CONVERSE

Playing with the direkt ikväll. När jag skulle dra och möta upp för en fika med Johanna, Sofia och Robin så hoppade jag i conversen för första gången iår. Vi vet vad som gäller... Once you go converse you never go back ! Så hoppas de inte kommer snö nu! Då blir det jobbigt !


SUCK

Asså herregud vad tråkigt mitt liv måste vara men jag har just nu ingenting att dela med mig utav. Idag var det först praktik till 4, sen dra till gymmet och sen käka å bara landa hemma i soffan.

Ska försöka bli lite roligare men har lite törka just nu !


NEW WEAK

Ny vecka, nya möjligheter. Behöver jag säga något om festen i fredags mer än att det finns skvaller å ytterligare skvaller att dela med sig utav. Men de håller jag för mig själv!

Annars blev de lugnt igår. Bakishäng typ! Idag är jag tillbaka på Sahlgrenska ! Och nu lagar jag sjukt god mat! Pöss


SATURDAY NIGHT

God eftermiddag kära läsare. Gårkvällen var kanon mysig. Jag och Sofia lagade till ett par redigt goa biffar, rotfrukter av alla dess slag och tzatsiki och sen joina Pär, David och Joel och de klagade minsann icke på maten! Sen chillade vi lite och sen slänge vi på en "skräck"rulle, dont be afraid of the dark. Ingen toppen film asså!
Idag har jag börjat slipa på mitt CV. Insåg att jag inte hade Word på datorn så var tvungen att köpa de och det tog ju timmar å ladda ner så blev inte så mycket skrivet tyvärr. Nu ska jag sätta mig på vagnen och sen på tåget mot thn och Filippa. Där blir det hejdundransfest vill jag lova!
Gick igenom mailen förut idag och hittade en himla massa bilder. Förr var man tydligen tvungen att maila bilder på varandra. Detta är från bokmässan i 1an på gymnasiet tror jag.
Från vänster: Johanna, Filippa, Jag och Lottis.
Där var man inte för tjock i alla fall!

HELG

Aldrig har det väl varit så här gött med helg? Första veckan på praktiken har gått sjukt fort men det känns i huvudet och kroppen !

Igår var jag och Rebecca och körde monsterpasset på gymmet och det känns idag om vi säger så! Vi körde drop sets som är riktigt tids effektivt! Så idag har jag svårt att lyfta armarna minsta millimetern!

Nu är jag på väg till Sofia. Vi ska laga lite mat å dricka lite vin å softa! Imorgon blir det fest i thn! Tjarååå!


B-MÄNNISKA

Jag visste det. I bilden nedan kan jag ju svara ja på alla. Läste precis på Aftonbladet om detta. Sjukt intressant. Det handlar typ om att vissa är a-människor, alltså morgonpigga och kvällströtta och vissa är b-människor, alltså morgontrötta men kvällspigga. Se säger också att a-människor också vanligtvis har en dygnsrytm på 23 timmar medan b-gruppen har en dygnsrytm på 25-27 timmar. Vanligast är att man har en blandning men jag är helt klart B alltså. När jag väl kommit igång då är jag bannemig igång. Vad det bl.a. Beror på är tydligen att B personer har en lägre kroppstemperatur på morgonen vilket gör en mer svårstartad. Där kan jag bocka i igen! Så nu har jag fått en logisk förklaring och jag tror på det till 100%!!!!


LILL-LÖRDAG

Hej bloggen ! Idag är det onsdag vilket betyder att halva veckan har gått. Idag på praktiken var jag inte ensam om att vara sjukt trött i alla fall. Så idag blev de ingen aktivitet efter utan direkt hem och ta en tupplur på en timma eller så.


Igår var det ju fettisdagen. Årets bästa dag? Var och käkade hemmagjorda semlor hos folket studiegången. Gott var det alltså! Det var väl de jag hade att dela med mig utav.

Till helgen verkar de bli rätt lugnt igen eftersom alla verkar upptagna som vanligt... Jag har varit sugen på utgång men verkar få stryka de i helgen också. Inte alls bitter! ;) får väl bara hoppas de dyker upp att någon kan ! Annars blir det skriva CV och söka alla sommarjobb jag kan! Kuuuul! :)


PRAKTIK DAG 1

Hemma efter en första dag på praktiken. Som vanligt är det ju mycket info första dagen så man blir rätt slut i huvudet, men ändå går dagarna så himla snabbt. Ska bli intressant detta. Även om det kanske inte är något jag kommer välja att arbeta med i slutändan så är det ändå kul att se. Handledaren verkar super också! Så det är ju alltid ett plus!
Ska snart kila iväg för att fika å tjöta lite skit med Tove. Ska bli niiice! Hon är ju ändå göteborgare nu! Sen blir det hem och laga pannkakor för imorgon är det ju både pannkaksdagen och semledagen. GATT! Då blir det häng ute vid studiegången !

STROKEENHETEN

Imorgon börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Ett nervöst och spännande sådant. Det är nämligen dags för 5 veckors praktik. Det är nu man ska kunna saker igen va? Det kommer nog gå suveränt. Jag är mer nervös för uppgiften vi ska skriva parallellt med praktiken. Var länge sen jag skrev ett arbete själv nu. Löser sig nog fint.

Helgen har annars varit bra. After Worken var great. Gårkvällen är dum att klaga på och idag har jag bara göttat ner mig framför massa serier! Perfekt helg! Nu blir det att kolla gladiatorerna som jag missade igår! Puss puss


SNYGGA KLÄNNINGAR

Hur snygga är inte de här klänningarna då? Tror ni förstår vad jag är ute efter. Men feeel färger! Svart någon? Vore guld värt att hitta!
nelly.com

BEACH OCH AW

Igår var det fredag vilket självklart innebar beachvolleyboll. Den här gången lyckades vi få ihop ett bra gäng alltså. Efteråt drog vi vidare till Vasastan där vi körde lite after work (after beach) med öl/vin och gött käk. Sjukt trevligt. Och jag stod för klasikern som jag inte kommer ta upp här! Vid 10tiden skulle jag tippa på att vi drog oss hemåt så det var ju lugna puckar! 
Gamla fina vänersborg... haha!
Nu ska jag göra iordning mig här. Sen ska jag dra mig ner mot stan och göra lite ärenden! Tjarååå!

NEW IN

Men får nog vänta tills jag har fått någon nyans på min hud. Vore ju tråkigt om folk trodde jag gick runt naken.

EGG&MILK

Vi sket i dagens lektioner idag och tog oss lite sovmorgon och drog och käkade frukost på egg&milk istället. Det var niice. Blev så mätt så behöver knappt käka ngt mer idag. Sen har jag mest tagit de lugnt idag. Ska ta tag i städning och diskning och matlagning nu å sååå. KULT! Imorgon är det seminarie och sen blir det beach och AW med några i klassen, som fredagstradition. Slänger in en outfit jag hastigt tog innan jag drog iväg på AW igår! ;) Haha!

BREAK OF DAWN

Jag tar tillbaka allt ont jag sagt om Eric Saade efter att ha sett denna videon.

CHÄÄÄCK

Praktiska tentan avklarad och godkänd. Så nu dröjer det ett tag innan det är dags för någon skoluppgift igen eftersom vi går ut på praktik på måndag i 5 veckor. Iofs har vi sjukaste uppgiften vi ska skriva under praktiken men den stunden den sorgen! Nu blir det gymmet sen ikväll blir det ett glas vin med några! Tjaråå!


FINNS DE ENS?

Såg detta när jag gick hem från gymmet. Existerar de ens fortfarande? Uppenbarligen!

 


3D TV

Här sitter jag och kollar på 3D-TV hemma hos mamma och pappa, haha!


BEACHVOLLEY

Det blev lite beachvolley med fåtal i klassen + lite kompisar från olika håll efter skolan, för som vanligt bangade alla i klassen i sista sekund men som tur är har alla lite vänner som ställer upp så det ble sjukt bra och kul till slut ändå. Sista timman hade vi grymt spel. =)
Nu ska jag slänga mig iväg till bussen mot centralen. Det blir hem till väners idag och åka skidor med Filippa imorgon. Götta! Ha det fint!

SORRY VÄNNER...

Igår var sista dagen på latsidan. Nu är det slut med de. För från och med idag börjar min 12 veckors uppladdning inför vårruset, haha! Så nu står träning som prio 1 på min lista efter skolan då. Idag började jag med att springa 3 km och jag höll på att dö så det kan ju bara bli bättre. Så klara, färdiga och gå!
Snart uppnått drömkroppen, eller vad säger du Filippa???

LITE UPDATE

Har ju varit lite käss på att uppdatera här nu ser jag. Lördagsnatten var trevlig men det var ju så galet kallt bara. Sen på söndagen softade jag å Filippa med lite pizza å tjöt typ. Sen idag var det back to school igen. Kort sammanfattat kan man säga. Orkar inte berätta mer än så nu.
Imorgon ska jag å syrran har kvalitetshäng är tanken. Laga lite mat å umgås typ. Blir väl trevlig. Ha det!

TJEJFEEEEST?!

God morgon alla frusna i Svealand. Idag har jag varit iväg och käkat frukost på scandic och sen har jag varit en sväng till systemet och sen har jag väl inte gjort så värst mycket annat om jag ska vara ärlig. Snart kommer Filippa hit. Det väntas tjejparty ikväll med Tove, Sofia, Maria och Stina? Typ något sånt. Så det blir nog himla niice alltså. Ska hålla avstånd från alla bruna bara! :S Omöjligt...
Puss på er då!

HON SÄGER GODNATT

Efter en rätt intensiv dag säger nu tjejen med de många filtarna god natt... Standard i min säng, täcke + en fleezepläd i fotändan + en fleezepläd över kroppen + pyjamas såklart + ev ett par raggsockar... Normalt tycker ni eller?! Varmblodig tjaj 90 har jag hört... Hmm...


SAKNAT KVALITETSHÄNG

Hajj! Har hängt med Sofia och Pär hela dagen från efter klockan 12. Nu är jag hemma och vänder sen ska vi spela beachvolley i några timmar. Skulle ju egentligen åkt till väners idag för att åka skidor med Filippa imorn men ska tydligen bli -20 grader så vi flyttade de tills nästa lördag och hoppas på liiite varmare väder i alla fall!


LITE LEDIGT (ISCH)

Idag har jag så gott som ledigt. Hade seminarium till kvart i 10 imorse men det var lugna puckar nu när jag hade lyckats ta mig igenom de kapitel som behövdes. Så hittills har jag bara chillat lite så att säga. Kollat senaste avsnittet av Oth å lite sådär. Ska snart dra mig till affären och handla, sen laga mat å lite sådär ni vet. Sen kommer Johanna senare i em, var ett bra tag sen vi sågs nu!

EN SKJORTA

Det var väl länge sen jag slänge upp en "outfit"? Here you go!

RULLSTOLSTRÄNING

Precis kommit hem från en kul men lite kall och svettig rullstolsträning! Det var ungefär lila kul som jag trodde att det skulle vara och det såg nog lika komiskt ut när vi kom 10 stycken körandes på gatorna! De jag funderade på var bara om folk trodde vi var rullstolsbundna på riktigt?! Men sjukt jobbigt var det i alla fall, minsta lutning åt ngt håll och det blev hur jobbigt som helst! Men nu har man prövat på de också! Nu slutspurten till seminariet! Tjarååå!!


RSS 2.0