INGET INTERNET

Internet här hemma är helt bananas. Så gör ett litet inlägg från mobilen nu när jag ändå har typ gratis internet hela sommaren. Sitter just nu och kollar wimbledon, såg ut som söderling skulle spela ut nadal men nu verkar de bli jämnare igen. Där emot är federer utslagen. Rätt stort åkte han dit. Nu ska jag kolla vidare.

JAG KAN INTE SKRIVA

Kan inte komma på något att skriva om. Är det detta som kallas bloggtorka? Njea. Då tjötar jag istället bara på om vad jag har gjort idag. Först var jag uppe med tuppen (alldeles för tidigt) för att åka och spela lite tennis. Först med johanna som aldrig hållt i ett rack och sen med en klubbpolare. Sen åkte jag hem å schtekte några timmar, tog ett alldeles för kallt dopp i poolen, sen kom johanna på besök då åkte vi å tömde oss på gymmet sen åkte vi till strandis där robin joinade, SÅKLART. Nu är jag så trött så jag håller på att dö och klcokan är 22.00!


SCHTEKBILDER


Årets första dopp för mig! "Varmt"




Johannas "naturliga"pose!


VARNING! INTERNSKÄMT

En liten sneakypeaky. Helheten kommer när man minst antar de. Säger bara de. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!


MIDSOMMAR OCH NY FAMILJ

Då var midsommar "färdig firat". Har umgåtts med mina nya familj som består av Johanna Johnsson och Robin Sundin nu i 22 intensiva men väldigt bra dagar! Vi har Schtekt oss och vi har umgåtts med johannas släkt å vänner och vi har gjort allt tillsammans. Lekt lekar, sovit, ätit, snorat, solat, bakat, druckit vin, lyssnat på musik och gud vet vad! Men jag klagar inte, jag saknar er redan mina små gullegrisar ;)



Har för övrigt glömt att visa denna schneekiga bilen jag å johanna stötte på när vi var ute och prommenerade häromdagen. Nu när jag har hållt till ute på landet en hel del så var ju denna bild rätt passande. ;)


NYA ÄVENTYR

Nu ska jag nog sova. Imorgon är det uppe med tuppen. Hoppas även solen är vaken då. Så blir det solningen. Sen blir det middag. Sen får kvällen utvisa resten. Punkt. God natt.


FÅR JAG CHANS PÅ DIG?


- Ja!


LITE TANKAR

Jag har tänkt på en sak. Lite apor och så. Det har ju liksom 4 fötter, fast ändå har dem 4 händer. Ja ni vet, de går ju på alla 4 precis som en hund. Fast ändå kan de använda fötterna precis som händer som när de äter å så. De hade väl varit ballt om man åt en banen med foten ju.


DAGENS TRÖJA

Hittade en gammal goding längst in i garderoben. Hurra, hurra! Världens skönaste färg och grymmaste kissekatten på! Så det blev strykgärnet på den och sen åkte den på!


PLANERING I ONÖDAN

De blev då fasen ingen solning idag heller. Gråare på himlen kan de nog knappt bli. Det är inte mycket positivt nu asså. Ingen sol, inget planerat inför morgondagen och midsommar och jag måste ut och klippa klart gräsmattan. Bläää.

Lite senare kommer de nog komma ett "josse tänker" inlägg. Så håll ögonen öppna ;)

INTE MYCKET ATT HA!

Var ju som sagt på överby. Finns inte mycket att handla i denna stad asså. Inte ens ett linne kunde man hitta. Lyckades i alla fall köpa ett vitt nagellack, fick även bli ett ljusrosa. Sen var de som sagt inte så mycket mer att hänga i granen. Sen blev de strandgatan med bästisarna. De blev kallt, så vi drog hem rätt tidigt (21.30)! Nu ska jag lyssna lite waka waka sen ska jag nog göra mig några nutella mackor och sen kolla lite webbtv och sen sööva och peppa inför en soldag imörra!


GODMORGON MULSTRÅLAR

Vad händer med solen som skulle hålla i sig i 2 veckor? Hm.. Halvdant väder ute och de suger ju rätt hårt. Sitter här och väntar på någon leverans till poolen sen ska jag vänta på att jag johanna slutar jobba sen ska vi dra till Överby en stund. Det var väl passande att välja idag då när det blev mulet. Helt planerat.


ÄLSKA OCH ÄLSKA ÄNNU MER



Det är sånna här bilder som får mig att vilja älska. Älska varje dag. Dag ut och dag in. Älska som aldrig förr. Älska när som helst. Älska på alla platser, på stranden, i bilen, på bussen, i en buske, mot en vägg, i duschen, i sängen, på köksbordet, på en bergsklippa, i trädgården, på golvet, i soffan eller på ett hustak. Så vad ville jag säga med detta? Jo, ge mig ett ligg för fan!


DAGS ATT BESTÄLLA

Yes. Ett par nya pjux (skor för er som inte hajjar) behövs. Veeeeeeeeeeeerkligen. Huvudanledningen är att dem har snart ett hål framme i tån. Som vanligt är man ute i sista sekund och beställer nya när man inser detta. Den andra anledningen (känsliga läsare läs inte detta) är stanken. Det är oliiidlig. Typ omöjlig att få bort. 1 års fotsvett. MUMS på den! Sen ska jag även beställa racketsener. Roligt. Inte. Men välbehövt de också. Sen på tal om något helt annat är jag ju fortfarande sugen på ett somewear linne och sen har jag hittat ett till sjukt snyggt linne, men vara strl M... typsikt.



Kan bara säga att det var olidligt att ta denna bild. Fick bli första försöket.


TISDAG EFTERMIDDAG

Så nu har jag duchat och tvättat håret. Det var välbehövligt. Vet inte när det var jag tvättade håret senast, atagligen för länge sen om jag inte kommer ihåg. Har föresten för första gången börjat känna ett behov utav att shoppa. De brukar ju mamma sköta i vanliga fall, men hon har varit rätt inaktiv den senaste tiden har jag märkt. En del saker som skulle behöva inköpas är vitt nagellack, oversize linnen och lite färgglada toppar och egentligen skulle jag vilja ha ett par nya jeans också men de får väl vänta.... :P




MY DREAMLIFE

Solar, solar och solar. Får jag inte cancer efter den här sommaren så får jag nog aldrig de. Men rätt långtråkigt är det ju att ligga här själv, men vad gör man inte när alla andra arbetar. Kanske skulle göra en godgärning och klippa gräset också. Men då kommer man väl få ett "wooow, har du slagit i huvhudet josse?". Så då slutar de med att jag inte gör de.

Sen lite senare ska vi på nån jäkla fotgrejs hos någon. Jag trodde de var i någon salong eller nåt, men tydligen är det hemma hos denna person. Ganska B alltså. Men gratis är det. Så varför inte...

DAGENS MAN



OCH JAG ÄR 10 ÅR IGEN!

När man hör glassbilens signal, lyser nog varenda människa upp och blir som en 10åring igen. Finns det något bättre med sommaren eller? Tja jo själva solen är ju ganska viktig kanske men sen kommer nog fasen glassbilen asså. Så nu har jag köpt på mig en bland påse, eller ah pappa betalar var det kanske!!

Testade att mms.a förrut. Det gick skit. Bilden kom inte med utan bara texten, så gav de en chans men de sket sig, så i fortsättningen får jag väl pausa i mitt solande och gå in å uppa.



Schnögg solkepa på!


SCHTEKA LÖK

Nu drar jag ut och solar. Ikväll har jag bokat in mig på lite Zumba så jag kan skaka lite rumpa. Gött ska de va!


I REALLY NEED YOU RIGHT NOW




THIS IS IT

Nu har även jag sett Michael Jackson filmen. Har velat se den ett tag men aldrig tagit tummen ur så att säga. Men nu har jag sett den och den var väl helt okej. Musiken går ju inte att klaga på i alla fall.

Imorgon hoppas jag på sol. Ser ljust ut med tanke på vädret nu ikväll. Klarblå himmel och skinande sol. Dock alldeles för sent på kvällen nu. Eller nu och nu, nu har väl solen gått ner men ni hajjar!


SCHLAPPA SÖNDAG

Vilken segis dag det är idag. Först orkade jag mig inte ur sängen förrän vid 12 imorse. Sen har jag typ hunnit med att käka frukost. Har även kollat på en riktigt dålig film, "the road". Hade absolut ingen handling så se INTE den. Nu kanske man skulle slänga på ett avsnitt the hills eller nåt då och sen fortsätta dega. Mer än så spännande blir de icke idag tror jag.


OCH FULASTE KLÄNNINGEN GÅR TILL....

...Mona Sahlin. Både dag 1 och 2. Grattis. Även fulaste frisyren. Grattis igen!



HÄR SKS FIRAS, NOT!

Precis varit iväg och lirat lite tennis. Det var gött. Kändes riktigt bra idag faktiskt. Kanske för att jag spelade med John och han spelar med ett sånt bra tryck så man slipper göra allt själv? Har saknat den sortens tennis. Verkar inte vara några som spelar så längre. I alla fall så väntar jag på middag nu. Sen ska jag iväg till johanna och sen ska vi inta robins place igen. Lite som gamla goda tiden igen?? Sen får vi se hur kvällen slutar...

ÄR DET SÅPASS?


Precis kommit hem från Strandgatan med mina fina vänner, jojjis och robin. Det var trevligt. Även spännande äventyr på väg till fiket. Polismaffian å grejjer. Härrää! Imorgon är det väl i alla fall de där himla bröllopet. Någon som har missat de eller? Då jäklar ska de firas... Hm... Får se på de kanske!


 


VÄRLDENS BÄSTA PLAYLIST

Jag har förtillfället sjukt bra låtar på min playlist på spotify. Riktiga sommardängor. Dem senaste låtarna ligger längst ner så glömt de första låtarna. Så gå in å lyssna. Just do it! JOSEFINES MUSIK !


NU HAR BILDBOMBEN SLÄPPTS

Nu är alla coronabilder ute på facebook. Bildbomben som alla har väntat på! YEII! Gilla, gilla ;)


LETS DO IT AGAIN

Nu börjar jag blogga igen. Jag har saknat de, är jag sjuk i huvudet då? Var ju egentligen tänkt att jag skulle hålla mig tills det börjar regna men kan fasen inte låta bli. Inte för att det hänt något speciellt som jag måste berätta om (eller ;) ??), men bara grejjen att skriva liksom. Har ni saknat mig? Har ni märkt att jag varit borta ens?



Har ni inte saknat de här röda trynet ;) ? Jodå, kom igen! ;)


INTE SÅ SEXIGA, HA?!



Kunde inte låta bli att blogga när jag hittade denna bild. Asså förlåt. Men avtändande? Hur kan något som är så "hett" med tjejer bli så "ohett" med killar? Trodde äna de där med biltvättning alltid var sexigt?


STACKARS ER

Nu när solen för första och kanske sista gången har tittat fram så har jag lagt bloggen på is några dagar. Lite synd för er som sitter på jobbet och kanske har min blogg som en fördrivningssyssla, men jag looovar jag kommer tillbaka snarast ;)


GOTEN MORGEN

Sitter just nu och lyssnar på digilistan. Sitter och väntar på toppen. Man hittar alltid nån ny bra låt. NU ska de snart spela någon wannabelåt till "svennebanan" och med sean banan och låten heter tydligen skaka rumpa. I alla fall var de väl inte de jag skulle skriva egentligen.

Igår blev de tv-/filmkväll med familjen. Som lovat. Jag åt för mycket godis och började må lite smått illa där ett tag. I alla fall så såg vi "så olika" en svensk humorfilm, ganska rolig faktiskt sen såg vi "its complicated", jag tröttnade efter halva och drog där ifrån. Men den var väl också rätt kul egentligen. Så de var de!


KVALITETSTID

Nu ska jag försöka hålla mig borta från datorn resten utav kvällen. Tänkte dra ner till Hemmakväll, köpa en fet påse godis (som jag sen ändå vara kommer ta 2 bitar utav och sen tröttna) Sen ska jag "umgås" med min syrra är det tänkt. Får se hur länge de håller. Blir väl en hyrdfilm och sen går vi å lägger oss?

12 JUNI 2010

12 Juni. Häääräää. Var ute och klippet gräset, det var så kallt att jag höll på att dö. Svenska sommar <3 när den är som bäst, eller? När jag väl hade klippt klart fick jag gå in och skölja händerna i varmvatten, sådär som man gör på vintern när händerna är frysta till is. Samma känsla nu. Man börjar ju undra.

Idag händer en sjuk grej. Ska inte säga vad, för då kommer jag få hela kyrkan på mig. Så jag väljer istället att pika lite till de som fattar och sen hålla tyst (och skratta lite högt för mig själv).


RUUULIGA VÄNNER

Här skulle jag å Sofia vara lite käcka och planera en spelkväll. Blir massutskick utav sms åt alla håll å kanter. Först får vi inga svar. Sen ger vi de lite mer tid. Sen får vi svar. Många olika svar. Feber, huvudvärk, bakis, middag, fest och glömt bort andra vänner typ. Så där satt jag å Sofia med våra spel i handen. Men vi hade det mysigt ändå faktiskt. Men nästa gång blir de fasen spelkväll ;)


JAG HAR SAKNAT DIG


SKATTEÅTERBÄRING

Ja ni har väl inte missat detta fenomen. 3500 kronor rakt in på kontot. Tackar! Vem behöver jobb nu när man ändå av olika anledningar får lön varje månad? Försenad lön, borttappad lön, skatteåterbäring och listan fortsätter. Hur ska detta "firas" då? Inget speciellt, vi tar de som det kommer!

STÄDDAG

Fredag och STÄDDAG enligt mamma. Eller hur! Fredag asså, känns inte som fredag. Det är regnigt, tråkigt och ganska dött för tillfället.

Oj jävlar, kom av mig lite nu. Åkte precis förbi ett flygplan (?!) och det kändes som det skulle störta rakt in i huset. Haha, typ jordbävningsvarning. Vad kom de ifrån då?

NU ÄR JAG SNYGG

Oj jäklar vad snygg jag måste varit förrut. Folk i SVERIGE visslade på mig, hur ofta händer de liksom? Sweden goes Spain eller? Hahaha. Sen att det var 15åriga moppekillar är ju en annan femma.



TILLÄGNAD TILL DIG

För att Linda ääääälskar när jag lägger ut sånna här bilder. Så ska jag göra de idag, eftersom det är henne stora dag idag då hon ett år efter oss alla andra tar studenten! :) Grattis bruden. Vi ses snart!


SKULLE GÖRA LITE NYTTA

Tänkte vara lite duktig och gå ut å klippa gräset. Eller om jag ska vara ärlig var det så att jag har blivit tvingad att klippa gräset innan veckans slut, och jag bestämde mig äntligen för att ta tag i detta. Vad händer? Jag börjar klippa, när ungefär 1/4 av gräsmattan är klar DÖR gräsklipparen. Antingen soppatorsk eller något annat skumt. Men ingen bensin hemma, så pappa får skylla sig själv. Var nog inte menat att jag skulle klippa den där jäkla gräsmattan i alla fall ;)!

3 SAKER JAG HATAR

Tänkte dela med mig av lite personlig info igen. En del saker som vissa personer vet om som andra inte har någon aning om. Tänkte då lista 3 saker jag hatar. Hatar är ett starkt ord, men...

3, Ta upp saker ur diskhon!
    -
Att skala potatis och lämna skalet i diskhon för att sen behöva plocka upp det, att rengöra efter ha hällt ut mjölk/youghurt eller att dra upp proppen när man diskat förhand är ett rent helvete. Det är så vidrigt! Undviker därför detta rätt så ofta. Undviker diskhon överhuvudtaget!



2, Prickar!
   - Uuuh. Prickar i alla former. Utslag, småprickiga plagg och prickar på ologiska ställen. Blä. Kan verka konsigt. Tror bannemej det är ett släktdrag eftersom min mamma är precis likadan. Bara att tänka på prickar gör att det kryper i hela kroppen. Håll er undan!



1, Blött papper!
  - Åh fy fan asså. Får ju kväljningar av att bara tänka på det. När blött papper smular sig, när man ska torka upp något och pappret blir alldeles blött. Iaaaack! Nej tack! Och detta med en kombination utav att plocka upp något ur diskhon med blött papper... Vill inte ens tänka tanken!


TUR I OTUREN

Inte sovit en blund i natt. Legat å vridit mig. Funderat på om jag är sjuk eller inte, osv. Vaknar ont i halsen, förskyld. Eller inte sådär jätteont i halsen och inte jätteförskyld, men  sådär att det ligger i luften liksom. Men tur i oturen, kan inte träna tennis ikväll och missar "tyvärr" 6 km löpningstestet. Ojdå. Ska nog gå å gråta lite för detta.

DAGS ATT UPPDATERA

Har uppdaterat mitt "kollage" på väggen i mitt rum. Tyckte det var dags för en förnyelse. Innan hade jag ju bilder från Coldpaly konserten och biljetter därifrån osv. Så då tänkte jag, varför inte göra ett med Parisbilder. Så nu sitter där Roland Garros biljetterna, tunnelbanebiljetten, bilder från både Paris och Roland Garros. PERFEKT!

Tänkte även byta de 4 bilderna jag har i ramar på väggen, men fick fasen inte till det att skriva ut de i rätt format på fotopapper. Så får bli någon annan dag när jag kommit på hur det är jag brukar göra.


ROLIG DAG

Härligt att vakna upp med lika mycket jävla huvudvärk som när man gick å la sig. Träningen imorse med Dino fick jag ställa in. Frågan är om jag eller mitt huvud kommer kunna träna sen klockan 5? Det är väl bara å vänta å se. Tror jag kommit på vad som är fel. INGEN sol på 2 dagar! :O Mitt kropp behöver nog sol för att överleva verkar det som.

VÄRLDENS BÄSTA BLOGG

HITTAR NI HÄR!


STACKARS MIG

Mirgän, IGEN! Fattar inte? Har nästan aldrig haft migrän innan och nu har jag fått de två gånger jättenära inpå varandra. Trodde jag slapp detta släktdrag, men tydligen inte. Eftersom jag inte dricker kaffe, som då innehåller koffein, så kan jag ju inte snabbt ta mig en kopp med jag börjar få "flimmer" utan måste skynda mig hem snabbt som ögat och ta en koffeintablett. Och detta har varit försent alla gånger. KUL. Från och med nu ska jag gå runt med piller i fickan!



Såhär ser en svag människa ut!


DAGLIGA RUTINER

Tillbaka till verkligheten efter en hård helg. Jag är Sviiiiiiiiiin trött idag. Bakis dag 2 istället för dagen efter? För igår mådde jag prima lina men idag har jag huvudvärk och kan knappt hålla ögonen öppna?

I alla fall, trots "bakis" får det det träning. Ska snart dra å köra ett 45 minuters spinningpass och sedan åka och spela tennis en timma. Hoppas det slutar regna så vi inte måste gå in å spela nu helt plötsligt.

Senare ikväll väntas KAOS-planering. Eller inte planering kanske. Vi ska köpa biljetterna så det blir av någon gång. Festval och mellerud here we come!



En till härlig bild från helgen!


FIXA Å TRIXA

Var lite uttråkad. Testade en ny grej med håret. En annan metod när jag lockade. Det tog inte speciellt lång tid, men om jag passar i såhär lockigt hår vet jag inte. Och hur länge de håller, de vet jag inte heller. Har inget hårspray i, men de måste man ju ha om man ska ha de en hel kväll.


FESTA TILL ETT

Den här staden är tragisk. Tydligen ska man sluta festa vid 1 på kvällen. Haha, jaja men jäklar vad kul vi hade igår. FRAM till klockan 1 då. Sen skulle vi leta efterfest, tro fasen inte någon har de heller här. Så vid halv 3 pallra vi oss hem över bron. Älskar sommar party. Och mer kommer de bli! Nu slänger jag ut lite stickprov på bilder från dessa dagar. Mer kommer på fejjan sen!

Bilder fest 1:









Fest dag 2:










TUTA OCH KÖRA

Igår var en konstig dag. En dag som inte riktigt slutade som den var tänkt från början. Studentfirandet började. Sen började vi åka hem till killarna som tog studenten. När vi kommer till Lund så bjuds det på champagne, vin, kalua (stavning :S), mat, tårta och ja allting. Eftersom emma körde så tog jag å amanda tillfället i akt. Ja sen när vi skulle åka till prapod hade han åkt från de stället han var för att åka hem till sig själv och lämna lite grejjer, vi tänkte vi mötte upp honom och när vi ändå var igång så hämtade amanda 2 flaskor vin så emma också kunde hänga på nu när vi hade cykel. Ja sen kommer prapod, utelåst, jättefull och jätteglad haha! I alla fall så blev det en väldigt roligt men konstig kväll. Jag drog till strandgatan en stund med johanna och robin som var nyktra och tyckte nog jag var dum i huvudet :D och sen åkte jag tillbaka till vbg för att träffa några andra, då hade de stället stängt så då följde de mig till cyklen och jag åkte hem.

Och ikväll är det Corona, så då är det bara påt igen! Bilder kommer. Orkar bara inte nu. För nu ska jag ner och steka på sanden!

STUDENTTIDER

Idag tar 91orna studenten. Så roooligt för dem, jag är inte alls nostalgiskt. Satt och väntade på att bli upphämtad för att åka och köpa studentpresenter då ekonomiflaket åkte förbi utanför. Var lite dåligt ös på dem tyckte jag ;) I allla fall grattis till alla dem. Först ska jag kolla lite Söderling vid 1, sen ska jag åka ner och hänga runt halsen och sen blir det hembesök. Ha en bra dag!


Känns inte som ett år sen!


TIME TO INVITE THE SUMMER

Ikväll är det fasen invigning utav sommaren som gäller. Vi ska hela gänget dra till Tove och hänga på hennes balkong. Där blir det vattenpipa och rosé vin. De kallar jag sommar! Ett glatt humör skulle jag ta med, och det ska jag LÄTT göra ;)! Kamrean ska bannemej med. Mmm, imorgon är det studenten också. Fy bubblan vad tur de har med vädret. Så imorgon blir det ner till plantaget och gratulera och sen åka runt å käka gratis mat!


EN KVINNLIG LASTBILDSCHAFFIS

Vet inte hur jag ska börja, så jag börjar bara. Det skulle komma ett lastbilsflak till oss med sand i som ska tillhöra någonting kring poolen. Skit samma. Här har pappa nämnt att han har snackat med en gammal man som hör väldigt dåligt. När sedan lastbilden anländer och det stiger ut en lila hårig, sönderrökt kvinna får vi alla oss en mer eller midre chock. Att hon sedan har träskor och en jeans väst och ett par sletna brallor gör ju inte saken mindre kul precis. Hon hade alltså de mest bonniga utseendet jag någonsin sett. Att se pappas min när han trott att han pratat med en gammal skravlig gubbe och det stiger ut en kärring i sisådär 50-60 års ålder, de var roligt de!

Så mina fördomar om kvinnliga lastbilschaffisar är ju bekräftat så att säga. Hääääräää!


SOLSTING

Har jag inte fått solsting nu så lär jag nog aldrig få de. Nej då, så farligt är det inte. Tragiskt nog känns det som jag nåt min max-gräns här i sverige, även om det känns för täääskigt. Hoppas jag inbillar mig. En sak till jag har funderat på är att är det inte konstigt att man inte blir smäll fet på sommaren? När man är ute i solen gör man ju inget annat än å käkar. Hitills idag på ca 2 timmar har jag tryckt i min, 1 st polka gris, 1 mjukglass, 1 isglass, 2 liter vatten, 2 smörgåsar osv osv. Och har inte rört mig ur fläcken... Så alla ni som satsar på "beach 2010" osv, Ge upp, ni kommer ändå inte klara er igenom hela sommaren.

P.s. en sak till som jag ska berätta senare. Dagens händelse. Men som sagt tar de i ett annat inlägg.



Varför inte slänga in den mest klassiska sommarenbilden ever när vi ändå är igång.


DET ÄR ÖVER NU

Ni kan ju gissa vad jag har gjort denna förmiddag. Ja, jag har solat fast jag har även hunnit med 2 timmars tennis också. Och nu har solen gått imoln. Varför är jag inte förvånad? Jo för det är balen här i vänersborg idag och varför ska de vara sol då när det inte varit de några andra år? Jag saknar student tiden asså, fast det är jag nog inte speciellt ensam om skulle jag tro! Får dra dit på fredag och hänga på grejjer på mina vänner och äta gratis mat istället, funkar väl de också?


TURISTER










LÖVLY LIFE

Sitter ute och steker i solen idag igen. Det är svinigt varmt idag. Skulle sitta fint med en glass asså. Fick ett trevligt samtal från chefen idag också. Blir 4 veckors jobb i sommar. Dock blir det nog inte 8 timmar varje dag utan snarare 4, men det tycker jag bara är bra. Det är ju inte för pengarna jag jobbar egentligen utan mest för att vara sysselsatt. Detta var inte de jobbet som var tänkt från början utan detta är på pappas avdelningen där jag har jobbat de senaste. Sen kommer det kanske inte vara den roligaste tiden att jobba sa han eftersom det är 29-32 och det är då alla har semester så jag kommer inprincip vara själv på hela kontoret. Men det blir nog gött ändå. Hoppas på regn de veckorna då! ;) Nu ska jag svettas vidare i solen! Vi hörs!


RSS 2.0