BÖRJAR LIKNA NÅGOT

Sådär. Nu har det börjat likna något här i lägenheten... Alla flyttkartonger är fyllda och så gött som alla kläder är ur garderoben! Har precis pratat med mamma här så hon kommer imorgon vid 10 tiden. Då går vi först lite på stan och sen åker vi hem hit å städar klart lägenheten och på torsdag kommer pappa med kärran och JAG FLYTTAR!!! Kommer flytta hem nu till Vänersborg först i några dagar tills syrran flyttar in i sin lägenhet.


NYA SANDALER


Köpte ju ett par nya skor på H&M häromdagen. Tyckte dem kunde vara värda 200 spänn...


SOOL OCH BREEZER

Tog en liten paus i flyttandet när solen kikade fram på balkongen. Så kom jag även på att jag hade en breezer i kylen så varför inte unna sig lite tisdagslyx? Senare är det bara att återgå tlll packandet igen. Jag har nog mer kläder än jag kommer ihåg eftersom att flyttkartongerna börjar tryta nu,.. :P


GÖR SIG FLYTTREDO

Käkar lite frulle här nu. Sen är det dags att ta tag i packning på allvar. Ska snart ner till Willys och panta ett antal burkar sen blir det vika kläder så det står härliga till. Jag har tippat att det inte ska ta så lång tid, men man vet fasen aldrig!

MINA VÄNNER KAN DANSA!



DISCOTURKEN



Årets sommarplåga? De här är humor folket!! Haha


BAKIS SÖNDAG

Gårkvällen var grym, eller den var grym fram till klockan 2 ungefär för då tröttnade jag kan man väl säga. Vid 3 kanske vi gav upp eller så, inte så bra koll faktiskt. Vi dansade nog gärnet typ hela kvällen och drack drinkar så det stod härliga till. Så idag har jag haft ganska rejält ont i huvudet, är väl den där rosén som ger huvudvärken eftersom jag mådde som en gud igår efter fredagens utgång. Får se om jag hittar några mänskliga bilder senare och slänger då kanske upp dem först imorgon i så fall!! :)

SÅDÄÄÄÄRJA

Nu har man fixat iordning sig igen då. Nu tar jag bussen till Robin där vi kör förferre, sen blir det bee för mer förferre och sen vettefasen vart det bär av faktiskt. Så vi hörs imorgon igen när jag är människa! Kram

SÅ KAN DET SLUTA

Spontant blev det ju igår så det står härliga till. Efter den grymma hiphop-musikalen drog vi vidare till Linnéterassen och drack lite granna, lite senare åkte Dajanas syrra hem och då åkte jag å Dajana och drack lite till på vasastan vid 2 tiden åkte vi in mot stan och Dajana tog bussen, men inte jag. Jag drog vidare till Robins jobb väntade en halvtimma på att han skulle sluta och sen drog vi till Park Lane på queernight och körde gärnet kan man säga. Resten är historia...(historian finns på facebook)


Såhär kan ju en kväll sluta också. :P

Nu har jag sovit en stund till här hemma och håller på å käkar för det är bara att ladda om för ikväll blir det utgång igen. Denna gång med Tove, Sofia, Robin och kanske Johanna. Så snart dusch och sen är jag redo igen! ;)


HIPHOP-MUSIKAL

Sådär. Nu har jag varit och fikat lite med Robin, han behövde komma ut och umgås med lite normalt folk en stund (alltså med mig).. ;) Nu har jag gjort iordning mig lite här och ska kila iväg mot vagnen och åka till järntorget. Ska möta upp Dajana och hennes syster tror jag, vi ska kolla på en hiphop-musikal. Kan blir nice tror jag, om annat så är den bara en timma lång så sen får vi väl se om det dras vidare eller nåt! Kram


JOSEFINE TIPSAR: SPARA 949 KRONOR

Josse har "fyndat" eller vad man nu ska kalla det. Planen var att ev. köpa ett par levi's jeans för 999 spänn och kutta av dem till shorts som resten av sveriges tjejer har gjort. Sen var tanken att offra mina gul&blå jeans som inte används så flitigt, men det hade gjort ont i mitt hjärta. Går istället inte på Circus sales som rear ut cheap mondat brallor som ingen vill ha. Köper ett par rätt fula för 50 spänn, klipper av dem och det blev perfekt! ;) Blir ev. att ta fram en gammal fotfil hemma och slita ner dem lite till!

Före:



Efter:


EN LITEN HOTTIE

Det var alldeles för länge sen nu!


DE HÄR MED ATT PLANERA

Varför kan inte lärare planera bättre tro? Här har vi varit nästintill lediga i en vecka. Ska ha seminarium imorgon och får seminariefrågarna IDAG, dagen innan, där det visar sig att man ska hinna med och läsa en jäkla massa litterarur... Gaaah! Varför är det alltid såhär?

PANNKAKOR TILL ETT KOMPANI

Har precis stått och stekt pannkakor till ett helt kompani. Hade 3 ägg kvar här hemma så tänkte jag skulle förbruka dem innan torsdagsflytten så varför inte göra pannikekas? Synd att jag bara pallade käka två stycken själv eftersom jag käka upp halva smeten innan typ. Hihi. Men då har jag ju frukost,lunch och middag imorgon dåååå!


FILMVISNING

Nu har jag vaknat här och gjort iordning mig för skolan. Ska dit nu vid 1 och kollar på 1½ timmas film och sen hem igen. Nödvändigt? Kan man ju undra. De sista föreläsaren sa efter gårdagens föreläsning var "vill bara säga att inget av det här kommer på tentan". Då var det något pucko som skrev "NEEEJ". Tur att jag å Dajana lyssnade ungeför 5% av den föreläsning och lekte med låttexter istället säger jag! Ha en bra dag!

ÅRETS BIKINIS

Lyckades ju äntligen få tag på en bikini på H&M. Så nu har jag 2 nya iår så nu är det ju egentligen bara en gul som saknas kan man ju tycka... Så iår blir det "killfärgerna" blått och grönt som gäller då och inte som förra året när det var lila... :P Nu är det bara brännan och en utomlandssemester som saknas..........


TRÄNING UPCOMING

Ska snart kila iväg och träna. Den här gången ska jag faktiskt träna själv. Var riktigt länge sen jag gjorde de nu så får väl se hur det går. Kommer köra mest löpning och mage, as usual!


Förlåt, kunde inte låta bli!


EN OUTFIT


PRE-PACKING

Har börjat packa lite här hemma. Nästa torsdag flyr jag ju den här lägenheten för GOTT! Som tur är har jag ju inte så himla mycket mer än typ kläder och tallrikar att packa denna gång. På onsdag nästa vecka kommer mamma och städar å sådär sen på torsdag kommer pappa med kärra och ägaren till lägenheter kommer och "avslutar" affären. 

Tanken var ju att mamma skulle komma på söndag men flyttar de till onsdag så då blir det förhoppningsvis party på lördag, vilket jag inte trodde jag skulle kunna hinna med.


TISDAGSPLUGG OCH TISDAGSFIKA

Sådär då har man även gjort lite nytta idag då. Har varit iväg med Karro, Camilla och Dajana och gjort lite nyttigt (ja, vi kan faktiskt göra nyttigheter också). Vi har suttit på le pain och svarat på lite tentafrågor. Gött å ha fått de gjort. Tanken är nu att det ska bli träning för min del också. Kommer antagligen fastna framför någon serie här och sen inte palla...


Här har ni måndagsgänget - Karro, Dajana och Camilla. Kan väl erkänna att det kanske inte var den bästa bilden. Men gött med första grillningen var det i allla fall!

Sen blev de Alias. Tycker Dajanas min sammanfattar rätt bra hur det gick för henne och Camilla...Ett stort frågetecken!!


MÅNDAGSGRILL OCH MÅNDAGSVIN

Sådär. Nu har jag styrt upp mitt utseende här lite efter solningen. Köttet ligger å göttar sig. Nu drar jag ut till Karro och grillar med brudarna (måndagsbrudarna kanske vi ska börja kalla oss). Ska nog ta med kameran för en gångs skull så jag kan sluta med dem här egobilderna. :)


SOL, MUSIK, PLUGG OCH GRILL

Har nu hunnit med lite plugg här på morgonkvisten. Solen har börjat kika in på balkongen så hade tänkt sola en liten stund om jag inte blåser bort. I högtalarna dunkar jag Timbuktus nya låt, resten av ditt liv, grymt bra låt. Vid 5 tiden ska jag dra till Karro och där blir det grillning och dyklikt med brudarna!

BJUDA PÅ SIG SJÄLV

Man ska väl bjuda på sig själv i en blogg eller? Så därför bjuder jag på denna fräsch brud och bild. Ungefär ser jag ut de dagar jag pluggar/gör ingenting. Lite knullruffs, någon sleten t-shirt, lite rödmosig om kinderna, osminkad och allmänt trött utseende. Ska bara dela med mig utav denna värld som antagligen existerar överallt men ingen vågar erkänna, så nu har Josse breaked the ice så att säga!! :D


TENNIS VS. PLUGG

Är det tur eller otur att jag inte har Eurosport nu? Roland Garros har precis dragit igång och jag kommer inte kunna se en enda jäkla match eftersom jag inte har eurosport :(... Kanske är det lika bra eftersom jag måste tentaplugga nu i 2 veckor? Men ändå... Iofs kommer jag väl befinna mig i Vänersborg när turneringen närmar sig sitt slut om jag inte tror helt fel, så då får jag ju se de bästa matcherna förhoppningsvis!

Nu back to studierna!

VUXENPOÄNG MED EVERT TAUBE

Vi var ju inne på Liseberg lite tidigare och strosade runt igår och för att fördriva tiden lite till bestämde vi oss för att gå in och kika på Evert Taubes värld. Rätt underskattat och hade ingen aning om vilka låtar han hade gjort faktiskt så då berikade vi vår kunskap på 20 minuter... :)




Som sagt, 18000 pers kan inte ha fel! ;D


DE DÄR VARVET

Gårdagens spelning kan vi endast säga tummen upp till. Great! Jag tror knappast att 18 000 människor kan ha fel! Efteråt blev det lite vbg-häng och nån öl å sådär. Rätt lugn kväll helt enkelt!

Idag har jag hängt med mina syskon lite. Kollat på lite Göteborgsvarvet löpare. Insane vad lätt det ser ut när personerna från Kenya springer förbi på sjuka tider! Så nu har det varit kaos inne i stan helt enkelt. Så, dont go there!

Slänger kanske in någon lisebergsbild senare!


HARE FETT

Sådär nu ska jag kila iväg här så ni får ha det så bra ikväll. Får se om det blir utgång eller inte. Så vet inte riktigt hur kvällen slutar än, det återstår ju att se! Kram!'


VERONICA MAGGIO

Snart är det dags. Som sagt så sjukt peppad. Kan inte nämnas nog många gånger. Så jäkla hungrig är jag nu också så det firas med pasta, köttbullar och kebabsås, vilken mysig fredagsmiddag ändå...själv kan ju tilläggas. En skolvecka är ju över också, ännu en vecka närmare ett sommarlov som ska gå till historien! För att ta i lite. Jag hör nog av mig en gång innan jag drar iväg sen ändå!

HELLO SUCKERS

Hajj igen. Nu har jag varit en sväng på stan för att släppa plugget för en stund ska snart in till stan igen för att träna med Rebecca. Det blir hårdkörning med andra ord! Sen blir det nog tillbaka ner i böckerna och försöka klura ut seminariefrågorna. Denna kurs kommer nog bli ett HELL ändå, med tanke på hur tentafrågorna såg ut. Jaja, tänk positivt, kör gärnet nu innan sommaren helt enkelt!

IMORGON är det dags för Maggio. Så jäääkla peppe, ska bli så kul. Kanske att det blir lite atmosfear innan till o med? Kanske inte...Onlye time will tell. Nu måste jag byta om här. Ha det bäst !



Pussisnusk Josse


LITE VIN PÅ BEE

Igårkväll blev det alltså lite vin och lite bee med Robin. Var ju en heeel del som behövdes uppdateras om man säger så! Var ju ändå typ mer än en vecka sen vi hade träffats och tänkt så mycket som kan hända på den tiden.

Ja, nu sitter jag ju här och läser socialpsykologi igen då. Har väl nu bara 15 sidor kvar... Sen tänkte jag dra mig upp mot skolan bara för att fotograferas inför det nya GU-kortet, hur onödigt är inte de då? Sen skulle jag ju försöka möta upp Sofia en sväng. Hoppas jag hinner de, ska ju träna runt 6-7 sen också.


OCH 3 TIMMAR SENARE

Har jag plöjt igenom 30 sidor socialpsykologi, antingen är jag efterbliven och läser långsamt eller så är det en jävla bok! Jag som hade tänkt plöja igenom boken idag och ta tag i seminariefrågorna och vara ledig imorgon, men lär bli socialpsykologi imorgon med... blir även träning med monsterbrudarna Dajana och Rebecca!

Nu ska jag käka lite köttfärssås här som omväxling sen ska jag hänga med Robin och vad ska vi göra tro? Dricka vin som omväxling... haha!


Roligt läsande...(faktiskt rätt intressant eftersom jag inte somnade)


JAHA, DÅ VAR DE TYP HELG DÅ!

Förmiddagsföreläsning idag. Vi överlevde, isch... Sen blev det hem till Rebecca för att göra de där neuropsykologifrågorna. Det var inte det lättaste och de blev en hel del gissningar, men 3 timmar senare och 1 kg godis tyngre blev vi klara och jag, Rebecca och Dajana pallrade oss till gymmet å körde gääärnet.

Nu sitter jag här i min soffa och tänkte kolla ett avsnitt gossip girl, men mitt internet vill mig inte väl. Har i alla fall "ledigt" resten av veckan. Torsdagens föreläsnings ställdes in, positivt/negativt är frågan? Sen på fredag är det bara ett litet seminarium som gäller och sen är det VERONICA MAGGIO på Lisebeeeerg på kvällen med resten av Göteborgs befolkning! YEEIII! :)

MÅNDAGSVIN

Efter att knappt ha överlevt 8 timmars neuropsykologi så begav vi oss hem till Rebecca och hävde i oss alkohol. Okej kanske inte hävde i oss men vin/öl/cider blev det och lite härliga sällskapsspel så som rappa kalja och alias. Och nej, man ljuger inte bättre efter några glas vin, snarare sämre. Så nu är jag hemkommen här, kokar lite pasta så jag kan ladda upp innan gymmet imorgon och sen blir det nog sängen om jag ska överleva 4 timmar neuropsykologi till... :)



Kan ju förövrigt spana in min nästa som blivit dubbelt så stor på ena sidan p.g.a en finne eller nåt. Insane å mysigt!


"GÖR DIN RÖST HÖRD"

Idag ska man ju iväg till vallokalerna å rösta då. Jag har inte riktigt orkat ta tag i det än, har ju ändå till 8 ikväll på majj. Orkade faktiskt knappt upp ur sängen idag, haha! Satt ju uppe enda till 2 och kollade på Pearl harbor igår så det tog ju på krafterna... Frukosten smakade ju bra i alla fall, godis? Bra vanor Josse!

Nä nu ska jag återgå till tvn. Kanske ska försöka öppna en psykologibok sen också. Lite ångest att jag inte gjort de än faktiskt...

JOSSE TIPSAR: SÅ ÖVERLEVER DU...

...eurovision...? Jag vet faktiskt inte. Himla konstigt att man fastnar framför det varenda år. Lite tips från Josse att överleva i alla fall:

1, titta inte på det (nästan omöjligt för det går inget annat på tv)
2, om du tittar på det, gör det tsm med någon så du så långt som möjligt undviker att titta utan tjötar istället
3, om du ändå sitter och tittar på det själv (som jag) ha 1 kg godis till hands så du kan äta så mycket så du mår illa och tillslut måste gå å lägga dig!

Fördelar med att kolla:
1, du kan vara en av miljoner som uppdaterar sin status på facebook med något liknande som "neeeeeej, fel bidrag vann"
2, du kan hänga i snacket på skolan/jobbet dagarna efter
3, du kan ju alltid spana in dansken!


Tips i tips:
- Titta på pearl harbor istället. Jag insåg att jag inte sett filmen...Ja jag vet, det är sjukt! För er som sett den kan ni förstås kolla igen. De skadar ju inte liksom...



FLYTTHJÄLP

"Uppe med tuppen", klockan 10 en lördag. Höhö! Ska iväg mot majjorna och spana in brorsans lägenhet och hjälpa till å lyfta lite. Åker väl mest dit för att se hur det ser ut och ev få lite mat senare. Jag vet hur man ska jobba va...



Pussisnusk Josse


STUDENTKYLEN

Studentkylen är laddad nu. Inte för att den ska förbrukas ikväll, men det kan ju alltid vara bra att ha lite reserver. Ikväll ska jag hänga med syrran och hennes kompisar till någon pub vid linné. Kan ju bli jäkligt spännande de här. Hänga med sånna gamlingar som närmar sig eller har passerat 30. Höhö!



Pussisnusk Josse


DAGENS TRÄNING + NYTT LINNE

Rubriken har ju egentligen ingenting med varandra att göra. Har i alla fall varit å gymmat med Dajana nu. Det blev väl lite nytt på passet men de mesta var väl ungefär samma. Lite på rullbandet, lite mage, lite rygg, lite rompaaa å så. Sen gynnade vi oss en glass efteråt, så det var den träning de! Höhö.



Köpte ju nytt linne häromdagen. Här är det i alla fall. Jäkligt soft ändå. Perfekt i ryggen. Köpt på monki!


BORDE JAG?

Ledig idag. Är inte så ovanligt nu för tiden längre. Så himla gött. Borde man plugga då eller? Verkar som de tydligen finns folk som gör de... Kanske får läsa en bok eller nåt. Ska i alla fall om en liten stund dra till gymmet med Dajana som vanligt. Kanske vi ska avancera och köra nya övningar idag? Inte så troligt... :)

AHHH, SÅ RENT

Yes, fick äntligen tag på en tvättid så nu är det masstvättning av underkläder så jag slipper köpa nya igen. Iofs har det inte varit några problem för jag har hela tiden hittat nya lite här å var i garderoben. Sen blir det nog storstädning här också med en rejäl dammsugning och dammning. Gäller å passa på nu när det inte är KANON väder ute.

Smek Josse

EN SÅN DÄR ONSDAG

Hej hej på er! Onsdag idag då. Lilllördag som man också kan säga. Idag har jag å Dajana varit å biffat till oss lite på gymmet. Sen hjälpte jag henne å Josefin med lite plugg, dock var det ju inte jättemycket precis. Sen drog jag in till stan för jag hade tänkt att köpa mig en billig bikini på H&M, fanns det några kvar? Svar NEJ! Så blev ett vitt linne, lite underkläder och en jumpsuit istället!

Nu har jag gjort lite köttfärrssås här, eller  inte lite, snarare till ett helt kompani så nu slipper jag laga mat på ett tag igen. Lite så jag jobbar. Paj en vecka, köttfärssås en vecka osv...


GODNATT MINA ÄLSKADE

Nu tänkte jag dra mig mot sängen. Den ropar på mig och verkar sakna mig väldigt mycket, har ju trots allt gått mer än 12 timmar sen vi myste med varandra senast.

Nu har jag ju förövrigt också jämnat till min röda kropp, så nu är den inte bara röd på baksidan utan också på framsidan. Tyckte det var onödigt att vara ojämnt röd så fixade till de lite idag. Men rött blir brunt! (såsmåningom iaf)

Bisous Josse

MERA SOL OCH SCHOOL

Återigen är det sol ute man börjar nästan bli lite bortskämd. Började dagen med 3 timmar i slottskogen följt av 2 timmar i skolan. Inte så värst ansträngade dag ändå. Sen mötte jag upp Sofia och Co för lite glass. Gött vare. Speciellt lakritsglassen som helt klart var mer än godkänd!

Imorgon är det ledigt från skolan. Då blir det först lite träning med Dajana och sen ska jag nog dra mig in mot stan och shoppa lite. En ny bikini lockar rätt hårt! Tanken var att jag skulle försöka tvätta men det fanns ju tyväääärr ingen tvätttid..............



Kram Josse


NEJ, JAG ÄR INGEN LÖPARE

Sådär då har man tagit sig igenom 5 km då. Tackar Dajana för stödet på vägen då jag höll på att avlida i sista uppförsbacken. Tillslut lyckades jag ta mig i mål och som vanligt hade jag krafter kvar så kunde antagligen tagit ut mig mer som vanligt.. men men, kanske lär mig om jag börjar springa mer än 4 ggr/år :) Nu blir det dusch.

Imorgon börjar vi inte förrän vid 1 så tänkte steka i slottskogen mellan 10 och 1. Även om min kropp inte behöver mer sol just nu så gäller det ju äna å pass på!



Kram Josefine


SÅÅ PEPPAD

Har precis kommit hem från en 3 timmars psykologiföreläsning. Har nu Dajana snarkandes bredvid här hon verkar vara lika peppad på att springa vårruset som mig med andra ord. Vi ska åka nu om 45 min och vi är ju inte det starkaste startgänget precis. En som fått en häst på foten?! En som fått en vadkaka?! Och jag som har kramp i min lårmuskulatur sen matcherna i lördags... Gla' om jag tar mig runt! =D


Hihi, söt och smickrande bild på min kära vän!

Kram Josefine


TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Nu var den lilla "minisemestern" slut och det är bara att vakna till liv, komma ur den här låtsas världen och gå tillbaka till skollivet igen. Helgen har varit riktigt soft så detta kommer bli svårt. Har det i alla fall gött som börjar 1 idag, hade varit tungt att gå upp till halv 9. Idag börjar psykologikursen så det är Handels lokaler som gäller framöver så nu kan man ju inte längre se ut som en påse skridskor när man går utanför dörra, damn! Ha en bra dag. Senare är det vårruset som gäller! I'm gonna die! Puss&kram


SLOTTSKOGEN

Solen skiner idag med pch brännan ska bättras på ytterligare. Borde egentligen ha solkräm men jag trotsar de idag igen tror jag, eller jag har ingen solkräm så alternativen är inte så många. Det blir häng i slottskogen med mina goa Vänersborgare. Det blir schtek, vattenpipa och vin på listan. Ha det bäst!

MERA KLASSHÄNG

Morgonen började 10.00 på Heden och SAKS fotbollsturnering, alltså studentkåren. Vi sjukgymnaster ställde upp med ett tappert lag. Vi blev 7 pers och 7 pers skulle spela på plan, så inga avbytare inte. Trots god kämpar glöd så förlorade vi alla matcher. Men vi var ju dem enda som spelar utan avbytare, med 3 tjejer på plan och 4 matcher i rad utan paus. Så jag tycker vi är värda ne guldstjärna ändå. Men fasen va kul det är å lira fotboll ändå.

Sen blev det kompishäng i kungsparken och nu är jag hemma tvättar av mig och ska nu vidare på förhoppningsvis grill och lite öl. Ha det så trevligt ikväll folket!


KLASSHÄNG - BRÄNNBOLL

Igår avslutade vi vår nästsista kurs för den här terminen. Nästan hela klassen drog sig ner mot slottsskogen för att lira lite brännboll, dricka lite öl och käka lite körv. Riktigt nice var det. Vädret sprack upp tillslut också vilket gjrode det ännu mer nice. Sen var vi några som drog vidare och drack några till öl å så.

Nu har jag blivit bjuden på middag hos Mikael. Riktigt nice ju! Ha en trevlig kväll!






Kram Josefine


LETS GO FUCKERS

Hej hej god kväll!

Nu tänkte jag dra mig mot vagnen och ner mot stan och hänga lite med Karro. Blir nog någon fika någonstans. Det får vara slut med detta vindrickandet nu så det blir en klassisk fika helt enkelt. Det är ju bara att sätta på sig vinterkläderna igen eftersom det är schwine kallt ute!



Kram Josefine


EN OVANLIG SYN

Igår när jag åkte in vid 8 för att möta upp Robin för några glas vin var jag helt själv i vagnen. Det händer inte ofta alltså speciellt inte på Hisingen. Har nog aldrig hänt till å med.


SATAN I GATAN

Har hittat favoritlåten från Maggios album nu i alla fall, det blev låten "satan i gatan". Så läser jag lite överallt att det verkar som det är ett "svar" till Oscar Linnros låt "från och med du". De ska tydligen varit ihop och både påstås varit otrogna? Ska man tro påt eller inte? Jag tror nog icke påt! Punkt. Njut nu!


HÖJDEN AV LATHET

Idag har jag ju absolit knappt gjort någonting. Jag var i skolan kvart över 10 till 11 vilket var jäkligt jobbigt. Hm... Sen åkte jag hem samtidigt som jag frös arslet av mig, så nu existerar inte de längre. Too bad...

Sen har jag streamat serier hela dagen typ. Hade lite att "titta ikapp". Så nu hade jag väl tänkt ta tag i diskningen och sen fylla mitt kylskåp som just nu ekar... Sen måste jag gå å lämna min husnyckel till fastighetsägaren som tydligen ska fixa något på ballkongen imorrn, för er som vill veta!

Kram Josefine

WHAT A BEAUTIFUL DAY

Okej. Kanske inte så underbar att de är bra väder i och med att det både har snöat och haglat idag men jag blev godkänd på den praktiska tentan vi hade idag så det känns gött. Känns även gött att jag inte pluggade så mycket till den eftersom den var faktiskt ganska så lätt.

Har precis varit iväg och gymmat med Dajana å hennes syrra Nina så nu kan jag med gött samvete möta upp Robin i stan och kila in på Bee och dricka ett "mitt i veckan glas vin". Vi båda är ju så gott som lediga hela veckan nu. Med undantag att jag har redovning på torsdag. So long fuckers!


Jo jag ska ju försöka motbevisa för folket på Bee att jag inte är lesbisk som de har fått för sig. Egentligen skulle jag ju ha klännig på mig men det får bli ett rosa linne och en blkommig tröja i alla fall. Och nej jag har inte läppstift på mig och jag har inte eller förstorat läpparna, jag har bara sån fruktansvärd nare på läpparna.


SÅ MINA KÄRA VÄNNER

Då lägger vi ner plugget för ikväll va? Imorgon 13.00 väntas det 1 timma och 45 minuters praktisk kläm å känn tenta. Hade tänkt försöka komma upp i tid så jag kan kolla igenom allt en gång till på morgonen kanske. Får se hur det blir med de. Vi vet ju hur Josse fungerar på morgonen! Wish me good luck nu i alla fall!


Rynkan i pannan har varit framme många gånger idag. Så jag bjuder på den!

Kram Josse


DET DÄR MED PLUGG

Är det inte himla konstigt att man gör allt annat än å plugga när man ska plugga? Speciellt när jag sitter å egentligen försöker panikplugga in ursprung och fäste på en hel dröse med muskler. Jaja. Nu ska jag köra på en timma till då - effektivt och sen ska jag träffa Johanna en snabbis i stan för att sedan återgå till 1 timma effektiv pluggning igen. Imorgon är det praktisk tenta som gäller!

HEJJA VALBORGSBILDERNA

Här kommer de bli sköna bilder å njuta av. Dock finns det en del fel sköna som jag skulle vilja dela med mig utav, men de vill nog inte mina vänner!








Filippa klockan 11





Vilken sjukt lyckad kväll ska tilläggas. Står man i kö 1½ timma utan att tröttna så säger ju de en hel del. Lyckad förfest, lyckad kötid, lyckad fest och lyckad efterfest med goa mackor! ;D


FRÄSCH_BRUD_90

Sådär. Tänkte bara slänga in en litet meddelande här att jag lever. Igår var det solning och plugg på dagen med Karro å Rebecca och senare på kvällen blev det först en liten titt på Cortegen i stan med Karro, Filippa å Lisa och sen drog vi hem till mig på Hisingen och körde förferre för att sen dra ut å göra Göteborg osäkert. Vi var väl hemma vid halv 5 ungefär och tiden gick så jäkla snabbt. Nu ska jag försöka plugga lite här och sen ska jag nog gå å lägga mig typ. Bilder kommer såsmåningom!

RSS 2.0