FÖRSTA FÖRELÄSNINGSDAG

Hej dagboken!

Idag har jag varit på min första riktiga föreläsning på sjukgymnstprogrammet. Det gick bra. Det kommer bli tufft nu i början, de märker vi alla av de. Första föreläsningen var faktiskt väldigt kul och intressant, men de 2 andra som handlade om en "cell" kanske inte var så mycket att hänga i granen.'

Idag har de även hänt en annan spännande sak som jag hållt lite tyst om. Jag har varit och kollat på en lägenhet, så i mitten av september ungefär är jag göteborgare FOR REAL! Kom lite som en chock häromdagen för mig med, och jag har fått den på ett bananskal typ. Ute på Hisingen är det i alla fall. Inredd å sådär. Men det blir en bra start ! NU ska jag plugga lite sen sooova. Godnatt!


PRIORITERING

Jag ursäktar men min blogg är inte prio 1 i mitt liv just nu. Eftersom jag knappt bor något hemma längre så har jag inte tillgång till någon dator. I alla fall så var sittningen kanon. Alla var utklädda å snygga. Kanske släger upp nån bild någon gång. Idag har jag hängt i göteborg, sen kom mammi å pappi dit så vi skulle ut å käka middag. Det var en restaurang som heter manana. Hur gött som helst var det. Man åt tapas liksom. Valde massa olika gött! Nu ska jag dricka 3 liter vatten till och sen gå å lägga mig. Upp 6 imorgon för att dra till skolan på första föreläsningen!

TEMA DJUNGEL

Såhär ser jag då ut ikväll. Jag ska försöka ta riktiga bilder ikväll också. Jag hann inte ta något bra kort, så fick bli lite hastigt såhär!



-----------------------------------------------------------------------

Jävlar i gatan. Nu åskade de som om det lät som en atombomb ute!


SNEAKPEAK


JAG TAGGAR SITTNING

Snart ska jag byta om för att ta tåget till Göteborg igen. Ikväll vankas sittning som sagt med djungel tema. Jag kör på strumpbyxor, skinnshorts, linne, öron och svans! Kanske hinner slänga upp outfiten här sen. Är ju inte så himla bra på de dära med outfit bilder!! Har äntligen gått beställt min kurslitteratur också. Var något skumt med priset på adlibris igår. Så de var tur jag inte beställde den för 1500 kronor.. Puuh säger vi då!! Nu ska jag duscha och tagga vidare hooojjj!!

UTE I SVÄNGARNA

Jag är hemma idag. Åker till göteborg imorgon igen. 4 går tåget. Jag kommer hem på söndag! Idag och igår har jag varit på liseberg. Idag var jag där med min "familj", Filippa, Robin och Johanna och igår var jag där med nollningen! Så är de något ni undrar om Liseberg, så kan jag ALLT!!!! Imorgon är det dags för den första nollningen då. Jag ska vara "utklädd" till en svart panter. Så öronen och svansen pååå!!! naughty naughtyyy... (oh nu ska jag leta efter ett klipp)

DAGENS MAN

Jag förstår inte varför de är så hett när killar har uppknäppta jeans såhär. Tänk vad livet vore underbart om alla gick omkring såhär! Eller?? ;)


GAAAANSKA TÖRR

Har ju kommit på att min blogg är ju förjävla törr ändå. Bara massa text om vad jag gör och inte gör hela dagarna. Hur intressant kan de vara? Men vad ska jag skriva om?? Jag skulle ju försöka med mer "josse tänker"-inlägg för dem vet jag Johanna gillar i alla fall! Så jag får väl börja tänka mer högt då!


NÅGON FYLLER JU ÅR!

Ni har väl inte glömt att Filippa fyller år idag? Ne jag tänkte väl de! Grattis!


OKONTAKTBAR

Jag har bokstavligt talat varit okontaktbar nu i ca 24 timmar. Igår när jag kom till tåget insåg jag att jag glömt mobilen hemma. Jisses vad jobbigt. Ingen klocka, ingen kontakt med omvärlden, var försenad till skolan dessutom. Tänk så stressad man kan bli över något man INTE har. Nu är jag i alla fall hemma 7 sms och 4 missade samtal senare! Shoot!

STORMTRIVS

Kom precis innan för dörren här hemma. Har varit iväg i göteborg heeela dagen. Jag stormtrivs verkligen! De som jag har hittat hitills som ska bli sjukgymnaster är i alla fall riktigt härligt människor. Ingen sån där konstig har jag märkt av än. Sen var det inte så himla lätt att hitta alla men de kommer väl fram under veckan förhoppningsvis. Om inget annat så på torsdag!

Imorgon blir det till att åka tillbaka igen för att köra 5kamp och grilla i slottskogen. Jag kommer hänga jääääämt i göteborg nu!

NOLLNINGSSTART

Från och med imorgon är jag en "nolla". Det ska bli så hiimla kul. Kan ju låta hur töntigt som helst kanske men träffa alla nya människor, hänga lite i götlaborg osv. Så imorgon tar jag 12tåget till Göteborg, så får se när jag kommer hem.


ÖVERLEVER EJ

Tråkigt match. Dåligt match. Blåst. Inget funkade. Turen på motståndarnas sida. Tveksamt om min tenniskarriär överlever nu. Kanske lite överdrivet sagt men.. Den får nog ha hej, eller inte!


RM OCH DUBBEL

Seeegt. Sitter bara å väntar å väntar på att matchen ska dra igång. Kan det inte vara typ sämsta tiden att spela klockan 4? Det är väl bara att gilla läget antar jag. Det är i alla fall gött om vi vinner så spelar vi nästan direkt efteråt så vi slipper massa dötid. Jag å Ellen spelar dubbel mot en till vbgare och en annan tjej, vinner vi den så är vi i final. WOW! 3 dubbelpar med å spelar. Rätt tragiskt!


Här är vi i alla fall. Nöjda som fääään i Paris! :D ursäkta peddominen men!


JAG GÅR OCH DANSAR

Drog ut igår i alla fall. Jag dansade å jag dansade och jag dansade liiiite till. Ja det var väl de jag gjorde ungefär. Det är så man får göra när man är nykter så. Jag dansade ju även in i Kirsten Dunst då va ;) Helt awesome! Kändiskåt som jag är!



Ja tacka gudarna för att det bara var sånna här bilder man hamnade på igår.


FÖR ATT GÖRA ER LITE GENERADE

Fick önskemål igen. Mera svarta män. Det var dock inte lika lätt att hittta. Så here you go!


SVETTIGT

Sitter här och eftersvettas fortfarande. Matchen gick väl hyffsat bra, men jag loosade ändå. Så var det med de. Imorgon blir det då dubbeln vid 4 så ikväll drar jag med på förfesten hos Robin. Drar nog inte med till lipz men... Ja mer spännande än så är inte mitt liv just nu. Jag längtar tills på måndag!!:D

GOD MÖRRA

Sitter och "laddar" inför min match. Noooog! Jag vaknade klockan 10 av att pappa spelar den högsta musiken EVER. Det är typ house med den högsta basen jag hört. Jisses asså. Vaknar med huvudvärk och den är fortfarande kvar. Vet inte om de beror på musiken eller vad det är. Klockan 3 spelar jag i alla fall singel. Det lär ju bli inomhus. Skitväder!

Ikväll ska hela gänget ut. Inte jag, för jag har match imorgon med. Beroende på hur det går i singeln då. Vinner jag spelar jag 10 på morgonen annars har jag bara dubbel vid 4 på eftermiddagen. Kyss å hej, leverpastej!

ALL DAY IN BED

Så jääkla gött att inte göra någonting alls! Idag har jag tillbringat nån timma eller två i sängen och bara kollat på top model avsnitt. Vissa tycker säkert att det skulle vara sketa trisst, men jag stormtrivs med att absolut inte göra någonting!


20 AUGUSTI 2010

God förmiddag! Hur e leeeget idag? Här är det bara bra. Höll på att försova mig till träningen imorse, men jag lyckades ta mig upp i tid i alla fall. Så nu har jag varit iväg och spelat 2 timmar dubbel. Eller ah.. Kanske inte 2 timmars kvalitetstid men vi befann oss vid anläggningen i 2 timmar i alla fall. Imorgon är det dags för RM. Match alltså. Har match vid 3 så slipper gå upp tidigt i alla fall.

ONE MORE

Linda för att svara på din fråga angående googlingen på männen. Svar: Thats a secret I never tell! ;)


KÄLLARHÄNG

Ikväll var det dags för källarchill igen. Var länge sen sist. Jag orkade inte pallra mig iväg till något offentligt ställe så jag övertygade Filippa å Jojjis att hänga i källaren istället för att dra ytterligare en dag på strandis. Och plus för korvoch stroganoffen (stavning :S) ala stefan. Det var väl de som var mest spännande ikväll. Kanske ska lägga mig tidigt? Njea.. Tror inte de. Blir nog något avsnitt top model 78 först...

ETT SJÄTTE SINNE

Jag tror bannemig jag har ett sjätte sinne alltså. Och jag vet precis vem jag ärvt det utav, pappa! Jag tror nog minsann att jag kan lukta mig fram till godis. Ibland blir jag lite godissugen. Då kan jag lätt snoka fram något här i huset. Eftersom mamma alltid gömmer godiset för att pappa inte ska hitta de. Hon byter ställen heeela tiden, men jag OCH pappa lyckas alltid hitta de ändå. Sen finns de ju inte alltid godis, då känner jag på mig de och skiter i att leta. Ett helt onödigt inlägg, men bara något jag kom å tänka på när jag nyss hittade lite choklad! ;)


NI ÖNSKAR, JAG GER ER

Jag hörde en fluga viska i mitt öra att bilderna på männen är saknade. Då är det bara för Josse att börja googla lite. Och vipps så åker de ut en hääärlig bild!


OUTFIT

Länge sen jag slängde upp "dagens oufit". Så varför inte slänga upp en nu när jag äntligen har hittat mina älskade g-star brallor. Ja mer intressant än såhär blir de nog inte.



VILKEN NOLLA

Fick precis mail. Det var från sjukgýmnastgrogrammet. Nollningen börjar på måndag. Hihi! Ska faktiskt bli kul nu!


ETT JÄKLA MORGONHUMÖR

Prata inte med mig de första 10 minutrarna på morgonen. Varning, varning! Fick gå upp 8 idag och skjutsa ner mamma till jobbet, DÖDA MIG! Dessutom 100 frågor på den färden. Överlevde, åkte hem och sov tills nu. Gött! Nu ska jag nog iväg och spela tennis.

JAG SVIKER ER

Ni får ursäkta mig. Jag uppdaterar ju alldeles för käässt asså. Idag har jag varit i göteborg som omväxling heeela dagen så har inte haft en sekund över. Åkte 9 imorse och kom hem, ja nu för 20 min sen. Snart är det iväg till thn och köra klassikern med "familjen". Idag blir det moulin rouge tror jag.

Det var i alla fall min shopping dag idag. Lång story men. Har i alla fal trånat efter ett par brallor från g-star i typ ett år men inte tyckt de varit värt att köpa dem för de har funnits "fejk" på hm för 300 spänn. Idag var dem på rea, min storlek. från 1300 kronor till 400. Catshing!! Sen har jag hittat ett par shoes. Ska gå lite i dem och se om jag överlever. Sen har jag även hittat en spetsbhisch. Var bara ett stickad tröja som saknades, men hittade ingen som passade moiii! ;)

10.42

Jag är vaken. Väldigt vaken idag känner jag. Vaknade först 09.30 och trodde jag skulle dö, men ställde fram klockan till 10 och då tog jag mig upp. Vädret idag är ju inte jättepeppe. Himla synd det där eftersom sofia har anordnat utomhusbio och picnic ikväll, så för allas bästa hoppas jag att det blir bättre väder ikväll. Vädergudarna hade ju lovat de?

4 KONSTIGA + 1 SEVÄRDIGHET






EN MÄRKLIG KVÄLL

Gårkvällen igår var helt okaaj. Vi började körka upp första flaskan där vid 8-9 någon gång, jag, johanna och filippa alltså. Sedan var det tänkt att vi skulle joina de andra brudarna som var lite segare. När sedan klockan var 11 och vi hade korkat upp ytterligare 2 flaskor så lyckades vi få tag på de andra. De var inte riiiiktigt på samma nivå än som oss så vi bestämde oss för att dra till trädgårn och låta dem joina senare. Lättare sagt än gjort :P Lyckades inte få tag på dem på något vis, så vi körde vidare själva hela kvällen. Tjötade med mycket könstigt folk. Lyckades självklart hitta lite vbgare och thnbor. Även lite andra goa nissar. Eftersom jag å filippa hade varit sugna på körv redan innan vi drog in så drog vi hyffsat tidigt och gick å köpte körv och sen drog hem. Så kan man väl sammfatta kvällen kanske... :P






GÖR GÖTET OSÄKERT

Hoj! Idag ska gänget inta götet, IGEN. 3e gången den här veckan. Ja vi bor i en död stad och folkhetsen är enorm i göteborg eftersom det är festival. Så vi drar dit å festar istället. Weheii säger man då! Så återkommer om jag lever imorgon eftermiddag/kväll skulle jag tro! Du får ha hej!

HÖRDE JAG PARTY? SEXPARTY!

Ska nu in i duschen. Sen ska jag sätta på mig något "sexigt" för att sen dra iväg på sexparty. Skämt åt vänster de där med att sätta på mig något sexigt. I alla fall så kan ju detta bli intressant. Som tjej måste man ju ha gått på minst ett sexparty i livet, MINST.


Så när jag kommer hem kanske jag ser ut såhär?


DE BLIR INGE

Nu är det ungefär säkert med 99,9 % chans att jag INTE åker till USA. Det blir i alla fall inte Georgia. Det skulle vara om de kom som en blixt från ovan en anna skola eller nåt då. Men då ska jag börja tro på gud i så fall, och då vet de flesta att det ska mycket till.

JAG HAR VARIT SPERMAKLÄDD

Har suttit och kollat igenom en himla massa gamla album från gamla goda tiden. Finns en del bilder som nog aldrig borde visas och en del bilder som verkligen borde visas igen. Kanske blir jag dödad efter detta, men det är det värt. Jag tittade b.la. igenom London bilderna när jag får en chock och nästan blir svimfärdig när jag inser att jag har varit klädd i HELVITT, spermaklädd vaa faaaan!!! Hur tänkte jag? Varför sa ingen till mig?


Jag hade ju i alla fall gröna strumpor.

Förlåt Filippa, men jag var bara tvungen! ;)

Detta kan också vara den fuuulaste bilden genom tiderna. Men också den mest minnesvärda. Som tur är så är den jag faktiskt tillgjord. Annars hade man ju blivit rädd för sig själv!


NYA LÅTAR

Ny låtar inlagda på min playlist. Ni kommer inte bli besvikna. Ni kommer antagligen bli lika överlyckliga över vilka låtar som kommit in som jag blev!

JOSEFINES MUSIK


DET VAR EN MYGGA

Tack gode gud att jag har lyckats komma upp ur sängen. Somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för sent. Jag kunde inte somna igår av diverse anledningar och en utav dem var att det var en jäkla mygga som flög runt och surrade. Inte jag att jag stör mig på surrandet utan att man VET att det finns en mygga som kommer slå till när som helst. Tillslut hittade jag den och ja, resten kan ni ju räkna ut själva!

GÖTEBORG IGEN

Nu åker vi snart till götet. I bilen kommer jag, filippa, johanna och robin befinna sig. Sen möter vi upp lite härligt folk i götet och drar vidare till oskar. Så nu försvinner jag här. Hoj!


DAGENS BILD? NEJ, ÅRETS BILD


RUBB OCH STUBB

Igår var jag ju som sagt i götet med Robin. Först tog vi oss igenom stan i ösregn och sen drog vi till ikea. Sen åkte vi hem käkade pizza, joinade in Sofia och Jojjis och drog till Mejeriet.

Vaknar imorse. Är taggad på massa bilder. Och de var äna sköna bilder. Hmm.. Kanske inte men! Nu ska jag iväg å lira tennis en timma och senare ikväll blir det OSKAR LINNROOOOOOOOS i göteborg. :D


Rätt så stark...


CLEANING AND STUFF

Mitt rum ser ut som ett helvete. Som på bilden nedan fast över HELA golvet. Jag måste städa upp, och detta ska ske nu för sen ska jag ut på nya äventyr. Till göteborg om jag ska vara exakt. Jag ska svansa efter Robin, så jag återkommer väl ikväll någon gång. Om jag överlever städningen vill säga...


UPPDATERING

Usa ser mörkt ut igen. Admission vill absolut inte att jag kommer senare än 16e (vilket är omöjligt för mig att komma till) och de säger att vi ska prata med coachen. Vi pratar med coachen som är lite trög och inte förstår varför jag inte bara kan komma i Januari. Så vi snurrar runt, runt kan man säga! Jag ger snart upp!

10 MIN DÖDSCYKEL

Här har ni den. Dödscykeln. Efter 10 min är man mer än dööööd. Så ger ni mig 30 minuter på dödscykln, så får ni en "Josse award" utan tvekan!


EN KNÄPP FAMILJ, LARSSON LARSSON



TISDAG 10 AUGUSTI

Morsning. Imorse vaknade jag av att telefonen ringde klockan 8.50. Var pappa som absolut behövde säga att han hade ringt birger och fixat så jag kan gå dit och lämna in en lapp och få den underskriven som de vägrade igår. Så jag åkte dit. Ringde på dörra i ca 20 minuter men ingen öppnade. Så var bara att åka hem igen. Hämta telefonnummer och nu får jag väl åka ner igen snart. De här jäkla underskrifterna asså....


NO MORE UPDATE

Inget nytt om USA egentligen. Går fortfarande i väntans tider, och börjar bli jäkligt less på det. Men vad finns det å göra liksom? Så jag väntar lite till och sen antagligen lite till igen.

Idag har jag köpt en transparent skjorta, stl 42. Känner att tja, jag är ju rätt biff nu! Nä, men de var den enda som fanns kvar och den ska ju vara overzise och den kostade 100 spänn så hallå? Som en skit i havet typ.

Sen var jag å Jojjis på gymmet. Först tjötade vi skvaller sen intog vi "dödscykeln" som vi nu döpt om den till. handikappcyklen goes dödscykeln alltså.

Sist men inte minst åkte vi till Strandgatan. En stund. Till 9 om man ska vara exakt. Sen åkte jag å Filippa hem och varvade klart bubble bobble. De var min dag de. Sort of! 


NEJ, JAG ÄR INTE ALLS TERRORIST!

Noooog!


EN LITEN MORGONSÅNG

God morgon, god morgon hör fåglarna sjunga glatt, god morgon, god morgon i köööööööööööör!

Okej, med den där lilla frasen försökte jag lura alla att mitt morgonhumör är super. Men vem försöker jag lura egentligen?

Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Skulle ju ha tränat nu klockan 11, men vatten på banorna så det blev de icke. Sen tänkte jag spontan dra med Filippa till överby, men hon låg å sov. Sen vid 4 ska jag i alla fall till gymmet med Johanna en sväng. Sen senare ikväll skulle jag tippa på strandgatan. Svar: Nej vi tröttnar aldrig.


BUBBLE BOBBLE

Kan vara ett av världens bästa spel. Jag skämtar inte. Jag och Filippa kan även varit dem sämsta idag. Vi klarade ju oss bara till level "79" när vi sen inte pallade mer. Så nästa gång. Fram med lösenordet och kör ;) Kan härmed ha blivit ännu liiite nördigare som delade med mig utav detta!


CITAT, SAGT PÅ ETT BERG

Jag: "Va du inte på rätt moood?"
Maja: "Nej det var inte rätt duude!"


SNABBA GLASÖGON

Hittade mina gamla godingar igår föresten. Och dem är suuuuupersnabba!


ANOTHER SLÖADAG

Söndag = Slödag. Vilken söndag det än är. Man borde egentligen inte få bakisångest som en del får på söndagar. Man behöver i alla fall inte få det för att man inte gör något dagen efter, för de gör man inte även om man inte var ute. I alla fall inte jag. Har legat hemma och varit "bakis" utan att jag har intagit alkohol igår. Möjligtvis "godisbakis".

ÄR DET SOMMAR ELLER HÖST?

Jag har suttit ute och solat nu i nån timma eller två. Efter att ha tränat så var det bara att slänga sig i poolen. Och sen sitta där och schteka med hela familjen. BOKSTAVLIGT. Det var ju en massa poolrekord som skulle slås minsann. Antal längder under vattnet. Och men en sån tävlingsinriktad familj så tog tävligen liksom aldrig slut.

Nu sitter jag och väntar på den så "otrolig" middag som min mästerkock till bror ska laga. Ska tydligen vara några köttfärsbiffar med lammkött och diverse kryddningar. Antagligen jäkligt gött!


ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA

Igårkväll var vi på strandgatan en sväng. Det var trevligt som vanligt, vad annars? Jag behövde nog de efter min "inte-göra-någonting-dag". Nu snart ska jag iväg och lira lite tennis. Sen kanske man skulle dra till gymmet, var evigheter sen. Men vem behöver dra till gymmet egentligen? :P


TOMHET...

Fick de här mailet nyss:

"Som det känns nu så verkar skolan kräva att dina betyg skickas till en amerikansk översättningsbyrå som heter WES. Det kostar 200 dollar och brukar ta ca 7 dagar.

Eftersom du måste åka nästa helg så kommer vi inte hinna det. Jag ska be Jens som kommer tillbaka på måndag att ringa dig så får vi se om det går att lösa men i lagsläget så känns det nog som att det är bättre om du åker i Januari. Men som sagt Jens ringer dig på måndag så får vi se."


Vet inte vad jag känner. Bara tomhet nu...

HÄR HAR NI ETT GÖTT GÄNG

I brist på fantasi och ideer så slänger jag ut två bilder till. Enjoy!


EN ELLER TVÅ BILDER



FREDAGSMORGON

Hoj! Jag lever ens. Vaknade för någon timma eller två om någon bryr sig. Det regnar och de regnar ute. Skulle tippa på att det kommer bli en tv-tittande dag idag. Har redan hunnit med ett avsnitt av deadliest catch såhär på morgonkvisten så. Förövrigt så sitter jag är i fleezetröja. Ja ni hörde rätt.


Fräsch brud kan man säga!


DE BERÖMDA BOENDET



WHAT A NIGHT

Tänkte först börja med att skriva "vilken helg" men sen kom jag på att det är ju faktiskt inte helg. Jättekosntigt att festa en onsdag egentligen, hela dagarna blir liksom förvrängda. När man kom hem här till vbg vid 4 tiden så är det ju inte allt stängt och dött som de brukar vara. Just idag kanske man hade önskat detta. Var ju inte allt för fräsch när man kom hem. Sen att vi dessutom hade gäster när jag kliver innanför dörra gjorde ju inte saken bättre.

Nu är jag nyduschad och väntar på att bion ska börja ungefär. Kommer nog somna. Speciellt om det är sån film som man måste tänka för att förstå. Men det kan ju vara mysigt de också! Höhö.

CUS JU HÄV A BÄD HAIR DÄJ

Jag sitter mest och väntar på tiden nu faktiskt. Ska snart dra ner till kvantum och handla mat som vi ska käka här hemma. Sen blir det även en tripp till systemet. Sen blir det väl antagligen en dusch för att sen göra sig reda att åka ut till kusten. Klädesdilemma. Som vanligt.. Barbent eller jeans? Hm...



HELLO LOVER


LITE AVSLAPPNAT

Nu har jag fått ordning på mitt login account. Grattis till mig. Så nu har jag "bokat" in mig på ett rum kan man säga. Alltid ett steg på vägen. Nu fortsätter väntan på mitt I-20 så att jag sen kan boka tid hos ambassaden. Tycker ändå att de på skolan borde känna mer stress än jag eftersom jag inte kan göra så mycket mer just nu.

Ikväll blir det grebbestad i alla fall. Jag å Filippa ska "lyxbo" i bilen. Moahahaaa! I alla fall om man jämnför med lisa, linda och maja! Så fest, fest ikväll. Sen tillbaka till stress, stress så att säga. Bio på torsdag också. Inception. Good shit har man ju hört. Nu ska jag på dass så ni får ha hej!

HURRY HURRY

Ringer. Ingen som svarar. Har viktiga samtal när man int får tag på personerna. Hatar när man skickar viktiga mail och inte får några svar. Hatar att vänta å vänta. Ge mig bara mitt I-20 number så jag kan åka till sthlm så jag kan åka till USA någongång. Alla dessa regler asså!!!




VILKEN BIFFIG BRUD

Denna bild borde jag absolut egentligen inte dela med mig utav. Men jag gick och fnittrade för mig själv när jag såg den efter att ha varit hos fotografen så jag måste bara dela mig med. Man kan ju antingen tycka att jag ser rätt FET ut, som jag tycker. Eller MUSKULÖS som min mor så fint uttryckte sig.



Inte många rätt asså. Slickad frisyr. Snett leende. Lidande blick. JISSES!


PICNIC TYDLIGEN

Har precis varit iväg på en liten picnic/hänga-i-skräcklan-kväll. Det var ruligt. Eller roligt kanske de inte var. Mer trevligt och sällskapligt kanske. Det blev knottigt och kallt vad 10 halv 11 så vi valde att gå skilda vägar allihopa. Jag åt för mycket som vanligt. Vem är förvånad ens? Jag funderar på att lägga mig NU, så jag vaknar imorgon. Träning 2 timmar och sen morden i midsommer på kvällen såklaaaart!


STRESS, STRESS

Massa nya grejjer som har dykt upp. Ojoj. Nu är det massvis med grejjer som ska fixas inför visumet. Korttagning, csn, I-20, antagningsbevis, stipendium, betalningar hit å dit, ansöka på hemsidan, boka tid för möte och diverse. Jag är stressad ut i fingertopparna och nervös. Kunde inte den där kärringen på kilroy sagt detta förra veckan? Jisses.


A NEW WEEK

God morgon/förmiddag. Jag vaknade för en stund sedan. Vet inte vad som hände. Klockan ringde inte imorse så fick lite ångest. Men nu är jag uppe i alla fall. Idag ska de inte bli 100 timmars tv-tittande i alla fall. Ikväll ska hela gänget träffas tydligen. Var, hur eller när har jag ingen aning om. Någon mummlade något om skräcklan. Nu ska jag vakna till liv och sen ta tag i mitt liv.

INTENSE SÖNDAGSTRÖTTHET

Häärrää vad jag har varit trött idag. Kan iofs bero på att jag har valt att göra absolut ingenting. Jag har somnat i soffan nu 2 gånger på ca 5 timmar. Kan ju låta lite patetiskt faktiskt. 1, att jag har suttit framför tv.n i säkert 5 timmar och 2, att jag dessutom har somnat. Men men.. Blev jag piggare för de? Svar: Nej. Får nog hitta på något nu innan jag somnar för 3de gången..

RSS 2.0