MAGONT, IGEN!!!

Aj aj. Nu har jag fått den där himlans magknipet igen. Inte på grund utav nervositet asså utan sån där äcklig kramp jag fick för några veckor sen. Lite svårt att sitta i upprätt position. Stackars mig. Buuhuuu! Nu ska jag gå å tycka lite synd om mig själv. Sen ska jag tjata på mamma om mat.

HUR STOR SANNORLIKHET?

Josses humor. Parkerade igår på "PENDELPARKERINGEN" när vi skulle till gbg. Hur stor är sannorlikheten att detta inträffar? Utav ca 10 andra parkerade bilar. 


31 JULI 2010

Sista juli idag. Oh. Fick lite rysningar när jag skrev de. Dagarna bara springer iväg nu känner jag. Har i alla fall varit iväg och lirat lite tennis nu på morgonen. Det var djävulskt. Banorna var halvblöta och stenhårda och hala och det blåste. Inga bra förhållanden överhuvudtaget.

Tydligen så håller fjordfestivalen på i uddevalla. Jag har aldrig varit där tidigare år. Känns lite som en raggarfest. Filippa vill dit idag utav diverse anledningar ;) Fast de blir väl inte fjordis då utan mer trädgården. Kommer vi in ens? Jag är ganska så rejält opepp på alkohol och fest, men men..


GOD NATT

Hemma nu. Det blev en senare kväll än vad jag trodde jag skulle palla med. Jag är dödstrött så nu ska jag lägga mig. Imorgon ska jag ju träna vid 11 om vädret tillåter. Gotti natt!

NYTT BANKOMATKORT

Fick mitt nya bankomatkort nyss. Det är ännu mera awesome än de förra ;) ! Jisses... Går de ens?

Götebesöket gick ju bra. Vi kom dit vid 2 åkte hem vid 5. Haha helt tragiskt vad sega vi var. Ett linne fick jag ju köpt. Skulle ju inte köpa något men 100 spänn hit eller dit. Nu ska jag ta tag i mitt liv igen.

GÖTEBORGSSTAD

Nu åker jag en sväng till gbg med jojjis och filippa. Blir det glida runt skulle jag tippa på. Kommer hem senare i eftermiddag. Ni får ha hej!

TO MY BELOVED ONES


JAG ÄR MÄTT

Jag å mamma åkte till överby och käkade. Luffigt kändes de men vad gör inte mamma för att få med sig lite sällskap till affärerna? Och jag gillar ju mat så. Jag blev förövrigt proppmätt och är det fortfarande några timmar senare. Jisses.

Just de. På tal om "Jisses" så är det nog mitt nya ord. Så håll öronen öppna. Har använt de flitigt idag. Vet inte varför...

GRILLKVÄLL??

Jag har blivit inbjuden på grillning på rätt sida bron ikväll. Det ska allt bli trevligt. Beroende på vilka som kommer kanske... :P Fast jag är ju å andra sidan där så då lär det ju inte vara några problem! Kommer få träffa en dansk, som tydligen ska vara vääääldigt snygg. Sen kanske det inte är så himla roligt att grilla när det regnar, men men...Bara gilla läget. Kött är ju gött liksom!

Anyway. Idag är det städdag hos familjen larsson. Jag städar mitt rum, mamma städar resten av huset. De kallar jag bra uppdelning. Varning! Skaffa aldrig svart skrivbord. Du dammar, går en vända i rummet och det är lika dammigt igen. (Kanske också ett tecken på att det är för skitigt i resten av rummet)


NI KOMMER INTE BLI BESVIKNA

Oskar Linnros – Vilja Bli


TJÖT,TJÖT OCH TJÖT

De enda jag hör mitt öra är tjöt, tjöt och åter tjöt. Papper hit, har du ringt dit, har du fixat ditten och datten, har du kollat om kläderna är rena, försäkrningar hit å dit, resa dit, ovesentliga grejjer, har du städat, har du lagat mat, har du tränat och så vidare. Ska bli skönt att komma hemifrån. Tack!

Jag somnade framför tv.n nyss. MVT om jag ska vara exakt. Eller ännu mer exakt, my super sweet 16. Så bra var de idag. Eller någonsin, sort of!


JISSES, FJÄRILAR I MAGEN

I min mailbox:

"I've been told the move-in date is August 12th for girls. Also, the first day of class is the 16th of August.

Netherless, the housing application needs to be taken care of immediately. I have reserved a room for her in the dorm. If she waits to long, she might not have a dorm room. Please read the attachment."
 

LITE ROSIG OM KINDERNA

Jag och Filippa har schtekt hela dagen vid poolen. De andra damerna drog till Uddevalla vid 1 istället. De gjorde inte vi. Och så om de ser ut i fejjan nu så hade de nog inte behövts mer sol heller! Men men, det var väl sista soldagen de här året så gäller att passa på liksom.


HÄR BLIR DE INGA BARN GJORDA

Roliga citat från en bakis dag (varning internt):
"Hon är som ett barn på julafton"
"Som precis har hittat tomtegröten"
"Hon är så het på gröten"


NY DUSCHAD

Nu har jag duschat om någon bryr sig. Har också varit å tränat om någon bryr sig. Det var rätt så jobbigt å löpa idag kan man säga. Inte bra att dricka alkohol asså. Ska sluta. NU! Troligt, troligt. Har i alla fall lagt ut bilderna från helgen på fejjan nu. Jag säger alltid att jag ska lägga upp dem här men orkar inte.

Jag sitter å väntar på att saker å ting ska bestämmas. Vi ska nog ta en catch up med maja sen som varit borta i en månad eller nåt. Sen har hon ju inte träffat filippa och lisa på ett tag va.



Tur jag har så fina trosor på mig!


LEK - GISSA VART

Vart är Filippa någonstans?


INTE NU IGEN

De blev fest igår igen. En jävla fest asså. Jisses, jag som skulle ta de lite lugnt. Förfesten var bäst som vanligt. Crazyyyy kan man säga. Olearys var väl itne de bästa, som vanligt. Ingen som dansar och de är kasst. Jag lever i alla fall. Bilderna åker nog ut imorgon på fejjan. Dock inte alla va... :P

Nu ska jag sova. Stenhårt! Godnatt!


LÖRDAG "MORGON"

Tänkte skriva godmorgon när jag inser att klockan är 3. Höhö. Har degat framför tv.n idag. Welcome back josse arbetslös. Vaknade 10 och kunde egentligen gått upp. Ligger kvar för jag vet om att jag KAN. Går upp kvart över 11, helt meningslöst att sova så länge ju.

Ikväll blir det väl fanta och rosé utan fanta. Får se om det blir utgång eller bara chillhäng hos Robin. Peppe är jag ju inte än, men man ska aldrig döma ut mig.


En trevlig busstur 02.30 en lördag!


EN REJÄL EGOBOOST I UTTRÅKNING


NO MORE JOB

Blev ju föresten klar med jobbet idag. Så inget mer jobb. 53 timmar fick jag ju ihop. 80 timmar var planerat. Bra jobbat, som vanligt alltså. Så nu har jag semester igen och de dåliga vädret kommer. Toppen! Ikväll blir det strändis med bästisarna igen. Kasst väder iofs men vem stoppar de?


JAG ÄR KÄR...

...i Oskar Linnros och jag är nog inte ensam om detta. Haha. Kollade patetiskt som jag är reprisen utav allsång på skansen på svtplay. Han var där, DRÄNGARNA var där å rockade och salem var där osv. Grym kväll. Man skulle fasen varit där asså. Jaja. Nu är jag kär i alla fall. Hej å hå.


GYMMET IGÅR

= Träningsvärk idag. Ett tecken att jag kanske inte har tränat på allt för länge eller ett tecken på att jag körde jäklig hårt? Tippar på de första.

STRANDGATAN, LETS GO

Igårkväll skrällade vi och drog till strandgatan, jag, johanna, filippa, lisa och linda. Det var trevligt. Jag tyckte det var helt okej varmt, de tyckte inte spanien människorna. Vi såg en så kääxi kille (gubbe). Han hade de snabbaste brillorna jag sett på länge. De var så snabba så det var liksom röda, häftigt märke var det också "optik sport". Ingen döölig kille asså.


Långsamma brillor om man jämnför...


SMS-inlägg

Nu är jag verkligen heeeelt själv kvar på jobbet. Mysko!


UTFYLLNAD

Ska snart på lunch. SJÄLV. Kul som vanligt...


LETS DO IT AGAIN

Igår var jag på den där jävla vårdcentralen, IGEN. Jag som sa efter min halsoperation att jag aldrig mer skulle dit. Nu var det i alla fall angående USA. Har haft en lapp som har behövt en läkares underskrift på att jag har tagit vissa vaccinationer. Jag blev återigen dumförklarad när jag kom dit. Slutade i alla fall med att jag lämnade lappen där så skulle dem fixa de. Grattis vårdcentralen.

Igår träffade jag Filippa. Det var dags för lite kärt källarhäng. Det var ju trots allt ett halvår sen sist. Det var sig likt. Förutom bordet som inte hade någon duk och att det var renare än vanligt ;) Vi käkade bullar och chillade med Sandin.


SKAKA RUMPA!






ETT NATTMÖTE

Igår efter bion träffade jag 2 konstiga killar, tror dem heter något med David å Boris. 2 Hääääftiga killar som körde ikapp mig i en inte lika hääftig bil. Höhö. Vi tjötade i en timma ungefär sen drog jag hem å sov. Då fick jag ett sms av min syrra att hon ska köpa converse i USA så nu är ett par röda fixade, tror jag.

Bion igår var bra. Mycket bättre än den förra. More löööööve så att säga.

GOD MORGON

God morgon. Nu har jag lagt upp bilderna från helgen på facebook. Slänger kanske upp lite här någon gång också. Får se... Idag är det soligt ute så får se hur länge jag jobbar. Sen i em ska jag klippa mig och sen ska vi gå på Eclipse, ja vi är lite efter alla andra.

DÅ VAR MAN MÄNNISKA IGEN

Trodde jag. Helgen måste tagit hårt på en asså. Eller så är det bara att det är måndag och jag gick upp alldeles för tidigt. Jag sitter här och bokstavligt talat väntar på att jag ska vakna i huvudet och de har jag gjort i 4 timmar nu, utan resultat. 3 koppar thé senare och 1 kopp oboy, ingen skillnad. Somnade en stund på dass förut och en stund på skrivbordet. Då är det kriiiiis!

Ska träna ikväll, för första gången på alldeles för länge. Kanske är de som behövs för att vaknar till liv igen? :P Förvånad mig inte om de regnar då när man äntligen tagit tag i saker å ting. Back to work again!

EN KOPP KAFFE, NEJ TACK

Har precis försökt mig på en kopp kaffe. Gick midre bra kan jag ju meddela. Hatar kaffe och tänkte jag skulle välja en sort så långt ifrån kaffe som möjligt med kaffe i för att försöka få en koffeinkick. Valde en med kaffe, choklad, mjölk och socker. Därifrån valde jag med extra mycket mjölk och socker. Men vad hjälpte de? Skiten smakar ju kaffe. Slängde ner 3 sockerbitar. Försöte igen. GÅR ej. Så jag ger nog upp de där med kaffe asså. Och så har jag dessutom kaffesmak i hela munnen nu! Bläää!


VIMMELBILD SOM INTE BLEV BRA



Tagen ca klockan 01.30


VIMMELBILD SOM BLEV BRA



Tagen ca klocka 12.


JAG LEVER, KNAPPT!

Jag är hemma efter 3 dagar i "storstaden". Har haft 2 riktigt bra utekvällar på fallens dagar. Vi spenderade båda kvällarna först hos robin på förferre, sen drog vi ner mot strandgatan en sväng, sen drog vi inte på lipz, sen splittrades alla åt och jag drog hem till robin å slaggade. Nästa kväll såg väl ingefär likadan ut, fast lipz var väl ungefär 10 gånger bättre dag 2, mer folk, rätt folk och osv. Även om alkohol intaget var mindre dag 2 så var den bättre. Bilder å sånt dära kommer. Nu ska jag sooooooooooooooova!

HA EN TREVLIG HELG

Nu ska jag snart dra mig in till thn. Sen kommer jag nog spendera hela helgen där skulle jag tippa. Så jag är inte dö om ni undrar vart jag tagit vägen. Så nu blir det fest å fest kan man väl säga. Kameran ska laddas och sen kör vi! HA DET!

MORSNING KORSNING

God morgon. Fredag. Sista arbetsdag. Sol ute. Jobbar nog till 12. Fallens dagar. Fest. Osv.


"OH RAINY DAY"

Det regnar å regnar ute. Är det semester regnet som kommer nu? HAHA! Jag har i allla fall tagit tillfället i akt att jobba en lite längre dag idag eftersom det är piss väder. Mina ögon går iofs i kors men jag fortsätter kämpa. Imorgon är det ju föresten dags för fallens dagar här. En hejdundrans "festival". Egentligen tror jag att den börjar redan idag, fast de räknas inte riktigt. Så i helgen blir det fääääst!

HÄNDER VERKLIGEN

Har precis haft ett väääldigt långt samtal med Kilroy. Jag ringde för att berätta att jag har bestämt mig för att köra på skolan i Georgia. Så nu händer de verkligen grejjer. Har precis fyllt i en ansökan till skolan. Sen ska jag ringa till CSN och be om en lapp, sen måste jag även träffa en läkare för att fylla i en lapp om vaccination och sen måste jag även få tag på mina betyg på engelska igen. Härrä. Det händer verkligen. Om en måndag kanske jag befinner mig i Georgia :O !!!


15 JULI 2010

God morgon! Idag är det 15 juli. Då fyller min mamma år. Jag kom faktiskt ihåg de för en gångs skull, så en guldstjärna till mig. Ungefär så mycket firar vi de hemma! Ett "grattis mamma" och en kram brukar de vara. Nog pratat.

DU FÅR HA HEJ!

Nu går jag på sista kvarten här på jobbet. Sen ska jag hem och prata igenom USA. Alla dessa erbjudanden som har kommit upp från ingenstans. Just nu lutar det åt Georgia dit jag kan åka med 100% stipendium och inte behöva betala en krona. Eftersom jag bara tänkt åka 1 år så känns det bäst. Fick även ett erbjudande från Florida men då kommer jag behöva betala 10.000 USD så... Kan spara dem pengarna och resa dit en annan gång istället. Eller vad tror ni? Sounds good?

VILKA KOMMER HEM IKVÄLL?



- Filippa å Lisa! =D


20 METER DASSGÅNG

Tillbaka till jobbet innebär att återinföra 58 dassbesök/dag. Jag vet inte om detta är en nackdel för det är sånna dassbesök som får mig att skriva sånna här "josse tänker" inlägg. 2 problem med dasset och denna avdelning på jobbet:

1, Det finns bara toaletter på ett ställe.
  - Man kan därför inte variera sig och gå till olika toaletter för att upptäcka olika miljöer.
2, Sträckan till dasset är endast ca 10-20 meter.
  - Nackdelen med detta är att sträckan att transportera sig själv är väldigt kort och tidsfördrivet blir så inte allt för långt. Vilket är de jag vill uppnå med mina dassbesök.


FULL I VIMMEL



Svettigt hett som vanligt! Har jag tappat mina byxor?


FINNS DE ENS?

Japp. Ni hör rätt. Jag är tillbaka på jobbet. Nya exelfiler ska köras igenom. Just nu sitter jag med en exelfil som har 40 000 rader. Finns de ens så många rader? Tydligen. Så jag har jobb att göra så att säga. För en gångs skull kanske de har planerat fel tidsmässigt. I så fall har jag jobb mer än 2 veckor. Jag klagar inte!

MUMS


OTURSDAG?

Herregud vilken otursdag asså. Först förlust matchen då, den kan väl ingen missat. Sen har pappa pratat med Kilroy och USA verkar gå åt helvete rent ut sagt. Helt plötsligt så verkar mina provresultat för dåliga. Tennislagen vill ha mig men inte "skolorna" liksom. Sen blev matchen ikväll inställd så var i ljungskile i ca 5 timmar i onödan och sen har jag fått världens huvudvärk och imorgon börjar jag jobba. Kul dag. Morgondagen kan ju bara bli bättre i alla fall. :D

JAHAPP

Självförtroendet är i bott nu. Förlorade precis en 3setare som jag spelade en av de bästa matcherna på länge men drog de kortare strået och förlorade. Detta ville pappa gärna göra klart för mig. X-antal gånger. Sen när jag ändå ligger ner på marken så varför inte spraka lite till och ta upp massa andra saker också. (Metafor). Nu ska jag iväg och spela en match till och de kommer inte bli så himla lätt ska jag tala om.

Så är det något ni vill klanka ner på mig så kan ni ju göra de nu. Skadan är ju ändå redan skedd! Detta deppinlägg ska jag kompensera upp senare. Jag lovar!

VILKA JÄKLA KRANIE


UTGÅNG...

....på ingång, tror jag! Eller jag vet snarare. Fast hur kvällen blir är inte så himla planerad. Thnstad ska intas. Vart vi sen tar vägen de vet man aldrig. Om det blir lipz eller så. Då blir vi nog ensamma där. Sen får vi se hur många som hänger på och hur många som bangar.

BARA ETT AVSNITT KVAR

Fastnade framför några nya avsnitt av the hills förrut idag. Ja, jag är tragisk. Och då visade de sig att det tydligen bara ska komma ett avsnitt till, for ever! Shit vad konstigt ändå. Får kolla the city istället då! För nu är ju även den härliga danska serien på kanal5play slut. Sånt här som man inte ska avslöja men... whatevah! Ni känner väl mig?


MULEN DAG

Hej hej hej!

Mulet idag. Jag har bokstavligt talat legat i soffan typ heeela dagen. Så jäkla gött att man kan göra de utan att få dåligt samvete idag. För det är nämligen heelmulet ute. Det är iofs rätt varmt ändå men vad gör de? Jag har i alla fall hunnit med att hämta mitt nya pass så nu är det fixat också. Lottningen till ljungskile kom nu också. Det blev poolspel i damsingeln så får i alla fall 3 matcher. Verkar inte som de blev någon dubbel tyvärr.

HUNNEBOSTRAND ALL DAY LONG

Har varit i hunnebostrand precis heeela dagen. Åkte 9 imorse och kom hem halv 10 på kvällen. Spelade först en singel vid 11 som gick åt pipan sen fick vi vänta hela dagen för att spela en dubbel som var urtråkig och jätte lätt att vinna klockan 7. Sen skyndade vi oss hem för att komma hem till matchen. Men jag har inte orkat kolla. Tråkig 0-0 match, men sen så efter ett tag blev de 1-0 till spaninen. Och som jag sagt redan från början har jag ju tippat dem som slutsegrare så. Hoppas hoppas jag får rätt!

JOSSE HUMOR, IGEN



P.s. De kom en till senare!


NEJ INGET LIV

Nu är "jag-har-inget-liv" bekräftat ännu mer. Eller så är det snarare att det inte finns något att göra i vänersborg bekräftat. Jag och johanna började på nordis, det blev skugga och kallt. Vi köpte ett ask jordgubbar (10 kronor :O:O:O) och satte oss på en parkbänk vid hamnen. Har nu bokstavligt talat suttit där i 3 timmar nu. 3 TIMMAR PÅ EN PARKBÄNK. HEJ A-LAGARE!

GODMÖRRA

Vilken segis morgon. Gick upp klockan 9 för att träna klockan 10. Jag var som en zoombie i 2 timmar. Hur lyckas man? Fast dino var likadan så det gjorde inte så mycket. Nu har solen gått i moln också. Idag är det en sån där jobbiga dag igen. Man kan inte direkt sitta ute och det är för fint väder för att sitta inne. Dilemma, dilemma!

Sen blir det fika med johanna. Vi tänkte avancera och ta nordis istället för strändis. Häääftigt!

ETT VINNANDE KONCEPT

Zumban var awe (wait for it) sooome. Jag och Johanna körde på ett vinnande och uppmärksammat koncept. Vi tog hem priset för bästa klädsel. Med hästlängder. ;) Höhö!



NU KAN NI BÖRJA

Nu kan ni börja läsa min blogg igen. Pappa har kopplat in allt nu igen så för tillfället fungerar allt igen. De nya modemet och allt kommer någon gång nästa vecka tydligen. På onsdag är det dags för match. Var ju rätt länge sen nu igen. I hunnebo kommer detta äga rum och självklart har jag match på onsdag då det ska bli kanooooooooon väder och självklart spelar jag klockan 11 så kommer antagligen dö, men de märker vi ju.

Snart ska vi dra iväg på Zumba. Det är avslutning så vi ska klä upp oss lite käckt är det tänkt. Kan tänka mig att tanterna går in 100% för det så varför ska man vara sämre?


KUSINBARN I BILDER




MED PENSELN I HANDEN



"Och så står man där med en pensel i handen!"


SOLBOMB I BILDER

EN DAG PÅ KUSTEN



KUSINER PÅ BESÖK

Har precis haft min kusin över på besök med sin man och två barn. Det har varit full fart nu i några timmar kan man säga. Har ju bara träffat mina kusinbarn en gång tidigare så. Nu är bara min faster och hennes man kvar här över natten. Och jag är uttråkad till max för johanna och oscar åkte hem precis och jag är fortfarande utan dator och internet. Nu fungerar knappt pappas dator för skärmen är helt pucko. Sen är det mulet idag också så kan inte steka heller. Så rätt så uttråkad. Jag som även har en del bilder att slänga in. Kan bli svårt från mobilen. Ha det gott!

ÖVRIG INFO

Har för övrigt badat i vänern för första gången. Det var INT varmt. Sen har jag badat i poolen. Ett riktigt bad och inte bara dopp. Det var ca 24 grader så det är på väg att bli göttt!


FORTFARANDE KASST

Har fortfarande inte något jättefungerande internet. Fungerar bara på pappas dator och eftersom den är typ segast i sverige så pallar jag inte sitta inne vid datorn. ÄR ändå typ soooooool hela tiden så. Vi schteker å vi schteker kan man säga. Eller i alla fall jag å robin som inte har något annat vettigt för oss. Imorgon blir de frukost hos sofia, sen ska jag måla staket och sen får vi se vad dagen slutar.. :) NI får ha hej!


RSS 2.0