VARNING, VARNING!

Gå inte på Zumbapasset på Ullevi på måndagar. Det sög balle alltså. 1, Kvinnan som höll i passet hade ungefär 5 olika rörelser som hela passet bestod av. 2, Hon hade ingen som helst taktkänsla så alla rörelser (de 5 hon hade) var i helt otakt till musiken. 3, Nä gå bara inte... De positiva var att det var bra musik, men det var nog faktiskt de enda.

SOME PICS MATES






<3






och kvällens bästa bild med thn, haha!


BLOGG PÅ HELGER

Det där med att blogga på helger är inte lätt alltså. Har haft Tove och Filippa här från fredag till lördag och sen har jag haft Filippa kvar här tills nu precis så har inte riktigt haft tid. Igår var vi, jag, Filippa, Sofia, Malin, Evelina, Johanna, Pär, Johan och Cenny ute och testade en ny tapas restaurang som heter Leonardo. Det var gött och mysigt, så vi blev kvar där ett par timmar alltså.

Fredagensnatten var grym. Mycket intresanta grejjer. Speciellt tanga-dansarna! ;) Höhö. Eftersom det blev inte internt sådär! Nackdelen var väl att helt plötsligt var hela thn där.



Här kommer en liten sneakpeak på kvällen!


IKVÄLL DANSAR VI

Sitter här och väntar på att Tove och Filippa ska anlända. Sen ska det göras iordning inför kvällen för att sedan dra till Robin och Henrik på lite förfest, sen blir det lite Bee och sen blir det Park lane och queer. Vi är rätt taggade allihop så det här kommer sluta riktigt bra! Kameran MÅSTE med eftersom robin och henrik kommer vara gretchens små änglar eller något liknande! Haha! Ha en bra kväll!

EN TEASER


JAG OCH ELLEN

Nu ska jag softa framför ett avsnitt av Ellen DeGeneres show. Bästa som finns typ. Sen ska jag nog pallra mig ner till stan, ev köpa en tröja och sen ladda upp vinförrådet inför helgen. Sen ska jag väl plugga och träna lite också skulle jag tro! MIn dag i korthet. Eller i långhet. Hunnit med 4 timmar i skolan också!

NYTTIGHETSDAGEN

Slutade skolan 12 idag. Riktigt gött. Ännu bättre att dagen bestod av att göra ett 6min gångtest med "astma", ett maxtest och sen lite spirometri å sånt där. Med andra ord, dagen gick sjukt snabbt!

Sen hade jag tur att det fanns tvätttid så tvättar lite nu i en timma också. Sen ska jag ner till stan och kolla om ett speciellt linne har kommit in på H&M igen. Hoppas, hoppas. Sen tänkte jag kanske möta upp Sofia? Sen blir det nog lite mer nytta med att handla och laga lite mat. Ingen träning på schemat idag så gäller å passa på!


Är tillbaka till den här outfiten i skolan ni vet!


HÅLTIMMA

När hade man håltimma senast liksom? Jag har de nu i typ 2 timmar. Fruktansvärt segt. Klockan 8 imorse var jag på mölndals sjukhus för att vi skulle göra en spirometrigrej. Så nu har jag åkt hem här en stund innan det är dags att åka till skolan och ha praktiskt i några timmar. Idag står kompression på schemat tror jag minsann!


pigg tjej har jag hört


SHAME ON ME

Har inte bloggat på 3 dagar, vilken dålig bloggare jag är då! Men jag skyller på att jag inte haft tid. I fredags hade jag Filippa, Maria, Karro, Malin och Johanna här på förfest. Planen var sen att vi skulle möta upp några andra men det blev inte riktigt så. Efter enormt mycket fail på sticky mötte vi upp Robin och co.

På lördagen blev det softa dag med Johanna. Vad gjorde vi egentligen? Vi käkade lite mat, åt lite godis, fixade så vi kopplade i datorn till tvn och kollade sen på Due Date, så sjukt rolig film. I klass med baksmällan!!

I igår, söndags, kom mamma hit. Vi gick på stan en stund och sådär. Jag shoppade lite olika. Ett par sjukt snygga skor men kommer nog vänta med att visa dem lite.. Ni får suga på den lite!!

Idag har jag varit i skolan hela dagen och vi fick sluta skolan innan det blev mörkt! Awesome! Nu ska jag snart kila till vagnen och gå på spinning-intervall.



Brudarna och jag i fredags då!


SKA MAN INTE BLI PIGG?

Av att träna? Tydligen inte. Kanske ligger jag så mycket i minus så det liksom inte går att ta igen? Sov 1½ timma efter skolan, drog till gymmet och körde ett pass åkte hem, lagade mat och nu sitter jag här och funderar starkt på att gå å lägga mig. Ladda inför imorgon då det blir utgång! Efter en hel dags föreläsningar såklart!

Inte så mycket mer att säga just nu! Mer än att det ska bli så jääääkla gött med helg imorgon! Köss

FULLSPECKAT SCHEMA!

Idag var det bara skola från halv 9 till 5. Förmiddagen bestod av att testa ut andningshjälpmedel, så jääääkla tråkigt asså. Jisses! De man hade kunnat göra på en timma tog alltså 4 timmar.

På eftermiddagen var det sedan dags för 4 timmars HLR utbildning. Så nu jäklar kan man de dära alltså. Eller??!! kan defibrilera och grejjer nu också. Helt sjukt vad stressad man blir bara man tränar på en docka. Man kommer liksom in i en helt annan värld typ.

Var tvungen att ta en liten smygbild på HLR träningen. Hehe!


Efter skolan drog vi i alla fall hem till Rebecca och spelade Wii och käkade thai. Gött var de. Så har typ precis kommit innanför dörren här hemma. Heelt slut. Ska nog slänga mig i sängen nu!


TYP BÄSTA GÅNGER 3

1, Köpt leverpastej så jag kan käka leverpastejmackor! (Lite minus att jag egentligen var sugen på kalvkorv men hittade ingen??!!)
2, Att jag har gjort typ godaste maten ever just precis nyss. Kycklig av ett slag!
3, Att jag tvättade häromdagen vilket innebär att jag tvättade målarens tröja som blev kvarglömd här så nu kan jag gå runt i goaste tröjan här hemma!

Tjohej!


TISDAGSMYSER

Jag sitter här och tisdagsmyser lite. Kom hem från skolan för en stund sedan. Lite småfrusen efter allt regn och sådär så varför inte göra sig en kopp the? Och till de ramlade H&Mkatalogen in och även mina 100 bilder jag har beställt. Vad sjukt mycket roligare det blir att kolla på bilder som man har i handen.



Så nu har jag även bytt ut bilderna i ramarna eftersom jag fick klagomål sist gång. Beslutsångest kommmer jag däremot få så kommer nog byta rätt ofta nu! ;)



HÄLSNINGAR FRÅN GULDHEDEN

Efter en sjukt intense dag med först tenta, sen tvättning, sen matlagning med Karro, sen bio (Jägarna 2) och sen en öl säger jag och Pelle godnatt till er och laddar för en ny vecka och kursdel! Tema typ andning. Mums!


Love u!


HELLO LOVERS

Nu kan vi vara glada igen. Tentan är gjord och jag har nu en ledig måndag. Ska snart kila iväg ner till tvättstugan och spontantvätta två maskiner är planen. Sen ska nog lägenheten städas lite. Look like hell in here! Sen var ju planen vin ikväll men vad händer, det blir ändrade planer som vanligt så det blir inget! Det blir jag och Karro som hittar på något istället I guess!

Har även kommit på att Veronica Maggios album är sjukt bra igen. Har inte lyssnat på någon månad så nu är den lika bra som i början igen! Great!


Jätteglatjej!


KANSKE BORDE?

Plugga? Nä? Idag får det nog bli de ändå. Tråkigt men sant! Har biomekanik på schemat idag. Sen kanske jag tänke pallra mig ner till Robin och sno en bulle eller två. Det var en mus som viskade i mitt öra att det skulle bakas bullar där idag.

Nä om man skulle ta och göra en fotobok först? Har även beställt 100 bilder typ gratis! :P KUL!

NI VET BIOMEKANIK OCH SÅNT

Idag är det plugg all day long alltså! Så som rubriken säger kanske ni tror att jag sitter med biomekanik men det är ej svaret. Tyckte bara de lät bättre än "Ni vet artros och sånt". Om det ändå vore så väl att det bara var biomekanik som gällde. Det finns ju viss kärlek till matte liksom! <3 Måste fortsätta nu. Ikväll blir det nog att få något annat på hjärnan ett tag. Middag och spelning typ. Blir lugnt för min del om jag ska orka upp till 9 och plugga igen men. Lite människa får man ju vara ändå!


KÄNNER SIG INTE BARA SCHLETEN

längre... Nu ser man förjävla shcleten ut också. Vet inte vad det har varit den här veckan alltså. Inte många rätt i huvudet! Går och lägger mig och när klockan ringer så känns det som man sovit 5 minuter. Går upp i sängen, käkar lite frukost, sätter upp en toffs, orkar knappt sminka sig och drar sedan till skolan 8 till 4. Kommer hem avlider lite. Försöker komma iväg och träna och sen går jag och lägger mig. Så ser livet ut just nu.

Imorgon är jag "ledig". Tentaplugg! Har tenta på måndag. Ja ni läste rätt! Så det blir mest plugg i helgen skulle jag tippa. Ska väl försöka hitta på något på kvällarna i alla fall! Idag har vi räknat biomekanik i 4 timmar så de börjar sätta sig nu å så...

Nu ska jag käka något. Sen är det bodycombat som gäller!


Allt annat än sliten!


PLUGGIS?

Skola halv 9 till halv 5. Åka hem till Camilla. Svara på tentafrågor till halv 9. Åka hem. Sammanfatta en artikel. Nu tror jag att jag dör. Hej!

JOSEFINE HAR NUMERA ETT FÖRHÅLLANDE...


... med Pelle Wurtz


ÅH SHIIIEEET!

Dålig uppdatering idag. Det beror mest på att jag har varit som en levande zoombie idag. Började skolan 8 idag. Det är fasiken inte mänskligt. Speciellt inte när jag insåg det 12 kvällen innan så det blev alldeles för lite sömn. Kom hem från skolan vid 3 och stensomnade typ i soffan direkt. Blev jag piggare för de? Nix!

Sen skulle jag piggna till med att dra å träna. Vad händer då? Vagnen går inte för att det är stopp vid chalmers så det blev att skita i de. Kanske lika bra. Kan behöva göra tåhävningar istället eftersom jag vrickat till foten vid något tillfälle. Schmalt ont gör de i alla fall!

Positiva med att träningen blev inställd var att jag nu hann laga lite mat. Hade tänkt skita i de annars. Så nu är kycklingen i ugnen. Kösshajj!

HÅLL HÅRT I TRADITIONER

Ajjemen. Ska springa iväg till vagnen nu för att åka till studiegången. Det är såklart Hollywoodfruarna som väntar på oss!

Har avverkat dagens träning också. Ett 50 min långt spinningpass. Det var väl första spinningen på över ett halvår så det kändes så att säga! Men nu efteråt känns det gött! Nä nu blir jag sen till vagnen som vanligt! hejs!

BLANDADE BILDER







FIKATAJM

Dagens aktiviteter har bestått utav, kliva upp ur sängen, ta en dusch, ta sig ner till stan, strosa runt lite i Haga, sätta sig på ett fik, käka en jäkligt go macka, snacka skit med Sofia, Tove, Robin och Henrik och sen åka hem. Nu blir det kvalitetstid framför tvn...

Slänger in någon bild från gårkvällen senare också!


Gullungar!


TEASER TILL INFLYTTNINGSFEST

Ikväll blir det en lite teaser på hur bra inflyttningsfesten (som ej är planerad än) kan bli. Eller ah. Tjejkväll kanske man kan kalla det också! För snart kommer Johanna, Tove, Sofia, Malin och Maja hit och käkar lite tacos och dricker lite vin. Sen bid 7tiden ska vi dra oss ner mot andra lång och kolla på Joakim Gabrielssons konsert där b.la Johan är med och spelar å så. Sen kanske det blir utgång vad vet jag? Tror vi ska möta upp Robin och så efteråt också.

Ha en great kväll. Nu måste jag göra iordning mig lite i alla fall. Kom precis ur duschen här.


DÅ TAR JAG HELG

Den här veckan har gått så sjukt fort alltså. Nu är det redan fredag och helg. Lite oklart vad jag ska hitta på. En del planer finns och en del planer finns inte. Imorgonkväll blir det dra och kolla på en spelning på andra lång t.ex. sen kanske gänget drar vidare och ut? Idag har Tove anlänt så ska snart joina henne och Johanna och hitta på något. Men som sagt, resten är rätt oklart!

Klarblåhimmel ute kan tilläggas. Fint som fisken!

VAD GÖR VI PÅ SG-PROGRAMMET?

Typ sånt här:







Då vet ni. Så kan ni sluta undra! ;)


KRYCKOR FÖR EN DAG

Asså folk skulle bara veta hur go dag vi har haft i skolan idag. Vid 8tiden imorse skulle vi vara på mölndals sjukhus. Där vi först typ halva förmiddagen har hoppat runt på kryckor, både på plan mark och i trappor, testat ortoser, gått omkring med en rullator osv. Hur gött är inte de då? Sen har vi även träffat 5 olika patienter med olika skador och se hur det är med rehabiliteringen och sådär.

Nu ska jag snart iväg på dödspasset bodyattack. Är väl egentligen sådääär peppad så får väl se. Antagligen kommer tävlingsmänniskan fram när jag väl står där på passet så svetten lär väl rinna rätt gött idag igen kan jag tänka mig! Nu måste jag springa till bussen. Köss!

VINKVÄLL

Tjo mannen!

Kommit hem från skolan här som vanligt. Idag var det riktigt soft i skolan. Har haft praktiskt typ hela dagen så tiden har gått snabbt också. Har jobbat med vårt grupparbete och så där. Nu ska jag snart ner till stan för att göra lite nytta och onytta. Ska först köpa lite pärmar så jag kan börja med helvetet att sätta in alla papper. Sen ska jag göra lite "onytta" också och dra till systemet. Ska ha en mysig liten vinkväll med Karro coh Camilla ikväll. Gäller att passa på när man inte har fredagstenta för en gångs skull! :)

Köss!

NEUROLOGI LASSE

Skön bild som kommit upp på facebook. När Lasse fick ta till nödlösningen på neurologiföreläsningen. Sammanfattar ungefär hur dödsskön han är och var som föreläsare!


...OCH...

...5 bullar senare är jag hemma igen. Då mår man som man mår! Jag har överträffat mig själv, igen! Hade bara tänkt käka 1 men blev lite fler än så. Om vi säger såhär; Jag var väl inte ensam om de precis! Rekordet blev dock 6. Men jag åt ju faktiskt 5 bullar + en deg bulle som är värd 1½ bulle eftersom den jäser i magen, eller??!!

Nä godnatt!


fast våra var typ 100 ggr grymmare än de här!

KANELBULLENS DAG

Det har ni väl inte missat? Nä jag menar väl de! Ska snart kila iväg till studiegången där det väntas kanelbullsbak och lekar, sååklart! Just nu verkar det som vi blir en 13 stycken så det lär ju bli en del bullar alltså.

Men just nu försöker jag få till en paj här hemma också så man kan ladda upp matlådorna! Förhoppningsvis så kommer väl äggen stelna! Lyxade till det med både grädda och mjölk i istället för bara mjölk. Det kan ni ju skriva ner om ni vill! Ska försöka komma ihåg kameran ikväll och ta lite bilder! Kösshajj!

AH MEN GÖTT DU

Har precis varit iväg på ett feting gött zumbapass. Bruden hade ett riktigt bra pass. Var en sjukt lång dag i skolan idag så hann bara hem, slänga i mig ett äpple och sen dra igen. Inte så ultimat kanske. Nu sitter jag här och väntar på johanna. Kanske hon har kommit bort?

Det blir så klart Hollywoodfruarna ikväll. Och idag tänkte jag bjuda min Jojjis på fruksallad med chokladdipp! Helt okej?


gla tjej på fik med sofia igår!


SOOOOM JAG HAR LÄNGTAT*2

Dags för matbloggen igen. Idag gjorde jag rätten som jag helt seriöst längtat efter i typ 2 veckor. STEKT fläsk, svampsås och potatis. Jag var i himlen förut!

Sen har jag varit och kvalitetsfikat med Sofia nu ikväll. "De är ju mycke nu" så  har ju inte träffats på en hel vecka typ! ;) Så det fanns allt skvaller att skvallra om!!


TENNISKARRIÄR

Det har väl inte gått att missa att jag spelade seriematch idag? Sen hur det gick kan vi väl stryka kanske? Träningen igår gick däremot sjukt bra för att inte ha hållt i ett rack på 6 månader typ. Det var ju dock på hemma banorna på filt med rätt utslitna bollar mot trevliga människor. Sen att komma till Göteborg och spela på hardcourt med sprillans nya bollar mot de drygaste, är en annan femma.

Slutsats: Saknar tennisen ändå. Gillar att jag fick träningvärk i precis de kroppsdelarna man vill ha, magen, rumpan och rygg/sidan på magen. Skulle man börja spela igen skulle man ju få tillbaka den där killerkroppen helt klart... Men jag vill INTE spela i göteborgsklubbarna med tanke på mottagandet vi fick... Uruselt...

Inte jag på bilden men Leila är långt där borta. Som gjrode den bästa matchen av oss 3 i alla fall. Men det blev nog tillslut förlust i alla matcherna...


PÅ TAL OM NOSTALGI

Känns det inte som att man sover så himla mycket bättre när man kommer hem och myser ner i sin gamla säng med de traditionellt härliga "barnlakanen"?


BACK TO 2007

"Man kommer hem från skolan och slänger i sit något att äta. Man packar sin väska, byter om till träningskläderna, sätter upp en toffs, slänger ner vattenflaskan och skorna i cykelkorgen och tar racketen i handen. Man tar cykeln till träningen genom stan och lyssnar på musik i öronen. Anläder till tennisen tjötar skit med med folket och lirar tennis någon timma eller 2... Sätter sig på sin cykel och cyklar hemåt genom det folktomma centrumet klockan 20.00 en fredag"

- Det känns precis som att man var tillbaka på gymnasietiden igen. Inget har förändrats...

RSS 2.0