bild på begäran

Lovat att lägga ut en bild på frisyren för en viss person! Nämner inga namn här!!! *host*

Jobbveckan är klar och det känns underbart. ca 3500 kronor har man tjänat den här veckan nu då. Ska iväg till Strandgatan nu snart. De blir väl kolla folk osv. Imorgon blir det nog kusten. Så jag äääntligen får sola lite. Ha en trevlig kväll.


i'm mister lonely

Igår kväll hade vi trevligt. Slutade på sanden där vi spelade volleyboll med ronja, blattarna och några från linköping ;) En redigt nice fanns det där också. Det är ju JSM som sagt så det är windsurfare och joinade oss lite.

NU sitter jag själv på jobbet, de andra är på lunch. Jag var och klippte av mitt hår så jag hade ingen lunch. Eller jo det hade jag väl, köpte en baguette med skagenröra till. Inget ät&bar idag inte. :( I alla fall håret blev kort! Kan väl visa en bild någon dag. Sanden ikväll igen med brudarna i guess.

Jag jobbar...

...och det är 40 grader ute. Weii. Lyckans mig! Men då har man i alla fall er ursäkt nu när man inte är brun. "Jag har faktiskt jobbat". Höhö, om det är sol i helgen blir de kusten, men man ska inte planera en massa för då blir det regn.

Igår var E-type här i staden, nere på sanden. Ballt ;) Det är JSM i segling så det är sjukt mycket folk och massa grejjer varje kväll. Kul, synd att man inte kan hänga där nere på dagarna. Nu ska jag jobba vidare med mina siffror här på Vattenfall. Idag ska nog lunchgruppen Vattenfall käka kina eller thai. Götthej!

Back to work

Imorgon ska jag jobba igen. Ska bli gött å sysselsätta sig lite igen och träffa systrarna gustavsson och westberg. Undra vad lunchklubben Vattenfall ska käka? Ät och bar som omväxling kanske? missade nog thai förra veckan, inte kuul. Imorgon har jag bilen också, så slipper mamma eller pappa skjutsa mig och jag slipper ta bussen hem. Gillar inte att åka buss, dyrt, fast nu har jag ju fritidskort. Nu ska jag nog sova så jag orkar upp imorgon, Natti!

i alla fall 2 timmar

har varit sol nu. Fast nu är det mulet igen, var väl kul så länge det varade. Nu ska jag nog ta mig en dusch sen får jag se vad som händer i den lilla staden. kyss!

helt okej

Helt okej kväll igår ändå. Slutade med en sjuhelsikes husfest på onsjö. Jag var ju nykter då så kunde väl haft roligare bland fulla människor, fast Ronja kunde jag ju samtala med eftersom hon skule upp å jobba 4 timmar senare.

Var hos doktorn idag igen. Denna gången hade jag tid på akuten så hade tid klockan 11 och kom in ungefär kvar över 1. Han sa att jag kan fundera lite på operation osv eftersom halsböld är rätt allvarligt blablalba. Han skar upp såret återigen och återigen skulle jag ringa på måndag för en ny tid. Ett jäkla rännanade asså. :D

ta det piano ikväll

Om ca 5 ska jag, mamma och pappa åka ner till Filippa och äta. Får se hur mycket jag får i mig, än är det inte problemfritt att äta mat. Åt kyckling igår men har int testat på kött än, och det är väl de som kommer serveras, så får se. Ha en trevlig kväll och ta det piano! :D



Tröja: Westport
Chinos: Lindex
Strumpor: H&M
Klocka: Ur&Penn

miss it...like hell...

Jag börjar sakna tennisen nu. Har inte tränat seriöst på typ en måndag och kommer väl inte spela på 10 dagar ´heller . It sucks, it really do. Men träningen får jag fasen ta igen sen när jag väl är frisk. All alkohol osv sen studenten har ju tärt på kroppen, borde komma i form igen. Är till och med så att jag är sugen på att gå ut och jobba, och det är fan inte ofta asså (snarare aldrig) . Gosh. tennis, tennis, tennis ge mig!

ett midsommar inlägg

midsommar idag, blir inte smögen som resten av vbg. Ska ta det lugnt på grund av sjukdomen. Blir middag hos lundberg som traditionerna sen ska jag och filippa chilla lite med ronja och ida, de gamla goa gänget. Blir nog trevligt. För tillfället är det i alla fall inte regn, även om det var det nyss. Det är väl alltid en plus för midsommar då :P Men får väl säga ha en trevlig midsommar, funderar på att jag göra en krans !






haha, en gammal favorit. Vänersborgs fjortisar?

mitt liv just nu!

Förtillfället skulle man kunna tro att jag har ett extrem fall utav anorexia. Jag lever nämligen på proviva, glass och vaniljyoughurt. Det är väl ungefär det som går ner i halsen. Varit hos doktorn idag igen, de bedövade halsen med den där äckliga sprayen och så skrapade de bort sårskorpan i halsen för att det ska läka på nytt eller nåt. De gjorde inget mer eftersom det är lite bättre idag. Ska dit igen på lördag för å checka läget igen. Nu ska jag dricka upp min proviva och sen hämta en glass, jag är så hungrig men kan verkligen inte äta! :O buhuu, en josse utan mat är ingen vanlig syn!


ursäkta mig.

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering men är väl inte på humör för å blogga precis när man både fysiskt och psykiskt mår piss. Kan väl kort och gott säga att lagom till att halsflussen/halsbölden försvann och medicinkuren var slut kom skiten tillbaka. I lördags tog jag sista omgången och i måndags kom det tillbaka. Inatt blev det värre, åkte in till vårdcentralen (go stammis där nu). Fick en snabbtid pga att mamma sa att jag inte kunde svälja och andas typ. Jag fick en remiss för att åka till NÄL. Kvart i 11 kom jag in hos doktorn. Han konstaterar att det nog är en halsböld och att han ska försöka tömma den på var. Ja ni hörde rätt.

Processen tömma en halsböld på var i halsen:
1, Spruta in ngt äckligt bedövningsmedel som smakar anus (sväjl inte).
2, Vänta ett tag och spotta sedan ut.
3, Doktorn säger: Nu ska du blunda och bara tänkte på andningen, och du ser att sköterskan tar fram en spruta.
4, Han sticker in nålen i halsbölden, det svider, blir kallt och kräkreflexerna sätter igång. Du får en bunkte framför dig som du sedan spottar massa blod i.
5, Han ber dig andas igen och ska spruta in resten av det som är kvar av bedövningen.
6, Doktorn säger till sköterskan att fylla på sprutan med mer bedövningsmedel och säger till mig att det är ganska bedövat nu så det kommer inte kännas så mycket.
7. Jag andas igen och han stoppar i sprutan, vill bara spy igen. Sen tar vi paus och han sprutar in det sista.
8, Sedan ska han skrapa/göra hål i bölden. Han börjar skrapa, det kommer blod i halsen så jag får kräkreflexer och måste spotta igen.
9., Sen är det klart. Han meddelar att han inte verkade fått loss något för det verkar ligga längre ner bakom i halsen. Skriver ut pencilin som är lite "bredare". Jag får åka hem.

Sjukhus baksmälla:
Munnen är bedövad ett tag och det känns inte att man har blivit skuren i halsen. MEN, påväg hem i bilen känner jag hur bedövningen börjar släppa och det är den värsta tiden i mitt liv ca 1 timma framåt. Ser till att försöka somna i soffan hemma för att slippa smärtan.

SÅ kanske förstår varför jag inte velat blogga, och nu ska jag sluta klaga. Ska dit imorgon igen så de ska undersöka om de är bättre osv. Sen kanske jag ska till jobbet, får se. Blir nog inget midsommarfirande, sörjer kanske inte direkt, oftast rätt v´överskattat och vi hade inte lyckats bestämma oss för ngt ändå. Godnatt!

Första jobbdagen

Sitter nu första dagen på sommarjobbet. Gör inte så mycket än. Har precis fått inloggning osv. Fick surfa lite sålänge sa vår handledare. Ska börja mer seriöst i eftermiddag. Så nu gäller det å bränna några timmar då... :D Ska nog få nån msn inloggnig också så jag kan chatta med mina arbetskamrater eller nåt. Så hightech nuförtiden.

Dagens clothes

Trotsar vädret och sätter på mig något somrig. Är väl trots allt inte så himla kallt ute. Tror jag?
Idag ska vi ner till Filippa och det blir väl källarchill asusual I guess. Imorgon ska jag börja jobba, så blir väl inte allt för sent. Även om jag kommit på att jag ska skaffa mig ett nattjobb för det är fasen då jag är piggast.





Tröja: H&M
Linne: KoolaAnna
Uppvikta Jeansshorts: River Island (London)
 

och vad hände sen?

Imorse kom solen, sen försvann solen. Jag hann väl ungefär sätta på mig bikinin då det lagom var sol samtidigt som det regnade? öhm, okej ?

I
går då, var rätt kul å vara chaffis. Runt kvart över 2 åkte jag mot brålanda, när jag kommer fram möts jag av min fulle bror som säger att de percis ska leka en lek och jag kan komma in. Visst tänker jag. Sen var jag med och lekte och det slutade med att vi åkte därifrån runt kvart över 4 på natten lagom till att det hade blivit ljust ute igen.

fyllechaffis

Ikväll/natt är jag fyllechaffis till min bror och hans tjej så lär få underhålla mig ett bra tag till. Ute i brålanda håller de hus också, jäkla ställe asså. Nu har jag kollar på fråga olle, typ alla avsnitt på kanal5.se. Sen hade jag även missat de nya avsnitten av boston tea party så hade 2 härliga avsnitt där också. Nu blir det väl lite msn häng och sen kanske jag tar mig en lur för att sedan hämta dem.



så glad är jag för detta" NOOOT! :P bara allmänt ego.

Lördag

Ytterligare en ny och regnig dag och man sitter inne och deppar sönder. Ska nog ändå bli gött å börja jobba på måndag ändå. Fast som sagt, då kommer väl solen. Ikväll/natt ska jag vara chaffis till min bror och några till som ska till brööl. Då har jag ju i alla fall förbrukat 1 timma av mitt liv kanske?

MERA nostalgi




Kom att bli en helt underbar kväll med galen danskväll på 100 olika ställen, janetskämtet och magslick !



Här är jag och filippa i våra grymma hattar !



Här är jag med sofia och tove på Carwash där vi ägde på bardisken och på dansgolvet!



Bästa danskvällen med robin, lisa, malin och lite dag. Här på grabbarnagrus körde vi en nykter kväll med 100 % dans fram till klockan 2 på natten.



Som jag sa, här jag, robin och malin igen!



Efter många dagar och timmar på stranden började man tröttna på att sola, här är sista dagen då man bara såg till att inte bränna sig.

Min kärlek






Som sagt äntligen fått tag på den randigatröjan. Så himla go är den att ha på sig också. Kände att det var länge sen jag la ut någon klädsel, får nog bli skärpning. Fast när solen och sommaren kommer har man roligare kläder så då ska jag dela med mig.

skitväder



Kan du inte bara bli bättre väder så man kan hitta på något någongång? Dra till sanden, roadtrip, sola, umgås, hänga på promen osv. Allt detta och så himla mycket mer styrs av vädret.. Låt det bli bra väder på midsommar så  vi kan dra till kusten...!!!

Vad hände?

Betygen kom idag, jag öppnade dem. Kollade, log och var mycket nöjd. Insåg sedan att jag fick alla MVG i 3.an förutom matte C. Därmed har jag 6 VG och resten MVG. Jag gick in för att kolla mitt snitt som jag trodde skulle ligga runt 18 någonting. Chocken kom på jag trycker på "RÄKNA UT MITT SNITT" och det står 19... fattar ni eller :O 19.0 sick ju ? Fast sen har jag ett betygsdokument bredvid eftersom jag har utökat och valt att lägga matte C utanför eftersom de bara är ett vg på de och specialidrott ett mvg. Så räknar jag med matte c har jag 18.85, men de är ju ändå sick och sen meritpoäng på de. tjooohej! :D Detta borde ju firas?!


Jäkla värd studenten man var ändå, och ge mig den dagen igen. Vill bara uppelva studenten om och om igen!

Svennebanan

Måste egentligen vara bästa sommarplågan/partylåten ! AYIA NAPA 09


I'm pleased

Morgonen har tillbringats framför animalplanet och ciao bella. Morgonen och morgonen fram till nu, klockan 1500. Gäller å passa på att typ gå runt i pyjamas hela dagen när varken mamma eller pappa är hemmao ch tjötar på en. Idag är det sista gången jag är tränare för mina idioter, kan de bli skönare att slippa dem eller? Dock är det typ minus 10 grader ute så det kommer lbi kallt å stå där och slå ut 500 bollar.

Sommarlov

Idag har jag och filippa tagit oss en liten tripp till Göteborg, har äntligen fått tag på en randigtröja från gina tricot. Synd att den inte fanns i vitt men den färgen jag valde funkade fint också! Idag har de andra nötterna på gymnasiet som inte tog studenten fått sommarlov. Vilken första dag med pissregn.. då vet man att det är svensk sommar. Tydligen ska det bli kanonväder till midsommar, säger dem inte de varje år? Men det blir väl bra väder nästa vecka bara för jag ska börja jobba... surprise!

Btw, jag måste sluta äta godis...Äter minst 1 kg varje kväll ju efter allt jag fått på studenten. Usch, not good :P !

FY FAN VAD JAG ÄR BRA


fotografen

Nu har jag varit iväg hos fotografen och fotograferat mig i min student outfit. Ett av dessa fina kort ska upp på väggen i mammas och pappas sovrum senare bredvid de 2 andra nissarna. Idag får det nog hittas på något med mina vänner, har suttit hemma och ugglat allt för länge nu. Blir la kanske en fika ?

Bjussar på lite napa bilder också!



Det nya livet

Idag är det första dagen på det nya livet kan man säga. Det är måndag och jag ska inte till skolan! Ska nog träna idag klockan 3 för första gången på typ 2½ vecka. Ska ta det rätt lugnt eftersom jag käkar pencillin och då ska man väl egentligen inte träna överhuvudtaget, men det skiiter jag i!

Napa vimmel

satt och sökte runt lite på sidor jag varit inne på förrut och nu hade de lagt ut en del bilder från ayia napa och blue moon kvällen så tänkte bjuda på några. Även fast vi blev homie med fotografen och tog typ 100 stycken så hade han bara tagit med 1, och det var när han själv var med! Här kommer i alla fall lite bilder på mig å mina grymma kompisar! :D



BALEN BILDER


STUDENT!

JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRAAA!!! Ah igår was the big day, trots en sjuhelsikes halsfluss med pencillin i högsta hugg så var jag uppe med tuppen klockan 6 för att klockan 7 vara på champagnefrukost. Sen körde vi runt i vårt lass och skrev som galna höns, jag skrev så gott jag kunde, gick dock inte så bra. Sen var det till skolan osv. Sen a-hallen och vidare in mot plantaget. Där hänge massa trevliga människor, många otippade. Sen skulle vi åka runt å vår fin fina kärra, jag, lisa, lottis och johanna. Vi tjoade och tjimmade och då hände de. Min halsböld tror jag sprack, mer än så ska jag inte säga. Men efter de kunde jag helt plötsligt prata normalt igen vilket jag inte kunnat på 3 dagar. Sen var kvällen räddad, släkt och vänner rullade in i hemmet, jag öppnade massa fina presenter. Sen bar det av ner mot lundberg och förfesta och sen Carinas runt 12. Klockan 2 stängde det, vilket sög och vi skulle hitta en efterfest, hittade ingen, drog till grill Ivar och köpte korv och åkte hem runt halv 3. En hejdundrans dag, som räddade på ett äckligt men bra sätt!!!!

Återigen, bilder kommer när jag orkar!


JOSEFINE


BAAAL!

Idag är det bal som gäller. Har precis varit hos frisören och fixat snyggaste frisyren ever ! Har även blivit lite sminkad så nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå lite snabbare. Mellan 3-4 ska jag och resten av tjejerna iklassen vara hos filippa en stund och mingla innan vi drar vidare till plantaget för att sedan inta folketshus men dans, mat och alkohol! :D Bilder kommer väl efteråt så stå ut!



Lite försmak!

Vilken helvetes resa

I natt kom jag hem från Ayia napa. Vilken helvetes resa asså, kan man ju tolka som man vill! ;) jag skulle nog tolka det som en helt underbar vecka. Har varit lagom med alkohol, lagom crazy och alldelses lagom med sooool! har alltså haft en underbar vecka men underbara människor, men det är ändå gött att komma hem igen. Borta bra men hemma bäst?

Bilder kommer, men nu ska jag iväg och öva på baldans.


RSS 2.0