lördagklockanhalvsex



Jeanstights från veromoda, t-shirt från fever och klocka ur&penn

8 dagar kvar...

...tills du är hemma! :D

31 Januari

En ny dag, en lördag! Och dagen börjar med att serena Williams vann australien open på damsidan och i och med de är ny världsetta. Slog Safina med utklassande siffor 6-0 6-3. Ikväll blir det bio med tjejerna, i taket lyser stjärnorna. Vet massa som läst boken för flera år sen och sagt  att den är bra, men kanske lite barnslig för oss. Men who cares?


Thank god its friday

Oh skönt med fredag, glömde säga de förrut! Trött var jag i skolan eftersom jag inte somnade förrän halv 4. Förresten kändes de som hela skolan var bakis idag, även fast det inte var alls många från klassen som var ute igår!

Jag ska i alla fall ta det lugnt ikväll, jag och mamma ska käka räkor! MUMMA!




Och en sak till, fan att inte Verdasco vann idag mot Nadal, var ju sjukt nära. 5 timmars tennis, 5 set och han förlorade med 7-6,4-6,6-7,7-6,4-6, helt sjukt asså, och han är faktiskt rätt snygg också, inte så ful och sne Nadal, så hade varit bättre med honom i final, men nu får jag väl hejja på Federer då! hejja hejja! 

Gårdagen

Lipz igår kväll då, det var allt trevligt. Var ju nykter men hade gött kul ändå på dansgolvet där jag tillbringar min mesta tid. Vi drog dit lite senare typ halv 12 var vi nog inne eftersom vi var på förfest innan hos Tobban! Gårdagens bästa var lätt "livesexet" med kläder, säger inte mer än så. Sen när Emma dansa med gubben, ojoj ! :D Men kul hade vi allihop!


Lipz

Lipz ikväll, fronda som sagt kommer ju dit och då kommer det väl dra dit en del folk! jag är nykter och chaffis!



Modelljosse

Höhö, nu har jag varit iväg och lekt modell. Det var riktigt kul asså, jag var typ en "ÖVERKLASSDAM" så det var gassigt, jag stod/satt vid ett piano och posade runt lite. Sen så ska de tydligen göra en kalender utav alla olika typ med budskapet köp "second hand" ungefär. Eller återvinning, så det kan bli riktigt kul att se. Skulle ha "modevisning" den 26 februari också. Så då får man väl börja öva nu då;)

night my darlings

nu tänkte jag lägga mig faktiskt , och klockan är bara 21.30 :O ! Andra dagen irad jag lägger mig innan klockan 10, är ju inte helt normalt men har så tråkigt så lika bra att njuta av sömnen som jag bara äälskar!



Lite sådär härligt ego också!


Ny header

Kände för en ny header, kommer nog inte vara så länge men...


Fotografering

Imorgon ska jag vara "modell"! Det är några som har projektarbete och har sytt sina egna kläder och då så har de valt ut mig och några till att vara modeller. Det ska bli spännanade, hoppas jag får del av bilderna sen så kan jag lägga ut dem där. I alla fall så tror jag att jag ska ha på mig en tight svart klänning med en fluffigmössa och blingbling . Kan bli gassigt!





ursäkta men hittade denna, var bara tvungen att lägga ut den också. Så här ska jag INTE se ut imorgon (hoppas jag) ;D

idag ska jag göra

INGENTING, som de senaste 2 veckorna känns det som. Förra veckan kunde jag inte träna pga sjukdom och nu kan jag inte träna för den där streckningen eller vad det nu är. Funderar på att ändå gå på fysen sen men jag vet inte. Om vi kör mage t.ex. så är ju de lönlöst. Blir väl hemma och tänka på godis idag igen, serry igår åt jag godis igen och resten av chipsen nu får det var slut med detta!!

Dagens lilla josse


typiskt...

har typ sträckt mig eller något liknanade i magen. Har känt av det i helgen, när jag hostat och så men inte så mycket mer med de. Sen igår kände jag de på kvällen lite mer, och sen när jag var och tränade nu i morse så ryckte de bara till, så nu kommer jag väl inte kunna träna denna veckan heller, typiskt jag som skulle komma tillbaka efter förkylning.

En fredagsklädsel



Tunkia/klänning: HM
Jeans: Gina tricot

vem kan stoppa mig...

...när jag bara rullar fram. Känns som jag kommer göra de snart, äter godis varjedag typ, och nu sitter jag här med pringles. Men det passar väl bra när jag nog ska til Lipz på torsdag och fronda kommer dit.


laredoute

Nya katalogen från Laredoute har ju kommit nu och jag funderar på att beställa lite. Har hittat en cool bikini, lite fula byxor tillbara men svart är ju lätt å hitta den är ju som sagt svart och kanske lite tråkigt fast de kan vara riktigt snyggt också. Sen hittade jag även en vitklänning som skulle kunna funka till studenten. Men jag är osäker på om jag tycker den är lite för lång. gillar inte knälängd, ska vara typ 1 till 2 dm över knät.


klippat å klart

Nu har jag precis varit iväg och hämtat körkortet för det var klart nu. Så nu slipper jag köra runt med den där lappen som man måste hålla reda på. Jag såg väl ändå normal ut på körkotet i alla fall, väldigt fult att ta precis framifrån men sånt är livet. Namnteckningen däremot såg ut som en 3åring har skrivit, blev så nervös inför reoriprovet så kunde inte skriva namnteckningen (man tar kort och allt när man gör teorin).

och jag lovar jag ska bättra mig lite på att blogga nu tror jag, har lite bloggtorra känner jag. Och inga bilder lägger jag ut heller, detär typ de jag själv tycker är roligt att kolla på i andras bloggar så lägger jag inte ut de själv, fy skämmes!

Aj min tand

Det gör lite ont i min tand, lite för mycket godis på senaste tror jag. Detta ska jag nu reparera med mycket tandborstning och lite Flux . Det brukar hjälpa kalasans faktiskt.

Traening

Jag ska nog testa att träna idag. Har ju tydligen match imorgon så, får väl köra lugnt o´ch om det inte går så får jag väl lämna WO denna helgen också. Jäkla peter som inte säger något. Jaja får väl se vad han säger idag...


ingen, ingen alls

Jag har ju ingen självdiciplin kvar överhuvudtaget! Ska plugga till rässkunskapen och hamnar bara här hela tiden, får typ låsa in mig i ett annat rum eller nåt. Tur det inte är ett så seriöst prov.

Utmärkelse

Jag har fått denna utmärkelse av http://maanuelas.blogg.se/

UTMÄRKELSE! Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa.

------------------------------------------------

för tillfället så läser jag inte så mycket andra bloggar eftersom jag inte har så mycket tid, därför så förstör jag denna kedjan här genom att inte "skicka" vidare.

Couldn't be much more from the heart

Var i skolan för första gången den här veckan, tänkte att jag behövde pallra mig dit eftersom vi skulle ha vår försat psykologilektion och hon läraren är helt cp om man inte går på lektionerna. Typ är man sjuk en gång så kan man inte få högre än typ g i slutbetyg så. I alla fall var inte hon där, utan är sjukskriven till sportlovet så vi har en annan sålänge som verkar 10 ggr bättre, låt hon aldrig bli frisk. annars var skoldagen lika onödig som alla andra dagar och man måste plugga hemma istället. Filippa och jag har bestämt oss för att åka med på den där endagsskidresan, 240 spänn ingenting ju. Hovfjället i år igen, vi ska stila gärnet!

bläää

Nu måste jag börja plugga inför provet på torsdag , har verkligen ingen motivation!!

KÖRKORT!

Fy fan va gött! Hade uppkörningen idag, klarade den såå nu har jag KÖRKORT! Har varit lite off här eftersom jag har legat med 39 graders feber hela helgen och har de typ fortfarande. Inte kul men nu har jag ju i alla fall körtkort, fast blir nog ingen körning idag eftersom jag mår piss och var typ nerdrogad på uppkörningen! :P

swettbaby

Usch det är verkligen så himla tråkigt att vara sjuk. Tur man inte är de oftare än typ vart 5.e år. I alla fall så kollade jag P.S I LOVE YOU, den var väl bra å sådär men ingen höjdar film. Det var faktiskt ganska lite lip än vad jag trodde de skulle bli, därför blev jag lite besviken. Har kollat klart säsong 5 av One Tree Hill också, så nu ska jag gå på säsong 6 igen tror jag. Har ju haft mitt lilla maraton. nu ska jag nog sova, host å godnatt!

P.S I LOVE YOU

funderar på att ladda ner den. Lipa lite, jag har ju inte sett den. Den ska ju vara bra så varför inte. Kan ju ändå inte göra något idag. Men först ska jag käka frukost!


Mina ben hade visst växt efter tacopajen!


Sickashell

Yes det är sant, jag mår ännu värre idag, därför har jag inte varit så aktiv här.´Har mest legat i soffan hela eftermiddagen/kvällen och frusit och svettats i en härlig blandning. Jag gick till skolan i alla fall, vilket jag inte borde gjort precis som jag inte borde tränat igår. Blir i alla fall ingen match i helgen för min del. För när jag kom hem la jag mig i soffan med en filt och ett täcke och ändå frös jag. Sen dunkar huvudet som fasen, ja lip på mig ! I alla fall kom mamma hem och frågade varför jag inte tagit någon verktablett och sen fick jag de och de visade sig att jag hade 39,5 graders feber hurra!! på den. Verktabletten hjälper inget känns det som, nu ska jag nog sova mig frisk!

Mår skit

Mår kuk dåligt just nu känns det som . Var och tränade fast jag inte borde varit de. har skit ont i huvudet så det dunkar och rör jag på mig så dunkar det ännu mer, sen ont i halsen. Åhh jag som trodde jag var på bättringsväg med förkylningen så blir det bara värre, och jag som har match i helgen. Mår jag såhär får ju absolut inte spela. fan då!

Eget tee tryck

Någon som vet något ställe där man kan köpa papper som man kan sätta i skrivaren så man kan trycka eget tryck? ÄR gött sugen på att trycka denna bulletbild bild på en t.shirt. Vore awesome !


mumselimumsmums

Har precis käkat lite. När jag kom hem så fanns där färdiga kycklingklubbor, mums! Och bredvid står en semla från Nordfeltds. Mamma är väl för underbar, hon tänkte säkert på mig nu när jag hade haft prov å allt! Sen så tror ju hon att jag har teoriprovsnart, som jag redan haft, hehe ;) Men i alla fall gott var det!


Döda mig...inte...

NI behöver inte döda mig längre, hade ju provet idag. Det gick allt bra, I hope. Var ju ingen fråga som jag inte svarade på så bara nån sådär som jag kanske chansade lite på som jag helt hade glömt bort som typ maslowsbehovstrappa vem har den i huvudet fortfarande :P men ajja man kan ju inte vara bäst i allt. ;)

Btw ont i huvudet och haft de i flera dagar, nu börjar jag tröttna på de. Glasögon? NEJ TACK.

Döda mig...

döda mig någon så jag slipper gå till skolna imorgon och göra provet! tack på förhand

En ny header

Eftersom jag själv tycker att jag är värdelös på att göra headers så är jag nu med i en tävling hos http://jsomijulia.se/ . Jag hoppas verkligen jag vinner, om jag nu skulle ha sån tur. Så nu är det bara vänta och se =)

ursch för skolan

Ursch ogillar skolan skrapt nu asså, jag vill bara ta studenten NUUU! Idag blir det bara marknadsförningsplugg hela dagen/kvällen/natten/morgonen. Okej lite överdrivet kanske men känns ungefär så.! Hej då..

Nytt One tree hill avsnitt idag, som jag verkligen inte borde ha tid att kolla på!


25 dagar kvar!

Idag är det bara 25 dagar kvar tills min Svante kommer hem! Tiden börjar gå lite snabbare nu, men jag ska ju vara ärlig och säga att tiden har inte gått fort när han varit borta, även om det är så att man kanske vill säga så!




här snackar vi ego bild!

Tisdagsmornar = långtid

Börjar inte förrän klockan 2 på tisdagar och det gör att man har väldigt mycket tid på sig på morgonen, speciellt när jag tränar kl 9 till 10 så man måste gå upp. Så Idag skulle jag testa på en frisyr som jag ofta hade på "fest" när jag var lite yngre. De enda sättet jag har sett hur det ser ut där bak är bilden nedan och det ser väl okej ut så hoppas det gör de i "verkligheten" också ;D Ha en bra skoldag, jag har en lektion!



Dagens lilla klädsel



Poserna vet jag väl inte om de var så snygga men orkade inte ta nya ! =)

Spotify

Skaffade i alla fall Spority förra veckan någongång och det är verkligen hur bra som helst. Det är gratis om man kan gå med på att det är reklam på typ 10 sekunder mellan vart 4de låt ungefär. OM man vill slippa reklam så kan mna betala en liten summa i think...HIttade precis en gammal klassiker Supernatural med artisten supernatural, asså pinsamt egentligen men låten är faktiskt bra. Sen har jag hittat lite andra låtar också som man helt glömt bort, och sen de senaste hitsen som man typ hört på krogen men inte vet va de heter finns där också.! Totalt perfekt enligt mig!

Marknadsföring

Marknadsföringsprov på torsdag, suck säger jag bara. Vi har 6 kapitel varav varje kapitel består av typ 30 sidor. Det är sjukt vad mycket onödigt skit som det kan stå på vissa sidor asså. Det är väldigt konstigt att man alltid lyckas somna också? Första provet i detta ämnet också, därför måste man ju visa vad man går för! Hoppas det är morgan som gör provet och rättar och inte Hilde, hon verkar verkligen inte gilla mig asså.

Körkortet, tictac

Fy fasen va gött, klarade teoriprovet idag :D YEEEEEEEEAH! Så nu är det bara x dagar kvar till uppkörningen och sen är det förhoppningsvis KÖRKORT! :D:D

Smådampet

Nu följer ett rejält tjejdilemma (för viss del killar). Men ärligt ibland får man bara rådampet på håret. Nu när jag har lugg t.ex. eller ah halvt utväxt så vill man bara att den ska växa ut helt ibland så man slipper den där fula sidluggen, och sen vill man ha lugg ibland osvosv. Och ibland vill man bara raka av skiten. Fast måste erkänna att jag typ lever på mitt hår, skulle lätt kunna gå utan smink och fula kläder bara jag fixade håret. Sen å andra sidan är jag en sån person som inte alls använder hjårprodukter utan kör natural, gillar när det är lite tovigare/ruffsigare. I alla fall, hår är jobbgit men bra :D




Passade, ruffsigt som fään!


Övningskörning

Nu har jag och pappa varit ute och övningskört i ca 2 timmar, det gick bra. Vi körde lite i trollhättan och sen fickparkerade jag lite och sen körde jag till vänersborg och körde i nordstan och sen parkerade jag lite igen =) Jag längtar som fan till mitt körkort NU!!!

Nu blir det OTH nån timma eller så... =)


Australia

Nu har jag sett filmen på bio och tänkte berätta lite om den var bra. Det var helt klart en bra film det ska man inte sticka under stolen med, och att han är så het är ju knappast något dåligt. Men efter 2 timmar utav filmen så tänkte man att den var slut och det var lyckligt och sådär men nea då händer det något nytt. Och ja efter 3 timmar så var den slut. Skulle nog tycka den var bättre om den var slut där efter 2 timmar ungefär, fast ändå skulle de ha med den sista biten så de skulle förkortat allt lite.

Blir lite jobbig att kolla på på bio eftersom man klarar inte av att sitta still så länge asså. Men skulle säga i alla fall att det är en romantisk, äventyrs drama komedi i alla fall ! låter ju bra eller ?!

Och sen åt jag för mycket popcorn, som vanligt...

En stark 4/5 får den ju i alla fall så det ska man ju inte sticka under stolen men som sagt. Hade den varit kortare hade det allt blivit en 5.a! Sen var den rätt förutsägbar också!

Ny header

Har ny header, vad tycks ?



Friskisochsvettis

Imorgon är det prova på dag på friskis och svettis funderar på att dra dit och testa spinning kombi/ ki-box och kolla lite hur det är eftersom jag ska nog köpa mig ett kort nu till våren och köra några pass ibland. har alltid undrat om Ki-box är kul, för det ska u vara sjukt jobbgit men ändå kul =)


Världens sexigaste man

Imorgon ska vi i alla fall på bio och se världens sexigaste man, Hugh Jackman på bio. grr säger jag bara. Ah det är ju Australia vi ska se då . Är väl egentligen inte min gengre de heller, och sen är den 3 timmar lång och jao då får det fasen hända mycket om jag inte ska tröttna efter 2 så får väl se...



Sådär sexigt skäggig också, förlåt!

Jag har tappat räkningen...

Ja det är sant, jag tappade räkningen efter 1000 nysningen idag. Visst jag älskar å nysa, men ibland blir det lite förmycket. Ni vet när det sådär killar i näsan och man kollar upp i ljuset och sen nyser man inte, då blir man besviken. Men just idag har detta fungerat typ varje gång, så får väl passa på då!

Minnen


Halleluja

Oh det är fredag, sjukt jobbigt att man är trött efter denna veckan när man gått i skolan typ 1½ Dag, det är ju nästan lite patetisk faktiskt. Hade matte idag ocskå, det gick smidigt och bra. Sen fick jag reda på att jag får MVG i slutbetyg i filosofi, och sen fick vi tillbaka vårt rättskunskapsprov som ingen i hela klassen pristerade bra på, det var sjukt asså MAX var 83 och snitttet låg på 45 eller nåt. Jag fick i alla fall VG men jao hade det varit normala gränser så hade jag nog haft G precis. MVG fick man typ från 55 och uppåt längsta intervallet ever, så jäkla kul ändå :D


























Totalt (o)seriös outfit

Schoolgirl

Första dagen i skolan idag då. Som vanligt så kunde man inte somna för att man stält om dygnet, fast så trött var jag inte när jag vaknade konstigt nog. I alla fall så börjae första skoldagen typ oseriösast ever då, som alla andra dagar på hela höstterminen, asså visst det är gött när det är slappt å så men det känns bara så meningslöst att ens dra dit och den får man dubbelt så mycket att göra hemma sen ändå. '

Dagen var i alla fall så att jag kom till skolan halv 10, så skulle vi förbereda frågor till en pastor som vi klassen skulle besöka. Klockan 10 åker vi dit, och typ halv 11 kör det igång och sen klockan 11 så är det slut och därmed skoldagen. För på torsdagar har vi såkallad "kombidag" och lärarna planerar in olika varje vecka, typ om man har prov snart eller ska på "utflykt" osv. I alla fall typ oserösaste dagen ever. Men nu var första skoldagen avklarad


grammisgalan? ett skämt?

För er som gillar grammisgalan kan ju sluta läsa redan nu! Men ärligt talat vad är det för skit egentligen? Asså okej, vissa som är nominerade känner man ju igen, men får de några röster av jurryn då? knappast, så även om de får alla sveriges röster så hjälper inte de. Vilka fasen är dem? skulle bra gärna vilja veta de och sen fråga hur det tänker. T.ez. vem fasen är kleerup eller va han nu heter, och nån som var nominerad till årets låt och kom 3 med låten jagär en vampyr elle vad var det, är det ett stort skämt eller? De pinsamaste är ju att årets låt blir "jenny let me love you" med EMD - gaybandet, som är GES wannabe! Och de som är mest pinsamt är att trots att de är så gay så var det de bästa framträdandet. Årets liveband , ROBYN? hallå, har ni sett håken hellström eller inflames live någongång eller? Det är u så sjukt mycket folk så du behöver itne så på marken för du flyger för så mycket folk knör typ. Men asså förlåt , det är ingen slump iår det är samma skit varje år.

Men sen kom jag på en sak, det är ju bara svenska artister som kan vinna. Och vi har nog fasen inga bättre än dem, det är ju sorligt men sant. Typ Busshunter eller alla schlager artister? Men sen kan man ju också fråga sig Takida, årets mest spelade låt typ, var de ens nominerade? Asså ja jag ska nog hålla käft nu. Min åsikt om grammisgalan är nog rätt så klar nu ! Grammisgalan suger lika hårt som en bebis suger på sin napp! Götthaj!

den halva halvan

Idag känner jag mig typ, halv?! Det kan ju låta lite konstigt men det är det inte, det är bara det att jag har grisont i halsen. Så även om man inte är så sjuk så orkar man med hälften så mycket som man brukar. Trots detta känner jag att jag måste ta vara på sista lovdagen och det ska jag fira med att åka ner till trafikskolan och plugga teori, tummeupp! Man måste ju liksom börja ta tag i saker nu känner jag.

Men jag vet att Linda skulle dit också så det blir väl lite trevligt då i alla fall sen så åker jag hem till Filippa och sen åker vi och käkar lite pizza för det har jag varit sugen på nu ett tag faktiskt.




I'm half

Hey trash

I alla fall när jag var på Lipz så kände jag var att jag skulle köra en liten trashig oufit. Det var rätt kul faktiskt, och jag har inte lagt ut några bilder på den kvällen outfit så här kommer den.

 

dagens efter

Var ute igår som sagt, jag hade grymt kul igen =D Jag tror jag dansade med typ alla på hela lipz asså, så himla kul :D Sen dansade jag med världesn skönaste kille, han var inte sådär äcklig och skulle gå upp bakom ryggen och jukka som alla andra utan han stod där å skrek å sjöng precis som jag, så jäkla kul :D Sen dansade jag med en annan kille också som var dödsskön, tror han var hög eller något men han diggade min dans och ja han hade en annorlunda dansstil han med ska jag säga :D Kul var det i alla fall =)

Trettondagsafton

Idag blir de utgång till Lipz , det gäller att passa på nu innan skolan börjar! För sen är det bara torsdagar som gäller och det är ju inte så himla kul att dra till skolan efteråt! Så idag blir det ut för sista gången på lovet. Ha en bra kväll, det ska jag ha!


Jeans geeken

NU är jag klar med garderoben, shit asså . NU ska jag hålla den såhär, kommer inte ske men kan ju alltid försöka. Blev ingen omflyttning det gick inte. Jag bara flyttade sommarkläderna till en annan låda så jag fick en hylla fri det var väl de, och kanske var det själva lösningen så nu kommer min garderob alltid vara snygg i framtiden ;) I alla fall jeansen fick sin gamla plats, gick ingetannat de är för många räknade till 19 stycken, kalla mig jeans geek eller vad ni vill men det är ett beroende jag haft länge :D

hello i'm a giant

Bara älskar denna bild så var tvungen att dela med mig utav den. Ja jag med mina 168 cm ser inte så dumt ut i alla fall ;)


Garderoben tredjevärldskriget

Jadu, min garderod ser ut som jag vet inte vad så jag funderar på att fixa i ordningen den idag. Funderar på att organisera om den helt och testa och flytta kläderna till andra ställen för att få ut maximal plats, för just nu känns det inte sådär jätte bra.Den är ju så ite det är ju de som är problemet. Kanske flyttar över lite till brorsan garderob han bor ju ändå inte hemma längre.



Sånt här borde man ju inte visa men jag var bara tvungen. Det som är så kasst är att jag har typ 15 par jeans som jag inte har någonstans att lägga. Just nu ligger de ihop knölade i den vänsta garderoben under stången där man gäner klännignar och sånt. Hur kasst som helst är det.


Victoria's Secret fashion show 2008

Har precis kollat reprisen på Victoria's Secret fashion show och ja det var bra som alla andra år. Fast det är ju så sjukt smala så det blir ju inte snyggt. Benen ser ju nästan ut som de ska gå av typ, sen har de stora bröst allihop och det är ju väääldigt konstigt när de är så smala, ologiskt, anar viss silikon där va.





Men mest facinerande är ju Heidi Klum, vad har hon fött typ 3 ungar eller och har slimmaste magen ju. Hon är typ smalast av alla i hela showen. Gillade denna bäst och sen miljon bh:n, JA TACK! Sen gillade jag allmänt den sista kollektionen bäst och pink ;)

Slappardag

Idag har det bara varit en slappardag. Var ju iofs iväg och tränade 2 timmar i morse men det räknas knappt för det tillhör min vardag. =D Sen så har jag typ slappat framför american idol, var väl sådär kul kanske, tror till och med jag somnade för omväxlingens skull. Jag förstår inte hur mycket jag kan sova asså. Jag kan lägga mig typ 10 på kvällen och sova till 12 nästa dag. Sen så kan jag ändå somna på dagen. Hoppas det blir ändring nu när jag börjat mitt nya liv.




Jag gillar mina G-Star jeans nu när dem är nytvättade. Tight igen! ;D

4vanity.se

Sådär då hade man varit å fikat lite på strandgatan, tog en panini med smörstekta svampar och örtsås eller nåt det var riktigt smarrigt vill jag lova.

Tänkte bara säga att filippa har gjort klart vår hemsida nu för UF så bara att besöka www.4vanity.se awesome ;)

down town

Nu åker jag iväg till strandgatan och fikar/käkar. får se om jag kommer in och skriver något här sen. Annars svarar jag på era kommentarer imorgon ! :D ha en bra kväll!

Strandgatan

ja nu blev det precis som jag skrev i inlägget innan, att jag typ suttit hemma idag och kollat film och nu ska jag snart iväg och fika på strandgatan i thn. Haha det är verkligen så jämt men ska inte klaga det är ju alltid trevligt att umgås =D



Här är i alla fall jag och ellen efter finalen innan nyår

It sucks

Asså ärligt talat så måste jag ta tag i mitt liv snart. Sitter bara här hemma på arslet och gör ingenting. Har varit iväg och tränat idag det är de enda. Man hittar på något med sina kompisar ibland men då är det typ 8 på kvällen varför vänta hela dagen på de? I alla fall orkar jag inte heller... that sucks.




Här är i alla fall dagens, man får väl ändå sätta på sig lite normala kläder även fast man bara går hemma.

Kommentarer :D

Godförmiddag alla glada. Vad glad jag blev när jag loggade in här och såg att jag hade fått massvis med kommentarer, det tillhör inte vardagen =) Fortsätt med detta, så ska jag svara på dem nu :D

Filmen twilight

Sådär då hade man varit på bio och sett twilight då. Den var faktiskt bra så jag kan hålla med alla andra också, tycker dock slutet var lite kasst men det är väl för att det kommer en till film såsmåningom. Kan ju vara lite jobbigt för då måste man ju se den ocks. Sen så lyckades vi ju få några fjortisar bakom oss som vanligt som höll på hela tiden och mitt i filmen började en storlipa, asså då menar jag inte lite snyft utan typ verkligen LIPA, asså som om någon hade dött om inte värre. Grejjen var att det fanns inga ställen i filmen som man skulle lipa på, helt jävla freak asså, lyckas alltid hamnade bakom fjortisar. Fy fean de borde inte få gå på bio! Uppför er seriöst!

Snart drar jag iväg

Jag ska snart dra mig iväg till bion, satte därför på mig en rätt slapp outfit. När jag kommer hem så uppdaterar jag om filmen var så bra som det sägs att den ska vara, blir väl runt 12 någongång skulle jag tippa.

Ha det gött sålänge!


Twilight

Ikväll ska jag på bio med filippa och linda. Ja jag vet att vi är sega men vi ska se Twilight. Den går ju inte i vår stora stad så vi får ta oss till thn , typ därför det inte blivit av men nu blir det av! Den ska ju vara sjukt bra så nu hoppas jag verkligen de också!


i'm so fucking happy

Fick precis mail i från Svante, och han har bokat hemresa nu. Det blir den 7 februari, ni anar inte vad glad jag blev. Så nu har jag börjat min nedräkning och det är 36 dagar kvar om jag har räknat och det är heeeelt underbart! Äntligen säger jag bara, men nu fick jag lite brottom för jag måste ju fixa körkotet innan han kommer hem fast jag har ju teorin och uöpkärningen bokad så, ´gäller att det går bra annars lär jag bli föbannad även fast det kanske är fel att tänka så!!

Ha det gööött!

Bilder från mitt nyktra nyår 08/09


En vanlig fredagsklädsel



Jeans - G-star, JC
Tröja - LÅngärmad t-shirt, JC

Gårdagen

Jag får väl börja med att säga gott nytt år igen för nu har ju det nya året börat på riktigt. Igår var det en trevlig kväll, vi några tjejer bestämt oss för en mysig 3rätters nykter middag. Lisa och Linda drog dock till lipz medan jag filippa evelina och jenny stannade kvar hemma. Vi satt å snackade lite och hade det mysigt. Vi tyckte de var perfekt eftersom ingen var speciellt festsugen. =) Vi orkade faktiskt inte ens gå ut vid årsskiftet utan vi kollade på ring klockan ring ;D Sen sov vi hos filippa och slappade vidare lite i morse.


RSS 2.0