Party sugen

Jag har varit väldigt party sugen de senaste faktiskt. Vet inte varför? Var ju väldigt länge sen vi var ute, eller var länge sen vi umgicks överhuvudtaget. Varit så mycket annat nu. Men snart är det lov och då blir det nog slut på lipz strejken och ska umgås mycket med mina vänner :D



favoritbilden! här hade man inte alla hästar i hagen.

Plugget igen

Ja nu är man snart tillbaka i plugget igen efter mässan och grejs å självklart väntas ett underbart prov. Denna gång i religion. Ska ha det imorogn och har verkligen inte hunnit börja än. Får plugga lite nu innan skolan och sen köra gärnet hela kvällen så kommer väl vara off här ikväll. Måste verkligen stänga av datorn så ja inte dras hit i alla fall, brukar ju lätt bli så annars. See ya tomorrow then.

oj så snyggt


jag får ursäkta

får ursäkta att jag har varit lite off här ett tag men har ju varit fullt upp med mässan och efter de har jag varit i växjö igår och idag för att hämta balklänningen där. Den blev grymt bra så nu hänger den här hemma färdig sydd och mykcet nice som sagt. Ska ju inte lägga ut ngn bild för då blir det ju inte så mkt surprise, utan det får komma på själva balen, kan ju bara säga at den är brun ;)

Sjuk mässa

Har precis kommit hem från mässan och det har verkligen varit hur kul som helst. Vi har sålt som smör verkligen och allt har flytit på. Jag kom på 3de plats som bästa säljare, vårt företag kom 1.a i bästa vara och fick därmed en plats till SM i stockholm sen även 1.a pris på montern och även då en plats i sthlm sen kom vi 2.a i bästa UF-företag och även de tog oss till stockholm. dock hade vi nästan hoppats på kanske lite pengar istället för 3 platser till sthlm eftersom det räcker med en =)

Galamiddagen var också trevlig med förvånansvärt bra underhållning. Inte lite sugdålig som peter siepen asså. Klart bättre =) God mat och trevligt folk osv osv.

Och nu får jag faktiskt skyrta lite med bilder. Förhoppningsvis kommer fler som UF tagit osv=)










DAG 1

Då var dag 1 avklarat på mässan. Har verkligen varit sjukt mycket roligare än vi trodde. vi har sålt som smör verkligen och fått jättebra respons för vår produkt. Juryn älskar det och det har vi flera tillfällen varit runt vår monter. Jag har även blivit nominerad till bästa säljare, vilket jag är sjukt förvånad men glad över. Det är 5 stycken som har blivit nominerade av alla 100 montrar. Hoppas, hoppas :D

Imorgon är en ny dag, och vi trro och hoppas på att det kommer ännu mer vuxna människor och föräldrar eftersom det är ju faktiskt lördag. Vi trodde ju bara att det skulle vara ungdomar där idag och inte få sålt någonting men vi har lyckats sälja för 1900 kronor ungefär, helt super :D

mer uppdatering imorogn kanske efter gala middagen. :D




Sjukt nöjda med vår monter också, här är den under uppbyggnad. fler bilder kommer efter mässan!

UF-mässa

Hej världen. =)

Tänka bara säga att imorgon och på lördag är det mässa som gäller. Ska bli spännande. Vi har precis packat ner allt i vår "lilla" släpkärra. mega stor är den. Vi ska vara där klockan 7 imorgon bitti , yeees. Sen börjar själva invigningen klockan 11 tror jag. Så vi har 4 timmar på oss att bygga upp morntern. Sen är det slut klockan 4 och då MÅSTE jag göra ett litet ärende.

Godnatt på er.


Hej nya läsare

Jag har precis "gästbloggat" lite i http://mahajaa.blogg.se s blogg och jag hoppar innerlig att de finns folk som tar sig en titt in hit. Gud vilken press det blev på mig här nu då, måste jag ju göra en as bra blogg så jag behåller alla! Ja eller ah, kanske inte har så mkt å förlora, 4 stycken verkar jag ju hon som läser min blogg, amazing eller ?



Bjuder på en liten egobild dagen till ära.



dagen rullar på...

Vardagen måste fortsätta ändå. Kan kännas tungt, det kommer gå upp å ner men tillslut måste det ta slut... Jag ska i alla fall fördriva min dag med träning, alltid gött. Fast inte förrän klockan 6 så det dröjre ju, sen är det väl onsdag och fys också. Ska gå dit å pricka av mig typ. Så himla icke givande de känns men men... :P

Skolan var rätt seg idag asså. Först lite psykologi, tråkig lektion, sen lite matte och sen en meningslös religionslektion för att avsluta med en uppläsning ur talet för ca 5 pers som var på lektionen. Tragiskt men sant :P Alla jobbar typ med UF nu, mässan är ju på fredag och vi är klara med förberedelserna. Kommer vara gött när alla kommer behvöa stressa ihjäl sig imorgon de sista och vi kan bara sova hela dagen typ!

Du kommer alltid finnas.

Jag är jag om du fortsätter vara du. Konstig dag :/

Kanye West - Heartless



Asså är ju så efter men har äntligen hittat den här låten. Gud så bra ;D

in the end, its the end

ÅKte iväg till skolan för att ha min enda lektion idag, Svenska. Jag kommer dit klockan 14.00. Han tjötar en 5 minuter, sedan får vi ut vår läxa ett tal som ska läsas och som vi ska läsa upp delar av imorong (som alla adnra lektioner assså). Ja sen var lektionen slut. Så onödiga tisdagar asså. Åker dit för å hämta ett papper typ. Rätt komisk.  Fast Roger han har blivit så seriös på senare tid. nya projekt hela tiden. Dock är kanske inte bedömningsnivån så svårt men ändå. Som vi sa han går på kvantitet och inte kvalitet .


gårdagens glada



Jeanstighs:  VeroModa
Tunika: Laredoute
Jeansjacka: gina tricot
strumpor: lindex ;)
Linne: JC

Och märkte nu att jag i denna klädsel täckte alla traditionella affärer.

Tisdagar is the shit

One tree hill avsnitt idag. Mumma ! Undra hur mycket jag ska lipa till detta avsnitt.



Tränat precis , det gick väl hyffsat bra. Var inte så trött som jag brukar vara på morgonen, konstigt! Kanske jag har lyckats vänja min kropp med sena kvällar och tidiga mornar ?

Nu har jag i alla fall tagit ltie brun-utan-sol i ansiktet igen och även tagit lite på benen denna gång. Får se om det blir bra, alltid lika spännande att se.

deep, deep down

I wanna dig deep, deep down and disapear! Give me fucking summer!



totally off

Alltså jag har varit helt borta idag. Eller det började typ när jag kom till träningen klockan 3. Körde 1 timma utan problem men sen blev jag helt off. Sen spelade jag en extra timma för orkade inte åka hem så då kunde jag hoppa in i en grupp innan fysen. Va helt borta då med både på träningen och fysen. Nu sitter jag här och kan knappt hålla upp ögonen.

Är det typ sovbakfylla för att jag gick upp klockan 6 igår eller ? var ju inte något trött då ju.

T.I - Whatever you like

Sjukt go låt. John spelade den i bilen och jag är redan beroende. ge den en chans, den är bäst 2.a gången man hör den! =D



Wipeoutslashbeck

Nu snart ska jag kolla på WipeOut, hysterisk kul program om jag får säga så. Skulle lätt vilja vara med där, tycker alla verkar så extremt dåliga på allt! :D Sen fortsätter kvällen med beck såklart! Bra tv kväll. borde kollat gossipgirl också men orkade inte =)


matcher

Idag åkte vi 5 tennissnubbar till Nässjö för att spela lite handdukscup. Vi spelade 2 herrsinglar, 2 damsinglar och 2 mixeddubblar. Jag och Ellen vann våra singlar och pojkarna förlorade. Sen spelade jag och eric mixed och förlorade och john och ellen vann. Det blev alltså 3-3 i matcher men vi förlorade på gameskillnad. tråkigt efterosm vi borde vunnit vår mixed lätt! Jäkla kärring som jag mötte och då också, klarar inte av sånt spel.

20090321

Lördag idag som ni kanske förstått? Jag och Filippa har fixat ungefär det sista på montern. Har fått till ljuset å de så nu är vi itne över 500 watt. Tacka gudarna för de. Inte för att jag tror de finns eller så. Eller jo kanske föresten? Men inte GUD, gud utan ngt annat skumt där in tha air.



Imorgon har jag match i nässjö ! Gosh måste samlas vid tennisne kl 07.00 på morgonen för att sedan åka ca 3 timmar bil :O Ursch måstr typ gå upp kl 06.00........... hjälp! Nu ska jag nog kolla robinsson? ska man våga sig in i den leken iår igen?

Dagens fredag


Tingeling


?

Vad händer med mig? Har ju ingen struktur alls på livet! 

tillbaka till verkligheten

Japp nu pluggar jag igen. Gud så skönt har ju inte gjort de på 3 dagar, hrmm. (ironi, för de små stackarna som inte förstår sånt) . Psykologi gälle det denna gång. Fick iofs reda på det igår så "provet" kommer väl inte vara jättestort precis men ändå.

I helgen är det handdukscupen. Det är nytt nu. man blandar både tjejer och killar. Så 2 tjejsinglar och 2 killsinglar och sedan även 2 mixed. Ska bli riktigt kul. Fast mindre kul att vi ska åka till nässjö som jag knappt hört talas om och att det tar typ 3 timmar och att vi måste åka typ klockan 7 på morgonen. Mums morgonpigga jag.

mera mera monterfix

Idag har vi målat igen för fulla muggar. Killarna målade väl inte sådär jättemycket kanske, eller ah ingenting faktiskt. Men vi gillar å måla så det är bra. Cp människorna på UF tror att det ska räcka med 500 watt i montern. Vi ligger just nu på ungefär 1500 watt,good luck att vi inte kommer gå med på de. Har ju lampor för bara 800 watt liksom . Ibland undrar man vad folk tänker med..

har precis varit iväg å varit tränare och tränat. Det var kul!

bjuder på lite ego cambilder







Träninig och fys

Som varje onsdag har jag varit iväg på damtimmen och sedan fysen. Idag blev det lite snabbhet och lite mage och lite bröst och lite idioten såklart. De hör ju ännu till.

Grattis min babe som fick jobbet på McDonalds, snart ligger han inte med minus på kontot längre =)


One tree hill

är tillbaka... och man lipar lika mycket som innan! :D

SOLKLART

Oh så gött väder det är nu. Inleder detta inlägg lite vuxet å gay sådär en onsdag eftermiddag. Men på tal om vädret invigde jag årets första glass! Tummen upp på de. Och det var ingen dålig glass heller. Lyssna här:

- sandwish glassen är god
- vaniljglass med krossad choklad är god
- DESSA 2 TILLSAMMANS ÄR GUDOMLIGA!

Så rekomenderar start asså. Men 15 spänn kostade den, en sandwish brukar väl kosta typ 10 kronor ? Men ajja kanske är för att det inte är säsong än. Hope så, detta blir sommarens glas, utan tvekan.


new haircut

Har varit hos frissan nu. Så nu är man nyklippt. Inget avancerat direkt, tog inte så mycket på längden, måste ju spara till balen och sen klippte jag till sneluggen lite. Eller jag å jag frisören. Så nästa klippning blir väl efter studenten någon gång då blir det lite kortare.





bloggdesign

Sådär, då har jag fixat lite på designen. Ingen big deal egentligen. Bara att nu måste ni klicka på den lilla länken här under inlägget och följa mig med bloglovn, pinsamt ju att bara ha 4 ?! :O men det är ju alltid mer än 1!

Bilderna från idag







Är dem balla eller :D ? Älskar glädjebilderna på mig och Filippa !
Har ni någon favorit kanske ? (A)

Fotostudio

Idag har vi varit i skolans fotostudio och tagit en samma bilder på företaget. Grymt kul asså. Vi hade våra fina kläder på oss så det har blivit riktigt gassiga bilder. Sen har vi även spelat in lite filmklipp också så hoppas det blir bra nu.

Besvikelse

Här var man helt säker på att vi hade studiedag på fredag. Eftersom både lärare och elever sagt de. Men tydligen verkar de vara helt fel, va faaaan? Sånt får man ju verkligen inte säga om det inte är sant. Ajja jag skaa vara ledig. Åh snälla. Allt för en lite längre helg skulle man ge. Älskar helg hatar skolan just nu faktiskt. Men snart STUDENTEN och jag längtar sjukt mkt,. Inte alls långt kvar till Bryssel å så nu. Litet ljus i tunneln, och jag längtar tills studentmössorna kommer =)

NU ska jag fortsätta nörda på msn eller nåt. Kram

grisfys

Isch, det var verkligen sjukt jobbig fys idag. Det var liksom både ben och kondition typ. Det känns iofs alltid redigt gött efteråt men för stunden så lipar man mest. Imorgon kommer jag har träningverk så det skriker om det. Alltid lika trevligt.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. har ju inget å plugga (kors i taket)!!! Är det något bra på TV idag eller?
Ja det är ju halv 8 hos mig nu :D Bästa ever. ha det gött

JAG SER ETT MÖNSTER...



Ja jag tog lite bilder!

pisssigt ute

Det är måndag morgon och det pissregnar ute. Asså inte vräker ner då utan få där lite pissigt jobbigt, tur att jag kör!
Idag vet jag egentligen inte varför vi ska till skolan. Vi ska boka studion så vi kan spela in vår demonstrationsvideo, ja det är väl de. Sen får vi jobba med UF och vi kommer inte kunna göra ngt eftersom de som står på schemat är fortsatt målning. Sen har vi ju förstås internationell ekonomi , blää spyr på det. Sen är skoldagen slutt. tack gode gud.

dagens.


Brunutansol

jag ska avslöja mig, jag sitter och och brunutansolar i ansiktet. Det kan faktiskt behöva. Första i år också. Så man blir lite "fräschare" liksom. Snart kommer världens godaste, vi ska nog kolla wipeout och beck. Eller ah jag kommer bestämma att vi ska de ;) så blri nog inget mer för kvällen härifrån mig.

Dagen till ära

Jag bestämde mig för att byta profilbild dagen till ära. En som beskriver min personlighet rätt bra, totalt oseriös!


Its a new day

Spelade matchen imorse då. Jag förlorade fast spelade okej. Serven fungerade inte alls osm jag ville och de måste den göra när man möter ett såpass bra motstånd . sen så klarar jag inte av sånt spel heller när jag måste trycka all farten på bollen själv och allting bara kommer tillbaka.



Har hunnit med en snabb shoppingrunda också. Var ute efter en jeansjacka och det hittade jag sen så köpte jag även den där bruna bikinin på H&M. Sen bar det väl hem efter de och nu sitter jag här då.

Händer för er idag, söndagar brukar ju vara rätt så deprimerande?

godnatt + match

Nu måste jag lägga mig så jag orkar upp imorgon till matchen. Önska mig lycka till =)

Svarar på era kommentarer imorgon då jag har lite mer tid =) Puss åkram

MATCHUPPLADDNING

Ja på söndag gäller det. Regionsmästerskap i Lidköping. Tragiskt få spelare med som alltid, vi är 4 stycken denna gång varav 2 är från lidköping. Ah Regionsmästerskapen har blivit utbytt från Distrisktsmästerskapen då. Helt onödigt, fortfarande samma spelare med ändå ju. I alla fall spelar jag på söndag kl 09:00,URSCH, verkligen inte min tid alltså. Måste åka hemifrån typ halv 8 och då kanske gå upp typ halv 7.... :O Hur ska man då vara pigg?!

Har ni några tips på hur jag ska vara pigg på morgonen?



oohh vilken serve, eller nåt :D haha

Helg fucking helg

Japp då var det fredag efter middag och det är helg. Alltid lika gött. Har varit iväg på Överby med Filippa och vi har köpt lite gassiga kläder som vi ska ha till mässan. Svaart hög tight kjol, med vit långärmad tröja till och ett rött "skärp" . sEN LEtar vi örhängen eller ett rött halsband , helt omöjligt. Men har ju 3 veckor på oss att hitta så det ska nog lösa sig.

Nu ska jag snart iväg till min goding å mysa lite. Ska bli mysigt ;) höhö! Imorgon blir det som sagt målning.



Btw, jag och filippa fikade på espresso house också. Invigde Chai Latte och det var riktigt gött som ryktena har sagt. Så det blir det mer gånger. Dock blev det lite för mycket med en stor och jag känner hur hela jag osar chai latte nu faktiskt. haha!

BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovin



Jag lovar ni kommer inte ångra er ;)

Monterfix

Idag har vi letat sponsorer och det har gått jättebra. Vi började med att hitta färg, gratis är gott. Sen fick vi en plywood skiva, gratis är gott igen. Sen är visitkorten klara och även vår dekal på loggan som jag ska hämta imorgon. Imorgon ska vi även köpa kläder, inget avancerat och sen så ska jag ääääntligen vara med Svante. Har inte hagt någon tid, bara plugg så en vecka sen sist jag längtar! PÅ lördag ska vi måla väggarna vi ska ha i montern ska bli kul, jag gillarå måla. sen ska vi kanske sy lite också. Och på söndag har jag RM match. Thats my weekend. än så länge.

Kombidag

Imorgon blir det kombidag i skolan. Kan ju låta som studiedag men icke. Det är typ att lärarna planerar in lite vad de vill. vi ska jobba med vårt företag hela dagen och leta sponsorer. Nu ska jag sova. Godnatt på er=)

FRÅGA

Ska jag gå på damtimmen och sen på fysen eller ska jag bara gå på damtimmen och skita i fysen?

Hej då, skjut mig.

Okej jag ska sluta vara så negativ i min blogg som jag märkt att jag varit på senare tid. de enda jag skriver om är typ skolan och hur kul är det att läsa på en skala? Skola har väl ändå alla nogmed ändå. Så slut tjötat om det.



Nämnde jag de där örhängena mamma köpte för 10 spänn?? Hej tjena mittbena kanske ni tänker vad billigt. Det var så att hon av en ren slump gick in i en liten butik eller ah där förstndshandikappade jobbar. Och ah det gör det typ för skojs skull så allt är as billigt. Kan verka lite tragiskt att utnyttja dem kanske? Men de tycker ju om det som de gör och det är bättre för oss kunder =)

Internationellekonomi

Asså snälla döda mig? Kan ämnet bli tråkigare. Prov på fredag på typ 150 sidor, yeeii. Kan man få andas 1 vecka i skolan tack?! Alltid något på gång nu verkligen värsta på länge i skolan. ursch ursch ursch.


Tisdag eftermiddag

Idag började jag klockan 2 och skulle ha precis som varje tisdag bara en lektion. Vi bestämde oss för att träffas tidigare eftersom vi måste förbereda inför UF -mässan som är om typ 3 veckor. Så himla mycket som sla göras. Vi fick inte gjort så mycket som vanligt. Skulle åka och fixa vistikort för en gångs skull men då var han sjuk så det sket sig. Sen letar vi efter en byrå som är ca 130 hög och 1 m bred och inte allt för djup som vi ska ha i monter. Inte allt för lätt att hitta i alla fall så är detngn som har en billig till salu?! :D Snart ska jag träna. Blev filmad i morse får se om jag får se den sen då  :D haha ursch :D

NÅGOT JAG ÄLSKAR TILL MAX


bloglovin

Ja, jag blev medlem där på någon sida för att hoppas på fler läsare. Inte för jag vet riktigt hur det ska gå till men. Det ska i alla fall göra så att fler kanske vill prenumera på min blogg, för tillfället var det 1 person. yeeii och jag tror minsan att det är Viktoria som jag fick reda på häromdagen. Ja i alla fall så gå in där http://bloglovin.com och sök på joosses och då trycker ni att ni vill följa bloggen. Mycket bra val tycker jag ;D


BAD TIMES

Okej har inte hunnit uppdatera här på ett tag känns det som. Kanske har jag skaffat mig ett liv, eller också inte. Kom på det att man har ju faktiskt mer ett liv om man uppdaterar för då har man ju något att uppdatera om. Som nu har jag inte hunnit gå in eftersom jag inte haft något liv utan bara pluggat hela helgen. Ja ni fattar eller ?

han jag älskar.



För vi är bättre än er!

GO LÅT ELLE ?!


MATHPLUGG

Matteplugg hela dagen och imorgon. Har matte C prov på måndag. Och man bara blandar ihop allting. Nu måste jag köpa godis så jag klarar mig!

WHITE, WHITE WIIIINE



Ja och här sitter jag en fredagskväll och dricker vitt vin. Ja kan ju låta lite underligt nu när jag säger det men saken är en halv sanning. Har käkat räkor med mammi, pappi å sörran och då frågade pappa om vinet var gott jag fick i födelsedagsprsent. Då svarar jag "ja om man blanade ut det med sprite" . Då sade mannen tillbaka "TESTA detta och se om det är bättre" . Och så blev det. Smakade ungefär samma sak. Inget man sveper kanske. Men gott till en viss mängd kan man tycka.

Sommarjobb

Puuh nu har jag fått tummen ur och sökt mitt första sommarjobb. Var en jäkla process man skulle fylla i ärligt talat. Men nu är det i alla fall klart. Sista dagen är på fredag eller på lördag så det varju på tiden. Ska nog söka lite mer men vet inte riktigt vad. Får se, har ju inte största arbetserfarenhet precis. :D

Nu ska jag vara tränare och sen träna, sen ska jag vara med min goding =) Tjaarå!

Matte fucking prov

ursch matte c prov på måndag borde verkligen börja plugga snart, man glömmer så sjukt jäkla fort. kapitel 4 som är det senast vi gjort är redan bortglömt. fan säger jag bara, matte är ju min starka sida ju!

NEDRÄKNING

Idag slutade vi skolan klockan 12 men inte gick man hem för de. Då var det kila upp till esteterna på övervåningen och ta och sno en av deras bildsalar. Vi har klippt å vi har klistrat och vi började sätta upp allt på väggen. Helt SJUKT vad bra det blev. Den är helt enorm och vi knäcker alla med våra miljontals bilder med hästlängder. Så klockan 4 på eftermiddagen var vi klara efter 4 timmars slit och nu är det bara att njuta å beskoda i 93 dagar framöver! :D Shit det här kommer gå fort ! Bild på "kollaget" kommer inom snar framtid skulle jag tro! Dock var det svårt att få plats med hela i kameran, kanske har vi slått världsrekord i största kollage? :D

Nä men vad säger du?

Sitter här och har precis skrivit ut typ 100 bilder som vi ska sätta upp på väggen i skolan. Planen var att alla skulle ta med minst 5 bilder var, men va fasen kan ju aldrig skada med för många ;) Vi är ju grymmaste klassen på skolan och de måste vi ju visa på något sett så !

Bild från i lördags! Yeeiii!


COLDPLAY - FIX YOU


Grymmaste grymmaste

Nu har jag typ bestämt mig. Jag har hittat ett till as grymt tryck som kan jag trycka på en t.shirt. Sen så när jag vari Sthlm så såg jag ett as snyggt linne på Urban Outfitters som var typ ett större sönderklippt t-shirt så det blev ett linne sen lite vringat klippt i halsen. Ska testa de och sen trycka grymmaste trycket. Nu har jag ju 2 t-shirtar en brun och en svart och två grymma tryck.


På brun t-shirt

på svart t-shirt

GRYMT ELLER ?

Tänkte läsa lite

Ja håller på att försöka läsa lite psykologi för vi ska skriva ett arbete på de och det är lite svårt om man inte har läst texten. Men det är inte så himla lätt eftersom det är mamma fula och äckliga bilder i boken som man stör sig på! Njuuut av denna säger jag bara...


Hurtbulle

Har precis varit iväg på friskis och svettis en stund. Tog initiativet själv faktiskt och drog dit själv. Idag bjöds det på ett medelpass på 1 timma. Han tomas var det höll i det ja, och han är ju helt insane faktiskt.



Gårdagen var kul även om vi inte kom in på Meza. Först var vi hos en tjej som heter Anna, vi var väl 10 pers där. Sen så körde jag och robin så vi kunde ta oss dit. Vi var väl där runt 11 kanske, drog och tog ut pengar osv. Ställde oss i kö. Men det var förköp å grejs så det var en kö för förköp och en utan. Och den med förköp var typ mega lång, så vi bestämde oss för att dra till O'learys istället. Och jag tror resten av de som skulle till Meza tänkte likadant! Så vi dansade osv och mina fötter dog efteråt. Vad som hände när vi skulle hämta bilen är en helt annan story följer nedan...

Vi har varit "smarta" tycket vi och ställt oss vid parkeringen vid Oden för det skulle vara nära till Meza då. När vi sedan kom där klockan halv 3 på kvällen så hade du stängt grindarna till parkeringen så där stod vi och kunde inte få ut bilen för parkeringen "stängde tydligen kl 24:00. Så det blev till å ringa pappa som blev lagom glad. Och sen imorse klockan 9 var jag tvungen på strikt order att åka och hämta bilen. Som tur är har man en snäll mamma som hängde med så jag slapp ta bussen utan vi tog volvon dit.

RSS 2.0