JOSSE Å FIKA?

Asså jag har ju blivit en sån himla "fikaperson" den senaste tiden. Som jag egentligen inte är. Eller jo jag gillar ju själva fikat, alltså kakorna, de fettiga i de hela. Men de där med kaffe å te till? Njaa. Egentligen skulle man ju bara vilka ta ett stort glas cooola. Men de är ju för omoget??  Brukar ju bli te med några sockerbitar i men.. Kaffe har jag lagt ner.

Varför har jag då börjat fika??

1, Kanske beror på att det är de enda som finns att göra i den här stan? (inte ens i den här stan utan thn)
2, För att jag umgås med robin å johanna som är rutinerade fikare?

What the hell. Trevligt och gott är det i alla fall, men dyrt. Vi har iaf pratat om att införa symunta och köra fika hemma hos oss istället. Hur nu de ska gå till om jag ska bjuda på något?? Chokladboll då kanske, de är ju gött. Klart slut.


Ser jag inte ändå ganska rutinerad ut??

KVÄLLENS UNDERBARA BILDER




Sällskapet var trevligt. Men sen vet jag inte om det var så mycket mer trevligt faktiskt! De fanns en del "stupiiiid" så att säga. Thihi. Sen var ju vårt te väldigt gott, NOT. Fast med (lite) socker gick det allt ner tillslut. De smakade lera och de kan ju vara gott typ ibland. Men billigt var de, så då får det vara gott. Gratis är ju gött liksom. Nä nu ska jag hålla keft. God natt


SEXY MAMA

Hahaha, diggar tröjan jag hittade i garderoben i garaget. Tydligen pappas tröja en gång i tiden. Vilket inte gör den snyggare precis. Har tydligen varit nån himla exklusiv tröja en gång i tiden. LÄÄNGE sen hoppas jag!


OH HELL NO

Tror ni jag har träningsvärk idag eller? Fy fasen mina armar asså. Men körde 2 timmar tennis imorse ändå, och det gick faktiskt bra så alltså har jag inte så mycket träningsvärk. No tjötat om de. Ikväll ska jag till MIC :S, värsta estet stället, och mina åsikter om esteter ska vi hålla tyst om. Nån Hurricane gillbert eller nåt spelar, tydligen någon gammal håkan hellström grej. Johanna och Robin skulle dit så why not? värsta fall får jag väl dra hem :P NU MAAAAAAAAAAAAT

BODYPUMP

Nu drar jag å kör gärnet!


ÄLSKADE, ÄLSKADE SYSSELSÄTTNING

Asså när jag är uttråkad här vid datorn så kan jag ibland bara sätta mig och kolla ut genom fönstret på min granne. Kan låta lite creapy men det är så himla underåhllande att kolla när han skottar snön i sin mega backe. Han skottar och suckar och tittar på hur mycket snö han har kvar osv. I helgen lyckades han köra fast bilen 2 ggr i en snödriva. JAA, det är underhållande!!


FRIDAY FRIDAY

God förmiddag. En ny fredag har dykt upp här. Denna veckan har verkligen gått sjukt fort. Igår kväll åkte jag till johanna och myste, såsmåningom joinade robin också. Så det blev vår första symunta hemma hos johanna då. Först blev de kaka och sen pizza, kan de bli bättre ? ;D

Idag blir det ev. bodypump med Linda. Ska bara vänta på att hon hör av sig här. Sen blir det kanske lite tennis också. Det är dagens planer än så länge. Brorsan har kommit hem nu över helgen också så ska väl ranta han i hälarna.

J'ADOREEEE



Jag gillar dessa tyoer av bilder. Ja det är sant. En aning lesbiskt kanske? Ne tycker faktiskt inte de. Inte själva bruden som är nice liksom utan KÄNSLAN. De där lite harmoniska, lite somriga, jag sexigt sådär. ah you name it. Någon som håller med mig eller är jag stupid?? Bilden är hittat hääääär.


JOSEFINE I UTTRÅKNING

Såhär kan det se ut när jag är uttråkad. Har bara inte avslöjat det innan. Men nu är jag BUSTED!





SUGEN?


CRAAAZY THURSDAY

Godmorgon!!!

Nu lyssnar jag ikapp morgonpassets program från imorse eftersom jag låg å soooov då. Nu ska jag snart sätta på mig lite kläder och sen skjutsa morsan till jobbet. Sen ska jag ev. åka ut till Ellliiin och typ säga hej eller nåt. Klockan 5 ska jag å linda testa ett nytt pass, wellness boll, kan bli intressant. Kan tänka mig att det är en kombo mellan typ yoga/situps/balans eller nåt :P Ikväll skulle tydligen Laleh komma till thn och johanna och jag KANSKE ska dit!  

Vad ska niii göra idag??

ASUSUAL

Har varit och fikat på strandgatan idag igen. Denna gången med maja faktiskt. Vi blev kvar där i 4 timmar, sen pallade vi inte längre. Då var vi lagom hungriga, så vi svängde förbi donken och köpte varsin kycklingwrap, var iofs som en fis i magen men gött var de.

Nu sitter jag här å fryser som jag gjort de senaste 4 månaderna. Jag måste ju ärlig talat ha ngt fel på min body. Min kropp är inte skapad för vinter, även om jag är född på vintern...


WHATS NEXT?

Träningen avklarad för dagen. Var till och med uppe och tränade klockan 10, duktigt.! Nu har jag precis lipat sönder till de senaste avsnittet av one tree hill, patetiskt men sant. Nu blir det matlagning och sen får vi se. :)

FACKJAKT

Har precis varit och fikat med 2 utav världens bästa människor. Jojjis och Robin såklart vilka annars :D ?? Dagens dagordning var hyffsat rumsren tycker jag. Eller vad säger ni?? De visade sig i alla fall att jag å robin ska tydligen åka till sthlm och paris tyyyyp samtidigt, hur stor är slumpen? Sen har vi lite planer på bounce i sthlm också. Ska bara kolla min kallender.




Gillar kontrasten på dessa två bilder. Lika peppe på båda??


TYCKTE HON SÅG SÅ SÖÖÖT UT


NEWIN

Josefine har lyckats hitta ett par klackskor :O :O :O!!! Tro det eller ej. Sen om mina fötter pallar dem är upp till bevis. Brukar nämligen få kramp på trampdynan typ. Men håller på att gå runt här hemma, men klacken är inte allt för hög och skorna känns väldigt sköna. Så bara vänta. Sen har jag köpt 2 nya solbrillor, letade hela förra sommaren efter typ "rayban" brillor fast lite större, så fanns dem så nära som på junkyard? Jag slog till på 2 st. :)



3 FÖRDELAR MED IDOMINSALVA

  1. Krämen är så himla fet så dina läppar blir mjukare än någonsin
  2. Du får en sån vacker vit färg på läpparna
  3. När du tagit bort salvan från läpparna framställs dina tänder som vitare än någonsin eftersom de framställs som gulare än någonsin när du har salvan. Vilken är då den rätta färgen??



Åh, saknar man inte fjortistiden när man ser denna bild?? Jag ser fasen grymt rutinerad ut. En gång fjortis alltid fjortis?


WALLAHEE

Hej Bloooggen!

Nu är jag reda för en middag. Har tränat, käkat lite smått, duschat och fixat mig lite. Hade lite tid över så fixade mig kanske lite för mycket, men de får gååå ! ;) nU ÄR den störta frågan, ska jag ta pizza ikväll eller kött??? I-landsprobleeeem! :D Tar med kameran, tar kanske kort. Beror på vilka som är där... Hejs



ÄR DE LOV?

Nu är det ju tydligen lov här. Det hade jag helt glömt bort, vilket innebär att det inte är någon träning denna veckan utan man måste fixa tiderna själv. Så jobbigt. Har smsat folk nu men inte en jävle verkar svara :P Och precis när jag skrev detta så fick jag ett svar såklart! Ni kan ju anteckna.

Ikväll ska jag till Italia. Evelina är hemma så hon ville träffas allihopa. Så det blir nog nice, mat är alltid nice! Eller? :D Nu ska jag byta om och sen åka och kolla efter träningstider. Hejs


VAD GÖR JAG VAKEN?

-Bra fråga josse. Jag har inget arbete till att gå till imorgon så därför utnyttjar jag nätterna? Logiskt.. Nja. Varför itne stiga upp lite tidigare imorgon och vara vaken när resten av mänskligheten är vaken. Nu ska jag nog sova. God natt!

SUMMERTIMES

Ge mig sommar nu så jag kan sluta vara såhär ledsen?


LOTTNING PÅSKSLAGET

Såhär ser min helg ut den 5-7 mars. Bara så ni vet! (Blått = Seedade spelare = Högst rankade) Usch hatar å vara seedad.

DAMSINGEL:



DAMDUBBEL:


FORTFARANDE BITTER

Jag är fortfarande bitter. Och de tänker jag fortsätta  vara ett tag framöver... Har slutat snöa nu i alla fall för första gången på typ 48 timmar tror jag. Ett halleluja moment? Pff. Kunde säkert åkt idag, men musten har liksom gått ur en nu. Så om ett halvår är väl nästa gång vi kan ses igen. Kul. hej då


OSANNORLIK SANNORLIKHET

Hur stor är sannorlikheten att man bli insnöad? typ 0.01 % eller nåt
Hur stor är sannorlikheten att jag ska på "dejt"? typ 0.01 % de också.
Hur stor sannorlikhet är det då att dessa två händelser sker på PRECIS JÄVLA SAMMA DAG????????

Jag ska vara butter fram till sommaren nu, min dagliga otur... fuck life.fuck love.fuck snow.fuck fuck också.(och då är det fan illa)

INSNÖADE

Vi är insnöade. KUL! Ärlig asså, vi kommer ut från ytterdörren men fasen inte mycket längre. De ligger ungefär 1 meter snö ute på vägen så man kommer liksom inte ens ut från vår gata. Helt sinnes, sen blåser det typ orkan. Alla tåg alla bussar i fyrbodal är inställda. E4 är avstängd. AH KAAAOS! De är byigt och slåser så på vissa ställen är det barmark och på andra delar 1½ meter. Lyckad helg... Jag är förbannad.....










Titta och njut!


FLIRTING WITH FORTY

Jag säger bara SYND för er som missade filmen på trean igår. Gaahm, sexigaste människan på denna gjord var nämligen med i filmen. Lisa, kanske speciellt  dig jag syftar på ;) Men jag bjuder på några ögonblick av filmen, så förstår ni vad ni missade ;)






Vem blir inte sugen på denna människa :O??


IKVÄLL...

Serverar josse rostatbröd med tomater och pesto och till detta lufttorkad som rullas runt philadelfia, pesto och soltorkade tomater. Får se hur detta smakar...



Ja en riktig matguru har jag blivit.


FAAAAAAAAN

Kan man har mer ofly? Fy fan om de kommer 50 cm snö i natt så jag inte kan åka...faaaaaaaaan


OM JAG VAR GRYM INNAN...

...på att skotta snö, så är jag världsmästare nu! Jäklar i gatan vad snö det har kommit inatt IGEN. Sen har det blåst som in i katten så det ligger liksom vissa högar på en halvmeter och vissa på 10 cm. Jag skottade fram bilen och där pappas bil ska stå, sen GAV JAG UPP! Får väl ge mig ut igen sen :P Ska ju laga mat idag igen till FAMILJEN för jag var så jäkla grym, typsikt... Ska träna lite tennis klcokan 5 också, gudars. Blir ingen junkyard idag. Pallar inte mig ut i snöovädret... :D

THANK YOU

Tacl för alla cuties kommentarer. Blir jag deppig någon gång, tvivlar på mitt utseende osv ska jag läsa era kommentarer igen. Weeii, nu ska jag gå å lägga mig ! God nott sweeties!


SNART SNART SNART

Snaaaart är det lördag. Jag ska erkänna, jag längtar (A)... :) Bara jag inte blir insnöad nu :S Sägs att de ska snöa nu i 3 dagar och komma en halvmeter snö till. Vore så jäkla typsikt vore de ju alltså.

Vad ligger på morgondagens schema?? Jag ska kaaaaanske träna, sen "packa" och sen kanske jag ska åka till junkyard och kolla om det finns något nice på rean.. :)


MÄSTERKOCKEN HERSELF

Fan jag ju mer än awesome på att laga mat asså. Haha. Har precis gjort Penne Rigate Affumicate ..  :P Körde på ett recept från förkväll på tv4 så var väl inte så jäkla skickligt ändå. Hur svårt kan de vara å följa ett recept liksom? men gott blev de, kanske lite för mycket tomatsmak för min del.




Klicka här för att komma till receptet!


I LOVE YOU JOSSE

Hurtig morgon. Först var det den vanliga torsdags morgonträningen med ellen och peter, sen åkte jag till gymmet och körde mitt pass som jag har där. Löpning 15 min, armar, ben, rygg, mage ja i princip allting. Mest armar så dem är helt skakis nu. Träningsvärk igen??



Vad tycker ni om den här bilden då? Speglar mig rätt bra, loooooove myself ;) Hahaha! Nä men de är sånt här jag sysslar med när jag är uttråkad typ. spelade även in en film med med själv som tvilling, men den behåller jag nog för mig själv... :D

DE VA DÅ SOM FAN

Så himla mycket att fixa inför USA asså. Nya saker som dyker upp hela tiden. Har vetat de sen länge att jag ska göra ett TOEFL test också, men att jag skulle behöva åka enda till stockholm för att göra ett INTERNET BASED TEST, känns ju sisådär. Va fan, om det är via internet varför inte göra de på fler än 2 ställen i hela sverige?? För till Malmö lär jag ju knappast åka och göra de. Så nu måste jag kolla upp när jag kan åka dit, så snart som möjligt, och kolla om mamma kan åka med för vem fasen hittar till sundbyberg helt själv?? Jaja butter blev jag nu, men det är bara gilla läget antar jag.



Tack för kommentarerna om headern försten, tror jag behåller den nu. Hade lite beslutsångest...


JAG SPELAR SOM EN GUD

Har försten glömt att säga att mina nya rack har kommit. De kom i måndags och nu spelar jag som en gud ;) Hahah, är det psykiskt eller hänger allt på racket ?? Haha

Lagade lite mat nyss. Jäklar va länge sen det var jag gjorde de. När jag gick i skolan fick jag alltid laga mat när jag kom hem, men nu när jag jobbar och har matlåda så fixar alltid mamma mat? Logiskt? Ajja, men nu när jag är ledig så får jag laga igen. Och jag skulle testa å göra nån tomatsås av något slag, den såg för jävla äcklig ut, men den smakade faktiskt helt ok.. Hur fel kan det blir med tomater, turkisk yoghurt, peppar, salt typ?? HAha.. Inte mkt.

NEW HEADER

Gillar ni den, eller är den too much ego??


ORKAR INTE

Ska vara ärlig! Orkar faktiskt inte blogga idag. Sorry!


AN ORDINARIE DAY

Ledig idag med. Både gött å tråkigt. Inga pengar, men gött med lite sovmorgon. Eller var tvungen att gå upp vid 10 för jag skulle träffa min personliga  tränare klockan 11. Har gjort styrketest där nu. Resultat, stark rygg, medel ben och klena armar typ :D Så de ska tränas upp.

Kettlebell idag med linda igen. Fyfan vilken träningenvärk jag hade sist gång. Men det är påt igen. Körde spinning igår med linda också. Vi körde tufft asså. Gött vart de.

TOLD YA

Nu har jag berättat för 50 %, så snart vet nog 100 % utan att jag behöver säga något själv. Smidigt å bra lyckades jag smyga in lite kommentarer då och då. Jag talar i gåtor, men ni som vet förstår nog vad jag snackar om!


ONES UPON A TIME...

Jag dööööööööör så söt!


DAGENS






SkjortaJCBrallorVilaJackaH&MHalsdukGinaTricotKlockaStjärnurmakarna


A HAPPY NEW WEEK

Ny vecka. För de som går i skolan har lovveckorna börjat nu. Själv verkar de som jag också får "lov" den här veckan. Just nu har jag ett arbete men inga uppgifter. Helt meningslöst att jag åkte in till jobbet idag eftersom chefen inte är här. Jag har precis gjort klart uppgiften jag fick i fredags. Han hade planerat den fram till ONSDAG?? Jaja.. ska jag åka hem eller? Alla är på möte nu så har liksom ingen koll....

WEARETHEWINNERS

Ja, vi lyckades i alla fall vinna dubbeln. Så grattis till oss. Haha. Var en hyffsat lätt seger med 6-4 6-1... :P Jag har kommit på att det måste vara så jäkla jobbigt att möta oss två asså. Vi går runt å fnissar och när vi klantar oss så skriker vi osv. Vi verkar vara helt oseriösa men ändå vinner vi? Sen i andra set vi ställnigen 4-1 så fick vi värsta skrattattacken. Ett sånt där som man bara får när man vet att man inte får få det. Ellen drog nämligen världens rap precis när hon slog till första serven, töntigt vi vet men va fan :P


NYTTIN




Allting är från MONKI!


FUCKALLAHJÄRTANSDAG

Ja nu ska jag vara en sån där bitter singel som hatar denna dagen. Hade jag haft pojkvän hade jag antagligen inte tyckt såhär. Fast jag tycker iofs att om man har en partner så bryr man sig nog inte så jättemycket om den här dagen, och är man singel och desperat så blir man bara ännu mera butter när man är singel på denna dagen. Vi kom fram till igår att de som gynnas är typ de som "börjat" dejta precis.. Och hur många % kan de vara då... :P

Sen blev ju inte morgon bättre att att jag spelade som en avdaknad balle i singeln. Usch, ingenting fungerade. Bara ta nya tag för ikväll är det dubbel final som gäller.

Igår fick jag mig i alla fall en snabbis med mina underbaringar Robin och Johanna. Vi ska snart börja får fackjakt. Mötet invigs om ca 3 veckor tror jag. För vi har så busy life.. :D



Min outfit igår som jag i alla fall lyckades vinna med.


GIVE ME SPRING

Längtar tills det är vår så jag kan bära en sån här outfit. Mina älsklings röda brallor och en kortare och vid tröja..


THATS SUCKS

Är hemma nu. Har avklarat singeln och jag vann. Men fy faaaan vad dåligt jag spelade. Mötte en tjej som egentligen var hur kass som helst, men som vanligt ska jag ställa till det för mig själv men lyckades i alla fall vinna med 6-3 6-3 sen tillsut ändå. usch usch. Men första vinsten sen innan i somras tror jag. Så alltid nåt!

Nu ska jag å pappa snart åka tillbaka för att jag ska spela dubbeln också. Får ju inte bli så kasst spel som förrut för då dööör jag.

MATCHDAG

Ska snart duscha för jag ska spela match. Ja ni hörde rätt, jag ska duscha FÖRE match. Mest för att de verkligen behvös för jag har inte tvättat håret på 2 dagar och dels för att jag vaknar till lite mer när jag duschar. Sen ska jag käka en pasta sallad och sen vänta på att tiden ska gå. Halv 4 har jag match.. Wish me good luck!!!



Favorit i repris?


FREDAGS TANKAR!

Jag har på senare tid börjat fundera på om jag har lätt för att förstå "ny"teknik? När det kommer någon ny makapär så har jag oftast väldigt lätt att förstå hur den fungerar. På jobbet förstår jag de nya programmen väldigt fort, oftast fortare än de andra jag jobbat med. Eller är det typ alla vuxna som är efter? Fast det är ju inte bara vuxna jag jämnför med... :P Kanske är jag ett teknisktgeni???


EN OUTFIT...

...Inte dagens, men en outfit!


OSKAR LINNROS - ACK, SUNDBYBERG


DEGAR FREDAG

Snaaart är arbetsdagen slut! Har gått rätt så segt idag, men det hör väl fredagar till.

Idag blir det verkligen, degar fredag. Ska absolut inte göra nååååååågonting. GÖTT! Blir väl ett par 100 avsnitt av Sex and the city skulle jag gissa på! Tummen upp för de.

Imorgon är det match igen. Denna gång i Trollhättan. 15.30 är det dags för första singel och sen 19.00 är det dags för dubbel. Jag å Ellen möter några från klubben. Ovanligt för thn... NOT! :P Vi måste äna hålla på traditionen och vinna ;)

EGOLIST

Jävligt grym
Obeskrivlig
Snygg
Envis
Flummig
Intelligent
Not Nörd
Energisk

Lagom
Alldeles underbar
Rolig
Smal
Så ball
Otrolig
Nästan cool


Stämmer inte detta, så säg ;)

NOTE TO MYSELF

Jobba aldrig snabbt och effektivt. Det lönar si aldrig. Arbetsuppgifterna tar slut och du får gå från jobbet tidigare och jobba färre dagar än beräknat!

Jag trodde jag skulle ha jobb en månad här. Jag har efter dagens arbetspass jobbat ca 1 vecka och arbetsuppgifterna är SLUT! Så snart är jag arbetslös.... :P

TRAININGSVÄRK

Jag har träningsvärk. Punkt! Och det är framför allt efter den där Kettlebellen i tisdags. Hujedamej. Sen hade vi fystester igår och göra dips, armhävningar och streckbänken gör det icke bättre. :) Och idag ska jag testa mitt träningspass på gymmet var de tänkt. Har nämligen match i helgen och kommer inte hinna de då och sen ska jag träffa han tränare igen på tisdag så måste äna få de gjort innan dess.

Sen ska jag å johanna fika. Surprise? På strandgatan som omväxling....... :D

JAG BRUKAR...

...kalla henne för snygg-lisa, men nu får det bli svikar-lisa... :D Haha nejdå. Men på fredag åker hon till spaninen, hon också den jäveln. Så idag var jag och linda hos henne och vinkade hejdå kan man säga. Blev en liten snabbis så att säga ;D Men va fan, man börjar äna vänja sig vid hejdå nu! Men snart blir det hej hej för då börjar folk komma hem igen. Nu deckar jag. Godnattt!!!


DAGENS DAGENS





Jag är btw sämst på att ta outfit bilder. Men ni får stå ut!


Fick ett...

78f05568a0e63a10da40917891d64477.png

Fick ett meddelande från comvip nyss. Kanske ska göra en grej eller inte. Ni lär märka de.. .


STEL SITUATION

Igår hamnade jag och ellen i en lite udda/stel/obehaglig situation. Det var bara vi 2 på träningen + 3 småbarn som tränar samtidigt fast inte med oss.

Fakta du bör veta innan:
Ellen hade gråa joggingbrallor och hade cyklat i snön så de var blöta på ena benet. Peter är vår tränare.

Situationen:
Peter: "åh Ellen, vad har du gjort på benet?, missade du när du gick på toan eller?"
Ellen: "ha ha, jättekul."
Jag: "Hur fasen skulle hon lyckats med de?"
Peter "hihihihi"
Ellen:
"Ja, va fan gör du på toa egentligen?"

Efter detta, insåg vi lite "äldre" de komiska men egentligen pinsamma i detta och börjar skratta. Och Peter fnittrar som en liten tjej och säger åt oss att sluta skratta. Ja, så kan de gå på träningen i vänersborg!

LETS FUCKING TRÄNA

Nu är jag så gott som klar här på jobbet för idag. Så blir nog att åka lite tidigare till träningen. Trycka i mig resten utav salladen som blev över från lunch och sen träna. Igår var vi alla lite sura på träningen. Kallt på banan, tjatig tränare och jobbif träning. Hoppas det är annorlunda idag. Tror knappast de komme vara varmare men...ah. Sen ska jag på Kettlebell ! Höhö..

Var btw på första mötet med min "personliga tränare", så nu har jag fått ett träningsprogram. Ska testa de på torsdag tror jag. För imorgon ska vi ha fystester på tennisen, usch ! :P

HÄÄÄRLIGT TIDIGT

Klockan har precis slagit 07.30 och jag befinner mig på jobbet. Försöker hålla ögonen öppna och smygsover lite här bakom skärmen emellan åt.

Känns som jag sovit typ 3 timmar i natt, inte okej! Jag behöver miiiinst 9 timmars sömn för att vara kontaktbar. Vet att jag kollade på klockan runt halv 1 -1 igår och då var jag inte ens i närheten av trött. Sen upp klockan 6. Weiii, älska livet!

Idag var föresten en sån där morgon som jag svepte 2 glas mjölk igen. UNDERBART! Ska nog lägga in de i mina dagliga rutiner.. ! Have a nice day.

I WANNA BE A ROCKGIRL

Målade naglarna svarta igen. Tyckte det var allt för länge sen nu. Aiiight? Rockjosse is baaaaaaaaaaaaaaack!




8 FEBRUARI 2010

Länge sen jag slängde in en "dagens outfit" va? Så, eftersom jag började klockan 1 idag så hade jag lite tid över att fundera ut något snyggare att ha på mig och fota också. Så here it is!





WHO AM I??

Har jag genomgått en drastisk makeover eller?

1, Häromdagen hade jag på mig en blommigklänning och tänkte ha fläta?
2, Jag har börjat borsta håret och mittbena?
3, Idag ska jag gå på ett "lets dance" pass på gymmet???

Hallåå? Har jag någonsin varit såhär feminin i hela mitt liv??


KASS DAG

Jag suttit hela dagen typ och försökt med den där jäkla filmen. problem 1, filmen går inte att lägga in i moviemaker för att det är ett format den inte tar. Inga konverteringsprogram fungerar, för det är filmat i HDkvalitet och då blir det i typ slowmotions av någon anledning. Så filmen får vänta ett tag till.. Suck.... Därför har jag heller inte pallat uppdatera något. Så nu blir det tv.n och sen sooofta! :D

TENNIS MOVIE

Ska snart sätta mig och redigera filmerna från fredagens match. Ska väl klippa och klistra lite typ. SÅ vem vet, kanske kommer upp en liten snutt här sen om jag orkar.

HOLD ON...

...det har bara gått 3 dagar, 22 timmar och 40 minuter! HAHA!!


ÅNG-BEHANDLING

Körde btw ett ångbad häromdagen. Det var väl bra, tror jag... Sen smetade jag in äggvita och citron i ansiktet. Då fick man itne skratta för då sprack skiten. Haha. Vet inte om detta gjorde huden bättre, men de var värt ett försök i alla fall.


BESTÄLLT



*3


CONVERSE



Inom en snart framtid kommer jag garanterat äga att par sånna här. Jag bara äääälskar converse och har varit sugen på ett par röda nu ett tag. Har ju svarta och ett par grönmöstrade, men inget slåt väl röda? Och mina röda panties till detta;) ohalalaaa..

BOXBOX

Har precis varit på ett Ki-box pass med Linda. Det var kul och jobbigt som vanligt! :P Lite mer folk än förra gången, kan inte riktigt bestämma mig om det var bättre eller sämre så?

GÅRDAGENS BILDER







Lite bilder i från gårdagens middag hos Lisa. Som för övrigt bjöd på riktigt god mat. MVG-mat enligt mig ;)


MATCHREDO

Har varit och spelat match i Tabergsdalen. Jag förlorade men jag var i alla fall snyggt klädd. Haha. Sen är jag så jäkla inte matchvan. Har jag ett läge så bränner jag de på grund av att mitt huvud tänker typ "oh nu kanske du vinner de här gamet, och sen kanske du vinner setet, undra hur det ska gå i det avgörande setet då?". Tankar som är BIG no no!!!



TROR INTE DE VA...

Helt asspontant drog vi till LIpz igår efter middagen hos Lisa.. Jag körde på nyktert och körde. Men kan ju säga att om de blir lipz någon mer gång, så blir det absolut inte nyktert.

1, 92or är där
2, Medellängden är 140 cm
3, För lite folk

Så, det var en okej kväll. De bästa var 80tals musiken. Haha, jäkla slump att Lisa satte på 80talsmusik hemma hos sig också.

Nu åker jag till Taberg och spelar match. KOmmer hem seeent ikväll. Hejs


GIRLS NIGHT

Ska snart dra till snygg-lisa. Hon ska ha hejdå-middag. En jäkla massa hejdå-middagar den senate tiden tycker jag. Hon ska i alla fall OCKSÅ åka till spaninen som aupair. Suck. Men jag ser fram emot alla välkommen-hem-middagar sen! :D


WHO IS THAT CUTE GIRL ?




MOBBAD UNGE I SNÖ







HAHA, gillar ni min mössa som jag köpte förra året som jag absolut inte kan använda för det skär sig mot min hårfärg, REJÄÄÄLT!


Tu m'avais dit


SVARTBOLL

Har precis gjort negerbollar, bokstavligt faktiskt. För att för första gången någonsin typ kollade jag på receptet till "negerbollar". Står så i receptboken. Så då får man faktiskt säga så. Annars brukar jag säga chokladboll. Blev i alla fall så sugen igår när jag köpte en (äggfri) chokladboll igår på strandgatan.


SKOTT-JOSSE

Var ute och skottade förrut. Gick lättare idag eftersom det inte var blötsnö. De jag skulle komma fram till är att vår skotthög har aldrig varit såhär hög. Den brukar sträcka sig ungefär i höjd med brevlådan.


SNOW MOTHERFUCKER SNOW

Herrejääävlar vad de snöar asså. Åkte hem från strandgatan med medelhastighet 50 km/h typ. Helt sick, och det har inte slutat än. Har väl kommit ca 2-3 dm till nu då. Så idag och igår har det väl kommer ca en halvmeter eller nåt. Jag är jyu sysselsatt imorgon i alla fall, gällande skottning. Då ska jag ta kort på mig själv när jag sliter!!!

KVÄLLENS OUTFIT


ITS A BEAUTIFUL DAY


NEWIN



1, Vero Moda (fast köpt på cassels) 129 kronor
2, H&M 99 Kronor
3, Vero Moda (fast köpt på cassels) 259 kronor.


OWN DESIGN

I helgen när vi var i göteborg så behövde jag ett halsband. Jag hade inte bra, men så kom jag den lilla idén att sätta ihop ett halsband och en sån där kedja man hade runt höften förr. Då blev det ett niiice halsband ;)


HOLY MACASNOWY

Somnade gott igår i alla fall ;D Bara så nii veeet. Speciellt du Johanna förstod nog vad som hände ;) Hahaha! Idag vaknade man av ca 30 cm mer snö ute. Ja vad säger man?? Jag å morsan fick gå ut och skotta (båda lediga idag, otur) för pappa har åkt till stockholm. Så jääävla tajmat! Så nu har vi varit ute i ca 1½ timma å skottat. Superbra! Hrmpf..

Jag har signat in till Jönköping/Tabergsdalen också. Så idag klockan 14 lottar de, och snart där efter vet jag om jag spelar imorggn eller inte och vilken tid.

Ikväll blir det en skvaller fika med Robin igen. Han ska få lite details från helgen! ;) Nu ska jag å mamma ge oss ut i snölvädret och åka till Överby. Hon är då galen och kan inte ens motstå shopping när det är snökaos ute... :D 

SO FAR SOOO GOOD

Biljetter fixade till Roland Garros! Underbart!


RESOR HIT Å DIT

Idag har biljetterna till Rolad Garros släppts, så det ska Cathrine boka till oss ikväll. Och snart kommer Johanna förbi och eventuellt Maja, så ska vi kolla om det finns något billigt boende i Spanien i början av april. Så det är reseplanering för fulla muggar nu! ;)

JAG FÅR VARA LEDIG

Nu är jag hemma från jobbet. Arbetsuppgifterna tog slut för tillfället så ska tillbaka dit på måndag efter lunch typ. Håller på att vänta på massa listor typ, och min arbetsledare ska bort torsdag/fredag så lite leedigt nu. Känns gött iofs!:D Ellre väldigt gött, eftersom jag höll på att somna påjobbet idag.

Kollat de nya avsnittet av One Tree Hill precis. Alltid lika awesome. ;) Efteråt tog jag denna smickrande bild. Inte okej vinkel. Älska min hals där också!




INTE NÅGON TID

Har inte så mycket tid att blogga för tillfället. Mycket annat som snurrar runt i huvudet!


LIFE UPDATE

Nytt jobb, ny avdelning, nya arbetsuppgifter, sommarkollegor utan sommarjobbarna. Efter jobbet ska jag träna tennis en timma, sen efter de ska jag på ett 55 minuters spinning pass för första gången. Kommer antagligen dö. Men kul att testa något nytt!

På jobbet kan man fundera mycket, det är inte bra...


KONSTIGT MEN SANT

Kan ju bara säga att horoskåpet för den förra veckan stämde rätt bra va!;)

"Det lär finnas gott om möjligheter för dig att vidga dina vyer, så du kan vilja överväga att resa någonstans. Om du är singel så är det också längre ifrån som kärleken kan hittas just nu, bland intressanta människor som är annorlunda än dem du normalt umgås med. ."

RSS 2.0