BILDER FRÅN GÖTET


Lisa med Johannas super drink! (Y)


WE LOVE GÖTEBORG

Gudars vilken kväll igår. Den är svår att toppa asså. Den var så sjuk men ändå så jävla bra. Spenderade totalt 20 spänn också. De dansades, bjöds på drinkar, strulades, träffade random folk osv. Gudars, detta ska lätt göras om asså. Enda lilla minus var väl kylan typ.. Och det var en så skit sak så de glömde vi snabbt bort!!


KAMERAKÅT

Förfesten från i julas med bästa vännerna ! OM ni undrar vem det är som är så jävla kamerakåt så är det jag:)


DEN BÄSTA SAFT VI NÅGONSIN HAFT

HAHAHA, Lisa visade mig bilder från studentens fest. Ohmygod, egentligen är detta en bild som aldrig borde komma ut. Men vi ser så borta ut att det är så kul typ. :D Förlåt Lisa, men jag kunde inte låta bli.Resultatet efter minst 18 timmars drickande. Inte ok.. eller jo.. på studenten är det de!


HURTIGBULLE

Idag började mitt nya liv kan man säga. Först var jag och spelade tennis i en timma sen tog jag en timmas paus och sen åkte jag bort till gymmet och körde en timmas Ki-box med linda, göttit jobbigt de var ibörjan. Trodde aldrig vi skulle palla hela passet, men det la sig lite efter ett tag. Gött var det.

Detta ska jag kompensera med att gå ut ikväll. I Göteborg igen. :) Weei! Vi lämnar Vbg vid 6 kanske??

SKYPE FREAK

Skypar med Filippa. Såhär kul har vi!!!


JAG ÄLSKAR...

...Mitt liv!! Kom på de nu faktiskt. Underbara vänner, ett bra jobb, en toppen familj och en god hälsa ;) Haha!!! Kan de blir mer gay än så? Ibland måste man bara dela med sig utav lite kärlek! Så kärlek till er. Framför allt mina vänner världen över!! Får man, se ger man också tillbaka ;D


SPONTAN JOSSE??

Fick en inbjudan till gbg och party.. imorgon..trädgårn...män..johanna.. kanske nån mer... ska slagga hos syrran, som åker till vbg i helgen. Nu har jag åkt till gbg 2 helger och dem två helgerna har hon åkt hem, hallå eller? Jag och min syster kanske inte är ment to be eller nåt :P


här är...

416e9311c06ac22f030b0d5a89f88841.png

här är jag! Creapy bild kanske :p förresten 2 nya ord har lagts till i mitt ordförråd,Symunta Och samhäll spik..(internt)


VILKEN JÄVLA POÄNG!!

http://video.eurosport.se/tennis/australian-open/2010/point-of-the-day_vid125290/video.shtml 

KOLLA BARA. GÖR DET!!!


VEM VAR VÄRST??eller?


DET LUKTAR...

...korv på dass?


GIRLS WITH STYLENEW DESIGN??

De verkar vara ny design på bloggen här när man loggar in. Sämre system tycker jag... Fast de tycker man ju alltid när det blir något nytt.


Skönt med liiite sovmorgon idag. Tränade imorse 9-10. Det är riktigt gött faktiskt. Även om de tar emot ibland. Det blev ingen fika igår utan den är flyttad till idag istället. Först ska jag klippa mig och köpa gymkort, sen fika med underbara friends :).

Nu ska Lisa också åka till Spanien och vara aupair. Det blir tomt här... Fast jag ska ju inte säga något som åker till hösten sen så.


SVAR PÅ FRÅGESTUND

USA FRÅGOR

Vart ska du bo i USA?

Om du menar vart i USA så vet jag inte än. Jag har kontakt med ett företag som heter KILROY som hjälper mig att hitta en skola/stipendium. Så det beror på vilka coacher som vill ta emot mig och hur mycket stipendium jag blir erbjuden. Men jag har önskemål på Florida eller Kalifornien.

Kommer det kosta något?

Jag söker stipendium så det beror på hur stort man får. Jag kommer antagligen hamna mellan 80-100 %. Får jag 100 % behöver jag bara betala flygresan dit, visum osv. Annars bor jag gratis, äter gratis osv.

Exakt VAD ska du göra?

Jag ska plugga ett år och samtidigt spela collegetennis. Sen ska jag naturligtvis träffa nya människor och vara med om en grym upplevelse.

Ska du göra något mer där?

Nej, inte vad jag planerat. Festa? ;)Varför ska du till USA?

Jag ska dit för att testa på något nytt. Framför allt att utvecklas som person och som tennisspelare. Huvudsyftet är tennisen men mycket annat kommer hänga med på köpet.

Kommer du lägga ner bloggen när du är i USA?

Nej det kommer jag inte. Jag ska försöka fortsätta blogga vid varje tillfälle jag får.

Kommer du äta skräpmat i USA?

Ja, går det att undvika i USA? :D

Om jag serverar, tar du den då?

Eftersom jag inte vet vem du är, så antagligen Ja.

Om du servar, gör du hjärtljungräddning på mig när jag fått bollen i bröstet och ligger och sprattlar på marken efteråt?

Eftersom jag inte kan hjärt- och lungräddning så Nej tyvärr… Skulle nog överlåta det till någon annan.

Ska du plugga i USA, i så fall vad?

Ja jag ska plugga. Jag vet inte riktigt än. Jag hade först tänkt att inte läsa något så seriöst, men sen har jag kommit på att jag kan ta tillfället i akt att kanske läsa något som jag ändå kan ha användning utav i framtiden. Något inom psykologi, ekonomi eller idrott kanske.

Hur känner du inför resan?

Än har jag inte hunnit fundera på det så mycket. Jag tror jag kommer bli skeeta nervös när jag väl vet vilken skolan å så jag kommer till.

När åker du?

Jag kommer åka till hösten, när terminen börjar i USA.

Vart ska du bo, alltså lägenhet typ?

Jag kommer att bo på skolan. Precis som i film, haha. Alltså typ dela ett rum med en annan.

Hur många månader/år?

Jag har tänkt vara borta 1 år. (Kommer antagligen hem under jullovet). Men om jag skulle trivas sjukt bra med min utbildning så vem vet..Kanske stannar 4 år??

 Vad är det för personligt brev du ska skicka till usa? :)

Jag har skrivit ett personligt brev till den här organisationen som hjälper mig. De får sedan mail ifrån coacher som söker tennisspelare. Det är till dem man skickar sitt personliga brev. Så det fungerar typ som en jobbansökan, fast med större odds.
TENNISFRÅGOR

Jag undrar hur länge du har spelat tennis och hur det kom sig att du började just tennis? :) Ofta är det ju att man har föräldrar som har spelat och många proffs spelare har ju sina föräldrar som tränare så skulle vara roligt och veta din anledning :)

Jag vet faktiskt inte varför jag började spela tennis. Det var nog en ren slump faktiskt. Jag fick en sån där ”leksak” med en tennisboll som sitter fast i en gummilina och jag spelade sönder den där bollen. Sen anmälde mina föräldrar mig till klubben när jag var runt 11-12 (sent för att vara tennis) och jag stormtrivdes direkt.

Dessutom undrar jag om du kan säga hur man kan bättra på sin bollkänsla och sitt fotarbete?

Bollkänsla tror jag faktiskt inte man kan träna upp så mycket. Visst går det till en viss del men mycket tror jag är medfött eller om man har hållit på med många andra bollsporter. Jag har turen, har alltid gillat sport och även min familj så jag är uppvuxen med bollen i blodet ;)

och sitt fotarbete?

Köra mycket snabbhetsövningar som t.ex. korta ruscher. Alltså kortare och mer intensiva sträckor. Snabbhet och koordination ska man helst träna i utvilat tillstånd så helt på morgonen om det finns möjlighet.

Undrar jag hur du brukar träna på dina tennisträningar,hur mycket matchspel och styrka och så?

Jag tränar 4 h/veckan med klubben om man säger så. Då är det 2 timmar med hela grupper på 8 pers, sen tränar jag 1 timma med damlaget då är vi 4-5 personer som spelar gamespel och sen har jag även en morgonträning då jag och en annan tjej kör själva med vår tränare. Denna träning har man chans att välja lite själv vad man vill bli bättre på osv.  Sen har vi även gemensam fysträning 2 dagar i veckan. Då brukar vi köra både uthållighet, styrka och snabbhet vid olika tillfällen. Dock har denna fysträning varit väldigt oseriös de senaste 4 åren. Det är mycket upp till en själv. Därför har jag nu (försent) bestämt mig för att börja på gym. Då kommer jag satsa på uthålliga muskler med lätta vikter och många repetitioner. Mitt matchspel har tyvärr blivit lite sämre det senaste året, både på grund av sjukdom och skola osv. Förr spelade jag nästan varje helg och jag ska försöka kommer igång med detta till våren också.

Som du vet så spelas australian open just nu, vilka tror du vinner och vilka håller du på?:)

Ja nu är det ju väldigt lätt att kanske säga vem som vinner men… Jag håller alltid på Djokovic, hur som helst. Men tyvärr blev han utslagen idag. Så då håller jag alltid på Federer och jag tror han vinner också. Damerna har jag inte direkt någon favorit. Tror Serena vinner även om jag hade hoppats på att Henin skulle komma in och vinna hela skiten.

 

OM MIG

Vart köpte du din adidas tröja?

Den köpte jag på Teamsportia i trollhättan.


Vilken linje på gymnasiet gick du? Trivdes du?

Jag gick samhäll ekonomi. Jag trivdes bra. Men jag brukar alltid säga att om jag var kille och fick välja om skulle jag gått Bygg.

Favorit godis?

Lakrits, lakrits och lakrits…

Vad är det absolut bästa att göra?

Det är såklart att spela tennis ;) Haha nej men vara med mina coola kompisar och parta lite då och då!Vilken är din favoritblogg?

Skulle ju egentligen säga Kenza men har faktiskt tröttnat lite och läser numena slaviskt Fridas blogg. Sen har jag även hittat en annan brud som heter Mathildas som är grymt skön.

Vart bor du?

Jag bor i en liten håla som heter Vänersborg . Ca 9 mil norr om Göteborg.

Hur ser oftast din dag ut?

Veckodag: Jag plågar mig upp ur sängen. Duschar, äter frukost, gör i ordning mig och sen åker jag till jobbet klockan 7 om jag lyckats komma upp. Sen jobbar jag till klockan 4 eller halv 5. Då åker jag hem, slänger i mig någon macka och åker vidare till träningen. Tränar en timma tennis och sen en timma fys. Sen åker jag hem, är oftast helt död vid den här tiden. Äter något och sätter mig vid datorn/tv.n sen går jag oftast och lägger mig, ganska tidigt typ 10-11 någongång.

Helg: Vaknar runt 11 är lika död som när jag vaknar klockan 6. Har jag inget planerat tar jag en lång frukost framför tv.n. Oftast glider jag runt hela dagen och lite senare på eftermiddagen/kvällen brukar jag träffa brudarna och hänga typ. Sen åker jag hem och sitter uppe halva natten typ..


GIVE IT SOME TIME

Nu hade jag tänkt sätta mig och svara på era frågor. MEN så ser jag att det är robinson på tv så tyvärr ni får vänta ;) Sen NOTE TO MYSELF, anmäl dig till tabergsdalen.!!!!


I DO NOT UNDERSTAND

Jag har fått nya arbetsuppgifter på jobbet tills på fredag. Sedan byter jag avdelning igen. Ska då jobba nere hos pappi och co, där jag var i somras! Gött de för just nu fattar jag inte mycket vad jag gör. Har snackat med en från sthlm (skön dialekt hade han), men jag blev inte så mycket klokare så har typ mailat 100 frågor idag och han har även ringt några gånger. HAHA Kaos! Men en liten utmaning...


(Klicka på bilden för källa)

Snaart träning. Ska skita i fysen idag. Priorirerar en fika idag tror jag. Som omväxling! Ska ändå köpa gymkort imorgon så då börjar mitt nya liv (Måste intala mig själv att jag kan skita i fysen, med bra samvete)!


H&M STYLING

Hur kul grej hittade inte jag då. H&M.s hemsidan kan man göra precis vilka outfits man vill! ;D

 


VECKA 4, HOROSKOP FÖR SKYTTEN

Du känner dig säkert ganska nöjd med den senaste tidens händelseutveckling i familjelivet - även om vissa känslomässiga angelägenheter inte varit så lätta att hantera. Du utstrålar i alla fall auktoritet och visdom, och mycket är vunnet i och med det. Det lär finnas gott om möjligheter för dig att vidga dina vyer, så du kan vilja överväga att resa någonstans. Om du är singel så är det också längre ifrån som kärleken kan hittas just nu, bland intressanta människor som är annorlunda än dem du normalt umgås med. Har du barn så kan de genomgå en egen spännande utveckling i förbindelse med resor och utbildning, eller kanske rentav själva träffa någon som hjärtat klappar lite extra för.


HAHA, tycker alltid horosop är lika kul. Bara jag som tycker de??

MORGONMODE


Morrn morrn

Godmorgon på er! Här sitter jag å väntar på nya arbetsuppgifter. Vet inte riktigt hur länge de dröjer men.. FÅr väl sitta här å surfa så länge då. Idag är det jobb till kvar över 4 sen träning och sen åker jag å fikar med robin å johanna. Trevliga filurar det där! Om vi nu kommer iväg i snöovädret som är på ingång!

EN VANLIG FÖRFEST

Här är en inspelning från en helt vanlig tjejförfest i somras. Dunka på sommarplågan rap das armas å kör bara säger jag! Me likii like!


GILLAR JAG BLÅTT ELLER?

Har insett på senare tiden att jag klär mig väldigt mycket i blått. Inte till vardags men på träning, när jag sover och så kör jag en blå bil. Haha har nästan blivit lite komiskt. På träningen har jag min knallblå träningsoverall och en vattenflaska i samm färg. Igår när jag skulle lägga mig kom jag på att jag hade en blå pyjamas och inte nog de detta så bortade jag tänderna med en matchande tandborste. Slump? Ah faktiskt... :DOHHH SO FUNNY

Tack så mycket för alla roliga frågor. Trodde aldrig jag skulle få några frågor faktiskt. :) MIn blogg är påväg någonstans i alla fall!! Vi kör vidare tills imorgon eftermiddag/kväll, så ni får stå ut med att vänta på svar tills på torsdag/fredag sådär :D 

Idag har jag varit å kollat priser på gymmet. Det blir motionspalatset. Så på torsdag efter jag har klippt mig ska jag pallra mig dit å "anmäla" min och betala å sådär!  

USA FRÅGESTUND

Tro det eller ej men har fått några frågor om USA å sådär. Tänkte skriva ett inlägg snart och skriva mer om det. Så har ni några mer frågor?? STÄLL DEM NU!! :D Ni får självklart ställa andra frågor också! Jag svarar på allt! ;DSTOP!


TIPS: FÅ TIDEN ATT GÅ PÅ JOBBET

Här kommer 3 tips för att få tiden att gå liiiite snabbare på jobbet:

         1, Gå på toaletten kanske liite oftare än du kanske behöver och sitt kvar liiite längre än vad du behöver. (Nackdel: Dina arbetskamrater kanske börjar tro du hade problem med magen)

        2, Om någon kommer förbi och pratar med dig eller någon i närheten. Avbryt jobbet och verka jätte intresserad.
(Nackdel: Du kanske inte bör lyssna på allting utan framstår då som en stalker som tjuvlyssnar på allt å alla)

       3, Se till att gå och fika kanske 5 minuter för tidigt (lägg gärna in nr 1 här också) och sitt kvar lite diskret till sista person lämnar fikan. Håll gärna tyst hela fikan så märker ingen att du är där.
(Nackdel: Kan framstå som en social inkompetent unge som inte kan föra sin talan)
TRÖTT PÅ ATT FRYSA

Jag bara fryser å fryser.. Så himla trött på de nu. Man får gå klädd i fula tjocktröjor och ändå fryser jag?! Nu har det blivit kallare ute igen = Kallare inne... Jag förstår inte hur folk orkar vara "fashion" på vintern. Jag pallar de inte i alla fal. Gjorde ett försök igår inför idag att hitta ngt snyggt, men slutade med ett par gråa jeans, en långärmad t-shirt med en adidaströja utan på! Inte ok...

RALF GYLLENHAMMAR

Gästade P3 Morgonpasset. Förjävla skön människa, skulle bara tillägga de!


MÅNDAG, NY VECKA

Det är måndag, en ny vecka, och jag behöver fortfarande en man. En jävla tjat om detta har jag märkt men sanningens ord ska fram. Får väl börja gå på en sån där speeddating eller nåt! Eller typ söka något tvprogram kanske? Blir man ju känd också, så får man ännu mer män? Right?


JOBBKOLLEGOR

Fick precis mail från en på jobbet. Lite bifogade bilder från avtackningen av två personer här. Tänkte jag kunde dela med mig utav min avdelning här! Har kommit på att jag gillar men jobb, men jag hatar att jobba. SÅ det är typ hopplöst fall :P


EN DAMPFILM YEARS AGOOO

Filippa kommer antagligen döda mig. Jag kunde bara inte låta bli. Detta är några år sen, så har överseende med detta! ;) Njut å se! Vill ni se mer sånt hääär?


PERSONLIGT BREV

Puh. Nu har jag, tror jag, skrvit klart mitt personliga brev till coacherna i USA. Jag suger ju verkligen på att skriva på engelska märkte jag. Men tur är det väl att jag har en bror som är rätt bra på det där med engelska så skickar till honom för rättning ;) Sen är det lite annat som ska skickas in till KILROY! Så nu är jag på god väg om man säger så!!!En tröja för fel årstid om man säger så. Hittade den längst in i garderoben! ;)


TIK TOK - LÄR DIG TEXTEN ;)


NU ÄR DET SKAFFAT

Nu har jag efterfrågat ett videokonto på video.me eller nåt sånt ! Så snart så kommer ni att få några härliga klipp! Höhö, lite spännande eller ? Kommer nog bli både gamla och nya klipp för att lätta upp stämningen lite! ;) Men de måste typ godkänna mig först så det blir väl om någon vecka eller så! Ha det göttt! ;)


DET HAR BÖRJAT

Vårt äventyr har börjat. Dock har vi inte funnit några män än.. Men det är pågång nu ;) Fjällen, spaninen, frankrike, stockholm osv. Någonstans finns ni väl? :D

Tack för alla kommentarer också! Me like xD Keep up the good work people! :)


GOD FÖRMIDDAG

God morgon/förmiddag!

Dagens har hitills inte bjudit på så himla mycket. Har vaknat och sen degat i soffan framför tv.n Alltså inget spännande. Jag kan avslöja att jag fastnade framför ett avsnitt av How I Met Your Mother igår och två avsnitt av sex and the city stiället för att läsa min bok. Ooops!

Shit måste börja skriva på mitt personliga brev till coacherna i USA. Ska bli klar i helgen ... :/ Min engelska är ju inte på topp för tillfället så kommer få slå upp en jäkla massa.. :P Wish me good luck!

MARILYN MANSON

Nu ska jag nog lägga mig och läsa vidare i min bok. The long hard road to hell - MARILYN MANSON. Har snart läst 2 hela kapitel, duktig Josse som knappt läst en bok i hela sitt liv och nu ger sig på en på engelska dessutom. WÖW.


NU HAR HON ÅKT

Nu har Filippa åkt till Spain. Har ju inte precis hunnit märka av det än eftersom vi träffades igår. Då käkade vi pizza och jag tröck i mig en HEL. HAHA, ja jag är världens matvrak. Vi kommer väl fortsätta tjöta med varandra så ofta som det går på både msn och fejjan. Så kommer väl vara skvaller som vanligt bara utan källarhäng. Sen kanske lisa också ska åka, men det är inte bestämt än. Då är det Josse å Jojjis kvar i Sweden. Haha, men vi ska allt hitta på lite äventyr. Hade tänkt köra en realityserie när vi letar män ;). Sen kommer vi åka ner till Spanien på en liten minisemester å kolla läget lite. Så det är de som händer. Så snart kanske det kommer ett videoinlägg från "Josse å Jojjis mansökande" ;D Haha!DÅ!NU!


PAIN IN THE MOUTH


Glömde Idominsalvan hemma idag. Typsikt. Självklart ondare i mungiporna än någonsin. Inte slicka, inte slicka, inte slicka. Jag kan inte låta bli för jag är bara 10 år gammal!


EN KÄRLEKS TANKE

Jag satt här å filosoferade mig bort lite. Så kom jag å tänka på kärlek. Så tänkte jag, vad konstigt att man blir kär egentligen? Att människan är funtat att få känslor för en helt främmande människa. Hur fungerar de egentligen? Hjärnan "inbillar" en ju egentligen massa saker. Är vi väldigt lättlurade? Är det en slump vem vi blir kära i? Eller är det bestämt redan när vi föds? Är det ödet? Vad är det egentligen som gör att de en person kan känna, känner absolut inte en annan person? Tror det är sånt här man inte ska fundera på, precis som universum. Men här har ni något att fundera på i alla fall och det har satt grillor i mitt huvud för en dag.


MILKY MILKY

Fasen, svepte 2 glas möjlk imorse. Jäklar va gött det var. Normalt att gå upp 06.30 och vara så sjukt sugen på mjölk så man smäller av. Men gjorde iordning mig 2 mackor och undertiden svepte jag ett glas mjölk sen svepte jag ett undertiden jag käkade mackorna. Mums! Nu ska jag nog gå å hämta ett glas vatten också!


HAITI

 

Jag jobbar en timme för Haiti


I'M ALIIIVE

Jag lever, jag bara ooorkar inte uppdatera. Man ska ju vara ärlig i sin blogg och det var jag nu.

Jag drömde en jättemysig dröm inatt, men som sagt en DRÖM. Blää. Josefine behöver en man. Punkt!


CAN NOT HANDLE CARROT

Morot är väl ändå förjävla gött? ;) HAHA


I AM IN LOOVE

Nya avsnitt av One Tree Hill, bara streama fram och sen kan man njuta i ca 40 minuter. Förstår inte att jag aldrig tröttnar alltså. Kanske för att alla är så snygga också, speciellt en viss "Clay" eller hans riktiga namn är Robert Buckley. Nu är det bara att vänta till nästa vecka då...


FREAKY TRÄNING

Nu slutar jag jobbet här om ca 10. Då ska jag åka hem. Slänga i mig något att äta och sen åka till träningen. Där blir det  1 timma med "dam"laget och sen troligtvis 1 timma fys efter de. Har börjat på en ny grej här på jobbet, ungefär samma sak fast en NY exellista med ca 600 rader, weeii! Mera jobb, mera pengar!

Idag har...

0-7a40f701621bc498e8a36b4ac881e3a6.png

Idag har Jag på mig en gammal klassiskt stickad tröja. Det Är mammas, så gammal Är den!


ÅRETS ARTIST & GULDMICKEN


INTE OKEJ


MITT I VECKAN

Onsdag idag. Snaaaart helg. På fredag åker Filippa till spaninen ett halvår, det blir konstigt. Vi har aldrig varit ifrån varandra mer än 3 veckor i sträck på 19 år...Sen kommer hon nästan lagom hem till dess att jag åker till USA. Vi får väl se om vi klarar de!

Igår var vi i alla fall och fikade med bengan, det var trevligt.För att vi är lite bättre än er! ;)


AFTONBLADET.SE

Alltså ni måste kolla det här klippet. Världens längsta man träffar världens minsta man. Hahah den lilla ärså himla söt på något vis, men ändå så ful :P

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6433621.ab

WENTWORTH MILLER


STÖRTSKÖN STYLEAllting är från H&M


GOOD GAME

Var väl tur Söderling inte tog hem priset igår, eftersom han åkte ur i första omgången i Australien Open. Hoppas det är skadan som gör honom så kass eller har han haft sin topp i karriären nu ?


VI KOM I ALLA FALL TREA

Kollat klart idrottsgalan, lite uttdragen men det får gå. Söderling lyckades tyvärr inte ta hem jerringpriset, är inte så förvånad men han lyckades knipa en tredje plats i alla fall. Jag blev i alla fall glad att inte zlatan vann. Tillhör inte mina favoriter.Han är inte snygg, men han är grym!


MEET ME HALFWAY


Morgon måndag

God morgon glad måndag!

Såå jääävla trött idag! Usch.. ändå somnade jag runt 11 igår kväll, men vad hjälper de? Idag ska jag iofs, som tur är, bara jobba till halv 12. Sen åker vi och hämtar den nya bilen. Nu ska jag jobba vidare. Ha det gött!

COLIN FERELL


BRA TVKVÄLL

Idag är det riktigt många bra grejjer på tv.n, gött att det är så på söndagar! Först är det ett program med modellerna som blir utvalda till projekt runway, vet inte riktigt vad det heter. Efter de är det projekt runway, sen är det typ blåsningen tror jag eller om det var något emellan och sen även en annan del av köping. Gillar verkligen dem där filurarna! :)En "snygg" bild jag tog i uttråkning häromdagen!


BAAAD JOSSE

Sorry, ingen uppdatering på ett tag. Har varit fullt upp. Hela gårdagens spenderades i göteborg. Vi var först på stan, för att sen köra en utgång. Kvällen blev kanske inte så himla lyckad men ändå inte huuur kass som helst. Sög mest i plånboken. Nu blir det nog inte utgång på ett tag skulle jag tippa... :P

Bilder kanske kommer om lisa vill skänka sina till moi! ;D

BEST I EVER HAD

Bästa platsen på jorden.. vilken är det? En liten klurig fråga, men ganska lätt att svara på enligt mig. SÄNGEN! Gosh här kan man göra både ditten och datten. Sova och kolla på film alltså.

Vilken tycker du är den bästa platsen?
INGET NEJ TACK

Vi är många som inte skulle säga nej till dig i denna situation...HELP US !!!!

Bra uteställe i Göteborg på lördagar??? Där det är 18 så vi kommer in, help pleace ! :D


BECKHAM ERSATT AV RONALDO

Är det rätt eller fel? Själv tycker jag beckham är 10gånger snyggare. Visst, de har nog lika snygga kroppar men...


STUPID GIRL


THE NOTEBOOK

Vi såg föresten dagboken igår. Och mina kära vänner Filippa och Johanna började såklart storböla. Jag förstår inte riktigt lipet i den filmen :P Tycker mer den är vacker och slutar lyckligt typ. :P Kanske därför de lipar då.. :D Men därför får vi bjuda på filmkyssen. Även om den blir bättre på galan än i filmen typ :P


SVAR

En anonym frågade vart jag jobbar. Och eftersom de typ är de enda jag pratar om så kanske jag ska avslöja att det är på Vattenfall. :)

God Morgon föresten. :) Fredag, härliga fredag. I helgen blir det Göteborg, kanske shopping, fika, käka, bio och utgång. Inte riktigt planerat än... :P Vi ska kanske vara lite "spontana"

GILLAS INTE

När man kommer in på en offentlig toalett och det ser ut sådär... Usch. Killar, fäll ner när ni pissat!


SOM VANLIGT

Har precis kommit innan för dörren här hemma. Som vanligt är jag helt slut efter att jag kommit hem från jobbet. I och med morgonträningen så började jag ju inte förrän typ halv 11 på jobbet men är ändå lika trött. Suck.. ! Jag klagar mest på mitt jobb känner jag, men jag känner också att det är för det är så himla tråkigt att jobba. Usch fy och blä. Nu ska jag slagga en stund sen kanske jag åker ner till Filippa och umgås med henne å johanna.

NY FRÄSARE

Fick precis reda på att vi ska hämta den nya bilen på måndag. Och eftersom pappa är gipsad kommer jag vara den första som kör den ;) MOAHAHAH! Är en Ferrariröd audi av något slag. Ska tydligen vara så himla snygg! Bilar är ju inte min starka sida, så jag har ingen aning!

KERI HILSON - I LIKE


DAGENS
Lacktights, skjorta och väst. Allt har hängt med förrut!


RED PANTIE

Jag har länge letat efter ett par röda brallor, börjar typ för ett år sen tror jag och letade mycket i våras men hade äna gett upp de nu för alla har suttit så kasst typ. Men så igår helt otippat kom mamma hem med ett par röda jeanstights typ. Och dem har ju alltid bra passform. Perfekt!


MARILYN MANSON

Nu har min marilyn manson bok kommit till bokia. Ska utnyttja mitt presentkort där som jag fick av min granne i studentpresent. Sen är den på engelska också, så den ska förhoppningsvis komma igång. Annars hatar jag att läsa men ska försöka plöja mig igenom den innan sommaren i alla fall! Höhö, vilket mål !


HISS/DISS?Kan inte bestämma mig om det är typ coola och snyga eller om dem bara är as fula. Dem är i vilket fall som helst inte värda 400 spänn. Köpa söndriga leggings som är sönder, ne?


BREAK YOUR HEART


OOOONSDAG

Och det är mitt i veckan idag. Väldigt seg dag. Sämsta på veckan om jag ska vara negativ. Jobb till halv 5 sen hem försöka slagga typ 20 min sen åka till damträningen som alltid är tråkig och efter träningen är det fys, inte heller helt ok med tanke på träningsverken jag har och med tanke på hur tråkig den fysen är, men nästa vecka ska jag bannemig skaffa gymkort så jag slipper pinas där. Tacka gudarna!

ONE HOUR TO GO

En timma kvar utav jobbet. Ståå ut säger jag bara. Sen blir det träning, bara en timma idag. Har träningsverk från igår. Usch, de borde jag inte ha, men det har jag!

Jag ?lskar...

-40f70281c3a28d6bc35663373e439c4.png

Jag ?lskar verkligen mina st?vlar. Jag s? gott som lever i dem. M?ste tillh?ra ett av de b?sta k?pen p? senare tid. Du kan ha dem n?stan j?mt. Fr?n h?sten till v?ren. Dem passar till n?stan allt. Dem ?r g?v?nliga och sk?na och sj?lvklart snygga! ;)


LA REDOUTE

HERO OF WAR


LIVETS START

Nu kan man säga att min liv har börjat igen efter jul å sådär. Kommit in i mina gamla vanliga rutiner, alltså jobba till halv 5 sen åka till träningen träna 1-2 timmar åka hem sätta sig hör eller döö framför tv.n. Spännande liv jag har! Tjohoo

SWEET SUMMERLite sol, bad, solbränna, glass och sommarparty skulle inte sitta fel nu! Alla åker till varmare breddgrader nu känns det som. Men jag får väl ta igen det till hösten istället. För tänkt om jag kommer iväg till Florida ett helt år? Inte heeelt fel.. :D


HAR JAG VARIT LITEN???

Satt och kollade runt på min gamla bilddagbok av uttråkning. Ser då ett par bilder från 2007 och inser att gud vad liten man var. Jag som brukar skämta med att jag tycker jag ser ut som 16 år. Med tanke på dem bilderna kanske jag tar tillbaka de? Eller så såg jag ut som 12 när jag var 16 så det där stämmer? :)Sommar 07


ÖGON ORGASM


P3 MORGONPASSET

Sitter på jobbet och lyssnar på Morgonpasset i P3. I början hatade jag dem, nu älskar jag dem. Om man nu ska ta i från tårna då. Bra på å tjöta är dem å de är gött när man jobbat. För just nu försöker jag hålla ögonen öppna, vilket inte är det lättaste!

GOODNIGHT

Nu ska jag sova. Jobb tidigt imorgon. Puh.. 07.00 åker jag. Hur ska jag palla ? De vet jag inte!


BOKAT FLYG

Nu har jag bokat flyg. Det blir att jag åker tisdagen den 25 maj och åker hem fredagen den 28 maj. Blir en rätt kort visit men lagom. Sen åker vi brudar kanske till Spanien också och hälsar på filippa, så iväg kommer jag allt komma i vår. Göttit att inte behvöa jobba hela tiden. Måste ju bränna pengarna på något. Flyget gick i alla fall på typ 1400 kronor tur och retur. De är rätt skickliga på att få det att se billigt ut och sen tillkommer de lite, typ för väska osv. Fast väldigt billigt ändå tycker jag... :)

JÖNSSON LIGAN

Har spenderat förmiddagen/dagen framför tv.n och jönsson ligan. Haha, är typ maraton på canal+ sfkanalen. Även fast man kan filmerna utantill så blir man fast ändå.Just nu sitter jag å väntar på att ellen kommer hem så vi ska boka flygbiljetter och kanske en extra hotellnatt i paris. Helt sjukt vad billigt det är att flyga egentligen. Synd att inte hotell och liknande är billigare då skulle man ju åka mycket oftare!


SEXY CHIC (SHIT)Den här outfiten traskade jag runt i större delen utav dagen. Förjävla sexy om jag får säga det själv. Förstår att alla pojkar blir så tända på mig... I alla fall så består den utav en klassisk fleezetröja från everest, ett nattlinne/klänning från hm med kitty på och ett par antikt ärvda pyjamasbyxor från forntiden typ början av 90talet eller nåt. Säger ungefär en hel del att jag har "ärvt" ett par pyjamasbyxor. Så tragiska är vi inte egentligen i min familj, men goa är dem ;) De enda som lyckas hålla sig tillräckligt långa i benen trots tusentals tvättar. Är det inte ett fenomen så säg? Har inte lyckats hitta ett par nya pyjamasbyxor som inte krymper så, old shiet is good shiet! GOD NATT


DAMERNA I MITT LIV

Ikväll hittas det nog på något med damerna. Vad det blir vet jag inte riktigt. Kanske strandgatan, kanske bio, kanske häng ja vad vet jag. Finns ju inte jättemycket spännanade att göra i den här staden! Något jag vet är att jag måste duscha! Men de bryr ni nog er inte om!


BEAUTIFUL SATURDAY

Lördag lördag idag. Jag sitter fortfarande här i min sjukt snygga pyjamas. Höhö. Imorse fick jag gå upp å skjutsa mamma till jobbet, sen hem och sova några timmar till. Sen har jag hunnit hämta henne från jobbet också för dem som bryr sig.

Idag eller imorgon ska jag nog boka biljetter till Pariiiis. Har nog fixat sig med ett boedne 25-28 maj, vet inte om jag kanske vill stanna till 29 och då betala typ 500 kronor extra för hembiljetten. Får se, får se. Känns så lite med 4 dagar men kanske inte.. :=)

"Fredagsmys"

Nu är det helg igen. Gött! Är det dags för fredagsmys då eller ? Haha, fy fan va jag egentligen hatar de ordet. Vet inte varför, känns bara mesigt på något vis. Testade att ta några kort igår efter sminkningen och har även hittat ett bra bildredigeringsprogram, så man kan få ramar och klippa ihop flera bilder osv. Har länge velat ha ett sånt lätt program. Hittade det på Fridas blogg. :) Thanks for that!
BTW, pratade med Kilroy Jens idag och SAT-provet gick visst inte speciellt mycket åt helvete som jag trodde (bra meningsbyggnad). Så USA next ?

WONDERBAR
Helt okej brud, med helt okej stil!


Beroende

Asså jag känner att jag har blivit en jäkla vattendrikare helt plötsligt. Vaknar ibland på nätterna och sveper i mig ett eller två glas vatten. Nu på jobbet blev jag liksom bara sugen på vatten å svepte typ 3 glas. Haha, kanske för att jag inte tränat så mkt de senaste... Låter ju rätt ologiskt, men menar att då dricker jag ju vatten på träningen!


tyckte det...

0-5291b72bff669d12931e3e177b3233bd.png

tyckte det var alldeles för länge sen jag mmsade in något här. Eftersom det är gratis så varför inte? ;) såhär snygg är i alla fall jag idag! Höhö


Jobb, jobb å jobb

Jag är tillbaka på jobbet. Dagen började uppe på driften, men nu runt 1 så blev jag klar med de jobbet. SÅ jag pallrade ner till min "chef" och frågade om ja var arbetslös, men icke sa nicke sa han och gav mig nya uppgifter. Underbart, så nu sitter jag här nere på min gamla arbetsplats. =D

Efter jobbet sen ska jag ner till Linda, där ska hon fixa hår och sminkning och sen ska jag fotas till deras kallender. Kan jag passa på att boka klippning också! =)

EN GOD NATT

Nu ska jag gå och lägga mig. Jobb imorgon, gudars vad jag längtar!! Hrm.. Men jag ska väl vara glad så länge jag har jobb. För han ingen som helst aning om hur länge jag har kvar jobbet nu. Januari ut? Vad ska jag göra sen då? Vandra runt i cirklar? De vet jag inte, men de jag vet är att jag ska sova nu! hA EN god natt! Dröm gött, de ska jag göra i alla fall!

SUMMER OF 10

Lite sommar nu skulle inte sitta helt fel! Även om jag gillar snö och vinter, så gillar jag ju sommar och sol ännu mer!


Where have you been?

Jag är besatt, du är besatt, vi är besatta! TRAGISKT


Trettondagen

Idag är det "söndag", inte jag att jag märker någon skillnad. Bara att mamma och pappa är hemma, fast de har de ju varit hela julen så. GAAHH, imorgon ska jag gå till jobbet.. :S Kan det blir mer tragiskt. Ajja, taktiskt att dra till jobbet påen torsdag så jobbar jag bara 2 dagar och sen är det helg.

Igår var det överrasknings-/hejdåkväll för Lisa. Jag kan vara säga att jag ångrar INTE att jag gick dit. Mer än så ska vi inte dela med oss utav här. Punkt! 

GÅRDAGEN I BILDER


ALL-STAR BOWLING IRL

Haha. Något jag inte borde berätta är att jag å min kära vännina Filippa har ett beroende. Det började en mörk vinternatt. Vi var uttråkade och satt inne på msn både två. Då det plötsligt slår oss både, vi kan ju spela msn-röj. Detta spelberoende utvecklades och vi hittade de ultimata spelet - ALL-STAR BOWLING- . Och än idag, 2 veckor senare kan vi inte slita oss. Och snart ska vi använda får kunskap i verkligheten och bra iväg och spela bowling med lisa och linda. Men först FIKA!

(För er som inte förstår, kan detta läsas med lite humor)


DAGENS


BAKISDAG I BILDFORM

Filippa har ritat en kul bild på paint som speglar vår bakisdag efter nyår. Och helt ärligt så såg den ut ungefär såhär, heeela dagen! ;D Sen att det är omänskligt att rita såhär i paint är ju en annan femma!


Måndag förmiddag

Tänkte börja med att skriva "godmorgon" när jag insåg att klockan är halv 3. Helt sinnes vad slow man blir när man har "semester". JaG blir gött bortskämd med sovtimmarna och sover egentligen bort halva dagen, fast sen sitter man ju uppe hela nätterna istället. Så det stämmer ju inte.

Idag fick vi hem den nya LaRedoute tidningen. Jag kollade igenom den lite snabbt men hittade inget direkt. Bara en rätt häftig kavaj i i klar blått. Var riktigt snyggt till ett vitt linne och ett par jeans shorts. Får be mamma kolla igenom katalogen sen och sen om hon hittar något. Som sagt så kan jag inte ens shoppa ur en katalog typ :P


DETTA ÄR HUMOR

Första klippet. Skönaste snubben/skrattet i världshistorien (överdrift, kanske) efter 1 min av klippet. Andra klippet, klippet som gjorde honom "känd". Klippet är segt i början, men ge det tid. Jag lovar! Efter 1 min 30 sek blir det bra! Den skrattande mannen kommer in och stjäl showen totalt! Skrattar ni inte åt detta, då vet jag inte vad :P

NEWIN
Skjorta från JC 299 kronor, Väst från Massimo Dutti 599 Kronor


Inspiration


Sunday morning

Söndag idag. Första dagen på länge man har koll vad det är för dag. Vad ska hända idag tro? Förjävla mycket snö ute alltså, helt sinnes, är nog lätt uppe i en halv meter snö ute nu. Hur sjukt är inte de då? Ska börja jobba nästa vecka :S Bläää. Har nog bestämt mig för att börja på tisdag eller onsdag. Måste ha en till ledig dag i alla fall.Outside my window


GOTHEMBURG

Idag har jag och filippa varit i götet med våra mödrar! Ja vi 2 är verkligen sämst på att gå i affärer. Vi ser precis likadana ut. Vi går och gäspar, vi går bakom våra mammor och suckar och typ skakar på huvudet eller nickar på huvudet när de lyfter fram saker, sen sätter vi oss på en stol så fort det finns möjlighet. Helt tragiskt ! :P Kom i alla fall hem med de jag saknade i min garderob, en väst och en skjorta!

Nyårsdagen

Nyår igår var riktigt lyckat! De började först lite stelt och man kände sig väldigt liten. Men sen runt 11 så släppte stämningen och det var riktigt kul. Vid 12slaget gick vi självklart ut och kollade på raketerna! Sen tjötade vi i köket stora delar av kvällen för att sedan dra vidare på en efterfest vid 2. Haha! Där tog man nån citronshot som man inte borde gjort. Sen gick vi hem halva gänget och soov. Sen vakande man så gött idag och sen dess har vi bara legat å degat i sängen å tjötat om gårdagen. haha! Som vanligt ;)


Töntig sista bild! Fylle/efterfest bild. Kan inte bli bättre än så då!


RSS 2.0