Gott nytt år!

Gott nytt år på er. Nu ska jag snart kila iväg till tjejerna. Såhär blev kvällen frisyr också! Ses nästa år ;)


kvällens/nattens klädsel


Heaven - slow version


snart nytt år

Fick det sötaste smset från min pojkvän förrut. Han skrev att han hade tänkt på mig hela dagen och att han saknade mig och i australien är det nytt år nu. Skulle vara så underbart att fira de nya året med honom, men får väl stå ut. Kommer nog bli jobbigt ikväll men får se till att vara sysselsatt så ska det nog gå bra. I hope...


sexandthecity

Har sett filmen nu igen efter typ 4.de gången. Fick den ju i julklapp och jag hade ändå inget vettigt för mig så satte mig och kollade. Gud de har så snygga kläder och de är så snygga , så vill jag vara när jag är 40 år =) nån mer ;) ?


årssammanfattning

jag har sammafattat mitt och filippas 2008 på vår bdb kik in. http://ohmygod.bilddagboken.se

Jag var 17 år, 17 år


New card

Har föresten skaffat ett nytt bankomatkort nu när jag är 18. Man får ju göra en egen design för en liten extra peng och det tog jag till vara och tyckte det var lite kul ;) Egoistisk som jag är så tog jag en bild på mig när jag var liten. =) man får ju passa på när man kan.



såhär kommer det väl se ut då:P

Idag igen

Förlorade singelfinalen i 3setare idag igen, Jag är ingen höjdare på de matcherna asså. Speciellt när jag ledde andra med 5-2 och lyckades sen förlora. jaja kom 2.a i alla fall. Sen fick vi WO i finalen i dubbeln så vi "vann" den=) yeei.

Final gånger 2

Imorgon spelar jag final i både singel och dubbel 18, wish me good luck ;)

"vad kostar den där då? tusen spänn eller?"


Old pics

Kollade igenom vår bilddagbok på gamla bilder, så saknar man både sommaren och en riktig vinter.




not always

Idag har jag spelat match igen, denna gången var det damsingel elit, det gick bra även fast jag förlorade i en tresetare. Trodde jag skulle åka på storstryk så blev förvånad när jag tog ledningen med 3-0 men sen rasade de. Det blev i alla fall 3-6 6-3 2-6 konstiga siffror men jag är som sagt nöjd. Fick WO i semifinalen i 18 så nu spelar jag final i morgonbtiit kl 9, antagligen mot klubbkompisen Ellen. Vi spelar dubbel ikväll och vinner vi så är vi i final vilket vi garanetar gör så :P

Tenniskarriären

Jag spelade match i morse då, jag kan ju inte säga att jag spelade min livsmatch men jag vann i alla fall så jag ska väl inte klaga. Imorgon spelar jag klockan 9 på morgonen, (guud hatar morgonmatcher) sen spelar jag kl 3 och sen även klockan 8 på kvällen så det är fullt upp imorgon, är ju med i 3 olika klasser så det är därför!




Min nya tennisklänning



Lite speciella detaljer sådär =)


Bedtajm

Imorgon ska jag spela match mot en klubbkamrat, jag hoppas innerligt att jag vinner vilket jag verkligen borde göra enligt pappren, men man vet ju aldrig med mig. Har ju inte spelat jättebra de senaste precis. Men men wish me good luck!

   

Gårdagens citat

"Han har ju för fan flicka"
- Filippa

Vimmelbilder

Lipz igår kväll var kul =) jag dansade gärnet som vanligt och det var mycket folk och många trevliga människor. NU är det bara att leta vad man ska göra på nyår, jag hoppas mest på typ middag eller liknande, fest känns lite överskattat.. =)



Julbilder



Såhär skulle jag se ut om jag hade glasögon, testade syrrans ;)
Ser förövrigt förjävligt sleten ut!



På julafton såg jag ut såhär i håret, blev riktigt bra ju (A)



Julaftons utstyrsel



Inzoomat

Julklapp

Fick denna skönhet i julklapp, perfekt till vardags och party =)


Lipz

Det blir nog lipz ikväll trots allt. Inget förköp var det så vi får dra dit tidigt =) Jag funderar på att vara nykter, blir väl säkert inte så men tänkte spara mig till nyår. Har ju ändå match på söndag och det är ju inte för bra att dricka , konditionen liksom. =)


God jul i efterskott

Ja man får väl ta och säga god jul ändå, även fast det är juldagen (sveriges längsta dag) idag. :) Har inte hänt något som vanligt man bara väntar på att tiden ska gå typ. Men nu ska jag nog dra och kolla animalplanet eller liknanade igen!

Dj bounce - close to you


newspaper


http://www2.idrottonline.se/ImageVault/Images/height_2000/width_2000/conversionFormatType_WebSafe/id_101501/ImageVaultHandler.aspx

var med i tidningen häromdagen också, klicka på länken om de nu funkar!

Danföredopparedagen

Thats right, vad står på önskelistan? själv vet jag faktiskt inte riktigt vad jag har önskat mig men det blir nog bra =)

Snart pepparkaksbak sen får jag se vad som händer!

Julbak

Idag har jag väl fått "lite" julstämmning. Jag och syrran tog ändan ur och bakade lite julkola! Blev en stats med mörkchoklad och en sats med ljus och mörk blandat. Mumma! Sen skulle syrran göra knäck med det brändes fast som fean. Imorgon blir det pepparkakor också och klägranen osv tror jag =) Hoppas stämmningen kommer då!

Laughing Out Loud

Såg detta och började skratta när jag gjorde de, för det stämmer ju så jäkla bra :D Fast mest älskar man ju att kyssas!


Hur porrig är du?

J.
kan inte bli bättre inom sex
O. gillar hårda tag
S. tycker om porrfilmer !!
E.en kåtbock
F.ständigt kåt
I.söt
N.sex är mitt liv
E.en kåtbock

a). älskar sex
b). gillar kondom
c). gillar att suga
d) sexfixerad
e) en kåtbock
f) ständigt kåt
g). upphetsad
h). älskar att leka med lolipopen
i) älskar hårda sex lekar
j). kan inte bli bättre inom sex
k) ofta öm
l) söt
m) neutral
n) sex är mitt liv
o) gillar hårda tag
p) sex är min vardag
q) tråkig
r) rolig
s) tycker om porrfilmer !!
t) älskar att älska
u) elak
v) dum
w) älskar killar med stil
x) älskar att kyssas
y) är toppen på att kyssas
z) älskar att leka med tungan
å) hejare på allt
ä) fränast
ö) ömhet


Min dagens



Chinos lindex, tröja laredoute, vit tröja JC

Handdukscupen!

Idag har jag och Josefine spelat handdukscupens final på tabergsdalen. Vi spelade ju inte som gudar någon av oss, vi lyckades tillslut vinna dubbeln i alla fall fast vi förlorade både singalarna så det blev en andra plats och 10 handdukar till klubben =)


New header


Har ny header och profilbild, va tycks ?



Lördagens outfit




Före och Efter

Hade lite kul med mig själv idag och exprementerade lite. Här är före och efter bilder.



Före. Långt hår, min hårfärg osv!



Efter, kortare hår och rödare!


Njutning

Nu är det i alla fall lov! Ska försöka njuta så mycket som möjligt, men det kommer väl gå lika snabbt som alla andra lov. Fast å andra sidan längtar jag lite till vårterminen eftersom det är så himla mycket som händer, bryssel och ayia napa med klassen och sen är det ju 2 lov och massa helgdagar osv och sen är det STUDENTEN! :D



Vårt UF-företag!

Vimmel




Varför?

Det är knäppt, jag är känd för att äta typ mest i Sverige. Den senaste veckan har jag typ ätit fjuttiga potioner och mår nästan illa efter varje måltid. Whats the fucking problem?

Har ni varit med om liknanade ?




Detta var en normal potion för mig förra veckan!


Lipz debuten

Igår hade man Lipz debuten, det var grymt kul i alla fall =) Jag dansade fasen 24-7 kändes det som!



Tjena tjena mittbena också!

dagens...




Inte så märkvärdigt!
Tröja: H&M
Jeans: H&M
Strumpor: H&M

Körkort

"Now I have a driving license!" - citat Lisa V

Grattis du, hoppas du fortfarande läser bloggen, min enda läsare ;)



Tycker bilden passar alldeles utmärkt, samma dörrhandtag också! ;)

Lite GOA mobilbilder






Bara för jag och viktoria hade kul hem från en match!

Lipz debuten

Imorgon blir det hem till Linda först som fyllt år, sen blir det nog Lipz debut!

Beach 09

Nu har jag varit iväg och fysat. Vi körde mage idag, ohh härligt värre är det asså men jobbigt. Sen körde vi typ sveriges knepigaste och jobbigaste armhävningar, hallå jag orkar ju inte ens 10 vanliga typ (A) . I alla fall så är man redo för beach 09 så goo Josse ;)

   

Inte min den har mer tvättbräda efter passet ;)

Världens bästa!

Jag har världens bästa pojkvän. Kommer hem från skolan lagom trött, där ser man ett litet udda lila bre på köksbordet. Öppnar det och där i ligget ett kort och 2 andra småprylar. Börjar läsa (trög som jag är fattar jag inte vem det är ifrån) grattis på 18årsdagen och lycka till med körkotet typ. Men sen nör jag fortsätter läsa så fattar jag ju, det är från Svante =D Åhåå så gulligt, jag är världens lyckligaste nu typ känns det som. Ofta man blir så glad över ett kort? men tydligen :D thihiiiii! 


Lite off ett tag

Jag har varit lite off från min blogg här ett tag men det beror på att det har varit så mycket, först min födelsedag och sen har jag mitt sista prov nu imorgon innan jullovet. Så imorgon är jag förhoppningsvis aktiv här igen med outfits osv =) Hälsa på då ;) 








 I alla fall lite bilder från förfesten/middagen hos mig innan O'learys!

Debuten

Igår hade jag min debut ute på krogen. Jag hade det mycket trevligt i alla fall. Vi började i alla fall hemma hos mig med käk och lite för fest för att redan ta oss ut till Trollhättan och O'learys. Först när vi kom in så var det typ 40+ där inne och vi tänkte va fean, men sen rullade in allt mer folk och jag hade det som sagt jättekul =) Blev några små incidenter där framåt 12 snåret men om jag ska vara ärlig så sket jag i det för att de inte skulle förstöra min kväll =)




...

18 ÅR!
.

Glöm ej!

NI glömmer väl inte vad det är för dag imorgon ? Inte bara Lucia utan även min födelsedag! 18 år!




Hoppas ingen känner denna människa men tog en bild från google.

Idol + Lussebandy

Grattis Evelina till körkortet, snart är det min tur!

I alla fall så kommer hon snart och hämtar mig för då ska vi ner till Filippa och kolla på idol finalen, Kevin måste vinna så är det bara. Sen drar vi vidare till Lussebandyn och kikar en stund, som traditionen säger. Sen är det hem och sova och sen är det min dag!!!

Var i alla fall uppe i morse klockan 7, jag, lisa och johanna och kollade på luciatåget, som traditionen säger. Det var mysigt sen drog vi hem till Julia och åt frukost, det var också mysigt!



I'm busy

Idag måste jag plugga så det blir inget långt inlägg idag. Mer uppdatering imorgon för då är det dan för min födelsedag:D!!!

Senaste nytt

Coldplay har ju åkt dit för plagiat! Men jag gillar dem ändå, fast gillar nästan mixen mellan de 2 låtarna mest!





 Lyssna hela!

Its snowing men

Okej, kanske inte men idag har det snöat på rätt bra i alla fall, ÄNTLIGEN!

Så är det svinhalt också, imorse när jag tog cykeln så vurpade jag de första jag gjorde, som tur var hade jag inte ens börjat cykla typ.

I Alla fall ge oss mer snö så blir jag nöjd i alla fall =)



Halkkörning

Idag har man varit iväg på en såkallas riskutbilning, alltså halkkörning. Det var grymt kul tycker jag, det var sådär lagom gassigt å glida runt där utan att det satt någon snubbe bredvid som sa hur man skulle göra. Bara jag och Sofia in tha car! ;D Så nu ska man bara plugga rejält med teori och sen boka altihop, sen har jag snart köööörkort ;D se upp på vägarna!

Matte Prov

Nu har jag precis haft matte C prov, det gick bra!

PLuggdag

Idag har det verkligen varit och kommer bli mattepluggardag ! vId klockan 12 imorse kom dino över för att jag skulle hjälpa honom med matten, sen skjutsade han mig till träningen så tränade jag sen skjutsade han hem mig, haha. Nu ska jag snart äta och sen kommer Lisa över för jag ska hjälpa/plugga lite med henne, och sen kommer nog även Lottis och Johanna att joina, så man är lilla hjälpfröken idag. Som haley i One tree hill ;)


Knäckt 118 118

För övrigt så är jag väldigt nöjd för igår knäckte jag 118 118 med en fråga som de inte kunde svara på =) Då skickade de ett svar tillbaka "vi kan tyvärr inte hitta något svar på din fråga och kommer därför inte ta betalt för detta sms" ;D haha jag är nöjd men nööörd :D

Nedräkning

Nedräkningen har börjat. Nu är det bara 7 dagar kvar tills jag ska ut å vända staden upp och ner med mina 18 år!



118 118

Skickade frågan? Vad heter jag i efternamn?

Svar: "Det är störst sannolikhet att du heter Johansson i efternamn. Eftersom det är det vanligaste efternamnet."

Ärligt att nån sitter och svarar på alla frågor man skickar och sen sånna här svar istället för att skicka "det kan jag inte veta, eller vet ej eller nåt" haha :D ska nog skicka en till fråga när jag ändå skickar gratis!


UF försäljning

Idag har vi varit och sålt på Villa Stranna, fy fean säger jag bara. Så himla kallt och sen skulle man ha 2 surandes killar också som inte gjorde ett skit. Tack! Och det var inget folk heller så vi sålde 9 st, YES!!!

Pizza + Ronja

Nu snart ska jag iväg till Ronja på en liten myskväll typ. Hon harj u fyllt år och vi har inte hunnit lämna paketet än det blir nog det gamla goa gänget ikväll alltså jag, filippa, ronja och ida. Det är dåligt vad vi inte träffas nu för tiden. Ja i alla fall blir det pizza osv, typiskt jag som bestämde mig för att börja mitt nya liv idag. Tänkte att jag skulle börja äta lite mer grönsaker och så för har kommit på att det kanske är därför jag är så trött jämt för att jag har så dåliga matvanor ! Sen efter nyår så ska jag ha smo nyårslöfte att bara äta godis en gång i veckan MAX! Hoppas det blir piggare sen då!



GangBang, nyår 07/08

Dagens citat

"Det var mycket att lägga ihop här!" - Lisa V

Frågor?

Har lite bloggtorra nu ! Så tänkte om de få läsare som jag har vill ställa några frågor så svara jag på allt!

mingölf

Idag ska vi iväg och spela minigolf med klassen. Känns ju kanske inte som en vinter sysselsättning men det är inomhus, på BETONGBANOR hur B som helst. Hatar typ minigolf har sämst tålamod och hela köret men jag ska vinna!!!! Vi vann ju trots allt detta när vi var med i klasskampen på skolan så det är väl bara tacka och ta emot!


klant ass

Igår gjorde jag något knepigt med datorn, råkade nog installera något som jag inte skulle installera. Vet inte om jag inbillar mig att jag inte kan komma in i mappar som jag kunde förrut, typ sånt man aldrig har testet. Sen blev allt helt plötligt på engelska, men jag bytte lite namn på mappar så nu är det "svenska" igen. KLant ass är det jag de!



Klädvisning

Här är b.la. skorna jag köpte och lacktightsen. Sen är det de gamla vanliga linnet från Monki osv =)





 

HADE LITE KUL MED KAMERAN OCKSÅ!

I'm pathetic

Sanningen...                                     

1 December

SHEAT, redan första december ju! Gaah bara  12 dagar kvar tills jag är 18, och ångest måste plugga teori så jag kan få mitt körtkort så snart som möjligt!!!




Snart glider jag i en sån här i alla fall!

schools in

Idag var det skola igen då, jag försov mig icke idag. Synd för det var typ sveriges mest meningslösa måndag, som vanligt. Vi gjorde ingenting på markandsförinngen, som vanligt och vi hade bara får utomordentliga redovisning i rättskunskapen med vår fantastiska film. MÅnga verb i detta inlägg!"

RSS 2.0