PÅ IS

Man kan väl lugnt säga att min så kallade blogg ligger lite på is för tillfället. Jag kommer antagligen att börja blogga om ett tag igen så håll er uppdaterade. För tillfället är det instagram som är det roligaste å smidigaste sättet att få se glimtar av mitt liv. Slänger iaf ut lite Belgrad bilder här nu. Så får ni något !


BELGRAD

Ah men tjeeeena. Nu tar vi vårt pick å pack och åker på en weekend till Serbien! Är tillbaka på måndag igen. Det här kommer bli grymt. Sommarloooov !!!!


NAKENLEKAR

Jo men visst en hyfsat vanlig dag så här i tentatider!


FREDAGENS FÖDELSEDAGSFEST

Lite bilder från fredagens middag hemma hos Camilla.

 


HOPPSAN

Ja man kan ju tro att jag försvunnit, men icke de! Jag vet inte vad jag gör som gör att jag inte bloggar egentligen. Typ att det inte händer så mycket? Det är skolan, de är lite fika emellan åt, det är lite mys, det är lite häng med polers, det är lite liseberg emellan åt, det är lite galej och ja allt sånt där som ingår i livet. På torsdag är det ääääntligen dags för terminens sista tenta. Sista fysioterapi-tentan tydligen. Så nu ska man kunna allt? Eller??
På fredag är det Beeeeelgrad. Fräckt. Vad ska man packa med sig då tro? Ingen aning. Inte prio 1 just nu. Nu är det 100 eller i alla fall 99 % fokus på tentan. Syrran kommer hit snart iofs, hon ska få en massage. Då har jag haft 6 av mina 20 kunder. Men har ju hyffsat god tid på mig kvar.
Ha det fina fisken!

RSS 2.0