GOOD AND BAD THINGS

Nu tänkte jag ta fram dammsugaren här för det behövs verkligen. Så jag ska göra som mina grannar gör, dammsuga alldeles för tidigt på en lördagsmorgon. Sen ska jag dra ut i solen och lägga mig någonstans och försöka få lite plugg gjort tsm med Karro å Rebecca. Kommer nog gå sisådär va... :) Soliga hälsningar!


Hur ofta kan man gå klädd såhär i april?


BARA GÖTTAT OSS

Idag slutade vi skolan vid halv 12 ungefär. Eller vi slutade när vi hade skivit klart vårt arbete och det gick väldigt fort. Så efter de drog jag å Karro först till systemet, sen drog vi hem och solade hela förmiddagen/eftermiddagen i hennes trädgård. Så jäkla gött vare'. Sen när solen började gå i moln hela tiden vid 4-5 snåret drog vi in, bestämde oss för att käka lite tacos, kolla på så ska det låta och dricka 1 glas vin. Vuxenpoäng, we know!

Nu blir det lite mästarnas mästare och sen sängtajm för att ladda för förhoppningsvis ännu mera schteek imörra. Natti!

SPRING INSPIRATION




lookbook.nu


VILKET ASS, VILKET ASS, VILKET ASS

Sådär nu är min kropp mer fit än för 2 timmar sen. Är det möjligt ens? Höhö. Sköjja. Beach 11 närmar sig ju så det är mest ASS och MAGE som gäller på gymmet nuförtiden. Nästa vecka kommer jag nog satsa på en hel del löpning eftersom vårruset närmar sig. Nu blir det tv.n, hajJ!

TOTTITALT SLUTT

Nuuu har jag kommit hem från skolan här. Slutade halv 3 men sen var det bara att sätta sig på vagnen ut till mölndals sjukhus och träffa "vår" patient. Mötet gick bra och testen som vi skulle utföra gick också bra så imorgoin kan vi äntligen skriva klart vårt arbete.

Helt slut är jag nu och fundera på att dra till gymmet för att vakna till liv, men det får nog bli senare i så fall. Solen har ju skinit upp nu på eftermiddagen igen så antar att resten av backa/hisingen också kommer vänta med sitt besök till gymmet.

Nu blir de 20 min nap innan jag dör här. Kyss


Ganska sammanfattande bild...


VERONICA MAGGIO

Står nu här å lagar mat samtidigt som jag lyssnar på Veronica Maggios nya platta. Toppenbra skulle jag säga. Låtarna är väl egentligen ganska lika varandra men de funkar liksom! :) Veronica Maggio - Satan i gatan

NACKDEL MED Å VARA VUXEN

Nu har jag precis kommit in från balkongen. Fastnade där i 2 timmar efter att ha varit på stan på förmiddagen. Nu har jag äntligen fått käka min mjukglass. Det blev hyffsat soligt till slut i alla fall. Det var inte så varmt, men det var sol i alla fall!

Nu ska jag ta tag i de tråkiga sakerna, handla och laga mat. Suck.. Klart den största nackdelen med att bli vuxen och bo själv. Ska nog snart skaffa mig en kille som kan fixa de åt mig!

LILL-LÖRDAG

Hej. Det var ju den där listan som jag skulle avverka idag då. Men jag har ett dilemma. Jag vet inte riktigt om det är sol ute eller inte? Yr säger att det är mulet men när jag kollar ut så ser det soligt men inte så varmt ut. Så får fundera lite till tror jag. Det lockar ju inte att plugga i vilket fall... :P Kanske hittar på lite andra bus istället!


IMORGON SKA JAG:

1, hoppas på sol
2, köpa mig en fet mjukglass (om 1an infinner sig) eftersom jag inte köpte någon i helgen.
3, ligga ute å plugga (om 1an infinner sig)
4, handla (om 1an inte infinner sig)
5, träna

God natt! Jag är alltså ledig imorgon!

FÖRSTA 5

Sådär. Nu har jag varit ute och sprungit årets första löprunda och antagligen den sista också. Bortsett från vårruset som jag och några tjejer i klassen har anmält oss till. Kommer nog få ångra de.

Har nu upptäckt delar av Hisingen som faktiskt ser helt okej ut. Jag löpte upp i någon skog och hamnade typ as högt upp så man hade utsickt över hela Göteborg. Det var en rätt go löprunda med nästan konstant 2.5 km uppför, sen var det bara att vända å glida nedför hem. Rätt surt när man kommer hem och inser att man inte är trött? Kanske kan öka tempot lite till nästa gång då? I alla fall på tillbaka vägen...

JO MEN SÅ ATT...

...vi har det rätt jobbigt på sjukgymnastprogrammet!


Karro blir "behandlad" med värme å kyla!

4.e månaden?


FRANSK WEEKEND ÖVER

Då var vår lilla franska helg över... :( Eller det slutade ju egentligen med att det blev västeuropeisk dag kan man säga, mest italiensk skulle jag nog säga. Har i alla fall haft 2 mysiga dagar med mina gulleungar Robin å Johanna. Vår dag började igår med lite matshopping som följdes upp av en mojito vid 4 tiden. Sen blev det en flaska vin i en park, sen drog vi hem till Robin å fixade iordning oss och drog och satte oss på Bee och pimplade i oss 3 flaskor vin + ett par drinkar och massa skitsnack, sen blev det intense dans i ca 45 min, sen var tanken att vi skulle till spritluckan på Park Lane men efter för lång kö så gav vi upp drog till donken och sen drog vi hem.

Idag vaknade vi lite för sent kanske. Drog till Da Matteo och käkade pizza, drog till espresso house och drog sen och la oss i gräset vid kungsport kan man säg. Sen var det dags att ta farväl och dra sig hemåt. Nu ska jag väl bara dega vidare här för att ladda inför en ny fullspäckad skolvecka... Sommarlov skulle inte sitta fel nu...







Det var dem bilderna som togs under dagen. Vi hade väl viktigare saker för oss än å ta kort ;)


BONJOUR TOUT LE MONDE

Gårkvällen med Malin var väldi väldi trevlig. Vi började med att köpa oss lite vinddruvor och satte oss vid gräsmattan vid klungsport typ. Där satt vi å tjötade lite skit å kollade på alla konstigt människor. Sen när solen gick ner blev de lite kallt så då drog vi och satte oss på stället mitt emot Bee och drack ett glas vin å tjötade ännu mer skit och kollade ännu mer på folk. Där satt vi väl till 12 snåret någongång och sen drog vi hem.

Idag är det kvalitetshäng med Jojjis och Robin som gäller. Ska nu sätta mig på vagnen bort till Robin om vilken minut som helst. Sen får vi se hur dagen/kvällen styrs upp med middag och utgång osv.. Ha det bäst! :)

TILLBAKA I STORSTADEN

Efter att ha stekt lite i Vänersborg och sedan käkat lite mat tog jag sedan tåget tillbaka hem till Göteborg. Så nu har jag precis inspekterat min bränna och insett att det det förjävligt ut och ska nu in mot stan och möta upp Malin en sväng. Vi tänkte sätta oss någonstans och bara ta det lugnt i solen. Det är fortfarande sjukt varmt ute så... Ni får ha en trevlig kväll. Imorgon är det "parishäng" som gäller... =D


le famille...


HEJ GULLEFJUN

Jag börjar inlägget med att citera Rudolf Andersson, sol i sinnet brun inne! Klassiker!! Befinner mig alltså just nu i Vänersborg. Förmiddagen har tillbringats på altanen stekandes i solen... jag klagar då inte. Kan ju inte påstå att jag blivit särskilt brun, men fräknarna har kommit fram och de brukar vara en bit på vägen. Nu blir det grillat här sen blir det strandgatan med gänget. Pöss

INVIGER HELGEN!

Äääääääntligen lite freeeedom i några dagar. Dagens torsdag var hyffsat smärtfri i alla fall. Som vanligt var just VÅR klass de enda kvar i skolan innan ett "lov" och som vanligt hade de även stängt av värmen eftersom de inte tror att någon går i skolan.. Hmp.. Vi funderar starkt på en protestlista nästa faktiskt men ska inte skriva mer om de för man blir bara mer förbannad!

Nu ska jag sätta mig och sola en stund på ballkongen sen runt 4-5 tiden ska jag å syrran sätta oss på tåget till vbg-town. Jag stannar nog tills lördagförmiddag skulle jag tro.

På söndag och måndag vankas det ju "paris-weekend" ala göteborg med Jojjis och Robin, gamla fackjaktengänget. Det blir nog fett!






LILL LÖRDAG

Nu ska jag ta vagnen ner mot stan och möta upp Karro. Vi ska sätta oss någonstans och låtsas som om vi har lov och dricka lite gött. Blir väl inte så himla sent eftersom det är även imorgon skolstart 08.30... :)

Denna schnögga bild tog jag förut när jag satt ute och försökte bli mindre vit.


ON THE FLOOR


SVETT-UMGÅS

Tjena mittbena! Snart ska jag kila iväg till gymmet med Dajana. Vi ska svettas ikapp är tanken. Vi kommer köra lite mage, ländrygg, skulderblad, röv och insida/utsida låt. Ja inprincip hela kroppen skulle jag tippa på.

Ikväll ska jag, Karro och ev Kajsa låtsas som vi har påsklov som alla andra och sätta oss å ta en bärs eller något någonstans. Jag tippar på att det slutar med att bara jag å Karro sitter någonstans med ett glas vin istället! Höhö.


GANSKA OINSPIRERAT

Heeeeeeeej! Idag har det varit skola hela dagen igen och har i och med de inte kunnat njuta av solen så mycket som jag kunde önskat. Kom hem vid kvart i 5 och kunde då sätta mig i solen en halvtimma ungefär. Sen däckade jag i soffan, solsting?

Ja det var nog allt jag hade å berätta om dagen som gått. Inte så spännande faktiskt...


HERE COMES THE...

...sun? Nä. Eller jo egentligen de också fast jag syftade mest på "pictures" från i lördags. Det har kommit upp en del bilder på fejjan nu (som vanligt är jag med på 80% av alla bilder som tas) så jag tänkte skita i å slänga upp dem där utan slänga upp dem jag har här.


Där har vi ju lilla födelsedagsbarnet Malin!







VART HAR JAG TAGIT VÄGEN?

Hej vänner! Ni kanske undrar vart jag tagit vägen? Eller inte...? Har i alla fall varit typ konstant sysselsatt sen i lördags klockan 12 eller nåt. Först var det ju Malin time följt med utgång, sedan vaknar vi alla på olika håll möts upp för brunch vid halv 1 och sedan drar vi till espresso house och steket i solen några timmar, sen åkte jag hem till syrran en stund, lagom tills jag hade kommit tillbaka hem ut på Hisingen ringer Robin och jag åker in till Bee och dricker ett glas vin typ och idag var det upp med tuppen och dra till skolan hela dagen. Puh! Vilka dagar! Underbara dagar!!


Jag å massa snyggingar från Bee i lördags...

ÖVERRASKNING... Haha. Jojjis, Jag och Viktor!

Hittade även den här bilden på facebook på mig å Erik!

Jag lovade ju att slänga in lite bilder från lördagskvällen också. Det kommer ev. senare. Kika in då!


EN ÖVERRASKNINGSFEST

Igår alltså. Shit vad lyckad överraskningen för Malin blev. Kan vara en av de roligaste grejjerna som gjorts typ. Hon anade INGENTING verkligen. Efter för mycket korv, muffins, pajer och annat gött begav vi oss vidare till Robin där festen skulle börja. Efter några glas vin drog vi till Bee och drack drinkar och sedan drog vi till Park Lane. Min kväll slutade med utgifter 0 kronor. Hur perfekt? Tackar å tar emot för alla gratisdrinkar. ;)

Nu ska jag kila ner mog vagnen och bege mig bort mot järntorget för brunch med vännerna. Sen ska jag kanske möta upp syrran. Lite bilder slänger jag upp sen! Kram på er!

EN ÖVERRASKNINGSFEST

Igår alltså. Shit vad lyckad överraskningen för Malin blev. Kan vara en av de roligaste grejjerna som gjorts typ. Hon anade INGENTING verkligen. Efter för mycket korv, muffins, pajer och annat gött begav vi oss vidare till Robin där festen skulle börja. Efter några glas vin drog vi till Bee och drack drinkar och sedan drog vi till Park Lane. Min kväll slutade med utgifter 0 kronor. Hur perfekt? Tackar å tar emot för alla gratisdrinkar. ;)

Nu ska jag kila ner mog vagnen och bege mig bort mot järntorget för brunch med vännerna. Sen ska jag kanske möta upp syrran. Lite bilder slänger jag upp sen! Kram på er!

KANSKE ÖVERTRÄFFAR JAG MIG SJÄLV?

Detta är nog någon som borde skrivas ner så därför gör jag det nu. Jag håller på att baka bröd. Ja ni läste rätt! JAG BAKAR BRÖD! Kanske kommer jag återigen överträffa mig själv? Återstår att se. Degen håller i alla fall på att jäsa nu så det är ju en bit på vägen.

Ikväll blir det utgång. Planen var at dra ut med några SG. Men förhinder med sjukdomar å grejjer har dykt upp så det blir att luta sig tillbaka mot de alltid partytrogna vbgarna! Det blir kanske någon förferre, sen Bee och sedan Park Lane. Kommer förhoppningsvis bli AWESOME, kan de bli annat med oss??


Kan de hända att det blir en repris från denna kväll? Kanske inte samma mängder alkohol........


ON MY WAY TO SPELNING?

Sådär då har jag fixat iordning mig lite här. Såg ju ut som gatan idag typ! Så ska snart sätta mig på vagnen bort mot majjorna tror jag det är. Pär och dem ska spela så jag har återigen valt att gå på någon spelning som jag antagligen kommer ångra i efterhand men det återstår ju å se som vanligt. Kanske just IDAG är det som förändring sker och jag stormtrivs... Hm! Blir kanske Öl efteråt i alla fall!


ÄNTLIGEN FREDAG

Äntligen fredag och äntligen helg. Den här veckan har varit så himla lång. I onsdags trodde jag det var fredag, i torsdags trodde jag det var fredag och idag, fredag tog föreläsningen aldrig slut. Anyway nu är det helg och det är de som spelar någon roll.

Bion igår var bra föresten. Innan bion tog jag en sväng förbi Bee och där hängde Sofia å Robin och de blev allt lite chockade när jag kom gående dit å att inte för att träffa dem! ;) Höhö! Efter bion drog jag hem i alla fall å sov, de behövdes!


Saknad på Bee som jag var senare på kvällen dök den här bilden upp i min telefon (Ja min telefon kan faktiskt ta emot mms)!


SPRING, LÖVLY SPRING

Nu har jag kommit innanför dörra här. Har varit i skolan och haft lite dugga idag och sen börjat gå igenom nedre extremiteten. Vid halv 3 var skolan slut och jag drog förbi Vasastan och joinade Joao och Erik som satt å gassade i solen. Blev kvar där lite längre än planerat, vi drog vidare till Bee en stund och satt där å stekte i solen. Himla trevligt vettni! Nu är jag hemma å vänder å sen ska jag på bio... Den där filmen Rio. Jag kommer döö! Handlar ju för fasen om fåglar?? omg, omg, omg... :D

Imorgon slutar jag ju i alla fall 12 och om vädret håller vad de lovar är det samma gassiga väder då. Så hoppas jag kan få sola lite mer då! Hörs imorgon igen.


Är jag lik den här också tro?


NATTI GOTT

Återigen dags för skola tidigt i morgon så jag hade väl tänkt gå å lägga mig nu så jag kommer upp piggare å fräschare än någonsin. Kommer antagligen vakna med sinnesjuk träningsvärk också. Natti gott på er!

UPCOMING: TRÄNING

Nu ska jag snart kila iväg till gymmet. Hade egentligen tänkt att bara köra själv men tankspridd som jag är hade jag glömt av att jag bokat i ett bodypumppass. Så nu var det försent att avboka så har inte så mycket mer val än å pallra mig dit å köra. Kanske lika så bra ändå!

Fast eftersom jag har gått med på att köra vårruset i år med några i klassen så borde jag nog börja träna lite löpning nu om jag ska ta mig runt. Annars kan jag ju alltid gå med kärringarna... höhö!



LÄKARNA HAR BÖRJAT FATTA GREJJEN!


DAY OFF

Yeii. Ledig idag. Eller ska jag säga "ledig". Det är ju lite så det fungerar i studentlivet. Natten har ju varit trevlig å sådär ni vet... Kom inte i säng förrän runt 3 så gött med sovmorgon kan man säga. Och vad Josse gjorde till klockan 3 kan man ju alltid klura på! 

Searen är det nog verkligen dags för en vända till gymmet. Om jag är smart drar jag dit nu medan alla andra förhoppningsvis är å jobbar eller i skolan. Klockan 4 är det dags för frissan. Ska bli så himla gött!!!




SO LONG

Precis kommit hem från Sofia. Det är så himla perfekt att bussen går raka vägen dit alltså så man slipper göra dem där äckliga bytena mitt i mörkret. Det var mysigt, as usual!

Imorgon är jag ledig och det ska bli hur gött som helst faktiskt. Ska sova riiiktigt länge om det inte blir bra väder förstås för då ska här stekas lite josse.

Nu är det snart god natt här tror jag. Natti natti på er!


Nyduscha och INTE så fräsch? Make no sence...


YO FUCKERS

Hej på er. Idag började jag inte förrän halv 12 i skolan, så det var gött med en redig sovmorgon! Blev dock väckt av att de ringde från Vattenfall vid 9. Nu är sommarjobbet klart från 20 juni till 15 augusti, med undantag från v. 27. Så är det någon som ville åka utomlands då? Let me know! 

Idag fick jag även hem bikinin som jag beställt. Rätt dag å få den? Njea. Pisseregn ute. Har även beställt klippning så imorgon ska jag äntligen klippa mig!!

Nu ska jag snart kila iväg till Sofia. Ha de gött!



Lyckat mat igår? Svar ja! Lätt som en plätt. Pasta, kyckling och bejjansås. Gäller å ladda inför "Paris"...


DAGS ATT DEKLARERA

Yes jag kommer bli rik till midsommar. Fick nu reda på att jag kommer få tillbaka hela 709 kronor. Shit asså. Skumpa nästa? Skämt åt vänster... Men man blir väl glad för det lilla. Kunde inte ens komma på att jag jobbat något, men jobbade ju en hel del förra våren faktiskt!

Idag har jag varit på Mölndals sjukhus en sväng. Inget allvarligt med mig alltså. Utan vi skulle ha vårt första patient möte och det gick väldigt bra så. Tillfälligt finns det inte så mycket mer å säga. Ska gå till affären snart å handla diskmedel å schampoo, kul utgifter!


Hittade en väldigt läcker bild på facebook också från i lördags...


DAGEN SOM GÅTT

Söndagens upplägg:

Vakna.
Först brunch med Karro och hennes kompis Johanna.
Sen joina Johanna och Mikael och gå en liten promenix och bara softa runt.
Åka hem och decka i sängen efter alldeles för lite sömn i natt.
Se klart the social network.
Gå å lägga sig.

SPONTAN UTGÅNG

Berättade ju aldrig de igår men drog i alla fall till Johanna å Mikael på kvällen igår och myste lite. Senare drog jag mig in mot stan å mötte upp Karro å hennes kille å lite folk som skulle till Viktoria, baren alltså. Det blev väldigt lugnt där, en öl och ett glas vin faktiskt. Sen drog jag mig vidare mot Bee Bar och sa hej till Robin och sen blev jag äna kvar där till 3.......

Jag gillar spontatitet. Från att inte ha någonting planerat till en spontan utgång. Alltid bäst! Nu ska jag snart dra mig in mot Linné och käka brunch med Karro och en av hennes kompisar... Gött!!

KLÄR SIG ROLIGARE

Det är så himla mycket roligare att ta på sig kläder på våren och sommaren! De är inte bara ett par svarta brallor å en svart tröja som gäller liksom. Så passar på att dela med mig lite medans de sticker ut från den svarta josse stilen!

 


LAPAR SOL

Egentligen förbjudet att vara vid datorn en sån här dag men har lite paus i från solen eftersom jag lyckats bli lite smått röd i fejjan! Höhö!

Har i alla fall varit på stan med Sofia å Malin. Först käkade vi lite pizza de hade med sig. Sen gick vi bort mot trädgårdsföreningen och satt bara å gassade i solen ett bra tag. Sen var det ju tvunget att bli en mjukglass. Sen göttade vi oss lite till och sen skiljdes vi åt.

När jag kom hem upptäckte jag den brillianta idén att öppna upp en av glasfönstren på balkongen så satt där och solade hela överkroppen i en timma ungefär. Hur gött som helst, helt vindstilla! Sen var jag som sagt tvungen att gå in för att inte bränna sönder fejjan!
 


Snygga vänner!


MINA GOUNGAR

God morgon mina godingar! Hur mår ni idag?? Jag mår toppen! Hade kvalitetstid med mig själv igår. Kollade tv och film hela kvällen. Började kolla på the social network men stensomnade vid 12 så får se klart den en annan dag... =D

Nu ska jag bara sätta på mig mitt face här och sen åka in å solmysa med Sofia och Malin!

BRA OUTFIT TILL RÄTT DAG

Valde helt klart rätt dag till å ha dagens outfit på alltså. Var lite skeptiskt i morse om vädret skulle palla med med se så fint solen sprack upp. Great! Hitta för övrigt 5 fel på bilden, eller 5 avvikelser! Priset är en kram!


ÅRETS FÖRSTA GLASS

Nu har jag gjort det. Det där som man bara får göra när det verkligen har blivit varmt i luften och verkligen blivit vår. Jag har alltså käkat årets första glass. Det blev en av de nya Magnus glassarna, caramel and nuts heter den. Pytteliten var den. Lite snålt tycker jag. Sög ju i mig den på 2 sek.



DÅ VART DE HELG

Heeeeeeeelg! Sooooooooooool! Ja så skulle jag ju kunnat sammanfattar de här inlägget, men så tur ska ni icke ha! Efter skolan drog jag å Karro till en ny affär som heter Circus Sale tror jag. De säljer ut typ weekday och monki kläder för inga priser alls kan vi säga. Jag hittade ett par läckra braaaler. Naaat! Var inte riiiktigt som jag hade tänkt mig va.. Vi kan kalla dem "brallorna som inte hade något slut"





Att en så läcker kropp kan bli så långt i från läcker de bara går genom ett par brallor?


TIGHT KROPP

Gymmet avklarat. Var där i en timma exakt och körde verkligen styrka en timma. Det blev mage, rygg, lår, baksida lår, skuldra och vader, alltså inprincip allt fast mest mage förstås. Så imorgon har jag nog schmalt go träningsvärk i hela kroppen skulle jag tro. Gött !


IBLAND SÅ...

...orkar man anstränga sig för en mer genomtänkt outfit!


ABOUT ONE DAY

Kan ju börja med att säga att bion igår med Robin var helt okej. Den hade sina toppar å sina dalar. Idag var det återigen dags för föreläsning. Kan ju säga att det inte var de högst tempot på föreläsaren idag heller. Blev föreläsning varvat med alfapet, as always? Inte för mig då så som inte har en så häftig telefon. Men jag kan bidra med min ordkunskap emellanåt.

Efter skolan var det tänkt att solen skulle ha stannat kvar så Jag å Karro kunde fika i solen. Det blev en fika utan sol men mysigt de med. Satt å tjötade skit en stund och det är ju aldrig fel. :)

Nu är jag hemma i alla fall. Ska vänta en stund och sen dra till gymmet. Gillar å dra dit lite senare så man slipper fightas om maskinerna.


Ojoj vad vi inte kände varandra här egentligen, snaaaart ett år sen nu! ;)


NYTTA Å BELÖNING

Sitter här å väntar på att tvätten ska torka där nere i tvättstugan. Idag har jag varit duktig och tagit tag i tvätten. Gött att få alla handdukar och lakan tvättade. Alla reserv alternativ hade äna börjat ta slut, underkläderna och för den delen.

Sen ska jag kila iväg på bio med Robin. Vi ska se No strings attached. Man måste ju faktiskt bryta vardagen med lite nöja emellan åt också.




SHAKIRA - RABIOSA

Ja som de som känner mig vet så gillar jag ju å shaka ass en del. Den låt som Josse spelar sönder och shakar ass till i sin 1.a på Hisingen just nu är denna låt. SKÖN!


KLÄMM Å KÄNN

Japp då har vi börjat klä av oss och klämma på varandra på lektionerna igen. Är det inte alldeles underbart att läsa till sjukgymnast? Så mycket kärlek vi ger varandra under lektionstid. Är just nu lite öm i min övre extremitet efter alla ledrubbningar men ska nog överleva de mä.

Ett nytt sätt att skriva "att" på idag har jag lärt mig utav en tjej i klassen som är från USA. Hon hade skrivit i sina anteckningar "@". Jäkligt smart där ändå! ;)


Idag sköjjade jag till tillvaron med både randigt å grönt. STORSLAGET!


INSPIRATION - LITE SUGEN PÅ VÅREN


DÅ ÄR MAN VIRRIG

Det var ju det där med "powernap". Blev kanske lite längre än en power. Om nu inte 1½ timma räknas som de förstås. Och fasen vad förvirrad man blir när man somnar till. Jag drömde att jag gick upp ur soffan och käkade flingor och att jag sedan diskade tallriken framför mig. Vaknar till. Lika hungrig och tallrikarna står kvar framför mig...Hur gick de till ens?

Vad händer sen då? Jag springer upp i förvirring. Rycker i frysen och tar fram tunnbröd. Proppar i mig ost. Gör iordning 3 packor och trycker i mig dem. Efter jag ätit upp dem inser jag att jag skulle laga middag och inte äta smörgås. Jaja.. Ingen middag idag då!

Har jag nämnt att jag är rätt tankspridd?

POWERNAP

En dag i skolan avklarad. Idag var det riktigt segt alltså trots att vi slutade runt 2. Förmiddagen kändes som den aldrig skulle ta slut och att vi börjat börja halv 9 igen gör de ju inte lättare. Eller var det bara de dåliga vädret som tog emot?

Nu tänkte jag ta en liten powernap här. Sen vet jag inte vad jag hittar på. Matlagning, gymmet, tvättstuga? Lockande!


RUN BITCH, RUN!

Sådär, nu är jag hemma från den 100 grader varma gymmet. Löprundan blev lite längre än planerat men tänkte att det var lika bra å springa på när jag ändå hade orken å springa. Sen blev de en hel del mage och lite ben. Ja, jag vet att man inte ska köra styrka efter kondition för att det inte ger lika bra resultat men det skiter jag i.


JAG ÅKER Å TRÄNAR

Nu drar jag till gymmet. Idag blir det nog 15 min löpning först, sen kör jag nog mage och ben kanske. Yes. Det låter som en bra plan! Så länge kan ni lyssna på lite go träningsmusik!


MÅNDAG 4 APRIL

Tjänna solstrålar!

Idag började dagen 10.30 med en ny kurs i skolan. Då var det mulet. 16.00 slutade dagen och då var det sol. Nu heter kursen bedömning och behandling så snart kan jag börja svara på frågor hur jag ska behandla era små skador!

Ska snart kila iväg å träna lite. Har ju legat på latsidan i en vecka nu så äna dags å ta tag i det där igen. Känns så himla meninglöst att dra å springa på gymmet när det är så bra väder ute, men vet inte riktigt vart jag vågar springa på Hisingen. Så det får bli löprunda ute när jag är flyttad till Guldheden! :)


Tog hem solbrillorna från förra sommaren också. Har äna saknat dem lite ändå!


ÄLG - SKICKLIG KLÄTTRARE

Sa jag att jag var i Vänersborg i helgen eller?


BACK TO REALITY

Hej mina små älsklingar!

Som ni vet har jag ju varit hemma i Vänersborg i helgen och då väljer man inte riktigt att sätta sig vid datorn faktiskt. Det är ju alltid en fördel. Fredagskvällen började med en sjukt bra musikal, skönheten och odjuret, som estetprogrammet på gymnasiet gjorde. Jag satt liksom bara å väntade på att någon skulle sjunga falskt till slut, men de kom liksom aldrig!

(vi var ju mest där för å stötta Oscar i från början. Syster Sofia har ju promotat honom rätt bra ;) )

Sen blev det utgång. Eller ja. Eftersom de stänger 2 i den lilla staden och vi kom dit vid 1 så hann vi typ gå in köpa en shot och sen åka hem. Så den där shotten slog väl till lagom när man var hemma igen...

Lördagen blev först lugn. En sväng till Överby med mamma. Sen på kvällen blev det förfest (dock nykter kväll för mig) följt av lite bowling på buddys. De var nice. Jag vann. Det var ännu mer nice!

Idag är det Jojjis födelsedag. Så åkte ut till landet en sväng. Åt lite. Åt lite till och lite tårta på de också. Sen lite skitsnack där ett tag för att sen bege mig hemåt igen. Kommer hem. Inser att det bara går bussar till göteborg fortfarande. Inser att alla bussar ska ta 2½ timma förutom den sóm skulle avgå om 10 min. Slänger mig in i bilen och kommer med den som "bara" tog 1½ timma. Så nu är jag äntligen hemma.



Ett alldeles för långt inlägg minsann...

 


I LILLA PARIS

Nu sitter jag hemma i vbg och bloggar. Efter att ha åkt en ersättningsbuss på 1½ timma var vi äntligen framme. Nu sitter jag här och kan inte göra speciellt mycket eftersom jag inte har någon bil. Och i en här staden är man handikappad utan bil om man inte vill vänta 30 minuter på en buss som också tar 30 minuter att åka vart man än ska åka.

Ikväll blir det som sagt musikal och sen antagligen följt av en utgång i stora staden Trollhättan. Vart man nu går ut en fredag här?



Hade ju lite sälle på bussen i alla fall. Så vi överlevde, typ...


RSS 2.0