MATBLOGGEN

Har precis käkat goaste lunchen. Här hemma alltså. Advokado, fetaost, keso, tomat och gurka. Kan de bli lättare? Nu ska jag snart åka ner till stan för att sätta mig på en alldeles för dyr resa till vbg. Där blir det tennisträning och sen imorgonbitti åker jag då tillbaka till gbg för att spela match klockan 12 mot gltk! Hare!!!


Inte glömma mjölken såklart!


SUPERSTARS

Jahapp, nu var superstars över för den här gången då. Lätt typ bästa tvprogrammet alltså. Sjuk final var det också men Andre Myhrer vann tillslut med typ 1 hundradel eller nåt. Nördig som jag är har jag ju stenkoll. =D


Har du inte sett programmet, SE DET!"


BÖRJAR TRÖTTNA VA?

Börjar tröttna på att hets-plugga varenda torsdag nu faktiskt. Det finns liksom ingen ork kvar typ och motivationen håller på att krascha. Men bara att kämpa sista tentan nu. Sen har vi ju "bara" 2 praktiska och 2 skriftligt tentor på kommande 6 veckor eller nåt. Jisses. Men ska inte tänka negativt redan. Nu ska jag först klara den här psykiatrin och sen ska jag ta helg och njuuuuta!

Spelar förövrigt match i helgen då. Så åker en snabbis till vbg imorgon för att träna och hämta upp racketen och så vidare. För matchen spelas ju här i Göteborg så är tillbaka lika snabbt igen! Puh!

På söndag blir det nog ev. leta lite mer inredning med morsan. Så jag kanske borde se till att få in resten av kläderna i garderoben som ligger på golvet här nu?? Får bli en annan dag..........


"Dagens outfit" - fin va?


EFTER ATT HA LANDAT

Nu har jag landat lite här hemma. Ska snart bege mig till affären och inhandla lite mat för att sedan ta tag i pluggandet! Yeii. Det är ju tentadags igen på fredag som ni alla säkert redan har förstått vid det här laget. Sista tentan i medicinska ämnen DEL 1. Sen blir de några veckor sjukgymnastik och sen blir det några veckor praktik och sedan är det dags för DEL 2!

Tanken var att jag skulle laga lite paj idag men jag skjuter nog på de. Det får nog bli något i stil med bullgur och grönsaker kanske? Återstår att se... Nu drar jag mig! Köss


Med brist på bilder bjuder jag på en till från helgen helt enkelt


SOVA PÅ FÖRELÄSNINGARNA

Alltså idag har det varit typ omöjligt att hålla sig vaken på föreläsningarna. Vet inte vad det var med mig alltså. Jag var ju inte ensam iofs, vi var väl några sycken som slumrade till före och efter lunch. Nu har vi i alla fall varit duktiga och svarat på lite tentafrågor, som hör tisdagar till!

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Ingen TV att fördriva tiden med... :P Åka och handla och sen laga någon mat? Har fått mitt bankomatkort och min kod nu så har pengar igen!

LITE AV ALLT

Jag ligger här i min säng, lite mörkt, lite ensamt, lite hungrig... men vad gör de när jag har min egna lägenhet? Inte ett sket! Nu är det dags för min skönhetssömn och ladda inför nya föreläsningar imorgon. Kösshajj!

HELGBILDER




kul fest?


HOLLYWOODFRUARNA

Idag är det dags för veckans tradition igen. Tanken var ju att jag skulle bjuda hit folket för hollywoodkväll men eftersom mina sladdar till tvn är spårlöst försvunna så kan det bli liiiiite svårt va. Så jag tänkte först laga lite mat här och sedan göra en kladdkaka. Jag ska överraska folket och visa att jag kan baka! ;) Kan inte ska skryta än. Ska först läsa instruktionsboken till ugnen. Ja den är mer avancerad än man tror! =D

Kommer försöka slänga in någon bild eller två från helgen senare också!


INFLYTTAD!!!

Jag har såååå mycket att berätta så jag vet inte vart jag ska börja ens.

1, Jag ligger med datorn i knät i min EGNA lägenhet
2, Festen i fredags var grym, med gött nytt folk!
3, Jag har en tv, men ingen tvsladd
4, Imorgon börjar psykiatrin (AWESOME)
5, En målare har förhoppningsvis glömt kvar en ASmysig tröja här som jag ska sno...
6, Imorgon kan jag gå hemifrån 25 minuter senare än vanligt

Nu ska jag sova i min enga säääääääääng. Första gången jag inte sover på luftmadrass på 1 månad. Jag lär sova gött! Kösshajj!

AH MEN FETING GÖTT

Igår var jag på bodyattack igen. Så jäkla skönt pass och så jäkla jobbigt. Helt sinnes faktiskt. Så idag sitter man här med lite träningsvärk.

Har glömt att säga de här men min gamla tennistränare ringde igår och sa till mig "Josse, du ska spela match nästa helg". Jag skrattade mest och sa att jag inte spelat på ett halvår. Det tyckte han inte gjorde något, utan han ville hellre sätta in mig än någon småtting ifrån klubben. Så jag tackade ja. Dumt?! Så nästa lördag spelar jag alltså tennismatch mot GLTK här i Göteborg... hahah! Kom å kolla, noooot! Tror inte jag kommer transa den här gången alltså.


LET IT RAAAAIN

Ösregn imorse när jag skulle till skolan. Och eftersom jag hade planerat min sömn efter att jag skulle cykla så fanns det inte så många fler alternativ mer än att sätta sig på cykeln och pallra sig iväg. Så gummistövlarna på och regnjacka på. Jag går inte riktigt så långt som regnbyxor (än...)


KORTLÖS... IGEN...

Ja, jag är utan bankomatkort igen. Lyckades spärra kortet genom att trycka fel kod för många gånger (Trodde bara det var jag som var jäkligt kass på att slå min kod). Stod i brevet jag fick hem att jag skulle ha samma kod som tidigare. Tydligen lurades brevet. Som tur var hade jag precis varit inne på banken och beställt ett annat kort så det var bara att vända i dörren och gå in igen. Nu kunde jag ju ta ut lite pengar också när jag ändå var där.. 500 kronor ska man väl klara sig på några dagar?? Suck...

Nu är det bara att gå in i neurologinsvärld igen! Vi ses i nästa liv!

 


AH MEN YES!

Är inte längre någon fattigstudent! Hade fått både mitt bankomatkort och busskort hemsickat nu så det var bara att sprätta upp kuverten. Nu ska här bara beställas ett till kort så jag kan komma in på min internetbank igen. Hämtade även ut mitt paket från H&M så here we go!


Bra bild. Och ingen dålig fejkkopia på Kenzas skinnbrallor. Fast 1000 kronor billigare!


20 SEPTEMBER 2011

Precis kommit innanför dörra här från skolan. Varit långdag idag. Slutade vid 3 men har suttit kvar i skolan nån timma och svarat på tentafrågor och sådär så sen är det bara att börja hugga in i pluggandet. Tänkte vända nu i dörren och springa ner till bussen. Åka till lägenheten och kolla om jag har fått post (ett efterlängtat bankomatkort t.ex.) sen ska jag hämta ut ett paket också. Förhoppnignsvis kan jag visa upp det senare. Tjo bree!




SNART TENTADVALA

Skolan igång denna måndag igen såklart! Idag var det lite skallskador, epilepsi och annat mysigt som stod på schemat! Ikväll är det förstås Hollywoodkväll med Sofia och Johanna. Denna måndag byter vi ut onyttig kladdkaka till grönsaker med dipp och vi förflyttar oss från johannas crib till studiegången så skulle tippa på att Malin och Pärta är där också.

Nu ska jag återuppta min Zumba-träning. Idag har jag lyckats få plats på ett pass igen. Får se om instruktören är något att ha då... =) So long fuckers!

MYCKE NU...

Mycket att berätta nu. Eller inget dödsintressant kanske egentligen. Var ju på håkan i fredags med johanna. Det var Sviiiin kallt. Sen mötte vi upp Robin och Henrik för lite vin. Det blev så klart Beebar. Men vid 2 tiden drog jag och Johanna vidare till park lane och dansade några timmar. Sen var det dags att dra sig hemåt och vad händer då? Jo min plånbok blir stulen... Så var bara ringa brorsan och sätta sig i en taxi hem.

Igår var det dags för favorit-filmkväll hos folket Studiegången. Då ringer det i min lilla telefon och en kille har hittat plånkan. Så fick ringa upp honom och sen möta upp honom i stan när jag skulle hem. Gött, för nu slapp jag fixa nytt körkort.

I alla fall. Filmerna blev Vinterviken och Män som hatar kvinnor. Och så lite godis på de! Det var den helgen de. Nu borde man väl dyka ner i plugget kanske?

SOL Å SKÖNA SOL

Gud vad gött väder det är i Göteborg idag. Himla konstigt land. På sommaren går man med jacka å vantar och på hösten går man inte tröja igen?

Nu ska jag sätta mig på bussen ner till stan. Sen blir det liseberg, vänner och håkan!


SNEAKPEAK IGEN


VILKEN HÄRLIG KVÄLL

Skönt kvällshäng på studiegången igår. Det bjöds på fika som vanligt och sen var det spelkväll för fulla muggar som gällde med gänget. Först var det spotify-leken och sen blev det 4man-i-soffan! Så sjukt kul. Speciellt sista omgången som höll på i typ en timma och speciellt eftersom vi tjejer vann! ;) Viktig detalj!

Nu ska jag åka iväg och kolla hur det ser ut i lägenheten. Antingen har det inte hänt någonting eller så sitter det faktiskt kakel på väggarna??!!

Och ikväll blir det Håkan Hellström. Får väl se hur peppad jag blir på de men eftersom hela Göteborg ska dit så blir det väl bra drag ändå!

HELGA

Yes. Nu har jag tagit helg. Slutade vid 12 idag. Jag, Camilla och Karro var lite duktiga och satte oss ute i solen på ett café och pluggade till halv 3. Nu kan vi ta helg med gött samvete! Skolan idag gick förövrigt himla snabbt. Hade två olika patienter på besök också och det är alltid kul så! Sen att man höll på att bli förgiftat på föreläsning av svetsgaser är ju en annan femma!


Pass på och kolla på den klarblåhimlen! Shit vad gött väder det är idag. Gäller å njuta så länge det varar!


MYCKET LOOK-A-LIKE NU



LÅNGDAG

Nyss klivit innanför dörren efter en lång dag i skolan! Rätt mycket intressant i skolan nu. Lite neurologi och sådär. Låter ju typ as trisst men det där med hjärnan och sånt där är rätt intressant ändå.

Nu ska jag tillaga favoriträtten här. Korv och stuvade makaroner! Kan det bli godare och kan det bli lättare?? MUMS! Sen blir det träning och senare dejt med Jojjis!

VILL KYSSAS

Man blir så himla sugen på att kyssas när man ser den här reklamen. Borde inte få visas på singlars tv-apparater!


3½ MÅNAD

Har varit iväg på mitt första träningspass på 3½ månad. Innan trodde jag att jag skulle dö men jag överlevde faktiskt. Så nu är det väl bara att fortsätta så?

NU ÄR DET KLIPPT

Sådär. Nu har jag varit iväg på stan och fått mina ärenden gjorda. Så vuxet, så vuxet. Håret är klippt, jag bestämde mig tillslut att slå till på ett par Hunterstövlar. Har ju velat ha ett par gröna men då måste jag beställa på nätet så nu blev det svarta istället (eftersom jag vill ha barnstorlek ska tilläggas). Sen köpte jag en kjol på H&M som jag funderat på att köpa ett tag. Mycket impulser och lite fattigare! Men jag har ju faktiskt jobbat i sommar så pengar finns det!


Levererar lite fjårtis med brist på annat!


DJOKOVIC VS. WILLIAMS

Djokovic är bäst. Vann US Open. Serene Williams är sämst. Har once again skämt ut sig och skällt ut domaren. Pinsamt! Hoppas hon stängds av!

Nu ska jag ta på mig kläder här. Är ledig idag så har lyckats få tag på en klipptid och sen ska jag ev. köpa stövlar också! Bråttom, bråttom!

SNEAKPEAK

En liten sneakpeak på en del av lägenheten:


PISSEREGN

Vi kan säga såhär, efter en 45 minuters lång cykeltur från guldheden till Majorna i ÖSREGN så är man inte så glad och torr när man kommer hem. Det var bara å slänga av sig kläderna å hänga upp dem på tork. Får väl se om de är torra till årsskiftet. Tanken var ju att jag skulle tränat idag men efter den cykelturen var jag så trött och förbannad så jag avbokade passet. Ikväll blir det självklart hollywoodfruskväll hos johanna! Så då ska väl humöret vända!


Inte så fräsch bild men det är bara den bittra sanningen!


LÄGENHETEN

Snart ska väl mamma och pappa dyka upp här igen. Då blir det att åka till lägenheten och packa upp lite glas och sånt till köket. Köket som för övrigt är det enda som är klart i lägenheten och det är den delen pappa har gjort. Det går ju inte snabbt för gubbarna alltså... Så får vara inneboende hos syrran ett tag till då! Seeegt, jag vill ha min lägenhet NUUUUU!!!!!


Blir alltså kvar på denna sovplats ett tag till...Ser det inte lite ensamt ut?


ONCE AGAIN

Har djokovic gjort de. Jag kan inte tjata nog om denna pöjk! Han vänder alltså ett underläge 2-0 i set till 3-2 i seger. Det är ingen dålig vändning han gör heller med matchbollar emot sig i 5e set, Han vänder alltså från 2-2, 5-3 (40-15) vänder totalt och vinner de avgörande setet för 7-5. De är min Djokovic de! ;)


INTE EN ENDA MATCH

För er tennisintresserade så vet ni ju att US Open pågår nu. Jag har inte sett EN enda match. Kass är jag. Men ikväll kan det nog bjudas på sjukt bra matcher alltså. Både Federer-Djokovic och Nadal-Murray. Jag hoppas på en lika bra match med Federer och Djokovic som förra gången. Dock kommer jag inte ha tid att titta på den ikväll.. Hoppas på en repris som jag kan kolla upp sen. Ja ni som känner mig vet ju att mina pengar (inte på riktigt då men) ligger på Djokovic, i alla lägen!


KALAJSFIRANDE

Idag är det kalas. Haha. Eller ah, syrran fyller 29 idag så familjen kommer hit och käkar lite mat. Senare kommer hennes kompisa och det blir tårta och sånt där ni vet!

Har ju även hunnit med en tenta idag också. LÖRDAGSTENTA är olagligt, eller? Man ska väl vara glad att den var över på en timma i alla fall så inte hela lördagen blir förstörd. Nu ska jag återgå till städandet här eftersom det ser ut som big bang har exploderat här inne!

SOL I SINNE, TENTAPLUGG INNE!

Konstigt det där att det alltid är skinande sol dagen innan vi har tenta? Känns iofs inte som att jag kommer behöva plugga så himla mycket idag ändå eftersom det mest blir repetition idag faktiskt. Nu back to buisness!

FLYGKRASCH

När jag läser bloggar tycker jag de bloggar om allt å alla stora händelser från roliga händelser till tragedier. Har hittills inte läst någon som verkar beklaga de som precis hänt i Ryssland. Kanske att inga modebloggare har något som helst intresse för hockey? Så därför jag gör jag de. Kanske att det har blivit extra uppmärksammat just för att det var "kändisar" ombord på flyget men på sättet de hände också. Ett plan som egentligen knappt skulle fått lyfta. I alla fall. Sjukt tragiskt. Såklart är det mest sorligt att Stefan Liv var med på planet eftersom han är svensk men också för att han har en familj med två småbarn.


DET LUKTAR HÖST

Förut när jag var ute och gick insåg jag att det luktar höst ute. Först blir man lite gla' och sen blir man lite ledsen i ögat. Det är i alla fall hyffsat gött väder idag med endast tjocktröja på fortfarande och bara några skurar. Jag är lite inne i någon slags halvdan tentadvala nu igen. Har ju hela två inläsningsdagar på mig den här gången så det är lite lugnare idag.

Har varit i lägenheten idag och träffat fastighetsskötaren idag. Ska bestämma kakel å så till badrummet och vardagsrummet har fått nytt golv och nya tapeter. Såg även hur köket hade blivit nu med tapeten och golvet. SNYGGT säger jag bara!! Kan flytta in grejjerna till helgen men kommer nog stanna hos syrran nån vecka till eftersom det inte finns något rinnande vatten än så länge!


NOT MUCH OF A LIFE

Precis kommit hem från skolan. Dyngsur, trött och hungrig = ingen bra kombination! Ja idag var jag ju bara i skolan från halv 9 till 6. Och jag vet knappt vad vi haft föreläsning på idag? Lite frakturer, lite trauman, lite barn? Thank God för 2 inläsningsdagar, hate God för tenta på LÖRDAG! Imorgon är det sista dagen innan tentadvala. Men imorgon HOPPAS jag att jag förstått dagen rätt och att det bjuds på mest patientfall och inte så mycket mera fakta!

Nu ska jag dö lite här i soffan eller en varm dusch kanske?? Sen ska jag kolla idol och kolla in vad det nya programmet "kaos i båstad" är för något? Hihi!


saknar sommarvärme redan?


VISSTE DU ATT...

-Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.

-Internet består till 61% av porr.

-Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.

- En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.

- Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.

- Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.

-Guinness Rekordbok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.

-I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.

-Om du fiser oavbrutet i 6 år och 9 månader, har du tillräckligt med gas motsvarande energin hos en atombomb.

-Högerhänta sägs leva i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta.



Har inte direkt någon evidens för att något utav detta stämmer (bör man ju skaffa sig som universitetsstudent). Tyckte det var kul ändå!


SYSTRARNA GRAAF

I ny omvänd tappning. Brunt hår istället för blond, svart läppstift istället för beige och vita kläder istället för svart.


WEEKEND

Nu är det helg! Tentan är gjord. Full pott? Nä men nästan. Halva klassen var klara med tentan efter 30 minuter ungefär. Så alla satt och suckade ikapp eftersom man måste sitta i en timma nu för tiden. Himla nya regler! Så nu är det 3 dagar ledig sen är det bara hoppa påt igen.

Blir att åka tillbaka till vänersborg den här helgen. Segt. Men måste packa de sista där hemma så mamma och pappa bara kan lasta in allting när det är dags att flytta for real! Kan ju vara gött å sova i en riktig säng några dagar också. Sen är det NO more vbg på ett bra jäkla tag!


Delar med mig utav lite sex appeal!


JAG DÖÖÖR

Har snart pluggat 11 timmar i sträck. Hyffsat effektivt! Haft några pauser sådär. Panikpluggning kan man kallat. Men vad ska man göra när man hade första föreläsningen 4 dagar innan tenta??

Igår var det ett mysigt litet avbrott av pluggandet i alla fall. En stund efter vi hade slutat skolan drog vi ett gäng och fikade för att säga hejdå till dajjan som åker till Kroaten... buuhuu. Senare på kvällen var det dags för en överraskning för henne som hon inte hade någon aning om. Blev en ÖL och inget mer eftersom det skulles upp och pluggas klockan 8. Så nu har man sagt hejdå till henne och hon kommer vara fett saknad alltså. Bruden som alltid bryter tystnaden? Haha. Nä nu åter till pluggandet någon sista timma!!!


kolla in min biceps till vänster. FEEEEET!


RSS 2.0