Miss duktig

ASSÅ måste bara skryta lite men jag har varit så jäkla duktig i 2 dagar nu asså. Hjälp pappa så jäkla mycket!

Fredag: Jag och pappa åkte först in till Överby för att gå in på Harald Nyborg och köpa ett värmeelement, eftersom vi knappt har någon värme här hemma. Där får jag ju självklart bära på de där elementet och sen ner till bilen. Sen ska vi åka och hämta ett paket som han trodde var ute vid trestad center, så vi åker dit. Visar sig sedan när han läset meddelandet att vi ska till statoil och hämta de. Åker dit, får gå in å hämta paketet. Sen frågar han  om vi inte kan åka till systemet, visst vi åker dit. Jag får bära all alkohol, och det var inte lite heller nu inför jul. Sen åker vi och tankar och sen var fredagens sysslor över.

Idag: Först var det meningen att vi bara skulle åka och köpa gran. Sen säger pappa, kan vi inte lämna soporna också. (återvinnings soporna). Jag börjar lasta in i bilen, och ni ska veta att det är inte en sopa som ska lastas. Sen när bilen är full med kartoner, tidningar, mjölkpaket, plats, flaskor osv åker vi. Jag får ju då slänga i allt i containrarna. (stavning :S) Sen åker vi ner till stan för att ta ut pengar. Jag ska tydligen gå och ta ut pengar också och sen gå in å hyra 2 filmer. SEN åker vi och köper gran, jag får lasta in den i bilen osv. Sen bära ut den på baksidan. Sen ska jag även plocka upp massa löv som ligger (pappa pedant) och sen även fylla på mat på 100 ställen till fåglarna som vi har i trädgården.

Så puh, nu behöver inte jag göra något mer denna veckan i allafall !! ;) HAHAH!

Jo, mamma å jag ska baka julkola och rocky road sen också! Gud jag blir ju helt svettig av att tänka på allt jag gjort ;) hahahaha


KOMMENTARER:
Postat av: Rebecca Carlström

sv: ja jo, jag kan tänka mig det ;) kram

2009-12-19 @ 17:08:04
URL: http://yyourbeauty.blogg.se/

KOMMENTAR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte för andra)

Bloggadress:

Whats on your mind?:

RSS 2.0