PEPPAT GÄNG KOLLAR ESC


TOVE-DAG

Tja tja bloggen!

Idag var de återigen sol som antagligen ingen missat. Jag å Tove drog oss bort till delsjön och solade och badade hela dagen. Senare nu på kvällen hämtade vi upp Sofia så hade vi lite pick nick i kungsparken av något slag. Bra dag. Imorgon är det tillbaka till allvaret igen och nu måste man snart börja ta tag i plugget inför den praktiska tentan. Hoppas därför på kasst väder hela veckan! God natt på er!


OJSKI BOJSKI

Sverige vann visst ESC igår. Fräckt! Ja var ute vid studiegången och käkade god mat å kollade på detta spektakel. Vi tippade lite också. Å jag tippade helt fel alltså. Ville tippa Sverige på 1a plats fast då hade hon nog inte vunnit. :)

Nu ska jag snart ut och steka i solen. Kan vara sista soldagen så gäller att passa på !

Bara ben igår klockan 2 på natten utan att frysa? Vad hände där liksom?


LIVETS MENING

Idag har det varit hyfsad paus från solen. Kanske var lika bra eftersom man är lite bränd här å där. Gick nämligen i skolan till 3. Fast de maxas ju med solning på lunchen och för-/eftermiddagsfikan. Ligger utanför lägenheten nu och njuter av solen för om en timma sätter jag mig ju på tåget till Vänersborg. Har lite ärenden att ta tag i men är tillbaka i Göteborg på lördag någon gång. Då blir det ev hammarkullfestivalen följt av Eurovision/cocktailkväll.


DAGENS SOLNING


GRyMT JOBBAT

Asså vår klass har ju fått höra ett antal gånger att vi är så sjukt duktiga och engagerade osv. Idag fick vi höra de igen. Efter evidensuppgiften. Och nu fick man sig en go överraskning på GUL när man läste nedanstående. Det var ju INTE tråkigt att sluta 10 idag heller. Boks hotell till Belgrad och sen ta vagnen ut till Saltholmen och steka hela dagen med ett gött gäng från klassen. Efter att vi bränt oss lite åkte vi hitåt och grillade några stycken. Sjukt trevligt de med! Hur kan man inte älska sommaren? Tur att det inte är så här bra väder jämt för då skulle man ju bli världens sämsta sjukgymnast som aldrig orkade plugga.


GO ÖVERRASKNING

Idag var man inställd att gå i skolan till kvart över 4. Då blir man inte besviken när de vid 11 säger att vi kommer vara klara till lunch. Sweeeet. 11.30 slutade vi. Då blev det att åka hem och byta till shorts och sen dra ner till slottsskogen med Karro, Kajsa, Krister, Ida och Sanna.


STADSBOR

Ja bor man i stan får man göra de bästa att situationen... ;)


NY VÄN

Idag fick jag hem min nya vän, som kommer leda till att jag får ännu fler vänner antagligen! Haha!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Eller det har jag väl egentligen visst gjort. En del nyttiga men rätt ointressanta saker. Imorgon fortsätter alla viktiga grejjer för då står tvättning på schemat 08:00. Sjukt men var enda tiden som fanns så what to Do?! Bra att vara ledig då hinner man liksom fixa till så mycket, städa, tvätta och laga en massa matlådor. Kul liv ! De hör jag de.

Imorgon lutar det nog åt lite partaj. Hoppas de iaf! :) nu ska jag sova! God natt!


HUR GÖTT?

Det är ju verkligen sjukt gött att ha långledigt. Känns som jag vart ledig rätt länge nu och så är det bara torsdag kväll än så länge. :)

Igårkväll var jag med Johanna å Co på 2lång och tog en öl. Det är verkligen sjukt konstiga människor som hänger där alltså. Så mycket korta luggar och gardinklänningar alltså. Jag blir så sjukt unik i mina helsvarta kläder där.

Idag har jag mest slappat och blandat det med lite nytta. Storstädat lägenheten och vikt kläderna i garderoben för det såg ut som ett helvete i både lägenheten och garderoben. Å nu ikväll har Malin och Sofia varit här. Vi hyrde "jag saknar dig". Inte en film att rekommendera. Gud alltså. Skådespelarna var sämst så vi satt typ och skrattade hela filmen fast att det är en väldigt seriös film.... Nu ska jag sova. Natti gott!!


KLASSFÄZT

Sanna, Anders (var du verkligen nykter?) och Ida
Annika och Krister
Klassbrudar, Kajsa, Camilla, Malin, Sofia, Rebecca och Karro
Limbovinnare, Broddan!!
Stefan, Sara och Magnus.

LÅNGLEDIGT

Hej vänner. Jag lever!!! Nu är det långledigt igen! :) förra helgen var ju typ långledigt också eftersom jag hade tenta på torsdagen å var ledig sen. Rätt lugnt tempo i skolan nu. Det är gött.

Idag köpte vi, några i klassen, en tur och retur resa till Belgrad den 8-11 juni för 550 spänn. Fett!! Varför har man inte gjort de förut?? Så nu kommer man längta till sommaren ännu mera!

Annars inget nytt. Klassfesten blev uppskattad och det var faktiskt väldigt kul att vara med i festkommitten. Även fast man får städa efteråt. Dock var ju festen typ slut vid 12 så det var rätt lugnt. Det är ju sjukgymnastklassen vi snackar om!

Bella på fet efterfest. (att sitta å vänta på diskmaskin)


VART DÅ?

Nu är den praktiska tentan över. Det gick galant! Så nu är det bara att invänta den sista praktiska tentan som är innan sommaren. Som antagligen blir lite tuffare. Nu sitter jag å väntar på att "festkommitteen" ska komma hem till mig. Vi ska planera lite för morgondagen då det väntas klassfest. Kommer bli så bra detta vettni! Synd att alla som inte går i klassen kommer missa detta spektakel! ;)
Nu tycker jag det för övrigt kan bli VÅR???!! Förra veckan brände man sönder sig och idag blåser det storm, pissregnar och är kallt. Suck... Inte kul om det är sånt här väder om folket som ska springa göteborgsvarvet på lördag (typ halva klassen). Brukar ju bara kul att dra dit å kolla, så får se hur jag gör.

TENTATIDER

Japp jag är ju inne i en tentaperiod nu. Hade ju som sagt tenta igår. Och imorgon är det dags igen och då är det praktiskt. Sen är det leeedigt i några dagar med en klassfääzt på fredag. Kommer bli hur fränt som helst. Sen ska jag å Bella köpa biljetter till gladiatorerna i sommar. Så excited. Typ 120 spänn för 1 dag. Så vi tänkte dra dit till semifinalerna och ev. finalen beroende på hur jag ska jobba. Kommer bli grymt! Göra Karlstad också.

Nu ska här anatomi-pluggas lite. Imorgon blir det öva praktiskt typ hela dagen och sen ha tenta vid 3. Wish me good luck! Sen är det bara En tenta kvar innan sommaren och ett arbete som ska skrivas klar. Boya!

SAKNAD?

Ja jag trodde ingen saknade mitt bloggande men Karro gjorde de tydligen så här är ett inlägg ägnat bara åt dig min lilla gose smålänning!! Jag gillar dig trots att det är svårt att tyda vad du säger ibland och att du tränar så mycket så till och med jag får dåligt samvete. Men jag gillar mitt inflytande på dig och blir så stolt när du slappar flera timmar i soffan. Nu kör vi sista racet i skolan och ser till att njuta till Max i sommar! Då jag ska få tummen ut och komma till Växjö.

Ja så är det någon mer som saknat mig kan de hända jag ägnar ett inlägg åt den personen också!

image description

 


VI HADE DE GÖTT

Plugg utomhus igår . Gött vare! Mindre gött idag när man är fläckvis röd. Men nu ska de ju bli dåligt väder ett tag så gällde ju att passa på. Hoppas på regn söndag och måndag så jag kan lägga allt fokus på pluggandet!

Måste nog ut å springa en dag minst i helgen också. Ska ju springa vårruset på tisdagkväll. Sen är det bara att peppa vidare för den praktiska tentan på torsdag! Sen är det Klassfäääääzt på fredag! Awesome!


SOL OCH PLUGG

Bloggen är inte prio1 nu alltså. Våren har kommit nu. Så när jag inte är i skolan eller pluggar så sitter jag i solen. 2 tentor nästa vecka så allt för mycket sol blir de ju tyvärr inte... Ha det !


RSS 2.0