grammisgalan? ett skämt?

För er som gillar grammisgalan kan ju sluta läsa redan nu! Men ärligt talat vad är det för skit egentligen? Asså okej, vissa som är nominerade känner man ju igen, men får de några röster av jurryn då? knappast, så även om de får alla sveriges röster så hjälper inte de. Vilka fasen är dem? skulle bra gärna vilja veta de och sen fråga hur det tänker. T.ez. vem fasen är kleerup eller va han nu heter, och nån som var nominerad till årets låt och kom 3 med låten jagär en vampyr elle vad var det, är det ett stort skämt eller? De pinsamaste är ju att årets låt blir "jenny let me love you" med EMD - gaybandet, som är GES wannabe! Och de som är mest pinsamt är att trots att de är så gay så var det de bästa framträdandet. Årets liveband , ROBYN? hallå, har ni sett håken hellström eller inflames live någongång eller? Det är u så sjukt mycket folk så du behöver itne så på marken för du flyger för så mycket folk knör typ. Men asså förlåt , det är ingen slump iår det är samma skit varje år.

Men sen kom jag på en sak, det är ju bara svenska artister som kan vinna. Och vi har nog fasen inga bättre än dem, det är ju sorligt men sant. Typ Busshunter eller alla schlager artister? Men sen kan man ju också fråga sig Takida, årets mest spelade låt typ, var de ens nominerade? Asså ja jag ska nog hålla käft nu. Min åsikt om grammisgalan är nog rätt så klar nu ! Grammisgalan suger lika hårt som en bebis suger på sin napp! Götthaj!

KOMMENTARER:
Postat av: Kalle

kleerup känner du väl till? skitbra ju :D

2009-01-07 @ 22:27:43
URL: http://elviskalmar.blogg.se/
Postat av: tres

harre.. håller med till fullo.

och en sak till. hårdrockarna är de mest musikaliska. det är dom som gör sin musik själva!!

Typ som linda bengtsing? ofta hon gör din musik själv!!!

och att man måste katigorisera hårdrocken typ.. "bästa låt inom hårdrock" jaha? Är de typ något som är helt sär eller? och håkan hellström? harreguuuud

haha nu ska ja me hålla keft!

2009-01-08 @ 14:02:34
URL: http://mangofisk.blogg.se/

KOMMENTAR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte för andra)

Bloggadress:

Whats on your mind?:

RSS 2.0