen och göra sig iordning för julfest! Jag har hört att den ska bli episk! Får sällskap inatt också, av Filippa alltså! Sen imorgon kommer familjen hit. Det blir det födelsedagsfirande (mig alltså). Så först tårta, sen jul på liseberg och sen turkiskt restaurang. Great!

STUDENT PRIORITET

Idag har jag och Karro gjort en hejdans massa julgodis! Lägger man pengar på de, får man lägga mindre pengar på mat! Skämt å sido! Men vi valde inte att göra lyxlunchen idag ;)


PRAKTIKPLATS

Hej! Nu har jag gjort min sista praktikdag på kommunrehab i Vänersborg, lite konstigt ändå! Nu hade man ju lärt känna personalen, patienterna och börjat bli lite varm i kläderna, men nu vart de slutt! Imorn är det tillbaka till skolan igen så åker till Göteborg nu efter en sista tennisträningen vid 7 tiden! Så är snart tillbaka på heltid igen! Skööööönt! Fast nu ska man börja laga mat igen? Hur gjorde man de nu igen? :) köss


THE DRESS

I brist på annat att blogga om så kom jag på att jag inte visat klänningen från Versace by h&m, så varför inte slänga upp en halvbra bild här så länge!


PÅ TÅGET...

Sitter nu återigen på tåget på väg tillbaka till vbg... Nu är det bara slutspurten kvar på praktiken! Alltså, 3 dagar kvar. Helgen i Göteborg har varit great. Gårkvällen började först med middag på frågetecknet med Karro, Niklas, vicky, Camilla och Andreas. Sen drog vi vidare till ett biljardställe och blev väl kvar där till halv 2tiden ungefär och sen drog vi hem! Idag har jag haft en liten catch up med Jojjis, var sjukt länge sen vi träffades så det behövdes vädras ut lite tankar å så! Det var väl helgen i korthet kan man säga! Tjarååå


FRÅGEtECKNET

Ska nu kila iväg till vagnen för att möta upp Karro hennes Niklas och hennes syrra och Camilla med sin bf, vi ska käka lite käk på ett pasta ställe i stan! Sen får vi se om lite fler folk från Karros håll joinar och vi drar och tar ett glas vin eller så någonstans! Ha en bra kväll!


END OF WEEK

Ännu en vecka har passerat! Det är ruskigt nära jul nu men framförallt ruskigt nära MIN födelsedag!! Hur som helst så åker jag till Göteborg nu här snart. Ikväll blir det nog bara att dega framför tvn till max! Hade en annan plan först men det sket sig så blir nog hemma ikväll alltså. Har iofs fungerat som något zoombie liknande idag så det passar nog bra! Nu ska jag ta mig till tåget! Tjarååå


RSS 2.0