SPANKS, I NEEDED YOUR HUGS


FÖRLÅT ATT JAG ALDRIG SAGT FÖRLÅT


KANYE WEST

Nu finns äntligen Kanyes nya album på spotify. Har hört från massa håll att albumet ska bara grymt. Så nu hoppas jag att det är de! Seminariet gick bra. Och idag firar jag med en påse godis också ytterligare en tenta godkänd - Allmän fysiologi, check! Så nu ska jag väl bara vänta på svaret på den vi gjorde för typ 1½ vecka sen, så har jag i så fall alla tentor godkäna för första terminen!


"BRA" SKOLDAG

Har inte ens börjat än. Hur segt är inte de. Jag börjar kvart i 3 och slutar kvar över 4. Snacka om att förstöra hela dagen. Var meningen att jag skulle "förbereda" mig inför seminariet på morgon här men jag sov liiite för länge. Vet inte riktigt heller vad jag ska förbereda faktiskt. Så då fastnar man framför Ellen på tv-n istället! :D

DUKTIG JÄVEL

Nu har Josse läst ut feeeting-tjocka boken som hon ska ha läst till etikseminariet imorgon.140 sidor, check! Kan väl vara ungefär den 10de boken jag läst ut ever. Om ens de... Ja det är tragiskt jag vet, men what to do?


Utan ben - det går ändå


INTE OKEJ TJEJ


VADMASSAGE - CHECK

Så nu kan jag massera vader. Lett som en plett! Idag hade vi tråkigaste föreläsningen ever också. Det var riktigt länge sen jag verkligen inte kunde hålla upp ögonen. Men efter lunch där vettni, ohjisses! En timma kändes som en hel evighet.

För övrigt var det ju sviiiiinigt kallt ute idag. Mössa på, tjocktröja på, långkallingar på och det räckte inte ens? Frågan är hur det ska bli när man kommer hem till 1 meter snö också!



HEJ VUXENPOÄNG

Igår var vuxenpoängens kväll kan man säga. Jag å Jojjis valde att DELA på en flaska vitt, för att sen sätta på oss mössorna(som drar ner vuxenpoängen) och dra in till stan och sticky fingers och bara dansa asset av oss. Och det blev det. OM det blev dans. Jisses. Och OM vi var omringade av killar.(eftersom de bara var killar där typ) Sticky var verkligen inte ett sånt "estetställe" som jag trodde. Var ju grym musik, normala människor (för de mesta) och skönt place helt enkelt. Vid halv 4 tog vi vårt pick å pack å åkte hem till våra place.

Idag. Inget bakis, bara jäääätteförkyld! Men det var väl på tiden de bröt ut ändå! Åkte till syrran en stund. Hämtade ljusstaken, passade på att käka lite och spela lite iphone spel. (enda anledningen till att skaffa iphone). Sen har jag gjort lite allt möjligt kan man säga. Höhö!


FÖDELSEDAG OCH JULHANDEL

Mötte upp mamma å pappa istan för att egentligen bara bli bjuden på fika och middag och leta lite födelsedagspresenter och julklappar till MOI. Jag har köpt världens bästa 20års-present. Jag ska inte avslöja vad. Det får ni reda på när jag fyller år! Sen hittade jag äntligen en halsduk också, men den får vänta också. Sen har jag köpt en julstjärna som jag nu har i mitt fönster. Det är ju trots allt advent imorgon!!

Ikväll blir det ev. halvspontan utgång med Jojjis. Vi vill bara ut å dansa. Blir nog sticky kanske.. Vi får se. Nån flaska vin å sådär.




SPONTANKVÄLL

Slutade jag hemma igår sjäälv framför tv.n i min soffa? Svar nej. Klockan 10 drog jag mot kapellplatsen och joinade för "glöggkväll". Som förövrigt inte slutade med glöggkväll utan några öl, nån drink och barhäng. Ovanligt att detta händer nu för tiden? Och jag som skulle se till å bli frisk... Men jag gillar spontant!

ADAMS-RAY OCH PROFESSOR P FREESTYLE


PROFESSOR P - TO MY CREW



Jag hittade en recension från gårdagen. Och ja jag hörde typ inte fel. Killen i förbandet hette Professor P tillsammans med DJ Akilles. SPANK YOU! Verkar som de har haft något samarbete förr. För denna låt är typ över 1 år gammal å ändå rappar han om Adams-Ray. Bra shit är det i allafall!


LILLE SMÅSJUK

Idag har jag valt att vara hemma och inne hela dagen. Hela veckan har förkylningen legat i luften och väntat på att bryta ut. Vaknade upp, som väntat med halsont och förkylning. Så idag har jag tillbringat 60% i sängen, läsandes med min bok i handen. Å jag klagar inte faktiskt. Som tur är slipper jag också laga mat. Har ju lasagne kvar.

EXCUSEZ MOI. URSÄKTA MIN FRANSKA.



Som vanligt lär jag mig aldrig att filma åt rätt håll!


FICK EN FLASKA I HUVUDET...



BOOM KRASCH, DYK NER. Hihi. Fniss, fniss. Jäääklar vad bra det var igår. Vi hamnade längst fram å det var så nära att jag kunde nypa honom i baken och typ slicka i hans öra ungefär. Sååå nära var det. Och grymt förband var det också. Ska försöka hitta den killen också. Jag har några videoklipp så jag ev. lägger upp här. Sämsta klippen i världen, men då förstår man hur svårt det var att stå still!! Weeii. Det här kan jag leva på ett tag!


KLASSIKER!

Nya "vänner". Vilka brudan asså. Jisses, inte okej!

Namn okänt. Musik grym.


STILBYTE


DE VAR DEN VECKAN

Nu är det helg för Josse och hon är mycket nöjd med det! Om några timmar är det dags att dra och titta på Daniel Adams-Ray och det är Josse mycket nöjd med också! Sen är frågan vad jag ska göra resten av helgen? Får nog styra upp något min Göteborgarna här. Om de inte åker hem som vanligt vill säga...

MM, MÄTT IGEN!

Ah skön känsla att vara mätt. Syrran kom hit å vi lagade lite lasagne. Så nu har jag gått i mig lite mat igen och har till och med matlådor över. Är inte de ganska så underbart för en stackars mathandikappad student?


Fick den här också. Så nu jäklar!


ME LOVE KURS LONG TIME

Asså skolan är verkligen toppen just nu. Igår blev de ett kanske lite knäppt inlägg utan någon som helst förklaring. Det var i alla fall så att vi hade hjärt-lungräddning igår, på dockan. Så nu kan jag de också och i typ termin 4 eller 5 ska vi också få lära oss att fibrulera eller vad de nu heter, sånna där elstötar i alla fall, AWESOME! ;D Kursen är förövrigt världens bästa. Igår lärde vi oss också hur man ska gå "optimalt". Idag hade vi lite etik och moral snack och har även lärt oss om "optimal" hållning. Nästa vecka, eller om det är denna veckan kommer vi börja med massage. Både ge å ta!! Vi kommer börja på vaderna, sen rygg och nacke. Heeelt okej å få massage under skoltid?

Så livet är rätt underbart nu. Inget plugg när man kommer hem från skolan. Igår var jag på Harry Potter. Ikväll kommer min syster. Och imorgon är det Daniel Adams-Ray. Det har kommit snö till Göteborg och snart är det jul. Och nu ska jag kolla Cougar som jag missade igår. Tjoohoo!!


MIN NYA POJKVÄN

Idag hände något fantastisk i skolan. Jag träffade min nya pojkvän. "Han" heter mini-Anne. Han är snäll, tyst, gör som jag säger, säger aldrig emot mig osv. Han kanske inte är världens snyggaste, fast de behöver jag ju inte avslöja egentligen. Så nu kommer jag alltid ha sällskap i fortsättning. Sorry Guys...Ni var för dåliga på att ta initiativ helt enkelt. Kanske om JAG skulle tröttna då!


SOFTISCH KURSISCH

Idag började den nya kursen, fysioterapi. Alltså sjukgymnastiken. Och den kommer nog bli jäkligt kul och det är ingen anatomi som ska bankas in i hövve. Det kommer vara seminarier, inlämningsuppgifter, hemtenta, praktik och praktiska saker. Ah.. Känns väldigt gött! Jag ska iofs läsa ut en bok tills på tisdag. Men en bok på 150 sidor ska nog till och med jag lyckas ta mig igenom!! ;)

SVERIGE ÄR INGET STORT LAND

Sjuke grejjen hände igår när jag åkte in för å fika för andra gången i stan. Jag går av spårvagnen vid kungsport, där står en kille. Jag kollar, går vidare, kollar igen. Och inser att fan, det är ju min Kusin från Stockholm. Han inser ungefär samtidigt som jag, att jag är jag. Det blir ett kramkalas, lite "hur är läget med dig å familjen snack" och sen drar jag vidare. Jisses asså. Han inte sett honom på säkert, hm.. 5-7 år om inte ännu mer? Och då springer man in i honom i Göteborg en söndag vid halv 8... Nej, Sverige är tydligen inte så stort!


Där i mitten har ni honom i alla fall.  Å lillbrosan till höger...


ÖL IN Å ÖL UT

Har varit typ öldrickarnas-helg den här helgen. Njaa kanske inte riktigt men blev öl både i fredag och i lördags. Igår kom ju Filippa, vi drog till Haga å fikade lite, sen drog vi hem åt för mycket mat. Sen kom Björn Skifs fansen och joinade och vi drog till andra lång och hänge nån timma eller två.

Idag blev de lite häng på stan igen och sen lite fika igen... Snart ska jag försöka mig på å laga lite mat. Är inte speciellt hungrig men what to do. Idag fick jag även min inflyttningspresent av Jojjis. Hihi. Himla omtänksamt!! :D Jag ääälskar presenter. (Jag ska aldrig växa upp).


HELG LJUVA HELG

Tentan gjord igår. Vettefan hur det gick faktiskt. Sen blev det tenta-öl. Vääldigt efterlängtad. Eftersom alla jämt har bangat. Blev typ likadant igår. I början va vi en 10 pers, sen när klockan närmade sig 8 var det bara jag å Immi kvar. Men vi joina hennes pojkvän och några kompisar så det var nice det med. Sen började det snöa och jag drog mig hemåt. Skulle ju faktiskt upp å tvätta idag.. Haha!! Så nu har jag stortvättat och storstädat. Och snart kommer Filippa.. Och sen lite senare kommer ju även jojjis + 1 och sen kanske även Sofia !!

JAG ÄLSKAR...

Den är på. Och har varit hela dagen. Godnatt, imorgon är det tenta!


TUR FÖR MIG, GÅNGER 2




Hittade dessa två noteringar på nästan första sidan i metro idag. Först när jag läste tänkte jag, oh tur för mig att jag läser till sjukgymnast. Och sen lite längre ner på samma sida står det där om TBC, och  oh tur för mig igen för att jag precis har vaccinerat mig mot TBC... "Det går bra nu"


FRUSTRATION

Läste precis om vilka indrottsmän som är nominerade till "bästa manliga" osv. Och jag blir så jäkla frustrerad. Svensk tennis är verkligen inte högt prioriterat i det här landet. Här ska man antingen spela fotboll och heta Zlatan eller hålla med med friidrott och heta Karolina kluft eller hålla på med någon skidsport... Robin Söderling vann precis en ATP-turnering och har gått upp och blivit världs 4.a på rankingen. Förstår inte folk hur stort det är. VÄRLDS 4.a!! Hallå? När hände de senaste egentligen. Under Björn borgs tid eller.. Killen har varit i final i grand slam och slagit ut spelare som nadal, ferrer, monfils osv. Det ska tydligen behövas en Grans Slam seger för att bli sedd. För en ATP vinst räcker tydligen inte... Ville bara ha det sagt! :P Läs mer här:

http://www.eurosport.se/tennis/tennissverige-rasar_sto2545392/story.shtml


DANIEL ADAMS-RAY

Nu har jag ääääntligen fixat biljetter. Jag å Jojjis blev det. Så den 25 november är det dags.


VARNING; WARNING

Ät inte Singoalla samtidigt som du pluggar. Jag mår illa... Det blir liksom att man sitter å mölar i sig samtidigt som man läser, och efter en stund inser man att paketet är slut. Inte okej, egentligen!

Det slog mig förrut att jag snart fyller år, hihi! Okej, det är en månad kvar men ändå, JAG FYLLER SNART ÅR! Sist kvar av alla, typ! Nä Linda är ju kvar sen också! Och nu hänger jag ju med en del 91or så jag klår ju dem också iofs...

Nä nu ska jag gå å må lite dåligt igen, sen ett sista pluggryck för idag och sen greys anatomi. Passande nog är källan i några av våra powerpoints GRAYS ANATOMY, tycker jag livar upp vardagen i alla fall med en procent!

NILS KARLSSON PYSSLING

Har besök av Nils Karlsson pyssling. Just sayin'!


GLÖMT Å SAJJ

Har ju glömt att säga att jag har gått in i tenta-dvala nu igen. Fram tills fredag klockan 14.30 då tentan börjar. Förövrigt värsta skittiden att ha en tenta. Jag säger då de... Kanske inte lika extremt som förra tentan då jag gick in i min lägenhet på tisdagen runt 12 och gick inte ut ur den förrän på fredagen då jag skulle till tentan. (Med undantag vissa stunder på balkongen). Ni får ha det så gött.

KÖTTFÄRSSÅS

Har precis gjort köttfärssås med betoning på SÅS. Jisses alltså. Fortsätter matlagning såhär så kommer jag lägga ner det där med matlagning. Så om jag var "underviktig" eller va fasen de heter innan jag flyttade till Göteborg, så får vi se hur de blir efter 3 år... Min syster har i alla fall lovat å komma hit någon dag å laga mat. Vilken syskonkärlek! <3 Fler som vill erbjuda sig? Jag är öppen för förslag...


FUCK MY NEW HABITS

Förstår inte vad som hänt med mina sovvanor. Förr gick jag alltid å la mig runt 10 om inte ännu tidigare för att jag alltid var svintrött. Nu sitter jag här kvart över 11 och är inte ens i närheten av att vara i "gå-å-lägg-dig-humör". Har varit såhär sen jag flyttade till Göteborg.. Hm.. Ingen träning och dåliga matvanor? Ni kan nog sluta läsa nu! Godnatt! ;D

BLACK IS THE NEW BLACK



Svart spets, svart skinn, svart bomull, svarta skor, svart jacka, svart halsduk, svart mötta och en rödhårig brud...haha, ah just lovin' it!


"NYA" PJUX FRÅN 1996

Har nya pjux. Eller ah dem är typ från när syrran gick på högstadiet eller nåt, alltså runt 96. Men det är ingen som har använt dem. Så jag köpte nya skosnören och tog dem! Perfekt!



TJINGELING

Har precis kört ett zumbapass, och nej jag har fortfarande inte tagit tummen ur och köpt ett gymkort. Jag fixade ett zumbapass på annat vis. Måste verkligen ta tag i det där med gymkort, börjar ju se ut som en säck potatis här nu. Icke bra. Man vill ju vara fast så att säga! Och nu när skolan lugnat ner sig lite så har jag ju faktiskt tid... Nog tjatat. Kort å gött, zumba var inte lika roligt själv, mobbad, i mitt "vardagsrum". what to do.


snart så...


WHERE ARE YOU?

Nu undrar ni säkert vart jag tagit vägen, eller iiinte! Jag har inte riktigt prioriterat datorn ihelgen faktiskt. I fredags fyllde ju Oscar 25 år så åkte hem för å träffa honom, säga grattis, käka god mat och tårta. Sen skulle ju syrran hem också så fick ju passa på å träffa henne.

Imorgon är det tillbaka till skolan. Har ju varit rejält långledigt nu. Ångesten har kommit krypandes för att jag knappt öppnat böckerna, fast att jag borde ha gjort de. På fredag är det ju tenta igen, surprise. Men de är nästsista för den här terminen så känns hur gött som helst!!!


FEAT 50 CENT

Sjuke unge som får spela in en video med 50 cent. Jag ska också bli känd på youtube...


MANSBOMB

Vi har spanat män och vi har spanat män. Med mycket lycklig resultat men även en del nitlotter om man säger så... Finns mycket här i livet jag inte borde avslöja i den här bloggen, som sånt här t.ex. Att 4 sugna tjejer sitter å googlar män. Men vad gör man inte för att lätta upp stämningen lite??

Lyckad googling:



Mindre lyckad googling(eller):

 

 


OMKÄR

Asså Verdasco, gift dig med mig!! Det är någon stor ATP-turnering på tv.n så det är tennis 24/7 på 10.an. Och nu spelar verdasco och jag blir nykär varenda gång jag ser honom spela. Nu har han klippt sig igen så kan väl säga att jag är "omkär" då kanske... :D



Titta på killen liksom?


MM, MUMS

Idag tog jag sovmorgon. En rejäääl sovmorgon. Kanske till och med liiite för lång, med tankte på att jag gick å la mig ganska tidigt. Så inatt har jag väl sovit ungefär 12 timmar. Hehe, det är man inte för bortskämd med! Snart ska jag in till stan, kanske shoppa något. Jag verkar ju ha blivit rätt grym på de den senaste tiden. Har kollat in en grej på H&M men har inte bestämt mig än... Sen blir det laga mat kanske å sen får jag väl besök ! :P


JAG VILL OCKSÅ

Jag vill också tillbringa 24 timmar och sitta i en bastu med Marcus Schenkenberg!


NOTE TO MYSELF: ÅH HARRY P

Men hallå det är ju Harry Potter premiär den 17 november också. Det borde man ju verkligen inte heller missa. Just premiären är väl inte så viktig... Mest påminnelse till mig själv så jag inte glömmer denna viktiga händelse!


LÅNGLEDIGT

Nu har jag varit på min sista föreläsning den här veckan. Hur gött är inte de?? Sen är det väl mening man ska plugga, men det är väldigt mycket repetition så jag tänkte väl sätta mig idag en stund och imorgon på förmiddagen. Sen imorgon kommer det lite vbgare till götet. De var väl på tiden dem pallra sig hit. SÅ jag bjöd in dem ;)


"BEING A COUPLE"


RÄTT SUGEN

Hallå Daniel Adams-Ray på Nefertiti i Göteborg den 25 November, borde absolut inte missas. 170/biljett. Call me så drar vi! Annars Oscar Linnros den 30 på trädgårn, med tankte på en rätt misslyckad konsert på kalaset. Jag vill, vill, vill! Bangar ni så drar jag själv! Bästa musiken just nu ju! Och våga inte gå med någon annan nu bara för jag uppdaterat om detta ;) !




GOD EFTERMIDDAG

Idag kom det lite snö till gbg. Och då menar jag verkligen liiiiiiite. Men det la sig i 5 sekunder i alla fall. Som de verkar nu så är det ju mer snö i Vbg, som vanligt. Rykten säger att det är "snökaos" Jag vill också!! Får väl bli en anledning till att åka till vbg när vintern närmar sig, för å få se lite riktiga jule väder. Jag ääääälskar julen. Eller jag älskar väl alla traditioner!! Men det var väl ingen nyhet.

Idag satt vi kvar i skolan en stund och "pluggade". Yeah right.. Det blev tjejsnack så det stod härliga till. Som vanligt när vi ska plugga tsm alltså.


FUCK MY LIFE

"Today, I was told that I look like a cross between Roger Federer and Neil Patrick Harris. Apparently I have a big forehead and a squished face. FML"

"Today, I went shopping with my new "It's true, I'm a Ninja" shirt on. Suddenly an apple comes and hits me right in the eye. A little boy runs up to me, yells "You aren't a Ninja! A Ninja would have caught that!", and runs off. FML"

MIKROFONKÅT

För er som missat. Petter och September med Mikrofonkåt!


BACK TO SCHOOL

Efter några dagar ledigt är det dags att gå tillbaka till skolan. Börjar inte förrän klockan 1 idag så det var ju jäkligt gött med lite sovmorgon igen. Även om klockan 1 kanske är lite väl sent. Kursen som startar nu heter funtionell anatomi tror jag. Så back to anatomin igen!! ;D

Vuxenpoängen bara rullar inte också. Igår åt jag morötter med dipp? Sen imorse gjorde jag gröt och nu sitter jag och kollar på "efter tio" på 4an. Kanske är sånt man inte ska avslöja...


NAUGHTY, NAUGHTY


FASHION, FASHION



Har hittat en jäkligt skön blogg, här!


DE VERKLIGEN ÄR SÅ

Asså min karriär är ju fan på topp asså. Har alltid sagt de, man ska vila sig i form. Idag var det match igen. Jag går in å skräller totalt. Vinner mot en tjej som är skitduktig dessutom. 7-5 0-6 och sen vann jag med 11-9 i ett avgörande supertiebreak. Så nu har jag alltså vunnit alla mina matcher i serien. Vad mer kan man göra ;D ?

Nu väntar jag på middag. Sen flyr jag den här staden som sagt.. Matcherna drog ju ut på det lite mer än förväntat så tåget går inte förrän vid 5...

AWESOMENESS

Kommer hem. Lirar lite match. Baaaang, game, set and match! Går in å knäcker. Njaa kanske inte ska överdriva men vann matchen idag i alla fall. Imorgon kanske det blir lite värre när motståndet är lite värre, så kanske inte ska kaxa upp mig!

Men nu har jag tröttnat på Vänersborg. Kom igår. Nu är det lördag och jag är less på den här lilla staden. Jag flyr tidigt imorgon efter matchen, något som är sant!! Götthajj!

JAAAAA, LYCKA!!!!!!!!

Idag är en bra dag. Tentan är gjord som det kändes bra. Men ryktena säger att de som rättar denna tentan tydligen är "väldigt" stränga så ska väl inte hurra än så att säga. Och sen gick jag in å kollade min NEUROFYSIOLOGI som jag var helt säker på att jag kuggade, men nej, jag klarade den!!! :D:D:D:D Weeii! Så jäkla gött. Eller i alla fall enligt ladok. Så på måndag kan jag våga hämta ut tentan och hoppas de står ett G på den med! ;D

Nu ska jag städa min lägenhet som ser ut som faan. Sen ska jag nog åka till vänersborg igen. Försökte få med lite folk på öl ikväll men de var de vanliga "jag ska bort, jag ska ha besök, jag ska hem, men efter nästa tenta"! Så då gör jag samma sak!! :D



Så här lycklig kan man säga att jag är. Och nu är jag leeeedig hela hlegen också! FREEEEDOM!


JAG KAN VERKLIGEN INTE FÖRSTÅ VARFÖR...


...jag alltid somnar när jag pluggar?? ;D


J'ADORE




HO' HAR SÅN KÖLL PÅ GREJJERA'



Efter 10 timmars plugg igår tittade jag upp ifrån papprena och insåg hur fan det såg ut runt omkring mig. Nästan så man blir lite imponerad hur fasen jag har koll på grejjerna. Men de har jag...


FUCK TENTA-DVALA

Nu ska jag gå in i tenta-dvala. For sure!! På fredag smäller det igen. Och denna gången smäller det riktigt jävla hårt. Svåraste hitills tror jag. Eller mest hitills i alla fall. Så nu tar jag tag i mitt liv. Vi ses på fredag klockan 11 då är jag nog människa igen...

LITE BILDER


Linda tyckte de saknades bilder på bloggen! ;D

Filippa - mannen, myten, legenden!

En shot för mycket kanske?


Hotgirl_90

Dass-bild

Kära gamla Andrej! ;D

Kärleksfullt...hmmm...


RSS 2.0