YOU ARE MY BIG LOVE


VALBORG 2010

Morning ! Ny dag, nya möjligheter. Höhö. Idag är det ju som sagt valborg. Det blir middag, alkoholinstag och antagligen en skön kväll med en del nya människor. Älska husfester. Dock tror jag inte att det är de normalaste gänget vi ska till, men då har vi ju varandra.

Vad händer hos er ikväll?? Ska ni kolla någon majbrasa kanske? Blir det middag, fest eller blir det bara en mysig hemmakväll?


POWER YOGA

Precis varit iväg på Power Yoga. Gudars, de var verkligen vad jag behövde. Näst intill alla övningar kändes i baksidan lår. Och gissa vart det är jag är stelare än en ko? Jo, just där. Så kanske, för mig egen skull, borde dra dit flera gånger. Egentligen är ju mer styrka och kondition min grej och inte sånt där med harmoni och andning, men det kan väl behövas emellanåt de också, right?

ALLNEWIN

Har köpt lite kläder som jag inte har visat upp. Och nu när jag ändå var igång med min kamera så satte jag på mig allt nytt till en outfit. Så here you go!

Kavaj från H&M (eftersom jag fick lämna tillbaka den andra), Klänning från H&M, Korta tights från MQ och Converse från Junkyard.


FÄRDIG VIKT


LESS THEN A WEEK

Godmorgon solstrålar!

HUrtbullen har varit iväg och tränat nu på morgonen. Tennis såklart, inte mycket annat kan motivera mig att träna så tidigt på morgonen. Idag ska jag även testa på PowerYoga, kan bli intressant. Hoppas man inte behöver vara allt för vig bara.

Planerna inför morgondagen är även spikade, och det känns bra. Det blev en middag med lite alkohol. Äntligen, efter alla år har jag väntat på detta med middag och nu kom det.

Funderar på att ta en del outfit bilder sen. Eftersom jag ändå slängt ut alla mina toppar på golvet så varför inte testa lite inspiration. SÅ förhoppningsvis om inte de humöret försvinner så kommer de bilder sen.

SHAKE THAT THING

ZUMBA vad gött kul. Det var ca 45 min shaka ass och jag skämtar inte. Jag ägde sönder tanterna asså. Fast kan förstå om de är lite stelare i höfterna än vad jag är. Det har ju några år på nacken.

Nu är vi föresten incheckade också!! Nu ska jag sooova.

GARDERODS STÄDNING

Fick ett ryck. Skulle "städa" min garderod. Eller framför allt hyllan med linnen i. Tja, det är lite trångt och det brukar sluta med att jag inte orkar vika tillbaka kläderna utan trycka in dem. Tror rätt många känner igen sig. Och tänkte om det var något som behövde tvättas innan spaninen också. Kom halvvägs. La ut allting på golvet. Rensade bort lite kläder som jag var tvungne att ge upp hoppet om och ge bort. Svider alltid att säga hejdå till gamla kläder.


CHECK IN ONLINE

Idag är huvudet bättre i alla fall. Har väl fortfarande sån där "dagen-efter-migrän". Har i alla fall kunnat städa lite och snart ska jag åka iväg till Överby och köpa ett minneskort till min kamera. Kan ju gärna inte åka till Spaninen och ha ca 10 bilder tillgodo.

Hade även tänkt att checka in online också, MEN så var man tvungen att ha massa passuppgifter så detta måste göras tillsammans med Maja och Johanna!

I eftermiddag ska jag på ZUMBA, hahah. Kan bli jäkligt intressant. Skulle gått med Sofia, men hon har tyvärr blivit sjuk så jag får shaka själv denna veckan.

MIGRÄN FAN

Åkte precis hem från träningen för jag har fått ett migränanfall. Fy fan också. Börjar med de där blänket och sen är det kört. Så just nu ligger jag i min säng och väntar på att det "ska slå till rejält". Så ingen kettlebell sen heller då...

Det är nu man ska ha en kille som ligger bredvid en och kramar en och tycker synd om en. Men istället ligger jag här själv och tycker synd om mig själv..Inte ens mamma är hemma :(


I LIKE THEM, BUT...

Jag solar å solar och den enda färgen mitt ansikte verkar ta upp är färgen på mina fräknar. Ju mer jag solar, desto fler kommer fram under vinter dvalan. Jag gillar fräknar, men lite färg i fejset kan jag väl få snart?



KILLING ME SOFTLY

Då var ytterligare 6 km avklarade. Börjar de bli lättare efter 4 gånger? NEJ!

Shit, idag är det riktigt varmt ute också. Nästan vindstilla och klarblå himmel. Det sjuka är att när de väl blåser, så blåser det ljummet. Hur ofta händer de i Vänersborg liksom? Nu blir det bättra på brännan igen inför Spain. 8 DAGAR KVAAAAR!!!




STAY POSITIV

Yapp från och med NU börjar mitt nya liv. Jag har sagt de förr men nu jäklar. Har nämligen kommit på mig själv att jag käkar "kakor, bakelser, glass, godis" ja, whatever jag kommer åt, i princip VARENDA jäkla dag. Skärpning. Eftersom jag inte ens är så förtjust i kakor överhuvudtaget så känns de så onödigt. Visst jag älskar tårtor, grädde och godis men resten kan jag bannemej skippa. Såååå beach 2010 here I come even more. Får bli MAX en gång i veckan, helst på helgen eller på "högtider". Punkt! Detta är en gällande avtal, och gällande avtal gäller! 


MÅNDAG MORGON

God morgon. Allt bra ?

Har varit riktigt duktig idag och hunnit med att träna på morgonen. Jag å johanna skulle köra på MP, men när vi kom dit klockan 9 kom jag på att det inte är öppet så tidigt så vi drog till quality och körde lite allt möjligt istället. Vi hittade en riktig kärringmaskin som var hur jobbig som helst. Jobbigt å förklara, men bra maskin.

Nu ska jag nog duscha kanske. Sen eventuellt till Överby och leta vidare efter en kavaj, gladiatorskor och svart liten väska. hejs sålänge!


SÖNDAG KVÄLL

Har precis kommit hem från Johanna. Vi har träffat både en hemkommen lycklig Sofia och en Lisa. Det var trevligt. Som vanligt var jag kvar till sist. De blev Wallander, även om de inte var meningen så fastnade vi där förstås. Johannas mamma hade nån "vete-påse" som man kunde värma i micron och ha lite överallt på kroppen för att ha de lite gött. De testade vi. Nacken, magen, ryggen, huvudet, benen, armarna och baken. Supeeeeer!!

Här kan man ha...



...och här kan man ha!


ÄLSKA NOSTALGI BILDER



6.E PAKETET

Jag har sen o torsdags startat ett beroende. Utav... Läkerol? Eller beroende och beroende. Jag äter de som godis, vilket man egentligen inte ska göra. Så sen i torsdagskväll har jag tryckt i mig 6 packet. Mums. Men det är ju gött faktiskt.


SLÖAR DAG

Vilken seg dag. Jag känner de på mig redan nu. Hela morgonen har jag tillbringat framför tv.n. Känns som en typ bakis-söndag även fast jag inte var på någon fest igår. Långt ifrån fest var det ju igår. Haha. Vi grillade. Det blev jag, johanna, hennes kusin och hennes pojkvän och en snubbe till. Egentligen tror jag de var meningen att de skulle varit fler för att sen dra ut men de blev nog ändrade planer. Vi drog och hyrde en film istället och käkade oss alldeles för mätta. Det var väl ändå en okej kväll trots allt.

VARNING!!!

Se inte denna film. Big big no no!! Sämsta på länge. Herregud asså! VARNING!!


DAGENS EGOSHOOT


Tröja vero moda, linne h&m, tights h&m, armband humanity



Nu  drar jag och grillar hos johannas kusin eller nåt. Vet inte riktigt om jag "passar in" i de gänget, men en första grill måste ju äna ske snart. Så varför inte?


I TOTALLY HATE IT

Jag hatar verkligen löpning. Gick ut å sprang med blev så förbannad efter 2 km för att det var så jobbigt så "gav upp" och gick ca 2 km. Sen kom maga från ingenstans och då sprang vi de sista 2 km. Fy fan asså. Trodde de skulle bli lättare efter ett tag och inte jobbigare? Blää

Och inte nog med de, nu måste jag laga mat också. Suck.. Jaja, bara å sätta igång då.

GRATIS SPOTIFY-PREMIUM

Gör mig en tjänst. Gå in HÄR och fyll i en gratis kampanj. Då skulle josse bli väldigt glad och lycklig i själen. Offra 5 minuter för en gammal kompis i nöd. Snääälllaaaa (A)


LÖRDAG 24 APRIL

Hej hej. Hur mår ni idag då? Jag mår fin fint. Har precis varit ute och solat nu i 1½ timma ungefär, sen tröttnade jag. Imorse var det ju även dags för Ki-box igen. Jag å Linda kommer dit och tja det var väl vi 2 där ungefär + en tant till som alltid är där. Så det blev en liten privattimma med Ali, vår lilla boxtomte.

Så var det ju egentligen dags för 6 km ingen. Men jesus vad de tar emot. Träningsverk, ont i knät, sleten sen ki-boxen, dåsig efter solningen osv. Får se hur det blir med det där...

Vad händer hos er idag/kväll då??

WHAT A NIGHT

Träffen med mina damer var kort men intensiv. Vi käkade min efterrätt som var okej, jäkligt mättande. Sen tjötade vi lite allmänt göttit, sen var lina och sofia tvugna att dra rätt tidigt för det var saker som skulle fixas. Linda stanande en liten stund men vi insåg snart att vi måste börja ladda inför morgondagens Ki-box pass. Vi ska ge det en 3de och ärlig chans imorgon tänkte vi. Så påt igen! För sist gång sög de verkligen. Så ska nog gå å lägga mig snart, är redigt trött.

Imorgon är jag ensam hemma hela dagen. Gött säger jag. Vad ska man hitta på för bus då da?



Box, box. Godnattt!!


ALLA UTOM DU

Snart kommer vännerna på besök. Hahah, roligt att det blev alla UTOM Robin istället. Vilken jääävla svikare asså. Ne men det blev sofia, lina och linda som kikar hit. Få la bjuda på något gött då och bara chilla.

Btw, underligt väder idag på tal om ingenting. Först var det soligt, sen blåsigt, sen regnigt, sen hagligt och sen soligt? Explain it to me pleace!!

Peace out

JUST NU!


I'M A BUSY WOMEN

Har varit lite slow med uppdatering idag märkte jag. Har varit i stan med mamma och sen åkte vi och veckohandlade. Detta tog längre tid än beräknat eftersom min mor är så slow. Sen var jag tvungen att ta en tur till gymmet också. Så nu ska jag snart äta middag och SEN ska jag börja med mitt bakande, så är lite försenad i planen.

MEN..

Verkar tydligen bara vara Robin som vill ta del av mina underbara bakverk. Ingen som vill... :( :( :( Buuhuu. Inte för att det är något fel på Robin men va fan, lite mer action polers, det är ju fredag!!!


JOSSE BAKAR

Matchen behöver vi inte nämna. Spelade väl ändå okej. Svårt med första utomhus matchen. Punkt!

Imorgon funderar jag på att ta mig an det stora bakprojektet. Kollade på Lejla bakar igår och blev så jäkla sugen på allting hon gjorde. Så tänkte jag att jag skulle kunna vara lite nyttig på samma gång och baka eget bröööd?? Sen eventuellt göra en sötgrej också. Så kommer finns grejjer så det räcker å blir över.

Vill ni komma och käka er mätta på fett å nyttigt? OSA HÄÄÄÄÄÄR! Höhö, ni kommer inte ångra er!!


BECAUSE I LIKE YOU...ALOT



Shoes ala fraaance


SNYGGT VAR DET HÄR



Snyggt med spetstights. Måste dock sitta på rätt person och med rätt kläder till.


MATCHRUTINER

Idag är det match som gäller. Är första turneringen utomhus för iår och denna äger rum i Sandared som ligger vid borås ungefär. Kommer nog bli kallt, men brukar trivas i den här turneringen. Även om jag hatar "utomhusspelet" så är det ju inte grusbanor där utan plexipave så det brukar glida på bra. Sen är det ju fortfarande så att jag inte hinner komma in i matchrutinerna eftersom jag spelar match så sällan. Jag spelar i kvalet så förhoppningsvis ska man väl få vinna en match, men de kommer bli tufft. Hård konkurrens. Önska mig lycka till. Vi åker nog vid 3 så får väl sola sålänge!


NI MISSAR VÄL INTE?

Sex rehab with dr Drew ikväll? Ne tänkte väl de!



JAG SAKNAR ER...

...fortfarande lika mycket. Om ni inte har förstått de! Nu har nedräkningen börjat. 2 VECKOR BRUDAR!!!!



sommaren 07??


HOW DID THIS HAPPEN?

Hur deprimerande var det inte imorse när det var frost på rutorna på bilen. Hallå eller? Trodde våren var här nu. Jag har i alla fall fått mina resultat från mitt TOEFL prov jag gjorde isthlm för nån vecka sen. Det gick ändå okej. Låg på "medelbra" under alla kategorier. Visst var man lite bättre på speaking och writing men det är man väl nästan alltid. Så jag får vara nöjd denna gång. Bättre än de första provet i alla fall! För de var katastrof!

21 APRIL 2010

Vaknade för ca 2 timmar sen. Jisses, inte okej. Jag var som en levande zoombie. Vet inte om det var för att jag var uppe klockan 7 och åkte iväg med bilen på servie eller om det är det trista vädret som det är idag eller om det var för att jag inte fick mina 10 timmars sömn? Många frågetecken där.

Idag blir det en riktig slappa dag känner jag. Kommer iofs behöva gå ner till stan sen för att hämta bilen. Som tur var slapp jag den promenaden klockan halv 8 imorse eftersom jag har en sån snäll pappa som körde hem mig. Ska iofs träna en timma med damlaget sen, vilket brukar vara mer eller mindre seriöst.

HÅRMODELL FÖR EN KVÄLL






Nu har ju typ allt rasat samman, men hade i alla fall lockat hår med plattång och uppsatt på ena sidan. Inte något märkvärdigt egentligen utan det var mest min färg som var "speciell". Så det var de!


IN I DRÖMMARNAS FRAMTID

På senare tid har jag funderat och funderat på vad jag egentligen vill göra med mitt liv. Vad är mitt drömyrke? Jag har en del har jag kommit på. Inga några seriösa sådana men ändå "drömyrken".
 
Den absolut största drömen jag har är att bli sån där sån åker till typ afrika och träffar massa djur, såsom lejon, leoparder, apor osv. You name it. Fatta drömen och få vara en som gör program på animal planet. Kunna allt om alla djur och få träffa alla dessa djur. De är min högsta önskan. Men som sagt bara en dröm. De närmaste man kan komma här är väl att få jobba på zoo såsom skansen. Inte riktigt samma grej va.



En annan tanke jag har haft är att bli kriminalare. En sån där som glider runt i vardagarskläder och löser massa mystiska mord. Ah jag kan tänka mig att vara Martin beck, wallander eller johan falk typ. Men eftersom vi bor i sverigeland så tror jag inte alls det är så häftigt som på film. Och sen måste man vara "vanlig" polis först...

Ett tredje drömyrke är att jobba på radio. Asså antingen som musikproducent eller bara en som tjötar. De verkar ha så sjukt kul på alla program på P3. Bara sitta å tjöta några timmar och sen planera sitt tjöt resten av dagen. Eller om man då skulle bli musikproducent att kunna sjukt, omänsligt mycket om musik. Men nej, mediayrket är allt för efterfrågat och för svårt att nå till toppen.

Här hade ni lite tankebanor som ni antagligen inte hade någon aning om!! Surprise! 


INSPIRATION



Schnöööggt!


HÅRMODELL

Snart ska jag åka iväg och vara borta hela dagen. Jag ska nämligen vara hårmodell på "girlsnight" ikväll. Så klockan 2 ska jag sitta hos Linda i frisörstolen och hon ska göra nån häftig uppsättning hoppas jag. Har ingen aning om hur det kommer bli men de kan väl förhoppningsvis sitt jobb!! Så jag blir gone nu resten av dagen, so no more update. I think.
Kanske slänger in en josse-funderar innan jag drar...

DET TAR EMOT

Måste ut å springa 6 km nu och det tar emoooot. Speciellt med tanke på hur jävla jobbigt det var i söndags. Har nämligen fått order från min tränare att springa 6 km 10 gånger innan serien börjar. Vilket är om ungefär 3 veckor och detta gör att jag måste springa varnannan dag :O fattar ni, det är ju sjukligt. Så bara dra på löparbrallorna och pallra sig ut. Dör jag vet ni varför...


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är det gjort också. Då var alltså 2 utav 10 löppass avklarade då. Snart kan jag nog se ljuset i tunneln.


"DAGENS OUTFIT"

Just kidding!! Så här såg jag ut när jag tränade idag. Kan väl säga att det är dagens outfit för det var väl de enda jag satte på mig idag. Är ju ingen större idé att klä upp sig inför sig själv här hemma. Eller?


BESLUTSÅNGEST

Kan inte bestämma mig om jag ska köpa röda converse som jag funderat på i ett år typ eller om jag kan köpa dem blåa, för färgen är grym, eller om jag inte ska köpa några alls??? Och hade bestämt mig för att köpa ett par höga, men sen när jag testade låga i affären så blev jag sugen på dem istället...har ju 2 höga sen innan... HELP!



NU ÄR JAG SVART

BARA SÅ NI VEEET SÅ ÄR JAG SVART NU ELLER BRUN OM NI VILL KALLA DET DE!
Och mina ben har för typ andra gången iår sett solljus. Jag tror att de log lite inombords, men inte helt säker.




HERE IT IS

Gick ut på balkongen för att sola mitt vita nylle, hann väl sitta ungefär 20 min sen kom det ett mega moln. Var ju ganska typsikt att de skulle gå i moln när jag äntligen bestämde mig för att gå ut och sätta mig. Förhoppningsvis kikar solen fram snart igen då går jag utå  steker igen.

MIN KVÄLL

Började med att vi tydligen inte alls skulle vara hos tove utan robin. Så väl där fick jag vända och åka till thn. Sen spelade vi inte alls något melodifestival spel, de ljög jag om, det blev cloedo! Vilket inte alls var något negativt eftersom jag VAAAAANNNN!!!

Sen hade sofia förövrigt med sig kameran och i denna kamera fanns det en och anna mycket vacker bild från brakafesten för nån helg sen. Herregud asså, inget minne av alla dessa bilder, men roliga var dem. Så en vacker dag ska jag få tag på dem också! Nu ska jag sova mina små gullegrisar! ;)



hittade denna bild i mitt "cam"album, va fan håller jag på med?


SPELKVÄLL

Nu drar jag ner till Tove. Vi ska ha spelkväll allihop. En efterlängtad sådan. Ska spela något melodifestivalspel, jag kommer SÅÅ förlora, och jag kommer bli sååå sur!! Alltså ska inte jag å tova vara i samma lag för då kommer de gå åt pipan med humöret. Ni får ha en trevlgit kväll sålänge! :) kram

OCH SÅ BLEV DE LIPZ IGEN...

Fy fan vad tragiskt att jag sa i fredags att jag inte skulle dra till lipz på ett bra tag. Och vart står jag inte igår natt mellan klockan 00-02 om inte på lipz dansgolv? Blev nog den mest spontan utgången på länge. Började med att vi skulle ta en mysig fika på strandgatan, jag, johanna, robin och sofia. Runt 10 fick vi ett ryck. Vi blev så himla sugna på att bara gå ut å dansa. Vi gled förbi lipz för att kolla vilka som var vakter (eftersom jag inte är 20). Som tur var stod min lilla Alem där, haha. Så vi drog hem till Robin en stund jag å sofia var så jävla trötta och opepp egentligen men efter lite dans i lägenheten och grupptryck så slutade vi inne på lipz. Lätt flirtade jag mig förbi vakten och vi kom in. Efter mycket svett å dans så var kvällen slut. Så vid 2 tog jag min lilla peggan och åkte hem. En annorlunda men bra kväll ändå. Trots huvudvärken och tröttheten.


Först satt vi ute för att det inte fanns några platser. Det var kallt å dumt!

Snyggingar!

Jojjis å Josse


NÅGRA AV DE BÄSTA

Nu åker jag till trollhättan och umgås med några utav de bästa personerna jag vet. Gud så gullig jag är idag. Ska nog ta med kameran och föreviga detta ögonblick.


ANSWER ME, GUYS

Något jag har funderat på:

1, Antingen hör killen nästan ALDRIG av sig, och självklart är det den personen man är intresserad av

eller

2, Så är det är kille som hör av sig FÖR MYCKET, som man inte alls är intresserad utav.

Finns det inget mellanting hos killar?? Svara mig tack!


GODMORGON/FÖRMIDDAG

Välj vad ni vill. Jag kanske drar till med god förmiddag idag faktiskt. Har nämligen varit uppe med tuppen (09.30) och stuckit iväg på en timmas bodypump halv 11 till halv 12. Bara så ni veeeet.

Igår var det fika på strandgatan i fööör många timmar. Kom dit vid 7 och drog hem vid 12. Först satt vi ute och frös i några timmar och sen när det äntligen blev en ynka plats över drog vi in. Det var trevligt i alla fall.

EN RIKTIGT KÄÄXIG BILD


FOR THOSE WHO DIDN'T NOTICE

Före:

Efter:


IT WAS FÖÖÖN

Gårkvällen var faktiskt helt okej. Vi drog dit vid 12 ungefär vilket var precis lagom. Det var bra musik, helt okej mycket folk och bra fart på benen! Men som jag ofta säger så dröjer de nog innan det blir lipz igen. Och denna gång menar jag de faktiskt.

vaknar vid 11 av att det känns som man sovit ca 2 timmar. Känner sig typ bakis fast jag inte drack något? Hmm.. varför känns det alltid så?? :D



Jag i ett nötskal på dansgolvet. Skräll med vimmelbild.


UT OCH DANSA

Ikväll drar vi till lipz. Ja det finns inte så mycket annat att göra i den här staden. Jag kör ikväll så blir till å dansa, dansa å dansa. Hoppas det inte är helt dött i alla fall. Eftersom alla har fribiljetter typ så hoppas jag de lockar folk, annars finns risken att det blir rääättt booring. :P Men då får man väl dra hem då. Ha en bra kväll!



A NEW DAY IN MY LIFE

Hade vääärldens jobbigaste träning imorse. Gudars vad det sög i benen och gör fortfarande. Det var mjölksyra på varenda övning och efter 1 h med konstant mjölksyra mår benen mindre bra. Att jag dessutom hade träningvärk innan gjorde ju inte saken lättare precis. Men det är gött efteråt.

Ikväll blir det utgång. Vi har fribiljetter till Lipz så varför inte gå dit å dansa å umgås lite? Dansa är ju kul liksom!

Coachen har fortfarande inte ringt. Vet inte om ajg vill att hon ska ringa snart så det är överstökat. Har ju liksom ingen aning om när samtalet kanske rullar in. Jaja. Nu ska jag försöka ta mig ur datastolen och typ göra något annat.


TENNISTRÄNING

Nu drar jag iväg och kör en timma med damerna. Sen glömmer ni väl inte sex rehab ikväll? Det ska absolut inte jag glömma i alla fall.


20 MINUTER SENARE...

YEAH I DID IT! Gick ut å sprang 4.5 km. Jag är riktigt nöjd med mig själv. Vad har hänt? Och det var inte plågsamt jobbigt.. Har spinningen gett resultat?? :O Sprang ialla fall 4.5 km på 20 min. Inte helt dåligt i alla fall. Mitt mål är ju att springa 6 km på 30 min så det ligger ju inte så långt bort i alla fall. Ja nu kanske inte detta var så intressant att läsa för er men var tvungen å skryta lite.

LÖPARRUNDA

Ska nog ut och springa ut. Gäller att jag skyndar mig ut innan det går över. Jag är lite stooopid men måste fan få bättre kondis. Hjärtat slår ju i snitt 130/minut i stillastående position. Ah. Jag ljuger inte. Det är ungefär så illa.


UPPE MED TUPPEN

Yes I'm already awake så att säga. Ställde faktiskt klocken på 9 imorse. Fast när den ringde så snoozade jag vidare. Fast sen 5 över 9 rinde Linda så då var ju perfekt för då vakande jag till liv och orkade ta mig ur sängen. Nu ska jag snart ut i solen och steka på brännan lite till.


INTE INBILLNING



Nej det är inte ni som inbillar er om ni ser en viss ljusrosa ton i mitt fejs. Jag har lyckats bli lite solbränd. Sen att jag ser lite smått creapy ut på bilden gör det ju bara ännu bättre. I alla fall, Kors i taket. 3 dagar i solen har gett resultat. Ser till och med lite mer än rosa ut på näsan såg jag förrut. Imorgon blir de att ge sig på andra delar av kroppen så att säga.


NIXPIX

Orkar inte blogga så mycket idag. Har varit busy hela dagen så har inte riktigt haft tid. Jag har i alla fall lärt mig en ny sak idag, att man inte ska döma hunden efter håren typ. Något djupare behöver vi inte gå in på. Imorgon ringer ev. "min coach". Jag måste förbereda mig. Uhhhhh!!

1, Hatar att prata i telefon med personer jag inte känner
2, Hatar att prata seriösa samtal i telefon
3, Hatar att dessutom snacka engelska.

HELP MEEE!!!!! Jag är patetisk.

SOLIGA DAGAR

Det är sol ute idag igen. Wonderbar! Det blåser dock, vilket innebär kyla. Ska snart in till thn och fika, sen ska jag ta en tur förbi överby och kanske byta en grej jag köpt och sen ska jag träna. På tal om träning så börjar vi snart utomhus. Banarbetet är i full gång. Inte för att jag gillar att spela på grus men jag gillar att spela utomhus. Ajja. Ha en bra dag!


UNDERBAR BILD

Haha. Igår hittade filippa denna underbara bild på fejjan. Haha, en klockren bild från i somras. Nu kan ju denna bild lätt misstolkas men de skiter jag i. Det var bara en sån sjuk grej som vi kände för å göra. Sen ser det ju ut som jag är mest sugen på denna pojk, men så var ju inte riktigt fallet!


100 GREATEST HITS OF YOUTUBE IN 4 MINUTES


JAG KAN INTE

Har försökt att sola nu i kanske 2 timmar men jag kan verkligen inte. Jag är så sämst på att sitta still i en jäkla stol med solen rakt i fejjan. Har försökt att proppa i mig massa skit samtidigt som jag "solar", jag har försökt att koppla bort plågan med musik men inget funkar.

tips på att stå ut? :D

VIKTIG JOSSE

Nu har viktig-josse trädig fram igen om man säger så. Först har jag mailat coachen att hon kan ringa på typ onsdag. Sen har jag mailat min "hjälpkvinna" från kilroy, snart ska jag ringa till min fd chef och fråga om det finns sommarjobb och sen ska jag även ringa hanssonbil för att boka in en servicetid eftersom bilen är lite kaputt i stryningen för tillfället. Ska kanske ut och sola en stund först.


GOOD NIGHT

Nu ska jag sova. Mmm. Inget jobb = Sovmorgon. Äntligen kan jag få mina 10-12 timmars sömn igen. Jag har saknat er ska ni veta. Imorgon drar tennisträningen igång igen. Har ju haft lite vila nu i några dagar. FAKTISKT! Jaja. God natt på er.

UTESERVERINGEN ÄR IGÅNG

Jag å Johanna har stekt några timmar på Strandgatan. Vi satt så gött där i ena hörnet. Oj vad bruna vi är nu! Hm...




SÅ GÖTTIT VÄDER

Drar nu till "centrum" i vänersborg med johanna, när vi gått igenom de på 5 min drar vi vidare till thn och går igenom de på 10 min, sen sätter vi nog oss å fikar. Så himla göttit väder idag med! Solbrillorna på! Check! Hejs!


2 PICS FROM YESTERDAY




Haha. ursäkta pedofil-looken men detta är en bild som johanna länge velat ta. Brukar nämligen ha slukat bärpajjen innan vi hinner få upp någon kamera. Och barnslig som jag var tog jag ett glas cola också.


GOD NATT

Hoppas ni har haft en bra kväll. Min har varit okej. Har varit så himla trött bara. Linda å victoria ville ha med oss på en utgång till meza, det är ju ändå gratis liksom men jag pallade fan inte. Blev lite töntig racing hem sen med johanna. Hahah, fick leva ut drömmarna där lite. På min lilla peggan så klarade de knappt de hastigheterna, skulle behövas en till växel så att säga. Men jag gled om så fint. Hehe. Töntigt egentligen men vi tjejer kan också ;) Just as you know.
 God natt i alla fall.


DEMINGIRL IGEN

Nu drar jag till strandgatan. Har tagit mig en nap nu så är lte piggare (not). Kör jeans och jeansjacka again.. Hm. ska inviga mina franska shoes för iår också. Har lääängtat efter dem. Ska lägga upp en bild någon gång på mina skönheter. ojoj nu är jag lite sen (men antar johanna är de också) måste kila. Pusshej



WELL WELL

Nu har jag kommit hem från götet. Hängde hos syrran igår kväll och på esprit. Hahaha. Och jag är fortfarande nöjd med min bak.

Gjorde ACT test idag. Vi var 6 stycken där. Det var väl lika svårt som dem andra jäkla proven. Fast denna gången kändes första engelska delen och matten helt ok. Men bara för jag säger så gick det väl också åt helvete. Snackade med en amerikan som också gjorde proivet och hon tyckte det var sjukt svårt, vad säger inte de om proven då?

Sen träffade jag linda och victora på stan. Vi gick ltie snabbt i affärer sen åkte vi hem med 3 tåget så nu ligger jag här deckad. Drar nog till strandis med johanna å fikar snart. Om jag orkar ta mig ur sängen typ.



Och här satt jag å stekte i min ensamhet på avenyn.


JAG OCH TELEFON...

T"hank you. I'd like to speak with you about utep and answer your questions.
Please let know of a good day and time to reach you via phone.
Sincerely,
Coach campbell
Utep tennis"

Avvaktar nog att svara på detta.. Uhhh.


MIXED GRILL

Idag bjuder köket på "mixed grill". Så jävla lyxigt asså. HAHA


DENIM GIRL



Jeans + Jeansskjorta. Egentligen inte okej. Men trändigt!


4 NYANSER AV BLÅTT

Detta är typ min humor. Skulle åka hem från jobbet då jag ser att det står 4 blåa bilar bredvid varandra i olika färg. Höhö tänkte jag och tog ett kort. För hur vanliga är knallblåa bilar egentligen? Och vad är oddsen att man parkerar bredvid varandra och parkeringen är dessutom bara för vattenfallare.


SANNINGEN BAKOM MOBILBILDERNA

Såhär brukar de se ut:



DU SKA INTE KÖRA BIL OM...

...Du är trött. Hmm. Då borde jag typ aldrig få köra bil ju?

1, Jag skulle inte kunna åka TILL jobbet, för vem är inte typ så trött så man ser dubbelt när man åker till jobbet?
2, Jag skulle inte få åka HEM från jobbet, för vem är inte så trött så man ser dubbelt efter att ha suttit vid en dataskärm hela dagen?
3, Jag skulle inte kunna åka bil efter klockan 9 på kvällen eftersom jag är konstant trött då och går å lägger mig typ 10. Nej jag är inte mobbad, jag är bara en väldigt trött människa. Har faktiskt pushed the limit till 11 nu.



Så här gääsig är i alla fall jag när jag åker bil en vårdag. Och tro det eller ej, bilden är tagen med min MOBIL!
Ja det kan man faktiskt inte tro. Ska lite senare visa er lite bilder från helgen där de visar hur bilderna brukar bli. Men den karamellen får ni suga på i nån timma eller 2.


NÖTHING TO DO

Inget å göra för tillfället. Väntar på en person som jag ska fråga en fråga. Då blir det mycket dö tid för man vet aldrig hur länge de är borta. Har i alla fall börja lyssna på fredagens morgonpasset eftersom jag missade detta och både Nour och Soran var där då. Underbart kul. :) Älskar Nour som privat person inte som bitterfittan.




I JUST HAVE TO

Måste börja fotografera mera. Måste ta tag i mitt liv lite till. Måste köpa ett minneskort till min kamera så jag kan börja fiiiilma våra möten och ta mer än typ 10 kort. För de är vad minnet räcker till just nu. Älskar fula bilder, galna filmer, härliga samtalsämnen. För kvällträffarna med mina kompisar är utom denna värld. Samtalsämnena kan handla från allt mellan sex och festival till väder och vind typ. Ni skulle vara så lyckligt lottade om ni fick en ynka snutt utav dessa kvällar, både nyktra kvällar och lite fullare.



Mer sånna här bilder till folket.


3 ORD

Jag bara 3 ord att dela med mig utav. Kääääxi, Gääsig och Schmischk. Var vara tvungen å skriva av mig dem.


VART BEFINNER JAG MIG?

Idag verkar de som jag till största delen ska befinna mig i arkivet här på jobbet. Låter ju mer gassigt än vad de är. Det är ett skåp med massa pärmar och avtal. Inte precis något rum man hänger i. Som man lätt kan tro.

HÄRLIGT GÄNG

Morgonpasset i P3, härligt gäng att lyssan på på morgonen. Tummen upp för dem.


JAG ÄR SPÄRRAD

Sitter just nu på jobbet och väntar på att få börja jobba. Eftersom mars månad är slut har jag inte längre tillgång till några program här, så jag är lite spärrad så att säga. Haha. Så bara å vänta på att jag blir upplåst igen.

DAGS IGEN

Nu ska jag slagga. Ytterligare en händelserik dag i mitt liv. Både de ena och de andra har hänt igen. Imorgon är det dags för jobb igen. Är jättepeppad! (ironi). Men de jobbet är snart klart så gäller å njuta så länge som möjligt för sen är jag väl arbetslös igen. Så får nog peppa upp mig tills imorgon i alla fall. Godnatt darlings.



bowlingen med johanna å hennes syrra gick bra föresten. Jag vann! Det är huvudsaken!


SÅ MYSIGA MÄNNISKOR

Sofia bjöd på frukost imorse. Det var göött och mysigt även om det var tidigt på morgnen. Sen åkte jag och tränade en timma med ellen. Sen har jag bara kolla på sex rehab med dr drew och ballar av stål. Snart ska jag iväg och bowla. Tänkte spöa skiten ur dem faktiskt. Höhö ;D

PÅSKFRUKOST

Imorgon ska jag gå upp 07.45 på en ledig dag :O. Då kan man ju fråga sig varför detta? Jo, sofia ska bjuda på påskfrukost eller nåt sånt och då valde de den bästa tiden på dygnet. 08.00 älska mornar. Hrm.. Men vad gör man inte för sällskapet? :D Sova kan jag ju göra en annan dag. Nu ska jag nog sova eller nåt. God natt

BILDER GÅRDAGEN













HELGEN

Gårdagen var GRYMM! Mer än så säger jag inte. Eller jo kan ju sammanfatta kvällen med massa random ord.

god mat skratt kaxigt bra sällskap
alkohol hångel vurpor random
 lipz20 dans soffa omöjlig tv
crazy kort drinkar tunga självutlösare
tequila v.s djungelvrål = dåligt kombo
män ont i fötterna sång
oki pussar oki bajram

Lite kortfattat. Bilder kommer.


20 BAST OCH GRATTIS BABY


ETT S.K LIV

Jag är kass på att uppdatera. Jag har nämligen skaffat mig ett så kallat "liv". Nej det har jag inte men jag har varit jäkligt upptagen de senaste dagarna känns de som. I torsdags invigde vi Robins lägenhet, den är blommig och nice. Sen igår tränade jag som en idiuuut kan man säga, sen har hela familjen kommit hem och sen var jag på bio med johanna igår också. Vi såg "Green zone". En bra film faktiskt. Inte min gengre och kanske ingen jag skulle valt att gå på bio på om jag inte haft en fribiljett som behövdes utnyttjas.

Nu ska jag på sopplunch eller nåt hon johanna som fyller ÅÅÅÅR idag. 20 Bast, åh herregud vad de ska firas ikväll. Vill inte veta om morgondagen tror jag.

NU ÄR DET FAN VÅR

Så trashjeansen åker på och en färgglad tröja. Wei!



1 APRIL

Slog mig precis att det är första april och jag har inte lurat någon. Hrm. Tråkigt. Undra vad aprilskämtet var i ttela.(tidningen) Jag sitter här nu nyduschad i alla fall. Har varit på gymmet med syrran en stund. Körde mitt pass som vanligt. Senare ikväll blir det hem till Robin och hans lägenhet. Det blir nog jag, johanna, sofia och tove tippar jag på. Kuuuul! Så just nu väntar jag mest på att tiden ska gå. Får nog bli lite dataspel eller nåt. Haha!


LÅNGHEGLG

Skärtorsdag idag och jag bestämde mig för att ta ledigt. Jäkla va trött jag var när jag vaknade imorse. Helt sinnes. Brukar ändå vara pigg när jag stiger upp förhållandevis sent i jämnförelse med tiden man går upp när ma jobbar, men icke. Ni försöker jag få ner ett program så jag kan spela över musik från spotify till datorn så jag kan lägga in i iPoden. De där replay music har ju bara 25 låtar och de har jag förbrukat... ajja.. Sen ska jag till gymmet. Återkommer!

RSS 2.0