THIHI, HUMOR

De finns en random kille som har en så jäkla rolig blogg. Så hittade jag detta inlägg nedan. Läs det och sedan kollar ni på detta klipp: http://www.youtube.com/watch?v=cds7lSHawAw

"Den går i princip ut på att för varje öl man dricker, så blir man ett år yngre.

Ta en random 20-åring till exempel.
Han dricker en öl och blir 19 år på nytt.
Ingen större skillnad. Mentalt och fysiskt är det nästan identiskt.
Men vänta, vad hände nu? Han drack 4 öl till och förvandlades till en 15-årig kille. Lite mer omogna skämt som han gärna skrattar högt och länge åt. Han firar det med att ta en till öl och vips, nu är han en fjortis. Kroppen full av hormoner och plötslig kåthet skapad av puberteten infinner sig. Han måste ha en tjej men är nu ganska förvirrad i livet så det blir inget åka av.

Helvete, tänker han, och tar några öl till.
Nu är han 7 år gammal, och har lite svårt att uttrycka sig korrekt, han kräver uppmärksamhet och vissa grundläggande kroppsliga funktioner som att ta på sig ett par skor är mycket komplicerat. Han blir ledsen och vill ha en glass, men det får han inte. Han skriker sig röd i ansiktet och kommer med argumentet att han VILL ha en glass, men blir ignorerad.

"Dumma bajskorvar" tänker han, och sliter upp ett sexpack Heineken som han sörplar i sig med ljusets hastighet. Nu är han bara 1 år gammal. Han kan inte stå upp ordentligt, han försöker gå ut i köket men ramlar omkull direkt. Han kräks på sin tröja. Han försöker kommunicera med omvärlden, men ligger bara och sprattlar på golvet och pekar på olika saker som händer runt omkring honom tills han somnar. Från en världsvan och skön 20-åring till ett litet spädbarn på en lördagkväll."


KOMMENTARER:

KOMMENTAR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte för andra)

Bloggadress:

Whats on your mind?:

RSS 2.0