BÖRJA KNÅPA

Den här veckan har vi ju i alla fall en del uppgifter som ska göras i skolan. Imorgon ska vi redovisa en röresleanalys och lite sånt där. Sen på fredag är det den lite "större" grejjen. Vi ska hålla i en uppvärmning på 3 minuter. Så jag trooor jag har bestämt mig för vilken låt jag ska ta nu. Har börjat göra en liten musikanalys på låten, och jag hoppas kunna få in 3-4 rörelser på lite olika ställen. Kommer väl kanske filma, så vem vet.. Kanske hamnar här??


I LA GÖTEBORG

Nu är jag tillbaka i Göteborg. Eller har varit de i några timmar nu faktiskt. I fredags var det reunion med brudarna från klassen på gymnasiet. Jag kom rätt sent så jag valde att vara chaffis istället för å parta. Vi drog å bowla och sen drog de vidare medan jag åkte hem å dog typ. I lördags blev de bränna lite pengar på Överby och sen på kvällen blev det Avatar med gänget. Tyckte inte filmen var speciellt märvärdigt bra. För lång skulle jag säga...






Sjukt härliga brudar ändå. Det är jäkligt synd vi inte träffas oftare eftersom vi alltid har kul tillsammans. Men nu har vi bestämt att det inte ska gå ett halvår tills nästa gång! ;)

LÅÅÅÅNG VECKA

Nu är äntligen den här veckan slut. Det känns som den har varit evighetslång. Även om det har varit mycket "träning" på schemat så är det ju ändå genomgångar under träningspassen. Har gått från halv 9 till halv 5 alla dagar utom en den här veckan också.
Nu ska jag snart packa en liten väska (mest smutstvätt) och åka hem till Vänersborg...

VI HAR DE TUFFT

Idag var det tillbaka i gympasalen. På förmiddagen var vi på fysiken å hade genomgång/genomkörning av "konditionsdelen". Sen drog vi upp till skolan å var beredda på att göra att maximalt kondititonstest å cykeln men det är tydligen imorgon. Så idag skull vi egentligen gjort ett Coopers test men eftersom det är is på löparbanan så gjorde vi lite annat. Som att t.ex. göra en del övningar (situps, tåhävningar, armhävningar, hoppa) och sedan mäta pulsen å blodtrycket. De var min dag de.
Imorgon är det som sagt dags för "maxtestet" och mer gruppträning. Sen ska jag väl packa min väska å dra till Vänersborg. Varför? Vet jag egentligen inte. =) Då blir det bowling med gamla tjejgänget från klassen å sådär. Om jag lyckas hålla mig vaken tills dess..

VILKET ASS!!!

Jag lyckades få en plats på Mage, rumpa och lår passet i alla fall. Yeiii. Så mitt ass är på god väg tillbaka till var de en gång var. Jäklar var svårt det var bara. Massa stepbräda å grejjer. Koordination och att komma ihåg danssteg är ju inte riktigt min starka sida i livet. Men det var kul!

Så efter träningeb unnade jag mig lite "nyttig" mat. Oboy och rostade mackor! =D
------------------------------------------------------------------------------
Försenat inlägg som inte blev publicerat igår eftersom mitt internet har strulat.

FUCKED UP

Jag är helt fucked up (om man nu får säga så) i mitt huvud just nu. Idag var vi tillbaka i föreläsningssalen och jag kan ju säga att det inte är riktigt lika kul där som på fysiken. Men imorgon är det tillbaka till träningen. Då blir det konditionstest på cykel och sen gå igenom lite steg till gympan tror jag.

Ikväll ska jag på bodypump. Tyckte det var dags att jag bokade in mig på något pass. Men här kan man minsann inte spontanboka dagen innan, utan måste planera sitt liv typ 5 dagar i förväg annars är allt uppbokat. Ville ju egentligen gå på Spinning, Zumba eller MLR (mage, rumpa,lår) men icke idag...

KLADDKAKA Å COUGAR

Är jag patetisk om jag har bakat en kladdkaka till mig själv? Jag blev så jäkla sötsugen å orkar inte gå till affären. Så jag tänkte, eftersom det är Cougar town ikväll varför inte göra lite kladdkaka? Sen att jag inte delar den med familjen är ju en annan femma! ;D

DRAR PÅ MIG TRÄNINGSKLÄDERNA

Nu drar jag på mig mina träningskläder å drar till skolan. Rätt sjukt ändå. De här kommer vara min "outfit" till skolan typ varje dag i 5 veckor
nu.

TERMIN 2

Idag var första dagen på termin 2. Så nu kan man kalla sig SG 2 då, sjukt. Denna kursen heter "gruppträning" som jag nämnt tidigare tror jag. Så idag började de med lite kurs info, sen har vi räkna takter i låtar, pinnar, haft lite "gympa", gått runt å varit ledare å massa annat gött. Så denna kursen sägs ju vara typ den bästa på hela utbildningen och det stämmer nog. Sköna ledare å sånt!
Skulle ju egentligen käkat middag på Mañana idag med syskonen men det blir inte så :( Oscar hade glömt andra kläder och hade för mycket att göra på jobbet. Så syrran kommer hit så vi lagar något istället. Får la gå de mää!

AWESOME

Gårkvällen var sjukt bra. Efter att tillslut bestämt mig för att dra ut. Körde jag min egna lilla förfest på en halvtimma här hemma med p3guld och drog sen å mötte upp Camilla å dem på exet. Bra drag, bra musik, jäkligt nice kompisar. Å igår innan utgången blev jag bjuden på mat hos Jojjis å Mikael. Å gudomligt vad gött det var. De trodde aldrig jag sett mat typ. Hihi.

UTGÅNG PÅ INGÅNG

Ska snart kila iväg å köra en utgång idag igen. Jag ska joina Camilla å hennes kompisar inne i stan. Blir nog rätt lugnt ikväll. Men man ska aldrig säga aldrig! Ha det gött!

SÅHÄR SÅG JAG UT IGÅR


KAMERAKASS

Jag klickade inte så många bilder igår. Men här kommer fyra i alla fall.
Tappra sjukgymnasts-festare! (De enda)

Dajanas kusin å syster.



SPONTANT

Jag lever idag. Väldigt mycket faktiskt. Blev helt omvänt igår än vad planen var typ. Skulle varit hos karro med några från klassen, blev bara hon å jag och hennes kille. Sen skulle vi hanka Dajana å nån/några kompisar. De visade sig vara ett pack. Sen kom de fler, å fler, å fler från alla möjligt håll. Så vi satt på rumpanbar ett jäkla tag. Tanken var här att jag sedan skulle åka hem, men icke. Sen drog hälften med ut ungefär. Vi drog till båten, å shaka ass till hiphop-musik. :) Runt halv 3 blev vi så jäkla hungriga så vi drog å köpte pommes å sen drog hem.
Ikväll blir det nog utgång igen... Illa...

SOL, VIND Å VATTEN

Här sitter jag å Lyssnar på teddie boy. Så rätt årstid å allt. Har precis städat lägenheten och väntar på att tiden ska gå typ. Ska snart hoppa in i duschen. Föresten, hört de nya spotify-reklamen? Med kycklig. Så jäkla äcklig! Ah föresten. Min Cottage Pie den blev bra den. Eller varför inte säga köttfärsås å potatismos i ugn? Ah så nu har jag de för ett år framåt typ.

MINA TOFFLOR

Jag har ju glömt å visa mina mystofflor som jag fick i födelsedagspresent ju. De är välanvända här hemma i alla fall. Perfekt å glida runt i. Varmt å sköööönt!

HÄR ÄR JAG

Jag är nu officiellt tillbaka. Har precis haft tenta. Vet faktiskt inte alls hur det gick om jag ska vara ärlig. Mycket skitsaker de fråga om tyckte jag, men det återstår att se om 3 veckor då. I kväll blir det tenta-öl så klart. Har lyckats få med mig några nissar den här gången. Mission almost complete?

Förhoppningsvis kan jag ta mig ut i alla fall. Har fått världens jäkla streckning/kramp vid insidan lår så jag går som en kärring, men det blir väl pub-häng så behöver ju inte dansa! De får bli i morgon förhoppningsvis. Å jag som hade tänkt fördriva tiden på gymmet, men de går ju inte nu.

VÄLKOMNA EN ANNAN DAG

Fortfarande kasst på  bloggfronten. Ni är välkomna tillbaka en annan dag! Just nu är jag inne i slutrycket! De där hemma i Vänersborg börjar sakna mig något enormt nu tydligen. Mamma skickar dagligen sms å frågar om jag ska komma hem till helgen. Blev ett nej denna helgen också, men nästa helg får jag väl ta å åka hem så de blir nöjda! Nu fick jag liksom till och med ett "VA? Tänker du aldrig komma hem?" De är inte lätt när den sista lilla dotterna har försvunnit! Can't blame them!

BYTT ÄR BYTT

Fortfarande inne i tentadvala, så kommer bli dåligt med uppdatering här. Ska snart bara åka in till Hjalmar å lämna över lite kurslitteratur till en tjej. Det är väl enda gången jag kommer gå utanför dörra idag. Jag har förövrigt också bytt webläsare nu. Har gett mig in i Safarivärlden. Varför jag nu inte gjort de tidigare?
Jo, senare idag ska jag ju laga lite mat. Kan inte äta lasange en dag till. Så ska försöka mig på något som heter Cottage Pie? Verkar jäkligt gött så får väl se hur de går!

DUBBELT UPP



KNÄCKT

Jag är knäckt... Men nu skiter jag i de!Nu ska jag tenta-plugga. Heeeeela veckan! Good luck chuck!


IDROTTSGALAN

Jerringpriset till... Therese Ahlshammar. Va? Vem är hon ens typ? Men jag tror det var så att det var så många olika skidåkare som var nominerade så folk röstade uppdelat på dem. Å ja, Söderling var ju inte nominerad i något ens. Eller hans tränare då men men ska jag glömma detta å gå å lägga mig! God natt!

TERMIN 2 - KURS 1

Nästa vecka börjar ju termin 2 då. Första kursen består typ tilll 80% av "gruppträning". Så tänkte dela med mig av mina två första veckor av den kursen. Hihi! Alla borde läsa till sjukgymnast egentligen. Tillhör förövrigt grupp A. Så såhär kommer mitt liv se ut i 5 veckor typ...


HALLELOJA

Tja! Läget?

Höll på att skriva godmorgon, men de är det ju inte riktigt. Speciellt inte när man  har varit å räknat lite biomekanik sen halv 9 imorse. Men nu är de hyffsat passerat. 

Australian Open började inatt. De suger att jag inte har eurosport. Fast kanske bra ändå så man inte sitter uppe hela nätterna å kollar på de när man har tenta på fredag. 

Imorgon ska jag lira lite tennis. Kul, spännande osv.

JOSSE TÄNKER - FÖRDELAR

Har klurat lite å ska försökt lista 5 fördelar med att inte bo hemma utan själv i en lägenhet. Så här kommer det. På plats nummer:

5, STÖKA NER
    - Du kan ha så stökigt som du känner för. Vilket också innefattar att du kan städa när du orkar ungefär. Men kan också finnas en del nackdelar med att ingen säger till en å städa ibland.

4, GÅ UT NÄR DU VILL
   - När du ska ut eller bara iväg å göra något så slipper du de där 100 frågorna. Det är liksom bara å kila ut genom dörren, vilket tid på dygnet det än är.

3, GÖRA ALLT
    -
Du kan gå runt naken när du känner för det, du kan ligga å bara göra ingenting utan att det är någon som stör sig på det, du kan sova hur länge du vill, ah ni fattar vinken.

2, BJUD HEM FOLK
   - Folk kan komma å gå som dem vill. Vem det är. Vad man väljer å göra. Vilken tid på dygnet som helst. Ingen som stör helt enkelt.

1, INGET TJÖT
    - Vad kan vara bättre än å slippa tjötet? (typ.. finns ju telefon). Egentligen så innefattar ju de flesta ovanstående punkterna att man slipper tjötet. Alla 100 frågor å allt de där. GÖTT helt enkelt!


Shit, hur har man klarat av att bo hemma ens? Hoppas inte jag blir vräkt härifrån å måste flytta hem. Omställningen skulle nog vara de svåraste. Så, jag stannar nog här!


SLÖTT Å PLUGG

Slöig dag. Ja, det är ju söndag. Sitter å försöker plugga samtidigt som jag kollar på ovettiga tv-program. Det hör väl ändå söndagar till? Det var de.

HUR SNYGGA?

Hur snygga är inte acnes nya skor då? Men, för en stundens plånbok är det endast ögongodis!


SPONTANT VINDRICKANDE

Kvällen slutade igår med att jag hängde med Sofia ut till Kålltorp å drack vin. Linnea, maggan och typ mathilda bor där i något som liknar en gammal affär/garage. Det var ett nice häng. Även Martin å Michaela var där. Sen vid 2 tiden tog vi vagnen å åkte hem.

Nu ska jag bara göra mig iordning sen ska jag kila in mot stan å luncha. See ya!

DOLD TALANG

Ska bara säga att jag gjorde nyss lasagne och den blev gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyym!



bild bevis, eftersom de verkar finns dem som inte tror på mig! ;)


TYVÄRR....

Kommer tyvärr inte kunna plugga imorgon. Ja så sorligt är det. Kommer ha sån träningsvärk att jag inte kommer kunna lyfta varken en bok eller penna. Så det var ju synd. Ja jävlar va vi körde på gymmet idag. Helt sinnes. Så nu vet jag hur man ska göra för å få snygga muskler! ;) Höhö.

Ledig hela nästa vecka. Eller ah. "Ledig". Inläsningasdagar. Iofs har vi inte så mycket att plugga in så det kommer nog bli en del ledigt om jag är effektiv. På måndag blir det biomekanik hela dagen och sen blir det å plugga in resten tis,ons och torsdag!

Ah just de ja. Har jag sagt att jag ska spela tennis på tisdag? Ah.. Nu ska jag de i alla fall. :D

SÅ MYCKET HEMLIGT

De slog mig precis att shit vad mycket det är man egentligen inte skriver/avslöjar i en blogg. Förr förstod jag inte vad folk menade när de sa att de var personliga i bloggen men inte privata. Iofs så de som läser min blogg får ju ändå reda på "hemlisarna" på annat vis så det spelar ju ingen roll egentligen. Men min blogg suger ju verkligen för tillfället. Handlar typ om, skolan?

Men vad ska jag skriva egentligen? Hade ju en period när jag filosoferade lite. Kanske ska börja med de igen? Som ungefär de här inlägget egentligen. Bara surrar en massa skit ju...

SLUTT I HÖVVE

Det var så häääär nära att jag sket i skolan imorse. Visste att första lektionen var biomekanik och jag har tyckt att den har varit så himla lätt hitills. Började med att fröken gick igenom samma övningar som vi gjort 1000 gånger. Men sen, sen kom de svåra. Oh damn! Så blev å räkna i några timmar, för att försöka få ett flow. Så hade tänkt skita i den enda lektionen nästa vecka på måndagmorgon, men blir nog inte så. Dit å knåpa de sista inför tentan.

Nu drar jag till gymmet. Ska inte köra vikter. Har alldeles för mkt träningsvärk plus att vi har blivit tillsagda att äta rejält med mat ikväll för att passet imorgon på gymmet kommer bli jäkligt tufft, sista gången nu! Kul ska de bli. Tur de är helg sen!


SURPRISE SURPRISE

Jag vet inte om jag berättade om den där enkäten jag fick från Vänersborgs kommun när jag flyttade? Jag fyllde i alla fall i den å klaga på typ allt. Att det inte finns något att göra, skrev skit om arenan, att staden är död osv. När jag skickade in denna stod det att man "hade chans att vinna biobiljetter", så jag tänka ajja, kör på! Så idag när jag kom hem hade jag "vunnit" mina 2 biljetter. Hahaha. De tyckte jag förgyllde min vardag lite i alla fall! 


AHH, OUI OUI...

Dåligt med uppdatering igår ser jag. Drog till gymmet med klassen vid 1 å körde "the big three" - Marklyft, Bänkpress och Benböj. Sen även lite rodd, hantlar, skivstång å lite sånt där. Vi har det så himla jobbigt i skolan alltså! Sen var de hem å vända typ. Åkte ut till Karro vid Östra å käkade tacos å hjälpte henne med diverse tekniska problem. TV, iPoden, Mobil å ja de mesta! ;)

Idag vaknade jag upp glad över att jag inte hade någon träningsvärk. Schyy fick jag. Framåt eftermiddags föreläsningen kom det krypandes så smått. Så hej ont i pectoralis (bröstmusklerna), hamstrings (baksidan lår) å längdrygg.

När jag kom innanför dörra här hemma fick jag en skön överraskning också. Visar de snart!


SOVA UT

Godmorgon! Gött å sova ut igen. Vaknade för en stund sedan. Ska snart käka lite frulle och sen ta vagnen ner till stationen. Gymträning på schemat! Gött. Då behöver man bara sätta på sig joggingkläder idag då! Ikväll blir det nog häng med Karro igen. De verkar bara vara vi som vill göra grejjer, så jag blev inbjuden på lite tecos. Gött!


KUL PÅHITT

Kom precis hem efter att ha spelat beachvolley. Yes så är det. Vi slutade vid 12 idag så vi var 4 stycken som bestämde oss för å dra å spela lite. Sketkul var det, å svettigt. De trodde jag faktiskt inte. Vi blev ju 2 i varje lag och det var riktigt bra spel emellan åt så.

Imorgon är det dags för gymträning med skolan igen. Så jag börjar inte förrän klockan 1, så då är det ut till Lerum igen som gäller. Tummen upp. Den här gången så ska jag inte dra till gymmet dagen innan så jag har träningvärk. Big mistake! Det va de!


MARRY ME



Kollar filmen kate&leopold på femman. Kan man någontins tröttna på Hugh Jackman?


INGE VETTIGT

Har inget vettigt å berätta idag. Idag har jag inte gjort någonting så! Igår gjorde jag först lite nytta. Sen åkte jag in till stan å träffade upp tove, sofia å jojjis å shoppade lite. Sen drog jag med sofia å tove å fikade å då joinade robin, malin, pär å markus också. Sen tröttnade vi på de. Åkte hem till Sofia. Hyrde film, köpte godis, käkade donken å hade de allmänt gött.


GOOOOD MORGON

Jedrar vad jag har sovit inatt! Gick å la mig as tidigt och sen vaknade jag någongång runt 4 inatt av att alla tydigen ville smsa mig. Så vaknade lite, smsade lite. Insåg att jag redan då egentligen hade sovit lika många timmar som natten innan och kunde egetnligen gå upp. Men somnade om och vaknade klockan 11 igen. Mums. 12 timmar sömn!

Nu är tvättningen i full gång. Och har diskat en heeel del och ska snart storstäda lägenheten. Kan behövas. Sen ska jag träffa Sofia å Tove å ha kvalitetstid. Susar lite dåligt samvete sen nyår?? ;D

KVALITETSTID

Ikväll är jag inte ute å dansar. Jag är hemma i min lägenhet å tar igen mig efter veckan som gått. Funderar seriöst på å gå å lägga mig snart? Måste man göra något för att det är fredag? Nä.. Men tänkte bjuda på en hääärlig bild från nyår också! Kan ju inte motstå att slänga ut en eller två bilder som togs med min kamera.





DÖD ÅT VÄSTTRAFIK

En buss, körde fast i frihamnen igen. Vi stod å väntade på vagnen men den kom liksom aldrig. Nä, för den vände vid centralstationen hela tiden. Vi kom på att ta bussen in till hjalmar istället. Bussen kommer. KÖR förbi oss. Jaha. Får vänta ytterligare. Sen kommer bussen. Tar den in till hjalmar och får gå hem den sista streckan. Yeii. Andra dagen irad en buss fastnar på precis samma ställe!

Skolan idag har i alla fall varit goooo. Det var dumt av mig att gymma idag eftersom det var gymträning på gymmet. Så nu har jag nog lärt mig någon mer övning i alla fall, känns gött! Så kommer ha schmaaalt mycket träningvärk i helgen! Mummaaa!

DREGGEL DREGGEL

Jag å Karro har precis haft "step up" filmmaraton nu i några timmar. Jeeeeeeeeeeeeesus. När vi körde igång film två alltså. Jag blev helt till mig när "huvudkillen" visas i bild. Och efter första filmen är man liksom redan sugen å det blev ju inte bättre efter att man fick se honom liksom. Gosh! Jag kan bara tänka mig hur step up 3 kommer bli... vill jag veta ens??



Robert Hoffman!


NAKNA KOCKEN

Ska laga mat. Inviger mitt nya förkläde idag som jag fick av Jojjis och Robin i lite försenad födelsedagspresent! Minnet hos oss är inte de bästa. Robin fick ju även som inflyttningspresent idag bara 6 månader försenad!


Nakna-kocken såklart!


EN NY DAG

Snöade det igår så snöar det ännu mer idag... Suck! Det blir ju sån kaos här då. Ska snart byta om å inviga gymmet. Yeii! Blir nog rätt lugnt idag eftersom vi har gymträning med skolan imorgon, vill ju gärna inte ha värsta träningsvärken. Om det går att undvika?

Sen möter jag nog upp Jojjis å göra något skulle jag tippa. Ikväll ska jag å karro å ev. kajsa ha step up maraton. Så inspirationen kommer flöda! Hajj!

VIDARE I SNÖKAOS

Nu ska jag ut i snökaoset igen. Ja ni hörde rätt. Här bara det snöar å snöar idag. Hade ju äna hoppats på att det var över men icke. Det är ju iofs bara Januari. Jag ska i alla fall dra mig i mot stan å fika med Karro! Snacka lite skit å sådär! Hörs ya!


MITT NYA LIV

Nu ska jag käka mat. Sen ska jag antigen bege mig till hjalmar eller till stan för att köpa ett gymkort. Nu ska mitt liv börja igen! Okej, inte alls avslöjande att jag köper det 2 dagar innan vi ska ha "gymträning" i skolan? Hade bara halvdag i skolan idag och imorgon är det ju ledigt. Men klämmdag vad är de? Ne de har inte vi sjukgymnaster! Då går vi 8.30 till halv 5! Tummen upp. Förhoppningsvis sätter de på värmen på skolan nästa vecka i alla fall!

JEEEEEEEESUS

2 dagar i skola å jag är döööööd! Men lite kuligt att vi räknar lite matte i skolan nu. Eller matte å matte. Biomekanik. Men det är ändå lite matte. Man får sitta å räkna sina tal liksom. Är man nörd om man saknar matte? Nä. Jag var inte ensam i alla fall!

Sa jag att jag lagade MÄSTERLIG korv stroganoff igår? DAMN, girl! Här har jag i alla fall gått å väntat dagar ut å dagar in på att Filippas farsa ska laga lite så jag kan åka dit å äta. Så visar det sig att jag kan laga minst lika god själv? Vad har jag mer för dolda talanger?? Tell me...


DE NYA ÅRET.

Tjääännnaa, det var inte iår, höhöö! ;D Börjar med att uppdatera om nyår. Mest note to myself till nästa år då. Vi var hos Robin å käkade jäääli gott plock, drack skumpa å hade de gött. Sen alldeles för tidigt drog vi ut. Dansa gärnet. Kanske för mycket??! Sen kom thn å då drog vi hem!

Sen var det bakis helg med lite fika med jojjis, mikael å robin å sådär. Sen var väl helgen typ slut och jag började skolan idag. Fyfasen vilken seg dag alltså. Det var ju ingen mjukstart precis. Nej nej, 8.30 till 16.00 såklart! Men de här blir nog en kul kurs, men ändå! Det var all uppdatering så länge!



RSS 2.0