SPoNTANHÄNG

Efter beachen igår hade jag planerat att bara döa hemma framför, men icke ! Fick spontan sms av Maja som var å hängde i Gbg så åkte in å fikade och kvällsvandrade hela kvällen. Å Maja bjuder ju alltid på härligt skvaller, såklart !!

Nu ska jag försöka ta mig ur sängen här och sen ska jag möta upp mamma och syrran på stan. Och ikväll blir de 3rätters med favoritfolket :) Pöss


PÅ BEACHEN

Drog till beachen tillsammans med Ida och några av hennes kompisar. Kult!


VÅRFRÄSCHT

Slängde på mig mina nya brallor idag. Tyckte det var på tiden ändå!


NÅGRA ÅR SÅDÄR

Jag tycker alltid att det är lika kul att hitta bilder på mig och Filippa när vi var små. Rätt sjukt att vi varit så små tillsammans. Å så söta vi var va! ;) Här är barnen Larsson och Lundberg ala pepparkaksbak!

REALITY CHECK

Imorgon börjar allvaret igen. Jag börjar 08:00 ! Gosh! Rent teoretiskt är det ju egentligen klockan 7... Ska i alla fall redovisa mitt patientfall imorn och på fredag har jag opponering och SEN är det helg !! :)


TRÅKIGT

Att jag är ledig idag.


SÖNDAGS-FIN

Igår kände jag bara för att klä upp mig lite en helt vanlig söndag. Man får ju aldrig använda sina kläder annars, så varför inte tänkte jag? Det var ju trots allt våffeldagen ! ;)


MÄSTERCOCK

Har ju glömt att dela med mig utav mitt mästerverk jag gjorde häromdagen, spansk räkpasta, boyaaa !!

Idag har vart en riktiga slappardag alltså. Hade ju inte riktigt någon sådan i helgen så då fick jag ta igen de idag istället. Ska försöka göra liiite nytta nu iaf och städa. För det ser ut som 3e världskriget här inne. Uj Uj Uj!


VÖFFELDAGEN

För er som missat de så har det ju varit våffeldagen idag. Typ årets bästa dag efter födelsedagen, julafton och fettisdagen. Nu på kvällen Har jag varit å käkat våfflor hos Cenny och Evelina tsm med Malin, Maria, Sofia, Pär och Max. Så gött så gött. Sen levde vi oss tillbaka till barndomen och lekte vinkleken i någon timma eller så. Sinnessjukt kul är det. Nästa gång blir de ninja outfit!!


Sen har jag hängt med Johanna och Mikael hela dagen också. Vi strosa runt lite i stan. Fikade i solen å hade de allmänt göttit. :)


LÖRDAGSHÄNG

Härligt att vakna upp en lördag och veta att man kommer kunna ha det så här gött enda tills på torsdag. Det är man inte bortskämd med i alla fall !

Ska göra iordning mig lite här nu. Sen ska jag möta upp syrran å fika lite o så.


VÅRKÄNSLA

Idag fick jag min första vårkänsla typ. Det är crazy varmt ute! Och de är seriöst den här gången! Har på mig mina snygga Brillor. Not ;)


FRÅGESPORT

Häromdagen blev jag inbjuden till Cenny och Evelina. Cenny hade fixat iordning värsta frågesporten. Inte för att jag typ kunde svaret på en enda fråga men ändå lyckades jag å Pär vinna. Vad vi fick i pris ska jag visa er nästa gång det är fest ! Så ni får suga på den karamellen !! :D

Idag gör jag sista dagen på praktiken . Blandade känslor. Tiden har ju gått sjukt fort och det har varit kul. Fast ändå ska de bli rätt gött att slippa gå 8-4 varje dag. För nästa vecka är jag ju ledig mån-onsdag för vi har redovisningar hela veckan å jag drog nitlotten att få redovisning torsdag och fredag. Nu ska jag på hembesök hos en patient. Tjarååå!


FÅR ALDRIG NOG AV NOSTALGI

Hur gärna vill man inte vara såhär brun igen?
Skämtkortet i 9an
Skräckslagen_tjej_90
En tenniskarriär
En seglarkarriär

2 AMBITIÖSA EN SÖNDAG


AFTER PRAKTIK

Har varit iväg på after praktik med "klassen", alltså de vanliga gänget, Bella, Krister, sanna och Camilla! Vi drog till ett ställe som heter Babar på avenyn. Himla nice ändå. Inte alls avenystämning. Lagom mycket folk = fick sittplats och kunde prata med varandra hela tiden . Tacos + något att dricka för 39 spänn, värt! För mig blev de cola, kör vitt den här helgen ! Så nu ska jag väl nana och ladda inför imorgon. Inte för att de händer ngt speciellt, men ändå ! Tjarååå alla kvällspigga!


MÅNADENS OUTFIT

Och vinnare utan tvekan!


HURTBULLAR

Det är inte bara partaj i mitt liv som man lätt kan tro när man läser min blogg. Idag har jag och Rebecca varit sjukt hurtiga och det kommer vi antagligen få sota för imorn... Benen känns lite "lätt" möra nu efter vårt lilla "lätta" back- och trappträningspass. Så himla gött att köra utomhus alltså!

Sen blev det en goer kvällsmat, advocado, keso och knäckebröd ! KANOoOOON!!

 

 

 


H&M MODELL?

Asså förlåt, men vad har hänt med hms manliga modeller????


NÅGRA TIMMAR SENARE

Efter 3 öl, några jordgubbar med nutella och lite upppeppning med spel drog vi oss vidare ner mot avenyn. Planen var yaki-da men tydligen var de 23 å de vägrade släppa in oss, eller snarare "för dung"... Hahah! Så blev köttmarknad och excet istället...det blev sinnessjukt mycket dans och jag å Malin ägde de sista timmarna och blev nog kvar till halv 4 tiden ungefär. Sen skiljdes våra vägar åt men kvällen slutade inte förrän vid halv 6 så idag är jag sinnessjukt trött, men det hör väl söndagar till?

Nu ska jag fortsätta med mitt tvdegande och försöka hålla mig vaken några timmar till!


KOM UPP OCH DANZA DANZA

Tog en egobild medan jag sitter och väntar på Karro och Malin. Vi ska ut å dansa gärnet ikväll. Både brudarna har fyllt år så. Det blir lite lätt förferre här med spel o så. Blir nice vettni!

NÄ nu ska jag fortsätta sjunga till Euphoria å tagga vidare ! Puss


MERA NOSTALGI


EN MÖRK SKÖNHET

Bästa ölen eller?


MYSKVÄLL

Myskväll igår med Sofia, Tove, Johan och Pär. Myskväll med mig själv idag. Precis lagom ! Sofia fyllde ju 22 vårar igår så det blev lite frukt, choklad, thé, tv å tjöt å sånt där ni vet!

Hann med en spontan snabbis dejt med Karro efter praktiken också! På lördag ses vi igen för då tänkte vi dra ut å dansa lite. Nu ska jag fortsätta kolla greys anatomy ! Yummie !


GÅRKVÄLL

Gårkvällen var nice å lyckat ! Vi blev ett gött gäng tillslut! :)


TRÈS IMPORTANT

Idag var jag uppe med tuppen, alltså klockan 9. Vettetusan när det hände en lördag frivilligt senast. Har inte alla fall tagit tag i lite "viktiga" grejjer. Har letat sommarjobb uti bare den. Så har hittat en del men måste knåpa ihop ett personligt brev. Så det är nästa steg. Sen har jag storstädat lägenheten och tömt alla sopor (snart). Sen blir det en prommit i solen tror jag ner till willys. Ikväll är det fest! Phett ska de bli. Vi ska vara här. Synd bara att jag inte kommer kunna briljera lika mycket som på min inflyttningsfest med maten å sååå.
Nä tillbaka till allt de viktiga...

RSS 2.0