Balklänning

Sådär nu har jag varit och beställt balklänning. Det blev en brun Alvina Valenta, kanske inte säger så mycket men ska inte avslöja så mycket heller då blir det ju inte så kul sen när själva balen är. =) Men jag är nöjd i alla fall :D Hade ju nästan bestämt mig innan jag åkte så det gick rätt snabbt att bestämma sig. =D Men i juni får ni se mig ;)

KOMMENTARER:
Postat av: Christin

ja verkligen! nästa gång åker ni robin :D men han fick sin bil iaf haha

2008-11-29 @ 18:00:22
URL: http://ccchristin.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Ja, hehe! :) Jo, men då kanske du får veta vem det är då om det inte finns så många Josefin på din skola osv :) Brunhårig och kort är hon! :)



Grattis i förskott! hur känns det att fylla år på lucia? Du fyller i alla fall 18 på en bra dag! En lördag! det kommer jag också göra, den 14e mars nästa år! :)

2008-11-29 @ 19:56:11
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: TRes

och vi får förståss inte se innan nä?

2008-11-29 @ 22:20:16
URL: http://mangofisk.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Japp, så heter hon. Känner ni varandra? :)



Ja okej. Jag har mina vänner utrspridda på hela året så de som fyller i december är man ju typ ett helt år äldre än, vilket känns lite konstigt ibland.. Fast jag tänker bara på det när de säger att de snart fyller år och så har jag mindre än 100 dagar kvar tills jag ska fylla året äldre. :)

Däremot umgås jag med en hel del som är ett eller två år äldre än mig och då märks det ju verkligen, speciellt alla fester nu leder ju ofta ut på krogen, fast skulle jag försöka komma in så skulle det nog gå för många av mina 17åriga vänner har varit inne, men de är inte värt ett försök, jag vill in när jag är 18 :)

2008-11-30 @ 10:36:19
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/

KOMMENTAR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte för andra)

Bloggadress:

Whats on your mind?:

RSS 2.0