HET HETARE HETAST


LIVET RULLAR PÅ

Livet rullar på, så som det lätt gör på sommaren. Dagarna ser hyffsat lika ut nu när solen är framme. Först är det jobb till 2-3 någon gång, sen är det direkt hem för å dra på sig bikinin och dra ner till sanden och joina brudarna å grabbarna. Sen blir det volleyboll, bad och schtek i några timmar och ibland slutar kvällarna hemma hos Steners med film.

Igår drog vi ihop ett rejält gäng käkade glass, lirade volleyboll i några timmar och sen drog vi hem till Mikael och kollade på skräckfilm.

Idag var vi lite färre dock.Började med å hänga med Tove, lina och Maja. Sen joinade pojkarna och vi spelade lite volleyboll. Sen slutade i alla fall med att det var jag, mikael, pärta och david som körde. Var sjukt kul att bara köra 2 och 2 faktiskt. Kändes ännu mer göttit när jag å mikael krossade pär och david med 2-0 i set! ;) Den här kvällen slutade ovanligt tidigt redan vid 8 faktiskt. Men grymma dagar! Hoppas på mera soooool!

BACK TO WOOORK

Sitter just nu på jobbet och har väl så gott som avslutat mina uppgifter för dagen. Sitter och väntar på att min chef/handledare ska komma tillbaka från lunchen och se om jag ska göra något annat. Annars blir det nog att jag drar mig hemåt och schteker i solen istället. Lockar ju liiiite mera va! ;D

VIKTORS LIGGLO


MIDSOMMARBILDER

Självklart pajjade ju min kamera innan festen ens hann börja så kunde inte ta några egna bilder. Var de något proboblem, nej, för det togs bilder så det stod härliga till. Jag slänger upp några godbitar från tove här som lagts upp på facebook!









Vad tittas det på tro?

Detta kanske??


Varmt nattdopp...

Soligt dagenefterhäng


MIDSOMMARAFTON

Just nu sitter en fräsch_tjej_90 och väntar på att klockan ska gå ungefär. Vid 4 tiden bär det av ner till Tove för att fixa de sista inför kvällen. Alkoholen är inhandlad, köttet marineras, potatissallad fixas av Robin och hans BF och vi fixar tillbehör. Sen bär det av mot Steners med resten av Vänersborg. Det kommer bli GALET och jag är taggad som få!!

Ikväll ska jag även försöka vara överallt med min kamera. Kan inte lova något!


JAG BERÄTTAR

Jag har väl inte så jättemycket att dela med mig av idag. Var hos Tove förut och gjorde en grej. Jag ska inte säga så mycket mer än så, det kommer komma fram innan helgen i alla fall. Ska antagligen dit imorgon och slutföra projektet efter jobbet.

Nu ska jag snart dra mig till tvn. Det är ju det där rehabprogrammet på femman. Tyvärr inte sexrehab den här gången...

Imorgon är det dags för sista arbetsdagen för den här veckan. Veckorna bara rullar på och snart är väl sommaren slut och den som inte ens börjat än??


SER DU DEN HÄR...

... i Vänersborg, så sitter troligtvis jag bakom ratten (eller mamma) ;) Jag å farsan lämnade in den sketna peugoeten idag och hämtade vår nya bil. FRÄCK, aight?! Jag fick ju äran å vara den första som körde den också. Höhö!


*STÖN*


NÄRA SKJUTER INGEN HARE

Jag höll ju på att göra värsta tabben häromdagen. Var inne på sfs hemsida och såg att Harry Potter skulle ha premiär snart. Jag läste i mitt huvud tisdag 21/6. Tar kontakt med Robin (vi har sagt att vi ska se del2 tsm eftersom vi såg 1an) och frågar om jag ska boka biljetter till onsdagen (imorgon). Ungefär 2 sekunder innan jag ska köpa inser jag att det inte alls står att den har premiär tis 21/6 utan tis 12/7. Så det var nog lite vääääl tidigt å beställa biljetter va... Så vi får vänta en månad till på Potter helt enkelt!


Slänger upp den här bilden från ETT av alla våra strandishäng förra sommaren. (Karro, här är bilden med hårfärgen också)


SEDÄRJA, EN TISDAG

Hej alla barn!

Idag blev det en kort arbetsdag, så jag jobbade bara till 12. Drog på lunch med gubbarna å Elin också, men lunchtimman är ju tyvärr inte betald så! Nu har jag dammsugit peugeon också. Den lämna ju familjen Larsson imorgon för att ersättas av en annan. Spännande, spännande ;) Så det blir adjö till peggan :(, men vi måste sälja den innan skitbilen brakar ihop totalt! Kan visa en bild imorgon på den nya, om ni är intresserade!

Var på systemet förut också och handlade till midsommar. Bäst å göra de innan resten av Sverige ska dit! Så nu är de klirrat också. Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig. Ska ju trots allt bli hela 16 grader... ;D

HAHA, VA FAN??!!

http://niklun.blogg.se/2011/june/artem.html#comment

Varning! Kolla inte på jobbdator! ;)


JAG TRIVS MED MINA ARBETSKAMRATER

Jobbet rullar på och dagarna rullar på. Det är ju tur att man har ett jobb när vädret suger som det gör. Jisses alltså, att man ska behöva gå med jacka mitt i JUNI! Ska komma till sak i alla fall. Vilken skillnad det är att jobba nu på sommaren när det finns andra sommarjobbare där å fika å luncha med! Det är väl framförallt Elin som sticker ut eftersom vi lunchar ihop, det är i alla fall då man får flabba av sig! idag lyckades jag ju ändå få ihop 6 timmar så det var gött. Hoppas på sol imorgon kring 11-2 där, då kanske jag drar hem å solar å sen kommer tillbaka (eftersom jag har lite wierd arbetstider)...


LOCA PEOPLE

En fet låt:


CHILLIDILL

Har precis kommit hem från Filippa. Har haft en sån där chillkväll. Hon åkte aldrig till Göteborg vilket jag tackade å tog emot för då slapp jag fortsätta sitta å stirra in i väggen! Vi kollade på film, king's speach, den var väl helt okej bra kanske. Sen blev det ju godis och lite chips och självklart lite Vitafit till detta också.



ANY IDEAS?

Vad gör man en dag då man inte har någon bil och det är kasst väder i Vänersborg?


"MINNEN"

Karro har slängt upp lite bilder på facebook märkte jag när jag vaknade imorse. Bilderna var tagna från våra kära pluggstunder till psykologitentan (måtte vi få godkänt på tentan) och från vårt måndagshäng. Känns som gööör länge sen och sen när jag tänkte efter var det typ max 2 veckor sedan. Saknar jag dem redan? JA! Får styra upp å träffas snart. Kanske saknar dem mig också eftersom har inte hört så mycket från någon av dem å sen såg jag bilderna från Karro i morse + att jag fick ett sms av Dajana förut! Nog tjötat!



Betydligt gladare på andra bilden där vi fått bakelser såklart!


ABOUT YESTERDAY

Det blev en mysug liten grillkväll hemma hos Lisa igår. Med tanke på att det var med så kort varsel så kunde ändå såpass många. Det blev massa tjöt som vanligt och goer mat. Tja, som en tjejkväll brukar se ut helt enkelt.

Idag är det fortsatt rehab inför midsommar. Måtte gud göra mig frisk från denna förkylning!


EN TITEL BARA

Upptäckte de här på jobbet. De tyckte jag var kul!


DET SKA BLI SKÄRPNING...TYP

Jag lyckades ta mig ur sängen idag med, men knappt! Den schmalt lilla förkylningen jag har åkt på gör det ju inte lättare precis. Jag ska försöka skärpa mig lite med bloggen här. Den har fått lida alldeles för mycket det senaste, stackare...

Ikväll ska lisa ha "hejdåkalas", igen! Hon ska ju tydligen åka iväg till Stockholm nu om ett tag, vet inte riktigt när men.. Så det var sista chansen att dra ihop alla ikväll! Vi hade hoppats på att det skulle vara fint väder så det skulle grillas men just nu är det ju översvämmning ute!

Nu är det lunch här. Ska dra mig ! Köss

OCH VART FAN ÄR JAG?

Jo jag är ju i Luleå. Klockan 3 inatt var jag uppe för att vid halv 4tiden åka mot landvetter och först sätta mig på flyget till arlanda och sen byta där till ett flyg till luleå. Sen väntade en taxi på mig som körde mig till kontoret här. Så nu har jag fått lära mig vad jag ska göra. Vid halv 7 tiden ska jag sätta mig i taxin igen till flygplatsen och åka samma väg tillbaka.

Så idag har jag flugit mer än dig, DAVID!

Vi är klara här nu för dagen så sitter å slösurfar innan jag ska ta en tur runt i Luleå. Kolla in shoppingutbudet lite... Ska tydligen finnas en del affärer! :)

Är väl hemma runt 12 inatt så lär vara rätt dö! Hoj!

ÅH HEJ DU KEBABSÅS

Häromdagen åt jag en efterlängtat pizza med kebabsås. Det är nog faktiskt de enda jag saknar med Göteborg, en reedigt go kebabsås! Annars finns det inte så mycket att klaga på liksom. Inget jobb idag då. Laddar inför Luleå imorgon istället. Ska ju ändå upp vid 4 inatt för att åka till landvetter, kul!

Nu ska jag nog ta mig en snabbis till typ elgiganten, spana in en ny mobil kanske. Är lite svårt att ha en mobil som man varken kan ringa eller smsa till! Och nej, det blir ingen iPhone än! :P



STUDENTFÖRKYLNING

Tjena tjena igen! Sitter här å  knarkar fisherman, halstabletter alltså! Har gått å fått lite ont i halsa och förkylningen ligger i luften kan man känna... OM ni nu ens bryr er någonting. Har antagligen hankat på studenterna. Det är ju rätt klassiskt att man blir sjuk efter studenten.

Oh jag smsade lite med Sofia förut. Vi pratade lite midsommar och är sjukt peppade alltså. Vi har ju en liten grej inför midsommar som ska fixas också... hehe!

Sen undrar jag också varför vädret alltid ska spricka upp vid den här tiden på kvällen??


VIKTIG PERSON

Sitter här på jobbet och skriver lite, då ser man ju kanske mer viktig ut än om man sitter och snurrar på stolen. Det strular sig fortfarande med elegitimation å grejjer så det är samtal hit å dit till dataavdelningen och sen är det till någon i luleå osv. Så nu sitter jag mest å väntar på att dem ska lösa detta och ringa upp...Seeegt!

HEJ ARBETSLIVET

Idag är jag tillbaka in i arbetslivet kan man säga.. Har varit min första dag på Vattenfall. Jag börjar ju inte riktigt seriöst än men skulle in å hämta flygbiljetter, få en EGEN bärbar dator (gassigt) och fixa till den med inloggning och elegitimation å grejjer. Det var lite rörigt sm de brukar vara, men nu har det nog löst sig. Är i alla fall hemma nu och ska nog in en snabbis imorn och se så allt är klart för på torsdag flyger jag till Luleå över dagen. Höhö!

Ska snart åka tillbaka in till thn för att först möta upp Johanna för en liten snabbisfika och sen vid 3tiden ska jag träffa Hanna faktiskt, så det ska bli riktigt kul. Vi har sagt att vi ska träffas nu i över ett år tror jag! :)


Nöjdtjej.. Det är inte alla sommarjobbare som är så viktiga så de får åka på utbildning å grejjer så de måste få en bärbar dator! ;) Hihiii...


FINT SKA DE VA!

Kommer snart åka in mot thn. Där blir det först lite käk och sen bowling på butlers med tjejerna, så det blir nog nice vettni. Sen får vi se om vi drar vidare? Inte för att jag vet vart.. Strandgatan? Fast de stänger ju vid 12 så det är ju inte så hippt... :) Så det är i Trollhättan jag befinner mig hela kvällen. Köss!

JAG SÄGER DE IGEN...

Spontant is the shiet! Igår var det ju då dags för tenta på morgonen. Jag skrev klart den ganska snabbt och sen satte jag mig på tåget till Vänersgött där det väntades studentfirande. Började i thn hos Sandra för att sen lämna bilen och åka till familjen ericsson och fira Oscar. Vi blev kvar där med gött käk, vin och fina vänner.
 
Senare bestämde vi oss för att fortsätta kvällen och drog vidare till familjen Stener där det blev ännu mer vindrickande och skitsnack med inprincip hela Vänersgötts befolkning (förutom de som tog studenten).. Kvällen slutade väl kring 3 halv 4 då det bara var å sätta sig på cykeln å cykla hem i ösregn... Tyvääärr tog jag inga bilder :(

I GÖTEBORG

Sitter nu i syrrans lägenhet, eller egentligen min från och med idag enligt pappren, och pluggar eller "pluggar". Först jag gjorde när jag kom hit var att somna i typ 2 timmar. Så peppad var jag på att plugga. Imorgon smäller det. Jag har väl inprincip lagt ner pluggandet nu så nu kan morgondagen lika gärna komma! Oscar å Johanna kommer vid halv 7 å de skulle nog ta med lite grejjer å åka till hennes nya lägenhet så hänger nog med dit sen skulle jag tippa... Nu en timma plugg till sen ger jag UPP!


Hittade en gammal bild här på hennes dator från Coldplay.


FESTLIGA BILDER

Nu börjar vi rulla in på småtimmarna...







TENTADVALA - SORT OF...

Plugg, plugg å plugg. Jag ooorkar inte mer! 1½ dags mer plugg tycker jag väl ändå jag kan försöka motivera mig till men det är så jäkla svårt (att motivera sig alltså). Sitter här hemma och kollar mest i pappren och pratar för mig själv typ.

Ser i alla fall fram emot fredagen för först tenta och sen en hel del studentfiranden å sånt dära gött! Senare idag kommer fler bilder från helgen så pass på å kika in dÅ!


R.I.P.

Ska börja med att varna för ett oerhört internt inlägg nu!

Kära Vänner, det är med sorg i hjärtat som jag måste meddela er en sak... Den bästa sevärdigheten i Ale har försvunnit... Jag finner inga ord... hur kan man bara ta bort något så fantastiskt? Nu vet jag inte längre vart jag ska ha mina ögon letandes efter när jag åker igenom Ale kommun...



"Korkskruven i Ale"


SISTA FÖRELÄSNINGEN, FÖR DENNA GÅNG...

Nu har jag åkt mycket (för mycket) tåg idag. Åkte till Göteborg för att gå på en fruktansvärt meningslös sista föreläsning, sen åkte jag å hämtade min sjukgymnsttröja så jag kan terrorisera mina vänner och sen en snabbisfika med Robin för att sedan återvända till vbg. Så nu är det bara ta tag i pluggandet, seriöst! På fredag väntar terminens sista tenta.

För att bryta den trista vardagen kommer här flera bilder från kalaset i helgen:








Mera bilder kommer... Håll ut ! ;)


ÅH HÄÄRREE!

Hej mina kära läsare. Idag är jag människa igen. Igår var en tuff dag kan vi säga men det var det värt. Tog fram min kamera förut för att kolla vad jag hade knäppt av för bilder under Corona festen, en del bra och en den mindre bra om vi säger så. Tänkte slänga upp några här. Kanske kör en teaser och slänger upp några i taget. Vad tror ni om det? :) I så fall börjar jag med bilderna från morgonen och sen framåt!






CORONA IT IS

Jag lever och det gör förhoppningsvis ni också.. :) Har tillbringat hela dagen nere på Sanden med öl, gött folk (hela Vänersborg) go musik, you name it! Nu är jag hemma här å käkar lite, har tagit en dusch och sen är det bara att åka ner till Stan och Emma där förfesten och festen fortsätter och sen blir det Corona så det står härliga till. Kram hej!

BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN

Ni kanske undrar vart jag har tagit vägen, eller inte? Jo klart, annars skulle ni väl inte läsa min blogg! ;) Jag har i alla fall haft fullt upp nu i några dagar. Igår var jag först på stan hela dagen å shoppade med mor för att sedan åka hem till min lägenhet och städa (eller mamma städade medans jag var på seminarium i skolan och sen på Petter och September på liseberg). Idag kom pappi och vi flyttade ur helt enkelt, lägenhetsägarna kom och vi "avslutade" affären.

SÅ nu sitter jag hemma i Vänersborg igen. Tillbaka på ruta 1 liksom. Kommer befinna mig här i någon vecka eller så tills syrran flyttar ur sin lägenhet. Gör iofs inte jättemycket eftersom jag ändå kommer tillbringa ungefär 80% av min lediga tid med plugg... tenta 10 juni! (undantag på lördag då det blir Corona fest)!!

RSS 2.0