He is okey, good night



BRYAN GREENBERG


Don't even think about it

Denna veckan ska jag och mitt engelska lexikon bli ett med varandra. Väldigt kul. Jag tror nämligen man kommer ihåg ord bättre om man får slå upp dem själv än om man bara slår upp dem på nätet. Ja ska börja nu snart men tänkte dela med mig av mina tankar här först.

Idag har jag haft huvudvärk verkligen HELA dagen. Hade ingen tablett på HELA dagen heller så det var en pain in the ass, så det kan ni ju skriva upp. Inte så kul å sitta å arbeta vid en dator hela dagen när man har ont i huvudet heller. Jaja nu ska jag sluta lipa. Sket i fysen idag också, pallar inte den skitfysen det är på måndagar.



Me and my new loverboy! And we are soooo In Löööve. I will love you forever babe!<3 (okej urspår)


EN JOSSE...

0-4ca329de7c9f1d97082181a57c1f809f.png

EN JOSSE MIN!


home sweet home

Puh, kom hen från Lund igår runt 8. Helt slut kan man säga. OCH i Lördags vann vi, hahah så jäkla gött. SÅ nu kom vi inte sist i serien i alla fall ;) Fast vi åker ur den ändå, men vi gjorde allt vi kunde i alla fall. Sen bodde vi gött på Scandichotel också. Mumma!

Vi åkte ju med Lidköping och det var faktiskt trevligare än föräntat. Så det ska vi inte klaga på.

NU är det tillbaka till verkligheten. Jobb nu. PÅ torsdag blir det tandläkare och mentalgrej, lördag ä det SATprov :S och på måndag är det operation. Fyfan, inte mkt å se fram emot. Nej, TÄNKT POSITIVT!!

LUND

Tänkte slänga in ett hej då. Nu åker vi till Lund imorgonbitii. NU blir jag upptagen hela helgen och antagligen kommer jag inte mmsa något eftersom det kommer väl vara lika fullt upp den här helgen som förra. Önska oss lycka till. Denna helg SKA vi ta våra första poäng, punkt slut! :D

Outfit of the day



Klännig från H&M, lacktights från JC, linne från GinaTricot


PICTURES

Har gjort min blogg bredare nu. Kände att jag vill börja lägga in fler bilder och då göra dem lite större så de får plats i bloggen. Tog ett jäkla tag innan jag fick in tekniken å få det rätt. Men nu ser det bra ut på min dator i alla fall så hoppas det gör det för er också. Verkar ju vara olika på olika datorer i alla fall eftersom det såg helt annorlunda ut på jobbet! men men :P nu ska jag väl packa inför resan, sen ska jag nog (även fast jag inte ens kommer kolla på det) skriva ut "question of the day" med svar och ta med mig en ordbok. usch kommer väl ångra att jag tar med ngt när jag sen inte kommer göra ngt :P

Detta är humor

Sjuk film, sjukt bra seger dans ! HAHAHAH!! (förlåt internt)






Dagens upp...

0-37d6a00e5a9092ec76fcbf6d19ffe86b.png

Dagens upp Och ner!


Fredag idag,...

0-375e4bfee4e85b957416fc55cb2a9cb7.png

Fredag idag, äntligen! Veckan har väl iofs gått rätt snabbt. Imorn åker vi till lund runt halv 10 Och är väl hemma på söndagkväll någon gång!


ny måne



Blev ingen hemmakväll idag:P I sista sekund fixade Lisa å Filippa så vi gick och kollade på new moon. Den var bra, dem i filmen är snygga. Punkt!

De nya One tree hill avsnittet har tydligen itne kommit? Uppehåll? LÄnge? En vecka? Gah sånt här gör en ju galen :P Jaja, får väl fråga nån mer nerd. De kanske vet...

Sooofta

Oh, när jag kommer hem idag ska jag bara ta det lugnt. Ska kolla det nya avsnittet av one tree hill, sen ska jag kolla på några inspelade program som typ gossip girl från helgen som jag inte hunnit se än. Så en riktig softar kväll, har ju ingen träning idag så kommer inte hem så himla sent.

Fick reda på förrut att vi ska tydligen åka med Lidköping till Lund. Vi ska hyra en minibuss eller nåt.. Synd för dem att jag, ellen och viktoria ska kolla film på vägen! Vi kommer sitta å fjanta oss som vanligt medan dem knappt kan prata med varandra.. :P


Nu är...

0-5977f979326951b49b4b2cd9f72aeef4.png

Nu är Det morgonträning som gäller. måste bara värma upp har sån träningsverk från igår..


Finn ett...

d86f6e9d59e6e59985f47fbd884db9.png

Finn ett fel!


Godmorgon solstrålar!...

0-4a457db7267145fa213784f7d5a68380.png

Godmorgon solstrålar! Idag är Jag lite piggare än tidigare i veckan! Idag gäller det vanliga, jobb, träning, fys Och sova :p fast Idag Ska Jag vara positiv till träningen Och fysen. Det nya livet börjar nu! Haha


Sitter Och...

0-1fd1358cfa806b7bdd65c39b18a9beeb.png

Sitter Och väntar på att desperata hemmafruar Ska börja. Den mentala grejjen var bra. Ganska självklara saker som man inte tänker på så känns bra att bli lite påmind. Ska var ca2 gånger till så det blir nog bra!


HOT HOT HOT


Idag Ska...

586c0945ac700ee46c5f096458f73d2b.png

Idag Ska Jag på mentalträning med några från klubben. Synd den inte var innan serien för han som håller i den Ska vara rätt grym. Och vad ville Jag säga med detta? Jo, blir nog ingen ner uppdatering idag!


Kurri kurr

God Förmiddag! Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå, min mage kurrar så det skakar i rummet. Igår blev det, precis som jag hade trott, ingen bloggning. Jag tränade, sket i fysen åkte hem och åt och sen gick jag seriöst och la mig halv 9. Jag var så himla trött, men blev jag piggare idag för de??? NEJ!

Mamma har tvingat på mig att jag måste vaccinera mig så får väl pallra dit efter jobbet och innan träning. Måste ju göra de idag för annars blir det för nära inpå helgen och jag vill ju inte riskera att bli sjuk till den seriematchen vi verkligen har chans att vinna! Så fan ta dig sprutan om jag blir sjuk !!


God förmiddag!...

0-7addbfce42f1f042684f09a333bd8f63.png

God förmiddag! Jag Har varit dålig på att hålla mina löften men helgen har inte erbjudit en endaste kort paus till att andas ens. Jag spelade bra i helgen fast det vår tufft motstånd så Jag förlorade lite oturligt både på lördagen och söndagen. När Jag slutat jobbet och tränat kommer Jag gå och lägga mig så ingen ner uppdatering idag! Ha en bra dag!


Imorn åker...

0-4c5ad4d2c26795bbe6ee3c729400c9fa.png

Imorn åker vi till jönköping och spelar serie hela helgen så kommer nog bli dåligt med uppdateringar. Ska försöka slÄnga iväg ett mms hur det går För oss! God natt


Världens bästa vänner

Ska inte gå in på så mycket detaljer om gårdagen. Tänkte bara säga att den tillbringades med bästa vännerna. Vi gjorde iorning lite tacos och slog oss ner vid matbordet, mycket tjöt, skvaller och skratt. Jag drog skämten och alla skrattade, okej skojja. Fast ändå inte.. eller ah ni fattar! Kändes i alla fall som det var länge sen jag skrattade så mycket som vi gjorde igår, kanske tecken på kass humor kanske tecken på tragiskt osocialt liv ??

Här kommer några otroligt vackra bilder från gårdagen. Har snott några från Sofia och Toves blogg också eftersom mina bilder för det mesta var asfula! :P













LIKA SOM BÄR




Det var han som kastade!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/tema/article6140216.ab - MÅSTE KOLLAS, GÖR DET BARA. HAHAHA HÄR AVSLÖJAS ALLT OM YOUTUBEKLIPPET MED SKOGTURKEN!


På jobbet.

7882fb2395d22436f89c907c85276662.png

På jobbet. När Jag kommer hem har jag så himla mycket att Blogga om. Gårdagen då framförallt! För Ska jag Blogga här så får jag äna sitta så vakt. därav bilden. Annars tänkte jag bara SLÄNGA UT LITE VILT "är det fredag idag?" YES BOX!


Tonight...

...WAS A GOOD NIGHT!


DAGENS BILD...



..självklart en bild på Tove å Sofia från Ayia Napa inne på CARWASH ;)


Dagens kläder



Skjorta: Vila
Längre T-shirt: H&M
Halsband: JC
Strupmbyxor, örhängen, stövlarna osv.


Sådär nu...

0-553bf48fe1f0399eba9dcab6147a4110.png

Sådär nu är det helt klart det blir tacokväll. Jag ska dra och köpa lite grejjer efter Jag slutat jobb sen rullar folket bokstavligen in klockan 7. Ska kanske ta kort för en gångs skull :)


Bra start

Bra start på dagen med lite träning. Sista träningen innan matcherna till helgen. Sen kom till jobbet runt halv 11 då bjöds det på bulle. Haha och sen ska jag nu jobba 1 timma och sen lunch, "jobig förmiddag". I eftermiddag/kväll blir det tacokväll med gänget hemma hos mig. =) Ser jag fram emot. Nu ska jag jobba vidare!

Jag och Sandra från helgen i Lidköping då jag åkte på stortorsk!


Morning planes

Torsdags planer då. Sofia och Robin vet jag är på än så länge, några andra har då inte hört av sig. Får väl ta upp kontakten med dem via sms imorgon istället då :P Blir nog att fixa någon middag eller något liknande. Vi vet dock inte vart vi ska vara, hemma hos Sofia är det kaos från packningen och här är det också rätt kaos för tllfället men i nödfall kan vi nog vara här. Mer än så vet jag faktiskt inte.

Imorgon ännu mera sovmorgon, kan sova ändå till 8:15 WOOOW !!! Sen drar jag iväg på morgon träningen med Ellen å Peter. Idag fick vi också träningspass utdelade till oss. Kommer väl köra dem i en vecka eller 2 max! Helt sjukt, de ville man skulle köra dessa pass (ca 30 min) 2 gånger i veckan, sen ska man helst springa 2 gånger i veckan och sen har vi gemensamfys 2 ggr i veckan plus tennisträninge och sen inte glömma matcherna. Kommer adlrig ske. Tur jag ska operera mig snart då så slipper jag köra på lovet ! :D Nu ska jag sova så jag får ihop mina sovtimmar! Natti!

DAGENS BILD

Detta får bli dagens bild. När man kollar ut, eller nej man ser inte ens ut för det är så mörkt men när man hör ljudet utanför utav ÖSREGN då längtar man bra mycket till sommaren...


Idag har...

-a8567f80b7938042b239e2a9d93c6bf.png

Idag har jag på mig mina stövlar, svarta strumpbyxor, en längre tshirt från hm, blommig jacktröja också från hm och en halsduk från gina :) snygg men kanske lite kallt!


Det här...

7d8017a8ac60177acd338ca1fcfb4898.png

Det här får bli Dagens bild. Har precis kommit hem från Ronja och vi snackade lite om livet att Det var bättre förr och om liseberg som definitivt var bättre förr. Så en passande bild tycker jag. God natt Imorn ska jag sovai45 min längre än vanligt mums!


Snart är...

0-45348c20f41c9e8f1fbc568a854b2b52.png

Snart är arbetstiden slut sen bär det av till träningen sen ska jag vara med Ronja en stund. Hon är ledig dem här veckan så det gäller att passa på. Fick tag på sofia också så det blir nog något nice på torsdag! :) ha en bra dag!


Anybody ?

Om ni mina vänner fortfarande läser min blogg ibland så tänkte jag gå ut med detta här. Kan vi kanske ses allihopa på torsdag eller nåt? En sista dejt med Sofia och Tove (om dem nu har tid). Bara nåt enkelt snacka, chilla ?

Ni kan ju lämna något litet spår här om ni hör mina desperata roooop! hallooo :D


Sorry för...

0dc584d6c694748c83d675eb690db802.png

Sorry för bad update idag har inte orkat sätta mig vid datorn. Dömde en match idag så är 40 kronor rikare. Yes! Bilden får väl bli Dagens bild då. Är från senaste förfesten som var grym. Nu ska jag sova och sen upp till jobbet Imorn. god natt...


DAGENS BILD/KÄNSLA


´Känsla just nu. Och snett långfinger också!


FY FAAAAAAAAAAAAAN!

Så jävla dålig dubbel. Fy fan asså så man börjar undra. Att vi ALDRIG lär oss? Spelar mot några som bara puttar över bollen, ja då är det klart man själv börjar putta bollen också. Fan fan fan fan!!!

Singeln spelade jag gött bra, men sjävklart mot första seedade. Blev en 3setare som jag tyvärr förlorade med 3-6 6-1 4-6. Så jäkla oflyt!" usch men den bra matchen höll ju i sig i ca 20 min! sug! usch.

Nu är...

135a10188c904c455f0bfe1c6c1389bd.png

Nu är jag ute och går i kära blåsut. shit vad länge sen det var man var så vissa platser ! Väcker gamla sköna minnen! Sjuka är att man kan se arenan här ifrån!


Dagens matchkläder



Linne: JC
Kjol: Adidas
Sporttopp: Stadium


Match lördag

Idag är det match som gäller, IGEN! Som jag sa igår så spelar jag först singel och sedan dubbel. Så lördagen består till största delen av väntan. Match på sämsta och segaste tiden på eftermiddagen och sen vänta ytterligare några timmar för å spela dubbel. Ska nog ut och gå sen, fast just nu regnar det så jag avstår nog. Måste få lite frisk luft så jag vaknar till lite. Ladda över lite nya låtar till iPoden osv.


Godnatt Nu...

0-5441fe2caf00141912e8afe8aee0d812.png

Godnatt Nu Deckar Jag. Gäller att utnyttja sina fria mms :) hörs Imorn då är det matchpepp som gäller!


DAGENS BILD



Behöver jag ens säga något?


Half half

Jag är helt dööd. Skulle lätt kunna gå å lägga mig nu direkt men får nog äna vänta några timmar... Imorgon får jag ääääääntligen lite sovmorgon för första gången på riktigt länge känns det som. Har min andra singelmatch i vänersmashen fick ju WO igår vilket sög eftersom det var första matchen på riktigt länge som jag kunna vinna. Jaja mter första seedade nu istället klockan 5 eller nåt, sen har jag å Ellen vår första dubbel. Nu ska jag käkaaa och sen försöka hålla mig vaken!


Slutar jobbet...

6fd8046629a06ee1c22b839466176033.png

Slutar jobbet snart :) drar kanske en stäng till tennisen och kollas tävlingen. blir väl idol ikväll? :) hörs senare!


Dagens kläder...

10f6adde468632ce5f05e43073f8d441.png

Dagens kläder här. Jacka hm, linne lindex, linne och skinntights gina, stövlar scorett och halsband från jc.


STUPID GIRL


Lots of thing going on

Det är mycket som händer nu. Spelar tennis typ 24 timmar om dygnet och gör jag inte de så jobbar jag eller sover eller sitter på dass typ. Så hinner npg inte riktigt med dagens bild och allt det dära nu.

Idag valde jag i alla fall att inte jobba. Spelade match till 10 igår kväll och sen hade jag träning 9 imorse och nu snart ska jag iväg till tennisen för att stå i cafeterian för att sedan spela min första singel i vänersmatchen. Ah ni ser... Vi lyckades eller ah Viktoria lyckades knäcka första vinsten igår i serien. Haha good job girl. Ellen spelade en riktigt bra singel och jag spelade bättre än innan i alla fall. Jag å Ellen spelade en bra dubbel men vann ju tyvärr inte.


RUSSIAN ROULETTE


DAGENS BILD



"Let's go gay everybody" var bildkommentaren till denna på bilddagboken. Juni 06, ser ju förjävliga ut! Hårband, modernt? Naturliga leenden, om det är!  


Godnatt typ?

Nu har jag tränat och jag sitter här med min älskade godispåse som typ ALDRGI tar slut. Jag har seriöst haft den i 1½ vecka nu. Så jäkla gött godis asså, fast blev lite mycket lakrits. 4-Gott i gbg inte å leka med, man kunde äna inte behärska sig. Nog tjötat.


 Nu ska jag sticka lite, kolla lite på tv och sen sova. Äta lite blir det nog också. Imorgon match som sagt, hejja oss! 18:00 vbg!



Har man ingen kille man kan älska så får man kyssa de som man kyssa en annan sak man älskar i livet! :D (iklädd min fruktansvärt snygga tröja ifrån 9.an.)


Jobbardag slutt

NU har jag jobbat klart för idag. GÖÖTT! Nu ska jag kila iväg och träna sen hemma och slappa till max. Inte hamburgerestaurangen alltså. Imorgon ska jag bara jobba halv dag det blir gött. Sen träna å sen match! Ne nu måste jag kila för å hinna! Hörs antagligen senare!

Bjurö klubb



Ge den en chans!

DAGENS BILD


Ligger i lääää

Känner att jag inte är så aktiv när det gäller min kära blogg. Det är mycket som goin on i mitt liv denna veckan så har inte så många minuter över. Måste ju lägga mig klockan 10 på kvällarna så hinner knappt hem innan jag måste lägga mig.

Onsdag klockan 18:00 har vi Division 1 match hemma i Vänersborg mot Lidköping. De har satt upp en så fin affisch på tennisen och träningen efter klockan 5 är inställd och fysen också bara för att folk ska komma å kolla på oss. Pff.. :P

Operation

Har ju föresten glömt å säga att jag har fått operationstid. Den 7.de December, så då kommer jag ligga på operationsbordet och skrapa bort halsmandlarna :S uuuusch. Så Ca 10 dagar efter den 7.de december måste ni tycka jättesynd om mig (A)... Stackars (?) mig får bara käka glass!

Ruulig födelsedag jag kommer få iår. Ingen utgång då i alla fall! Fast fyller väl ändå på en söndag!

Segt på...

7d4b4b1265e89b281bb656323fb729b4.png

Segt på jobbet idag. Jag är trött och mmsar för Jag har gratis mms. Grymt trevlig hej då fika igår hos lina. Ha det bäst! :)


Best I Ever Had


DAGENS BILD



Josefine från sin kulturella sida!


Blääääääääääääääääää

Mina singelmatchen i helgen kan vi ju bara skita i att ens ta upp. Dubblarna är väl Godkända typ. Resten kan vi nog också dra ett streck över! Blä blä blä! jaja, tagga mot Lidköping på onsdag nu då!




Då var det igång

Första seriematchen avklarad efter ett antal timmar. Vi åkte på storktorsk, vilket inte var så oväntat. Spelade skit i min singel, inte heller så konsigt eftersom jag kom på att jagi nte spelat match sen i typ maj. I dubbeln spelade jag å Ellen riktigt bra emellan åt fast vi förlorade dem viktiga bollarna så siffrorna var lite missvisande. Imorgon ska vi åka klockan 7 till lipköping då möter vi GLTK blir tufft de också. Idag mötet vi alltså Pixbo. Nu är jag trött och ska typ decka i sängen. hejs!

Önska oss lycka till

Imorgon börjar den seriösa serien. Ojoj. Önska oss lycka till? Jag borde lagt mig för 1 timma sen, fast ska inte åka förrän halv 12 så värre på söndag när vi ska åka halv 7 :O:O!! Ah får se hur det går! Vi ska väl skrälla?

GOER PARTYLÅT INFÖR HELGEN


DAGENS BILD

Tänkte bjuda på en till klassisker. Min kära vän Filippa tycker/tyckte att jag å Axl Rose är/var ensatående lika!


Underbara fredag

Godmorgon mina solstrålar! Inte för att det är någon vaken i den här staden men så småning om så!

Ja idag är det fredag och det händer väl inget spciellt. Ska väl kolla idol antar jag, fast måste typ lägga mig runt 10 för har match imorgon och på söndag. Det är order ifrån coach. Ja vi ska ju spela div. 1 i Allsvenskan så det är väldigt så seriöst.

EMA var ju igår, jag kollade bara lite granna. Har spelat in det så ska se det sen när jag kommer hem tror jag. Silpper man all reklam också!!

Det var väl de. Ha en bra fredag!

TÖNTARNA


DAGENS BILD * 2



Ja behöver jag säga något? En gammal klassisker:"PungJosse" fotograf och namngivare min kära vän Ronja




Ingen jättespännande bild men ah!


Dagens och gårdagens klädval



Jeansjacka: H&M
Klänning (NY): H&M
Halsduk: Gina Tricot
Leggings: Gina Tricot


Här kommer...

0-15a83544050445d064d96aa55c0f1c03.png

Här kommer dagens outfit :) Hinner inte gå in på datorn måste lägga mig senast klockan 10 egentligen så ligger redan efter. Men kommer bilder Imorn efter jobbet :)


Ki-Box

För en gång skull så längtar jag faktiskt till fysen, vi ska nämligen då besök av en från friskis så ska vi köra Ki-Box. Hoppas verkligen vi blir uppdelade 2 och 2 annars kommer jag mer eller mindre kasta ut de yngre som är helt värdelösa på allting typ.

Hade tänkt skicka in en bild på dagens outfit men funkar inte att skicka mms, för lite utrymme i mobilen tror jag. Har min nya klänning på mig som mamma köpte igår och alla tanter på jobbet älskar den! HAHA!! NE nu ska jag försöka stretcha vidare här på jobbet och sen åka till träningen! LÄgger in bilder ikväll!

DAGENS BILD



En full, glad å ... josse


Min tisdag

Började klockan 06.15 av att väcker(helvetes)klockan ringer. Jag går upp hämtar 2 mackor och lägger mig i sängen igen. Ligger kvar en stund, går upp och klär på mig, sminkar mig osv. Sen kör jag iväg mot thn och jobbar i 9 timmar, sedan åker jag iväg till träningen klockan 5 och spelar 1 timma. Sen åker jag hem. Fixar mat till matlådan och testar klänningen som mamma köpt. Sätter mig vid datorn och väntar på OTH!! Thats It!

Kommande:
Kolla på OTH och sen Desperata Hemmafruar, yeei. sen... SOVA!

DAGENS BILD

Ja, som ni märkt så har jag börjat med dagens bild. Ska försöka att få ut en klassisk"josse"bild varje dag. Alltså en naturlig skönhet kan man säga. Våga bjuda på dig själv, är det nya namnet på bloggen så! Ska uppfylla detta nu och jag börjar med en riktig läckerbit!



Ayia Napa 09


Josse idag




Skjorta: Zara
Väst: Zoul
Tights: H&M
Halsband: JC


BRA LÅT


borta bra borta bäst?

Hemma från göteborg. har varit en mysig helg hos syrran med  fika, mat, brunch, promenader, bio och även lite lite shopping. Blev ingen Upp och 3D det blev Fame vilket var ett bra val efterson upp verkade urdålig.



2 snygga halsband från JC 99 kr styck, dunder bra!


RSS 2.0