PLUGGIS

Idag har jag, Karro och Camilla varit sjukt duktiga. Vi satt från typ 4 fram till 8 och svarade på en massa tentafrågor. Så nu är jag heeeelt slut. Imorgon blir det heldag och plugget följt av ett litet avbrott i pluggandet för vi ska träffa Dajana om ska åka och plugga till läkare i kroatien... :( Sen är det bara å tuta och köra hela torsdagen för att gå på terminens första 1,5p-tenta på fredag! Inte så liten och "lätt" som det låter.


TIMBUKTU&HOFFMAESTRO

Hur grymt var inte timbuktu och hoffmaestro då?!! Lätt sommarens bästa konsert, utan tvekan. Här är some pics...







FIRST DAY AT SCHOOL

Då har man klarat av första dagen i skolan nu då! Föreläsning från 8 imorse till halv 3. Gick väl okej snabbt ändå. Föreläsaren var väldigt bra så det gör ju en hel del. Nu ska jag fortsätta de riktiga livet här och håller på å laga mat. Ska vara en duktig lillasyster så maten är klar när syrran kommer hem! LYX för henne!!

MAXAD LISEBERGSDAG

I torsdags hade ju jag och Tove en maxad dag på liseberg. Och jäklar vilken bra dag vi valde för att maxa. INGA köer överhuvudtaget! Bästa på dagen var när alla var på The Ark förtom jag och Tove som var själva i höjdskräcken och åkte den 3 ggr på rad, V.I.P! Största besvikelsen var atmosfear, inte okej! Bästa åkattraktionen är fortfarande balder som vi åkte 6 ggr tror jag. =) Det var även kul att vi hade vårt lilla "crew" (malin, johanna, mikael, sofia, pär och viktor) med oss som bara var med å hängde liksom.




"pinnen-i-röva-karusellen"

Blötaste Flumride åket ever! (i alla fall för Sofia och Malin)



I JUST CAME TO SAY GOODBYE

hej gullungar! Imorgon åker jag och Tove till Göteborg. Det blir först klättring och sen Liseberg för hela slanten!! På fredagär det dags för hoffmaestro och timbuktu och senare på kvällen är det queer whiteparty på park lane. På lördag är det FestU på kvällen och sen på måndag börjar skolan igen. Så jag är kvar på heltid i Göteborg fr.o.m. Och med imorn. :) Kommer nog hem nästa helg och packar de sista iofs. Sen är det aldrig mer vbg på ett bra tag alltså!!

WHAT TO SAY?

Hej hej hallo bloggen! Har varit kass på det här med att uppdatera har jag märkt. Har inte så mycket att berätta om den senaste tiden. Häromdagen lyckades jag tillbringa 4 timmar på nordfeldts och 2 timmar på kopparn i vänersborg med härliga vänner, igår trotsade jag och tove lipz och alla andra fester för godis och filmkväll tsm och idag har jag varit runt lite i göteborg med mamma, spanat in de nya köket i lägenheten och sådär.

Annars gör jag inte så mycket på dagarna, försöker göra så lite som möjligt nu precis innan skolan börjar. På torsdag flyttar jag typ tillbaka till Göteborg på heltid (ME LIKE) dock till och börja med hos syrran eftersom hantverkarna inte ens börjat i min lägenhet än......

Liseberg på torsdag. Timbuktu och Hoffmaestro på fredag. Chalmersfest på lördag. Så långt är livet planerat. Ev. Göteborg och brännbollshäng på tisdag! So long!


Det var väl alldeles för länge sen jag slängde in en sån här liten fräsching till "me-right-now" bild?!

IPOD

Nu sitter jag här och uppdaterar min iPod lite. Det var verkligen på tiden. Råkade ju tömma hela skiten på låtar en gång när jag skulle synka den med spotify. Så nu har jag fått in några album igen. Känns tryggt! Har precis lyssnat lite på tankesmedjan som börjat igen och nu är det också dags att lyssna in mig på ligga med p3, har massa missade avsnitt ju!!!


LITE KLÄDER

Nyinköpt shorta och nyinköpt linne. Så här ska jag klä mig i höst med en fet tjocktröja till. Är planen i alla fall. Sén tippar jag på att det blir svarta jeans, svart tröja, svarta skor, svart jacka och svart mössa. You name it!


WOW-HELGEN

Här ska det berättas lite om way out west helgen utan något way out west för min del. Åkte ner rätt tidigt på fredagen och drog direkt till klätterdomen där det skulle klättras. Möttes upp av Mikael och senare joinade även Sofia, Pär och Sakari... Gick rätt bra ändå för att vara första gången och grymt kul var det också!




Senare på kvällen skulle vi ha en liten lugn och mysig kväll med lite vin vid slottsskogen.  Istället slutade det  med pizza, vin och gin hemma hos johan med Pär, Sofia, David och Viktor. följt av häng på avenyn som avslutades vid 5snåret.









På lördagen blev det först en go soft dag med Karro i solen. Senare på kvällen joinande vi grabbarna på en förfest. Sen drog jag och killarna in mot stan och fortsatte kvällen lite överallt när tillslut Sofia, Tove, Stina och Lina joinade också!





 

 

 


SOMMAROUTFIT 10



Jag bjuder på en sista sommaroutfit för det här året?!


FINBESÖK

Släpade med mig karro igår från Göteborg för att visa henne hur jag bor. Så vi tog gröna faran vid 1 igår åkte hit. Idag blir det väl en sväng till överby?? Det är väl de. Ska berätta mer om helgen senare! Pöss!

MEN HALLÅÅ???!!

Hur snygg är inte den här tjejen jag hittade via en blogg. Och hur lik är hon inte Angelina Jolie? Hur har man missat detta? Här är bloggen!!


LAAAST FUCKING DAY!

Booooyaaaaa! Har precis påbörjat sista dagen på jobbet. Sen är det leeedigt i 2 veckor innan skolan börjar igen. Kan behövas! Så 3 timmar kvar framför den här datorn sen läggs den undan och kommer antagligen fram nästa sommar igen om jag inte känner mig fel. Även om jag känner just nu att nästa sommar skulle det vara gött att vara ledig. Never mind! Åker till Göteborg i em. Hej!


LAST SUMMER DAY?

Jag fick mig en till soldag. Jag är lycklig. Har legat å schtekt hela dagen efter jobbet. Kan det ha varit den sista för iår? De vet man aldrig med det svenska vädret! Så det är väl ungefär de som jag har pysslat med idag. Och letat kläder och "städat" mitt rum... (Läs: vek ihop kläderna efter att jag letat klart)


SOMMAROUTFIT 9



Linnet är från H&M och Shortsen är från Gina Tricot, spetsen är påsydd själv.


TORSCHDAG

Jag säger det igen. Idag är det näst sista dagen på jobbet! Sen tar jag mitt pick och pack och åker till Göteborg över helgen igen. Den här gången ska jag inte kriga i en buss utan jag tar bilen ner istället. På söndagen tar jag med mig Karro hit till vbg. Visa henne hur en riktig småstad ser ut... Vad ska vi göra?! Allt de klassiska?? kopparn, strandgatan, sanden, överby?? Synd inte lipz är öppet då. Hmp, NOT!

SOMMAROUTFIT 8




Vad ska jag säga. "Kjolen" och de svarta linnet är från H&M och det vita linnet är från monki.


SOMMAREN ÄR KORT...

16 grader, blåsigt och svinkallt ute. Det var den sommaren de. Det var ju gött att vi fick 1 veckas sol i slutet av juli i alla fall. Generöst värre skulle jag vilja säga! Gosh! Nu är det bara att börja längta tills nästa sommar igen då! 2 dagar kvar på jobbet nu förresten. Sen gäller det å maxa de 2 sista veckorna!


"det var den dag i juli..."


GOTEN MORGEN

God morgon, god morgon! Idag är det ovanligt lite att göra på jobbet så tiden går ju inte allt för snabbt. Har bara varit 2 avrop hittills och det brukar vara 4, så får hoppas de trillar in något mer snart. Detta är onödigt vetande.

Läste förresten en grej på ligga med p3s hemsida. Var en brud som helst seriöst tyckte ordet "köttros" var ett "vackert" ord på kvinnans könsorgan... Jag ska citera: "Fitta är helt okej ord. Men jag gillar mycket bättre köttrosen. Låter mer eggande och erotiskt. Som en ros som öppnar sig med vackert rosa kött."

QUE???!!

SOMMAROUTFIT 7



Favoriten från H&M


BILDBOMB PART 2












"Do the creep"


HELLO LOVERS

Hej älsklingar! Nu har jag precis avslutat dagens jobb här. Så nu återstår 3 arbetsdagar! Hur gött??!! Nu ska jag pallra mig bort till bilen och åka hem. Vad ska man hitta på idag då? ÖSREGN!! De löser sig! Slänger in en till bildbomb senare + sommaroutfit. Så kika in igen!

BILDBOMB PART 1









SOMMAROUTFIT 6




Midsommarklänningen. Från Salsa i Vänersborg!


BÖRJAT NEDRÄKNINGEN

Nu har nedräkningen börjat. Jag har gått på sista arbetsveckan! Sen är det ledig i 2 veckor fram tills skolan startar igen. Och det kommer inte bli någon mjukstart i skolan precis. Tenta första veckan. Puuh! Och de kommer fortsätta så i de 10 första veckorna. Hejja hejja! De goa är att jag kommer ju verkligen vara ledig på helgerna eftersom tentorna är på fredagarna! Nu ska jag fortsätta jobba här. Kösshej!

CHILLIDILL

Hej hej! Nu blir det först lite pizza med tjejerna. Senare ikväll är det nog dags att återuppta volleybollkarriären. Det är egentligen inget volleybollväder men vi trotsar det och kör ändå. Sen blir det kanske lite filmhäng eller något likande. Ha det gött!


BRA HELG MED DAMERNA



Jag, Tove och Filippa bosatte oss hos i mina systers lägenhet i fredags har stannad där tills idag. Fredagen var lugn med mysig middag med goa vänner. På lördagen blev det först lite fika med Robin, Henrik och Johanna. Sen blev det lite matlagning och sen var det bara ladda inför fest. Brudgänget + Viktor joinade och vi drog vidare till Port du soleil. Nu har jag precis kommit hem här. Vi åkte med Viktor hem så slapp vi åka buss. Blev dock tyvärr inte någon klättring då... men jag tror jag styr upp de tills nästa helg istället! Och sen har jag ju bara en vecka kvar på jobbet och sen är jag ledig tills skolan börjar!! =D


NOSTALGIMUSIK

Ni måste lyssna in den här listan som Mikael och Pär knåpat ihop alltså. Detta kallar jag nostalgi till max. Bara hits från åren 99-02. Och är det bara jag som kan varenda en? Tevlig hälg! (skämtstavning för de som inte förstår)

99-02 <----- Tryck!!

T.G.I.F

Thank God Its Friday! Igår hade jag besök av Filippa hela dagen. Vi gjorde ingenting, eller vi låg å stekte vid poolen hela dagen. Idag ska jag ta med mina bonnatöser, Tove och Filippa, till storstaden. Vi har inte planerat så himla mycket vad vi ska hitta på. Det som ligger som plan är lite party, lite klättring, lite solning? Vädret får nog avgöra lite vad vi hittar på! Vi är tillbaka på söndag igen!

TORSDAG

God morgon, god morgon! Hur har ni det i solen? Här är det bra. Har haft en del att ställa till rätta här på jobbet nu på morgonen så tiden har fram tills nu har fått ovanligt snabbt ändå. Inatt kom ju mamma och pappa hem igen och då även Filippa å hennes päron. Får väl se sen om de har blivit något bruna. Jag ska även spana in min taxfreebeställning när jag kommer hem också, en bacardi och en likör 43, hur gött som helst!! Nu back to wörk!

LAST DAY

Idag är det sista dagen jag är ensam hemma = Jag måste städa iordning här i huset nu när cheferna kommer hem igen! Sen ska jag nog ta och kolla på den nya pirates of the caribean filmen faktiskt. Trevlig kväll!

SOMMAROUTFIT 5



Shorts, kavaj och linne från H&M. What to say?!


NÄRA KAPUTT

Trodde min dator skulle krascha här ett tag. Den dog lite lätt igår och idag när jag skulle starta den ville den inte riktigt de. Så nu har jag sett till så jag har sparat alla bilder på hårddisken. Tur att man kan spara sitt liv någon annanstans.

Idag har det varit soligt å gött igen. Eller det var det fram till 4-5 någon gång sen började de regna och åska lite. Ungefär så de sett ut i 3 dagar nu. Jag klarar mig rätt bra ändå eftersom jag ändå inte solar efter den tiden! ;) Jag är rätt bra på att tjöta om ingenting va??


SOMMAROUTFIT 4





Shortsdressen från H&M, helt klart favoriten just nu! 3 olika sätt att bära den har ni här!
Tröjorna är 2 jag fått från morsan!


MAT Å SOL

Är allt jag behöver här i livet just nu, typ...!



GBGHELG

Klickade inte av några bilder på festen i fredags för de glömde jag totalt bort men här är lite sommarhäng i alla fall!






En KYCKLING? Nej, en gul and! make no sence...??!!

syrrans snabba brillor!


TISDAG 2 AUGUSTI

God morgon solstrålar. Once again lyser solen som attan där ute och jag sitter här inne och vill bara lägga mig å schteka på kusten! Blir antagligen poolhäng idag igen från 12 och framåt, inte fy skam de heller. Hoppas mina föräldrar aldrig kommer hem från Turkiet eftersom de uppenbarligen är dem som sett till att de regnat hela sommaren. De åkte i onsdags och sen i onsdags har det varit skinande sol ute varenda dag!

SOMMAROUTFIT 3



JOBBIGT LÄGE

Detta har jag ägnat min dag åt. Drog från jobbet vid 12 idag och valde istället att jobba hemifrån nu senare på kvällen. Gäller å ha det gött när solen är framme... Somnade även typ 2 timmar på eftermiddagen så det var ju rätt gött!



ABOUT MY HELG

Aslyckad helg i Göteborg ändå. På fredagen var det lägenhetsfest hos Mikael å dem och det spelades musik från 99-02. Sjukt mycket nostalgi alltså! Tanken var att det skulle vara lite "blandfest" med lite blandat folk och sen slutar det nästan med att vi vbgare invaderar stället, som vanligt! Haha!

Sen på lördagen fortsatte solen skina och det var typ bästa sommardagen på hela sommaren så då drog vi alla ut å stekte på Saltholmen hela dagen. Sen hade Johanan och Mikael lite "inflyttnigsfest" typ, men de blev rätt lugnt från min sida efter solsting och alldeles för lite sömn natten innan.

På söndagen var det sol när jag vaknade, planerade saltholmen igen men sen började de ösregna så hängde med syrran hela dagen istället! Sen var det bara å sätta sig på en alldeles för packad buss tillbaka till Vänersborg.

RSS 2.0