Josse en måndag




Skjorta: H&M
Byxor: jeansleggings från Vila
armband: de gamla vanliga


usch, fy å blää!

Ja nu har jag varit i thn och kollat läget lite. Herregud säger jag bara.. Jag kan alltså typ få tider från 15.30 till ca 7 på kvällen. Visst det är väl bra men det innebär ungefär att jag kan ju lika gärna plugga också eftersom jag slutar typ 3. Men väljer jag att var tränare så kommer jag inte ha några som helst möjligheter att träna själv hemma i vbg... :S och de vill ju både jag å peter... så dilemma nu. är inte jättesugen på tränarjobbet faktiskt. Men ska kolla runt lite, kanske kan gå in och ta fredagar eller så, kanske onsdagar eller nåt också... jaja får prata lite med skolan imorgon och peter. usch känns taskigt å dra sig ur nu men var inte riktigt som jag trodde...

fredagens klädsel

Som jag lovade. Här kommer fredagens klädsel och mina nya kängor ELLER vad man nu kallar dem !




Scarf: H&M
Tröja: Resteröds
Shorts: Gina tricot
Kängor: Scorett
Armband: Grekland, Liseberg osv.


free day !

Tänkte bara säga att jag är ju faktiskt ledig imorgon. Terminen börjar ju nämligen inte förrän den 1 september så det är gött. Lite längre helg. Hoppas thn hör av sig snart så jag vet om jag ska vara tränare elle välja kursen... ursch :/ vill ju egentligen itne plugga, men familjen tycker det är för lite med 20 timmar i veckan. Men va fan, lev livet lite kanske ?

Nu är jag helt slut och ska nog sova. Godnatt hörs imörra ! Tänkte slänga in en outfit från fredags också. Köpt gött fräscha skor osv !


Regionsmästare !

Jaha, då var man regionsmästare i damdubbel då efter lite strulig semifinalsmatch. Vet inte riktigt vad vi höll på med om jag ska vara ärlig. vinner första set hur lätt som helst med 6-1, sen rasar det totalt och vi förlorar andra med 6-3. Sen ligger vi under med 2-0 i game i sista set och tillslut kommer vändningen och vi vinner med 6-3...

Sen i finalen spelat vi betydligen bättre, vi förlorar första set med ett hårstrå 4-6. Sen sen vänder vi och vinner 6-3,6-2 och vi spelade upp oss rejält efter semifinalen. Mötte Viktoria vilket aldrig är kul att möta klubbkamrater men så blir det ju ofta på RM... tack å hej fick en bio biljett och en sketliten plakett.


gammal bild men samma segrare !


tänk om...

...man var miljonär?

- Då skulle man inte sitta här och behöva fundera på om man ska gå IT-kursen eller jobba på ett halvtidsjobb...
- Då skulle man inte behöva vara blek på vintern...
- Då skulle kunna få massa golddiggers efter sig...
- Då skulle jag köpa allt jag bara i nuläget kanske tänker "den skulle jag nog kanske använda en gång".
- Då skulle man kunna göra modelljobb bara för man var rik...
- Då skulle jag kunna göra ett eget klädmärke och bli ännu rikare...
- Osv...

Ja gud vilket dilemma det är att inte vara miljonär.


tidsväntan !

bara sitta och vänta på att tiden ska gå idag. Har match på sämsta tänkbara tid, klockan halv 5. Så himla segt  ! Sitter även och väntar på att thn ska svara på mitt mail osv. Jaja det är väl bara å kolla lite tv nu då. hej svejs

yää yää

Jag förlorade matchen, men det gör inte så mycket. Jag spelade väl ändå okej för att inte ha spelat match på typ ett halvår. mamma å pappa påstod att jag spelade väldigt bra men det vet jag inte om jag kan hålla med om för då hade inte siffrorna blivit som de blev.  Imorgon är det dubbel, hoppas jag å ellen vinner då istället, vore schysst !

pratat med thns tennisklubb nu också, de kan nog fixa ett halvtidsjobb troligen. Ska tsm med deras tränare lägga upp ett schema så ska ordföranden i klubben godkänna de å kolla så de har råd att betala ut lön osv. Hoppas hoppas, för då kan jag hoppa av kursen ! de var dagens uppdatering !

COLDPLAY COLLAGE


Snart börjar äventyret!

Första veckan på högskolan är avklarad. Känns ändå gött att ha en vecka med bara information osv så man lär känna folket i klassen. På tisdag börjar vi, laptopen ska med och bäckerna ska helst vara fixade, hrm.. :P måste nog beställa nu snart.

Imorgon är det RM här i Vbg. Har inte spelat match på ungefär ett halvår så jag tar det med en nypa salt, inget att förlora helt enkelt. Bara köra, försökta hållet humöret uppe hela tiden. Just nu är jag väl inte så peppad men det är nog bara för jag är trött efter skolan, men imorgon gäller det ! Önska mig lycka till !


det är det gamla vanliga

Just nu händer det inte så mycket i mitt liv så det finns inte så mycket å skriva.Jag har ju typ börjat skolan, så fåt gå upp klockan 6 för att hinna med tåget. Har aldrig gått upp så tidigt regelbundet i hela mitt liv !! Hela veckan har jag varit i gbg och fått en massa onödig info typ. Idag sket jag i att åka dit för tyckte det var meningslöst att åka dit å lyssna på "forskningsinriktiningar inom informatik". Imorgon hade jag tänkt åka dit i alla fall, då skulle de vara lite info om tentor, rapporter och liknanade. PÅ kvällen är det sittning, jag vet inte om jag ska än. Har match på lördag osv, känns ju lite torrt å dra dit utan å dricka typ, Ja det var väl mitt liv just nu. Träningen har börjat osv...


ÅRETS SOMMARPLÅGOR - SOM JAG ALDRIG TRÖTTNAR PÅ


AWESOME!

Coldplay var mer än mäktigt bra. Det var de jag skulle säga, och att jag har börjat skolan. Jag är trött och pendlar tidigt på morgonen, inte mitt dygn. Hej nu ska jag träna med min träningsverk!"

Förjävla kul story

Jo, jag skulle ju berätta vad jag stötte på under min promenad förrut idag. Jag gick där i från bastungen och upp mot skidstugen. Och för att komma ut i 3 km spåret så går man först på en liten väg i skogen, sen kommer man till en lite mindre väg som man ska gå över där det även är en parkering (troligen till de som ska till bastungen). 

NU till saken: 
Nog tjötat, när jag kommer till den lilla parkering så står där en bil, en ganska stor sådan. Jag kollar mot bilen och där i baksätet sitter de 2 människor, en kille varv han har en tjej som sitter på honom. Hon hade visserligen linne på sig men ah lite avskärmat sådär kändes de ju lite misstänkt. De verkade iofs inte vara igång som tur var för de pratade om någonting. Kanske jag bara misstolkade? De kollade lite på mig när jag passerade, och jag försökte gå som jag inte såg något. Ja ni vet hur det är.



Och med detta lämnar jag er för helgen och åker till Stockholm ! Ha det !!!

Tennis, the ultimate sport



Nu ska jag dra iväg och träna tennis ! Jag gick ut och gick förrut med lite löpsteg emellan åt, trodde ärligt talat jag skulle dö typ. Men soligt och uppfriskande var det. Berättar sen när jag kommer hem vad jag träffade på under min lilla prommenad. höhö.

En dag kvar till sthlm

Imorgon åker jag å syrran med den lilla peggan till huvudstaden, alltid lika kul ! På lördag är det Coldplay som gäller !!

Idag ska jag nog ta mig en prommenad, sen får jag väl ta å packa och käka lite mat osv. Senare ikväll så ska jag träna också, det var väl dagens planer än så länge !

Tack för en trevlig kväll !

Jag tänkte bara nu när jag fått reda på vilka mina 4 läsare är passa på och tacka för en trevlig grillkväll tillsammans med er och jag ser redan fram emot vår reunion på annandag jul !!!... Tänkte slänga ut en extra hälsning då till Sofia,Robin, Lisa och Evelina som är mina trogna läsare i ur och skur (och therese då som ställde upp på en fika också), har jag glömt någon så får ni gärna meddela mig snarast.. Kommer väl dock kanske förlora en läsare som flyr landet till Bryssel *host* hoppas verkligen du fortsätter läsa om mitt liv även utanför gränserna !!  =D



Ett härligt gäng i napa, men kvällen fick ju en liten napa känsla ändå !
från vänster: Tove,Robin, Lisa, Alva, Filippa, Jag, Sofia och Evelina

dagens klädsel



En gammal bild, men samma kläder + lacoste skor

byxor: jeansleggings vila
tröja: tunika, laredoute
jeansjacka: gina tricot

dagens planer

dagens fortsatta planer lyder såhär; Klä på mig något vettigt och fixa iordning mig lite, sen förhoppningsvis ta en fika med Therese och senare ikväll blir det nog årets sista grill i skräcklan med några brudar. Vet inte riktgt vilka det blir än men hoppas på ett härligt gäng.

Jag har varit duktigt igen, skickade ett mail till någon på Göteborgs universitet eftersom jag inte fått ngt mail om någon anmälan eller information överhubudtaget och alla andra jag vet har de? bort glömd ?

Duktig josse

Idag har jag varit en duktig flicka. För det första lyckades jag komma upp ur sängen klockan 10. Visst jag gick upp som en levande zoombie men jag kom upp ! Sen åt jag lite frukost för att ge mig ut på den stora gräsmattan och klippa gräset. Sen efter 1½ timma när jag  var klar med gräsmattan så åkte jag ner till tennisen för att ta reda på om jobberbjudandet fanns kvar, det fanns det fast det var helt komplicerat. Det är tydligen via arbetsförmedlingen och man måste ha varit arbetslös 3 månader osv, så antagligen måste jag gå dit och anmäla mig arbetslös och sen kan jag inte börja jobba förrän december/januari och det var ju inte riktigt planen. Men Thn söker tydligen en extra tränare, så kanske kan ta några dagar där... För vill ju träna själv också och de kan jag inte göra om jag är tränare alla dagar. Men ah vi får se...

Strandgatan och thn

Nu drar jag till Trollhättan och Strandgatan tillsammans med Maja och Sofia. De blir nog en trevlig liten fika !



såhär ser jag i alla fall ut ikväll

vilken dröm!!

Fatta att ha en tvilling, hallåå? 2 av mig liksom ;) ? Alltid varit en dröm, så drömde mig bort lite i camen ! :D


Hösten kommer....

Det är sol ute, men inte så varmt. Ajajaj, inget bra tecken. Nu är snart hösten här och det är väldigt tråkigt. Fast det är väl ändå rätt bra att det är sol idag, eftersom jag trodde de sista soldagarna hade passerat.

Idag har jag varit sysselsatt rätt bra, först tränade jag klcokan 12 till 2 . När jag kom hem kände mamma för att åka till grästorp och kolla i skoaffären så då hänge jag på. Nu blri det nog snart häng med tjejerna om det går enligt planen. Imorgon blir det nog grill med sofia å co på kvällen. Det blir nice för jag saknar damerna =)

Skräll

Isenbaeva, en ny skräll i VM. Lyckas inte klara ett enda stavhopp, jag tycker synd om tjejen. Hoppas hon vinner golden league och får pengarna nu. För det är väl inte kört ?

Barry Watson

Jag är skadad, men jag tycker att han är rätt sexig .
Kolla lite sådär hårigt bröst, blicken, lite skäggig ja ni vet. Sexig ?


ångest kommer krypande

Idag är det måndag, vilket innebär att de som ska börja gymnasiet börjar skolan idag och resten börjar imorgon och vad gör jag? Sover till halv 12, spenderar första timman framför tvn och sen tar tag i mitt liv. Den 1.a september börjar min kurs på göteborgs universtet och jag  vill verkligen inte läsa kursen. :S "informationsteknologi och informationssystem", BLÄÄÄÄÄ !!! Jag måste hitta ett jobb eller något annat så jag slipper skiten. usch, ångest!

9,58



Jag ska inte vara sämre än någon annan så ah Usain Bolt eller Boltan som jag brukar säga är faktiskt helt sinnes sjukt bra. Gött ett lopp på "långsamma"banor, slår världsrekord och ah vinner rätt lätt helt enkelt. Jag ser fram emot 200 meter och staffetten, enda som gör friidrott värt å se !

En tjejhelg

Nu har jag kommit hem från Göteborg. Bilkörningen gick bra och jag hittade alldeles utmärkt bra ! Vi har haft det mysigt jag å syrran. Först hänge vi lite i haga och fikade osv, sen gick vi lite på stan och sen chillade vi med go mat och tv-tittande. Idag åkte vi ut till något outlet område, det var inte så bra men måste ju alltid testa lite nytt. Nästa helg är det Coldplay inne i Stockhoolm stadion som gäller, bara börja lyssna in sig nu då !


Syskonkärlek

Tänkte jag skulle sysselsätta mig i helgen och därför har jag valt att ta den lilla peugoeten till Göteborg och besöka min syster yster. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men jag tänkte i alla fall stanna tills på söndag. Det är ju way out west så man kan väl alltid tjuvlyssna lite sen är det ju även rix fm festival, dock inget för mig.


Träning i underbara sol

Nu ska jag iväg och träna i det underbara vädret. Det är nog enda gången jag uppskattar utomhus spelet. Igår ösregnade de och vi fick spela inne, fy fan vad jag älskar tennis inomhus. Snart är utomhussäsongen slut och som vanligt längtar jag alltid in. Tempot är så himla mkt roligare inomhus. Men nästa vecka börjar träningen igen, med tränare asså. Det är nog sista veckan utomhus, sen är det RM (fd DM) och sen är skiten utomhus slut ! :D


Jag ligger och stekööör

Jag ligger här ute på balkongen och njuter av antagligen en av de sista soldagarna på det här sommarlovet. Har hackat mig in på någons trådlösa bredband här ute så nu kan jag surfa, lyssna på spotify och sola på samma gång. Hur gött är iinte de då? Dumt av dem som inte spärrat sitt nätverk men bättre för mig =)



Jag och lisa i ystad med våra fjolliga färger på bikinin ! :D

Nej tack, inget party för mig

Endel ska till Lipz ikväll, men känner inte att jag är jättesugen faktiskt. Hade kunnat tänka mig dra dit för å bara umgås å dansa men är faktiskt inte så pepp på de heller. Kostar ju ändå pengar å gå in så känns lite onödigt. Gillar mer "gratis är gott" men inte lipz tydligen.

Konstigt väder måste jag säga. Både idag och igår. Först på morgonen lite sol med moln, sen bäcksvart med ösregn och åska och sen skiner det upp till klarblåhimmel, hallåå :O Det vill jag ha på dagen så man kan sola. Men inte vädergudarna tydligen.

Något jag hatar



Usch, åskan har hållt på här nu ett tag men har äntligen slutat. Och är det något jag verkligen är rädd för så är det fasen åskan asså. Ursch det värsta som finns och man kan inte göra något åt de. Stod här på övervåningen och hela huset skakade ju för fasen. Bläääää !! Men nu är det äntligen över. Var meningen att jag skulle träna idag, det regnar? ovanligt... så får se, chansar på att det finns banor inomhus.

Clothes of the day



Lacktights: gina tricot
t-shirt: h&m
skjorta: vila


duktig kärring

Jag håller på å städar rummet, förjävla duktig jag. Det blir både kläupplockning, dammsugning och damning ! :P Ikväll blir det en fika på strandgatan, lär ju inte gå att sitta utomhus så som det regnar nu. Svensk sommar, eller ska jag säga höst? För varmt är det inte och solen kommer väl inte titta fram något mer nu. Tur man stekte sönder de sista i skåne då.
 


Fan snart måste man tänkta lite vad man ska göra i livet. Måste skicka in pappren till csn och sen kolla runt lite på olika sidor om jag nu vill ta mig till USA till våren. Här kan man ju inte stanna känns det som ! Ne nu får jag städa vidare !

Ja hittade en skjorta



Vart på överby med mamma en sväng och scanat hyllorna. Jag hittade äntligen en längre skjorta. Bra kombi med leggings eller jeans, med skärp eller utan ! Perfekt !

Vimmelbilder i ystad



Bild från bar á bar i Ystad



Bild från Öjas krog i Ystad



Vilsen på dansgolvet ?

Schmaaalt bra !

OUEEEHH! Hemma från skåne och det har varit schmaaaaaalt bra. Finns vi ?

Helgen kan nog sammanfattas med ord som; dans, schteeek, skratt och porrigt ! haha !

hej då västra götaland

och hej skånelän ! Nu inte det inte många timmar kvar till läggdags och sen när jag vakar är det duschen som gäller, packa ner de sista och sen bär det av mot nya breddgrader, okej inte nya men ah ni fattar. Vi blir nog borta till söndag som kortast och har vi lust och det är bra väder så åker vi nog inte hem förrän måndag så gött å komma hemifrån ett bra tag.

Packningen fick precis plats i min lilla rullväska och sen har jag ju en påse med lakan och handdukar för er som bryr er ! Men i alla fall så kommer ni mina 5 läsare inte höra av mig på ett tag, varav typ 2 är med till ystad så ! :D hahah ! ha det göttisch ! puss


Förberedelserna

Idag kom solen fram, himla gött det dära. Sägs ju att det ska vara sol nu till lördag och det blir ju perfekt när vi åker. Kan vi ligga och steka på stranden i ystad  !



Idag hämtade jag kläderna hos linda så nu är det fixat, sen har jag tränat lite och solat en liten, liten stund tills solen gick imoln igen. Idag måste jag ju packa också, usch det är så svårt och veta vad man ska ha med sig. 2 Partyoutfits liksom :O gaah tillräckligt jobbigt att hitta en typ. KAMERAN ska med denna gång, och jag ska ta bilder !! Brukar vara så kass på de, men nu jäklar ska jag fasen ta bilder.

Fan vad jag saknar och co !


Omöjlig människa !

En människa som för tillfället är omöjlig att få tar på är Linda ! Jag har ringt henne, smsat henne, ring hem till henne, facebookat, jag har gjrot allt helt enkelt utan att få tag på henne.

I eftermiddag blir det troligtvis träning om det nu inte börjar regna igen. Nu ska jag putsa min ballerina skor med order ifrån min mor och sen får vi se vad som händer. Hajs !

Vem håller inte med ?

http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2009/08/ah-polly-vad-gott

Läs detta, och säg inget annat än att ni håller med. Speciellt Apoliva-reklamen som gör mig lika förbannad och rädd varje gång. Och ryktet går att det kommer fler liknanade reklamer? Då stämmer jag branschen....

Sommarparty, tjejlipz!







yeeii

Nu ska jag duscha och sen sysselsätta mig med något. Muffinsen blev kanoners !




Föresten, igår när jag filippa och lisa hängde snacka vi ihop oss för lite planer inför ystad. För er som missat så åker vi ju faktiskt på torsdag och vi ska ha så jääävla kul. Vi kom på massa grejjer igår som vi ska göra när vi är ute som bara är helt konstiga, men eftersom vi itne känner några kan vi ju faktiskt göra bort oss hur mycket vi vill ! hahah oh vi ska ääääga! Måste få tag på Linda också så jag kan få mina kläder. pusshej

baking a cake

Nu tänker jag baka muffins. Så jäkla goda är dem. Typ stora amerikanska muffins med choklabitar i. Feta och goa. Har ingen chokladkaka men får väl ta mig en prommenad till kiosken eller testa och bojkotta mina toblerone och ha i istället. Mums ! :D

Söndagshäng !

i eftermiddag/kväll så blir det söndagshäng med brudarna. Efter den hårda natten igår så orkar man inte hitta på så mycket mer. Jag har i alla fall varit duktig idag och tränat, så det kan man inte klaga på. Väcktes utan Denis imorse som ville spela lite och dår får man väl ställa upp för laget. Nu ska jag duscha sen äta och sen dra vidare !


hard life as I said !

Det var kul igår. Många människor man kände osv. Blev bjuden på väldigt mycket också, kanske lite för mycket ? Men idag mår jag bra, som alltid, aldrig bakis typ och det är så jäkla gött. Hmm, föresten jag som skulle ta det lugnt innan ystad men så blev det icke.

Bilderna får berätta om kvällen som är snodda av Lisa - fattigzon.blogg.se ;) ...






vimmelbilder

INte uppdaterat något sen i torsdags här ser jag. Inte haft tid. Men ah kvällen var allt okej, det var en rolig förfest i alla fal. Inte jättemycket folk inne på Lipz vilket gjorde de lite tråkigt, men med alltid bra musik och ett gött gäng brudar så blev det allt en lyckad kväll ändå. =D




Det blit nog fest idag igen. Även om jag är så opeppad man kan bli typ. Men det är fest i dalaborgsparken och alla i hela vänersborg är bjudna typ. Rätt patetiskt kan tyckas. Men ah, får väl dra dit så man inte missar något. Vore ju klantigt typ. Fast först måste jag äta.

RSS 2.0