IDROTTS OCH MOTIONSSKADOR

Idag har vi först haft föreläsning om idrottsskador fram till 3 ungefär. Föreläsaren var en man som är rätt "känd" inom sjukgymnastiken. Är professor och skivit massa böcker och avhandlingar å sånt där stök. Sen har vi varit på Ullevi rehabcenter från 16-19 . Gått igenom hur man tränar efter en korsbandsskada och hur man stegrar övningarna å sånt där göttit. Kul. Hoppa å skutta runt lite.


IPHONE GENERATION

Sociala vänner på lunch.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/545999/images/2012/pic_199961133.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/545999/images/2012/pic_199961133.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/545999/images/2012/pic_199961133.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/545999/images/2012/pic_199961133.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/545999/images/2012/pic_199961263.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/545999/images/2012/pic_199961263.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/545999/images/2012/pic_199961475.jpg" class="image">


ALMOST THERE

Hajj ! Jag är snart människa igen. Är nu klar med mina 4 dagar på massageutbildniningen så nu återstår bara hemtentan på den teoretiska delen och sen ska jag massera ett antal personer innan jag är diplomerad massör. Dagens eftermiddag var ju iofs inte sjukt jobbig. Började med att ge en timmas helkroppsmassage för att sen lägga mig på bänken och få en timmas helkroppsmassage. Himmelskt !

Imorgon är det ju så klart skola som de varit idag och i måndags med förstås. På schemat står undersökning knä och höft. Kul ! Ganska mycket repetition blir de nog. Nu ska jag spela lite rumble och sen slockna. Natti !


EXPERT

Numera är jag expert på att massera rygg, skuldrar och nacke. Det var nämligen där fokuset låg på massagekursen idag. De mesta var ju repititon eftersom vi har haft en basickurs i skolan för ungefär 2 terminer sedan. Så nu är ju ännu mer expert. Imorgon är det fram och baksida ben som gäller, hur gött är inte de då?
Nu blir det snart pyjamasparty här. Hörs å ses!

FREDAGSMYS...

Nä fy fasen att jag ens anväder de ordet. Sitter och väntar på att tiden ska gå typ. Ska ta bussen kvart över bort till Karro. Där blir det häng. Vi är några som ska nörda rejält. "Spela" anatomi spel. Ladda inför massagen imorgon. Höhö. Det lutar åt att vi köper till thai också å lite sånt där.
Sol? Någon? Nä?

11 TIMMAR

Har varit i skolan ungefär 11 timmar idag. Med lektioner hela tiden bortsett från lunchen då. Vid halv 3 tiden slutade vi i skolans lokaler för att ta oss till rehab center i Kungälv. Där har vi kört träning som kallad MTT. Träning man kör när man har ganska mycket smärta. Alltså många reps med lite belastning. Imorgon är det dags att summera veckan med lite patientfall. Sen är det bara att börja ladda inför massagen. Vi ska träffas å nörda med lite anatomispel imorgonkväll för att repetera musklerna och ursprung/fäste på dem! Säger er kanske inte så mycket, vad vet jag?!

Nu ska jag nog decka här snart. Hejs!


NÄRMAR SIG MASSAGE

Vi går rätt "korta" dagar i skolan nu. Eller? Idag från halv 9 till kvart över 4, och då skulle man ta sig hem från Mölndal också. Imorgon går jag från halv 9 till 7 på kvällen. Mumma! Dessutom i Kungälv så är väl hemma vid 9 på kvällen kanske. I helgen blir det minsann ingen rast å ingen ro. Då är det massageutbildning 9 till 16 lördag och söndag, 16-21:30 måndag och tisdag. Men jäkla gött kommer de nog bli. Man får ju massage också liksom. SEN ska jag hitta 20 personer att massera à 60 min. Några frivilliga?

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag läsa lite mumsiga artiklar, seminarium imöra! Pöss på er !


OBS. Vem är grym på rubmle? Sjukt.nördig.tjej.90


TRÖTT TJAJ

Hej. Jag är lite trött å seg å typ sämst på att uppdatera de senaste. Men det är nog bara för er att gilla leeeget. De kommer lite inlägg då å då helt enkelt!

I söndags hade vi det gör mysigt på manana med gött käk och ett glas vin. Mariah fyllde ju år då va. Sen igår fyllde Malin år så då surprisade vi henne litegranna med att komma hem till henne å käka lite marängswiss och leka lite lekar som vi brukar göra helt enkelt.

De senaste är ju instagram. Eller de senaste å senaste?! Har haft ett tag men bara använt bilderna privat. Ah i alla fall så heter jag joosses där med så om folk vill följa mig så vet ni.

Nu ska jag dra mig till gymmet. Måste komma ur min dvala här. Sen blir de nog till att plugga lite å så.


EN GRÅ TRÖJA

,Köpte en grå collagetröja igår på H&M. Go är den. Och tydligen ska det, enligt ligga med p3 vara sexigt på tjejer. Förstår inte varför men nu jäklar kollar dudsen ramla in då!

TACOKVÄLL

Igår blev de en nice tacokväll ute i Eriksberg med gänget. Vi käkade tacos drack kola å tjötade skit... :P Var väl hemma vid halv 3 tiden. Sömnde gött sen iaf! Nu ikväll ska vi fira Mariah på manana vid halv 8. Hur gött ska inte de bli då? AWESOME! Nu tänkte jag slänga på en film här för att fördriva tiden. Tjarå!

SOLDIER

Fett skön låt!

SOFTISCH

Idag har det vart en rätt soft dag i skolan. Vi har jobbat i olika grupper med patientfall som vi sedan fick redovisa. Det var riktigt bra att ha så för att typ "sammanfatta" veckan som gått. Å nu är det helg. Är inte de gött så säg?! Har väl inte bloggat så mycket de senaste för har inte hänt så mycket. Igår lirade jag lite tennis för första gången på några månader å de var gött. Får nog ta å spela oftare alltså. Vilket jag säger varje gång efter att jag spelat! Nu ska jag städa lite lätt här å laga lite käk.


ATT PLÖJA 5 ARTIKLAR

Är varken kul, lätt, uppiggande, inspirerande eller snabbt gjort... Har tagit mig igenom 2 stycken och har alltså 3 kvar, suck. Helt klart en av de stora nackdelarna med att läsa till ett yrke där man behöver vetenskaplig evidens för de man gör! Nä här kan jag inte sitta å slöa mer om jag ska ta mig igenom dessa innan midnatt !


TILLBAKA

Hej vänner !

Jag är tillbaka i Göteborg nu. Har varit de i några timmar iofs. Syrran å jag körde förbi Ica maxi och storhandlade på vägen hem. Passa på när man har bil liksom. Har sett sista avsnittet av one tree Hill nu också. Som vanligt blir man sjukt avundsjuk på alla lyckliga och snygga par, och de var ju inte olyckligare när de var sista avsnittet precis. Men de var kanske lika bra att de tog slut nu ändå. Bara börja om å kolla från början då?

Imorgon är sista lediga dagen på den här "minisemestern". Vad hände med alla dagar? Har ju mest käkat typ...


GLAD PÅSK ELLE?!

Nu blir det snart mat här hemma, håller på å dö ! Gla pösk!


PÅSKEN 2012


STÖRTSKÖNT


PÅ DEJT

Har precis varit iväg på en lunchdejt med en himlans trevligt snubbe, min bror. Bli bjuden på en rumpstek sitter aldrig fel alltså. Nu är jag på väg hem. Får bli å påskstäda lite, sen ikväll ska jag till Evelina å Cenny på lite påskmys. Imorgonbitti någon gång åker jag till Väners och är nog tillbaka i Gbg på söndag igen !


SOLLUNCH

På lunchen idag såg vi till att käka rätt snabbt inne och sen gick vi ut och fick oss en kvart i solen. Inte så dumt, inte så dumt !


VINSTEN

Jag lovade ju att visa vinsten jag å Pär vann när vi körde cennys frågesport och eftersom den finns hemma hos Pär och Sofia kom den fram i lördags! Men den hamnade rätt snabbt i badkaret istället.


FÖÖÖR-TREVLIGT

Uj Uj vilken lyckad kväll de blidde igår då. Började vid 6tiden hos Sofia och Pär. Körvgrillning, vin och ett gött gäng ! Ja de var de vanliga gänget med Sofia, Pär, Tove, maria, Viktor, Evelina, Cenny, Elias och Johan! Sen blev de mera vin och lek! Vid 2 tiden la vi ner festen! Slaggade kvar o så. Så nu i förmiddags drog nästan hela gänget och åt fetaste brunchen på SoHo, galet gött !

Nu ska jag snart åka till Bella. Vi ska ha gladiatorfinalkväll! Blir niiice!


RSS 2.0